Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς (Ολική) - Προβλέψεις

Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς
Την Παρασκευή 20/3 και ώρα 11:36 το πρωί σχηματίζεται η νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες και συγκεκριμένα στην 29' 27'' του ζωδίου. Όπως κάθε νέα σελήνη σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και την έναρξη ενός νέου κύκλου εμπειριών. Ωστόσο, όμως αυτή η νέα σελήνη συμπίπτει με έκλειψη ηλίου στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού αλλά και στην τελευταία μοίρα ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Θέματα πίστης, θρησκείας, πνευματικότητας, προσφοράς, αλληλεγγύης αλλά και εργασιακά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο ενώ αναμένεται να αλλάξουν πορεία και πλεύση. Ο ωροσκόπος ανατέλλει στον Καρκίνο, κάτι που δείχνει πως θέματα οικογένειας, παράδοσης, πίστης αλλά και ψυχολογίας θα βρεθούν στο φως αυτού του φεγγαριού. Κυβερνήτης; Η Σελήνη, η οποία συμμετέχει σε σύνοδο με τον Ήλιο (έκλειψη ηλίου γαρ). Έχουμε να κάνουμε με έντονα σκηνικά σε επίπεδο θεμάτων που εκφράζει το ζώδιο του Καρκίνου. Κυβερνήτης της έκλειψης από άποψη ζωδίου; Ο Ποσειδώνας! Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, στο ζώδιο της διακυβέρνησης του, παντοδύναμος. Τα ιδανικά, ο οραματισμός, η φιλανθρωπία, τα αγνά συναισθήματα αλλά και τα αισθήματα συμφιλίωσης με τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και με τους άλλους αποτελούν έκφανση του πλανήτη. Η αποκλίνουσα σύνοδος με τον Ερμή αλλά και με το μεσουράνημα μιλούν για σύγχυση, εξαπάτηση, αποπροσανατολισμό σκέψης. Πολλά θα ακούσουμε, πολλά θα πούμε, πολλά θα σκεφτούμε. Πρέπει να επιστρατεύσουμε την λογική μας και να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις γύρω μας ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Τώρα, όσον αφορά την έκλειψη σχηματίζεται στον δέκατο ηλιακό οίκο (οίκος Αιγόκερω και Κρόνου) συνεπώς θα υπάρξουν αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής, καταξίωσης αλλά και επαγγελματικών πρότζεκτ. Το ανοιχτό και παράλληλα συγκλίνων τρίγωνο του Κρόνου προς την έκλειψη μιλάει για σταθεροποίηση σχεδίων, αλλά μέσα από ένα πλαίσιο αναθεώρησης (ανάδρομος Κρόνος). Έκλειψη λίγο πριν την εαρινή ισημερία, λίγο πριν την είσοδο του Ήλιου στον Κριό. Προηγείται η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Άρη και ακολουθεί ο Ήλιος. Μέσα από εσωτερικές συνειδητοποιήσεις, μέσα από έναν αληθινό και ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό μας, με τα μύχια της ψυχής μας οδηγούμαστε σε ένα νέο αύριο. Φυσικά, όλη αυτή η διαδικασία είναι επίπονη, έχει κόστος (όχι ευκαιρίας) αλλά αν μι τι άλλο κάτι πρέπει να θυσιάσουμε για να κερδίσουμε κάτι άλλο.

Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθείς και δη του τρίτου δεκαημέρου. 
Επηρεάζονται από κοντά Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και δη του πρώτου πενθημέρου. 
Specifically, 
Ιχθείς με γενέθλια στις 19-20 Μαρτίου, Δίδυμοι με γενέθλια στις 19-20 Ιουνίου, Παρθένοι με γενέθλια στις 21-22 Σεπτεμβρίου, Τοξότες με γενέθλια στις 20-21 Δεκεμβρίου. Υπολογίζετε ανοχή άλλες τρεις ημέρες μπροστά-πίσω.
Κριοί με γενέθλια στις 21-22 Μαρτίου, Καρκίνοι με γενέθλια στις 21-22 Ιουνίου, Ζυγοί με γενέθλια στις 23-24 Σεπτεμβρίου, Αιγόκεροι με γενέθλια στις 22-13 Δεκεμβρίου. Ανοχή καμία ημέρα!
Οι εν λόγω εκπρόσωποι, των προαναφερθέντων ημερομηνιών θα έχουν αλλαγές, εξελίξεις, γεγονότα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πολλές φορές οι αλλαγές είναι διαδικασία κάθαρσης, επώδυνες και μπορούν να κοστίσουν σε επίπεδο ψυχικό, ψυχολογικό, υλικό και πρακτικό. Ωστόσο, κοιτάξτε μακροπρόθεσμα ότι η κάθαρση θα είναι λυτρωτική, απελευθερωτική, αποδεσμευτική και θα έχετε πρόοδο.
Contrary to these dates,
Επηρεάζονται ευμενώς οι Ταύροι με γενέθλια στις 19-20 Μάη, οι Δίδυμοι με γενέθλια στις 21-22 Μάη, οι Σκορπιοί με γενέθλια στις 20-21 Νοέμβρη, οι Τοξότες με γενέθλια στις 22-23 Νοέμβρη, οι Καρκίνοι με γενέθλια στις 21-22 Ιουλίου, οι Αιγόκεροι με γενέθλια στις 18-19 Ιανουαρίου, οι Λέοντες με γενέθλια στις 23-24 Ιουλίου και οι Υδροχόοι με γενέθλια στις 20-21 Ιανουαρίου.
Τέλος, δυσκολίες, εμπόδια και προκλήσεις σε πρακτικό επίπεδο θα συναντήσουν οι Λέοντες στις 22/8 γεννημένοι και οι Ζυγοί στις 23/10.
Καλή Έκλειψη!

Κριός & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Αλλαγές φέρνει η έκλειψη σε επίπεδο εργασιακό ή και καθημερινότητας. Αλλάζεις εργασία; Αναλαμβάνεις κάποιο άλλο πόστο ή περισσότερες ευθύνες; Όπως και να έχει ετοιμάσου να δεις καταιγιστικές αλλαγές στους εν λόγω τομείς. αλλαγές σε σχέση με συνεργάτες ή συναδέλφους. Πιθανώς να νιώθεις άτονος, αποδυναμωμένος αλλά είναι κάτι παροδικό. Παρόλα αυτά έχε κατά νου πως ίσως προκύψει ένα πρόβλημα υγείας που θα χρειαστεί να μεριμνήσεις Φρόντισε την υγεία σου, άρχισε ένα πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης. Ψυχολογικές ζυμώσεις με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση σου. Κλείνεις έναν κύκλο στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Εσύ των πρώτων δύο ημερών επηρεάζεσαι άμεσα και θα δεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, στον έρωτα αλλά και σε ζητήματα επαγγελματικά. Ένας νέος έρωτας ξεπροβάλλει είτε η σχέση σου μπαίνει σε νέα πορεία, την τοποθετείς σε νέες βάσεις. Θετικές εξελίξεις σε ζητήματα σπουδών, νομικών, εμπλουτισμού βιογραφικών. Πέρασε συνεντεύξεις, στείλε βιογραφικά. Ένα ταξίδι θα σε ανανέωνε! Ανοίγουν οι ορίζοντες σου!

Ταύρος & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Αλλαγές σε θέματα στόχων, πορείας αλλά και μέσα στον φιλικό σου ή γενικότερο κοινωνικό σου κύκλο φέρνει η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς. Πιθανές αλλαγές στα επαγγελματικά με απώτερο σκοπό την κάθαρση και τον εξωραϊσμό καταστάσεων. Δεν αποκλείεται μία φιλία να μετατραπεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Τώρα κοιτάς την ζωή από ένα θετικό οπτικό πρίσμα, προσεγγίζεις τις καταστάσεις με διαφορετική διάθεση. Πιθανώς να προκύψει μία νέα επαγγελματική πρόταση. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, νοοτροπίας που θα σε βοηθήσουν να δεις την ζωή λιγότερο μονοδιάστατα. Εάν εκσυγρονίσεις τον τρόπο που εργάζεσαι μπορείς να χτίσεις νέες συμμαχίες και να χαράξεις μία πορεία με δυνατές συμμαχίες. Εσύ των τελευταίων δύο ημερών θα δεις κάποιες καταστάσεις να κλείνουν στην προσωπική σου ή επαγγελματική σου ζωή. Εάν διατηρούσες έναν δεσμό συμβατικά δεν αποκλείεται η διάλυση της σχέσης, η οποία θα σε απελευθερώσει και θα σου δώσει τον αέρα για ένα νέο ερωτικό σκίρτημα αργότερα. Προσοχή στο παρασκήνιο και στις ίντριγκες όσον αφορά εσένα στις δύο τελευταίες ημέρες. Πιθανώς να προκύψουν κάποιες τονωτικές ενέσεις στο εισόδημα. Ιδιαίτερα ερωτική έκλειψη, ένα ειδύλλιο, ένα πάθος μυστικό και παράνομο μοιάζει να φουντώνει.

Δίδυμοι & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Η έκλειψη ηλίου σχηματίζεται σε ιδιαίτερα κομβικό σημείο και σηματοδοτεί αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής (όχι προσβολής) και καταξίωσης. Νέες συμμαχίες επί του επαγγελματικού έπειτα από μία ένταση και ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα με συνεργάτες, συναδέλφους αλλά ιδιαίτερα με ανωτέρους. Πιθανώς να συζητούνται οι ικανότητές σου (θετικά μάλλον) έτσι λίγο αργότερα θα έρθει η προαγωγή. Ευθύνες, υποχρεώσεις αλλά και καταξίωση. Αλλαγές δεν αποκλείονται και στην οικογενειακή σου ζωή. Μία μετακόμιση, μία ανακαίνιση, μία ανακαίνιση στον ιδιωτικό σου χώρο; Όλα στην σφαίρα του πιθανού. Ιδιαίτερα έντονη η επιρροή για εσένα των τελευταίων ημερών όπου φαίνεται να είσαι σε ένα δίλημμα επαγγελματικό. Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Ίσως η νέα θέση είναι λίγο κόντρα στο προφίλ σου ή στον χαρακτήρα σου αλλά εάν επιδείξεις ευελιξία θα έχεις θετικές προδιαγραφές. Η συντροφική σου ζωή μπορεί να φανεί άκρως σταθεροποιητική και δεν αποκλείεται να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Φαίνεται πως ο γνωστός εργένης του ζωδιακού εγκαταλείπει την ασκητική ζωή. Όλα μα όλα για την καριέρα. Πρόσεχε παρόλα αυτά τις ίντριγκες, τις κόντρες αλλά και την υγεία σου, πιθανώς να υπάρξει κάποια παροδική εξουθένωση.

Καρκίνος & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς, επηρεάζεσαι έμμεσα μιας και συμμετέχει ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη. Αλλαγές σε θέματα ιδεολογίας και σύνθεσης του μυαλού φέρνει αυτό το φεγγάρι το οποίο παίζει με το μυαλό σου. Αλλάζει η φιλοσοφία σου, ο τρόπος που βλέπεις κάποια πράγματα αλλά και το πως αντιμετωπίζεις την ζωή. Πιθανή μία μετακόμιση, μία μετακίνηση είτε εντός είτε εκτός συνόρων. Κερδίζεις σε επικοινωνιακό χάρισμα, σε διπλωματία και εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τονώνεται το πελατολόγιό σου. Θέματα επαγγελματικά μπαίνουν σε τροχιά αλλαγής ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να σου προταθεί μία νέα επαγγελματική συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να περάσεις συνεντεύξεις, να αποστείλεις βιογραφικά και να διεκδικήσεις μερίδιο στην αγορά εργασίας μιας και το σύμπαν είναι μαζί σου και όχι απέναντί σου. Είναι αυτό που λέμε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση έχεις να περιμένεις θετικές εξελίξεις επί του επαγγελματικού σου. Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και μέσα από νέες επαφές ίσως γνωρίσεις και ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Φυσικά η επιτυχία απαιτεί θυσίες, λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Πολλά επικοινωνιακά πάρε - δώσε, ανταλλαγές απόψεων. Ανατροφοδότησε το ιδεολογικό σου σύστημα, γίνε περισσότερο ευέλικτος. Η έκλειψη σε βγάζει από το καβούκι σου μικρό μου καβούρι και σε καλεί να γνωρίσεις κόσμο και νέους πολιτισμούς. Πιθανή σχέση με ηλικιακή διαφορά ή χιλιομετρική απόσταση. Πιθανή εμπλοκή ή αναβολή σε νομική υπόθεση.

Λέων & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Η έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, εμμονές, αδυναμίες και σε καλεί να την καταπολεμήσεις αναδεικνύοντας τις ακτίνες σου. Όλα μπροστά στο κραυγαλέο ουρλιαχτό σου μοιάζουν αδύναμα. Μιας και έχουμε να κάνουμε με ηλιακή έκλειψη (ο ήλιος είναι κυβερνήτης σου) επηρεάζεσαι άμεσα. Αλλαγές, ανακατατάξεις σε θέματα οικονομικά, χρηματικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων, καρτών και οικονομικών διευθετήσεων. Σίγουρα βιώνεις έντονη οικονομική ανασφάλεια και αναμένονται κάποια έκτακτα έξοδα. Ωστόσο, όμως μπαίνεις σε μία διαδικασία αναζήτησης νέας εργασίας ή μίας πηγής εισοδήματος που θα σου φέρει σταθερότητα. Αλλαγές αναμένονται στην ερωτική σου - σεξουαλική σου ζωή ενώ η σχέση σου με τον/την σύντροφό σου μπαίνει σε νέες βάσεις. Πιθανώς να δεχτείς κάποια χορηγία ή να ανακάμψουν τα οικονομικά του/της συντρόφου σου. Ψυχολογικά ups and downs με απώτερο σκοπό το ξεκαθάρισμα και την επαφή σου με αδυναμίες που σε κρατάνε δέσμιο της στασιμότητας- στατικότητας. Εσύ των πρώτων δύο ημερών έχεις να περιμένεις θετικότατες αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα εάν επιθυμείς να αποκτήσεις έναν απόγονο το σύμπαν σου δίνει την ευλογία να πραγματοποιήσεις αυτό το γεγονός.

Παρθένος & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Η πρώτη έκλειψη στον άξονα σου αποτελεί γεγονός και σχηματίζεται απέναντί σου έτσι αλλάζει ο τρόπος που σε προσεγίζουν οι απέναντί σου, οι σχέσεις σου, οι συνεργασίες σου αλλά και το άτομο της καρδιάς σου. Αλλάζεις όμως και εσύ, οι ιδέες σου, οι αντιλήψεις σου αλλά και πολλά δεδομένα στην προσωπική σου και επαγγελματική σου ζωή. Εάν διατηρείς μία σχέση για τα προσχήματα σίγουρα θα περάσει μέσα από εξετάσεις και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που την αντιμετωπίζεις. Τα σενάρια; Ο χωρισμός ή η αναβίωση ( όπως ένα έθιμο ). Αλλαγές, εξελίξεις και ανακατατάξεις αναμένονται στην επαγγελματική σου πορεία. Αυτό ίσως καλείται μία νέα συνεργασία, κάτι τέλος πάντων που αλλάζει την μέχρι τώρα ροή. Εσύ του τρίτου δεκαημέρου επηρεάζεσαι αμεσότερα. Θα χρειαστεί να στραφείς σε θέματα οικογενειακά και πολύ προσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται ένα άτομο από την οικογένειά σου ή πολύ προσωπικής σχέσης μαζί σου να χρειαστεί την στήριξή σου και την συνδρομή σου. Αίσθημα ματαιότητας, κενότητας, ανικανοποίητου. Ανέδειξε τις οργανωτικές σου ικανότητες και τον ρεαλισμό σου και σίγουρα θα κερδίσεις. Μπροστά στις μεγάλες αλλαγές. Τα πάντα ρει που έφη και ο Ηράκλειτος (όχι ο Παρμενίδης)!

Ζυγός & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Αλλαγές, γεγονότα, εξελίξεις σε θέματα εργασιακά, καθημερινότητα αλλά και σε πρακτικά ζητήματα φέρνει στην επιφάνεια η έκλειψη αυτή. Πιθανώς κάποιος συνάδελφός σου να αποχωρεί και θα χρειαστεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Επιστράτευσε την υπομονή σου, την επιμονή σου και διευθέτησε τα θέματα που θα προκύψουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με κάποιον/κάποια συνάδελφό σου, διατήρησε την διπλωματία σου και απέφυγε να πατήσεις στο τεντωμένο σκοινί. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου θα κάνετε αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, υιοθετώντας ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Φρόντισε την υγεία σου, η οποία είναι ευάλωτη αυτές τις ημέρες. Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο θέμα. Πολλοί θα βάλετε τον αθλητισμό στην ζωή σας ή θα φροντίσετε το σώμα σας και την ψυχή σας. Η έκλειψη είναι μία κάθαρση και σας βοηθάει να απαλλαγείτε από τοξίνες κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο λόγος σας μπορεί να γοητεύσει λόγω ωριμότητας και σταθερότητας. Επωφεληθείτε των ιδεών σας, της θεωρίας σας και κερδίστε τις εντυπώσεις. εσύ των πρώτων δύο ημερών έχεις να περιμένεις συν τοις άλλοις αλλαγές σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, γάμου αλλά και στην συντροφική σου ζωή. εάν διατηρείς μία σχέση που έχει φθαρεί δεν αποκλείεται να πέσει η αυλαία λυτρώνοντας σε. Μία διαδικασία επίπονη ωστόσο μακροπρόθεσμα θα εξιλεωθείς.

Σκορπιός & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς σημαίνει για εσένα δημιουργικότητα, τόνωση, σταθερότητα, γονιμότητα και παραγωγικότητα. είναι θετικότατη, σε βοηθάει να προωθήσεις επαγγελματικά σου σχέδια ή να θέσεις σε εφαρμογή ένα πρότζεκτ. Χαρά, διασκέδαση, εξωστρέφεια, ευτυχία σε συντροφεύουν. Οι ενδιαφερόμενες για την απόκτηση ενός απογόνου ποντάρετε στις ημέρες αυτές, ο πελαργός ίσως σας χτυπήσει την πόρτα. Αλλαγές και εξελίξεις αναμένονται σε θέματα σχετικά με τα παιδιά σας. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε μία πολύ ενδιαφέρουσα - συναρπαστική γνωριμία που θα φέρει ελπίδα και φως στην ζωή σας. Πιθανώς να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, η οποία φαίνεται να μπαίνει σε νέες βάσεις. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε μία οικονομική βοήθεια ή άμεση εισοδηματική ανάκαμψη. Σταθερότητα και εδραίωση κεκτημένων. Αλλαγές αναμένονται στην κοινωνική σας ζωή ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αρχίζει μία περίοδος εξωστρέφειας, κοινωνικοποίησης και δικτύωσης. Μάθετε να ανοίγεστε, να εμπιστεύεστε. Το σύμπαν έρχεται να σας διδάξει την έννοια της συντροφικότητας και να σας ανταμείψει. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, μόνοι θα πετύχετε λιγότερα. Φυσικά, οι εν λόγω ημέρες ενέχουν κούραση, υποχρεώσεις και τρέξιμο ωστόσο όμως η αισθηματική σας ζωή ανακάμπτει σημαντικά και θα δείτε μεγάλες αλλαγές. Δυναμικοί έρωτες, που θα σας αλλάξουν εκ κατάρρου είναι στο μενού της έκλειψης. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας.

Τοξότης & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς σχηματίζει κόντρα τετράγωνο με το ζώδιό σου και δη με εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Αλλαγές, εξελίξεις και ανακατατάξεις αναμένονται σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακίνητης περιουσίας αλλά και πολύ προσωπικών σου σχέσεων. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις σπίτι, να αλλάξεις χώρο εργασίας ή να κάνεις μία ανακαίνιση είτε στο σπίτι είτε στον επαγγελματικό σου χώρο (που εάν είσαι Τοξότης γιαλαντζί με πολυαστρία στον Αιγόκερω) είναι το δεύτερο σου σπίτι. Η ψυχολογία σου είναι ιδιαίτερα εύθραυστη και γίνονται ψυχολογικές ζυμώσεις. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, καλείσαι να κάνεις έναν ειλικρινή διάλογο για πολλοστή φορά με τον εαυτό σου και να δεις στην ψυχή σου, τι θέλει και τι την ικανοποιεί. Αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό σου χώρο, όπου μπορεί να διανύεις μία περίοδο ρευστότητας αλλά γίνονται οι κατάλληλες διεργασίες ώστε να έχεις μακροπρόθεσμα οφέλη. Αλλαγές σε σχέσεις με ανωτέρους-προισταμένους. δεν αποκλείεται να έχεις αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις οικογενειακές. Σίγουρα αυτή η έκλειψη σε ωριμάζει και έχει να κάνει με πρακτικά ζητήματα που σε ταλαιπωρούν και καλείσαι να τα διευθετήσεις. Ένας κύκλος κλείνει και εσύ μάχεσαι να σταθείς στα πόδια σου. Όσον αφορά εσένα των πρώτων δύο ημερών έχεις να κάνεις με ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις στην προσωπική σου, ερωτική και αισθηματική σου ζωή. Πιθανώς να έρθει δυνατά στο προσκήνιο ένας νέος έρωτας με περίεργη σημασία για εσένα.

Αιγόκερως & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς σε βοηθάει να ελιχθείς, να γίνεις περισσότερο εφευρετικός - επινοητικός. Παίζει περισσότερο με το μυαλό σου, με τον νου σου και σε βοηθάει να αλλάξεις σύστημα ιδεών και αντιλήψεων. Πολλές φορές θα νιώσεις πως βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή ώστε να ευνοηθείς σε επίπεδο τόσο προσωπικό όσο και επαγγελματικό. Μετακινήσεις, μετακομίσεις, μεταφορές, επικοινωνία και διάλογος βρίσκονται στα φόρτε τους και εσύ σε ένα συνεχώς επικοινωνιακό πάρε - δώσε. Αλλάζουν οι σχέσεις σου με τα αδέλφια σου αλλά και με τους στενούς συγγενείς σου. Πολλοί από εσάς μέσα στο επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά μιας και η έκλειψη τονώνει ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι. εάν ασχολείσαι με το εμπόριο, την συγγραφή, τις εκδόσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή την εκπαίδευση μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις. αύξηση του πελατολογίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ιδανικό διάστημα για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας αλλά και να αλλάξετε τρόπο αντίληψης. Οι γεννημένοι στις πρώτες δύο ημέρες του ζωδίου πιθανώς να έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις στην οικογένεια. Μία ενδοοικογενειακή σχέση περνάει κρίση και καλείστε να διατηρήσετε ψυχραιμία και χαμηλό προφίλ. Αλλαγές να αναμένετε οι προαναφερθέντες σε θέματα οικογενειακά-επαγγελματικά.

Υδροχόος & Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς: Η έκλειψη σχηματίζεται στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι και αλλάζει τα δεδομένα στον οικονομικό σου τομέα. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν έξοδα, υποχρεώσεις και τρύπες που καλείσαι να καλύψεις. Απέφυγε να διαπραγματευτείς τα του μισθού σου μέχρι τις 10/4 γιατί κάθε προσπάθειά σου θα πέσει στο κενό. Μπαίνεις σε μία διαδικασία να εκμεταλλευτείς κάποιο ταλέντο σου, κάποιο χόμπι σου ώστε να έχεις εναλλακτικές πηγές εσόδων. Εάν είχες ένα σχέδιο κατά νου δεν αποκλείεται να το θέσεις σε εφαρμογή και πολύ σύντομα θα γευθείς τους καρπούς και τα οφέλη σε επίπεδο υλικό και συναισθηματικό. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, οι αρχές σου, οι αξίες σου και οι σταθερές σου και χτίζεις ένα διαφορετικό σύστημα ζωής. Έντονα ερωτική περίοδος ενώ δεν αποκλείεται εάν έχεις κάνει μία γνωριμία το περασμένο διάστημα τώρα να σταθεροποιηθεί να να αναδειχτεί. Ερωτισμός, πάθος, ψυχική ηρεμία και Πίστη στον εαυτό σου. Εσύ των πρώτων δύο ημερών έχεις να περιμένεις θετικές εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων, συναναστροφών ενώ κερδίζεις μέσα από τις δημόσιες σχέσεις σου. Οι σχέσεις σου με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς ίσως αλλάξουν. Μάλιστα, καραδοκούν ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή ενώ και ένα σχέδιό σου φαίνεται να εδραιώνεται.

Ιχθείς & Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου: Ήρθε η ώρα για τις μεγάλες αλλαγές. Η πρώτη έκλειψη στο ζώδιο σου και στον άξονα σου αποτελεί γεγονός. Τώρα αλλάζεις εσύ, αλλάζει ο τρόπος που δρας, που αντιδράς, που φιλοσοφείς την ζωή αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις ζητήματα επαγγελματικά και αισθηματικά. Βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο, αναζητάς ευκαιρίες και δυνατότητες για κοινωνική ανέλιξη. Εάν είσαι μόνος δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία καρμικής χροιάς που θα σε συντροφεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν πάλι είσαι ήδη σε μία σχέση και αυτή η σχέση δεν έχει πλέον προοπτική η έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια τις αδυναμίες της και καλείσαι να επανατοποθετηθείς επί του θέματος. Τα σενάρια; Δύο! Ή χωρίζεις ή συνεχίζεις! Θέλεις να αλλάξεις ακόμα και εμφάνιση και καθετί στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις επάγγελμα, εργασία ή χώρο εργασίας. Πιθανώς να σου γίνει μία πρόταση επαγγελματική, άφησε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει και τι θα αποφασίσεις μιας και ο χρόνος θα σου δείξει ποια απόφαση πρέπει να πάρεις. Σχέσεις, συνεργασίες πάσης φύσεως περνάνε μέσα από το μάτι του κυκλώνα και εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις ποιοι αξίζει να είναι δίπλα σου. Κοινωνικοποιείσαι, δικτυώνεσαι, γνωρίζεις κόσμο και όλο αυτό θα σε βοηθήσει να εξελιχτείς επαγγελματικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου