Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ήλιος και Ερμής στον Υδροχόο/Πανσέληνος στον Λέοντα



Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της νόησης και της διανόησης σχηματίζει συνεχείς όψεις με τους πλανήτες Ουρανό, Δία και Κρόνο. Στην αρχή της εβδομάδας και έως την Τετάρτη σε αρμονία με τον Ουρανό και τον Δία μας βοηθάει στο επικοινωνιακό κομμάτι και δίνει την δυνατότητα να κλείσουμε ιδιαίτερα επωφελείς συμφωνίες επί του επαγγελματικού και οικονομικού τομέα. Η εξωστρέφεια  η ζωντάνια, η νεανικότητα στην σκέψη αλλά και οι μεγαλόπνοες ιδέες είναι στο μενού των ημερών. Σκεφτόμαστε εντελώς αντισυμβατικά και αντικομφορμιστικά, είμαστε γενναιόδωροι στις εκφράσεις μας, πληθωρικοί, ζεστοί και φιλικοί. Ο ενθουσιασμός μπορεί να μας οδηγήσει στην αφύπνιση και στην συνειδητοποίηση καταστάσεων. Καλό είναι όμως να είμαστε ρεαλιστές, αντικειμενικοί και να έχουμε επαφή με την άμεση πραγματικότητα καθώς την Πέμπτη τετραγωνίζει του Κρόνου κάτι που δημιουργεί απαισιοδοξία ή διαύψευση των προσδοκιών μας. Ας μην υπερεκτιμάμε καταστάσεις, ας είμαστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Οι ημέρες ευνοούν την σκληρή δουλειά, την εργασία σε προσωπικό αλλά και ομαδικό επίπεδο. Το Σαββατοκύριακο είναι έντονο, δυναμικό και άκρως εκρηκτικό. Κρύβει επιτυχίες για κάποιους ενώ για άλλους φέρνει στην επιφάνεια εμπόδια, προκλήσεις και δυσκολίες. Πιο αναλυτικά, η πανσέληνος στηρίζεται από τον Δία και τον Ουρανό έτσι το απρόοπτο, η συναισθηματική ανανέωση, η επιτυχία, η επέκταση, η αισιοδοξία δεν λείπουν. Η δύσκολη γωνία με τον Κρόνο λειτουργεί εντελώς διαφορετικά, φέρνει απαισιοδοξία, αρνητικές σκέψεις και συναισθηματικές δονήσεις. Ας διώξουμε την γκρίζα σκέψη, ας αποφύγουμε την σκληρή κριτική. Η έλλειψη μέτρου και φραγμών μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να σημάνει. Πιο ειδικά, Οι γεννημένοι στις 27/4, στις 29/7, στις 31/10 και στις 27/01 δέχονται πιέσεις με την πανσέληνο του ερχόμενου Σαββατοκύριακου. Οι ημερομηνίες ισχύουν με εύρος συν-πλην δύο ημέρες. Επίσης πιέσεις για τους γεννημένους στις 25/2 και στις 27/12. Θετικές εξελίξεις για τους γεννημένους στις 27/3, στις 27/5, στις 29/9 και στις 28/11. Δεν παύουν να δέχονται επιρροές σύνθετες οι Λέοντες και Υδροχόοι στις προαναφερθείσες ημερομηνίες. Προσοχή για τους γεννημένους το 1992, το 1962 και το 1963. Οι του '62, '63 και '92 πιθανώς να έχουν δυσκολίες με τον νόμο ή πολλές υποχρεώσεις, ευθύνες και προβλήματα με τους γονείς τους. Τα παιδιά που είναι γεννημένα από το 1995 έως το 1999 έχουν ανατροπές και συναισθηματικές εντάσεις, προσέξτε τα! Τέλος, προσοχή στα παιδιά που είναι γεννημένα από το 2001 έως το 2005 σε διατροφή καθώς μπορεί να μολυνθούν ή να έχουν αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού τους συστήματος!


Κριός: Δημιουργία, έρωτας, πάθος, αισιοδοξία, ζωντάνια και πειθώ. Μία μετακίνηση κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και επιτυχίες. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς ευνοούνται εντός της εβδομάδας. Υλοποίηση ενός σχεδίου, κέρδη από τις φιλίες και από τις ομαδικές διαπραγματεύσεις. Προσοχή στα έξοδα αλλά και σε πιθανές παρεξηγήσεις με ένα άτομο φιλικό, μην δώσετε χώρο στις παρεξηγήσεις, είναι παροδικές. Ωφεληθείτε δια της ομαδικής δραστηριότητας και συμπόρευσης. Ανανέωση, ελπίδα και ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική σας ζωή! Μία νέα αισθηματική σχέση και αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας σχέσης. Στις 27 κορυφώνεται ένα συναισθηματικό κρεσέντο. Μην εμπλέξετε τον έρωτα&την φιλία με τα οικονομικά. Στωικότης στον οικονομικό τομέα!


Ταύρος: Ξεκινάμε με έμφαση στα επαγγελματικά, τυχερές οι πρώτες ημέρες, κρύβουν ευχάριστες τροπές στον επαγγελματικό χώρο και μία καλή συνεργασία. Εύνοια από μυστικές συμφωνίες, μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας. Τα επαγγελματικά αυτά σχέδια μπορούν να έχουν και αντίκτυπο ανάκαμψης στο εισόδημα σας. Προς την Πέμπτη αναμένεται σύγκρουση ωστόσο σε μία σχέση ή συνεργασία σας είτε επαγγελματική είτε αισθηματική. Χρειάζεται να είστε προνοητικοί και να κοιτάτε μπροστά, αποφεύγοντας τις ρήξεις. Η πανσέληνος φέρνει συγκινησιακή φόρτιση, μνήμες, νοσταλγία και οικογενειακά άγχη που αντιτίθενται των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Που είναι η χρυσή τομή; Φροντίστε μην ατροφήσει κάποιος τομέας! Ηρεμία στην αρχή της εβδομάδας, εντάσεις προς το τέλος!

Δίδυμοι: Τύχη και εύνοια σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας, μεταπτυχιακών αλλά και σε νομικές υποθέσεις ή εκδικάσεις κρύβουν οι ημέρες. Τύχη και εύνοια μέσα από ομαδικές δραστηριότητες ή μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, ο οποίος σας στηρίζει δεόντως. Η προσωπική σας ζωή σε ανοδική τροχιά. Μία σχέση-συνεργασία σιγοντάρεται και ακολουθείται από ούριο άνεμο. Υποχρεώσεις, κούραση και ευθύνες σας κατατρέχουν. Προσέχετε την υγεία σας αλλά και κάποιες πιθανές επιπλοκές με το νόμο κοντά στην Πέμπτη. Οι μελετητές εκείνη την ημέρα χρειάζεται να έχετε τεταμένη την προσοχή σας. Σε γενικές γραμμές όλα εξελίσσονται ομαλώς εφόσον έχετε κοπιάσει. Αποφύγετε να είστε σκληροί στην χρήση της γλώσσας, μην κατακρίνετε-επικρίνετε. Θετικές εξελίξεις από αδέλφια ή στενούς συγγενείς. Πιθανό ένα ταξίδι express!!!

Καρκίνος: Έσοδα, κέρδη και οικονομικοί αγώνες για διευθετήσεις επί των οικονομικών σας. Εκτός αυτού ακολουθείτε και επαγγελματικούς αγώνες ώστε να έχετε κέρδη υλικά και συναισθηματικά. Οι επαγγελματικές κινήσεις ματ αποδίδουν οικονομικά. Ηρεμία, γαλήνη, διαίσθηση και μυστικές συμφωνίες αποδίδουν οικονομικά. Ερωτισμός, πάθος, βάθος συναισθημάτων αλλά και εξαιρετική επικοινωνία με το ταίρι σας. Φροντίστε μην διασαλευτούν οι ισορροπίες με τον ή την σύντροφό σας και τα παιδιά σας κοντά στην Πέμπτη. Παροδικά μπλοκάρεται η υλοποίηση ενός σχεδίου αλλά μην αγχώνεστε, όλα θα εξελιχθούν ομαλώς. Διεκδικήστε οφειλόμενα, μην δαπανάτε αλόγιστα καθώς κοντά στις 27 κάποιο έκτακτο έξοδο επιβαρύνει την τσέπη σας. Αποφύγετε να ζητήσετε την αύξηση μισθού κοντά στις 27. Μην είστε ανασφαλείς, έχετε πίστη στις ικανότητές σας.

Λέων: Έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες.Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σας και φέρνουν αισιοδοξία και ελπίδα. Νομικές υποθέσεις εξελίσσονται άκρως θετικά. Οι νεότεροι έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών ενώ ο λόγος σας κερδίζει έδαφος, είστε πειστικοί δια της σβελτάδας και της οξυδέρκειες σας! Τύχη σε θέματα συλλογικής συμπόρευσης και εύνοια από τους φίλους. Ένας στόχος σας υλοποιείται! Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και την σκληρή κριτική με τους οικείους σας. Αναβάλλετε μία υπόθεση ακίνητης περιουσίας. Μην πικράνετε κάποιο άτομο της οικογένειάς σας! Φροντίστε να μην γίνετε σκληροί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις προς τα τέλη της εβδομάδας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και βρείτε καταφύγιο στους φίλους. Ευχάριστες επαφές με το εξωτερικό αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες. Προσοχή την Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο, είστε φορτισμένοι!

Παρθένος: Εύνοια σε θέματα καθημερινότητας αλλά και στο πρακτικό κομμάτι της ζωής. Υποχρεώσεις ρουτίνας αλλά και ευχαρίστηση δια της ενασχόλησης σας με τα πεζά πράγματα λόγω ηθικής ικανοποίησης. Επαγγελματικές ευκαιρίες, καλύτερες εργασιακές συνθήκες αλλά και ευχάριστες συμπτώσεις επί του επαγγελματικού. Κάποια έσοδα φαίνονται στον ορίζοντα ως μάνα εξ ουρανού, γιατί όχι; Ποντάρετε και στην τύχη! Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες και διεκδικήστε οφειλόμενα προς εσάς. Το Σαββατοκύριακο κοντά στις 26/17-1 αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες. Φροντίστε για την υγεία σας και την ψυχολογία σας καθώς θα είστε κάπως άτονοι και εξασθενημένοι. Την Πέμπτη δείξτε προσοχή σε συγγενικές και αδελφικές σχέσεις, φροντίστε για το μεταφορικό σας όχημα και τις ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Προσοχή οι σπουδαστές στα συναφή!

Ζυγός: Έρωτας, δημιουργία, ευχάριστες στιγμές κρύβουν οι επαφές με τα παιδιά σας αλλά και με τον ή την σύντροφό σας. Καλύτερο το επικοινωνιακό υπόβαθρο και οι σχέσεις ζεσταίνονται. Τύχη σε θέματα που σχετίζονται με τον νόμο, νομικές υποχρεώσεις και εκδικάσεις. Οι νεότεροι σε ηλικία ευνοείστε στα των σπουδών ενώ παράλληλα εύνοια δέχεστε από έναν νέο συνεργάτη ή συνάδελφο. Απολαύστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα και στις δαπάνες κοντά στην Πέμπτη, ίσως προκύψει μία έκτακτη επιβάρυνση. Πιθανώς δυσάρεστα νέα ή παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας ή τα παιδιά σας. Μην δίνετε τροφή στις αντιπαραθέσεις και στις διαφωνίες της Πέμπτης καθώς οι πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας είναι ικανοποιητικές. Το Σαββατοκύριακο περιορίστε την διάθεσή σας για κατανάλωση και δαπάνες και μην εμπλέκετε την φιλία με το χρήμα. Μην δώσετε έκταση σε μία πιθανή διαφωνία με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιο σχέδιο μπλοκάρει αλλά είναι κάτι παροδικό, από τις 28 και έπειτα η κατάσταση ομαλοποιείται!

Σκορπιός: Εξομάλυνση ενδοοικογενειακών διαφορών στις αρχές της εβδομάδας και έως την Τετάρτη. Θετικές αγοραπωλησίες και διευθετήσεις ακίνητης περιουσίας. Δεν αποκλείονται και επαγγελματικά ευχάριστα νέα. Θετικές εργασιακές εξελίξεις και ευχάριστες ανατροπές στην ρουτίνα, εκπλήξεις στον εργασιακό χώρο. Ενδυνάμωση της υγείας. Την Πέμπτη δείξτε προσοχή σε μία προσωπική σας σχέση αλλά και σε μία ενδοοικογενειακής κόντρα-αντιπαράθεση. Μην διαπραγματεύεστε θέματα ακινήτων το διήμερο Πέμπτης-Παρασκευής! Το Σαββατοκύριακο χτυπάει καμπανάκι για τον τομέα των επαγγελματικών σας, πιθανές διαφωνίες, διενέξεις ή αντιπαραθέσεις. Το ερώτημα που τίθεται; Οικογένεια; Καριέρα ή η προσωπική μου σχέση;;; Καλύτερες προοπτικές στον οικονομικό τομέα, έσοδα και πιθανές διεκδικήσεις οφειλόμενων. Οικονομικές συμφωνίες στο συν και επαγγελματικές χρήζουν προσοχής!

Τοξότης: Θετικές εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας, ρητορεία, θετικές επαφές και συναντήσεις ή διαπραγματεύσεις επί προσωπικού ή επαγγελματικού. Όμορφες στιγμές με τα αδέλφια σας, με τα συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και από τον ή την σύντροφό σας ευχάριστες ειδήσεις. Χαρές και από τον τομέα παιδί ή πολύ απλά εσείς ξανανιώνετε και αναγεννάστε! Εύνοια από μία σχέση ή συνεργασία ή από το έτερον σας ήμισυ που το χετε σε εκτίμηση! Κοινωνικότητα και επικοινωνιακό χάρισμα. Η Πέμπτη κάπως περίεργη για τα συναισθήματα σας, πιθανώς να νιώσετε στενάχωροι ή μελαγχολικοί. Αποφύγετε να πικράνετε ένα συγγενικό πρόσωπο ή τα αδέλφια σας. Προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Τύχη σε σπουδές με εξαίρεση την Πέμπτη. Δυσκολίες με τον νόμο ή με την υλοποίηση ενός σχεδίου στο εξωτερικό κρύβει το εξωτερικό. Γενικότερα υπάρχει κάποια ρευστότητα από την Πέμπτη και έπειτα. Πιθανές ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις; Στενάχωρες σκέψεις; Εμπλοκές με τον νόμο; Προσοχή οι φοιτητές το Σαββατοκύριακο σε τυχόν εξετάσεις. Από τις 28 και έπειτα ξεφορτίζεστε. Γενικότερα είστε δημιουργικοί, ερωτικοί και ευνοείστε από μία επαφή "κλειδί". Αποφύγετε τον πεσιμισμό και την ματαιοδοξία, δεν σας ταιριάζει εξάλλου!

Αιγόκερως: Έμφαση σε θέματα οικονομικά, διεκδικήσεις οφειλόμενων και οικονομικών υποχρεώσεων. Τα έξοδα δεν λείπουν αλλά υπάρχουν ευκαιρίες εσόδων και πηγές που σας αβαντάρουν. Γενικότερα είστε τυχεροί, δημιουργικοί, αισιόδοξοι, κοινωνικοί και επικοινωνιακοί έως την Τετάρτη. Δεν χαλάει το κλίμα μετά, απλά πρέπει να προσέξετε μία επαγγελματική σχέση-συνεργασία ή σε σχέση με ανωτέρους και προϊσταμένους. Πιθανές υποχρεώσεις σας κουράζουν αλλά και σας ανταμείβουν ηθικά και υλικά. Ευχάριστες εξελίξεις από την οικογένειά σας, από τα παιδιά σας αλλά και από πολύ οικεία σας πρόσωπα. Θετικά ακούσματα από την πώληση ενός ακινήτου. Την Πέμπτη πιθανά έκτακτα έξοδα ή κάποια επιβάρυνση αλλά και κάποια εμπλοκή με ένα φιλικό σας πρόσωπο, μην γίνεστε σκληροί η επικριτικοί. Ένας στόχος κωλύεται αλλά θα ξεμπλοκάρει. Προσοχή στην σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας το Σαββατοκύριακο, αποφύγετε περιττές αγορές, δαπάνες και μην εμπλέκετε τον έρωτα με το χρήμα. Θετικές εργασιακές εξελίξεις και τύχη σε απλά, καθημερινά πράγματα. Η υγεία σε ικανοποιητικά επίπεδα!

Υδροχόος: Επικοινωνιακόι, χαρούμενοι μεν, αισιόδοξοι και ζωντανοί. Επαγγελματικές υποχρεώσεις, κούραση αλλά και ωριμότητα-σοφία. Εργαστείτε, κοπιάστε και να είστε σίγουροι πως οι φιλοδοξίες σας και τα όνειρά σας θα ξεχωρίσουν και θα λάμψετε. Μπορεί να έχετε ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά ο Δίας θα ορθοδρομήσει και θα φέρει επέκταση, τύχη, δημιουργικότητα και ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, στα επαγγελματικά, αλλά και επέκταση της οικογένειάς σας ή ευχάριστα νέα από εκεί. Προσοχή την Πέμπτη στον επαγγελματικό τομέα και σε κάποια σχέση με έναν συνεργάτη ή ανώτερό σας. Εμπλοκές και επιπλοκές. Στον άξονά σας η πανσέληνος του μήνα και κάνει τεταμένες τις ισορροπίες σε μία σχέση ή συνεργασία σας. Ο κόμπος φτάνει στο χτένι, υπάρχει μία ρήξη. Το ερώτημα είναι; Εγώ και ο εαυτός μου; Η δουλειά μου ή οι άλλοι;;; Ένα ταξίδι φέρνει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Όμορφες στιγμές με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Πολύ ωραίες οι ημέρες έως την Τετάρτη, μετά το κλίμα σοβαρεύει και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί παντού;;;

Ιχθείς: Ηρεμία, εσωστρέφεια και απολογισμοί ζωής! Ετοιμάζετε μεγάλα σχέδια..εν αναμονή λοιπόν! Ένα επαγγελματικό σχέδιο βρίσκεται στα σπάργανα και λίγο αργότερα, από τον Φεβρουάριο και ειδικότερα τον Μάρτιο αποδίδει σε επίπεδο ηθικό αλλά και υλικό!!! Κλείνουν κάποιοι κύκλοι επιτυχώς στην ζωή σας. Κέρδη από μία εναλλακτική πηγή εσόδων ή από μία αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Όμορφος ο οικογενειακός βίος και πιθανή η έλευση ενός νέου μέλους. Την Πέμπτη προσέχετε πιθανές εμπλοκές με τον νόμο, αντιδικίες με πεθερικά και τις μετακινήσεις. Μην γίνεστε σκληροί στον τρόπο που χειρίζεστε την γλώσσα. Προσοχή οι σπουδαστές την Πέμπτη, πιθανές δυσκολίες με τα θέματα. Υποχρεώσεις, ρουτίνα, ευθύνες και κούραση σας ψυχοπλακώνουν. Φροντίστε για την υγεία σας και την ψυχολογία σας! Αποφύγετε τις εμπλοκές σε παρασκηνιακές καταστάσεις και υποθέσεις. Ωστόσο, τα οικονομικά δέχονται τονωτικές ενέσεις και οι φίλοι στέκονται αρωγοί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου