Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Αστρολογική Ατζέντα Ιουλίου/Προβλέψεις

1/7: Ο ανάδρομος Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στους Διδύμους. Οι παρεξηγήσεις, η ασυνεννοησία, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις λαμβάνουν τέλος. Τα επαγγελματικά μας σχέδια μπαίνουν σε σταδιακή εφαρμογή ενώ η καθημερινότητά αρχίζει να κυλάει ομαλότερα. Τώρα, μπορούμε να υπογράψουμε οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες, τώρα μπορούμε να μπούμε σε μία πιο δυναμική περίοδο, στην διάρκεια της οποίας θα δούμε τις εξελίξεις να τρέχουν. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς οι κύριοι αποδέκτες της εν λόγω επιρροής. Θέματα που είχαν εμφανιστεί τον Μάιο και τον Ιούνιο βρίσκουν λύση.


4/7: Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μία όψη άκρως δυναμική, η οποία κόβει και στερεί του φωτός, της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Οι σχέσεις δυναμιτίζονται, γίνονται πεδίο μάχης ή και επιβολής. Η τάση μας να ελέγξουμε και να χειραγωγήσουμε τους γύρω μας μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις ή και σε ρήξεις. Η ζήλια, η καχυποψία, η μυστικοπάθεια αλλά και η εκδικητικότητα αποτελούν αρνητικές εκφάνσεις της εν λόγω επιρροής. Το συναίσθημα δεν απουσιάζει, ωστόσο δεν μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος να εκφραστεί. Μας διακατέχουν εμμονές, φοβίες και ένα αίσθημα αδυναμίας που μπορούν να μας κάνουν απόλυτους, δογματικούς και καθόλου ελαστικούς. Η ανάγκη μας για άνοδο και διακρίσεις μπορούν να μας κάνουν σκληρούς ώστε να αδιαφορούμε για τους άλλους. Αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ. Ο ερωτισμός, η έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος καλά κρατούν και μάλιστα μπερδεύονται με το συναίσθημα, έτσι τα όρια τους είναι δυσδιάκριτα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι κύριοι αποδέκτες της εν λόγω επιρροής. Προσέχετε τις ισορροπίες στις σχέσεις καθώς είναι ιδιαίτερα εύθραυστες.

5/7: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό της σελήνης και σε εξάγωνο με τον νότιο δεσμό της σελήνης μιλάει για προώθηση επαγγελματικών σχεδίων αλλά και οικονομικών συμφωνιών. Μία ημέρα με ιδιαίτερα έντονο το επικοινωνιακό στοιχείο, στην διάρκεια της οποίας θα υπάρξουν εξελίξεις στις ζωές πολλών εκπροσώπων του αέρα και της φωτιάς. Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες αδράξτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται και βελτιώστε την καθημερινότητά σας. Ο διάλογος αποτελεί την οδό, που εάν ακολουθήσετε θα επιλύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις.

7/7: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό προσδίδει ένα ιδιαίτερα ζεστό και ευχάριστο κλίμα. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος, η ανάγκη μας για ελευθερία και ανεξαρτησία εκφράζεται με έναν ομαλό τρόπο, χωρίς να προκαλούνται ρήγματα και απότομες ρήξεις στις σχέσεις μας. Ιδιαίτερα ευχάριστες και τυχερές γνωριμίες μπορούν να προκύψουν, κάτι που θα φέρει αναγέννηση συναισθηματική. Ο ενθουσιασμός, η παρόρμηση και το πάθος συνδυάζονται με την άψογη επικοινωνία κάτι που μας εγείρει πνευματικά. Δεν θα λείψουν απότομες ενώσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες. Η φιλία ανακτά έδαφος ενώ πολλές αισθηματικές υποθέσεις θα αναδυθούν μέσα από φιλίες. Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι επωφεληθείτε της εν λόγω θετικής υπεροχής. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, κάποια έκτακτα έσοδα θα μας δώσουν ανάσα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

8&9/7: Ο Ήλιος σε διαδοχικές όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό και τρίγωνου με τον Κρόνο. Οι ημέρες είναι κάπως περίεργες, έντονα ηλεκτρισμένες, ανατρεπτικές από την μία σταθεροποιητικές από την άλλη. Η επαναστατική διάθεση, η απόκλιση από τα κοινωνικά δρώμενα αλλά και από κοινωνικές συμβατότητες ή συμβατικότητες μπορούν να προκαλέσουν χάος και καταστροφές. Η διάθεσή μας δεν είναι καθόλου συγκαταβατική, προβάλλουμε το «εγώ» μας και επαναστατούμε σε οτιδήποτε επαναστατικό ή καταπιεστικό. Δεν θα λείψουν οι απότομες ρήξεις και τα μεγάλα μποφόρ μέσα στις σχέσεις. Ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και αναπάντεχες ενώσεις στο μενού των ημερών. Από την άλλη πλευρά, η οριοθέτηση, ο έλεγχος και ο αυτοέλεγχος δεν θα λείψουν. Ο Κρόνος προσφέρει σταθερότητα, σύνεση, δομή αλλά και υπομονή ή επιμονή. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου είστε πιο επαναστατικοί. Φροντίστε να αναδείξετε την ψυχραιμία σας αλλά και την έννοια του συμβιβασμού ή της διαλλακτικότητας ώστε να μην χάσετε ευκαιρίες. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς στο δεύτερο δεκαήμερο μπορείτε να απολαύσετε τους κόπους των προσπαθειών σας καθώς ένα όνειρο ζωής φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα. Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι αλλαγές έρχονται εντελώς ξαφνικά αλλά μπορούν να παγιωθούν με σχετική ευκολία για αυτό φροντίστε να μην είστε αναρχικοί ώστε να αποκομίσετε τις θετικές επιρροές των ημερών.

12/7: Η πανσέληνος στον Αιγόκερω μιλάει για εντάσεις αλλά και για κλεισίματα κύκλων στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό το φεγγάρι δεν σχηματίζει ακριβείας όψεις καθώς υπάρχει ανοχή αρκετών μοιρών ωστόσο οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες. Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη εκ διαμέτρου αντίθετα μιλούν για αντιφατικές καταστάσεις μέσα στον επαγγελματικό αλλά και στον οικογενειακό τομέα. Κάποιοι θα προβληματιστούν για το επαγγελματικό «αύριο» ενώ οι πολλές υποχρεώσεις θα τους κρατήσουν μακριά από την οικογένειά τους ή από τα ενδοοικογενειακά προβλήματα. Από την άλλη πάλι, άλλοι έχουν να αντιμετωπίσουν θέματα οικογενειακά μην δίνοντας βάρος στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Το κλειδί βρίσκεται στην εξισορρόπηση. Καλό είναι να βρούμε την μέση λύση. Στην πανσέληνο συμμετέχουν με τετράγωνο ο Ουρανός και ο Άρης, κάτι που προκαλεί άγχος, στρεσάρισμα, επαναστατική διάθεση, χαμηλή ανεκτικότητα, νευρικότητα, κυκλοθυμία και επιθετικότητα. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε σε ατυχήματα, σε κοψίματα, σε καψίματα, στα θαλάσσια σπορ αλλά και σε φλεγμονές ή σε εμπρησμούς. Οι ημέρες κοντά στην πανσέληνο είναι ιδιαίτερα εύφλεκτες και πρέπει να προσέχουμε προς πάσα κατεύθυνση καθώς οι ρήξεις μέσα στον τομέα σχέσεις μπορεί να είναι βαρύγδουπες και οριστικές. Δίας και Πλούτωνας συμμετέχουν με αποκλίνουσα σύνοδο κάτι που μπορεί να προκαλέσει υπερβολές μιας και ο Δίας λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός. Δεν θα λείψουν τα παιχνίδια εξουσίας και επιβολής. Προσοχή οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Και ποια είναι αυτά; Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Ο δε Κρόνος, λειτουργεί εξιλεωτικά και μπορεί να μας κάνει πιο συντηρητικούς ή μπορεί να φέρει τις αλλαγές και ανατροπές κάπως πιο ήπια. Το θέμα θα αναπτυχθεί εν καιρώ διεξοδικότερα.

13&14&15/7: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης. Ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο στην καρδιά του καλοκαιριού. Μετά την εκρηκτική πανσέληνο το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ μας ώστε να προσεγγίσουμε ανθρώπους με τους οποίους ήρθαμε σε ρήξη. Οι εύνοιες είναι σημαντικές και μπορούμε να κλείσουμε ρήγματα που προκλήθηκαν. Ο αισθησιασμός, το πάθος, ο ρομαντισμός και το συναίσθημα μπορούν να μας οδηγήσουν σε απολαύσεις αλλά και σε μία πλούσια συναισθηματική ζωή. Δείχνουμε να απολαμβάνουμε τις σχέσεις μας, το συναίσθημα αλλά και το σεξουαλικό κομμάτι που προσφέρουν οι έρωτές μας. Πολλά ζευγάρια θα αναθερμάνουν την σχέση τους ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν άπλετο χρόνο για φλερτ και περιπέτειες. Μιας και ο σχηματισμός σχηματίζεται σε ζώδια του αέρα και της διπλωματίας ο έρωτας περνάει από την σφαίρα της λογικής και εκφράζεται μέσα από τον λόγο. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές κολακείες. Αναμένονται ραγδαίες και καταιγιστικές εξελίξεις στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, μάλιστα θέματα που είχαν μείνει μισάνοιχτα ή ημιτελή στις αρχές της άνοιξης επιστρέφουν στο προσκήνιο ώστε να βρουν οριστική λύση. Θα προκύψουν ιδιαίτερα έντονες ερωτικές ενώσεις που θα στηρίζονται στο πάθος, στον αληθινό έρωτα αλλά και στην άψογη επικοινωνία. Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί επωφεληθείτε αυτής της μοναδικής συγκυρίας. Σε επίπεδο αισθηματικό και οικονομικό δέχονται εύνοια οι εν λόγω ζωδιακές θέσεις. Παράλληλα, την ίδια ημέρα μπαίνει ο Ερμής στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει πως το συναίσθημα κυριαρχεί ενώ η λογική χάνει έδαφος. Η φαντασία, ο ιδεαλισμός, η διαίσθηση και ο υποκειμενισμός είναι κύρια χαρακτηριστικά της εν λόγω ζωδιακής θέσης. Μας διακατέχει καλή μνήμη ενώ αρεσκόμαστε να τρεφόμαστε συναισθηματικά από το παρελθόν ή ανατρέχουμε σε αυτό αναπολώντας όμορφες στιγμές. Έννοιες όπως οικογένεια, πατρίδα και σπίτι αποκτούν δύναμη. Φαίνεται, πως μέσα στο επόμενο διάστημα γινόμαστε πιο ευαίσθητοι ενώ η τάση για φυγή μας διακατέχει. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς ετοιμαστείτε για εξελίξεις μιας και η καθημερινότητά σας γίνεται ταχύτερη.

16/7: Ο Δίας στον Λέοντα. Μεγάλη πλανητική μετατόπιση, η διέλευση του Δία από το ζώδιο του Ήλιου. Επέκταση μέσω της αυλής, τόνος δραματικός, μεγαλοπρεπής, περήφανος και αξιοπρεπής. Ο Ήλιος αποτελεί το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, είναι μία σταθερή πηγή φωτός, ενέργειας και θερμότητας έτσι μεταφέρει στον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης τέτοιου είδους ιδιότητες. Μία πάρα πολύ δυναμική θέση που μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι οι κύριοι αποδέκτες της εν λόγω μετατόπισης.

18/7: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και της αγάπης αλλάζει ζώδιο και πλέον επιθυμούμε την συναισθηματική ασφάλεια και την τρυφερότητα μέσα στις σχέσεις. Είμαστε περισσότερο κτητικοί, ανασφαλείς και κυκλοθυμικοί. Στον έρωτα ψάχνουμε την τελειότητα, είμαστε απαιτητικοί και αναζητούμε έναν/μία σύντροφο που να μας αγγίζει ως τα μύχια της ψυχής. Εύνοια δέχονται σε επίπεδο αισθηματικό και οικονομικό Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Αιγόκεροι αλλά και Παρθένοι, Ταύροι.

19&20/7: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Η βασική επιρροή είναι εκείνη του τετραγώνου, τα δύο αρσενικά πρότυπα συγκρούονται και αυτό προκαλεί εντάσεις, συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Η προσωπική μας αλλά και η οικογενειακή μας ζωή γίνονται πεδία μάχης. Είμαστε ανυπόμονοι, παρορμητικοί, υπερβολικά ανήσυχοι, εριστικοί, επιθετικοί, βίαιοι, εγωκεντρικοί και καθόλου ανεκτικοί. Όλα αυτά μπορούν να διαταράξουν την αρμονία στις σχέσεις (Άρης στον Ζυγό) αλλά και την οικογενειακή θαλπωρή (Ήλιος στον Καρκίνο). Μας διακατέχει έντονη σεξουαλικότητα αλλά υπάρχει μία τάση ο ερωτισμός αυτός να εκδηλωθεί κάπως άστοχα ή άτσαλα διότι ενδιαφερόμαστε μόνο για την ικανοποίηση του εγώ μας. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή σε κοψίματα, σε καψίματα, σε φλεγμονές, σε ατυχήματα αλλά και σε θαλάσσια σπορ. Το δε τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα χαρίζει μια ευαισθησία στην λογική ενώ μας διακατέχει ένα αίσθημα φυγής από την πραγματικότητα. Η φυγή στην εν λόγω περίπτωση φαίνεται να αποτελεί την  μόνη διέξοδο από τα προβλήματα. Ευτυχώς είναι Σαββατοκύριακο και όλοι μπορούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο από την δουλειά.

21/7: Ο Κρόνος γυρίζει ορθόδρομος στον Σκορπιό. Θέματα επαγγελματικά, οικονομικά, εξουσίας, χρηματοοικονομικά, εφορίας, δανείων, διατροφών αρχίζουν και τρέχουν, έχουν καλύτερες προοπτικές. Λέοντες, ένα θέμα οικογενειακό εξελίσσετε. Υδροχόοι έχετε να αντιμετωπίσετε επαγγελματικές εξελίξεις. Ταύροι, οι σχέσεις σας απασχολούν και η πορεία μιας αισθηματικής υπόθεσης εξελίσσεται. Σκορπιοί, έρχεστε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας.

22/7: Ο Ερμής από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αν και ο Ερμής στον Καρκίνο είναι μία θέση που μας κάνει ευαίσθητους και συγχωρητικούς η εμπλοκή του με τον Πλούτωνα μας σκληραίνει, γινόμαστε πιο απότομοι, πιο απόλυτοι, περισσότερο δογματικοί και αυστηροί. Η μελαγχολία, οι μεταπτώσεις στην διάθεση χαλάνε λίγο το καλό κλίμα. Είμαστε πιο προκλητικοί στην επικοινωνία, καυστικοί και μπορούμε να συγκρουστούμε απροκάλυπτα ή ανοιχτά. Έρχονται στην επιφάνεια εμμονές, φοβίες, αρνητικές σκέψεις και δηλητηριασμένα συναισθήματα, τα οποία πρέπει να καταπολεμήσουμε. Αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ, ενώ μπορούμε να γίνουμε πικρόχολοι και εκδικητικοί. Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί προσέχετε σε θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική σας ζωή καθώς οι ρήξεις και τα παιχνίδια εξουσίας είναι ορατά.

24/7: Ο Ήλιος στον Λέοντα συναντάει τον Δία όπου και φιλοξενεί. Η ανάγκη για επέκταση σε επίπεδο πνευματικό είναι έντονη. Είμαστε γεμάτοι έμπνευση, χιούμορ, ζωντάνια, γενναιοδωρία, αισιοδοξία και τύχη. Θέλουμε να απολαύσουμε την ζωή, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να νιώσουμε μικρά παιδιά. Είμαστε δημιουργικοί, παραγωγικοί. Σε συνδυασμό με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο βελτιώνει τις σχέσεις μπορούμε να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον έρωτα και την συντροφιά των δικών μας ανθρώπων. Ποιοι ευνοούνται; Όλοι!!! Οι ημέρες από την 23η Ιουλίου έως την 26η Ιουλίου είναι εξαιρετικές καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στον Λέοντα (κυριαρχία) και η Σελήνη στον Καρκίνο (κυριαρχία). Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται στα σπίτια τους. Κάτι που εξομαλύνει τα συναισθήματα και τις διακοπές. Μην αφήσετε αυτές τις ημέρες ανεκμετάλλευτες.

25/7: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Ημέρα ιδιαίτερα έντονη, με γεγονότα, εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Είμαστε σοβαροί, μετρημένοι, λογικοί, οριοθετημένοι και πρακτικοί από την μία. Ακολουθούμε την έννοια του μέτρου και των ορίων, είμαστε αξιοπρεπείς και αξιοκρατικοί. Διαθέτουμε φοβερή ικανότητα συγκέντρωσης και η αγάπη μας για την ρουτίνα μπορούν να μας κάνουν ιδιαίτερα αποδοτικούς στον επαγγελματικό χώρο. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Από την άλλη είμαστε νευρικοί, επιθετικοί, εριστικοί, αναρχικοί. Ωστόσο, διαθέτουμε υψηλό IQ, ταχεία αντίληψη και υψηλή νοημοσύνη. Η εκκεντρικότητα και οι μη πρακτικές ιδέες έχουν την τιμητική τους. Το κοκτέιλ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ο συγκερασμός των δύο όψεων μπορεί να δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι δείξτε προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, στην οδήγηση, στις διαφωνίας, στους διαπληκτισμούς και στα ξεσπάσματα. Καρκίνοι δέχεστε και την όψη του Κρόνου έτσι μπορείτε να κάνετε θαύματα. Φέρετε ιδέες πρακτικές και εντυπωσιακές που θα σας αναδείξουν. Σκορπιοί και Ιχθείς αποκομίστε κέρδη υλικά και επαγγελματικά.

26/7: Ο Άρης περνάει στο βασίλειό του, στον Σκορπιό. Γινόμαστε αποφασιστικοί, δραστήριοι, δυναμικοί. Είμαστε ζηλιάρηδες, μυστικοπαθείς, εκδικητικοί, έντονα ορμητικοί και ακόρεστα σεξουαλικοί. Διαθέτουμε ιδιαίτερα τονισμένη λίμπιντο, δεν αρκούμαστε στο σεξ, είμαστε αποφασιστικοί, αμετακίνητοι στις αποφάσεις μας, σταθεροί, επίμονοι, ισχυρογνώμονες και αδιάλλακτοι. Ο ερωτισμός, το πάθος και η σεξουαλικότητα μας οδηγούν στα πια παραμυθένια μονοπάτια. Μας ελκύουν αινιγματικές και μυστηριώδεις προσωπικότητες. Επιτέλους, περίοδος δράσης αν και διανύουμε καλοκαίρι. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι αρχίζει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα για εσάς. Ειδικό θέμα θα αναπτυχθεί εν καιρώ.

27/7: Η νέα σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με τον τυχερό Δία. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου ή το κορίτσι μου. Αισιοδοξία, χαρά, κέφι, επέκταση, τύχη, γενναιοδωρία, μεγαλοκαρδία, εύνοια, ευγνωμοσύνη. Ποιος δεν θα ευνοηθεί με αυτήν την όψη;! Ουδείς και ουδεμία. Απλά, ζήστε την μοναδική αυτή επιρροή. Η υπερβολή, οι διασκεδάσεις και ο έρωτας έχουν την τιμητική τους. Ιδανικές ημέρες για την απόκτηση απογόνων, για επιχειρηματικά πρότζεκτ, για ρίσκο, για τζόγο αλλά και για επίλυση προβλημάτων ακίνητης περιουσίας. Οι ενδοοικογενειακοί δεσμοί δυναμώνουν, το ίδιο και οι σχέσεις μας.

28/7: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο κοντράρεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Το συναίσθημα δεν εκλείπει, δεν εξαφανίζεται ωστόσο δεν μπορεί να εκφραστεί δυναμικά. Η ζήλια, η καχυποψία, οι εμμονές και οι φοβίες μπορούν να μας κάνουν κλειστούς, εσωστρεφείς, αδύναμους και ανήμπορους να εκφράσουμε τον έρωτα, την τρυφερότητα και στο συναίσθημα. Οι αισθηματικές σχέσεις μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και εμείς εκδικητικοί. Ο ερωτισμός, το συναίσθημα και η σεξουαλικότητα εμπλέκονται με ένα τρόπο μοναδικό, που μπορεί α δημιουργήσει συγκρούσεις. Οι οικονομικοί ανταγωνισμοί δεν θα λείψουν. Προσεκτικοί Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου