Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Αφροδίτη σύνοδος Άρης/Αφροδίτη σύνοδος Άρης στην Παρθένο

Κριός: +Εργασιακά, υγεία, αναζήτηση εργασίας. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά. Ανάληψη καθηκόντων και ευθυνών. Να θυμάστε η επιμονή, η οργάνωση και η έμφαση στην λεπτομέρεια κάνουν την διαφορά και φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Βελτίωση της καθημερινής ζωής, πιθανό σενάριο; Ο έρωτας με κάποιον/α συνεργάτη, πιθανά φλερτ στην δουλειά. Ασχοληθείτε με το σώμα σας, την υγεία σας, την διατροφή σας. Ενασχόληση με την εναλλακτική ιατρική ή θεραπεία. Προσφορά, παροχή υπηρεσιών.

Ταύρος: +Έρωτας, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα. Νέα δημιουργικά πρότζεκτ, δυναμική περίοδος γέννησης ιδεών και σποράς. Επιχειρηματικότητα, ρίσκο, θάρρος, τόλμη. Διεύρυνση πνευματικών οριζόντων, εξερεύνηση του αγνώστου, περιπέτεια, ενθουσιασμός, πάθος. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση απογόνου διανύετε ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο. Βελτίωση ψυχολογίας, διάθεσης. Φλερτ, έρωτας, χαρά της ζωής. Επαγγελματικά, προσωπικά και οικονομικά στο συν.

Δίδυμοι: +Ο έρωτας μπήκε στο σπίτι σας. Βελτίωση ενδοοικογενειακών και πολύ προσωπικών σχέσεων. Θέματα οικογενειακά, κληρονομικά, αγορών & πωλήσεων ακίνητης περιουσίας ευνοούνται. Ευνοείται η αναδιακόσμηση του ιδιωτικού σας χώρου. Ανακαίνιση, μετακόμιση. Το σπίτι γίνεται πηγή έμπνευσης, ισορροπίας και αρμονίας. Τυχερές επαγγελματικές συμφωνίες, άνοδος επαγγελματική, πρόοδος, επιτυχία, αναγνώριση. Αυτοπεποίθηση, θέληση, δύναμη και πεποίθηση.

Καρκίνος: +Επικοινωνία, διάλογος, επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, μετακινήσεις. Στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Πειθώ, γλυκύτητα λόγου, παρρησία, μαχητικότητα λόγου κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το κοφτερό του νου σε συνδυασμό με την γλυκύτητα κερδίζουν μάχες. Εύνοια σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, κατάρτισης, ειδίκευσης. Ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά, στα οποία υπάρχουν έντονες κατακτήσεις και φλερτ. Επικοινωνιακά καμάκια, ερωτόλογα. Επιτυχία σε εμπορικές διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και συνδιαλλαγές.

Λέων: +Οικονομικά, έσοδα, μισθός, χρηματικά διαθέσιμα και ταμιακά ισοδύναμα. Αυξάνονται οι ταμιακές ροές σας και οι αποδοχές σας. Ιδανικές ημέρες για διευθετήσεις οικονομικών ζητημάτων αλλά και για διεκδικήσεις οφειλομένων. Στο συν η σχέση εργοδότη-εργαζομένου. Σταθερές, αξίες, ήπιο, γλυκό, ανάλαφρο και ευέλικτο σύστημα αξιών. Σταθεροποίηση στην προσωπική και αισθηματική ζωή, γονιμοποίηση, παραγωγικότητα. Τυχερές οικονομικές συμφωνίες, επωφελείς οικονομικοί διακανονισμοί. Όμορφες, γκλαμουράτες αγορές, ανάγκη για κατανάλωση και δαπάνες.

Παρθένος: +Έρωτας, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, αναγέννηση, αισθήσεις, πάθος, ερωτισμός. Έμφαση στον έρωτα, στις ανάγκες σας, στα θέλω σας, στις επιθυμίες. Περίοδος έναρξης νέων σχέσεων, νέων αισθηματικών περιπετειών. Επιχειρηματικότητα, νέες επαγγελματικές εκκινήσεις. Άρωμα αναγέννησης, άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο. Η καρδιά σας χτυπά, ο έρωτας σας παρασύρει και οι αισθήσεις σας ταξιδεύουν. Ανάγκη για συναναστροφές, γνωριμίες. Ανάγκη να μοιραστείτε, να δώσετε και να δοθείτε. Επιτυχίες everywhere. Προωθήστε σχέδια και φιλοδοξίες σας.

Ζυγός: +Υγεία, ψυχολογία, επιτυχές κλείσιμο κύκλων και υποθέσεων τόσο προσωπικών όσο και επαγγελματικών. Ανάγκη για απόσυρση, απομόνωση και επαναπροσδιορισμό. Εύρεση ισορροπιών με των εαυτό σας, αυτογνωσία και επίγνωση των καταστάσεων γύρω σας. Πιθανώς να υπάρχουν κρυφά, καταπιεσμένα συναισθήματα που δεν βγαίνουν στην επιφάνεια. Παράνομες ή λανθασμένες ή αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις. Παρασκήνιο που πιθανώς να κινείτε και εσείς οι ίδιοι. Δεν αποκλείεται να σας σχολιάζουν και μάλιστα με θετικό τρόπο. Ενασχόληση με την υγεία, την διατροφή, την εναλλακτική θεραπεία ή τον διαλογισμό. Φροντίστε τον εαυτό σας και το σώμα σας.

Σκορπιός: +Επικοινωνία, διάλογος, δημόσιες σχέσεις, συλλογικοί χώροι, ομοϊδεάτες. Νέοι στόχοι, νέοι φίλοι, νέοι σύμμαχοι. Επαγγελματικά ανοίγουν νέοι δρόμοι, γεμάτοι λάμψη και θετικές προδιαγραφές. Η επαφή με το εξωτερικό, με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή νοοτροπίας μπορεί να σας ενισχύσει. Αναζητήστε εργασία, αποφασίστε για νέες εμπειρίες, ρισκάρετε. ενισχύστε το βιογραφικό σας, περάστε συνεντεύξεις. Πιθανώς να βρείτε εργασία μέσα από φιλικούς κύκλους ή μέσα από παρέες. Ευνοείται το σερφάρισμα και η επαφή με το διαδίκτυο και τα μέσα δικτύωσης.

Τοξότης: +Όλα μα όλα για την καριέρα. Φήμη, δημοτικότητα, αγάπη από το κοινό και προς αυτό. Το φαίνεσθαι είναι ιδιαίτερα ηχηρό, γοητευτικό. Νέες επαγγελματικές προοπτικές, νέες σχέσεις και συνεργασίες με ανθρώπους αξιόλογους. Νέες εκκινήσεις επαγγελματικών πρότζεκτ, περίοδος σποράς και δημιουργίας. Η υπομονή, η επιμονή, η σωστή τακτική-μεθοδολογία μπορούν να σας αναδείξουν. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε κοσμικές δεξιώσεις και event. Πιθανώς να υπάρξουν έρωτες και φλερτ στον χώρο της δουλειάς σας ή της καθημερινής σας συναναστροφής. Έντονη, απαιτητική περίοδος. Είστε ετοιμοπόλεμοι αλλά και συνάμα άξιοι να αναδείξετε ένα νέο προφίλ. Εύνοια από άτομα εξουσίας και επιρροής.

Αιγόκερως: +Τύχη, εύνοια, περίοδος σποράς, δικτύωσης, διεύρυνσης πνευματικών οριζόντων. Ευνοούνται θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, κατάρτισης, ειδίκευσης αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό ή σε μακρινούς προορισμούς. Η επαφή σας με το αλλότριο μπορεί να φανεί πολύτιμη. Τύχη σε ζητήματα επαγγελματικά, περίοδος νέων πρότζεκτ αλλά και νέων συνεργασιών επί του επαγγελματικού. Νομικές επιλύσεις. Ο έρωτας κρύβεται σε μετακινήσεις και ταξίδια. Αναγέννηση, αναδόμηση, μεταμόρφωση, αισιοδοξία, ελπίδα.

Υδροχόος: +Θέματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, διατροφών, δανείων διευθετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανές επιστροφές οφειλομένων, εκπτώσεις φόρου αλλά και εκπτώσεις. Επωφελείς και όμορφες αγορές. Πιθανώς να τονώνεται η τσέπη του/της συντρόφου σας. Ερωτισμός, πάθος, θυελλώδη συναισθήματα. Ενδυνάμωση της σχέσης με το ταίρι σας, προσωπική ένωση, απόλυτη ταύτιση σαρκών και ψυχής. Επιτυχείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, ρίσκο, διαίσθηση. Υπέροχη περίοδος για έρευνα, ψυχανάλυση και εύρεση εσωτερικών ισορροπιών.

Ιχθείς: +Σχέσεις, συνεργασίες, έρωτας, προσωπική-συντροφική ζωή. Ο/η σύντροφος σας έχει κέφια, κρύβει πολλές εκπλήξεις το μέλλον μαζί του/της. Η αισθηματική ζωή γεμίζει, νιώθετε πληρότητα, ευτυχία. Νέες σχέσεις και συνεργασίες ανατέλλουν επί του επαγγελματικού. Εάν είστε αδέσμευτοι τα βέλη στην φαρέτρα (ως αν άλλοι Τοξότες) και φύγατε, στοχεύοντας στα ψηλά. Οι δε δεσμευμένοι απολαμβάνετε μία μοναδική περίοδο. Μάλιστα, οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο είστε πιο ανενόχλητοι. Εύνοια σε θέματα επαγγελματικά. Η εικόνα σας προς τα έξω βελτιώνεται ενώ έχετε την ευμενώς κείμενη διάθεση τρίτων. Οφέλη και ευεργεσίες ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου