Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 - Ζυγός

Γενικές Προβλέψεις
Το 2015 είναι ένα έτος πολλά υποσχόμενο και ειδικότερα στο πρώτο οχτάμηνό του καθώς ο Δίας είναι άκρως ενισχυτικός για το ζώδιό σας από το ζώδιο του Λέοντα. Εκτός αυτού, η εύνοια δεν φαίνεται να σας εγκαταλείπει και μέχρι τον Σεπτέμβρη καθώς η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο του Λέοντα από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου. Η κοινωνική σας ζωή εκτοξεύεται στα ύψη ενώ ο έρωτας πολλές φορές χτυπάει κόκκινο, κρύβοντας σας πολλές εκπλήξεις. Ο τομέας των οικονομικών σας φαίνεται πως ανακάμπτει σημαντικά και το αίσθημα της αβεβαιότητας-λιτότητας αποτελεί γκρίζα σκιά του παρελθόντος. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η υγεία σας, το ανοσοποιητικό σας σύστημα καθώς το δύο φορές επαναλαμβανόμενο τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα είναι η αιτία που σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες προβληματικές καταστάσεις.


Υγεία & Ψυχολογία
Η υγεία σας χρειάζεται κάποια προσοχή μέσα στη νέα χρονιά καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη τετραγωνίζει δύο φορές τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς (ο οποίος φλερτάρει με τον τομέα της υγείας σας). Ιδιαίτερη προσοχή χρήζει η άνοιξη του 2015 αλλά και το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου όπου κορυφώνεται το εν λόγω τετράγωνο μεταξύ των πλανητών. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με τα οστά, με τα κόκκαλα, με την χονδροπάθεια, με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, με νόσους του ήπατος, ή με διάφορες μολύνσεις αιματολογικές ή με εντερικές-στομαχικές διαταραχές. Είστε πιο ευάλωτοι σε τέτοιου είδους θέματα τον μήνα Ιανουάριο, στο δεύτερο μισό του Μάη και τον μήνα Οκτώβριο. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και ειδικότερα από τις 27/9 έως την 1/10 φροντίζετε την υγεία σας ιδιαίτερα και προφυλαχθείτε από ανάλογες ενοχλήσεις. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου δέχεστε την επιρροή του τετραγώνου Πλούτωνα-Ουρανού και πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κοψίματα, σε καψίματα, σε φλεγμονές, σε ατυχήματα και μάλιστα όταν είναι ενεργοποιημένος ο παρορμητικός σταυρός. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούλιος, Νοέμβριος αλλά και Δεκέμβριος πρέπει να σας βρουν ιδιαίτερα προσεκτικούς. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα πολλές φορές είναι ευάλωτο και αυτό πρέπει να σας κάνει πιο υπεύθυνους σχετικά με την διατροφή σας αλλά και με την μέριμνα απέναντι του τομέα «υγεία». Υιοθετήστε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, στηριζόμενο σε μεσογειακά πρότυπα, αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ ή τοξικών ουσιών και θωρακίστε την άμυνά σας. Η ψυχολογία σας σταδιακά ανακάμπτει καθώς ο Κρόνος έχει αποχωρήσει από τον εν λόγω τομέα. Η αυτοπεποίθησή σας ανακάμπτει σημαντικά και νιώθετε πλέον καταξιωμένοι και ικανοί. Οι έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και το αίσθημα εγκλεισμού ή εκείνο της απόρριψης αποτελούν έννοιες απαρχαιωμένες.

Σπίτι & Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος δεν δέχεται ιδιαίτερα αρνητικές επιρροές ωστόσο υπάρχουν εντάσεις και αναπροσαρμογές. Η κυριότερη επιρροή είναι εκείνη της παρουσίας του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο οποίος γκρεμίζει σχέσεις και τις δομεί σε ένα καινούριο υπόβαθρο, πολλές φορές πιο στέρεα δομημένο. Οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα δεν συμβαίνουν από την μία ημέρα στην άλλη, είναι βαθιές, έντονες και πηγάζουν από το κύτταρο. Πολλοί Ζυγοί θα αποφασίσετε να μετακομίσετε, να αλλάξετε κατοικία ή να ανακαινίσετε τον χώρο σας δίνοντας του άλλη αίσθηση. Εκτός αυτού, πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου μπορείτε να ασχοληθείτε με αγορές και πωλήσεις της ακίνητης περιουσίας σας. Για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση αποφύγετε τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Οκτώβρη καθώς κάποιες ατυχείς συγκυρίες δεν θα σας ωφελήσουν. Οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις αλλάζουν άρδην. Εάν τυχόν υπήρχαν προβλήματα με άτομα της οικογένειάς σας, έρχονται στο προσκήνιο και εσείς καλείστε να δράσετε αντιμετωπίζοντάς τα από την ρίζα. Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές, ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους ώστε να επέλθει η ισορροπία. Φημίζεστε για την διπλωματία σας και δυσκολεύεστε να πάρετε θέση για κάποια πράγματα. Ωστόσο, τώρα ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σας καλεί να αλλάξετε στάση και συμπεριφορά και να πάρετε θέση ώστε να νιώθετε πιεσμένοι ή αδικημένοι. Δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα σκηνικό θανάτου (μεταφορικά ή μία δύσκολη κατάσταση με την υγεία κάποιου αγαπημένου σας προσώπου). Κάποιες καταστάσεις σχετικά με τα παιδιά σας ή με τον/την σύντροφό σας αλλάζουν και έτσι βιώνετε κάποιες αναπροσαρμογές. Πιθανώς για λόγους πρακτικούς ή εργασιακούς να αποχωρίζεστε με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, ωστόσο όλες αυτές οι ανακατατάξεις έχουν απώτερο σκοπό την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου ζωής σας. Τα τέλη Φεβρουαρίου και οι αρχές Μαρτίου χρήζουν κάποιας προσοχής καθώς δέχεστε δύσκολες επιρροές και εύκολα μπορούν να προκύψουν ρήξεις. Πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες και ειδικότερα στο διάστημα από τις 24/6 έως τις 9/8. Ποντάρετε θετικά στον μήνα Μάιο καθώς η οικογενειακή σας ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις ενώ το σπίτι σας γίνεται πηγή άντλησης ενέργειας. Πιο άμεση επιρροή δέχεστε οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και ειδικότερα οι γεννημένοι στις 3, 4, 5, 6 και 7 Οκτωβρίου.

Επαγγελματικά & Οικονομικά 
Ο επαγγελματικός σας τομέας μάλλον σταθερά βαδίζει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και αυτό εξασφαλίζει μία συναισθηματική ενδυνάμωση μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Σίγουρα η περασμένη χρονιά είχε θετικές επιρροές ειδικότερα στο πρώτο εξάμηνο. Νέες σχέσεις και νέες επαγγελματικές συνεργασίες ανέτειλαν φέρνοντας σας ανανέωση. Άνθρωποι εισήλθαν στην ζωή σας στηρίζοντάς σας επαγγελματικά. Το 2015 φαίνεται να είναι μία χρονιά σταθεροποίησης, στην διάρκεια της οποίας καλείστε να τηρήσετε ή καλύτερα να διατηρήσετε τους δεσμούς αυτούς. Στο πρώτο επτάμηνο φαίνεται πως η συλλογική δουλειά αποδίδει ιδιαίτερους καρπούς και έχετε να περιμένετε περισσότερα εφόσον εργάζεστε συλλογικά. Πολλές από τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες φαίνεται πως πραγματώνονται και αυτό χαρίζει αυτοπεποίθηση ενώ παράλληλα σας εξασφαλίζει και ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Εάν ασχολείστε με ομάδες, με συλλόγους, με την τεχνολογία, με την επιστήμη ή με το διαδίκτυο έχετε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα βιώσετε μία ανακούφιση καθώς το πελατολόγιό σας θα διευρυνθεί και θα ανοίξει σημαντικά. Ιδιαίτερα αποδοτική μπορεί να είναι και η εργασία με το διαδίκτυο ή μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα γόνιμο, παραγωγικό και αποδοτικό ενώ και οι άεργοι ή άνεργοι μπορείτε να βρείτε μία εποχική ή περιστασιακή δουλειά. Από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα η διέλευση του Διός στην Παρθένο σας καλεί να αλλάξετε τρόπο δράσης στα επαγγελματικά σας. Πολλοί θα θελήσετε να αποσυρθείτε, να εργαστείτε στο παρασκήνιο. Καλό είναι μέχρι τον Ιούλιο να χτίσετε δυνατές σχέσεις και να πορευτείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε στο δεύτερο μισό του νέου έτους. Κάποιοι εκπρόσωποι του Ζωδίου θα ανακαλύψετε κάποια ταλέντα σας, κάποιες κλίσεις σας και ίσως θα θελήσετε να τα εκμεταλλευτείτε προς ηθική και υλική ικανοποίηση. Η ενασχόληση με την ολιστική, με την ψυχολογία, με την αστρολογία, με την εναλλακτική ιατρική αλλά και με τις εναλλακτικές θεραπείες μοιάζουν πολύ οικείοι προορισμοί. Όσοι ασχολείστε με ένα επάγγελμα πιο καλλιτεχνικό, ελεύθερο και φευγάτο θα έρθετε αντιμέτωποι με ευχάριστες εκπλήξεις. Οι ηθοποιοί, αυτοί που ασχολούνται με το θέατρο, με τον κινηματογράφο αλλά και με την μουσική θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι. Οι μήνες Φεβρουάριος και Μάιος είναι ιδιαίτερα καλοί για τον επαγγελματικό και εργασιακό σας βίο, προωθείστε υποθέσεις τέτοιας φύσεως. Οι μήνες Ιανουάριος και Οκτώβριος ενέχουν ρευστότητα, εντάσεις και διαφωνίες που πρέπει να ελεγχθούν ή να περιοριστούν.

Τα οικονομικά σας υπέστησαν σημαντική συρρίκνωση την διετία 2013-2014. Η ταυτόχρονη επιρροή του Κρόνου από τον Σκορπιό αλλά και των εκλείψεων στον άξονα των οικονομικών σας σήμαιναν ελλείψεις, στενότητα, ανεπάρκεια, αβεβαιότητα, ρευστότητα και έλλειψη πόρων. Το νέο έτος είναι σαφώς καλύτερο και ο οικονομικός τομέας φαίνεται να ανακάμπτει αρκετά. Ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιο των οικονομικών σας (όχι οριστικά) αλλά σας δίνει την δυνατότητα να αποταμιεύσετε και να φτιάξετε έναν καλύτερο προϋπολογισμό μέχρι τον Ιούνιο. Σίγουρα έξοδα υπάρχουν αλλά φαίνονται να περιορίζονται σημαντικά και αυτό φέρνει εισοδηματική ανάκαμψη. Ο μισθός σας είχε υποστεί κάποια μείωση ενώ τώρα δεν αποκλείεται μία μικρή αύξηση, κάτι που θα σας φέρει χαμόγελο ενώ θα τονώσει και την ψυχολογία σας. Η ρευστότητα, η αβεβαιότητα επιστρέφουν τους μήνες Απρίλιο, Οκτώβρη και το καλοκαίρι καθώς εκλείψεις και ο Κρόνος στον Σκορπιό πιέζουν. Εάν είχατε εκκρεμότητες με το δημόσιο, με τις τράπεζες ή με την εφορία μέχρι τον Σεπτέμβρη μπορείτε να ρυθμίσετε τέτοιου είδους θέματα και να κλείσετε οριστικά τέτοιες εκκρεμότητες. Μακροπρόθεσμα δάνεια και υποχρεώσεις προς τρίτους ή προς το δημόσιο μπορούν να λήξουν και αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από πληρωμές που επιδρούσαν αρνητικά στην αποταμίευσή σας. Παρόλα αυτά, το νέο έτος σας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε κάποιο χόμπι σας, κάποια ιδιαίτερη κλίση σας και να την χρησιμοποιήσετε για να βγάλετε χρήμα. Το σύμπαν σας καλεί να γίνετε επινοητικοί, προοδευτικοί, διορατικοί ώστε να ανακαλύψετε νέες πηγές εσόδων. Οι μήνες Μάρτιος και Δεκέμβριος τονώνουν το εισόδημά σας, το οποίο δέχεται τονωτικές ενέσεις.

Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Η αισθηματική σας ζωή είναι υπέροχη το νέο έτος, μοιάζει με πυροτέχνημα και εσείς με παιδιά στο λούνα παρκ. Οι μήνες μέχρι τον Σεπτέμβριο είναι εντυπωσιακοί και πολλά υποσχόμενοι. Ο Δίας μέχρι τις 11 Αυγούστου φέρνει θυελλώδεις έρωτες στο προσκήνιο, σας κοινωνικοποιεί, σας βοηθάει να δικτυωθείτε και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας ιστό. Το τερέν των θετικών επιρροών έρχεται με την τετράμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, στο ζώδιο του Λέοντα. Το διάστημα από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο η καρδιά σας φλέγεται, θέλετε να ερωτευτείτε, να σας ερωτευτούν και σέρνετε πρώτοι το χορό στην διασκέδαση. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις θετικές προδιαγραφές να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα τυχερή και ενθουσιώδη σχέση. Ο έρωτας σας παρασύρει στα πιο τρελά μονοπάτια. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να την επισημοποιήσετε ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Είστε το ζώδιο που συμβολίζει την συντροφικότητα και μέσα στο νέο έτος σίγουρα δεν θα μείνετε μόνοι καθώς έχετε όλες τις ευλογίες για μία εξαιρετική και ποιοτική ζωή. Ο μήνας Ιανουάριος είναι εξαιρετικός καθώς η αντίθεση Άρη-Δία στο κομμάτι των ερώτων σας αναζωπυρώνει τα πάθη και τον έρωτα, ο οποίος μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Το διάστημα από τις 20/2 έως τις 7/5 ο έρωτας φορά τα γιορτινά του και έρχεται να σας θυμίσει τι σημαίνει ζωή. Ο μήνας Νοέμβριος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός και σας βοηθάει να ξεπεράσετε οποιαδήποτε προβλήματα δημιουργηθούν τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη. Οι θετικές επιρροές δεν σημαίνουν πως όλα θα είναι στρωμένα με ροδοπέταλα, φυσικά και υπάρχουν περίοδοι εντάσεων όπως είναι οι μήνες Μάρτιος, Απρίλιος και Οκτώβριος. Τους προαναφερθέντες μήνες χρειάζεται να προσέχετε την απόλυτη συμπεριφορά σας, τον δογματισμό σας, την ξεροκεφαλιά σας καθώς η τάση σας για ελευθερία θα είναι έντονη και αυτό μπορεί να χαλάσει την σταθερότητα μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Τόσο ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τις 11/8 όσο και ο Κρόνος από τον Τοξότη σας βοηθούν να σταθείτε κοινωνικά, να δικτυωθείτε και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Σίγουρα έχετε να περιμένετε πολλά από ανθρώπους, σχέσεις και συνεργασίες. Γενικότερα, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, φέρνουν ανανέωση ενώ παράλληλα σας βοηθούν να αναπτυχθείτε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Ο λόγος σας έχει δύναμη, διαθέτετε πειθώ και οι ιδέες σας μπορούν να είναι υπολογίσιμες. Το σύμπαν έρχεται να σας αποζημιώσει και να σας χαρίσει κοινωνική ισχύ και απήχηση. Μέσα σε αυτήν την χρονιά θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και αυτό θα αυξήσει την δημοτικότητά σας. Από τα μέσα Αυγούστου και με την παράλληλη μετατόπιση του Διός στην Παρθένο φαίνεται πως αποσύρεστε κάπως ή τουλάχιστον δεν στοχεύετε πλέον στην ποσότητα. Θα αναζητήσετε την ηρεμία σας, την γαλήνη σας και θα δώσετε έμφαση στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας ανάγκες. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα κρατήσετε ζωντανή και άμεση επαφή με εκείνους τους ανθρώπους που σας κατανοούν και σας προσφέρουν ασφάλεια. Αυτό δεν σημαίνει πως θα απομονωθείτε, το σύμπαν πλέον σας καλεί να συνυπάρχετε και να συναναστρέφεστε με τους γύρω σας. Απλώς, φαίνεται πως γίνεστε πιο επιλεκτικοί στις παρέες σας και στις συναναστροφές σας. Όσοι θα πραγματοποιήσετε κάποια νέα αισθηματική σχέση από τον Σεπτέμβρη και έπειτα θα φανεί εάν υπάρχει προοπτική, σταθερότητα και μακροβιότητα. Το διάστημα από τις 4/6 έως τις 8/10 ευνοεί τις διασκεδάσεις, τους έρωτες, τις γνωριμίες και τα φλερτ. Η αισθηματικής ας ζωή είναι όλο εκπλήξεις, τονώνεται ιδιαίτερα και έχετε να περιμένετε πολλά σε επίπεδο αισθηματικό αλλά και στην κοινωνική σας ζωή.

https://www.youtube.com/watch?v=xiophibOFpk

8 σχόλια:

  1. Καλές γιορτές αγαπητέ! Εγώ δεν ψοφάω ποτέ, ευτυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo asteio se asteio pame edo mesa mou fenetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή κοπελίτσα αστείο δεν είναι, είναι οι προβλέψεις σου, να υπολογίζεις ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες, διελεύσεις, προόδους και μεσοδιαστήματα. Καλή Ανάσταση!

      Διαγραφή
  3. Αγαπητε Κυριακο,

    εγω παντως ηθελα να σου δωσω συγχαρητηρια.
    Εχω δει τις προβλεψεις σου απο περσι και περιμενα επιτηδες πριν γραψω,για να δω αν θα επαληθευτουν.
    Σε πληροφορω,βγηκαν ολες,με ανατριχιαστικη λεπτομερεια.
    Δε ξερω γιατι δεχτηκες επιθεση απο τους παραπανω,εγω παντως θα ηθελα να μου κανεις το χαρτη και προβλεψεις για τα επομενα χρονια.

    Να εισαι καλα,καλη συνεχεια σε αυτο που κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου αγαπητέ φίλε ή αγαπητή φίλη! Σε ευχαριστώ για την επαλήθευση σου, η κριτική είναι δεκτή, δεν αρέσουμε σε όλους. Δεν με ενοχλεί πλέον! Μπορείς να με προσθέσεις στο facebook στο Kyriakos Koktzidis ή να επικοινωνήσεις στο προσωπικό μου emai kyrkok@gmail.com ...Την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή
  4. Μεσα σε ολα εισαι!!!χαρτη για 16 θελω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Γεια σου αγαπητέ φίλε ή αγαπητή φίλη! Σε ευχαριστώ για την επαλήθευση σου, η κριτική είναι δεκτή, δεν αρέσουμε σε όλους. Δεν με ενοχλεί πλέον! Μπορείς να με προσθέσεις στο facebook στο Kyriakos Koktzidis ή να επικοινωνήσεις στο προσωπικό μου emai kyrkok@gmail.com ...Την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή