Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Νέα Σελήνη στον Κριό

Την Κυριακή 30/3 και ώρα 21:45 σχηματίζεται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Κριού. Ο Κριός ως πρώτο ζώδιο εγκαινιάζει την αστρολογική Πρωτοχρονιά, συμβολίζει την σπορά και αποτελεί το εφαλτήριο εκείνο, κατά το οποίο αναμένεται να αρχίσουμε έναν νέο κύκλο πραγμάτων στην προσωπική μας ζωή. Είναι εκείνο το χρονικό σημείο στο οποίο "φυτεύεται" κυριολεκτικά η προς υλοποίηση ιδέα. Ο ωροσκόπος της νέας σελήνης ανατέλλει στον Σκορπιό (4η μοίρα). Κυβερνήτης του εν λόγω φεγγαριού τόσο από άποψη ηλιακής θέσης όσο και από άποψη ωροσκόπου είναι ο Άρης, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο αγκάθι της υπόθεσης. Έχουμε να κάνουμε με έναν Άρη αδύναμο στον Ζυγό, ανάδρομο και στον Ιχθυακό (δωδέκατο) οίκο. Τι σημαίνει αυτό; Πως η δράση μας βρίσκει εμπόδια και δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η αναποφασιστικότητα, η αναβλητικότητα, οι ενδοιασμοί μας κρατούν πίσω. Η εμπλοκή του βορείου δεσμού μιλάει για καταστάσεις στατικές που βρίσκουν εμπόδια και δεν ολοκληρώνονται εύκολα. Εμείς πρέπει να αναδείξουμε στωικότητα, καρτερικότητα, πρέπει να δαμάσουμε την οργή, τον θυμό και τα βίαια ξεσπάσματά μας μπροστά στα οποιαδήποτε εμπόδια. Καλό είναι να ακολουθούμε το ένστικτο μας, την διαίσθηση μας και να ακούμε την εσωτερική φωνή της συνείδησης και του εαυτού μας. Μέσα στην διάρκεια της άνοιξης έχουμε την ευκαιρία να αναδιοργανωθούμε και να μελετήσουμε εκ νέου σχέδια που θα υλοποιήσουμε. Η επανατοποθέτηση επί θεμάτων που μας απασχολούν μπορεί να φανεί σωτήρια. Ήλιος και Σελήνη σε σύνοδο στον οίκο του Λέοντα (πέμπτος) μιλούν για δημιουργικότητα, για επιχειρηματικότητα, για την τέχνη, για τον έρωτα, για την διασκέδαση, για την χαρά της ζωής.
Μάλιστα, τα φώτα ακουμπάν την ακμή του οίκου της Παρθένου (έκτος) κάτι που σημαίνει πως μπορούν κάλλιστα να προκύψουν νέες εργασιακές προοπτικές. Η συμμετοχή του Ουρανού (σύνοδος) στο φεγγάρι αυτό χαρίζει ανεξαρτησία, επινοητικότητα, πρόοδο, συναισθηματική απελευθέρωση και υπεροχή.


Ο παράγοντας της τύχης και του απροόπτου φλερτάρουν με τις ζωές μας. Εκτός αυτού στην νέα σελήνη συμμετέχουν ο Δία και ο Πλούτωνας σε τετράγωνο. Το φως του Δία κοντράρεται με το σκοτάδι του Πλούτωνα έτσι μέσα μας θα έρθουν σε σύγκρουση ο καλός και ο κακός μας χαρακτήρας. Ο Δίας έχει να κάνει με εξελίξεις και ο Πλούτωνας με τις μεταρρυθμίσεις. Σκοτεινές πτυχές της προσωπικότητάς μας έρχονται στην επιφάνεια και εκεί είναι που καλούμαστε να τις διώξουμε καθαρίζοντας το κάρμα μας. Η επιθυμία μας για ανάπτυξη μπορεί να μας κάνει υπερβολικούς και να μας βγάλει εκτός ελέγχου. Η ανάγκη για ποικιλία μπορεί να μας κάνει παρορμητικούς και αφερέγγυους καθώς δεν θα ολοκληρώνουμε τα έργα μας. Μέσα από έναν θάνατο κυριολεκτικά ή μεταφορικά, αναγεννόμαστε και δημιουργούμε ένα νέο "εγώ", το οποίο προσπαθεί να συνεργαστεί με το εμείς. Σημαντικός ο ρόλος της Αφροδίτης, η οποία μόλις έχει σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό και ένα τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλά στον οίκο του Καρκίνου (τέταρτος) μιλάει για μία νέα κατάσταση, η οποία πηγάζει από μέσα μας, από τις ρίζες μας ή από την οικογένειά μας. Η επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μας μπορεί να φέρει ισορροπία και αρμονία. Η θετική γωνία της με τον Άρη από οίκους υδάτινους επιτάσσει αυτήν την διαδικασία και μόνο έτσι θα βρούμε την γαλήνη. Φυσικά η επαφή με το συναίσθημα και τις ευαισθησίες είναι μία διαδικασία επίπονη (Κρόνος στον πρώτο οίκο, Άρειος οίκος, του Κριού). Οι θετικές γωνίες της νέας σελήνης αλλά και του Δία με το μεσουράνημα ας ελπίσουμε να σημάνει θετικές εξελίξεις για ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα. Κυβερνήτης του εβδόμου είναι η Αφροδίτη, η οποία σε όψεις με τον Άρη (θετική) και με τον Κρόνο (δυσμενή) σημαίνει πως ο έρωτας είναι εδώ, υπάρχει αλλά απαιτεί ωριμότητα και θυσίες. Οι σχέσεις μπορούν να μας ενθουσιάσουν και να μας συνεπάρει αρκεί να υπάρχει σεβασμός, μέτρο και πειθαρχία. Οι σχέσεις είναι μία υπόθεση για δυνατούς παίκτες! Ας μην είμαστε ανυπόμονοι, ας δείξουμε σύνεση και καρτερικότητα καθώς ο Άρης μας κρατάει σε αναμονή... Ρίσκαρε, Τόλμησε, Άλλαξε, Μεταφορφώσου είναι το μότο της εποχής που ζούμε!!! Καλή Νέα Σελήνη!!!

Κριός: Νιώθεις καταπιεσμένος, νιώθεις πως οι άλλοι σε κρατάνε πίσω και πως δεν σε καταλαβαίνουν. Σίγουρα η νέα σελήνη στο ζώδιο σου σε οπλίζει με θάρρος ώστε να σπάσεις τα δεσμά από ανθρώπους "φεουδάρχες". Είσαι άνθρωπος μαχητικός, δυναμικός και δεν μπαίνεις σε καλούπια. Η συμμετοχή του Ουρανού σου χαρίζει επινοητικότητα ώστε να βρεις τρόπους να αποδράσεις από οτιδήποτε σε βαραίνει. Αλλαγές και ανατροπές αναμένονται στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Θα θελήσεις να αλλάξεις τα πάντα άρδην. Αναμένεται ένας επαναπροσδιορισμός επί των σχέσεων και συνεργασιών, ίσως αλλάξεις εικόνα για κάποια άτομα. Ο έρωτας φλερτάρει αίφνης με το ζώδιο σου, μία γνωριμία θα σε συναρπάσει. Διασφάλισε τα κεκτημένα σου και μην ενδίδεις σε πειρασμούς εφόσον έχεις μία σταθερή σχέση. Προβλέπονται οικογενειακές εξελίξεις, αλλαγές σε κάποιες πολύ προσωπικές σου σχέσεις. Εύνοια θα δεχθείς σε θέματα αγοράς-πώλησης ακινήτων. Δεν αποκλείεται μία πιθανή εγκυμοσύνη, ένα νέο μέλος στην οικογένεια σου καταφθάνει. Πιθανή μία μετακόμιση ή ανακαίνιση του ιδιωτικού σου χώρου ώστε να γίνει πιο χαρούμενος και ζεστός. Προσοχή σε ατυχήματα, καψίματα, κοψίματα, στην οδήγηση αλλά και σε πονοκεφάλους ή ημικρανίες.

Ταύρος: Νιώθεις εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση που σου στερεί την ελευθερία. Είναι μία υποχρέωση, μία οφειλή, ένα χρέος κυριολεκτικά ή μεταφορικά που σε έχει βυθίσει στην στατικότητα. Ωστόσο η νέα σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να ψάξεις στα μύχια της ψυχής σου και να δεις τι πρέπει να κάνεις για να πας παρακάτω. Επιτέλους, βλέπεις φως στον ορίζοντα και είσαι έτοιμος να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου για το μέλλον. Ετοιμάζονται με τρόπο μυστικό, χωρίς να ξέρεις εξελίξεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Κάποιοι σίγουρα έχουν δει την σβελτάδα και την επινοητικότητά σου έτσι μέχρι τα τέλη της άνοιξης θα σκάσει μία πρόταση από εκεί που δεν το περιμένεις. Απέφυγε τις κοινοποιήσεις και τις τυμπανοκρουσίες καθώς οι αντίπαλοι σε φθονούν. Κάνοντας έναν διάλογο με τον εαυτό σου θα βρεις τις ισορροπίες και θα νιώσεις ηρεμία. Φρόντισε την υγεία σου, την διατροφή σου και μην γίνεσαι υπερβολικός με την άθληση και την εξάσκηση. Οι υποχρεώσεις σε εξαντλούν και η καθημερινότητα σε πνίγει καθώς έχει γίνει ρουτίνα. Απέφυγε την επιθετικότητα στον λόγο και τα ξεσπάσματα, μπόρα είναι θα περάσει! Εξελίξεις αναμένονται σε θέματα με συγγενείς και με αδέλφια, ίσως δρομολογείς ένα ταξίδι. Πρόσεχε στην οδήγηση. Ευτυχώς, ο Πλούτωνας σε στηρίζει και οι αλλαγές έρχονται κάπως πιο ομαλά και ειδικότερα εάν αφορούν το εξωτερικό, όπου εκεί αναμένεται ένα καλύτερο αύριο με ευκαιρίες για την πορεία σου. Περιόρισε την παρόρμηση σου, μην βιάζεσαι να αλλάξεις τα πράγματα, εξάλλου είσαι υπομονετικός, οι αλλαγές θα έρθουν. Εσύ πλέον δρομολογείς τις εξελίξεις. Εντάσεις και στην οικογένεια.

Δίδυμοι: Αλλαγές, ευκαιρίες και εξελίξεις αναμένονται στον τομέα της φιλίας, της συμμετοχής σου σε ομάδες, συλλόγους και δραστηριότητες. Τα όνειρά σου, οι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες σου φαίνεται πως παίρνουν σάρκα και οστά. Πρέπει να είσαι σε συνεχή επαγρύπνηση καθώς οι ευκαιρίες θα έρθουν ξαφνικά και θα κληθείς να αναδείξεις το χάρισμα σου, την ταχύτητά σου δηλαδή. Σίγουρα θα γνωρίσεις νέο κόσμο και θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου ιστό. Εκεί που πρέπει να προσέξεις είναι ο τομέας των οικονομικών καθώς αναμένεται να έχεις κάποιο έξοδο που θα σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια. Η οικονομική αβεβαιότητα σε ταλανίζει αλλά αναζητάς και τρόπους για να αποκτήσεις επιπλέον εισόδημα. Μην εμπλέξεις το χρήμα με την φιλία, απέφυγε να δανείσεις σε ένα φιλικό σου πρόσωπο. Ο έρωτας κρύβεται μέσα σε μία φιλία και ο ερωτισμός είναι διάχυτος. Πολλές φορές εκδηλώνεται με λόγια και εκφράσεις. Σίγουρα θα κάνεις γνωριμίες ενδιαφέρουσες και ενθουσιώδεις που θα σε ιντριγκάρουν.

Καρκίνος: Η νέα σελήνη στον Κριό σημαίνει ευκαιρίες και αλλαγές που έρχονται εξ απροόπτου. Μία νέα συνεργασία μπορεί να έρθει στο προσκήνιο εντελώς ξαφνικά και εσύ θα χρειαστεί να αποφασίσεις ταχύτατα για το μέλλον της. Αναμένονται κάποιες αιφνίδιες αλλαγές, πιθανώς αιφνίδιες διακοπές συνεργασιών και αυτό θα σου στοιχίσει. Ωστόσο, μην ξεχνάς πως ο Δίας από το ζώδιο σου λειτουργεί σαν φύλακας-άγγελος σου και αργά ή γρήγορα θα σημάνει μία νέα αρχή για το επαγγελματικό σου αύριο. Εντάσεις, κόντρες και ίντριγκες αναμένονται και στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σου. Η διαλλακτικότητα θα φανεί αρετή στα δύσκολα. Μην εκφράζεστε παρορμητικά, σκέψου πριν εκφραστείς και δημιουργήσεις ανεπανόρθωτα ρήγματα στις σχέσεις σου. Έχε στο νου σου πως και ο/η σύντροφός σου αποτελεί κομμάτι της ζωής σου. Μην αδιαφορείς για εκείνον/η καθώς αναμένονται έντονα σκηνικά που θα προκαλέσουν ένα χάσμα. Άντε μετά να το καλύψεις! Σαν πολύ φιλόδοξος δεν μας έγινες τελευταία; Πολλοί Καρκίνοι θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα σας στιγματίσει στην πορεία και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας. Χρειάζεται να ρισκάρεις για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο ή να χρησιμοποιήσεις μεθόδους πιο καινοτόμες που προάγουν την επιστήμη και την τεχνολογία. Πιθανή αλλαγή χώρου στέγασης.

Λέων: Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη ίσχυε το προηγούμενο τετράμηνο για εσάς με αποτέλεσμα η προσωπική σας ζωή να έχει βαλτώσει. Τα αποτελέσματα ήταν γκρίνια, παράπονα και τσακωμοί. Η νέα σελήνη στον φιλικό Κριό έρχεται να φέρει ελπίδα, αισιοδοξία και πρόοδο. Νομικές υποθέσεις και επαγγελματικά ζητήματα κρύβουν ευχάριστες εξελίξεις ενώ οι επαφές σας με το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρες. Ωστόσο, η επιτυχία χρειάζεται ρίσκο, τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Μία νέα εργασιακή ευκαιρία κρύβεται στην γωνία αλλά εσύ πρέπει να ρισκάρεις και να μην φοβηθείς τις όποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές στην καθημερινότητά σου. Εύνοια δέχεσαι εφόσον αναζητάς εργασία στο εξωτερικό ενώ παράλληλα μπορείς να ενισχύσεις το βιογραφικό σου με επιμορφωτικά σεμινάρια και περισσότερη εξιδανίκευση. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητάς σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα ίσως σε απορυθμίσει ενώ και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά κρατούν. Φρόντισε την υγεία σου καθώς οι άμυνες σου μπορεί να είναι πεσμένες. Ο έρωτας είναι στο μενού της νέας σελήνης, κρύβεται σε ένα ταξίδι, σε μία μετακίνηση και μπορεί να έχει διαφορά ηλικίας ή χιλιομετρική απόσταση. σε κάθε περίπτωση χρειάζεται κόπο και υπομονή ως προς την υλοποίηση των στόχων σου. Έχε υπομονή, μην βιάζεσαι και όλα θα ομαλοποιηθούν.

Παρθένος: Η νέα σελήνη στον Κριό για εσένα ρίχνει φως στον τομέα των οικονομικών και σε καλεί να βρεις εναλλακτικές πηγές εσόδων. Σίγουρα, ακολουθώντας ένα μονοπάτι πιο ψυχολογικό και μεταφυσικό μπορείς να βρεις έσοδα. Εάν έχεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες καλό είναι να τις διευθετήσεις καθώς αναμένονται ανατροπές και ίσως πληρώσεις με κάποια προσαύξηση το οφειλόμενο ποσό. Θέματα κληρονομικά, φορολογικά ή σχετικά με διατροφές και δάνεια μπορούν να διευθετηθούν αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ανέμενες. Η ψυχολογία σου περνάει έντονα σκαμπανεβάσματα για αυτό πρέπει να προσέχεις την κυκλοθυμία σου και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου προς τρίτους. Ευτυχώς Δίας και Πλούτωνας στηρίζουν το ζώδιο σου έτσι έχεις την δυναμική να βρεις διεξόδους στα προβλήματά σου μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή μέσα από την ανάμειξη με συλλογικούς χώρους. Πιθανώς να προκύψει μία σφοδρή σύγκρουση με τον/την σύντροφό σου αλλά οι ισορροπίες γρήγορα θα αποκατασταθούν. έχεις την ευκαιρία για θυελλώδεις γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν αλλά μην ενθουσιάζεσαι, να φανείς μετρημένος. Σίγουρα θα απολαύσεις το σεξ και θα δοκιμάσεις πράγματα. Ήρθε η ώρα να ανοιχτείς σεξουαλικά και να απολαύσεις τον έρωτα. Ευκαιρίες για έσοδα μέσα από αγοραπωλησίες.

Ζυγός: Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σου σε κάνει οξύθυμο, νευρικό και αγχώδη καθώς οι εξελίξεις δεν τρέχουν και οι ρυθμοί έχουν επιβραδύνει. Η νέα σελήνη απέναντί σου πυροδοτεί έναν νέο κύκλο εξελίξεων στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις σχέσεις/συνεργασίες σου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα και απότομες εναλλαγές. Ξαφνικές γνωριμίες με άτομα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς είναι στο μενού των ημερών ενώ δεν αποκλείονται και οριστικές ρήξεις για αυτό πρόσεχε και να είσαι μετρημένος στα λόγια σου. Πιθανές είναι και οι επανασυνδέσεις. Εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό σου τομέα, ευτυχώς οι οιωνοί είναι καλοί και έχεις να περιμένεις κάτι καλύτερο. Προσοχή χρειάζεται στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς οι ενδοοικογενειακές σου σχέσεις κλονίζονται. Ένα άτομο ηλικιωμένο ίσως αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας, εσύ θα χρειαστεί να σταθείς δίπλα του. Απέφυγε τις αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς θα έχεις απώλειες. Ίσως είσαι μουντός και έχεις βαριά ψυχολογία ωστόσο πάντα μετά την μπόρα βγαίνει το ουράνιο τόξο και θα νιώσεις λυτρωμένος και απελευθερωμένος. Κινητοποίησε την διπλωματία σου ώστε να γεφυρώσεις χάσματα.

Σκορπιός: Σίγουρα η καθημερινότητά σου, ο τρόπος που ζεις αλλά και οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου κρύβουν αλλαγές και ανακατατάξεις. Ο παράγοντας του απροόπτου σε ξεβολεύει και σε κάνει να νιώθεις την ασφάλεια και την σταθερότητά σου. Σίγουρα πρέπει να φανείς πιο ευέλικτος και να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα και καταστάσεις. Στην δουλειά σου γίνε πιο επινοητικός ώστε να ξεχωρίσει το έργο σου και η προσπάθειά σου. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σου χαρίζει πειθώ και δύναμη λόγου αλλά συμμετέχει δυσμενώς έτσι καλείσαι να μην γίνεις ειρωνικός ή επιθετικός καθώς θα προκύψουν προβλήματα στις σχέσεις σου και δει στις φιλικές, συγγενικές και αδελφικές. Να είσαι προσεκτικός σε επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις καθώς αναμένονται ανατροπές και αναπάντεχα έξοδα. Μία κίνηση επαγγελματική μπορεί να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, να είσαι επιφυλακτικός και να δρας προσεκτικά ή με στρατηγική. Νομικές επιτυχίες και ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό φέρνουν ένα πλατύ χαμόγελο. Φρόντισε την υγεία σου, την διατροφή σου και μην γίνεσαι υπερβολικός με την άθληση καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η άμυνα του ανοσοποιητικού σου χαμηλή. Ένα φλερτ ξεπροβάλλει στον εργασιακό σου χώρο ή σε μία μετακίνηση.

Τοξότης: Σίγουρα η ζωή σου είχε βαλτώσει κάπως το περασμένο τετράμηνο ωστόσο πλέον πειραματίζεσαι, γίνεσαι ο γνωστός γλεντζές του ζωδιακού. Η ζωή είναι ωραία και εσύ έχεις τον τρόπο σου να απολαμβάνεις τα ωραία της. Είσαι αισιόδοξος, οραματιστής και ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο. Η νέα σελήνη τονώνει την δημιουργικότητά σου, σε γεμίζει με ενέργεια και είσαι έτοιμος να υλοποιήσεις ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ. Θέλεις να αγαπήσεις αλλά και να αγαπηθείς, θέλεις να ερωτευτείς αλλά και να σε ερωτευτούν. Εκεί που δεν το περιμένει κανείς είσαι έτοιμος να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και έναν απόγονο. Οι αδέσμευτοι βάλτε τα βέλη στην φαρέτρα και φύγατε για κυνήγι. Ωστόσο, οι δυσμενείς γωνίες του φεγγαριού με τον Δία και τον Πλούτωνα σε καλούν να είσια πολύ προσεκτικός στις οικονομικές σου κινήσεις καθώς αναμένονται έσοδα αλλά τα έξοδα θα είναι αναπάντεχα και θα βγεις εκτός προυπολογισμού. Φρόντισε να μην ανοιχτείς οικονομικά και να μην εκτεθείς, διευθέτησε τυχόν οφειλές, εκκρεμότητες ή χρέη. Η ενασχόλησή σου με την μεταφυσική, με την αστρολογία, με την ολιστική και τις εναλλακτικές θεραπείες αναμένεται άκρως επικερδής. Ο έρωτας σε παρασύρει και τα αηδόνια σε αποπλανούν όπως αποπλάνησαν οι Σειρήνες τους συντρόφους του Οδυσσέα. Φαίνεται να απολαμβάνεις το σεξ και να πειραματίζεσαι. Επιθυμείς την ουσιαστική και εις βάθος ένωση με το ταίρι σου.

Αιγόκερως: Η νέα σελήνη στον Κριό για εσένα συμβολίζει τον ίδιο σου τον εαυτό και την βαθύτερη σου ψυχολογία. Καθώς συμμετέχει ο Ουρανός μπορεί να προκαλέσει έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και αρκετή κυκλοθυμία. Αδυναμία συγκέντρωσης και δυσκολία στον ύπνο. Δεν αποκλείεται το υποσυνείδητο να χτυπάει κόκκινο και να βλέπεις όνειρα προφητικά. Οι ενδοοικογενειακές σου σχέσεις φαίνεται να περνούν ένα κρας τεστ και οι αντοχές σου μειώνονται. Απέφυγε την επιθετικότητα, την αδιαλλαξία και την αναρχία καθώς οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και μπορεί να προκύψουν οριστικά ρήγματα. Μην προβείς στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου καθώς οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι επικερδείς. Πλούτωνας και Δίας στον άξονα των σχέσεων φέρνουν εξελίξεις και σίγουρα θα καταλάβεις ποιοι είναι σύμμαχοι σου και ποιοι αντίπαλοι σου. Μην δίνεις λαβές για σχόλια καθώς οι εχθροί θέλουν να σε υποσκάψουν. Πιθανώς μία κρίση να περάσει και η αισθηματική σου ζωή, φρόντισε να φανείς συζητήσιμος και μην γίνεσαι απόλυτος ή δογματικός. Το Μάη ίσως έχεις κάποια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου. Άνθρωποι αποχωρούν από τη ζωή σου με τρόπο επεισοδιακό αλλά νέοι έρχονται να φέρουν ελπίδα και ανανέωση. Μην κλείνεις τα μάτια σου σε ευκαιρίες και φρόντισε να εκμεταλλεύεσαι τις όποιες ευκαιρίες σου παρουσιαστούν.

Υδροχόος: Τόσο η Αφροδίτη από το ζώδιο σου όσο και η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου (Ουρανό) επιφυλάσσουν ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα στα ύψη με άμεσο αντίκτυπο την επισύναψη πιο επικερδών συμφωνιών. Η συμμετοχή σου σε συζητήσεις, οι επαφές σου και οι δημόσιες σχέσεις σου έχουν να σου προσφέρουν ηθική και υλική ικανοποίηση. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στον επαγγελματικό χώρο καθώς η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Δία σε δυσαρμονία μπορούν να φέρουν έντονο παρασκήνιο, το οποίο θα έχει σημαντικό κόστος. Μην κοινοποιείς τις ιδέες σου και τις αποφάσεις σου, εμπιστεύσου ανθρώπους που είσαι σίγουρος για αυτούς ώστε να μην κινδυνεύσει το επαγγελματικό σου μέλλον. Προσοχή χρειάζεται σε ταξίδια στο εξωτερικό καθώς δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς ενώ παράλληλα φρόντισε να είσαι νομοταγής καθώς μπορεί να έχεις κυρώσεις. Η προσωπική σου ζωή ανακάμπτει σημαντικά και έχεις ευκαιρίες για φλερτ, έρωτες και διασκεδάσεις. Μία μετακίνηση, ένα ταξίδι κρύβουν ευχάριστες εξελίξεις. Γίνε πιο κοινωνικός, ανέδειξε την επικοινωνιακή σου ικανότητα και σίγουρα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις κάνοντας τους γύρω σου να σε εμπιστευτούν.

Ιχθείς: Η νέα σελήνη σχηματίζεται στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και σημαίνει αλλαγές σε θέματα που άπτονται του εισοδήματός σου. Απέφυγε να διαπραγματευτείς τον μισθό σου και μην ζητάς παράλογες αυξήσεις καθώς η σχέση σου με τον εργοδότη θα περάσει μία κρίση. Καλό είναι να φανείς προνοητικός ή επινοητικός και να αναζητήσεις μία νέα πηγή εισοδήματος ώστε να καλύψεις την απώλεια. Μην ανοίγεσαι οικονομικά, καλό είναι να φανείς μετρημένος στις δαπάνες σου καθώς ένα έκτακτο έξοδο θα σε βγάλει εκτός προυπολογισμού. Η αρνητική εμπλοκή του Πλούτωνα και του Δία σε καλούν να μην εμπλέξεις το χρήμα με την φιλία και τον έρωτα. Μην δανείσεις σε ένα φιλικό σου πρόσωπο καθώς δεν θα πάρεις πίσω το ποσό. Απέφυγε τον τζόγο καθώς θα χάσεις ένα σημαντικό ποσό και μην ξοδεύεις αλόγιστα ποσά για έναν έρωτα καπρίτσιο. Το καλό είναι πως ο Δίας και ο Πλούτωνας στηρίζουν το ζώδιό σου έτσι διαθέτεις τον τρόπο να ξεφύγεις από φίλους "κόλακες" που θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία ιδιαίτερα τυχερή σχέση που θα σου προσφέρει αισιοδοξία και χαρά. Μην πέσεις με τα μούτρα επάνω της, γίνε πιο ρεαλιστής και άφησε τον χρόνο να δείξει το ποιόν της. Έχεις αποκτήσει δύναμη μέσα σε συλλογικούς χώρους ωστόσο μην κάνεις χρήση της δύναμής σου καθώς θα έχεις απώλειες προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου