Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2013 - Ταύρος


Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης
Χρονιά σταθμό αποτελεί το 2013 καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε το πλήρωμα του χρόνου που ισοδυναμεί με τον πλανήτη Κρόνο, ο οποίος φέρνει υποχρεώσεις, κούραση, ευθύνες και δοκιμάζει τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών. Οι εκλείψεις στον άξονά σας έχουν άκρως δημιουργικό αποτέλεσμα και σας καλούν να γίνεται πιο ευέλικτοι και περισσότερο εύκαμπτοι στις σχέσεις σας. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας αλλάζει και φυσικά αλλάζουν και οι άλλοι απέναντί σας ή η εικόνα τους για εσάς. Σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσει και ο τομέας της υγείας ενώ παράλληλα η καθημερινότητά σας θα γλυκάνει και θα αυξηθούν τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας. Η οικογενειακή σας ζωή δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες ανακατατάξεις και αλλαγές ενώ ο τομέας των οικονομικών και της αισθηματικής σας ζωής φαίνονται πως ανακάμπτουν δυναμικά. Η επιτυχία κρύβεται στην δική σας προσωπική οργάνωση και δουλειά αλλά σαφώς εξαρτάται και από την επιθυμία σας να συνεργαστείτε με τον κοινωνικό σας ιστό. Καλό είναι να θυμάστε πως η οριοθέτηση σε ένα πλαίσιο ομαδικό μπορεί να επιφέρει κέρδη σε μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με την καταβολή ατομικής προσπάθειας. Μαθαίνετε τι εστί συνεργασία!

Υγεία & Ψυχολογία
Τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια ο Κρόνος από τον Ζυγό ταλαιπώρησε πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας με διάφορα θέματα ασθενικότητας, χονδροπάθειας, σκελετικών πόνων και αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Το 2013 αποτελεί μία χρονιά που η εξέλιξη του τομέα της υγείας εξελίσσεται θετικά, συνεπώς οι άμυνες σας αυξάνονται και πολλοί ξεπερνάτε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν την παρελθούσα περίοδο. Η ψυχολογία σας αυξάνεται κατακόρυφα και ειδικότερα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 καθώς ο Δίας από τους Διδύμους χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης. Το διάστημα από τις 12/3 έως τις 20/4 είναι σύνθετο καθώς ο Άρης από τον Κριό φέρνει έντονο στρεσάρισμα και ψυχολογικές μεταπτώσεις ενώ η Αφροδίτη χαρίζει ηρεμία και γαλήνη. Η διάθεσή σας είναι έντονα κυκλοθυμικοί, πολλοί Ταύροι θα έχετε έντονες αγωνίες και άγχη ενώ άλλοι θα απολαμβάνετε την ηρεμία που σας χαρίζει η Αφροδίτη από τον δωδέκατο φυσικό ηλιακό σας οίκο. Η περίοδος από τις 16/8 έως τις 11/9 κρίνεται ιδιαίτερα καλή καθώς η Αφροδίτη στον Ζυγό σας δίνει την δυνατότητα να αποβάλλετε τις τοξίνες του καλοκαιριού, να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο διατροφής ή να ασχοληθείτε με το σώμα σας και την προσωπική σας εξάσκηση. Καλό θα είναι να προσέξετε ιδιαίτερα την ψυχολογία σας και την διάθεσή σας κοντά στις περιόδους όπου γίνεται ακριβείας το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο δημιουργεί έντονο στρεσάρισμα και αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας.

Σπίτι & Οικογένεια
Η οικογενειακή σας ζωή δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες ανακατατάξεις, εμπόδια ή δυσκολίες καθώς οι πλανήτες είναι γενναιόδωροι με τους εν λόγω τομείς. Χρειάζεται να αναδείξετε προσοχή στο διάστημα Σεπτεμβρίου και στο πρώτο μισό Οκτωβρίου καθώς ο Άρης από τον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει διάφορα θέματα και να δημιουργηθούν ρήγματα και εντάσεις με άτομα της οικογένειάς σας ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας. Ευνοϊκή η περίοδος του Φεβρουαρίου αλλά και το διάστημα από τις 27/6 έως τις 22/7 όπου η Αφροδίτη θα διελαύνει τον Λέοντα, έτσι οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις θα γλυκάνουν σημαντικά. Θεωρείστε δεδομένο πως οι σχέσεις με την οικογένειά σας ωριμάζουν και γίνονται πιο μεστές και εποικοδομητικές. Τον Σεπτέμβριο και στο πρώτο μισό του Οκτώβρη φροντίστε για ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας, θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη και ενθάρρυνση καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας ή μια στεναχώρια. Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο στο δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους μπορεί να σας οδηγήσει σε μία μετακίνηση ή αλλαγή κατοικίας. Κάποιοι Ταύροι θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τόπο διανομής εντός συνόρων καθώς ενδέχεται να αλλάξουν τόπο οι εγκαταστάσεις που εργάζεστε ή να βρείτε μία δουλειά με περισσότερες αμοιβές σε άλλη περιοχή.

Οικονομικά & Καριέρα
Σε περίοδο κρίσης, ο τομέας των οικονομικών σας καλά κρατεί. Αποτελείτε ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του 2013 στον εν λόγω τομέα καθώς ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο προσφέρει προστασία και ευκαιρίες για έσοδα ή αύξηση του εισοδηματικού σας μεριδίου ή της εισοδηματικής σας δυναμικότητας. Πολλοί Ταύροι θα ανακαλύψετε κρυμμένα σας ταλέντα και θα τα εκμεταλλευτείτε προκειμένου να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο ή ώστε να βρείτε μία δευτερεύουσα και συμπληρωματική εργασία που θα αποφέρει κάποιο πρόσθετο εισόδημα. Ιδιαίτερα ευνοϊκές οι περίοδοι από τις 9/5 έως τις 3/6 και από τις 7/10 έως τις 5/11 που η Αφροδίτη κινείται στα ζώδια των Διδύμων και του Τοξότη. Οι προαναφερθείσες περίοδοι είναι ιδανικές προκειμένου να βελτιώσετε την εισοδηματική σας ισχύ αλλά και την άνεση σας καθώς έχετε μάθει να ζείτε με τρόπο άνετο και πολυτελή. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε τον μήνα Ιούνιο και στο πρώτο μισό του Ιουλίου καθώς ο Άρης από τους Διδύμους πολλαπλασιάζει τα έξοδά σας, τις υποχρεώσεις σας και φέρνει έκτακτες επιβαρύνσεις. Το πρώτο πεντάμηνο του έτους προσφέρεται για αποταμιεύσεις καθώς το καλοκαίρι τα έξοδα πολλαπλασιάζονται. Φανείτε στωικοί, εγκρατείς και συνετοί στον τρόπο που χειρίζεστε το χρήμα για να έχετε στην διάρκεια ενός δαπανηρού καλοκαιριού. Ο επαγγελματικός τομέας αποτελεί ένα σύνθετο κομμάτι του 2013 με τα σκαμπανεβάσματα του αλλά σε γενικότερο πλαίσιο βαδίζει σε θετική τροχιά. Τον Ιανουάριο ο Άρης από τον Υδροχόο προτάσσει τον επαγγελματικό τομέα, ο οποίος αποτελεί και προτεραιότητα της περιόδου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται ή καλύτερα πολλαπλασιάζονται και εσείς καλείστε να αντεπεξέλθετε στις ημέρες που ακολουθούν. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι και μπορείτε με ευκολία να προωθήσετε τα σχέδιά σας και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες, αρκεί να είστε προσεκτικοί στις παρορμήσεις και στην επιθετική συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους.

Ο μήνας Φεβρουάριος με την διέλευση της Αφροδίτης από τον Υδροχόο εκτοξεύει την επαγγελματική σας γοητεία και έχετε μία μοναδική ικανότητα να πουλάτε τη δουλειά σας με το υψηλότερο δυνατό κόστος, επωφεληθείτε του πρώτου διμήνου του 2013 καθώς αποτελεί μία γερή βάση στην υπόλοιπη πορεία σας επαγγελματικά εντός του έτους. Ιδιαίτερα δυναμικά διαστήματα αποτελούν εκείνα από τις 27/6 έως τις 22/07, από τις 16/8 έως τις 11/9 καθώς η Αφροδίτη διασχίζει τα ζώδια του Λέοντα και του Ζυγού αντίστοιχα έτσι μπορεί να προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό-εργασιακό σας στίβο. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε τον μήνα Δεκέμβριο καθώς ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει υπερβάλλουσες υποχρεώσεις, έντονο φόρτο εργασίας, αυξημένη παραγωγικότητα μεν αλλά και μια ροπή για διαπληκτισμούς και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς, φροντίστε να αναδείξετε τις αρετές της υπομονής και της επιμονής προκειμένου να αποφύγετε τα κακόβουλα σχόλια και τις κακές φήμες που μπορούν να στιγματίσουν την φήμη σας. Αν μη τι άλλο, το 2013 χαρακτηρίζεται μία χρονιά με ιδιαίτερη κινητικότητα στον τομέα της εργασίας και των επαγγελματικών σας υποθέσεων, μπορείτε να διεκδικήστε μερίδιο στην επιτυχία και στην κοινωνική αναγνώριση εφόσον είστε ψύχραιμοι και λιγότερο παρορμητικοί. Ο οικονομικός τομέας είναι αρκετά ικανοποιητικός και ειδικότερα στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Κρατάμε το καλό της νέας χρονιάς, νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας και την ωθούν στην δυναμική ανανέωση και αναδόμηση, νέοι συνάδελφοι στηρίζουν τη δράση σας και εσείς είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε κέρδη στον επαγγελματικό τομέα. Νέες επαγγελματικές σχέσεις-συνεργασίες έρχονται να στηρίξουν τη δράση σας, τα όνειρά σας αλλά και τις φιλοδοξίες σας.

Έρωτας, Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Το 2013 έρχεται να αλλάξει πολλά στον αισθηματικό τομέα και στον έρωτα φίλοι μου Ταύροι. Η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό φέρνει στο μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες είτε φιλικές είτε επαγγελματικές είτε αισθηματικές. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου που θα συνδράμει στο να συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιοι αξίζουν όντως να είναι δίπλα σας. Σχέσεις περνάνε μέσα από το μικροσκόπιο και τα ξεκαθαρίσματα είναι προ των πυλών. Οι αδέσμευτοι Ταύροι μπορεί να κάνετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία και να αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να δεσμευτείτε ενώ οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Στην αντίθετη περίπτωση και εφόσον η εν λόγω σχέση δεν στηρίζεται σε δυνατά θεμέλια τότε θα αποφασίσετε να δώσετε τέλος σε αυτήν την στατική επαφή. Το περασμένο έτος, ο Δίας από το ζώδιό σας διεύρυνε τον κοινωνικό σας κύκλο. Τώρα όμως ο συνδυασμός του Κρόνου από τον Σκορπιό και του Δία από τον Ταύρο έρχεται να μονιμοποιήσει τις σχέσεις σας και να σας δείξει ποιοι άνθρωποι σας χαρίζουν ένα αίσθημα ασφάλειας, σιγουριάς, σταθερότητας και μονιμότητας. Διανύετε μία περίοδο ξεκαθαρισμάτων, κατά την οποία θα κατανοήσετε πλήρως ποιοι άνθρωποι μπορούν να συνεχίσουν μαζί σας και αντίστοιχα με ποιους ανθρώπους μπορείτε να συνεχίσετε και εσείς. Το πρώτο εξάμηνο σας δίνει μία ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μια σχέση ζωής με περισσότερη άνεση και αυτοπεποίθηση ενώ στο δεύτερο εξάμηνο η είσοδος του Δία στον Καρκίνο προσφέρει μία πλούσια κοινωνική ζωή, γεμάτη εξωστρέφεια και κοινωνική δικτύωση κατά την οποία μάλιστα θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας, με τους στενούς συγγενείς σας αλλά και με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο είστε πιο πιεσμένοι της παρουσίας του Κρόνου στον Σκορπιό έτσι οι προστριβές στις σχέσεις-συνεργασίες είναι πιο έντονες για εσάς. Ωστόσο, στο δεύτερο εξάμηνο έρχεται ο Δίας ως από μηχανής Θεός να λυτρώσει τον εν λόγω τομέα και να λειάνει τις οποίες αντιξοότητες δια του λόγου και της επικοινωνίας. Ο μήνας Δεκέμβριος είναι ιδανικός για τους Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου προκειμένου να επισυνάψετε μία νέα σχέση με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον άτομο, του οποίου οι ιδέες και οι αντιλήψεις θα είναι κοντά στις δικές σας. Στις περιόδους σύγκλισης του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα αποφύγετε τον δογματισμό, ο οποίος μπορεί να σας κάνει κάπως αντιπαθητικούς, φανείτε πιο ευέλικτοι στις απόψεις και μην επικρίνετε τις απόψεις του κοινωνικού περίγυρού σας.

Ιδιαίτερα ερωτικά διαστήματα μέσα στο 2013 κατά τα οποία μπορείτε να διεκδικήσετε στον αισθηματικό τομέα αποτελούν εκείνα από τις 15/4 έως τις 9/5 όπου η Αφροδίτη από το ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, λάμψη, ομορφιά, φινέτσα και έντονα ερωτική διάθεση. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 22/7 έως τις 16/8 χαρίζει μοναδικές ευκαιρίες για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία, οι αδέσμευτοι τα βέλη στη φαρέτρα και χτυπήστε στο κέντρο της καρδιάς του ή της αγαπημένου σας ή αγαπημένης σας. Από τις 11/9 έως το τέλος του 2012 η διαδοχική κίνηση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, από τον Τοξότη και από τον Αιγόκερω ανανεώνουν τον αισθηματικό σας τομέα και τα συναισθήματά σας αναζωπυρώνονται. Οι αδέσμευτοι έχετε μοναδικές ευκαιρίες ώστε να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα ευχάριστη ερωτική γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή να την επισημοποιήσετε. Στη δεύτερη δοθείσα ημερομηνία ή καλύτερα στο διάστημα της δεύτερης δοθείσας ημερομηνίας πολλοί θα αναζητήσετε την ουσιαστική και εις βάθος ένωση με τον ή την σύντροφό σας. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά σας κυμαίνονται στα ύψη. Τέλος, στην περίοδο που η Αφροδίτη διελαύνει το ζώδιο του Αιγόκερω έχετε αρκετή αισιοδοξία και εξωστρέφεια, μπορείτε να επισυνάψετε σχέσεις με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία ενώ ξεπροβάλλει και ένα ειδύλλιο από το εξωτερικό. Ιδιαίτερα το διάστημα από τις 15/10 έως τις 7/12 με την παράλληλη κίνηση του Άρη από το κομμάτι των ερώτων σας, από την συμβατή Παρθένο εκτοξεύει το θερμόμετρο στον ερωτικό τομέα. Προσοχή επιδείξτε τις περιόδους από τις 20/4 έως τις 31/5 στον τομέα σταθερών σχέσεων-συνεργασιών ή στον γάμο σας καθώς ο Άρης από το ζώδιό σας πυροδοτεί έκρυθμες καταστάσεις που θα κλονίσουν την πορεία των σχέσεών σας. Το δεύτερο εξάμηνο του 2013 επιφυλάσσει περισσότερες ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα, όχι ότι το πρώτο είναι άσχημο, απλά οι προδιαγραφές στον εν λόγω τομέα είναι καλύτερες από τον Ιούλιο και έπειτα με κορύφωση το φθινόπωρο και τον χειμώνα που το ερωτικό θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο. Οι εκλείψεις στον άξονά σας αλλάζουν ριζικά κάθε είδους συναναστροφή σας, άνθρωποι φεύγουν άλλοι έρχονται και επικρατεί μία παρέλαση με απώτερο σκοπό την στήριξή σας και την βελτίωση της ψυχολογίας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου