Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 - Ταύρος

Γενικές Προβλέψεις 
Το 2015 έρχεται να φέρει αισιοδοξία, ελπίδα, πίστη, ενδυνάμωση, πρόοδο αλλά και σημαντική επέκταση στην ζωή σας. Κορυφαία είδηση, αυτή της αποχώρησης του Κρόνου από τον Σκορπιό, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια δοκίμασε τον τομέα σχέσεις-συνεργασίες αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Η προσωπική σας ζωή περνάει σε άλλη φάση και ο έρωτας φαίνεται πως εισβάλλει στην ζωή σας (ειδικότερα στο δεύτερο εξάμηνο) όπου ο Δίας από την Παρθένο φωτίζει τον τομέα του έρωτα. Ο οικογενειακός σας βίος βελτιώνεται σημαντικά και ειδικότερα στο πρώτο εξάμηνο που ο Δίας παραμένει στον Λέοντα. Ο τομέας σχέσεις χαρακτηρίζεται αποκτά περισσότερη σταθερότητα, κάτι που σας βοηθάει να νιώσετε ασφάλεια και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Ο τομέας των οικονομικών σας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη σας καλεί να είστε συνετοί, μετρημένοι και να μην οδηγείστε σε αμετροεπείς δαπάνες ή μη κερδοφόρες επενδύσεις.
Υγεία & Ψυχολογία
Η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σας είναι καθοριστική και σας βοηθάει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα ανακάμπτει σημαντικά ενώ παράλληλα και το τέλος των εκλείψεων στον άξονά σας σημαίνει την βελτίωση του εν λόγω τομέα. Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα υγείας το νέο έτος σας βοηθάει να βρείτε πιθανές λύσεις για αυτό μην αμελείτε τις επισκέψεις σας στον ιδιωτικό σας γιατρό. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου από τις 14/6 έως τις 17/9 όπου ο Κρόνος επιστρέφει για τελευταία φορά στον Σκορπιό. Εσείς, του τρίτου δεκαημέρου σε αυτό το διάστημα καλείστε να είστε προσεκτικοί, να φροντίσετε το σώμα σας και την υγεία σας. Εάν αντιμετωπίσατε ένα πρόβλημα υγείας ίσως εμφανιστεί ξανά αλλά η αντιμετώπιση του θα είναι οριστική. Οι μήνες Απρίλιος και Σεπτέμβριος φέρνουν απώλεια ενέργειας, κούραση, ευθύνες και υποχρεώσεις έτσι ίσως νιώσετε αποδυναμωμένοι. Οι εκλείψεις στις αρχές Απριλίου και στο τέλος Σεπτεμβρίου σας καλούν να είστε περισσότερο υποπτευμένοι και καχύποπτοι με τα της υγείας σας. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες ίσως αυξηθούν κατακόρυφα και αυτό θα έχει αντίκτυπο ψυχοσωματικό. Η ψυχολογία σας σε γενικές γραμμές ανακάμπτει καθώς ο Δίας σας στηρίζει, παρέχοντάς σας ασφάλεια και πίστη. Ο δε Κρόνος, φέρνει κάποια μελαγχολία αλλά σας βοηθάει να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερά θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Ο απολογισμός, σαφώς θετικός και πλεονεκτικός έναντι της προηγούμενης χρονιάς.

Σπίτι & Οικογένεια
Η οικογενειακή σας ζωή είναι η πλέον κερδισμένη καθώς η παρουσία του Δία στον Λέοντα στο πρώτο εξάμηνο φέρνει ευτυχία, γαλήνη, ηρεμία, όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας και τους πολύ προσωπικούς σας ανθρώπους. Πολλοί θα αλλάξετε κατοικία, άλλοι θα μετακομίσετε ενώ δεν είστε λίγοι και εκείνοι που θα θελήσετε να ανακαινίσετε τον ιδιωτικό σας χώρο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου δεν αποκλείεται να συμβιώσετε και να φτιάξετε το δικό σας σπίτι ενώ στην σφαίρα του πιθανού συγκαταλέγεται και μία μετακόμιση για λόγους πρακτικούς (εύρεση εργασίας σε άλλη πόλη, σπουδές ή μεγέθυνση της οικογένειας). Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση παιδιών δέχεστε σημαντική εύνοια και να είστε σίγουροι πως το νέο έτος θα σας φέρει το χαρμόσυνο μήνυμα. Το διάστημα από τις 5/6 έως τις 7/10 είναι εντυπωσιακό καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα φέρνει σύσφιξη σχέσεων και άφθονη αγάπη. Μάλιστα, το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου μοιάζει εντυπωσιακό και έχετε να περιμένετε τα καλύτερα. Εάν αντιμετωπίσατε προβληματικές καταστάσεις την περασμένη διετία, αυτός ο χρόνος έρχεται ως αντίβαρο και σας βοηθάει να ενδυναμώσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Κάποια προσοχή χρειάζεται να δείξετε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο από τις 14/6 έως τις 17/9 καθώς ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και σας καλεί να πάρετε οριστικές αποφάσεις για οικογενειακές εκκρεμότητες. Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι καθοριστικός και θα κρίνει πολλά. Εάν υπήρχε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα ίσως λυθεί δια μαγείας. Οι μήνες Ιανουάριος, Ιούνιος, Ιούλιος και Δεκέμβριος σας αβαντάρουν. Προσοχή τον Σεπτέμβριο. Θέματα ακίνητης περιουσίας και αγοραπωλησιών ακινήτων μοιάζουν κερδοφόρα και οι διαπραγματεύσεις άκρως επιτυχείς.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Ο επαγγελματικός σας τομέας δοκιμάστηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Εάν ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες ίσως βιώσατε έντονη ανασφάλεια και αβεβαιότητα ωστόσο τώρα παρατηρείται άνοιγμα στο πελατολόγιό σας και οι δουλειές σας είναι κερδοφόρες και πολλά υποσχόμενες. Σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους δοκιμάστηκαν δεόντως αλλά τώρα βιώνετε περισσότερη ασφάλεια ενώ κάποιες σχέσεις δεν αποκλείεται να αποκαθίστανται. Εάν χάσατε κάποιον συνεργάτη μην απελπίζεστε καθώς στο δεύτερο εξάμηνο δεν αποκλείεται να μπει στην ζωή σας ένας ένθερμος υποστηρικτής σας, ο οποίος θα αναδειχτεί σε μεγάλο σύμμαχο. Ο μήνας Ιανουάριος είναι κερδοφόρος και αποδεικνύεται θετικότατος για την κοινωνική σας απήχηση και το image σας. Στο πρώτο εξάμηνο ο Δίας από τον Λέοντα τονίζει τον άξονα των επαγγελματικών σας και φέρνει ευκαιρίες για επέκταση και πρόοδο. Ωστόσο, στο δεύτερο εξάμηνο η είσοδός του στην Παρθένο αποδεικνύεται καταλυτική και άκρως ευεργετική καθώς σας βάζει στην διαδικασία της εφαρμογής ενός μεγάλου επαγγελματικού σχεδίου ή ενός δυναμικού πρότζεκτ. Το καλοκαίρι είναι άκρως υποστηρικτικό και ενώ οι άλλοι ξεκουράζονται εσείς μπορείτε να διακριθείτε. Οι μήνες Οκτώβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι πολλά υποσχόμενοι και υπόσχονται μοναδικές ευκαιρίες, επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος και στοχεύστε ψηλά. Οι εκλείψεις τους μήνες Απρίλιο και Σεπτέμβριο στον άξονα Ζυγού-Κριού φέρνουν στο προσκήνιο άγχος, αγωνίες και θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες ώστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Δεν αποκλείονται αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, κάποιο άτομο ίσως αποχωρήσει ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε εργοδότη. Πολλοί είστε εκείνοι που θα επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, αναδείξετε την υπομονή σας, την επιμονή σας και κερδίστε το στοίχημα. Το αποτέλεσμα θα είναι μία προαγωγή ή μία αναβάθμιση. Από την άλλη, κάποιοι ενδέχεται να αλλάξετε επάγγελμα, χώρο εργασίας ή και αντικείμενο εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, ο τομέας των επαγγελματικών σας αλλά και της εργασίας σας περνάει μέσα από μία διαδικασία αλλαγής και αναδιάρθρωσης.  Εάν είχατε μάθει να εργάζεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, πρέπει να μάθετε να αλλάζετε τακτική και να υιοθετείτε νέες, πιο καινοτόμες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν ώστε να διακριθεί το έργο σας.

Ο οικονομικός σας τομέας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη φέρνει συρρίκνωση των αποδοχών σας και σας καλεί να είστε μετρημένοι σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Φροντίστε να συμβουλεύεστε ειδικούς για τις οικονομικές σας κινήσεις. Εάν επιχειρήσετε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα φροντίστε να είστε σίγουροι για την αποπληρωμή του δανείου και για την ικανότητά σας να το εξαργυρώσετε. Το διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 σας καλεί (και δη τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο) να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Οι μήνες Μάρτιος και Απρίλιος διαφαίνονται αρκετά κερδοφόροι για αυτό φροντίστε να αποταμιεύετε ποσά μιας και ακολουθεί ένα δίμηνο (αυτό Μαΐου-Ιουνίου) όπου θα χρειαστεί να καλύψετε τρύπες ενώ τα έκτακτα έξοδα και οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν κατακόρυφα. Εάν εκκρεμούσε κάποια υπόθεση σχετικά με κάποιο ακίνητο ή με κληρονομιές ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές έτσι θα αργήσετε να ακούσετε την ετυμηγορία. Οι παντρεμένοι και οι δεσμευμένοι ίσως βιώσετε έμμεσα επηρεασμένοι καθώς τα οικονομικά του/της συντρόφου σας αναμένονται να υποστούν κάποια συρρίκνωση. Σε γενικές γραμμές, χρειάζεται να μεριμνήσετε για τον οικονομικό σας τομέα. Είστε από τα ζώδια που είναι ικανά και έχουν την δυνατότητα να χειρίζονται τις οικονομικές τους υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήρθε η ώρα να αναδείξετε το χάρισμά σας.

Αισθηματική & Κοινωνική ζωή
Αναστηλώνεται Νοέμβρης των Δελφών γράφει η Κική Δημουλά στο Γας Ομφαλός. Ε ναι, κυριολεκτικά η αισθηματική σας ζωή αναστηλώνεται το νέο έτος και ο έρωτας κρύβει πολλές εκπλήξεις. Ο Κρόνος απέναντί σας δοκίμασε τον εν λόγω τομέα, έφερε ρήξεις, αποχωρήσεις, χωρισμούς και συνειδητοποιήσεις. Τα περασμένα δύο χρόνια οι σχέσεις σας μπήκαν κυριολεκτικά στην κατάψυξη. Εάν διατηρούσατε μία σχέση από ανάγκη ή από συνήθεια πιθανώς να μπήκε ένα τέλος ενώ άλλοι αποφασίσατε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να επισημοποιήσετε την υπάρχουσα σχέση σας. Ο τομέας σχέσεις και ο έρωτας έγινα υποθέσεις απαιτητικές. Το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο και δη στο δεύτερο εξάμηνο όπου ο Δίας κάνει την είσοδό του στην Παρθένο και στον τομέα που σχετίζεται με τα ερωτικά σας. Οι αδέσμευτοι σίγουρα θα γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο θα φέρει φως, ελπίδα, χαρά και αισιοδοξία στην ζωή σας. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας και εσείς ετοιμάζεστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να ξενοιάσετε. Οι δε, δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την υπάρχουσα σχέση σας και να δώσετε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Ωστόσο, στο πρώτο εξάμηνο ο Δίας από τον Λέοντα δεν κάνει εμφανή τα σημάδια της ανάκαμψης αλλά μην ξεχνάτε πως ο Λέοντας είναι το σπίτι σας και αυτό σημαίνει πως ο έρωτας ίσως μπει στο σπίτι σας, στην καρδιά σας. Πολλοί Ταύροι θα απαλλαγείτε από άγχη, έγνοιες και θα συμβιώσετε με τον/την σύντροφό σας ενώ άλλοι θα απολαμβάνετε πολύ όμορφες ιδιωτικές στιγμές. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα σε συνδυασμό με τον Δία από το ίδιο ζώδιο συσφίγγουν τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή, οι οποίες απαιτούν ειλικρίνεια και σωστούς χειρισμούς. Στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και εκεί θα κληθείτε να πάρετε μία οριστική απόφαση για ένα θέμα αισθηματικής χροιάς. Οι επιλογές; Δύο! Ο χωρισμός ή η επανατοποθέτηση της σχέσης σε νέα δεδομένα, πιο ειλικρινή, πιο αληθινά. Ο Κρόνος από τον Τοξότη επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο κυρίως και σας βάζει σε μία διαδικασία συναισθηματικής ωρίμανσης. Σίγουρα έχετε περάσει πολλά την περασμένη διετία και έχετε γίνει επιφυλακτικοί, καχύποπτοι. Μην αφήσετε τις μαύρες σκέψεις να χαλάσουν τις καλές προοπτικές που φέρνει μία νέα γνωριμία. Αναζητάτε την ποιότητα μέσα στην συντροφική σας ζωή. Εδώ είναι που κάποιο Ταύροι θα νιώσουν ένα δίλημμα. Ποιότητα ή ποσότητα; Οι οιωνοί είναι θετικότατοι και η αισθηματική σας ζωή είναι πολλά υποσχόμενη. Ο έρωτας μπορεί να πάρει σάρκα και οστά και πολλοί από εσάς θα επισυνάψετε μία σχέση που ονειρευόσασταν. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είστε ευνοημένοι σημαντικά και στα τέλη της χρονιάς θα βιώσετε έναν έρωτα που θα σας αλλάξει κυτταρικά, από την ρίζα.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου