Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω


Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω
Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 21:45 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι ένα φεγγάρι που δεν σχηματίζει ιδιαίτερες γωνίες με τους υπόλοιπους πλανήτες. Εξαίρεση αποτελεί η στενή σύνοδος των φώτων με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο, κάτι που προωθεί τις επαγγελματικές μας υποθέσεις. Το νέο αυτό φεγγάρι είναι ιδανικό ώστε να επισυνάψουμε επωφελείς επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες και να προωθήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Χρειάζεται μεθοδικότητα, σύνεση, οργάνωση, ρεαλισμός και πειθαρχία ώστε να αντλήσουμε τους καρπούς του δέντρου των προσπαθειών μας. Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν γωνία 135ο με τον Δία, αυτό ασφαλώς δεν είναι άσχημο, μας χαρίζει αισιοδοξία ή μας ωθεί σε υπερεκτιμήσεις. Ωστόσο, όμως πάλι λόγω ζωδίου, ο ρεαλισμός και ο ορθολογισμός καλά κρατούν. Ο ωροσκόπος, σχηματίζεται στην 14ο της Παρθένου και αυτό είναι άκρως ευεργετικό για τα εργασιακά ζητήματα. Ιδιαίτερα δημιουργική η νέα σελήνη του μήνα. Μάλιστα ευνοούνται σημαντικά οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου. Φυσικά, εύνοια δέχονται και οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου. Όσοι έχουν έντονο το στοιχείο της γης δέχονται σημαντική βοήθεια ενώ ευνοούνται και οι ωροσκόποι στα προαναφερθέντα ζώδια.


Αξιοσημείωτα σημεία: 
Ο αστεροειδής Ήρα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δείχνει πως μοιραίες σχέσεις αναδεικνύονται και έρχονται να μας αλλάξουν την ζωή ριζικά. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό είναι ένα μήνυμα για απρόσμενες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες επαγγελματικές αλλά και στις αισθηματικές μας υποθέσεις. Επηρεάζονται δυσμενώς Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου. Διασφαλίστε τις σχέσεις σας και μην γίνεστε εκκεντρικοί ή εριστικοί. Αυτές τις ημέρες θα απολαύσουμε την απελευθέρωση στον έρωτα αλλά και στις σχέσεις μας. Χρειάζεται να βρούμε την χρυσή τομή μεταξύ δέσμευσης και ελευθερίας.

Κριός: 
Επαγγελματικές ευκαιρίες και καλύτερες προοπτικές ανατέλλουν στον εν λόγω τομέα. Προωθήστε τη δράση σας, τα σχέδιά σας και κερδίστε συμμαχίες. Μία προαγωγή, ένα μπόνους είναι στο μενού της νέας σελήνης. Η εικόνα σας, η κοινωνική σας απήχηση εκτοξεύονται στο ζενίθ. Φυσικά, χρειάζεται να είστε διαλλακτικοί στις σχέσεις και να μην θεωρείτε δεδομένους τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας. Αγωνιστείτε, εργαστείτε ώστε να αντλήσετε ηθική και υλική ικανοποίηση. Ο ενθουσιασμός δεν είναι κακός αλλά μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας.

Ταύρος:
Ιδανική η νέα σελήνη για επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και για να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας με μεγαλύτερη ευχέρεια σε υψηλότερο κόστος. Βαδίζετε αισιόδοξοι, εξωστρεφείς, έχετε πειθώ στον λόγο, φρέσκες ιδέες και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Ιδανικό το διάστημα για τους νεότερους, οι οποίοι σπουδάζουν ή ασχολούνται με μεταπτυχιακές σπουδές. Μία νομική υπόθεση παίρνει θετική τροπή. Οι επαφές με το εξωτερικό, με ανθρώπους διαφορετικής νοοτροπίας και κουλτούρας είναι ιδιαίτερα επωφελείς, εκμεταλλευτείτε τες. Ένα ταξίδι κρύβει ευχάριστες εξελίξεις επί των επαγγελματικών, ίσως προκύψει και ένα φλερτ εκεί. Δυσκολία στον ύπνο μπορεί να εγείρει το νέο φεγγάρι. Πιθανές αποκαλύψεις μυστικών, προφυλαχθείτε!

Δίδυμος: 
Μοναδική η νέα σελήνη για να προωθήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, ώστε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά προς το πρόσωπό σας. Διευθετήστε τα χρέη σας, διακανονίστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εσόδων, εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας. Είστε κάπως σκεπτικοί, νοσταλγικοί και αναπολείτε στιγμές με το ταίρι σας. Η ποσότητα δεν έχει την ποιότητα, κρατηθείτε από τις γλυκές αναμνήσεις και βιώστε την απόλυτη ένωση με τον ή την σύντροφό σας. Είστε ιδιαίτερα ερωτικοί, αισθησιακοί και αράζετε σε ένα λιμάνι, επιτέλους. Αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με τα οικονομικά, μην απογοητεύεστε από ένα φιλικό πρόσωπο καθώς η κρίση είναι παροδική.

Καρκίνος: 
Η νέα σελήνη αποτελεί έναν οιωνό θετικό, ένα προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει από τον Ιούλιο και έπειτα. Νέες σχέσεις, συνεργασίες έρχονται να στηρίξουν την δράση σας, την πορεία σας επί των επαγγελματικών. Μία νέα σχέση προδιαγράφεται μπροστά σας και εσείς οφείλετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια του σύμπαντος. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε στον έρωτα ανενόχλητοι. Η συναναστροφές με τους άλλους κρύβουν εκπλήξεις και ένα άτομο δείχνει να σας στηρίζει σημαντικά. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους ή με τους ανωτέρους.

Λέων: 
Καλύτερες συνθήκες στην εργασία φέρνει η νέα σελήνη. Οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία ενώ οι εργαζόμενοι ενδέχεται να πάρετε μία προαγωγή ή ένα καλύτερο πόστο. Η καθημερινότητά σας μπορεί να είναι απαιτητική αλλά αντλείτε ηθική ικανοποίηση. Αρχίστε ένα πρόγραμμα διατροφής, αθληθείτε και χάστε τα περιττά των γιορτών. Υγεία και εργασία σε θετική τροχιά. Πιθανώς να ταλαιπωρηθείτε στις μετακινήσεις ή να υπάρξουν εμπλοκές σε μία νομική υπόθεση, μην αγχώνεστε, είναι κάτι παροδικό.

Παρθένος:
Δημιουργία, έρωτας, φλερτ και θετικές εξελίξεις αναμένονται στη ζωή σας. Η αισιοδοξία σας συντροφεύει, φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Το «παιδί» που κρύβετε μέσα σας είναι ώρα να βγει στην επιφάνεια. Όμορφες στιγμές επιφυλάσσει η επαφή με τα παιδιά σας ή με τον ή την σύντροφό σας. Οργανώστε ένα ταξιδάκι αναψυχής. Αποφύγετε τις δαπάνες. Έκτακτα έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού αλλά είναι κάτι παροδικό. Έρωτας και πάλι έρωτας στο μενού του νέου σεληνιακού μήνα.

Ζυγός: 
Καλύτερες οικογενειακές στιγμές επιφυλάσσει το νέο αυτό φεγγάρι και εξομάλυνση τυχόν αντιθέσεων της προηγούμενης περιόδου. Μία μετακόμιση, μία ανακαίνιση είναι ένα όμορφο σενάριο των ημερών. Θετικές εξελίξεις αναμένονται σχετικά και με την πώληση ενός ακινήτου. Μπορείτε να πουλήσετε ένα ακίνητο σε υψηλότερη τιμή ή να αγοράσετε ένα άλλο σε τιμή ευκαιρίας. Ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας και για όσους ενδιαφέρεστε για την απόκτηση ενός απογόνου; έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Μην τα «βάζετε» με το ταίρι σας, μην απομακρύνεστε από την αγκαλιά του.

Σκορπιός: 
Μοναδική η νέα σελήνη για τα επαγγελματικά σας σχέδια, για τις δικές σας φιλοδοξίες. Είστε ιδιαίτερα ικανοί στο λόγο, γεμάτοι παρρησία και έχετε πειθώ. Επωφεληθείτε και εκμεταλλευτείτε τις ιδέες σας. Ένα ταξίδι εντός συνόρων μπορεί να έχει κέρδη σε υλικό επίπεδο. Ο έρωτας μπορεί να ελλοχεύει εκεί. Καλύτερες γίνονται οι σχέσεις με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας. Αναζητήστε εργασία οι εκτός εργατικού δυναμικού, αποστείλετε βιογραφικά και περάστε συνεντεύξεις. Ανατροπές στην καθημερινότητα σας κουράζουν, είναι κάτι παροδικό. Αποφύγετε την σύγκρουση με έναν συνεργάτη σας.

Τοξότης: Μοναδική η νέα σελήνη για τα οικονομικά σας. Ένα μπόνους, ένα καθυστερημένο τσεκ έρχεται να τονώσει το πορτοφόλι σας. Εκμεταλλευτείτε ένα ταλέντο σας και κερδίστε σε εισοδηματική ισχύ. Η αυτοπεποίθησή σας στα ύψη, νιώθετε ιδιαίτερα σταθεροί, έχετε συνοχή. Εργαστείτε ώστε να αντλήσετε ηθική και υλική ικανοποίηση. Διεκδικήστε τα οφειλόμενα, κλείστε μία ιδιαίτερα επωφελή οικονομική συνεργασία-συμφωνία. Αστάθεια αναμένεται στον έρωτα ή κάποια εκκεντρική-αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Μην σας αγχώνουν τα έξοδα, είναι παροδικά. Κάντε καλό κουμάντο και εξασφαλίστε αποταμιευτικό πλεόνασμα.

Αιγόκερως: 
Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σας, την ανανεώνουν και έτσι αντλείτε ηθική ικανοποίηση αλλά και υλική. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, δημοφιλείς, έχετε πειθώ και μεγάλη ικανότητα ώστε να προωθήσετε την εργασία σας και να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας ακριβότερα. Εσείς και οι δικές σας επιθυμίες σε πρώτο πλάνο. Οι δεσμευμένοι φαίνεται να επισημοποιείτε μία σχέση ενώ οι αδέσμευτοι ξεχυθείτε στον έρωτα. Προσοχή στις ενδοοικογενειακές σχέσεις, ίσως προκύψει μία κατάσταση που θα ταράξει τις ισορροπίες, χειριστείτε την.

Υδροχόος:
Ένας απολογισμός μοιάζει πιθανό σενάριο της νέας σελήνης. Ένας κύκλος κλείνει στα επαγγελματικά σας και εσείς βαδίζετε προς νέους ορίζοντες με δυναμισμό και μαχητικότητα. Οι υποχρεώσεις είναι τόσες ώστε να μην έχετε χρόνο για ξεκούραση και ανάπαυλα. Εξασφαλίστε ώρες για την προσωπική σας ικανοποίηση και αναγέννηση, το χρειάζεστε. Τα επαγγελματικά σας σχέδια μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα αποδοτικά αλλά λίγο αργότερα, μετά τις 20 του μήνα θα βάλετε πλώρη. Μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας, εμπιστευτείτε λίγους και καλούς. Έρχεται μία επαγγελματική ευκαιρία. Αποφύγετε τις μετακινήσεις και τις εμπλοκές με τα αδέλφια ή τους στενούς συγγενείς. Μία σχέση , μένει στο παρασκήνιο. Έχετε τους ενδοιασμούς σας, λίγο αργότερα θα την κοινοποιήσετε.

Ιχθείς: 
Ένα σχέδιό σας, ένας στόχος σας φαίνεται να υλοποιείται με απόλυτη επιτυχία. Οι επαφές με φίλους είναι άκρως ευχάριστες και αντλείτε ικανοποίηση αλλά και στήριξη. Μάθε τε να εργάζεστε ομαδικά, να συμπορεύεστε.. Φαίνεται πως οι ιδέες σας έχουν ισχύ, δύναμη και γίνονται αποδεκτές από ένα μεγάλο εύρος σχέσεων. Μην χάνετε καιρό, θέστε νέους στόχους, εργαστείτε για ένα καλύτερο αύριο. Ο έρωτας κρύβεται σε μία σχέση φιλική, αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία. Έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, μην ανησυχείτε, λίγο αργότερα το εισόδημα θα ανακάμψει. Σχεδιάστε με στρατηγική, μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας, εμπιστευτείτε τους φίλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου