Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος/Δίας τετράγωνο Κρόνος/Αφροδίτη σύνοδος Δίας τετράγωνο Κρόνος/Προβλέψεις

Κριός: Σχέσεις αισθηματικές σας προβληματίζουν ενώ παράλληλα προβλήματα, εμπόδια και δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια όσον αφορά τον ερωτικό τομέα αλλά και την σχέση σας με τα παιδιά σας. Παροδικά νιώθετε μπλοκαρισμένοι ενεργειακά ενώ τα σχέδια σας ή ένα πρότζεκτ σας αδυνατούν να υλοποιηθούν. Οικονομικά βιώνετε μία περίοδο λιτότητας ενώ δεν υπάρχει η ρευστότητα που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Δεν αποκλείεται να προκύψουν δύσκολες καταστάσεις σε θέματα εφορίας, δανείων, διατροφών ή κληρονομικών. Δεν αποκλείεται η αισθηματική σας ζωή να μπει στην κατάψυξη και να αναδειχτούν προβλήματα με τον/την σύντροφό σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου επαναλαμβάνεται στις αρχές Αυγούστου ενώ παράλληλα συμμετέχει και ο Δίας. Δίας σύνοδος Αφροδίτη σε ταυτόχρονο τετράγωνο με τον Κρόνο. Πιθανώς, να έχετε την επιθυμία να αφεθείτε στον έρωτα αλλά η οικονομική στενότητα θα δημιουργήσει τριγμούς στις σχέσεις καθώς θα θυσιάσετε πολυτέλειες και απολαύσεις. Βρείτε διεξόδους για να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας. Δώστε έμφαση στην πνευματική διάσταση της ζωής. Σύγκρουση αξιών με τον/την σύντροφό σας ή τα παιδιά σας.

Ταύρος: Η Αφροδίτη από τον Λέοντα κοντράρεται σε τετράγωνο μεγατόνων με τον "αυστηρό" Κρόνο από τον Σκορπιό. Τι σημαίνει αυτό; Κρίση αξιών στην ζωή σας, οι οποίες πολλές φορές θα έρχονται σε σύγκρουση με τις αξίες είτε ατόμων της οικογένειάς σας είτε με τον/την σύντροφό σας. Σε γενικές γραμμές, είναι μία όψη που θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα στον οικογενειακό βίο αλλά και στις σχέσεις σας είτε επαγγελματικές είτε φιλικές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα σε αγοραπωλησίες ακινήτων ενώ θα θέλετε να δραπετεύσετε είτε από το σπίτι σας είτε από την βαριά ψυχολογία σας. Εάν η σχέση σας είναι προβληματική δεν αποκλείεται να προκληθεί γκρίνια και φαγωμάρα έτσι θα υπάρξει απόσταση και ψυχρότητα. Σε συνδυασμό με την αναδρομή της Αφροδίτης αλλά και την επανάληψη τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου τον Αύγουστο θα αναθεωρήσετε ενδοοικογενειακές σχέσεις αλλά και κάποια πράγματα στην αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, η ταυτόχρονη σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο τέλος του Λέοντα υπόσχεται και καλές στιγμές με τους οικείους σας, απλώς καλό είναι να προσεγγίζετε τέτοιου είδους σχέσεις με περισσότερη ωριμότητα, υπευθυνότητα και λιγότερη ανευθυνότητα . Τελευταία ευκαιρία να επανορθώσετε την λάθος συμπεριφοράς σας στην αισθηματική σας ζωή. Προσέχετε τον τομέα εργασία αλλά και της σχέσης καθημερινής συναναστροφής σας καθώς η Αφροδίτη δέχεται την πίεση του Κρόνου, κάτι που μαθηματικά αντιστοιχεί σε αυτόν τον τομέα.

Δίδυμοι: "Παγώνει" την επικοινωνία το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον αυστηρό Κρόνο έτσι δεν αποκλείεται να ασκήσετε αυστηρή κριτική και δη προς τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας. Εμπόδια, δυσκολίες και προβλήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν στις μετακινήσεις σας ενώ παράλληλα καλείστε να διατηρήσετε το ανοιχτόμυαλο του χαρακτήρα σας καθώς πολλές φορές θα χαρακτηρίζεστε "φτωχοί" , "πενιχροί" σε ιδεολογία και πιστεύω. Δεν είναι διόλου απίθανο να δεχτείτε αυστηρή κριτική. Χρειάζεται ωριμότητα και ευθυκρισία ώστε να φιλτράρετε τις πληροφορίες που δέχεστε. Εάν οργανώνετε τις διακοπές σας με αδέλφια ή συγγενείς φροντίστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Η όψη επαναλαμβάνεται στις αρχές Αυγούστου μόνο που τότε στο σκηνικό προστίθεται και ο Δίας. Δίας σύνοδος Αφροδίτη σε παράλληλο τετράγωνο με τον Κρόνο. Να έχετε κατά νου ότι η διαφορετικές ιδέες, οι διαφορετικές αξίες σε σύγκριση με τα αδέλφια και τους συγγενείς μπορεί να γίνουν αιτία σύγκρουσης. Προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας αλλά και τις σχέσεις σας με συνεργάτες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις λόγω διαφορετικών πεποιθήσεων αλλά και διαφορετικής προσέγγισης επάνω σε θέματα εργασιακά ή πρακτικά. Ιδιαίτερα φιλόδοξη περίοδος όπου περιμένετε την καταξίωση. Σχέσεις με συγγενείς, αδέλφια και συνεργάτες απαιτούν μία πιο ώριμη συμπεριφορά. Καθώς η Αφροδίτη κυβερνάει το κομμάτι των ερώτων σας φροντίστε να μην είστε σκληροί και αυστηροί με τον/την σύντροφό σας.

Καρκίνος: Πενία τέχνας κατεργάζεται! Στα μέσα Ιουλίου η Αφροδίτη συναντά τον αυστηρό Κρόνο σε τετράγωνο έτσι δοκιμάζει τον οικονομικό σας τομέα ενώ προκαλεί οικονομική ασφυξία. Έλλειψη ρευστότητας, έλλειψη χρήματος σας πιέζουν ψυχολογικά και σε επίπεδο διάθεσης. Μία περίοδος που περνάτε κρίση αξιών, σταθερών στην ζωή σας. Αποφύγετε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις στα μέσα του Ιούλη. Μην ξεχνάτε, πως η Αφροδίτη στις 19/7 γυρίζει ανάδρομη έτσι καλό είναι να διεκδικήσετε οφειλόμενα από τρίτους. Δεν αποκλείονται αλλαγές στα εισοδήματα σας. "Παγώνει" την αισθηματική σας ζωή το εν λόγω τετράγωνο, η οποία μπαίνει κυριολεκτικά στην κατάψηξη. Εάν διατηρείτε έναν δεσμό συμβατικά δεν αποκλείεται να έρθουν προβλήματα στην επιφάνεια και η σχέση σας θα δοκιμαστεί. Υψηλές απαιτήσεις από τον τομέα παιδί ενώ είναι μία επιρροή που ανακόπτει την αισιοδοξία σας. Στις αρχές Αυγούστου η όψη επαναλαμβάνεται! Σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε παράλληλο τετράγωνο με τον Κρόνο. Οικονομικές διεκδικήσεις, αναθεωρήσεις αξιών και σταθερών στην ζωή σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απόκλιση στα γούστα αλλά και στις αξίες σας με τον/την σύντροφό σας αλλά και τα τέκνα σας. Είναι αυτό που λέμε θέλετε να περάσετε καλά, να απολαύσετε τα ωραία της ζωής αλλά η έλλειψη χρήματος και ρευστού σας στραγγίζει κυριολεκτικά. Το τετράγωνο Κρόνου-Δία βγάζει στην επιφάνεια τον φιλόδοξο επαγγελματικά εαυτό σας, ωστόσο, παρόλα αυτά ένα επιχειρηματικό-επιχειρησιακό σας πρότζεκτ βρίσκει εμπόδια και δεν υλοποιείται. Μην ανησυχείτε, λίγο αργότερα όλα θα κυλήσουν ομαλά. Χρειάζεται αναπροσαρμογή σε κάποιες τακτικές. Πιθανή απομάκρυνση από άτομα της οικογένειας σας ή απογοητεύσεις από φιλικά πρόσωπα.

Λέων: Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας συναντάει τον "αυστηρό" Κρόνο έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες θα δοκιμαστούν σχέσεις, συνεργασίες κάθε γκάμας αλλά και ο ενδοοικογενειακός σας βίος. Έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή ενώ δεν αποκλείεται να κριθεί μια σχέση σας. Χρειάζεται ωριμότητα και υπευθυνότητα ώστε να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές με άτομα της οικογένειάς σας ενώ θα νιώσετε πιεσμένοι λόγω οικογενειακών βαρών. Η αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας αποτελεί ένδειξη αναθεώρησης σε σχέσεις-συνεργασίες κάθε εύρους αλλά και στην ερωτική σας - οικογενειακή σας ζωή. Πιθανώς να προκύψουν δυσκολίες σε θέματα αγοραπωλησιών ακινήτων. Στις αρχές Αυγούστου επαναλαμβάνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, όπου συμμετέχει και ο Δίας. Πατέρας-Γιος (Κρόνος-Δίας) συγκρούονται κάτι που δείχνει διαφορετικές προτεραιότητες, σταθερές, αξίες και αρχές με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή με τον/την σύντροφό σας. Η επεκτατική - κατακτητική σας διάθεση συγκρούεται με την τάση σας να απολαμβάνετε τα μονοπάτια της ασφάλειας. Επανασυνδέσεις, επιστροφές ανθρώπων από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν άνθρωποι που ζητούν μία δεύτερη ευκαιρία αλλά η διαφορετικότητα αξιών θα αποτελέσει ένα εμπόδιο στην μεταξύ σας εύρεση ισορροπιών. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να απολαύσετε τα ωραία της ζωής ωστόσο οι επαγγελματικές-οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας κρατήσουν δέσμιους και εγκλωβισμένους στην απαισιοδοξία του Κρόνου. Μην ασκείτε αυστηρή κριτική στον εαυτό σας, χρειάζεται ωριμότητα ώστε να κρίνετε καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σας.

Παρθένος: Η Αφροδίτη συναντάει τον "αυστηρό" Κρόνο κάτι που σας βάζει στην διαδικασία να κλείσετε κύκλους στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί οι κύκλοι κλείνουν επώδυνα και αυτό σας στρεσάρει, σας δημιουργεί ψυχολογική πίεση και ένα αίσθημα απομόνωσης. Μην λαγοκοιμάστε, δεν είναι περίοδος ανευθυνότητας. Ήρθε η ώρα να αναλλάβετε τις ευθύνες σας και να αναλογιστείτε τι κάνατε λάθος την περασμένη περίοδο. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε ή να ασκήσετε αυστηρή κριτική. Καλό είναι να αποφύγετε την στείρα κριτική και να κρίνετε με ωριμότητα και συνέπεια τα όσα ακούτε. Δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς ενώ καλό είναι να προσέχετε τις μεταξύ σας σχέσεις εάν σχεδιάζετε μαζί διακοπές. Αναμένονται προβλήματα, δυσκολίες και εμπόδια στις μετακινήσεις σας αλλά ακι στις διαπραγματεύσεις σας. Οπλιστείτε με υπομονή και μην πτοείστε από την σκληρή των άλλων, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εστιάστε στο ειλικρινές σκέλος των λεγόμενων τους και χτίστε μία νέα πορεία. Τον Αύγουστο επαναλαμβάνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ωστόσο στο παιχνίδι προστίθεται και ο Δίας έτσι διανύετε μία περίοδο με αλλαγές και ζυμώσεις σε επίπεδο σκέψεων, ιδεολογίας και ψυχολογικό. Μην ξεχνάτε πως έχετε έναν φύλακα-άγγελο δίπλα σας που σας σώζει από τα χειρότερα. Από τις 19/7 έως τις 31/7 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με την πολυαστρία στον Καρκίνο φτιάχνουν την διάθεσή σας, το κέφι σας ενώ θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Έρωτας, φλερτ, δικτύωση αλλά και επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος. Φροντίστε την υγεία σας, ασχοληθείτε με την διατροφή σας. Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σας δεν αποκλείεται να διεκδικήσετε οφειλόμενα προς εσάς από το παρελθόν. Παρόλα αυτά η οικονομική λιτότητα και η στενότητα σας πιέζουν ψυχολογικά. Αποφύγετε την φτωχή κρίση, κρίνετε ορθά και αξιοκρατικά-ώριμα!

Ζυγός: Η Αφροδίτη δικός σας κυβερνήτης συναντάει τον "αυστηρό" Κρόνο σε τετράγωνο κάτι που προκαλεί προσωρινά εμπόδια, δυσκολίες και αναβολές σε σχέδια και στόχους σας. Πιθανώς κάποιες από τις φιλοδοξίες σας δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ώστε να προωθηθούν και αυτό σας αγχώνει. Συν τοις άλλοις καλό είναι να έχετε κατά νου ότι ενδέχεται να απογοητευτείτε ή να δοκιμαστούν σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή με ομοϊδεάτες σας. Μην έρχεστε σε ρήξη με τους φίλους σας λόγω διαφορετικών αξιών και προτεραιοτήτων. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου επαναλαμβάνεται στις αρχές Αυγούστου, κάτι που προκαλεί οικονομική ασφυξία, έλλειψη ρευστότητας και χρήματος κάτι που σας ταλανίζει και σας πιέζει ψυχολογικά. Στο μενού προστίθεται και ο Δίας, ο οποίος σε σύνοδο με την Αφροδίτη τετραγωνίζει του Κρόνου έτσι υπάρχουν έντονες ζυμώσεις και αναμορφώσεις επί των οικονομικών σας. Καλό είναι να αποφύγετε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις με τον εργοδότη σας. Κρίση αξιών, σταθερών στην ζωή σας. Μην επομακρύνεστε από τους φίλους σας, εκεί είναι που θα βρείτε προστασία και θα ανακουφιστείτε. Δημοτικότητα, εξωστρέφεια, δικτύωση και διεύρυνση του κοινωνικού σας ιστού συνηγορούν υπέρ νέων προοπτικών. Ο έρωτας, τα φλερτ και οι περιπέτειες δεν λείπουν. Η τάση σας για καλοπέραση και η επιθυμία σας για εξόδους και αποδράσεις κοντράρεται με την έλλειψη ρευστού, κάτι που σας στρεσάρει. Μπορείτε να περάσετε καλά και με τα λίγα.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη συναντάει σε τετράγωνο τον "αυστηρό" Κρόνο στα μέσα Ιούλη, μία όψη που επαναλαμβάνεται και στις αρχές Αυγούστου. Μάλιστα, τον Αύγουστο συμμετέχει και ο Δίας, ο οποίος σε σύνοδο με τον Δία τετραγωνίζει του Κρόνου από τον Σκορπιό. Σίγουρα τα επαγγελματικά σας περάσανε και περνάνε φάση απογείωσης, έτσι σημειώνεται πρόοδος, προαγωγή, καλύτερες συνθήκες αλλά και δημοτικότητα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου πως ο Κρόνος δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως και δη επαγγελματικές. Εάν υπήρχαν προβλήματα σε σχέση με συνεργάτες και συναδέλφους σας καλό είναι να προβείτε σε αναθεωρήσεις και αλλαγή τακτικής ώστε να βρείτε νέες ισορροπίες. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος στις διακοπές σας. Συν τοις άλλοις έχετε να προσέχετε σχέσεις με ανωτέρους, προισταμένους και υφισταμένους καθώς δεν είναι διόλου απίθανο να υπάρξουν προστριβές. Η αισθηματική σας ζωή μοιάζει να δοκιμάζεται και κάποιες σχέσεις περνάνε μέσα από κρας τεστ. Εάν διατηρούσατε έναν δεσμό συμβατικά ή μία σχέση από ανάγκη ή συνήθεια θα υπάρξουν τριγμοί και θα κληθείτε να φερθείτε ώριμα και με σύνεση. Ο Κρόνος απαιτεί σοβαρότητα και δεν χωράνε επιπολαιότητες σε θέματα αισθηματικού βίου. Σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως μπαίνουν στην κατάψηξη ενώ δεν αποκλείεται να συγκρουστείτε με τον/την σύντροφό σας ή με συνεργάτες-ανωτέρους λόγω διαφορετικών αξιών. Προσέχετε την δημόσια εικόνα σας, να είστε νομοταγείς. Προσοχή στα σκάνδαλα και στην άσκηση σκληρής κριτικής. Θα δεχτείτε στείρα κριτική, στο παιχνίδι είναι και αυτό, διαχειριστείτε το σωστά και με ευελιξία. Αναθεωρήσεις σχέσεων με συνεργάτες, εργοδότες και αφεντικά. Επιστροφή κάποιας παλιάς συνεργασίας, αναθεωρήσεις επί των επαγγελματικών σας σχεδίων. Αχ, ερωτηθήκαμε!

Τοξότης: "Παγώνει" την επικοινωνία το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται στα μέσα του Ιούλη. Θέματα επικοινωνίας, επαφές, δημόσιες σχέσεις και διαπραγματεύσεις μπαίνουν κυριολεκτικά στην κατάψυξη. Η ιδεολογία σας μπορεί να χαρακτηριστεί φτωχή και οι αντιλήψεις σας απαρχαιωμένες ενώ πολλές φορές θα πρέπει να προσέξετε την άσκηση σκληρής κριτικής ή να είστε έτοιμοι μπροστά στην στείρα κριτική. Από την φύση σας είστε άνθρωποι αισιόδοξοι αλλά η αισιοδοξία σας μπορεί να χάνεται μπροστά σε πρόσκαιρες προκλήσεις. Δεν αποκλείεται να ανακύψουν δυσκολίες σε ταξίδια, στις μετακινήσεις σας ή σε ταξίδια σας με το εξωτερικό ενώ θα προκύψουν δυσκολίες και σε ζητήματα σπουδών. Κλείνετε κάποιους κύκλους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αλλά καθόλου εύκολα. Έρχεστε αντιμέτωποι με λάθος επιλογές και πρέπει να φερθείτε ώριμα, συνετά, χωρίς επιπολαιότητα ώστε να αποφύγετε απώλειες ή να τραυματίσετε το "εγώ" σας ή τους άλλους. Μην εμπλέκεστε σε παρασκήνια γιατί θα φανερωθούν οι κινήσεις σας και ίσως το όνομα σας θυσιαστεί στον βωμό των μυστικών. Προσοχή σε νομικά ζητήματα. Η όψη επαναλαμβάνεται στις αρχές Αυγούστου όπου συμμετέχει και ο Δίας έτσι γίνονται βαθιές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε την ζωή και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Αλλαγή φιλοσοφίας ζωής, εσωτερικές διεργασίες που έχουν σκοπό να σας κάνουν υπεύθυνους και να σας ενηλικιώσουν. Αναθεωρήσεις ιδεών, αποφάσεων και σχεδίων. Πιθανώς να ματαιώσετε ένα ταξίδι σας. Εργασιακές ευκαιρίες από το παρελθόν. Ο έρωτας δεν λείπει, διανύετε μια εξωστρεφή και άκρως επικοινωνιακή περίοδο. Επανασυνδέσεις από το παρελθόν. Εφοδιασμός για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μήπως ήρθε η ώρα να ερωτευτείτε;

Αιγόκερως: Το δυσμενές τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει έλλειψη ρευστότητας, χρήματος αλλά και πάγωμα σε οικονομικές υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν πρόσκαιρες δυσκολίες σε ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων αλλά και διατροφών. Πιθανώς ο/η σύντροφος σας να αντιμετωπίσει κάποια στενότητα οικονομική. Η ψυχολογία σας είναι κάπως βαριά ενώ πρέπει να αποφύγετε τις τύψεις, τις ενοχές και τις φοβίες. Αναζητήστε το φως και την αισιόδοξη πτυχή της ζωής έχοντας ανθρώπους φωτεινούς δίπλα σας. Η όψη επαναλαμβάνεται στις αρχές Αυγούστου σε συμμετοχή του Δία, ο οποίος σε σύνοδο με την Αφροδίτη και σε παράλληλο τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει στην επιφάνεια τέτοιου είδους ζητήματα. Ωστόσο, μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ή να επιδιώξετε μεταρρυθμίσεις επί των χρεών και οφειλών σας. Μπαίνετε σε μία διαδικασία να αναθεωρήσετε την αισθηματική σας ζωή, η οποία φαίνεται να γίνεται ουσιαστικότερη. Προσέχετε μην έρθετε σε σύγκρουση με τον/την σύντροφό σας για λόγους αξιών, μην ανοίγετε μέτωπα. Ελάτε κοντά στο ταίρι σας και αναζητήστε συμμάχους. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια σε υλοποιήσεις σχεδίων και νέων επαγγελματικών προοπτικών. Καλό είναι να προβείτε σε κάποιες αναθεωρήσεις επάνω στην τακτική που δράτε. Δεν είναι διόλου απίθανο να υπάρξει απόσταση και "παγωμάρα" μέσα σε φιλίες και συλλόγους με ανθρώπους που ασπάζονται παρόμοιες αντιλήψεις με τις δικές σας. Ρήξη σε φιλίες λόγω διαφορετικών αξιών. Εσωτερικές διεργασίες, τροποποιήσεις. Αλλαγή της σχέσης σας με το ταίρι σας αλλά και αλλαγή κοινωνικού ιστού-κοινωνικού γίγνεσθαι αλλά και φιλικού περιβάλλοντος. Έντονα ερωτικό διάστημα, το καλό με το δύσκολο πάνε χέρι χέρι αλλά η βασική επιρροή έχει να κάνει με την ουσιαστική αλλαγή που πηγάζει από μέσα σας και άμεσα επιδρά στις εξωτερικές επιλογές σας.

Υδροχόος: Η γλυκιά Αφροδίτη συναντάει τον "αυστηρό" Κρόνο κάτι που φέρνει ψυχρότητα ή απομάκρυνση στις σχέσεις, στις συνεργασίες αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως κάποιες φορές νιώθετε αδικημένοι ή πληγωμένοι από τους άλλους αλλά δεν αποκλείεται να βιώσετε και αίσθημα απομόνωσης ή απόρριψης. Σχέσεις, συνεργασίες πάσης φύσεως δοκιμάζονται ενώ πιέσεις δέχεται και ο επαγγελματικός τομέας. Πολλές υποχρεώσεις, ευθύνες σας πιέζουν και δεν σας αφήνουν περιθώρια για διασκεδάσεις και χαρές. Δεν αποκλείεται να ανακύψουν προβλήματα με ανωτέρους, προισταμένους αλλά και με συναδέλφους σας. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε αλλά θα καταξιωθείτε. Η όψη επαναλαμβάνεται στις αρχές Αυγούστου και μάλιστα συμμετέχει και ο Δίας, έτσι η σύνοδος Δία-Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Κρόνο μιλάει για πρόοδο μέσα από σχέσεις, συνεργασίες και κλίμα συμπόρευσης. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε την εύνοια και προσφορά των άλλων ενώ ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που θα συναντήσετε άτομα από το παρελθόν ενώ δεν αποκλείονται επανασυνδέσεις είτε φιλικές, είτε αισθηματικές είτε επαγγελματικές. Πιθανές αναθεωρήσεις στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες και αισθηματική ζωή. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν άτομα του παρελθόντος ζητώντας σας μία δεύτερη ευκαιρία. Δικτύωση, κοινωνικοποίηση, εξωστρέφεια, ερωτισμός, πάθος. Φυσικά, καλείστε να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές σας καθώς δεν αποκλείεται να διαφέρετε ιδεολογικά σε σχέση με άλλους ανθρώπους και δη μέσα στον επαγγελματικό χώρο, έτσι δεν αποκλείεται να δημιουργούνται εντάσεις, διαφωνίες και διαπληκτισμοί. Η επαγγελματικές σας φιλοδοξίες χτυπούν κόκκινο!

Ιχθείς: Η Αφροδίτη συναντάει στα μέσα Ιουλίου τον "σοβαρό" Κρόνο έτσι προκαλεί εμπόδια, προκλήσεις και δυσκολίες σε θέματα εργασιακά, καθημερινότητας και ρουτίνας. Ίσως κάποια σχέδιά σας ματαιώνονται ενώ δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για εύρεση εργασίας ή για προώθηση κάποιων καταστάσεων επί του επαγγελματικού σας βίου. Καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας και το σώμα σας καθώς δεν αποκλείεται να νιώσετε άτονοι. Παράλληλα, καλό είναι να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε ή επικοινωνείτε καθώς θα χρησιμοποιήσετε σκληρή γλώσσα, κάτι που θα σας κάνει μη αρεστούς στους γύρω σας. Δεν αποκλείεται να εκφράζεστε απότομα, άκομψα ή σκληρά έτσι τα λόγια σας θα παρεξηγηθούν. Προσέχετε στις μετακινήσεις σας, στις δημόσιες σχέσεις σας αλλά και στις εμπορικές συνδιαλλαγές-συμφωνίες καθώς δεν είναι διόλου απίθανο να παγώσουν κάποιες εξελίξεις. Προσοχή σε ζητήματα νομικά, φτωχη κρίση, έλλειψη ευελιξίας στην ιδεολογία σας. Πιθανά εμπόδια, πιθανές δυσκολίες σε ζητήματα επαγγελματικά, εκπαιδευτικά, κατάρτισης και ειδίκευσης. Η αναδρομή της Αφροδίτης σημαίνει αναθεώρηση τρόπου δράσης στην εργασία σας αλλά και διαφορετική αντιμετώπιση ζητημάτων επάνω στον εργασιακό τομέα. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε για συναδέλφους σας. Επανεξετάστε ένα θέμα υγείας σας. Καλή εποχή για επανεξέταση σχεδίων και για ιδεολογικές αναθεωρήσεις ή αναθεωρήσεις ιδεών. Έρωτας, φλερτ και περιπέτεια δεν λείπουν. Μάλιστα, από τις 19/7 έως τις 31/7 ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας και αυτό σας φτιάχνει την διάθεση. Το τετράγωνο Δία-Κρόνου μιλάει για καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις εργασιακών προοπτικών ή κόντρες για λόγους ιδεολογίας με συνεργάτες ή συναδέλφους. Ζυμώσεις, τροποποιήσεις ιδεολογίας και κοσμοθεωρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου