Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Δίας στον Λέοντα και Άρης στον Σκορπιό

Κριός: Η ζωή αποκτά χρώμα, άφθονο έρωτα, πολλές διασκεδάσεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για μία σχέση ζωής, γεμάτη ενθουσιασμό που θα σας αναστήσει ψυχολογικά. Οι δεσμευμένοι αποφασίζετε να εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή και να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας;! Έρωτας, φλερτ, διασκεδάσεις, καλή διάθεση στο μενού των ημερών. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, παραγωγικοί και το επιχειρηματικό σας ένστικτο αποδίδει καρπούς. Οι ενδιαφερόμενοι για τεκνοποίηση έχετε όλες τις αστρολογικές συμμαχίες και ευλογίες. Τα επαγγελματικά σας βελτιώνονται και οι ποιότητες ή συνθήκες διαβίωσης επίσης. Προσέχετε τις υπερβολές πάσης φύσεως αλλά και την σεξουαλική σας ορμητικότητα, η οποία φουντώνει. Πιθανές συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σας δεν θα λείψουν. Μην εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα, θα αποβεί ζημιογόνο για την τσέπη σας. Εντάσεις, κόντρες και παιχνίδια εξουσίας με άτομα της οικογένειάς σας ή με συναδέλφους στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανά ειδύλλια με άτομο στον χώρο που εργάζεστε. Υλοποιήσεις σχεδίων και στόχων ζωής. Ανοίγματα επαγγελματικά και χαρές στην προσωπική σας ζωή. Καλή απογείωση!


Ταύρος: Εύνοια δέχεται ο οικογενειακός σας βίος, οι σχέσεις σας με τους δικούς ανθρώπους δυναμώνουν και αυτό απογειώνει την αυτοπεποίθησή σας. Μιας και είστε άνθρωποι που στηρίζετε πολλά στην ιδιωτική σας ζωή τώρα έχετε να αναμένετε τα καλύτερα. Πολλοί θα ανακαινίσετε τον χώρο σας, άλλοι θα μετακομίσετε και θα ασχοληθείτε με τα του οίκου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται σε θέματα αγορών-πωλήσεων αλλά και ακίνητης περιουσίας. Ο έρωτας φαίνεται πως μπαίνει στο σπίτι σας και η αισθηματική σας ζωή χτυπάει κόκκινο. Σταθεροποιείται μία σχέση με προοπτική. Δεν αρκείστε στην σαρκική ικανοποίηση αντιθέτως ενστερνίζεστε το μότο "σε θέλω για εμένα, για να νιώθω ήρεμος, πράος και ασφαλής". Νέες εκκινήσεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, νέες σχέσεις προσφέρουν αναγνώριση. Πολλοί θα αργαστείτε από το σπίτι και θα έχετε αύξηση των αποθεμάτων. Τα ιδανικά σας περί Πίστης, πατρίδας, οικογένειας αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κερδίζουν εντυπώσεις. Προσοχή σε σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια, αναμένονται κόντρες και ίντριγκες. Προσοχή στην οδήγηση αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Φαίνεται πως ο τομέας εκπαίδευση, κατάρτιση σας απορροφά μεγάλο ποσοστό ενέργειας. Εντάσεις αναμένονται σε σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως, ωστόσο, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στα τέλη Αυγούστου και θα αποφασίσετε την επισημοποίηση ή να διαλύσετε μία σχέση χωρίς προοπτική ή που έχει βαλτώσει.

Δίδυμοι: Μετά την περίοδο παγίωσης και σταθεροποίησης σε επίπεδο επαγγελματικό, οικονομικό και αυτοπεποίθησης έφτασε η ώρα να αναδείξετε το μεγάλο σας χάρισμα, την επικοινωνιακή σας ικανότητα. Τώρα είναι η στιγμή που θα προωθήσετε τις ιδέες σας, τις απόψεις σας και θα γίνετε υπολογίσιμη δύναμη. Η καταξίωση είναι προ των πυλών. Δικτυώνεστε, ανοίγει ο κοινωνικός σας κύκλος και γίνεστε οι ρήτορες με την ακαταμάχητη παρρησία που κερδίζει τις εντυπώσεις. Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς βελτιώνονται σημαντικά και μπορείτε να γίνετε οι μέντορες τους. Μετακινήσεις, μετακομίσεις, αλλαγή κατοικίας ή χώρου εργασίας στο μενού. Μπορεί να πραγματοποιήσετε πολλά ταξίδια για λόγους επαγγελματικούς και συνδυάζοντάς τα με διασκέδαση να περνάτε όμορφα και ποιοτικά. Ο έρωτας κρύβεται στις μετακινήσεις, στα ταξίδια ή μπορεί να πραγματοποιήσετε πολλά ταξίδια με το ταίρι σας. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε μεταφορικό μέσο. Πολλοί θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, θα αποκτήσετε περαιτέρω ειδίκευση και κατάρτιση κάτι που θα σας κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικούς και προτιμητέους έναντι των άλλων. Όσοι ειδικεύονται στην συγγραφή, στο εμπόριο, στη διαφήμιση και στις δημόσιες σχέσεις θα έχετε επιτυχίες. Η αισιοδοξία σας χτυπάει κόκκινο, οι σκέψεις σας είναι αποδεκτές από τρίτους. Εργασιακά έχετε να δώσετε σκληρούς αγώνες μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου αλλά θα αποκτήσετε περισσότερο κύρος. Προσέχετε την υγεία σας, παθήσεις με τα οστά και τα δόντια σας. Πιθανά κατάγματα, σπασίματα ή πεσίματα. Σίγουρα γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί και η καριέρα απογειώνεται. Οικονομικά αδιέξοδα αλλά και πάθη που φουντώνουν. Μυστικές σχέσεις σας απογειώνουν. Ο έρωτας έχει πολλές πτυχές και δημιουργούνται κρυφά αισθήματα ή συναισθήματα για ένα πρόσωπο.

Καρκίνος: Ο Δίας μπορεί να φεύγει από το ζώδιό σας ωστόσο μπαίνει στον Λέοντα και έρχεται να σταθεροποιήσει και να παγιώσει τα δώρα του αλλά και σημαντικές ευκαιρίες. Πολλοί θα αποφασίσετε να σταθεροποιήσετε ή και να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ άλλοι θα θελήσετε να έρθετε ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σας. Άλλοι είχατε μία επαγγελματική ευκαιρία και τώρα καλείστε να εδραιώσετε τα κεκτημένα σας. Ο οικονομικός τομέας δέχεται σημαντική εύνοια, πολλοί θα ανακαλύψετε εναλλακτικές πηγές εσόδων ώστε να αυξήσετε το budget σας ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε καλύτερες αποδοχές και καλύτερες προοπτικές. Η αυτοπεποίθησή σας στα ύψη ενώ παράλληλα οικοδομείτε ένα διαφορετικό σύστημα αξιών και σταθερών στη ζωή σας, το οποίο βασίζεται στην φιλοσοφία και συνδυάζει οικονομική ασφάλεια αλλά και πνεύμα. Η νέα σελήνη του μήνα σε συνοδεία με τον Δία μιλάει για έσοδα αλλά και χρήμα που θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Σε κάθε περίπτωση το εισόδημά σας αυξάνεται σημαντικά. Από την άλλη πλευρά θα θελήσετε να δαπανήσετε ποσά για τον εαυτό σας, για να περάσετε καλά ενώ θα προβείτε και σε δαπανηρές αγορές για αυτό φροντίστε να είστε φειδωλοί ως προς τα έξοδα. Ποντάρετε μικρά ποσά στον τζόγο. Στον έρωτα θα γίνετε πολύ δοτικοί ενώ φροντίστε να μην εμπλέξετε το χρήμα με τον αισθηματικό τομέα. Η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητά σας εκτοξεύονται με εξαίρεση στα τέλη Αυγούστου που θα σας απασχολήσει ένα ζήτημα των παιδιών αλλά και η αισθηματική σας ζωή θα μπει στην κατάψυξη. Από τις 18 έως τις 24 Ιουλίου προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και την σχέση σας με το ταίρι σας καθώς θα υπάρξουν ζήλιες, κτητικότητες και παιχνίδια εξουσίας. Το συναίσθημα εμπλέκεται με το σεξ. Φροντίστε να ενδιαφερθείτε και για το συναίσθημα του/της συντρόφου σας.

Λέων: Ζώδιο του μήνα; Ο Λέων. Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας είναι προ των πυλών. Είστε αισιόδοξοι, τυχεροί, η αυτοπεποίθησή σας εκτοξεύεται στα ύψη και πιστεύετε σε ένα καλύτερο αύριο. Η συναισθηματική σας ζωή σταδιακά βελτιώνεται και οι μετοχές σας κλειδώνουν στο limit up στην καρδιά του καλοκαιριού. Οι έχοντες μία σχέση θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας ενώ οι αδέσμευτοι υποδέχεστε με ενθουσιασμό και χαρά ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται να φέρει χαμόγελο στη ζωή σας. Η οικογενειακή σας ζωή μπορεί να κρύβει κάποιες εντάσεις και ειδικότερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου αλλά αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τα άτομα της οικογένειάς σας ή με υποθέσεις που αφορούν τα ακίνητα σας. Οι φιλοδοξίες σας μοιάζουν να πραγματοποιούνται και αυτό εκτοξεύει τον επαγγελματικό σας τομέα. Νέες σχέσεις και συνεργασίες φέρνουν πνοή ζωής και το επαγγελματικό σας προφίλ ενισχύεται σημαντικά. Αποφύγετε τις υπερβολές, την διασκέδαση χωρίς μέτρο. Ωραίες οι διασκεδάσεις και η χαλάρωση αλλά μην χάσετε την έννοια του μέτρου. Νέο μέλος στην οικογένεια για τους ενδιαφερόμενους για έναν απόγονο. Κόντρες και ίντριγκες στον εργασιακό τομέα δεν λείπουν. Πιθανώς να δημιουργήσετε έναν παράνομο δεσμό, που να ενέχει τις έννοιες του πάθους, του απόλυτου ερωτισμού. Μυστικά που συγκλονίζουν. Καλή απογείωση!!!

Παρθένος: Ο Δίας από τον Λέοντα σας βάζει σε ένα στάδιο προπαρασκευαστικό ώστε να αναδειχθείτε επαγγελματικά έναν χρόνο αργότερο. Μπαίνετε σε μία περίοδο απόσυρσης ή περισυλλογής, στην διάρκεια της οποίας θα μελετήσετε με στρατηγική διάφορα επιχειρησιακά ή επαγγελματικά πλάνα. Είστε προστατευμένοι από κρυφούς εχθρούς και ανταγωνιστές έτσι μπορείτε να βαδίζετε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου, όσοι ασχολείστε με εναλλακτική ιατρική, με ολιστική, με την μεταφυσική ή με την αστρολογία θα έχετε επιτυχία. Επιτυχία θα γνωρίζεστε και όσοι ασχολείστε με τα της τέχνης. Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά, με εξαίρεση τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο που έχετε κάποια προβλήματα με τα εντερικά, με τα γαστρικά, με το αίμα ή με το δέρμα σας. Ενισχύονται τα ιδανικά της Πίστης, της ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς. Σίγουρα δέχεστε εύνοια σε εργασιακό επίπεδο ενώ ενδέχεται να δημιουργήσετε μία κρυφή ερωτική σχέση, η οποία θα σας φέρει χαρά και αισιοδοξία. Άπλετο φως πέφτει στα μύχια της ψυχής σας και είναι η ευκαιρία να απαλλαγείτε από εμμονές, φοβίες, κακές συνήθειες. Κόντρες και ίντριγκες αναμένονται με φίλους, μέσα σε συλλογικούς χώρους αλλά και με τον/την σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας.Η ενέργειά σας μπλοκάρεται παροδικά και κάποια σχέδιά σας δεν προωθούνται. Μπαίνετε σε μία περίοδο εξωστρέφειας έως τα μέσα Σεπτεμβρίου όπου θα προωθήσετε τις ιδέες σας, τις υπηρεσίες σας αλλά και τα πιστεύω σας. Προσοχή στις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα αλλά και με τα αδέλφια (ειδικότερα στα τέλη Αυγούστου). Προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις σας αλλά και σε απώλειες αντικειμένων στις μετακινήσεις σας. Θα δεχτείτε και θα ασκήσετε αυστηρή κριτική. Αξιοποιήστε την επικοδομητικά.

Ζυγός: Μετά την επαγγελματική επιτυχία, μετά την επαγγελματική καταξίωση ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γίνουν αποδεκτές οι ιδέες σας αλλά και να αναγνωριστούν οι κόποι σας από συναδέλφους και ομοϊδεάτες. Ο στόχοι σας φαίνονται να υλοποιούνται και τα σχέδιά σας καρποφορούν. Νέοι φίλοι έρχονται στην ζωή σας και φέρνουν ώθηση στις φιλοδοξίες σας. Μπαίνετε σε μία περίοδο έντονης κινητικότητας και σχεδιάζετε το μέλλον σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Δικτυώνεστε και γίνεστε αποδεκτοί από έναν νέο κοινωνικό ιστό. Προωθήστε τις ιδέες σας και τις σκέψεις σας, κερδίστε σε φήμη και ισχύ. Ο έρωτας δεν λείπει, είστε περισσότερο τυχεροί και δεκτικοί σε φλερτ και νέες γνωριμίες. Ένας έρωτας ίσως μετατραπεί σε φιλία ή και το αντίστροφο. Επαγγελματικά διαφαίνεται ένα σημαντικό άνοιγμα. Μπορείτε να βρείτε ευκολότερα εργασία και μέσα από συμπτώσεις και γνωριμίες έχετε το ατού να ποντάρετε εκεί. Επαγγελματικά και οικογενειακά έχετε κάποια άγχη, κάποια παιχνίδια εξουσίας δεν λείπουν. Φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες που μπορούν εύκολα να διαταραχθούν. Οικονομικά μπαίνετε σε μία περίοδο δαπανών και εξόδων για αυτό φροντίστε να είστε συνετοί και μετρημένοι σε αγορές και πωλήσεις καθώς στα τέλη Αυγούστου αναμένεται μία λιτότητα ή έναν οικονομικός περιορισμός. Οι κρίσεις αυτοπεποίθησης είναι παροδικές. Μην αδικείτε τον εαυτό σας υιοθετώντας απαρχαιωμένες αντιλήψεις. Αφεθείτε στην πρόοδο και στην καινοτομία.

Σκορπιός: Ο επαγγελματικός τομέας δέχεται τονωτικές ενέσεις, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε να αναμένετε θετικές εξελίξεις και αυξήσεις στις πωλήσεις σας. Προωθήστε το επαγγελματικό σας στάτους, επισυνάψτε τυχερές συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν. Ανώτεροι και άτομα εξουσίας θα σας στηρίξουν και αυτό θα αυξήσει τις μετοχές σας στα ύψη. Η νέα σελήνη στα τέλη Ιουλίου είναι εντυπωσιακή και υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες επί του επαγγελματικού σας. Κοινωνική προβολή, καταξίωση και ένα πιο υπεύθυνο πόστο στο μενού του νέου έτους Δία. Σχέσεις με αδέλφια, στενούς συγγενείς περνάνε κρίση. Θα προκύψουν μικρά προβλήματα αλλά και ανταγωνισμοί. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, μην γίνεστε δογματικοί και απόλυτοι καθώς θα χάσετε ευκαιρίες. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι γύρω σας και ζυγίστε τα λεγόμενά τους. Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας βάζει σε μία περίοδο έντονης κινητοποίησης και δραστηριοποίησης, είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, ερωτικοί και μπορείτε να διεκδικήσετε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Ωστόσο, περιορίστε την ταχύτητα, την επιθετικότητα σας και προσέχετε την επικριτικότητα σας. Οι σχέσεις μπορούν να ταραχτούν στα τέλη του Αυγούστου. Σίγουρα θα δεχτείτε σκληρή κριτική ενώ και το μέλλον μιας σχέσης φαίνεται να κρίνεται οριστικά. Ένας κύκλος κλείνει στην αισθηματική σας ζωή. Πολλοί θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση. Στα τέλη Αυγούστου κάποιες υποθέσεις μπλοκάρουν και τα σχέδιά σας δεν προωθούνται ενώ και οι σχέσεις παγώνουν δίνοντας σας την αίσθηση πλήρους ακινησίας. Όλα είναι παροδικά. Μέσω επαγγελματικής ισχύος έρχονται και τα έσοδα.

Τοξότης: Βγαίνετε από μία περίοδο εσωστρέφειας και ανακτάτε την εξωστρέφεια σας. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα στα ύψη και αυτό σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Τα όσα έχετε να πείτε έχουν βάση και σταδιακά αποκτούν πνεύμα πρακτικότητας έτσι μπορείτε να κερδίσετε σε αξιοπιστία και οι άλλοι θα σας εμπιστευτούν ευκολότερα. Ιδανικό διάστημα για σπουδές, για περαιτέρω κατάρτιση και ειδίκευση, για μεταπτυχιακά και για εμβάθυνση στον τομέα που σας απασχολεί. Η τύχη είναι με το μέρος σας όσον αφορά τις δημόσιες σχέσεις έτσι μπορείτε να βρείτε ευκολότερα εργασία. Αναμένονται θετικές εξελίξεις στον εν λόγω τομέα ενώ αναμένονται και νέες επαγγελματικές συμμαχίες.Η ιδεολογία σας αλλάζει, ανακτά κάτι από την χαμένη φρεσκάδα και προοδευτικότητα της έτσι έχετε να αναμένετε καλύτερες προοπτικές επί των εργασιακών σας. Μία μετακόμιση, μία μετακίνηση σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα δεν αποκλείετε. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά και επωφεληθείτε της τύχης σας. Προσέχετε μην γίνετε απόλυτοι και ακραίοι στις απόψεις σας, η ακρότητα μπορεί να στερήσει της καλής σας εικόνας. Ασχοληθείτε με το εμπόριο, την συγγραφή, την επικοινωνία. Δικτύωση και κοινωνικότητα. Τα νέα από το εξωτερικό είναι ευχάριστα και έχετε να αναμένετε οφέλη από ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας. Νέοι έρωτες και η καρδιά σας φτερουγίζει ξανά. Περισσότερο ελεύθεροι! Προσέχετε τις υπερβολές στην υγεία σας, στο ποτό και στο φαγητό. Μην εμπλέκεστε σε μυστικές συμφωνίες, διατηρήστε την ευθύτητα σας, ίσως εκτιμηθεί. Οικονομικά αδιέξοδα και έντονα πάθη ή μυστικές αισθηματικές περιπέτειες. Καλή σας τύχη!

Αιγόκερως: Έπειτα από μία τυχερή περίοδο για τις σχέσεις σας, για τις συνεργασίες σας αλλά και για τον γάμο σας έρχεται ο Δίας στον Λέοντα για να σταθεροποιήσει όσα κατακτήσατε. Πολλές από τις σχέσεις που δημιουργήσατε θα σταθεροποιηθούν και θα περάσουν σε ένα στάδιο ουσιαστικότερο. Χρήματα και αισθήματα ευνοούνται ενώ δεν αρκείστε στην επιφανειακή ένωση, αναζητάτε την ουσιαστική ένωση και την απόλυτη ταύτιση. Μπορείτε να προωθήσετε επαγγελματικά ή επιχειρησιακά σχέδια με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία ενώ και οι οικονομικές σας υποθέσεις ρυθμίζονται με τρόπο ευνοϊκό. Ένα δάνειο ή ένα κληρονομικό-φορολογικό ζήτημα τακτοποιείται επιτυχώς. Διεκδικήστε οφειλόμενα από τρίτους ή από υπηρεσίες-οργανισμούς. Έσοδα αναμένονται στο πορτοφόλι του/της συντρόφου σας. Ο ερωτισμός σας στα ύψη και η σεξουαλική σας ζωή ακόμα καλύτερη. Αναμένονται πολύ έντονα ερωτικά βράδια, γεμάτα αισθησιασμό, πάθος και δυνατά συναισθηματικά κρεσέντο. Επιλύονται προβλήματα σεξουαλικής χροιάς ή τεκνοποίησης. Η αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και αυτό σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη και στα επαγγελματικά. Φιλικές σχέσεις ίσως δοκιμαστούν στα τέλη Αυγούστου, ενώ πικρία και απογοητεύσεις αναμένονται από συλλογικούς χώρους όπου πολλοί θα σας ανταγωνιστούν. Παρόλα αυτά μπαίνετε σε ένα στάδιο δικτύωσης και ανακτάτε μεγάλο κομμάτι της εξωστρέφειας σας μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη. Πολλά σχέδιά σας θα προωθηθούν ενώ είναι ιδανικό διάστημα για να θέσετε νέους στόχους και να οραματιστείτε το μέλλον πιο αισιόδοξα. Στο διάστημα από 18 έως 24 Ιουλίου προσέχετε εντάσεις, ζήλιες και παιχνίδια εξουσίας σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στον γάμο σας. Περιορίστε τον εγωισμό, τις εμμονές, την αδιαλλαξία και σκεφτείτε τις ανάγκες των άλλων.

Υδροχόος: Έχετε να αναμένετε ανοίγματα στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες, έρωτας και γάμος.Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, φέρνουν χαρά, αισιοδοξία, ανανέωση ενώ σας βοηθάνε να ακολουθήσετε πολλά από τα σχέδια σας. Οι αδέσμευτοι σίγουρα θα επισυνάψετε μία τυχερή σχέση που θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε. Οι αδέσμευτοι θα εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή και θα αποφασίσετε μία συμβίωση ή την πολυπόθητη επισημοποίηση. Ανοίγει ο τομέας σχέσεις και η κοινωνικότητά σας εκτοξεύεται στα ύψη, κάτι που σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη και επαγγελματικά. Δικτύωση, κοινωνικότητα και εύνοια από τους γύρω σας. Κλείνουν κάποιοι μακρόχρονοι κύκλοι που σας έχουν φθείρει ψυχολογικά. Εργασιακά ζητήματα και εκκρεμότητες φτάνουν στο τέλος τους. Το ουράνιο τόξο είναι έτοιμο να βγει. Οι δυσκολίες συνεχίζονται ακόμα αλλά εκεί που όλα γκρεμίζονταν υπάρχει μία κολόνα που κρατάει όλο το κτίριο όρθιο. Επαγγελματικές αγωνίες, άγχη και αγώνες που ωστόσο μπορούν να αποδώσουν. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο για εύρεση εργασίας. Μην εμπλέκεστε σε κόντρες και ανταγωνισμούς. Φροντίστε να διατηρήσετε την εργατικότητά σας, την πειθαρχία σας για να κερδίσετε μία προαγωγή. Επαγγελματικές ευκαιρίες, αδράξτε τες!

Ιχθείς: Το εργασιακό μέλλον πολλών είναι μάλλον αβέβαιο ωστόσο το δικό σας είναι σε καλύτερο επίπεδο καθώς θα δεχτείτε μία σχετική εύνοια. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε την δυνατότητα εύρεσης εργασίας ενώ και οι εργαζόμενοι θα βελτιώσετε τις συνθήκες στον χώρο εργασίας σας. Πολλοί θα προβείτε στην ανακαίνιση χώρου εργασίας ενώ και η καθημερινότητά σας γλυκαίνει, γίνεται πιο ευχάριστη και αισιόδοξη. Θέματα υγείας και διάφορα άλλα προβλήματα αντιμετωπίζονται ενώ μπαίνετε σε μία δράση πρακτικής εφαρμογής μεγάλων σχεδίων ή πρότζεκτ. Τώρα θα δείτε εάν είναι πετυχημένα ή όχι. Μέσα στο καλοκαίρι και ενώ οι άλλοι κάνουν διακοπές αναζητήστε εργασία. Ασχοληθείτε με το σώμα σας, με την διατροφή και με τον εαυτό σας. Εύνοια δέχεστε σε υποθέσεις του εξωτερικού ενώ η εργασία σας χτυπά την πόρτα στο εξωτερικό. Περίοδος έντονης κοινονικότητας και δικτύωσης ενώ η εξωστρέφεια σας κερδίζει τις εντυπώσεις. Νομικές επιπλοκές στα τέλη Αυγούστου ή ταλαιπωρίες σε ταξίδια και στις μετακινήσεις. Σίγουρα θα ασκήσετε και θα δεχτείτε σκληρή κριτική. Ενώ και οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς θα μπουν στην κατάψυξη στα τέλη του καλοκαιριού. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται πλούσια, αξιοζήλευτη στο διάστημα από τις 18 έως τις 24 Ιουλίου, αναμένονται πολύ ερωτικά βράδια αλλά αποφύγετε τις εμμονές, τις απότομες συμπεριφορές και τα παιχνίδια εξουσίας απέναντι στο ταίρι σας ή στα παιδιά σας. Προστριβές αναμένονται και με φιλικά πρόσωπα. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε συλλογικούς χώρους καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σας φθονούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου