Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Αστρολογική Ατζέντα Απριλίου

1/4: Ο Ερμής βρίσκεται ήδη στον Κριό και ο Άρης στον Ταύρο. Η επικοινωνία γίνεται άμεση, ειλικρινής και εμείς περισσότερο εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί και ευθείς. Δεν διστάζουμε να υπερασπιστούμε τις απόψεις μας, τις ιδεολογίες μας και να έρθουμε σε ρήξη με όσους προσβάλλουν το ιδεολογικό μας σύστημα. Η νευρικότητα, ο θυμός και οι διαπληκτισμοί είναι στο μενού της νέας θέσης του Ερμή, ωστόσο, ο θυμός είναι παροδικός και δεν κρατάει για πολύ. Έχουμε αυτοπεποίθηση στον λόγο, αυθορμητισμό και υπερασπιζόμαστε με πάθος τις απόψεις μας. Η δράση μας είναι παγιωμένη και διαθέτουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης ενώ με την οργάνωση επιτυγχάνουμε τα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η δράση μας είναι σταθερή, συγκρατημένη και συγκροτημένη ενώ διαθέτουμε υψηλό αίσθημα αποφασιστικότητας και είμαστε αμετακίνητοι στις απόψεις μας. Χρειάζεται να αποφύγουμε την αδιαλλαξία και την ισχυρογνωμοσύνη γιατί πολύ πιθανόν να χάσουμε ευκαιρίες που θα ανοίξουν μία άλλη προοπτική στη ζωή μας. Ο θυμός αργεί να ξεσπάσει αλλά εάν ξεσπάσει γινόμαστε ταύροι εν υαλοπωλείο. Εύνοια δέχονται σε επίπεδο επικοινωνιακό, εμπορικών συνδιαλλαγών και συμφωνιών Κριοί, Τοξότες και Λέοντες ή όσοι έχουν γενέθλιο Ερμής στις προαναφερθείσες θέσεις. Πίεση δέχονται σε επίπεδο σχέσεων, συνεργασιών αλλά και οικογενειακών-επαγγελματικών ζητημάτων Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι αλλά προσέχετε τα ατυχήματα, τους πονοκεφάλους, τις φλεγμονές και την αδιαλλαξία. Οι έχοντες γενέθλιο Άρη στον Ταύρο διανύετε την επιστροφή Άρεως, ένα κομβικό σημείο που εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο δεκαπέντε μηνών.

2/4: Ερμής και Κρόνος σε τρίγωνο προσφέρουν σταθερότητα σε σχέδια επαγγελματικά ενώ χαρίζουν σταθερότητα και αξιοπιστία στον λόγο, ο οποίος αποκτά δομή και μορφή. Θετικές εξελίξεις έχουν να αναμένουν σε επίπεδο επικοινωνιακό, εμπορικών συνδιαλλαγών και συμφωνιών Τοξότες, Κριοί και Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία μιλάει για αισιοδοξία, ενθουσιασμό, πάθος και έντονο ερωτισμό. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς είναι το μότο της επιρροής. Το χιούμορ και η γενναιοδωρία μας συντροφεύουν. Τυχεροί; Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των προαναφερθέντων ζωδίων αλλά και στις ζωές Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων.

4/4: Ολική έκλειψη σελήνης και πανσέληνος στον Ζυγό. Οι σχέσεις στο προσκήνιο για άλλη μία φορά! Όψεις; Εμπλοκή Ουρανού σε αντίθεση και σύνοδο με τα φώτα, εμπλοκή Πλούτωνα σε τετράγωνο με τα φώτα αλλά και φιλική συμμετοχή του Δία σε εξάγωνο και τρίγωνο αντίστοιχα. Μία έκλειψη μεγατόνων, μεγάλων ενεργειακών δονήσεων. Εκπλήξεις, απρόοπτα, ξαφνικοί χωρισμοί, κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές επανασυνδέσεις, μοιραία πάθη, παιχνίδια ζήλιας και εξουσίας, θυελλώδεις και έντονα καρμικές ενώσεις. Πανσέληνος με αποχρώσεις ευχάριστων αλλαγών και αισιοδοξίας. Θα υπάρξει ειδική ανάρτηση επί της έκλειψης.

5-6/4: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον σκοτεινό Πλούτωνα και σε σύνοδο με τον επινοητικό Ουρανό μιλάνε για παιχνίδια ζήλιας και εξουσίας μέσα στις σχέσεις. Πιθανώς να υπάρχουν μυστικά, τα οποία ερχόμενα στην επιφάνεια θα φέρουν αλλαγές και ανακατατάξεις. Πιθανώς να υπάρχουν ίντριγκες και παιχνίδια επιβολής μέσα στις σχέσεις. Καλούμαστε να έρθουμε σε επαφή με τις φοβίες και τις ανασφάλειες μας (Πλούτωνας) ώστε να οδηγηθούμε στην λύτρωση και στην πρόοδο (Ουρανός). Πιθανοί ξαφνικοί χωρισμοί, κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και ξαφνικές επανασυνδέσεις. Επικρατεί ένα κλίμα αστάθειας, αβεβαιότητας και ρευστότητας μιας και βρισκόμαστε στον απόηχο της έκλειψης. Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες πάσης φύσεως Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι και δη εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Προσοχή στην οδήγηση, σε ατυχήματα, κοψίματα και καψίματα. Ευτυχώς το τρίγωνο Ερμή-Δία προσφέρει αισιόδοξες σκέψεις, ευθυμία, χιούμορ και δυνατότητα εύρεσης της ισορροπίας μέσα από τον διάλογο και την επικοινωνία. Ας είμαστε λιγότερο εγωιστές και θα αποφευχθούν πολλές παρεξηγήσεις και διαπληκτισμοί. Τύχη σε επικοινωνιακό επίπεδο και εμπορικές συναλλαγές δέχεστε Τοξότες, Κριοί και Λέοντες.

8/4: Ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος και έρχεται να φέρει τα δώρα του σε Κριούς, Λέοντες, Τοξότες αλλά και Υδροχόους. Από κοντά ευνοείστε Δίδυμοι και Ζυγοί. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε σύνοδο με τον Ουρανό μιλούν για παιχνίδια του μυαλού. Πολλοί θα έρθουν αντιμέτωποι με εμμονές, φοβίες, ανασφάλειες και καταπιεσμένα συναισθήματα έτσι θα νιώσουν τρομαγμένοι ωστόσο καλούνται να ξεπεράσουν όλες αυτές τις αρνητικές συναισθηματικές δονήσεις και να οδηγηθούν στο φως, στην πρόοδο αναζητώντας διέξοδο. Νευρικότητα, θυμός, διαπληκτισμός στον λόγο. Εντάσεις στην επικοινωνία φέρνει ο εν λόγω σχηματισμός. Προσοχή στην οδήγηση Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Ίσως υπάρξουν δυσκολίες συγκέντρωσης αλλά και ημικρανίες. Αποφύγετε τις ίντριγκες, τα παιχνίδια εξουσίας αλλά και τις απότομες συμπεριφορές.

10/4: Ερμής και Ήλιος σε σύνοδο στον Κριό. Η Ερμής κεκαυμένος. Πολλές φορές κάνουμε πολλές σκέψεις και αναλώνουμε μεγάλα ποσά ενέργειας σε αυτές. Η νευρικότητα, η κυκλοθυμία, η χαμηλή ανεκτικότητα και οι εντάσεις συνεχίζουν. Μία ημέρα που θα ακούσουμε πολλά και θα πούμε πολλά. Δεν διστάζουμε να εμπλακούμε σε καυγάδες και να διαπληκτιστούμε. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και χρειάζεται να δαμάσουμε τον λόγο μας. Σκεφτόμαστε πριν εκφραστούμε.Τυχερότατοι σε επίπεδο επικοινωνιακό, εμπορικών συναλλαγών και συμφωνιών Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου.

11/4: Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και η διάθεσή μας γίνεται περισσότερο εξωστρεφής. Ο έρωτας αποκτά άλλη διάθεση και χρειάζεται επικοινωνία και κατανόηση για να αναπτυχθεί σωστά και να μην ατροφήσει. Επιθυμούμε την πνευματική διέγερση, διαθέτουμε υψηλή γοητεία και δη μέσα από τα λεκτικά τεχνάσματα. Ωστόσο, είμαστε επιπόλαιοι, αμελείς στην αισθηματική μας ζωή ενώ πολλές φορές χρησιμοποιούμε το φλερτ για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Η πνευματική τροφή αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της ανάπτυξης μια υγιούς σχέσης. Χαρακτηρίζεται απόμακρη αλλά έχει ανάγκη από πνευματικότητα. Στους οικονομικούς χειρισμούς γινόμαστε επιπόλαιοι και μπορούμε να ξοδέψουμε ποσά χωρίς να το καταλάβουμε. Εύνοια δέχονται σε επίπεδο ερωτικό, αισθηματικό, συναισθηματικό και οικονομικό Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί αλλά και Τοξότες, Κριοί και Λέοντες.

12/4: Το Άγιον Πάσχα και η Ανάσταση του Κυρίου μας βρίσκουν με την Σελήνη στον Αιγόκερω έτσι το mood της ημέρας είναι μαζεμένο, συγκρατημένο και συγκροτημένο. Παραδοσιακό το φετινό Πάσχα με τα έθιμα και τον θεσμό της οικογένειας σε περίοπτη θέση. Το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα μαλακώνει την διάθεσή μας, μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους, συναισθηματικούς και συμπονετικούς. Μία όψη που εναρμονίζεται με το κλίμα της ημέρας. Η συγχώρεση είναι αρετή, μεγαλείο. Ιδανική ημέρα για να απολαύσουμε την καλή ζωή, το καλό φαγητό, το καλό κρασί αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις. Καλή Ανάσταση και Χριστός Ανέστη!

15/4: Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο. Ο τρόπος που εκφραζόμαστε, που επικοινωνούμε γίνεται μετρημένος, συγκρατημένος και συγκροτημένος. Επικεντρωνόμαστε περισσότερο στο πρακτικό κομμάτι της ζωής, διαθέτουμε αυτοσυγκέντρωση και μεθοδικότητα. Σκεφτόμαστε αργά, χρειαζόμαστε τον χρόνο μας και τον χώρο μας ώστε να πάρουμε την κατάλληλη απόφαση. Η άποψη μας αποκρυσταλλώνεται αφού πάρουμε τον χρόνο μας. Το μόνο κακό είναι η αδιαλλαξία και τοπ πείσμα καθώς πολλές φορές αρνούμαστε να δούμε τις απόψεις των άλλων και έτσι δεν αποκλείεται να χάνουμε ευκαιρίες που πιθανώς να μας παρέχουν. Εύνοια δέχονται σε επίπεδο επικοινωνιακό, καθημερινότητας, πρακτικό, εμπορικών συνδιαλλαγών και συμφωνιών Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι ή όσοι έχουν γενέθλιο Ερμή στις προαναφερθείσες θέσεις.

Η Αφροδίτη συναντάει τον αυστηρό Κρόνο σε αντίθεση κάτι που έρχεται να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα στις σχέσεις. Είναι μία όψη, η οποία δρα περιοριστικά για το συναίσθημα και δεν μας αφήνει να εκφραστούμε στο έπακρο. Ψυχρότητα και αυστηρότητα στον έρωτα, στην συντροφική ζωή. Οικονομική λιτότητα και πενιχρά έσοδα. Κρίνονται και δοκιμάζονται οι σχέσεις Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων. Πολλές φορές βιώνουμε απογοήτευση στον έρωτα ή έχουμε ένα αίσθημα ματαιότητας, κενότητας πως δεν αξίζουμε την αγάπη των άλλων. Παρόλα αυτά η αγάπη απαιτεί θυσίες και αποδείξεις.

18/4: Νέα σελήνη στον Κριό. Θα υπάρξει εκτενής αναφορά εν καιρώ. Νέο ξεκίνημα για πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού. Ο Άρης από τον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Δία από τον Λέοντα μιλάνε για υπεραισιοδοξία, κακές εκτιμήσεις για αυτό χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στην μελέτη των παραμέτρων που λαμβάνουμε υπόψη μας. Καλό είναι να αποφύγουμε την αδιαλλαξία, το πείσμα και την ξεροκεφαλιά καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις μας ή να χάσουμε ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Παν μέτρο άριστον και αποφυγή των διασκεδάσεων αλλά και του φαγητού είναι το κλειδί σε αυτήν την επιρροή.

19/4: Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και η διάθεσή μας για να ταξιδέψουμε κυριολεκτικά ή μεταφορικά φτάνει στο ζενίθ της. Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με την τέχνη ενώ και η επικοινωνία γλυκαίνει. Διαθέτουμε φαντασία, ιδεαλισμό, οραματισμό αλλά αδυνατούμε να επικεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα. Αναμένουμε ωστόσο θετικές εξελίξεις σε επικοινωνιακό και επαγγελματικό επίπεδο για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου.

Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα για αυτό καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί στον έρωτα γιατί ότι λάμπει μπορεί να είναι άνθρακας και όχι χρυσός. Η γνώμη μας είναι διαστρεβλωμένη, υποκειμενική για ζητήματα αισθηματικά και καρδιάς. Στον έρωτα αναζητάμε την ιδανική αγάπη αλλά αυτή υπάρχει άραγε; Ζούμε με ένα αίσθημα ανικανοποίητου. Στις νέες αισθηματικές γνωριμίες χρειάζεται να είμαστε συγκρατημένοι και να κρατάμε μία επιφύλαξη καθώς ότι μας τάζουν μπορεί να μην αληθεύει. Αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες καθώς μπορεί να υπάρχουν κίνδυνοι εξαπάτησης. Περισσότερο προσεκτικοί χρειάζεται να είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς σε επίπεδο αισθηματικό-οικονομικό.

20/4: Ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο, Ταύροι χρόνια σας πολλά! Τις επόμενες τριάντα ημέρες θα ασχοληθούμε με θέματα πρακτικής φύσεως, καθημερινότητας, οικονομικά αλλά και αισθηματικά. Είμαστε περισσότερο ρεαλιστές, πρακτικοί και σταθεροί στις απόψεις μας, στα πιστεύω μας αλλά και στην δράση μας. Χρειάζεται όμως να προσέξουμε την αδιαλλαξία και την ισχυρογνωμοσύνη μας. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι γεμίζετε ενέργεια και είστε έτοιμοι για μεγάλα ανοίγματα και δυναμικές εκκινήσεις.

21/4: Ο Ερμής και ο Δίας σε τετράγωνο δεν είναι κακή επιρροή. Δημιουργείται ένα κλίμα υπεραισιοδοξίας και αλαζονείας στον λόγο. Δεν φημίζεται για την τακτικότητα της η όψη αλλά και για την φερρεγγυότητά της έτσι καλό είναι να έχουμε κατά νου ότι πολλά θα ακούσουμε και πολλά θα πούμε. Ωστόσο, όμως όλα αυτά μπορεί να μην υλοποιηθούν ποτέ όχι λόγω του ότι δεν το θέλουμε αλλά θα υπάρξουν άλλοι παράγοντες που θα ανατρέψουν τα σχέδιά μας. Χιούμορ, ζωντάνια, αισιοδοξία, κέφι αλλά και θρασύτητα, έλλειψη τακτ. Ας αποφύγουμε τις γενικεύσεις, τις ακραίες απόψεις, τις υπερβολές. Πολλές φορές οδηγούμαστε σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Προσεκτικά σε όσα λέτε και εκφράζετε Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.

22-23/4: Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Το μυαλό και ο νους είναι ιδιαίτερα οξυμένα. Υψηλή διανοητική ικανότητα, αυξημένη αντίληψη αλλά και επιθετική συμπεριφορά στον λόγο. Καλό είναι να περιορίσουμε την αδιαλλαξία μας και την ξεροκεφαλιά μας ώστε να μην χάσουμε ευκαιρίες. Πείσμα, αποφασιστικότητα και επιβλητικότητα μας βοηθάνε από πρακτικής άποψης, σε πρακτικό επίπεδο. Η τάση να εισχωρούμε στα βαθιά και στα αίτια καταστάσεων είναι πάγια. Έχουμε ανάγκη για πνευματική υπεροχή. Δυνατός νους, με μεγάλη ικανότητα συγκέντρωσης. Μπορούμε να υλοποιήσουμε λείαν ευκόλως επαγγελματικές μας φιλοδοξίες. Δυνατό, διεισδυτικό μυαλό χαρίζουν οι όψεις. Αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ.
Αφροδίτη και Δίας σε εξάγωνο μιλάνε για όμορφες στιγμές στον έρωτα. Είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί σε ζητήματα καρδιάς ενώ και οι σχέσεις δέχονται τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης. Η επικοινωνία βελτιώνεται στις σχέσεις ενώ ο διάλογος και τα λογοπαίγνια μπορούν να ξυπνήσουν όμορφα συναισθήματα και να ανανεώσουν την συντροφική μας ζωή. Τύχη σε θέματα οικονομικά και έσοδα για πολλούς εκ των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα.

27/4: Η Αφροδίτη από τους αέρινους και επικοινωνιακούς Διδύμους σε ένα ευεργετικό εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό προσφέρει ανανέωση στην συντροφική και αισθηματική μας ζωή. Ξαφνικές γνωριμίες, ευχάριστες εκπλήξεις στον έρωτα αλλά και ενθουσιώδεις σχέσεις μπορούν να προκύψουν την ημέρα αυτή. Έχουμε ανάγκη για συναισθηματική ανεξαρτησία και ελευθερία μέσα στις σχέσεις μας, οι οποίες κυλούν καλύτερα όταν δίνουμε χώρο και χρόνο στον άλλον. Η φιλία ανακάμπτει σημαντικά ενώ παράλληλα είναι μία ημέρα που μπορούμε να δούμε αγαπημένα μας φιλικά πρόσωπα. Ευκαιρίες για κέρδος και έσοδα για Διδύμους, Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς αλλά και για Λέοντες, Υδροχόους.

30/4: Ο Ήλιος από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι μία εξαιρετική όψη, η οποία μαλακώνει τα συναισθήματά μας αλλά και την διάθεσή μας. Ο ρομαντισμός, οι ευαισθησίες, ο αισθησιασμός εκτοξεύονται στα ύψη. Στοχεύουμε περισσότερο στην πνευματική διάσταση της ζωής, στις πνευματικές αξίες και αρχές. Διαθέτουμε φαντασία και ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαίσθηση. Ιδανική όψη για καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μπορούμε να υλοποιήσουμε μεγάλες ιδέες μας και να ανέλθουμε επαγγελματικά. Τυχεροί Ταύροι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Παρθένοι αλλά και Καρκίνοι, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου