Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο/Προβλέψεις

Κριός-Ζυγός:  Αλλαγές σε θέματα οικονομικά, πιθανή αναζήτηση συμπληρωματικού εισοδήματος ή κάποιας άλλης κερδοφόρου πηγής. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση του είναι σας. Επιχειρηματικότητα αλλά και αίσθημα επιβίωσης. Έντονος ερωτισμός και ακόρεστη σεξουαλικότητα αλλά με πιο ώριμες επιλογές. Αναζήτηση ουσίας και ποιότητας στην συντροφική ζωή. Διευθετήσεις κληρονομικών, φορολογικών, δανείων, διατροφών και ακινήτων. Πιθανή μείωση μισθού ή αποδοχών. Πιθανό πρόβλημα σεξουαλικής χροιάς αλλά με λύση. Εργασιακές ευκαιρίες και μακροπρόθεσμη καλυτέρευση υγείας. Διαίσθηση! Ακούστε τι έχουν να σας πουν το υποσυνείδητο και τα όνειρά σας.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία/Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα/Προβλέψεις

Κριός: +Επαγγελματικά, φήμη, καριέρα, κοινωνική προβολή, σχέσεις με ανωτέρους και προισταμένους.
+Οικογενειακά, κληρονομικά, φορολογικά.
+Ψυχολογία και υγεία (κάπως ανακάμπτουν).
+Πίστη στον εαυτό σου και αυτοπεποίθηση.

Ταύρος: +Νομικές υποθέσεις, επαφές με το εξωτερικό, με ανθρώπους από το εξωτερικό.
+Κέρδη από μετακινήσεις ή από ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
+Επαγγελματικά.
+Έρωτας.
+Φιλία, συλλογικοί χώροι.
+Σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια.
+Διάλογος, επικοινωνία.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και Προβλέψεις

Την Τρίτη (Μ.Τρίτη) 15 Απριλίου και ώρα 10:45 το πρωί σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, σεληνιακή και ολική στο ζώδιο του Ζυγού. Τι σημαίνει αυτό; Πως φέρνει έντονη συναισθηματική φόρτιση αλλά και αλλαγές μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμούς και ενώσεις. Ο Ζυγός συμβολίζει την συναισθηματική εξάρτηση, είναι ειρηνικός αλλά και αρκετά κριτικός. Μεγάλο του ατού είναι η διπλωματία αλλά υστερεί σε ειλικρίνεια καθώς δεν θέλει να πικράνει κανέναν. Επιδιώκοντας την ισορροπία και την αρμονία δύσκολα θα έρθει σε άμεση αντιπαράθεση. Το όλο νόημα της πανσελήνου-ολικής έκλειψης στον Ζυγό ωστόσο ανατρέπεται καθώς οι σχηματισμοί κάθε άλλο παρά την διπλωματία και την ειρήνη επιτρέπουν να ανακάμψει.
-Ο ωροσκόπος της έκλειψης ανατέλλει στην 4 μοίρα του Καρκίνου έτσι κυβερνήτης αποτελεί η Σελήνη, η οποία σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό της σελήνης μιλά για εξελίξεις μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες, ενώσεις αλλά και μέσα στον γάμο. Μπορούμε να εξελιχθούμε μέσω της συνεργασίας, της δοτικότητας και της διπλωματίας. εκεί είναι το δύσκολο. Το εύκολο κομμάτι αποτελεί η έμφαση στο εγώ μας, στην ύπαρξή μας (Ήλιος-Νότιος Δεσμός της σελήνης στον Κριό). Ο ωροσκόπος στον Καρκίνο σημαίνει πως θέματα οικογένειας, πολύ προσωπικών σχέσεων και ακίνητης περιουσίας θα μας απασχολήσουν άμεσα. Η Σελήνη ευρισκόμενη στον 5 οίκο σημαίνει πως υπάρχουν αλλαγές σε θέματα έρωτα, δημιουργικών πλάνων, επιχειρηματικών σχεδίων αλλά και αισθηματικών σχέσεων. Η έκλειψη στον άξονα 5-11 μιλάει για αλλαγές και ανακατατάξεις μέσα σε θέματα φιλίας αλλά και ένταξης μας σε ομάδες και συλλόγους.

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Αστρολογική Ατζέντα Απριλίου

1/4: Ήλιος και Δίας σε τετράγωνο προσφέρουν ένα κλίμα υπερβολής. Ο ενθουσιασμός και το συναίσθημα, η φλόγα και οι ευαισθησίες εμπλέκονται γλυκά και μας ταξιδεύουν σε ένα μονοπάτι ιδανικό. Η αισιοδοξία, ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η ζωτικότητα μας συντροφεύουν. Χαρακτηριστικά της όψης; Η επιπολαιότητα, η έλλειψη τακτ και διπλωματίας. Καλό είναι να προσέχουμε τα λόγια μας αλλά και την συμπεριφορά μας προκειμένου να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις. Προσοχή στις υπερβολές Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Εφόσον βάλουμε το εγώ σε δεύτερο πλάνο και εστιάσουμε στην αγάπη αλλά και στις πολύ προσωπικές μας σχέσεις τότε θα αποκομίσουμε το μέγιστο της εύνοιας.