Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα Σελήνη στο Ζυγό - Αναλυτικές Προβλέψεις

Κριός:  Η νέα σελήνη σχηματίζεται ακριβώς απέναντί σας και ενεργοποιεί θέματα σχέσεων-συνεργασιών-γάμου. Καθώς εμπλέκονται Ουρανός-Πλούτωνας υπό μορφή Ταυ – Τετραγώνου(δυσαρμονίας) αναμένονται εξελίξεις σε θέματα καριέρας, κοινωνικής προβολής και επαγγελματικής φύσεως. Ένας νέος κύκλος εμπειριών και εξελίξεων αναμένεται, ο οποίος θα φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί να διαταράξουν λίγο την προσωπική σας ζωή ή μπορεί να σας ξεβολέψουν. Η στασιμότητα είναι για τους μέτριους χαρακτήρες και δεν αρμόζει σε ένα ζώδιο δυναμικής φύσεως όπως το δικό σας. Κρατήστε τη μαχητικότητά σας, διεκδικήστε τα κεκτημένα σας ή όσα πιστεύετε πως σας αξίζουν. Θα χρειαστεί να αποδείξετε την αξία σας και να δώσετε σκληρούς αγώνες για ζητήματα επαγγελματικής φύσεως. Οργανώστε την υπομονή σας και οι καταστάσεις θα είναι υπέρ σας. Νέες σχέσεις και συνεργασίες, δυναμικές και απαιτητικές έρχονται στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι μην έχετε τάσεις επιβολής στο σύντροφό σας και μην γίνεστε επιθετικοί μαζί του. Διαλλακτικότητα, συζήτηση και ο διάλογος τα καλύτερα όπλα για να αντιμετωπίσετε προβληματικά ζητήματα. Οι αδέσμευτοι διανύεται περίοδο εξωστρέφειας και τα ερωτικά παιχνίδια είναι στα φόρτε τους. Ο έρωτας καλά κρατεί και μπορείτε να συσσωρεύσετε την αδρεναλίνη σας με εποικοδομητικό τρόπο σε θέματα δημιουργικά προς εσάς.



Ταύρος:  Θέματα εργασίας και υγείας θέτει στο επίκεντρο το νέο αυτό φεγγάρι ενώ παράλληλα σε όψη Ταυ-Τετραγώνου ενεργοποιεί τους πλανήτες Ουρανό και Πλούτωνα και μαζί τους θέματα ψυχολογικά, μυστικών εχθρών, ανώτερης παιδείας, εκπαίδευσης και ταξιδιών προς το εξωτερικό.  Νέα δεδομένα στον εργασιακό χώρο, αρκετή δουλειά και μία πιθανή εξάντληση δεν αποκλείονται. Να τρέφεστε ελαφριά και με πλήρη σε βιταμίνες γεύματα έτσι ώστε να εξασφαλίζετε ένα αλκαλικό ανοσοποιητικό σύστημα. Η ψυχολογία σας μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα και κάποιοι να δημιουργούν ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αλλά έχετε ασπίδα προστασίας. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης μπορεί να σας αναστατώσουν ενώ μπορεί να αναβάλετε κάποιο ταξίδι σας στο εξωτερικό. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να τρέξετε ένα θέμα μεταπτυχιακού ή ένα βιογραφικό. Οι ανατροπές είναι σενάρια υπαρκτά αλλά δεν αποκλείεται με λίγο κόπο και εντελώς απροσδόκητα νε έρθει η επιτυχία ή μία καλή συμφωνία. Μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας παρέχοντας υπηρεσίες σε άτομα της οικογένειάς σας, μην νευριάζετε όμως μαζί τους και μην διαταράσσετε τις ισορροπίες των σχέσεων σας καθώς όλοι βρίσκουμε ηρεμία και ασφάλεια, πολύτιμα αγαπά μέσα στον προσωπικό μας χώρο, ο οποίος λειτουργεί άκρως καταπραϋντικά. 

Δίδυμος:  Δεν είναι ιδιαίτερα άσχημη για εσάς η νέα σελήνη καθώς πραγματοποιείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον έρωτα, το φλερτ, τη δημιουργία και τη διασκέδαση. Νέα άτομα θα τραβήξουν την προσοχή σας και ο μαγνητισμός τους θα είναι ισχυρός και άκρως σκοτεινός. Η γοητεία σας σε ικανοποιητικά επίπεδα και η λάμψη σας εμφανής. Σχέσεις καρμικές με λίγα λόγια έρχονται στη ζωή σας ανατρεπτικά, απροσδόκητα και νιώθετε να βάλλεστε από τα βέλη του έρωτα. Οι δεσμευμένοι κινηθείτε προσεκτικά και μην θέτετε σε κίνδυνο την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, οι ελεύθεροι αφεθείτε στα φλέγοντα ερωτικά μονοπάτια. Μην γίνεστε όμως αυταρχικοί, δεσποτικοί στις σχέσεις σας και στον έρωτα, ο έρωτας έχει ακρογωνιαίο λίθο την ελευθερία και όχι την καταπίεση. Θέματα συλλογικής σας δραστηριοποίησης, φιλίας και οικονομικά-φορολογικά-κληρονομικά μπορεί να έχουν κάποιες εξελίξεις, οι οποίες θα σας πανικοβάλλουν προσωρινά. Διατηρείστε την ευελιξία σας και με την επικοινωνιακή σας δεινότητα ανατρέψτε το κλίμα υπέρ σας και αποκομίστε οφέλη. Δώστε έμφαση σε θέματα επικοινωνιακά, μικρών ταξιδιών ή συνδυάστε ταξίδια επαγγελματικής φύσεως με προσωπική αναψυχή. Κινηθείτε προσεκτικά με τον στενό συγγενικό σας κύκλο και με τα αδέλφια σας καθώς πυροδοτούνται καταστάσεις και δεν αξίζει να χαλάτε το καλό κλίμα του καλοκαιριού. 

Καρκίνος: Η νέα σελήνη φέρει εξελίξεις σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και ασφάλειας. Το σπίτι σας και οι άνθρωποι της οικογένειάς σας θα απορροφήσουν σημαντικό κομμάτι της ενέργειάς σας και αυτό μπορεί να σας βάλει μία διαδικασία να ισορροπήσετε καταστάσεις μεταξύ οικογένειας και καριέρας, η οποία είναι απαιτητική και δέχεται κάποιες ανατροπές, οι οποίες σας απορρυθμίζουν. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες εντάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες ή ακόμη και το γάμο σας. Διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ και μην ασκείτε ψυχαναγκασμούς, οι οποίοι θα σας μετατρέψουν σε δυνάστες. Ένα κοκτέιλ ανατροπής σε θέματα οικογένειας, καριέρας, κοινωνικής προβολής και σχέσεων. Απορροφήστε τους ανατρεπτικούς και ισχυρούς κραδασμούς και μην γίνεστε μεμψίμοιροι. Θέματα οικονομικά τρέχουν και μάλλον μπορεί να έχετε επιστροφές οφειλόμενων ποσών, μην οδηγήστε σε άσκοπες δαπάνες, η εποχή είναι δύσκολη και σε περιόδους έλευσης χρήματος, οφείλουμε να είμαστε συνετοί και να σπεύδουμε σε αποταμιεύσεις εξασφαλίζοντας αποθεματικά που αργότερα μπορούν να ρευστοποιηθούν χαρίζοντάς μας μία χ ευελιξία. Δεν σημαίνει πως δεν αποδεχόμαστε επαγγελματικές προτάσεις, απλά μελετάμε προσεκτικά τις παραμέτρους και έχουμε μία επιφύλαξη πως μπορεί να υπάρχει μία ανατροπή. Προσεκτικά σε πιθανή αναδιακόσμηση σπιτιού ή πιθανή μετακόμιση, εξετάστε προσεκτικά ατέλειες της οικείας προορισμού.

Λέων:  Ενεργοποιήσιμο το Ταυ – Τετράγωνο του άξονα που σχετίζεται με την παιδεία, την εκπαίδευση, τα ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού συν θεμάτων εργασιακής προέλευσης. Θέματα τέτοιου είδους θα έλθουν στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος. Πιθανές ανατροπές και σκληρές καταστάσεις θα διαδραματιστούν ενώ παράλληλα πρέπει να είστε ολίγον τι προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Κάντε έναν έλεγχο στο μεταφορικό σας μέσο, μην είστε επιθετικοί και ανατρεπτικοί στην επικοινωνία σας. Η αλαζονεία, η έπαρση ποτέ δεν ήταν συστατικά μιας εποικοδομητικής ομιλίας. Θέματα μεταπτυχιακού ή αιτήσεις και αποστολή βιογραφικών μπορεί να έχουν κάποιες καθυστερήσεις ενώ παράλληλα κάποιες τροπές πιθανόν να σας αναστατώσουν. Δεν σημαίνει πως όλα θα πάνε άσχημα, μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι και σε μία κινούμενη άμμο αλλά η έκβαση και το τελικό αποτέλεσμα υπάρχει ενδεχόμενο να είναι θετικό. Ο Άρης εμπλεκόμενος σε αρμονία με τη νέα σελήνη από το ζώδιό σας προσφέρει ενεργητικότητα, αδρεναλίνη και έτσι μπορείτε να φανείτε διεκδικητικοί σε μεγαλεπήβολα σχέδια και στρατηγικές. Διεκδικείστε τις θέσεις που σας αξίζουν ή τουλάχιστον που πιστεύετε πως σας αξίζουν. Εκτονώστε τον θυμό σας, δημιουργικά και όχι σε διαπληκτισμούς, ενωθείτε όχι σαρκικά με το έτερον σας ήμισυ αλλά εις βάθος και πνευματικά. Η ζωή δεν είναι ένας πόλεμος αλλά ένα τερέν διεκδίκησης με τρόπο και εξυπνάδα. 

Παρθένος:  Η νέα σελήνη ενεργοποιεί θέματα οικονομικού τομέα και πιο συγκεκριμένα οικονομικών συσχετιζόμενων με τις καταστάσεις μισθοληψίας – μισθοδοσίας σας. Πιθανότητα για έλευση οφειλόμενων ποσών τα οποία θα αυξήσουν την δύναμη του αποθέματος σας και της ρευστότητάς σας. Μην προβείτε σε έκτακτες δαπάνες και διασφαλίστε αποταμιευτικό απόθεμα, πολύ πιθανόν να σας χρειαστεί μετέπειτα. Η ψυχολογική σας κατάσταση αν και θα δεχτεί κάποια σκαμπανεβάσματα-διακυμάνσεις κατά γενικό κανόνα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Θέματα οικονομικής-κληρονομικής-φορολογικής προέλευσης πιθανώς να έχουν κάποιες ανατροπές και αυτό ενδέχεται να διαταράξει τις ισορροπίες. Η σεξουαλικότητά σας κυμαίνεται επίσης σε ικανοποιητικά επίπεδα και γίνεστε πιο πειραματιστές σε αυτό το κομμάτι. Ο έρωτας πολύ πιθανόν να σας φορτίσει συναισθηματικά. Φανείτε ευέλικτοι και με την οξυδέρκεια συνδυαζόμενη με τις εύστοχες επιλογές σας προστατεύστε τον προϋπολογισμό σας, τη μόνιμή σας σχέση οι δεσμευμένοι και τα κεκτημένα σας. Ο Άρης από τον 12ο ηλιακό σας οίκο και σε αρμονική όψη με τη νέα σελήνη φέρει στη φόρα κάποιες εχθρικές συμπεριφορές από τον κύκλο σας. Έχετε όλη τη δυναμική να τους αντιμετωπίσετε. Να εξασφαλίζετε χρόνο για προσωπική ξεκούραση και να προστατεύετε τον εαυτό σας από ψυχολογικά ξεσπάσματα-σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας.

Ζυγός:  Η νέα σελήνη σας θέτει πρωταγωνιστές και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Ας ενεργοποιεί το Ταυ-Τετραγώνου δυσαρμονικά τον τομέα των σχέσεων, συνεργασιών και του γάμου σας σε συνδυασμό με θέματα ενδοοικογενειακής προέλευσης, τα γενέθλιά σας είναι γεγονός και όλο το σύμπαν σας φωτίζει. Η ομορφιά, η χάρη σας, η διπλωματία σας, η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι στα ύψη και έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας παρόλες τις ανατροπές και το κλίμα έντασης που επικρατεί. Βέβαια κάποιες διεκδικήσεις μπορεί να μην επιτευχθούν ή να επιτευχθούν μερικώς. Αυτό μη σας πτοεί! Δώστε τις μάχες σας και νιώστε υπερήφανοι που εκδηλώνετε την διεκδικητική σας φύση. Σχέσεις εμφανίζονται εκ του μηδενός, είναι καρμικές και χαρίζουν ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Ο έρωτας γίνεται παθιάρης και η εξωστρέφεια στα ύψη. Ο Άρης εντελώς υποστηρικτικός παρέχει δυναμική εικόνα για τις συλλογικές σας διαπραγματεύσεις και είστε στο κέντρο της σεισμικής δραστηριότητας του συλλογικού καθώς η παρουσία σας και ο λόγος σας έχουν δύναμη. Προσφέρετε κοινωνικά, να είστε κοντά σε φίλους και να σας έχουν από κοντά. Μην οργίζεστε με τις απαιτήσεις τους και να διατηρείτε τη διπλωματική σας φύση, αποφεύγοντας διαπληκτισμούς.

Σκορπιός:  Η νέα σελήνη λαμβάνει χώρα στο πιο μυστικό κομμάτι το ωροσκοπίου σας και η διάθεσή σας γίνεται εσωστρεφής. Η συσσώρευση τόσων πλανητών στον 12ο ηλιακό σας οίκο μειώνει τη διάθεσή σας για επικοινωνία και επιθυμείτε να κρατήσετε μυστικές τις σκέψεις σας και τα σχέδια σας μέχρι να έλθουν τα γενέθλιά σας. Θέματα εργασίας ή υγείας μπορεί να έχουν ανατροπές και εξελίξεις. Φροντίστε να κρατάτε χρόνο για ξεκούραση και μην εργάζεστε μανιωδώς μέχρι τελικής εξάντλησης. Η ψυχολογία σας έχει διακυμάνσεις και μελαγχολείτε που και που. Ανατροπές και εντάσεις δεν αποκλείονται σε θέματα σπουδών, μεταφορών. Σχέσεις με στενούς συγγενείς και αδέλφια αν και βελτιώνονται σταδιακά μπορεί να έχουν μία έξαρση υποβελτιώσης στα τέλη Σεπτεμβρίου και για τις πρώτες 10ημέρες του Οκτώβρη. Ο Άρης υποστηρικτικός προς το νέο αυτό φεγγάρι από τον Λέοντα και τον οίκο της καριέρας σας, φέρνει θετικές εξελίξεις και δυναμικότητα στον συγκεκριμένο τομέα. Η προσωπικότητά σας είναι μαχητική και διεκδικητική. Μόνο αποφύγετε συγκρούσεις με υφισταμένους σας και ανώτερους, υπάρχουν ενδείξεις διαπληκτισμών. Διαφυλάξτε λίγο τη δημόσια εικόνα σας. Δεν σημαίνει πως οι καταστάσεις θα εξελιχθούν ανωμάλως απλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή συγκρούσεις συμφερόντων, οι οποίες θα σας ενοχλήσουν.

Τοξότης:  Η νέα σελήνη σχηματίζεται στο κομμάτι που σχετίζεται με τη συλλογική σας δραστηριότητα, το συνδικαλιστικό σας πνεύμα και τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Εξελίξεις σε τέτοιου είδους θέματα είναι στο μενού των γεγονότων. Φίλοι είναι κοντά σας και έχετε τη διάθεση να μοιραστείτε στιγμές μαζί τους, νέοι φίλοι, νέοι στόχοι στη ζωή σας διευρύνουν τους ορίζοντές σας και την αποτελεσματικότητά σας στο ομαδικό. Συγκρουσιακές-ανατρεπτικές καταστάσεις ενδέχεται να εκδηλωθούν στον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας. Μην γίνεστε εριστικοί με το ταίρι σας. Οι δεσμευμένοι φυλαχτείτε από εισβολές, οι οποίες ενδέχεται να σας θέσουν σε έναν κολοσσό ερωτικών διλημμάτων ενώ οι αδέσμευτοι απολαύστε τους κεραυνοβόλους έρωτες. Μην προβείτε σε υπερβολικά έξοδα και θέσετε σε κίνδυνο την ακεραιότητα του προϋπολογισμού σας. Κάποιες διακυμάνσεις στην βαθύτερη ψυχολογία σας αναμένονται αλλά μην στεναχωριέστε καθώς ο Άρης είναι εμπλεκόμενος θετικά στη νέα αυτή σελήνη και βελτιώνει κάπως την αισιόδοξη φύση σας. Μπορείτε να στείλετε βιογραφικά, να κάνετε εντριφή σε ανώτερες επιστημονικές γνώσεις και να διευρύνετε τις γνώσεις σας εις βάθος. Να είστε προσεκτικοί με ταξίδια που έχετε οργανώσει ως προς το εξωτερικό. Θέματα εκπαίδευσης θα τρέχουν όπως η παλινδρόμηση. Δείξτε θάρρος, τόλμη και αντεπεξέλθετε στις όποιες προκλήσεις. Μεταπτυχιακά ή χαμένες εξεταστικές θα απαιτήσουν δυναμικές λύσεις και ταχύτητα. 

Αιγόκερως:  Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σας, του επαγγέλματος και της εικόνας σας προς το κοινό καθώς όμως πραγματοποιεί Ταυ-Τετραγώνου με Ουρανό και Πλούτωνα φέρνει συγκρουσιακές καταστάσεις και ανατροπές σε θέματα οικογένειας. Ίσως να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με περισσότερο πάθος και συναισθηματική ένταση. Μην χάνετε τον ρεαλισμό και τη σοφία που σας χαρίζει ο κυβερνήτης σας, Κρόνος. Φανείτε ψύχραιμοι, ρεαλιστικοί και αντικειμενικοί σε καταστάσεις ανατρεπτικές, οι οποίες είναι όχι ανυπέρβλητες. Αγώνας δρόμου για θέματα οικογένειας ή επαγγελματικά, βέβαια οι σχέσεις σας δεν είναι τόσο τεταμένες καθώς ο Άρης εισέρχεται στον 8ο οίκο σας και φαίνεται υποστηρικτικός σε θέματα οικονομικά-φορολογικά και ψυχολογίας. Η σεξουαλικότητά σας και ο ερωτισμός σας στα ύψη, έτσι έχετε την ευκαιρία να διοχετεύσετε την όλη ένταση στην κρεβατοκάμαρά σας. Μην γίνεστε παρορμητικοί και ανεξέλεγκτοι στις δαπάνες σας καθώς υπάρχουν ενδείξεις για ελλειμματικό προσωπικό προϋπολογισμό. Διαφυλάξτε την τσέπη σας. Σε μία νέα επαγγελματική πρόταση, συμφωνία μην πείτε όχι, απλώς να έχετε την ιδέα στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάποιες καταστάσεις μπορεί να αλλάξουν όπως λόγου χάρη πόστο εργασία ή εξειδίκευσης.  Να αποφύγετε εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και αυτόν του σπιτιού. Μην είστε απόλυτοι οι εργοδότες, ούτε απαιτητικοί οι εργαζόμενοι.

Υδροχόος:  Η νέα σελήνη δεν είναι άσχημη για το δικό σας ζώδιο καθώς ο Ζυγός είναι φιλικό ζώδιο με το δικό σας. Εξελίξεις σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης ή μόρφωσης. Μπορείτε να τρέξετε βιογραφικά, συνεντεύξεις και συμβόλαια νομικών υποθέσεων. Το κλίμα είναι κάπως έκρυθμο και ανατρεπτικό αλλά η ζωή δεν είναι μία αδράνεια. Διεκδικούμε και ρυθμίζουμε τις υποχρεώσεις μας. Προσεκτικοί σε μετακινήσεις σας στο εξωτερικό. Κάντε ένα τσεκ απ στο μεταφορικό σας μέσο. Κρατείστε στάση μετριοπάθειας με άτομα του στενού συγγενικού σας κύκλου ή με τα αδέλφια σας. Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι σε περίοδο ριζικής αλλαγής αλλά μπορεί να έχει κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Ο Άρης απέναντί σας αλλά φιλικός με τη νέα σελήνη μπορεί να σας κάνει νευρικούς. Μην ξεσπάτε στον σύντροφό σας και αποφύγετε διαπληκτισμούς και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Σε τελική ανάλυση οι συνεντεύξεις σας, τα βιογραφικά σας θα γίνουν μάλλον αποδεκτά και θα μπορέσετε να γιορτάσετε μία πρόσληψη ή τις επιτυχίες σας. Νομικές εκκρεμότητες μπορεί να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανό το σενάριο πρόσληψής σας από κάποια επιχείρηση-εταιρία του εξωτερικού.

Ιχθύες:  Η νέα σελήνη ενεργοποιεί θέματα οικονομικά, κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου. Η σεξουαλικότητά σας και ο ερωτισμός σας διακυμαίνονται σε καλά επίπεδα έτσι μπορείτε να εκτονώσετε την αδρεναλίνη σας και το στρες με τον ερωτικό σας σύντροφο. Να είστε φειδωλοί στις δαπάνες και τα έξοδά σας, αποφύγετε την υπερκαταναλωτική σας μανία και διαφυλάξτε το εισόδημά σας. Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι up-down ή ένας elevator καθώς κάποια γεγονότα θα διαταράσσουν τις ισορροπίες στη ζωή σας. Μπορείτε να επιτύχετε θεαματικά αποτελέσματα στην εργασία σας αλλά θα έχετε να αντιμετωπίσετε και εχθρικές σκηνές, ζηλοτυπίας. Δείξτε την ευελιξία που σας χαρίζει ο Ποσειδώνας, κρύψτε τις ευαίσθητες πτυχές σας και αντιμετωπίστε τις προκλήσεις. Κάποιοι σας μάχονται στον εργασιακό χώρο αλλά υπάρχουν και θετικές εξελίξεις καθώς η αντοχή σας και η υπομονή σας αυξάνονται. Η γοητεία σας αυξημένη, έτσι κερδίζετε πόντους. Μην σας πιάνει εργασιομανία, εξασφαλίστε προσωπικό χρόνο για ξεκούραση, να τρέφεστε επαρκώς και με αλκαλικές τροφές προκειμένου να αυξήσετε την άμυνα του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου