Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Νέα Σελήνη στον Λέοντα/Πολυαστρία στην Παρθένο

Κριός: +Η νέα σελήνη στον Λέοντα συμβολίζει την χαρά, τις διασκεδάσεις, τον έρωτα, τα φλερτ, την περιπέτεια, την δημιουργία, την δημιουργικότητα, τα επιχειρηματικά σας πλάνα.
+Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή να περάσετε ιδιαίτερα θερμές στιγμές με τον/την σύντροφο σας.
+Οι αδέσμευτοι βγαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης, με τα φώτα να δημιουργούν ένα ερωτικό πυροτέχνημα.
+Νομικές υποθέσεις, σπουδές, συνεντεύξεις, βιογραφικά στο συν.
+Πειθώ, λόγος, μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές, συζητήσεις.
+Θετικώς βαίνουν συζητήσεις με το εξωτερικό αλλά και με ανθρώπους αλλότριας προέλευσης.
Υγ: Η πολυαστρία στον Λέοντα μετατοπίζεται στην Παρθένο έτσι ενώ ζείτε στο κέντρο του έρωτα και της διασκέδασης σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις στα εργασιακά σας, οι οποίες αναμένονται θεαματικές.

Ταύρος: +Η νέα σελήνη σχηματίζεται στον Λέοντα, στο σπίτι σας και προφέρει πολύ όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας, τους πολύ δικούς σας ανθρώπους ή όσους θεωρείτε εσείς οικογένεια.
+Θετικές εξελίξεις σε θέματα αγορών-πωλήσεων ακινήτων.
+Υγεία, ψυχολογία, η επαφή με τον εαυτό σας.
+Θετικές εξελίξεις αναμένονται σχετικά με οικονομικά ζητήματα και δη με οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, με την εφορία, το δημόσιο.
+Τα οικονομικά του/της συντρόφου σας.
+Επίλυση προβλημάτων σεξουαλικής φύσεως, όμορφες στιγμές στην κρεβατοκάμαρα σας.
+Ερωτισμός, ουσιαστική επαφή με τον/την σύντροφο σας.
Υγ: Η πολυαστρία σταδιακά μετατοπίζεται στην Παρθένο, το κομμάτι που συμβολίζει τον έρωτα, την διασκέδαση, το φλερτ, την ζωή. Έχεις να περιμένεις τυχερότατες επιρροές στα αισθηματικά σου ενώ και η δημιουργικότητα σου χτυπάει κόκκινο. Νέες επαγγελματικές-προσωπικές προοπτικές.

Δίδυμοι: +Η νέα σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ένα εξαίρετο επικοινωνιακό υπόβαθρο όπου μπορείς να προμοτάρεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, τις δημόσιες σχέσεις σου ενώ κερδίζεις σε πειθώ, παρρησία και δεινότητα λόγου.
+Ιδέες, επαφές, συζητήσεις, διάλογος στο συν.
+Ταξίδια, επαφές, σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια!
+Πέρασε συνεντεύξεις, στείλε βιογραφικά, φλέρταρε, διασκέδασε, εκφράσου.
+Σχέσεις, συνεργασίες, συντροφική ζωή, γάμος. Όλα αυτά βαδίζουν ομαλά, σταθεροποιητικά και από εκεί μπορείς να αδράξεις ευκαιρίες. Πλέον, ξεχωρίζεις που υπάρχει ουσία στις σχέσεις σου. Μην αφήσεις τα άτομα που σου προσφέρουν σταθερότητα.
Υγ: Η πολυαστρία μετατοπίζεται στην Παρθένο κάτι που σημαίνει πως μπορείς να περάσεις υπέροχα στο σπίτι σου, με την οικογένεια σου ή με εκείνους που θεωρείς οικογένεια σου. Χαρά μπορείς να αντλήσεις από την διαμονή σου στο μέρος που θεωρείς σπίτι σου. Διακόσμηση, αναδιακόσμηση αλλά και απόφαση για συμβίωση ή επισημοποίηση.

Καρκίνος: +Η νέα σελήνη στον Λέοντα σημαίνει έσοδα, αύξηση των αποδοχών σου αλλά και των εισοδηματικών σου πηγών-προελεύσεων.
+Αυτοπεποίθηση, σταθεροποίηση, επισημοποίηση, παγίωση, φλερτ αλλά και σύμπνοια με το ταίρι σου.
+Εργασιακά, καθημερινότητα, σχέσεις με συνεργάτες-συναδέλφους αλλά και σταθεροποίηση στον επαγγελματικό τομέα.
+Θέματα fitness, υγείας, διατροφής.
Υγ: Η πολυαστρία στην Παρθένο σου χαρίζει επικοινωνιακή δεινότητα, μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις δια του λόγου, δια των ιδεών σου ενώ και η πειθώ σου σαγηνεύει τους γύρω σου. Ιδανικό διάστημα για να αλλάξεις μεταφορικό όχημα ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι. Εύνοια μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις. Είναι αυτό που λέμε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Στείλε βιογραφικά, πέρασε συνεντεύξεις, αναζήτησε εργασία.

Λέων: +Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου! Νέος κύκλος ζωής, νέες, καλύτερες προδιαγραφές σε σχέσεις, συνεργασίες, στον έρωτα, στην προσωπική αλλά και επαγγελματική σου ζωή.
+Βελτιώνεται η σχέση σου με τον εαυτό σου αλλά και οι άλλοι σε αντιμετωπίζουν με ευμενή διάθεση-συμπεριφορά.
+Έρωτας, φλερτ, διασκεδάσεις, η χαρά της ζωής. Κρύβεις εκ φύσεως ένα παιδί μέσα σου και τώρα μπορείς να το βγάλεις στην επιφάνεια.
+Τεκνοποίηση, απόκτηση απογόνων.
+Επιχειρηματική δράση-επιχειρηματικότητα!
Υγ: Η μετατόπιση της πολυαστρίας στην Παρθένο σε ωθεί σε μία καταναλωτική μανία αλλά και στο να κάνεις όμορφες αγορές για να ικανοποιήσεις την φιλαρέσκεια σου και τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, επιστρέφονται υπόλοιπα και τα έσοδα σου αυξάνονται κατακόρυφα. Νέες εισοδηματικές πηγές, σταθεροποίηση στην ζωή σου! Χρόνια πολλά Λέοντες!

Παρθένος: +Η νέα σελήνη στον Λέοντα, στον δωδέκατο οίκο σου σε καλεί να σκεφτείς κάποια πράγματα πιο προσεκτικά, να κάνεις μια βαθιά ανασκόπηση-ενδοσκόπηση μέσα σου. Κοίταξε στην καρδιά σου, στην ψυχή σου και εκεί θα δεις τι πραγματικά ποθείς. Η θετική γωνία Κρόνου-νέας σελήνης φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού-οικογένειας και πολύ προσωπικών σου σχέσεων.
+Μπορείς να χτίσεις μία ουσιαστική σχέση, η οποία θα αναδειχτεί σε σχέση ζωής.
+Αυτοπεποίθηση, πεποίθηση, υγεία, διατροφή, αποτοξίνωση.
+Κρυφές επαγγελματικές συμμαχίες που θα κάνουν μία δυνατή πρεμιέρα από Οκτώβρη.
Υγ: Η πολυαστρία (Ερμής, Αφροδίτη, Δίας) στο ζώδιο σου χαρίζουν γοητεία, ομορφιά, χάρη, επικοινωνιακό ταπεραμέντο. Τα συναισθήματα σου και ο νους σου ξεμπλοκάρουν. Σίγουρα δεν θα είσαι ανενόχλητος καθώς θα υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά ο εαυτός σου, τα θέλω σου και οι επιθυμίες σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Έρωτας, φλερτ, διασκεδάσεις, ζωή!

Ζυγός: +Η νέα Σελήνη στον Λέοντα σου χαρίζει δημοτικότητα, εξωστρέφεια, κοινωνική απήχηση. Εύνοια δέχεσαι μέσα από την εμπλοκή σου σε ομάδες και συλλόγους ενώ και η επαφή σου με φιλικά πρόσωπα κρίνεται τυχερότατη.
+Φίλοι, συλλογικοί χώροι, στόχοι, μακροπρόθεσμα σχέδια και θετικότατες μελλοντικές προοπτικές.
+Κέρδη και οφέλη δια του λόγου, δια της πειθούς, δια των ιδεών. Ο λόγος σου έχει το στοιχείο της σοφίας και μπορεί να προσελκύσει τους άλλους σαν μαγνήτης.
+Θετικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων με συγγενείς, φίλους και γείτονες.
+Αγορές-πωλήσεις κινητών-οχημάτων. Στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή.
Υγ: Η πολυαστρία στην Παρθένο σημαίνει έναν φύλακα-άγγελο που σε προστατεύει από τα δύσκολα, από κακοτοπιές και ατυχίες. Ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα εργασιακά και επαγγελματικές. Τυχερές και αποδοτικές μυστικές συμφωνίες. Θετικές προοπτικές σε θέματα υγεία,ς fitness και ψυχολογίας.

Σκορπιός: +Νέα σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πολλά υποσχόμενη για τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Τύχη και εύνοια από ανωτέρους-προισταμένους και έχοντες εξουσία, οι οποίοι σε βλέπουν με μάτι θετικότατο. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, που χτίζονται πάνω σε ένα γερό-δυνατό θεμέλιο και προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας.
+Έσοδα, μισθός, αποδοχές και υλική ασφάλεια.
+Σταθερές, αξίες, σταθεροποίηση.
Υγ: Η πολυαστρία μετατοπιζόμενη στην Παρθένο βοηθάει το κοινωνικό σου προφίλ και την κοινωνική σου απήχηση. Είσαι πιο δημοφιλής, δημοτικός και κερδίζεις μέσα από την ανάμειξη σου με τα social media. Τύχη και εύνοια μέσα από την ανάμειξη σου σε συλλογικούς χώρους. Εύνοια από φιλικά πρόσωπα αλλά και στιγμές ξενοιασιάς μαζί τους. Ατενίζεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και προσπαθείς να χτίσεις την ζωή σου σε στέρεο έδαφος. Φλερτ, έρωτας, διασκεδάσεις.

Τοξότης: +Η νέα σελήνη σχηματίζεται στον οίκο που σχετίζεται στατιστικά με τον κυβερνήτη σου, Δία, έτσι σε γεμίζει με ενθουσιασμό, αισιοδοξία, χαρά, χαμόγελο. Αναμένονται θετικές εξελίξεις σε σχέσεις-συνεργασίες, στην επαγγελματική σου και προσωπική σου ζωή.
+Πέρασε συνεντεύξεις, στείλε βιογραφικά, κάνε μία έρευνα αγοράς και ίσως δεις ένα θεαματικότατο και σταθεροποιητικό αποτέλεσμα.
+Ο λόγος σου κερδίζει πόντους και η πειθώ σου γοητεύει ακόμα και τους πιο δύσπιστους οπαδούς σου ή και τους εχθρούς σου.
+Σπουδές και σχέδια για το μέλλον.
+Φλερτ, έρωτας, διασκεδάσεις.
Υγ1: Με τον Άρη στο ζώδιο σου γεμίζεις ενέργεια, βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και μάλιστα εκεί που είχες μείνει κοντά στην άνοιξη. Διαλύεις ή διαλύεται το παρασκήνιο και ορμητικά δίνεις τέλος σε ότι σε έχει κουράσει. Ο ερωτισμός σου, το σεξαπίλ σου και η προκλητικότητα σου χτυπούν κόκκινο. Πρ΄σοεχε τις παρορμητικές σου κινήσεις.
Υγ2; Με Δία, Ερμής και Αφροδίτη στην Παρθένο η δημοτικότητα σου χτυπάει κόκκινο, ξεχωρίζεις, λάμπεις. Η κοινωνική αποδοχή αλλά και οι επαγγελματικές ευκαιρίες σου χτυπούν την πόρτα.
Υγ3: Προσοχή σε κατάγματα, σπασίματα αλλά και στα θαλάσσια σπορ.

Αιγόκερως: +Η νέα σελήνη στον Λέοντα είναι μοναδική-ευεργετική για τα οικονομικά σου και δη για εκείνα που σχετίζονται με την εφορία, το δημόσιο ή με τους τρίτους. Μπορείς να επιτύχεις άκρως θετικές συμφωνίες και να διευθετήσεις με τρόπο ευνοϊκό ζητήματα που άπτονται του οικονομικού σου.
+Δεν αποκλείεται να βρεις εναλλακτικές πηγές εισοδήματος που θα τονώσουν το πορτοφόλι σου.
+Ερωτισμός, σεξουαλικότητα, πάθος, ερωτισμός, συντροφική-συναισθηματική ζωή.
+Θέματα υγείας. ψυχολογίας και fitness.
+Επωφελείς μυστικές συμφωνίες και δη γύρω από εργασιακά ζητήματα.
Υγ: Η πολυαστρία στην Παρθένο χαρίζει αισιοδοξία, εξωστρέφεια και σε βοηθάει να αλλάξεις τρόπο προσέγγισης σε κάποιες καταστάσεις. Ο τρόπος σκέψης σου γίνεται πιο δεκτικός στο ξένο, στο αλλότριο, στο διαφορετικό και μπορείς να κερδίσεις συμμαχίες και εντυπώσεις μέσα από έναν πιο φιλελεύθερο τρόπο σκέψης. Τύχη και εύνοια μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή.
+Ερωτισμός, φλερτ, παιχνίδι, διασκεδάσεις.
+Θετικές επαγγελματικές και προσωπικές προδιαγραφές.

Υδροχόος: +Η νέα σελήνη σχηματίζεται απέναντι σου φέρνοντας τυχερές εξελίξεις και νέες προδιαγραφές στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες-συντροφική ζωή. Τώρα, μπαίνουν στην ζωή σου νέοι άνθρωποι και αυτό είναι η απαρχή μιας μοναδικής διετίας που ακολουθεί.
+Έρωτας, φλερτ, διασκέδαση.
+Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας, οι ελεύθεροι φλερτάρετε ανενόχλητοι.
+Σταθεροποίηση σχεδίων, στόχων για το μέλλον και για την μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία.
+Φίλοι, συλλογικοί χώροι, ομοϊδεάτες. Η τύχη, η αξιοπιστία και η σταθερότητα που προσφέρουν κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σας μπορούν να σας αναδείξουν προσωπικά-επαγγελματικά και κοινωνικά.
Υγ: Η πολυαστρία στην Παρθένο σημαίνει ενίσχυση του εισοδήματος σας αλλά και έσοδα ή θετικές οικονομικές διευθετήσεις εκκρεμοτήτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Θετικώς κείμενα βαίνουν τα οικονομικά του/της συντρόφου σας ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε χορηγίες και εύνοιες οικονομικού περιεχομένου.
+Βελτίωση της ερωτικοσεξουαλικής σας ζωής, επίλυση προβλημάτων γυναικολογικών-σεξουαλικών. Βελτιώνεται η επικοινωνία και το μεταξύ σας συναίσθημα με τον/την σύντροφο σας.

Iχθείς: +Η νέα σελήνη στον Λέοντα ανοίγει έναν νέο κύκλο εξελίξεων για τα εργασιακά σου ζητήματα, για την καθημερινότητα σου αλλά και για τις καθημερινές σου σχέσεις (με εκείνους που συναλλάσσεσαι σε καθημερινή βάση).
+Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες που μπορούν να σε αναδείξουν κοινωνικά ή να σου χαρίσουν μία προαγωγή. Σίγουρα οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο είναι έντονα αλλά μπορείς να ανέβεις ένα σκαλοπάτι.
+Εύνοια από ανωτέρους και προισταμένους.
+Θέματα υγείας, διατροφής και fitness.
Υγ: Η πολυαστρία στην Παρθένο, απέναντι σου ανοίγει έναν νέο κύκλο γνωριμιών, ευκαιριών, επέκτασης και προόδου μέσα από σχέσεις, συνεργασίες και νέες γνωριμίες.
+Φλερτ, έρωτας, προσωπική-ερωτική ζωή.
+Στο συν είτε είσαι αδέσμευτος είτε είσαι δεσμευμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου