Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Αστρολογική Ατζέντα Ιουνίου - Καλό Καλοκαίρι

Αστρολογική Ατζέντα Ιουνίου:
1/6: Ο Ερμής (ανάδρομος) σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικές συζητήσεις που είχαν τεθεί επί τάπητος τον περασμένο μήνα. Μας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε συμφωνίες, ιδέες αλλά και σχέσεις. Ιδανικές ημέρες για να συναντήσουμε φιλικά ή άλλα πρόσωπα από το παρελθόν. Ίσως υπάρξουν τυχαίες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν μας. Μία όψη που ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και τις εμπορικές συνδιαλλαγές. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι αλλά και Τοξότες. Δεν μένουν απ έξω Κριοί και Λέοντες.

2/6: Πανσέληνος στον Τοξότη, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Ένα φεγγάρι αμφιθυμιών, με ποικίλες επιρροές. Στην πανσέληνο συμμετέχουν ο Ποσειδώνας σε αποκλίνουσα όψη τετραγώνου και οι Δίας, Ουρανός σε θετική γωνία τριγώνου. Οι έννοιες του υποκειμενισμού, της ασάφειας, της διανοητικής σύγχυσης και της θολούρας μπορούν να μας οδηγήσουν σε εσφαλμένες κρίσεις και σε λαθεμένες επιρροές. Οι γυναίκες χρειάζεται να επιδείξουν προσοχή σε γυναικολογικά προβλήματα ενώ γενικότερα πρέπει να προσέχουμε την διατροφή μας και την υγεία μας καθώς το ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί να αποδυναμωθεί παροδικά. Βέβαια, δεν αποκλείονται οι ευχάριστες εκπλήξεις, η πρόοδος και οι ξαφνικές ευκαιρίες για πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού μιας και τον μήνα Ιούνιο συγκλίνει το τρίγωνο Διός-Ουρανού. Πιο προσεκτικοί Παρθένοι-Ιχθείς αλλά και Δίδυμοι-Τοξότες. Για τους δύο τελευταίους όμως δεν αποκλείονται και θετικές συμπτώσεις.

5/6: Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ήλιου, η Αφροδίτη στον Λέοντα! Ο έρωτας αποκτά μία άλλη διάσταση, περισσότερο μεγαλοπρεπή και μεγαλεπήβολη. Οι σχέσεις ενδυναμώνονται και ο έρωτας ανακάμπτει δεόντως. Επιθυμούμε τον θαυμασμό και το χειροκρότημα μέσα στις σχέσεις μας. Ο έρωτας φλέγεται, οι επιθυμίες μας γίνονται ιδιαίτερα δυνατές και θέλουμε να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε και να αποχαιρετήσουμε τις έγνοιες και τις σκοτούρες. Η νέα θέση της Αφροδίτης μας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς και διαχυτικούς με τους ανθρώπους ενώ παράλληλα ο έρωτας αποκτά μια πιο παθιασμένη και δραματική μορφή. Η Αφροδίτη θα παραμείνει τέσσερις μήνες στο εν λόγω ζώδιο και μάλιστα θα γυρίσει ανάδρομη στην μηδενική της Παρθένου στις 25/7 έως τις 6/9 στο ζώδιο του Λέοντα. Περίοδος αναθεωρήσεων στην προσωπική και αισθηματική μας ζωή. επιστροφές ερώτων από το παρελθόν αλλά και επαναπροσσεγγίσεις μέσα στον τομέα σχέσεις. Καλό είναι κατά την διάρκεια της αναδρομής της να αποφεύγονται καλλωπιστικές επεμβάσεις ή χειρουργεία ομορφιάς μιας και οι επιπτώσεις μπορεί να μην είναι οι επιθυμητές. Επίσης χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στις αγορές και στις πωλήσεις αλλά και σε αλλαγές στην εμφάνισή μας ή στο στυλ μας. Προσοχή σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων μιας και είναι ο πλανήτης σύμβολο των οικονομικών. Οι μήνες Ιούνιος και Ιούλιος είναι εντυπωσιακοί και οι θετικές γωνίες του πλανήτη της αγάπης με τον Δία και τον Ουρανό μιλούν για θυελλώδεις ερωτικές περιπέτειες. Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο εν όψη καλοκαιριού. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Λέοντες, Κριοί, Τοξότες, Υδροχόοι αλλά και Δίδυμοι, Ζυγοί. Επίσης ευνοούνται οι έχοντες γενέθλια Αφροδίτη στα εν λόγω ζώδια. Καλό είναι να αποφευχθούν γάμοι στο διάστημα της αναδρομής της Αφροδίτης. Έντονα ερωτικό καλοκαίρι για τους Αιγόκερους.

6/6: Άρης εξάγωνο Δίας & Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος. Δύο εξαιρετικές επιρροές που υπόσχονται όμορφες ερωτικές στιγμές. Η δράση μας, οι πρωτοβουλίες μας μπορούν να μας αναδείξουν σε επίπεδο επαγγελματικό. Ευνοείται το ρίσκο και η λήψη πρωτοβουλιών σε επίπεδο προσωπικό αλλά και επαγγελματικό. Εύνοια δέχονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και όσοι ασχολούνται με την συγγραφή ή με επαγγέλματα επικοινωνιακά, με τα media ή με τον κλάδο των συνδιαλλαγών-διαπραγματεύσεων. Ενθουσιασμός, δυνατές επιθυμίες αλλά και σταθερότητα μπορούν να παγιώσουν την δράση μας. αποφασιστικότητα, επιμονή και ευελιξία είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Ευνοείται η επιχειρηματική δράση αλλά και η σεξουαλική ζωή. Το δε τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου προσφέρει σταθερότητα και αξιοπιστία στις σχέσεις. Η αισθηματική ζωή είναι άκρως ενδιαφέρουσα ενώ δεν αποκλείεται πολλοί να σταθεροποιήσουν ή να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Εύνοια υπάρχει και γύρω από οικονομικά ζητήματα. Επιτυχείς οικονομικοί διακανονισμοί και συμφωνίες. τυχερές ημέρες για την συντροφική μας ζωή. Τυχεροί; Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Λέοντες-Υδροχόοι.

9/6: Ήλιος εξάγωνο Δίας & Άρης εξάγωνο Ουρανός. Ο Ήλιος από τους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία και μας ωθεί σε άμεση λήψη αποφάσεων ενώ ο Δίας  από τον Λέοντα χαρίζει πείσμα, σταθερότητα και παγίωση. Μία ημέρα ηλιόλουστη, γεμάτη αισιοδοξία, χιούμορ, ζωντάνια και ζωτικότητα. Ο δε Άρης από τους Διδύμους καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι ευέλικτος, ταχύτατος και σε συνδυασμό με τον επινοητικό Ουρανό από τον Κριό μας χαρίζει πρωτοποριακό πνεύμα και ανεξαρτησία. Ο ενθουσιασμός, το πάθος, ο ερωτισμός, το κέφι, η ενέργεια μας συντροφεύουν και έτσι εισπράττουμε την ευεργεσία του σύμπαντος σε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό. Ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες, τύχη για επαγγελματικά ζητήματα. Η δημιουργικότητά μας εκτοξεύεται στα ύψη ενώ νέοι έρωτες μπορούν να έρθουν δυναμικά στο προσκήνιο. Οι σχέσεις τονώνονται. Εξωστρεφής και έντονα επικοινωνιακή ημέρα. Τυχεροί; Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί αλλά και Λέοντες-Υδροχόοι.

10/6: Ερμής & Αφροδίτη σε εξάγωνο μιλούν για δελεαστικές ερωτικές προτάσεις. Η αισθηματική ζωή βελτιώνεται σημαντικά ενώ και η επικοινωνία βρίσκεται στα καλύτερα της. Μάλιστα, είναι ιδανική ημέρα για να συζητήσουμε θέματα και προβληματικές καταστάσεις που ταλανίζουν τις σχέσεις μας. Είναι μία όψη άκρως παιχνιδιάρικη, ερεθιστική και τα ερωτόλογα μπορούν να προσφέρουν την σπίθα για να ερωτευθούμε. Η όψη του ανικανοποίητου στον έρωτα! Τα φλερτ, οι ζουμερές συζητήσεις δίνουν έντονα ερωτικό χρώμα στην ημέρα. Ευνοούνται σε επίπεδο εμπορικών συνδιαλλαγών οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και όσοι ασχολούνται με τις εκδόσεις ή το διαδίκτυο. Ιδανική ημέρα για την αναθεώρηση ενός επαγγελματικού πρότζεκτ. Τυχεροί; Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Κριοί-Ζυγοί.

11/6: Ο Ήλιος από τους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό προσφέρουν αισθήματα ανανέωσης και αναγέννησης. Οι ευχάριστες εκπλήξεις είναι στο μενού της ημέρας. Πιθανώς να προκύψουν πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικές ιστορίες ή να γνωρίσουμε άτομα που θα μας ιντριγκάρουν και θα κινήσουν το ενδιαφέρον μας αφυπνίζοντας μας συνειδησιακά. Υπάρχει ένα κλίμα light-hearted και είμαστε αρκετά επικοινωνιακοί κάτι που τονώνει τις σχέσεις. Ακολουθώντας την οδό της μη πεπατημένης και υιοθετώντας πιο καινοτόμες μεθόδους μπορούμε να προοδεύσουμε επί επαγγελματικών θεμάτων. Τυχεροί; Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Κριοί-Ζυγοί.

12/6: Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στους Διδύμους βάζοντας τέρμα στις παρεξηγήσεις, στην ασυνεννοησία αλλά και στην αφηρημάδα μας. Οι αναθεωρήσεις σταματάνε και είμαστε έτοιμοι να προωθήσουμε τα σχέδιά μας αλλά και την δράση μας. Θέματα επικοινωνία σταδιακά αρχίζουν να τρέχουν ενώ θα δούμε και θέματα εμπορικών συμφωνιών και συνδιαλλαγών να επιταχύνουν. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητά μας εντείνονται και θέματα επαγγελματικά προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς επωφεληθείτε της ορθοδρόμησης του Ερμή και κυνηγήστε καλύτερα αποτελέσματα επί των επαγγελματικών σας ζητημάτων.   Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθείς για ένα τετράμηνο μας καλεί να αφουγκραστούμε την ψυχή μας και τις βαθύτερες επιθυμίες μας ή τα όνειρά μας. Παλεύουμε ενάντια στις ψευδαισθήσεις και στις ουτοπίες, αναζητούμε την αλήθεια των πραγμάτων.

13&14/6: Αφροδίτη εξάγωνο με τον βόρειο δεσμό της σελήνης και οι σχέσεις ξεδιπλώνονται. Τα ευχάριστα χαρακτηριστικά έρχονται στην επιφάνεια και τα όποια προβλήματα ξεπερνιούνται. Ιδανικό αυτό το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουμε και να τονώσουμε τις σχέσεις μας απολαμβάνοντας την συντροφικότητα. Οι αποδράσεις, τα ταξιδάκια στην φύση αλλά και σε τουριστικούς προορισμούς μπορούν να μας χαλαρώσουν. Άρης σύνοδος Ήλιος και ο ερωτισμός εκτοξεύεται στα ύψη. Είμαστε δυνατοί, δυναμικοί, πρωτοποριακοί, επαναστάτες αλλά παράλληλα έχουμε έλλειψη ανεκτικότητας και μπορούμε να γίνουμε ιδιαίτερα προκλητικοί στην συμπεριφορά μας. Καλό είναι να είμαστε περισσότερο διαλλακτικοί και να μην εμπλεκόμαστε σε σφοδρές αντιπαραθέσεις. Προσεκτικοί στην οδήγηση, στις φλεγμονές, σε εμπύρετες ιώσεις αλλά και σε ότι σχετίζεται με την φωτιά Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. Στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις χρειάζεται να δείξουμε υπομονή και επιμονή στις λεπτομέρειες γιατί πολλές φορές αυτή η επιρροή στο ζώδιο των Διδύμων μας κάνει επιπόλαιους και δεν φημίζεται για την υλοποιητική της ισχύ. Καλό είναι να μην εγκαταλείπουμε τα σχέδιά μας.

16/6: Νέα σελήνη στους Διδύμους. Θέματα επικοινωνίας, διαλόγου, συζητήσεων και εμπορικών συνδιαλλαγών συμφωνιών προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμπορικές συμφωνίες ευνοούνται ενώ παράλληλα ευνοείται οποιαδήποτε ασχολία σχετίζεται με την εκπαίδευση και τις μεταφορές. Στην νέα σελήνη συμμετέχει ο Άρης σε σύνοδο κάτι που μας χαρίζει δυναμισμό, θέληση ώστε να προωθήσουμε σχέδια και φιλοδοξίες ταυτόχρονα. Εκεί που χρειάζεται να προσέξουμε είναι στην σπατάλη της ενέργειάς μας καθώς μπορεί να καταπιανόμαστε με πολλά πράγματα έτσι δεν αποκλείεται να αδυνατούμε να τα φέρουμε εις πέρας. Καλό είναι να βρούμε ότι μας ευχαριστεί ώστε να διοχετεύσουμε την ενέργεια που μας περισσεύει. Κερδίζουμε σε διπλωματία και σε επίπεδο διαπραγματευτικής ικανότητας. Προσοχή σε ατυχήματα, σε κοψίματα, σε καψίματα, σε ότι σχετίζεται με την φωτιά αλλά και στους διαπληκτισμούς ή καλύτερα στις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Τα μέσα Ιούνη αλλά και γενικότερα το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα είμαστε ιδιαίτερα παθιασμένοι με τον λόγο και πολλές φορές μπορούμε να γίνουμε δογματικοί ή εριστικοί.

18/6: Ερμής και βόρειος δεσμός της σελήνης για τρίτη φορά σε τρίγωνο. Έρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικές συζητήσεις που είχαν τεθεί επί τάπητος τον περασμένο μήνα αλλά και στις αρχές του Ιούνη. Μας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε συμφωνίες, ιδέες αλλά και σχέσεις. Ιδανικές ημέρες για να συναντήσουμε φιλικά ή άλλα πρόσωπα από το παρελθόν. Ίσως υπάρξουν τυχαίες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν μας. Μία όψη που ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και τις εμπορικές συνδιαλλαγές. Προωθείται γενικότερα ή δράση μας ενώ είμαστε περισσότερο αποφασιστικοί ώστε να υλοποιήσουμε ιδέες και σχέδια που είχαμε επαναπροσδιορίσει. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι αλλά και Τοξότες. Δεν μένουν απ έξω Κριοί και Λέοντες.

19-20-21/6: Ιδανικό τριήμερο για τις σχέσεις, την συντροφική ζωή και τον γάμο. Τυχεροί οι γάμοι που θα πραγματοποιηθούν αυτό το τριήμερο. Την Παρασκευή 19/6 υπάρχει σταθεροποίηση της αισθηματικής και οικογενειακής ζωής ενώ και οι σχέσεις επισφραγίζονται με αγάπη και αφοσίωση. Ευνοείται και η επικοινωνία παράλληλα. Το Σάββατο 20/6 η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης-Δία υπόσχεται διασκεδάσεις, χαρές, ζωντάνια, εξωστρέφεια, τύχη στην αισθηματική και οικογενειακή ζωή αλλά και τυχερές οικονομικές συμφωνίες. Ο έρωτας βρίσκεται στο ζενίθ ενώ κυριαρχεί πάθος και έντονος ερωτισμός. Την Κυριακή 21/6 ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο εγκαινιάζοντας την δική τους γενεθλιακή χρονιά! Καρκίνοι χρόνια σας πολλά!

20/6: Σελήνη, Αφροδίτη, Δίας στον Λέοντα και σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό. Μία από τις πιο τυχερές ημέρες του καλοκαιριού. Οι σχέσεις που αναδεικνύονται αυτήν την ημέρα προσφέρουν αισιοδοξία, χαρά, τόνωση, εξωστρέφεια, κέφι ενώ παράλληλα υπόσχονται άφθονο συναίσθημα, ερωτισμό και ανανέωση. Ευνοούνται ο οικογενειακός βίος, ο έρωτας, οι οικονομικές υποθέσεις. Λέοντες, Κριοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Δίδυμοι-Ζυγοί επωφεληθείτε. Τόνωση της αισθηματικής ζωής. Οργανώστε ένα διήμερο με τους φίλους σας, με την οικογένειά σας ή με τον/την σύντροφό σας.

21/6: Ο Ήλιος στον Καρκίνο, Καρκίνοι χρόνια πολλά! Τις επόμενες τριάντα (30) ημέρες θα μας απασχολήσουν θέματα οικογένειας, ακίνητης περιουσίας, αγορών-πωλήσεων αλλά και πολύ προσωπικών μας σχέσεων. Η ευαισθησίες, το συναίσθημα ανακάμπτουν ωστόσο είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και τρωτοί συναισθηματικά.

22/6: Δίας τρίγωνο Ουρανός. Απρόσμενες ευκαιρίες, απρόσμενες αλλαγές της τύχης. Για να δείτε πως μας επηρεάζει το τυχερό τρίγωνο Δία-Ουρανού πατήστε εδώ:

23/6: Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας! Το χάος! Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Είναι μία όψη η οποία δεν εξασφαλίζει την σαφήνεια και την ακρίβεια στον λόγο. Είμαστε αφηρημένοι, υποκειμενικοί, έχουμε έλλειψη ευθυκρισίας και ταλαιπωρούμαστε από λαθεμένες αποφάσεις και επιλογές. Είναι μία όψη που λειτουργεί σαν τον ανάδρομο Ερμή και πολύ εύκολα μπορούν να προκύψουν παρεξηγήσεις και λάθος εντυπώσεις. Χρειάζεται να επιστρατεύσουμε τον ρεαλισμό μας και να είμαστε περισσότερο επακριβείς στον τρόπο που χειριζόμαστε τον λόγο. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί σε υπογραφές συμβολαίων αλλά και σε κλοπές ή απώλειες αντικειμένων. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς κινηθείτε πολύ προσεκτικά και μην εμπιστεύεστε αυτά που σκέφτεστε καθώς θα σας σχολιάσουν αρνητικά και με τρόπο στείρο.

24/6: Ο Άρης στον Καρκίνο! Μία νέα περίοδος σαράντα πέντε (45) ημερών περίπου εγκαινιάζεται όπου η δράση μας θα είναι περισσότερο παθητική. Εμείς γινόμαστε περισσότερο εσωστρεφείς και λιγότερο διαχυτικοί. Προσεγγίζουμε τις καταστάσεις με τρόπο έμμεσο και όχι άμεσο. Μπορεί κάποιες φορές να είμαστε αναβλητικοί ή να χρειάζεται να διπλοτσεκάρουμε ή και να τριπλοτσεκάρουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών μας. Η ευαισθησία και ο ρομαντισμός ανακάμπτουν. Τις επόμενες ημέρες θα μας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά, ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησιών αλλά και πολύ προσωπικών μας σχέσεων. Η παρόρμηση μπορεί να μας κάνει επιπόλαιους και έτσι εύκολα να ανάβουν εστίες φωτιάς μέσα στο σπίτι. Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι εγκαινιάζεται μία ιδιαίτερα δραστήρια και παραγωγική περίοδος. Στην διάρκεια του Ιούλη ο Άρης συναντάει τα μεγαθήρια Πλούτωνα και Ουρανό σε αντίθεση και τετράγωνο αντίστοιχα έτσι η δράση μας γίνεται ακόμα περισσότερο παρορμητικοί ενώ οι επιρροές μας ωθούν σε πιο άμεσες δράσεις και αποφάσεις. Μεταμορφωμένος ο Άρης στον Καρκίνο φέτος.

29-30/6 &1/7: Αφροδίτη σύνοδος Δίας και τρίγωνο Ουρανός. Ιδανικές επιρροές που δίνουν πνοή ζωής στον έρωτα, στις διασκεδάσεις, στα ξενύχτια, στα φλερτ. Οι αδέσμευτοι και εργένηδες μπορούν να πραγματοποιήσουν ιδιαίτερα τυχερές και ενθουσιώδεις γνωριμίες που θα τους διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες ενώ παράλληλα θα τους προσφέρουν χαρά και ανανέωση. Οι δεσμευμένοι μπορούν να αναθερμάνουν την σχέση τους. Ευχάριστες εκπλήξεις στον έρωτα και στις σχέσεις κάθε είδους. Τυχερές επαγγελματικές - επιχειρηματικές - επιχειρησιακές κινήσεις. ρίσκο, τζόγος και ενθουσιασμός. εγκαρδιότητα, διαχυτικότητα. Εύνοια στις οικονομικές υποθέσεις. Μοναδικές επιρροές, ανεξαρτήτως ζωδίου δεχόμαστε εύνοια σε κάποιον τομέα.

Καλό καλοκαίρι!!!<3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου