Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 - Παρθένος

Γενικές Προβλέψεις
Αδιαμφισβήτητα μεγάλο γεγονός αποτελεί αυτό της διέλευσης του Κρόνου από τον Τοξότη, η οποία εγείρει ανασφάλειες, φοβίες και καταπιεσμένα συναισθήματα. Η οικογενειακή σας ζωή δεν αποκλείεται να δοκιμαστεί ενώ παράλληλα και οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν κάτω από το μικροσκόπιο του Κρόνου. Το καλοκαίρι καθώς απαλλάσσεστε από την σκιά του μπορείτε να αναθερμάνετε τις πολύ οικείες σας σχέσεις. Ο Δίας στο πρώτο οχτάμηνο σας παρέχει προστασία σε θέματα εργασιακά. Εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήσετε εργασία καθώς οι οιωνοί είναι με το μέρος σας. Στο τελευταίο πεντάμηνο της χρονιάς νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας φέρνοντας ανανέωση, αισιοδοξία και ηθική στήριξη. Μεγάλη αλλαγή αποτελεί αυτή της έναρξης των ηλιακών εκλείψεων στον άξονά σας κάτι που σημαίνει ριζικές αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στην κοινωνική σας ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι πως σχέσεις θα δοκιμαστούν και όσες δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι θα αποτελέσουν παρελθόν. Ωστόσο, νέες θα εισβάλλουν στην ζωή σας φέρνοντας ελπίδα και θετικές προοπτικές εξέλιξης.

Υγεία & Ψυχολογία
Το νέο έτος χρειάζεται αρκετή προσοχή όσον αφορά τον τομέα υγεία-ψυχολογία μιας και ο Κρόνος από τον Τοξότη ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας. Πιθανώς να προκύψουν προβλήματα σχετικά με τα οστά ή με το μυϊκό σας σύστημα. Καλό είναι να έχετε στο νου σας την υγεία αγαπημένων σας προσώπων ή μελών της οικογένειάς σας. Συν τοις άλλοις οι εκλείψεις στον άξονά σας τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας έτσι δεν αποκλείεται να νιώθετε εξουθενωμένοι ή εξαντλημένοι. Μπορείτε να αναπληρώσετε την ενέργεια που χάνετε ακολουθώντας ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής ή παίρνοντας βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής ή βιταμίνες. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα και σε συνδυασμό με κάποιες οικογενειακές ευθύνες  που έχετε αναλάβει δεν θα σας αφήσουν χωρίς άγχος. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί εσάς του πρώτου δεκαημέρου να φανείτε προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με το αίμα, το έντερο, το στομάχι ή το δέρμα. Προσέχετε στην διαδικασία του έρωτα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Ιδιαίτερα ευαίσθητο μπορεί να είναι το αναπνευστικό σας σύστημα για αυτό προσέχετε κάποια λοίμωξη αλλά και γενικότερα τις λοιμώξεις. Μην καταστροφολογούμε παρόλα αυτά μιας και ο Δίας από τον Λέοντα μέχρι τα μέσα Αυγούστου λειτουργεί σαν φύλακας-άγγελος έτσι σας προφυλάσσει από τα χειρότερα ή τα δυσάρεστα. Παρ όλες τις δύσκολες επιρροές που δέχεστε υπάρχει ένα πέπλο προστασίας. Μεριμνήστε για την υγεία σας, κάντε συχνές επισκέψεις στον ιδιωτικό σας ιατρό. Εφόσον διαγνωστεί κάποιο πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί. Η ψυχολογία σας κατά καιρούς είναι βαριά, πιεσμένη λόγω του Κρόνου στον Τοξότη. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο νιώθετε περισσότερο πιεσμένοι ψυχολογικά. Όσον αφορά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου το καλοκαίρι βοηθάει πολύ να αναπτερωθεί το ηθικό σας μιας και το τρίγωνο Διός-Ουρανού μιλάει για τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης. Οι μήνες Ιανουάριος και Οκτώβριος προσφέρονται για συσπείρωση δυνάμεων ενώ επίσης είναι ιδανικοί για να βελτιωθεί η υγεία σας. Μην ξεχνάτε πως στο διάστημα από τις 5/6 έως τις 8/10 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα έτσι θα σας προστατεύει από τα χειρότερα. Προσέχετε στο διάστημα από τις 10/8 έως τις 25/9 καθώς θα είστε ευάλωτοι σε κρυολογήματα ενώ το ανοσοποιητικό σας θα είναι αποδυναμωμένο. Σε γενικές γραμμές, το νέο έτος χρειάζεται κάποια προσοχή αλλά παράλληλα παρέχει ασπίδα προστασίας από τα χειρότερα.

Σπίτι & Οικογένεια
Η οικογενειακή σας ζωή περνάει από το μικροσκόπιο καθώς ο Κρόνος από τον Τοξότη δοκιμάζει τις πολύ προσωπικές σας και ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Αμεσότερα επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο που ίσως χρειαστεί να αναλάβετε ευθύνες, υποχρεώσεις που πριν αποποιούσασταν. Ο Κρόνος μιλάει για ωρίμανση και ενηλικίωση. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να σταθείτε στο πλευρό ενός μέλους της οικογένειάς σας καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπο με μία αντιξοότητα. Το καλοκαίρι που ο Κρόνος αφήνει τον Τοξότη (14/6 έως 17/9) φροντίστε να συσφίξετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Καλό είναι σε αυτό το διάστημα να διευθετήσετε θέματα αγορών, πωλήσεων σχετικά με την ακίνητή σας περιουσία καθώς θα επιτύχετε ένα πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σας καλεί να μην συγχέετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών με εκείνα της οικογένειας. Αποφύγετε να εμπλακούν τρίτοι στα οικογενειακά σας ζητήματα. Πιθανό σενάριο; Ο κύριος Χ και η κυρία Ψ αποτελούν ζευγάρι. Κύριε Χ φροντίστε να μην εμπλακεί η κυρία Ψ στα πατριαρχικά οικογενειακά σας ή στην σχέση σας με τα αδέλφια σας καθώς θα προκύψουν προβλήματα. Κρατήστε την ιδιωτική σας ζωή ασφαλή, μακριά από τρίτους, οι οποίοι θέλουν να εισβάλλουν και να ανατρέψουν την αρμονία. Οι μήνες Ιανουάριος και Οκτώβριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Προσέχετε στα τέλη Σεπτέμβρη αλλά και στις αρχές Νοεμβρίου. Τέλος, αποφύγετε να είστε εριστικοί, προκλητικοί και αδιάλλακτοι με την οικογένειά σας στο διάστημα από τις 13/5 έως τις 23/6 καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και οι ισορροπίες μπορούν να ανατραπούν εύκολα. Οι μήνες Φεβρουάριος, Απρίλιος αλλά και το καλοκαίρι είναι ιδανικοί ώστε να αναθερμάνετε τον οικογενειακό σας βίο και να συσπειρωθείτε στο εν λόγω κομμάτι.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας δέχεται εύνοια και θετικές επιρροές έτσι έχετε να περιμένετε ευκαιρίες, πρόοδο και εξέλιξη. Στο πρώτο οχτάμηνο ο Δίας από τον Λέοντα λειτουργεί άκρως προστατευτικά σε θέματα εργασίας και εξομαλύνει τυχόν διαφωνίες και διαμάχες με συναδέλφους και συνεργάτες. Οι εκτός εργατικού δυναμικού δέχεστε εύνοια έτσι μπορείτε να αναζητήσετε επιτυχώς εργασία. Μην μένετε αδρανείς, επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος. Δεν αποκλείεται κάποιος ανώτερος σας να σχεδιάζει την αναβάθμισή σας, κάτι που θα σας προταθεί από την νέα σεζόν (Σεπτέμβριος). Ευνοούνται οι μυστικές συμμαχίες και οι συμμαχίες. Το δίμηνο Ιουνίου, Ιουλίου αλλά και έως τον Σεπτέμβριο βρίσκεστε υπό την προστασία είτε του Δία είτε της Αφροδίτης είτε και των δύο μαζί. Μεγαλύτερη εύνοια δέχεστε οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο και δη εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Όσον αφορά εσάς του πρώτου δεκαημέρου έχετε να αντιμετωπίσετε τον Κρόνο από τον Τοξότη, ο οποίος φέρνει εμπόδια, προκλήσεις και δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Χρειάζεται να οργανωθείτε, να αναδείξετε την υπομονή σας, την επιμονή σας και την εργατικότητά σας ώστε να διακριθείτε. Έχοντας όλες αυτές τις αρετές θα καταφέρετε να αναδείξετε το έργο σας και την δουλειά σας. Ενδέχεται να σας ανατεθούν περισσότερες ευθύνες, επωφεληθείτε και αναδείξτε τον εαυτό σας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σας καλεί να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Χτίστε συμμαχίες κρίνοντας ορθά και μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας οπουδήποτε. Δεν αποκλείεται να εισβάλλουν στην ζωή σας άτομα που θα θελήσουν να σας αποπροσανατολίσουν ή να σφετεριστούν την θέση σας. Οι μήνες Φεβρουάριος και Νοέμβριος είναι περισσότερο επικίνδυνοι. Περισσότερο προσεχτικοί φανείτε εσείς του πρώτου δεκαημέρου μιας και οι επιρροές είναι εντονότερες. Όσοι ασχολείστε με την τέχνη, το θέατρο ή τα καλλιτεχνικά δρώμενα δεν αποκλείεται να γνωρίσετε πρόοδο, καταξίωση και αναγνωρισιμότητα. Το καλοκαίρι είναι εξαιρετικό για εσάς του τρίτου δεκαημέρου καθώς ο Κρόνος από τον Σκορπιό σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε σχέδια και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μάλιστα, εάν ασχολείστε με την εκπαίδευση, την επικοινωνία, τις μεταφορές, το εμπόριο ή εάν είστε συγγραφείς και δημοσιογράφοι δέχεστε θετικές επιρροές.

Ο Δίας από την Παρθένο στο τελευταίο πεντάμηνο της χρονιάς υπόσχεται την έλευση νέων ανθρώπων έτσι θα επισυνάψετε δυνατές συμμαχίες. Δεν αποκλείεται να αυξηθεί το πελατολόγιο σας εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ο μήνας Σεπτέμβριος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής μιας και η αντίθεση Διός-Ποσειδώνα σας κάνει υποκειμενικούς σε γνώμες και κρίσεις τρίτων. Ακολουθήστε την φωνή της συνείδησής σας και την διαίσθησή σας και μην εμπιστεύεστε τρίτους που θα σας εξαπατήσουν. Εάν ασχολείστε με την τέχνη θα γνωρίσετε σημαντική επιτυχία. Αναβάλλετε την έναρξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου για τον Οκτώβριο καθώς το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα σημαίνει σταθεροποίηση, επιτυχία και αναγνώριση. Ο μήνας Οκτώβριος είναι εντυπωσιακός και μπορείτε να προβείτε στην έναρξη ενός μεγάλου επαγγελματικού εγχειρήματος που θα σας αναδείξει. Προσέχετε κάποιες εντάσεις σε συνεργασίες από τις 12/1 έως τις 20/2 αλλά και από τις 13/5 έως τις 23/6. Μην δίνετε λαβές για σχόλια για να μην κριθείτε. Αποφύγετε τις εντάσεις με ανωτέρους καθώς θα προκληθούν ρήγματα. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και αυτό σας στρεσάρει. Διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ, εργαστείτε μεθοδικά και κερδίστε πόντους καταξίωσης.

Ο οικονομικός τομέας δέχεται ποικίλες επιρροές και μάλιστα ανά δεκαήμερο οι επιρροές διαφέρουν. Ο κύκλος των Σεληνιακών εκλείψεων λαμβάνει χώρα στον άξονα Ζυγού-Κριού και μιλάει για ρευστότητα και σκαμπανεβάσματα στο εισόδημά σας. Στις αρχές Απρίλη αλλά και στα τέλη Σεπτέμβρη δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο που θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Έντονη οικονομική ανασφάλεια και απώλεια εισοδήματος μπορούν να σας ταλανίσουν. Ωστόσο, οι εκλείψεις σημαίνουν και κινητοποίηση ή εντατικοποίηση έτσι δεν αποκλείεται να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος ή κάποια συμπληρωματική εργασία που θα τονώσει την τσέπη σας. Αμεσότερα επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο αντίστοιχα. Τον μήνα Μάρτιο κορυφώνεται το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού και αυτό επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Άμεσο αποτέλεσμα; Η απώλεια εισοδήματος ή κάποια έκτακτη δαπάνη. Ο Ουρανός από τον Κριό φέρνει αλλαγές στα εισοδήματά σας και ως επί το πλείστον στα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Τα σκαμπανεβάσματα δεν είναι διόλου απίθανα αλλά πιθανό σενάριο είναι και αυτό της ξαφνικής οικονομικής ενίσχυσης από εκεί που δεν το περιμένετε. Θέματα κληρονομικά, φορολογικά, διατροφής, δανείων μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πολλοί ίσως αντλήσετε κάποια χορηγία ή μία απρόοπτη κληρονομιά. Το διάστημα από τις 20/2 έως τις 31/3 σας απασχολούν έντονα θέματα οικονομικής φύσεως και θα ασχοληθείτε με οικονομικές διευθετήσεις και δοσοληψίες. Παρόλα τα έξοδα υπάρχουν ευκαιρίες εισοδηματικής ανάκαμψης. Το καλοκαίρι το τρίγωνο Δία-Ουρανού προσφέρει ευκαιρίες για οικονομική συσπείρωση. Κάντε οικονομία και μην σπαταλάτε χωρίς μέτρο. Το εν λόγω καλοκαίρι σας βοηθάει να αποταμιεύσετε ένα ικανοποιητικό ποσό και να βρεθείτε καλυμμένοι προ απροόπτων εξόδων. Ο Νοέμβριος είναι επικερδής ενώ η χρονιά κλείνει με έναν δαπανηρό Δεκέμβρη. Αποφύγετε να δανείσετε σε τρίτους από τον Αύγουστο και έπειτα και δη τον Σεπτέμβριο καθώς το ποσό δεν θα σας επιστραφεί. Το φθινόπωρο του 2015 και ειδικότερα τον μήνα Σεπτέμβριο δεν αποκλείεται να σας γίνει μία οικονομική πρόταση, φανείτε επιφυλακτικοί και εξετάστε τα ψιλά γράμματα της συμφωνίας. Μην εμπιστεύεστε όσους σας τάζουν το εύκολο χρήμα. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι μήνες που μπορεί να εφαρμόσετε ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα ή εγχείρημα, κάτι που θα σας αποδώσει κέρδη.

Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Η αισθηματική σας ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις και αναμένεται άκρως συναρπαστική το νέο έτος.  Ειδικότερα, από τον Αύγουστο όπου ο Δίας μπαίνει στην Παρθένο νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στην ζωή σας φέρνοντας ελπίδα, ανανέωση και αισιοδοξία. Οι αδέσμευτοι θα πραγματοποιήσετε πολύ ευχάριστες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να επισυνάψετε μία σταθερή και αξιόλογη αισθηματική σχέση. Οι δεσμευμένοι μπαίνετε στην διαδικασία επισημοποίησης ή συμβίωσης. Οι ανταλλαγές όρκων αγάπης και αφοσίωσης όχι απλώς προβλέπονται αλλά επιβάλλονται κιόλας. Δέχεστε σημαντική εύνοια από τους άλλους ενώ παράλληλα εισπράττετε συμπαράσταση και στήριξη. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα βρείτε νέους συμμάχους, νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο πρώτο επτάμηνο η παρουσία του Δία στον Λέοντα υπόσχεται μία πιο ήρεμη ζωή και πολλά κρυφά, καταπιεσμένα ή ανομολόγητα πάθη. Δεν αποκλείεται να διατηρείτε κρυμμένα αισθήματα για ένα άτομο ωστόσο οι συνθήκες δεν σας επιτρέπουν να το παραδεχτείτε. Πολλοί θα κρατήσετε μία αισθηματική υπόθεση κρυφή λόγω κάποιων περίεργων καταστάσεων. Ωστόσο, παρόλα αυτά επιθυμείτε πιο ουσιαστικές ή ποιοτικές σχέσεις. Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα καλεί εσάς του πρώτου δεκαημέρου να παραμείνετε ρεαλιστές σε μία νέα γνωριμία. Πριν αφεθείτε, πριν ανοίξετε την καρδιά σας εξετάστε τις προθέσεις του νέου αυτού ανθρώπου. Δεν αποκλείεται να εξιδανικεύσετε κάποιες καταστάσεις, μην εκτεθείτε συναισθηματικά, αποφύγετε να πληγωθείτε. Όσον αφορά τον Οκτώβριο, είναι πολλά υποσχόμενος καθώς το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα μιλάει για μία νέα αισθηματική σχέση, η οποία αναβλύζει πάθος και ερωτισμό. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δέχεστε τα βέλη του φτερωτού «Θεού». Η αισθηματική σας ζωή αλλάζει ριζικά, εκ βάθους, κυτταρικά και ένας νέος έρωτας έρχεται να σας σημαδέψει. Το καλοκαίρι είναι μοναδικό, κρύβει θυελλώδεις έρωτες, ακραία πάθη και έντονα συναισθηματικά κρεσέντο. Πολλοί θα πειραματιστείτε στον έρωτα και θα βιώσετε έντονα ερωτικά σκηνικά. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στο μενού του καλοκαιριού, στην διάρκεια του οποίου το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο.

Δείξτε περισσότερη προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες και στην αισθηματική σας ζωή στα διαστήματα από τις 12/1 έως τις 20/2 και 26/9 έως 13/11 καθώς ο Άρης θα πολιορκεί το ζώδιό σας από τους Ιχθείς και την Παρθένο αντίστοιχα. Οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες, εσείς λιγότερο ανεκτικοί, περισσότερο κυκλοθυμικοί, επιθετικοί και εριστικοί έτσι οι εντάσεις θα είναι αναπόφευκτες. Το διάστημα από τις 20/2 έως τις 30/4 είναι ιδιαίτερα ερωτικό, παθιασμένο και επικοινωνιακό. Το καλοκαίρι προσφέρεται για επισημοποιήσεις και είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Συμπερασματικά, αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε δέχεστε διαφορετικές επιρροές. Ο Κρόνος πιέζει εσάς του πρώτου δεκαημέρου καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Εξαίρεση αποτελεί το καλοκαίρι, στην διάρκεια του οποίου μπορείτε να αναθερμάνετε την αισθηματική σας ζωή. Ένα πιο ανάλαφρο κλίμα θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Εκμεταλλευτείτε το και αφεθείτε στα μονοπάτια του έρωτα. Συν τοις άλλοις, οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορείτε να βιώσετε τον απόλυτο έρωτα καθώς ένα άτομο θα σας παρασύρει σε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε παράφορα. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά, δικτυώνεστε, κοινωνικοποιείστε και αυτό σας βοηθάει να ανοιχτείτε και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ανανέωση, επέκταση, τύχη, ευτυχία και επιτυχία υπόσχονται σταθερά ανοδική πορεία στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες και στην αισθηματική σας ζωή.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου