Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Αστρολογική Ατζέντα Φεβρουαρίου

Φεβρουάριος 2015:
1/2: Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα εκτοξεύει τον ρομαντισμό, τις ευαισθησίες στα ύψη. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και αναζητάμε την τελειότητα στις σχέσεις μας. Ανιδιοτελής προσφορά αγάπης, πληθωρικά συναισθήματα, ερωτισμός. Ωστόσο, η όψη δεν μας βοηθάει να δούμε ρεαλιστικά μέσα στις σχέσεις για αυτό καλό είναι να επιστρατεύσουμε την λογική μας ώστε να μην απογοητευτούμε από τυχόν απάτες και είδωλα του έρωτα. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες. Ευνοείται οτιδήποτε άπτεται της τέχνης. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου βρίσκεστε στα καλύτερά σας. Προσοχή Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου.


2/2: Ήλιος εξάγωνο Ουρανός: Η διάθεσή μας ανανεώνεται. Η όψη χαρίζει εξωστρέφεια, δυναμισμό, πληθωρικότητα στην επικοινωνία. Ένα αίσθημα αποδέσμευσης από οτιδήποτε καταπιεστικό μας λυτρώνει. Ξαφνικές συμπτώσεις ή γνωριμίες μας ενθουσιάζουν. Πιθανοί οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία για να εξελιχθούν. Επαγγελματικές ευκαιρίες, προοδευτικότητα, δικτύωση. Τυχεροί; Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

4/2: Σύνοδος Σελήνης-Δία στον Λέοντα αλλά και πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Η θετική συμμετοχή του Δία και του Ουρανού φέρνουν θετικές εκπλήξεις σε πολλούς υμών. Ευνοούνται οι διασκεδάσεις, οι βόλτες, τα ταξίδια και η καλοπέραση. Λίγο υπερβολικοί στην δράση μας και στην συμπεριφορά μας αλλά καλό είναι να το ρίξουμε λίγο έξω. Ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

5/2: Ερμής και Κρόνος σε εξάγωνο. Η επικοινωνία ευνοείται. Τυχερή ημέρα για εμπορικές συμφωνίες, συνδιαλλαγές αλλά και για δικτύωση. Ευνοούνται το εμπόριο, η επικοινωνία και οι εκδόσεις. Πιθανώς να έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές ευκαιρίες από το παρελθόν. Αναθεωρήσεις στόχων και σχεδίων. Τυχεροί; Τοξότες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Λέοντες, Κριοί και Ζυγοί στο πρώτο δεκαήμερο.

6/2: Αντίθεση Ήλιου-Δία. Μία ημέρα γεμάτη χιούμορ, αισιοδοξία, αφθονία, ζωτικότητα. Η απαισιοδοξία πάει περίπατο και μας συντροφεύουν όμορφες στιγμές. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε. Ιδανική ημέρα για να αναθερμάνετε τον δεσμό σας ή να δείτε φίλους.

8/2: Αφροδίτη και Πλούτωνας σε εξάγωνο μιλούν για πολύ έντονες ερωτικές στιγμές. Ο έρωτας, το πάθος, το φλερτ μας απογειώνουν. Οι σχέσεις δέχονται τονωτικές ενέσεις και οι όποιες διαφορές και αντιθέσεις εξομαλύνονται. Έντονη σεξουαλικότητα, υπέροχα συναισθήματα. Ευνοούνται οι οικονομικοί διακανονισμοί. Τυχεροί; Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Καρκίνοι.

19/2: Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθείς. Ιχθείς χρόνια πολλά! Τις επόμενες τριάντα ημέρες γινόμαστε περισσότερο εσωστρεφείς, περισσότερο κυκλοθυμικοί αλλά αναπτύσσονται όμορφα συναισθήματα, αισθήματα συμπόνιας, συμπαράστασης και ιδεαλισμού. Ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου για τρίτη φορά μέσα σε ένα δίμηνο. Τι επιτυχίες ετοιμάζουν Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι; Η επικοινωνία ευνοείται. Τυχερή ημέρα για εμπορικές συμφωνίες, συνδιαλλαγές αλλά και για δικτύωση. Ευνοούνται το εμπόριο, η επικοινωνία και οι εκδόσεις. Πιθανώς να έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές ευκαιρίες από το παρελθόν.

Νέα Σελήνη στην 29.59 μοίρα του Υδροχόου. Στο τέλος ενός ζωδίου και στην αρχή ενός άλλου. Νέες εκκινήσεις σε επίπεδο φιλίας,, νέοι φίλοι, ένταξη στο συλλογικό και ομαδικό. Περισσότερη έμπνευση, ιδεαλισμός, οραματισμός. Ευνοείται ότι άπτεται της τέχνης. Τυχεροί; Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι στο τρίτο δεκαήμερο και Σκορπιοί, Καρκίνοι Ιχθείς στο πρώτο πενθήμερο. Φτάνουμε στο τέλος κάποιων καταστάσεων σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Σχέσεις ατροφικές μας αφήνουν στο παρελθόν ή τις αφήνουμε και είμαστε έτοιμοι για ένα νέο μονοπάτι.

21/2: Συνάντηση εκρηκτική Αφροδίτης-Σελήνης στην μηδενική του Κριού. Συναισθήματα παρορμητικά, έντονα, μία νέα πορεία συναισθηματική προδιαγράφεται μπροστά μας. Το παρελθόν μας αφήνει οριστικά και είμαστε έτοιμοι για ένα νέο κεφάλαιο σε συναισθηματικό επίπεδο. Νέες αισθηματικές περιπέτειες, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή μας. Ο έρωτας είναι εδώ και τα συναισθήματά μας αναζωπυρόνονται. Θετική η συμμετοχή του Κρόνου, ο οποίος σταθεροποιεί την αισθηματική μας ζωής. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και εν συνεχεία Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι επωφεληθείτε σε συναισθηματικό, οικογενειακό και οικονομικό-επαγγελματικό επίπεδο.

22/2: Αφροδίτη και Άρης σε σύνοδο στον Κριό. Ο απόλυτος εραστής φιλοξενεί τη απόλυτη ερωμένη στο σπίτι του, γίνεται οικοδεσπότης. Η αισθηματική μας ζωή μπαίνει σε ένα νέο κεφάλαιο. Νέες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, γεμάτες πάθος, συναισθηματισμό, ανάφλεξη συναισθημάτων. Το τρίγωνο με τον Κρόνο προσφέρει το κατάλληλο έδαφος για να μπει μια σταθερή βάση και να χαράξουμε μαζί με τον νέο έρωτα μία πορεία. Κριοί, Τοξότες, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι έχετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

23/2: Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου ίσως φέρει έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ένα αίσθημα ματαιότητας και παροδικής αίσθησης του ανικανοποίητου. Αποφύγετε την σκληρή κριτική, την κακεντρεχή συμπεριφορά. Ιδανική όψη για να πατήσουμε στα πόδια μας, να πάρουμε τις ευθύνες μας και να πετύχουμε μέσα από την σκληρή δουλειά. Προσεκτικοί, Τοξότες, Ιχθείς, Παρθένοι και Δίδυμοι στο πρώτο δεκαήμερο.

24 & 26/2: Οι πλανήτες του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης σε τρίγωνο με τον δάσκαλο Κρόνο. Θέματα οικονομικά, αισθηματικά και επαγγελματικά σταθεροποιούνται και παρουσιάζουν θετικότατες προδιαγραφές. Αίσθημα ολοκλήρωσης, ικανοποίησης. Νέες αισθηματικές σχέσεις στο προσκήνιο, νέες οικονομικές και επαγγελματικές συμμαχίες.

Καλό μήνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου