Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο
-Την Πέμπτη 1/9 και ώρα 12:07 το μεσημέρι σχηματίζεται η έκλειψη ηλίου-νέα σελήνη στην Παρθένο και συγκεκριμένα στην ένατη (9) μοίρα του ζωδίου. Η εν λόγω έκλειψη φέρνει στο προσκήνιο θέματα εργασιακά, καθημερινότηταw, εργασιακών-συναδελφικών σχέσεων, υγείας, διατροφής και fitness. 
-Μία πολύ ισχυρή έκλειψη, με έντονες και δύστροπες επιρροές είναι προ των πυλών. Ο Ήλιος αγκαλιά με την Σελήνη σχηματίζουν αντίθεση με τον "ονειρικό" Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον "αυστηρό" Κρόνο. Παραδοσιακά, στην αστρολογία ο εν λόγω σχηματισμός καλείται ταυ-τετράγωνο, με τον Κρόνο στην κορυφή του σχηματισμού. 
-Η Παρθένος επιθυμεί τον έλεγχο, την τελειότητα και νιώθει ανασφάλεια στην έλλειψη ελέγχου και στην ατέλεια. Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα λειτουργεί αποδιοργανωτικά, μας κάνει αφηρημένους, αυξάνει την κακή κρίση, τις λάθος εκτιμήσεις, την θολούρα και τον υποκειμενισμό. Η τάση μας να υπερβούμε τα όρια, το μέτρο χτυπάει κόκκινο. Πάγιο το αίτημα να αποδράσουμε, να δραπετεύσουμε από όρια και περιορισμούς. Αυξάνονται κατακόρυφα η ευαισθησία, ο ρομαντισμός, ο υποκειμενισμός. 

-Η συμμετοχή του Κρόνου δρα με έναν εντελώς αντίθετο τρόπο, μας καλεί να πάρουμε δεσμεύσεις, να οριοθετήσουμε πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπινες σχέσεις. Η πειθαρχία, το μέτρο, η σύνεση, η οργάνωση χαρακτηρίζονται αρετές που μπορούν να μας οδηγήσουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. 
-Που κρύβεται η αλήθεια & που το ψέμα; Πότε πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας & πότε πρέπει να κοιτάξουμε στην ικανοποίηση της ψυχής μας ώστε να την θρέψουμε; 
-Η στενή συμμετοχή του Άρη στο φαινόμενο μας ωθεί σε παρορμητικές αποφάσεις, σε λάθος αποφάσεις λόγω κεκτημένης ταχύτητας και σε επιπόλαιους χειρισμούς. Η κυκλοθυμία, η έλλειψη ανεκτικότητας, η πολεμική διάθεση, ο αποπροσανατολισμός και η πειθαρχία συγκρούονται σε ένα έκρυθμο μείγμα. Είναι μία έκλειψη που σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο πραγμάτων, ο οποίος διαμορφώνεται μέσα από επίπονη προσπάθεια και κόπο. Χρειάζεται να αναλάβουμε ευθύνες και να μην στρουθοκαμηλίζουμε. 
-Το θετικό στο φαινόμενο είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο τέλος της Παρθένου, μία όψη που χαρίζει αισιοδοξία νου, απελευθέρωση της σκέψης. Η όψη κάνει τον νου άκρως ρεαλιστικό και μπορούμε να φιλτράρουμε εξωτερικά γεγονότα ώστε να φτάσουμε στο κατάλληλο συμπέρασμα. Χρειάζεται να φιλοσοφούμε την ζωή, τα γεγονότα, τις δυσκολίες και να μην πτοούμαστε στο πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσουμε. Το μυαλό πάντα ήταν η δύναμη του ανθρώπου. 
Στον κυκεώνα των αλλαγών Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο των προαναφερθέντων ζωδίων.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου: 
Κριός: Η ηλιακή έκλειψη φέρνει αλλαγές, γεγονότα, εξελίξεις και ανακατατάξεις στον εργασιακό σου τομέα, στην καθημερινότητα σου αλλά και στις σχέσεις σου με συναδέλφους-συνεργάτες. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις συνεργάτες και να μπεις σε έναν νέο κύκλο συνεργασιών. Κάποιος συνεργάτης σου ενδέχεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, δυσκολίες και θα πρέπει είτε να του/της σταθείς ή θα συνεχίσεις σε νέα δεδομένα μαθαίνοντας στην απουσία του/της. 
-Αλλάζεις τον τρόπο που εργάζεσαι, μια αλλαγή θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς παραπέρα και να αντλήσεις υλική και ηθική ικανοποίηση. 
-Πρόσεχε την υγεία σου, την διατροφή σου και μην καταπονείς τον οργανισμό σου με εξαντλητικά προγράμματα. Υιοθέτησε έναν νέο τρόπο ζωής, άλλαξε διατροφικές συνήθειες, πρόσθεσε στο πρόγραμμα σου την άθληση. 
-Απέφυγε τα παρασκήνια και τους αθέμιτους ανταγωνισμούς. 
-Ίσως προκύψουν νομικές επιπλοκές, καθυστερήσεις, αναβολές, ματαιώσεις. 
-Πιθανές ταλαιπωρίες στα ταξίδια και τις μετακινήσεις. 
-Όχι στον δογματισμό, στην αδιαλλαξία. 
Υγ: Διατήρησε την ορθή κρίση σου και απέφυγε τις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου: 
Ταύρος: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο εγείρει αλλαγές, εξελίξεις, γεγονότα και ανακατατάξεις στον τομέα των αισθηματικών σου ζητημάτων. Δεν είναι διόλου απίθανο να πραγματοποιήσεις μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Τοιουτοτρόπως, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σου ξεσηκώνοντας το συναίσθημα σου. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να προχωρήσετε σε μία επισημοποίηση ή συμβίωση ενώ οι ενδιαφερόμενοι για έναν απόγονο μπορείτε να επιτύχετε τον στόχο σας. Ευνοούνται δημιουργικά πλάνα, πρότζεκτ και επαγγελματικά εγχειρήματα. Χαρά, διασκέδαση, αισιοδοξία, ανανέωση. Επικείμενες αλλαγές στην προσωπική & επαγγελματική σου ζωή. 
-Αλλαγές στο εισόδημα του/της συντρόφου. Αλλαγές σε οικονομικά που σχετίζονται με το δημόσιο ή με τρίτους. 
-Ο έρωτας δεν αποκλείεται να προέρχεται από τον φιλικό σου κύκλο. Φρόντισε μην εμπλέξεις τον έρωτα με την φιλία καθώς τα όρια είναι δυσδιάκριτα. Πιθανά σενάρια; Ένας έρωτας να μετατραπεί σε φιλία και αντίστροφα. 
-Συλλογική αφύπνιση, συμπόνια, προσφορά, ομαδικό πνεύμα σε βοηθούν να εξελιχθείς. 
-Η έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές ζυμώσεις, εντείνει την οικονομική και συναισθηματική σου ανασφάλεια κάτι που κλονίζει τις σταθερές και τις αξίες στην ζωή σου. Ίσως πιεστείς οικονομικά ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις οικονομική ασφυξία-λιτότητα. 
Υγ: Απέφυγε να εμπλέξεις το χρήμα με τον έρωτα ή τον έρωτα με τα οικονομικά του/της συντρόφου σου.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου: 
Δίδυμοι: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο σημαίνει αλλαγές, γεγονότα, εξελίξεις γύρω από θέματα οικογενειακά αλλά και πολύ προσωπικών σχέσεων. Πιθανά σενάρια; Μία μετακόμιση, μία ανακαίνιση, η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου. Σε κάθε περίπτωση έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις τον δικό σου ιδιωτικό χώρο και εκεί να ζήσεις ανέφελα. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. 
-Αλλάζουν οι σχέσεις σας με την οικογένεια σας, με όσους θεωρείτε οικογένεια σας ενώ δεν αποκλείεται και η απόκτηση ενός απογόνου. Σε κάθε περίπτωση έχετε να αναμένετε ειδήσεις και γεγονότα από τα άτομα της οικογένειας σας. 
-Προσοχή χρειάζεται στα επαγγελματικά σας καθώς υστερείτε σε ευθυκρισία και μπορεί να προβείτε σε κακές εκτιμήσεις. διατηρείστε την ευθυκρισία σας, εργαστείτε σκληρά, μεθοδικά, μην παρεκκλίνετε από τους στόχους που θέτετε ώστε να ανέλθετε σε ένα υψηλότερο βάθρο. 
-Στροφή προς πιο καλλιτεχνικά επαγγέλματα, αίσθημα προσφοράς ή ανικανοποίητου. Μην σας δημιουργείται η εικόνα πως δεν ανταμείβεστε, θα εισπράξετε οφέλη μακροπρόθεσμα. 
-Σχέσεις και συνεργασίες κλονίζονται, δοκιμάζονται, περνάνε κρας τεστ και μόνο όσες αντέχουν συνεχίζουν. Περίοδος συνειδητοποιήσεων επί του τομέα σχέσεων, συνεργασιών-αισθηματικής ζωής-γάμου. Πολλοί θα επισημοποιήσετε τον δεσμό σας και θα λάβετε τα ερωτικά σας πιο σοβαρά. 
Υγ: Κρατήστε ισορροπίες μεταξύ οικογένειας-προσωπικής ζωής και επαγγελματικών.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου:
Καρκίνος: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο σε βάζει σε ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε δώσε. Είναι μια περίοδος που αλλάζεις τρόπο σκέψης, ιδεολογικό σύστημα ενώ παράλληλα αλλάζει ο τρόπος έκφρασης σου και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Πιθανά σενάρια; Μια μετακόμιση, η εύρεση εργασίας σε κάποια άλλη πόλη, η έναρξη ενός νέου εκπαιδευτικού προγράμματος που θα σε καταρτίσει ακόμα περισσότερο. Ιδανική έκλειψη για να πάρεις την απόφαση να ενισχύσεις το βιογραφικό σου και να προάγεις τις ικανότητες σου σε ένα ανώτερο επίπεδο. 
-Αλλαγές στις σχέσεις σου με συγγενείς και αδέλφια. Έχεις να περιμένεις γεγονότα που θα σε αιφνιδιάζουν κατά καιρούς. 
-Πρόσεχε στις μετακινήσεις σου, στα ταξίδια σου αλλά και στα ταξίδια σου στο εξωτερικό καθώς μπορεί να κουραστείς ή να χάσεις αντικείμενα. Προσοχή στην διανοητική σύγχυση, στην θολούρα και στις κακές εκτιμήσεις. 
-Η συμμετοχή του Κρόνου στην έκλειψη φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση και πρέπει να διευθετήσεις αγγαρείες και λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου. Φορτωμένα ωράρια, ψυχολογικές πιέσεις και εξουθένωση του ανοσοποιητικού σου συστήματος. Διασφάλιζε ώρες για προσωπική ανάπαυλα. 
-Πρόσεχε την υγεία σου, μερίμνησε για το σώμα σου και την διατροφή σου. 
-Κάποιες εργασιακές σχέσεις δονούνται και δοκιμάζονται, ενδέχεται να υπάρξει απόσταση και ψυχρότητα. 
Υγ: Βρες την χρυσή τομή ώστε να συνδυάσεις σπουδές-εκπαίδευση και εργασία. Απόφυγε εμπλοκές με συνεργάτες.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου:
Λέων: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο φέρνει αλλαγές, γεγονότα και εξελίξεις γύρο από το εισόδημα σας και τις πηγές αυτού. Πιθανά σενάρια; Η εύρεση μιας εναλλακτικής πηγής εισοδήματος ή η διεκδίκηση οφειλομένων. Αλλάζει ο τρόπος που χειρίζεσαι το χρήμα και παράλληλα αλλάζει η σχέση σου με αυτό. Η έκλειψη συνδράμει στην αλλαγή αξιών, σταθερών στην ζωή σου και σε βάζει σε μία διαδικασία να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου. 
-Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές επενδύσεις αλλά και σε επεκτατικά σχέδια καθώς εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προυπολογισμού και αυτό θα σου προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια. Μην εμπλέξεις τα οικονομικά σου με τρίτους και δη με του συντρόφου σου. Απέφυγε την λήψη ενός δανείου και μην δανείσεις χρήματα. 
-Λειτουργείς με το ένστικτο ενώ παράλληλα η διαίσθηση σου σε βοηθάει να γλυτώσεις από κινδύνους και απάτες. 
-Η κόντρα γωνία του Κρόνου με την έκλειψη βάζει την αισθηματική σου ζωή στην κατάψυξη αλλά για λόγους πρακτικούς. Ο υπερβάλλον ζήλος σου για την δουλειά σου, τα επαγγελματικά σου, οι φιλοδοξίες σου χτυπάνε κόκκινο και αυτό ίσως σε απομακρύνει από το ταίρι σου. Πιθανώς να συνειδητοποιείς αλλαγές σε αξίες, σταθερές, σε πρέπει και προτεραιότητες. Ένα άλλο σενάριο; Το ξεκαθάρισμα στην σχέση σου. Εάν η σχέση περάσει το κρας τεστ σημαίνει πως έχει προοπτικές στο μέλλον. Εάν τα προβλήματα μεγεθύνονται καλό είναι να ρίξεις τίτλους τέλους. 
Υγ: Κράτησε τις ισορροπίες μεταξύ του έρωτα και των επαγγελματικών σου.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου:
Παρθένος: Πρωταγωνιστής-πρωταγωνίστρια της έκλειψης που σχηματίζεται στο ζώδιο σου. Η ζωή σου, οι στόχοι σου, τα θέλω σου, οι επιθυμίες σου σε πρώτο πλάνο. Αλλαγές, ανακατατάξεις, εξελίξεις και γεγονότα αναμένονται τόσο στην προσωπική σου όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Αλλάζεις εσύ, αλλάζει η εικόνα που έχεις εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου έτσι αλλάζουν και οι άλλοι απέναντι σου, όπως και ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν. Σενάριο νούμερο ένα; Κάνεις μία σχέση ζωής, γνωρίζεις έναν άνθρωπο που θα σου αλλάξει την ζωή αλλά και οπτική γωνία. Σενάριο νούμερο δύο; Αποφασίζεις να δεσμευτείς και να επισημοποιήσεις την σχέση σου ή αποφασίζεις να χωρίσεις εάν διαφέρεις με το ταίρι σου. Έχεις να περιμένεις επαγγελματικές εξελίξεις, πιθανώς μια προαγωγή, πιθανώς αλλαγή εργασίας, αντικειμένου, συνεργατών;! Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. 
-Πρόσεχε όμως στην κρίση σου καθώς μπορεί να είναι εσφαλμένη και να οδηγηθείς σε λάθος επιλογή είτε συντρόφου είτε συνεργατών έτσι χρειάζεται να επιστρατεύσεις την λογική σου, τον ρεαλισμό σου και το αντικειμενικό σου κριτήριο. 
-Σχέσεις-συνεργασίες βαδίζουν σε τοπίο ομιχλώδες έτσι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων σου. Άφησε το διάστημα ενός εξαμήνου να παρέλθει και τότε θα σαι πιο βέβαιος για το ποιόν των ανθρώπων γύρω σου. 
-Η δυσμενής επιρροή του Κρόνου σε πιέζει ψυχολογικά και σε ωθεί στο να αλλάξεις. Μόνο που η αλλαγή έρχεται από μέσα σου αλλά απαιτεί θυσία και αυταπάρνηση. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις, θα πονέσεις. 
-Πρόσεχε τις σχέσεις σου με την οικογένεια σου και με πολύ οικεία πρόσωπα. Πιθανώς να χρειαστεί να στηρίξεις μέλη της οικογένειας σου. Ευθύνες-υποχρεώσεις και επιστροφή σε ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα. Η οικογένεια έχει απαιτήσεις από εσένα. 
Υγ: Κράτα ισορροπίες στην προσωπική σου και οικογενειακή σου ζωή.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου:
Ζυγός: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο παίζει με την ψυχολογία σου, τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το υποσυνείδητο και το ασυνείδητο σου. Μπορεί να είσαι πιεσμένος/η τις ημέρες αυτές αλλά σίγουρα γίνονται καθάρσεις που σε αποδεσμεύουν από βαρίδια που κάθονται σαν κατακάθι στην ψυχή σου. Όλα έχουν ως στόχο την ψυχική σου ενδυνάμωση και εξύψωση. Αλλαγές, ανακατατάξεις και εξελίξεις αναμένονται σε θέματα εργασιακά και στην καθημερινότητα σου. Πρέπει να μάθεις να ζεις υιοθετώντας έναν πιο ευέλικτο τρόπο στα εργασιακά σου. Σχέσεις & συνεργασίες μοιάζουν τεταμένες αλλά γίνονται ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιείς ποιοι είναι σύμμαχοι σου. Μοναδική ευκαιρία για να αρχίσεις ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής ή ένα πρόγραμμα άθλησης. Ευνοούνται η ενασχόληση με την μεταφυσική, τις εναλλακτικές θεραπείες, την γιόγκα και τον διαλογισμό. Μαθαίνεις να εστιάζεις στον εαυτό σου, στα θέλω της ψυχής σου με περισσότερη ευκολία. 
-Πρόσεχε την διατροφή σου, τις τροφές που καταναλώνεις, απέφυγε τοξικές τροφές καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού σου συστήματος. 
-Στον εργασιακό χώρο ή με συνεργάτες σου αναμένεται ένα κλίμα ασυνεννοησίας, ασάφειας για αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος στον λόγο και στην μεταξύ σας επικοινωνία ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Επιστράτευσε την λογική σου, αυτοσυγκεντρώσου και καταπολέμησε την αφηρημάδα σου ώστε να φέρεις σωστά εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. 
-Πρόσεχε τις σχέσεις σου με αδέλφια και συγγενείς καθώς φαίνεται να μπαίνουν σε απόσταση. Μην εκφράζεσαι απόλυτα, άκαμπτα, δογματικά, σκληρά. 
-Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός/ή, επικριτικός/ή και αυτό να πικράνει κοντινούς σου ανθρώπους. 
Πιθανές ταλαιπωρίες σε ταξίδια και μετακινήσεις. 
Υγ: Φρόντισε την υγεία σου, τις ψυχολογικές μεταπτώσεις κοντά στην 1η του Σεπτέμβρη. Μην γίνεσαι αυστηρός/ή με τον εαυτό σου.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου:
Σκορπιός: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο έχει να παίξει με τις κοινωνικές σου επαφές, με τον κοινωνικό σου ιστό αλλά και με την ένταξη σου σε ομάδες, συλλόγους, συνεργάτες. Επηρεάζει ακόμα τον τομέα της φιλίας και φέρνει αλλαγές, γεγονότα, εξελίξεις και ανακατατάξεις στα προαναφερθέντα ζητήματα. Έχεις την ανάγκη να εκφραστείς, να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις ενώ παράλληλα μαθαίνεις πως το ομαδικό πνεύμα και η ομαδική εργασία αποδίδουν περισσότερο από την ατομική προσπάθεια. Η έκλειψη σε φέρνει αντιμέτωπο/η με την φοβία σου να ανοιχτείς στον κόσμο, στο κοινό καθώς είσαι από την φύση σου εσωστρεφές πλάσμα αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξεις. Αναμένονται αλλαγές στον φιλικό σου κύκλο, κάποιοι μπορεί να σε απογοητεύουν και να πέφτουν τίτλοι τέλους ενώ άλλοι έρχονται στην ζωή σου φέρνοντας προοπτικές εξέλιξης. 
-Αλλαγές έχεις να περιμένεις και στην αισθηματική σου ζωή, η οποία φαίνεται ειδυλλιακή και αντλείς ικανοποίηση, γαλήνη και ηρεμία. Η σχέση σου με τον/την σύντροφο σου μπορεί να δυναμώσει αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια, αντικειμενισμός και να επιστρατεύεις που και που το μυαλό σου χωρίς συναισθηματισμούς. Όμορφες στιγμές έχεις να περιμένεις από τα παιδιά σου ενώ το παιδί ξυπνάει μέσα σου γεμίζοντας σε αισιοδοξία. 
-Η δυσμενής επιρροή του Κρόνου στο φαινόμενο της έκλειψης πιέζει τα οικονομικά σου, τις αποδοχές σου και βιώνεις μία λιτότητα που σε κλονίζει κατά καιρούς. Επίσης καλείσαι να αλλάξεις τρόπο που χειρίζεσαι το χρήμα κάτι που σε κάνει να αλλάξεις σχέση με το χρήμα και τα αποκτήματα σου. Δεν αποκλείονται έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα κληθείς να καλύψεις έτσι θα βγεις εκτός προυπολογισμού. 
-Το να αλλάξεις τρόπο οικονομικής διαχείρισης τούτη την περίοδο θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτηθείς στον εν λόγω τομέα. 
-Κρίση αξιών, σταθερών και αρχών που σε κάνει να συνειδητοποιείς πως έχεις διαφορές από τους γύρω σου. Φρόντισε αυτές οι διαφορές να μην κλονίσουν την ομαλότητα των συνεργασιών σου. 
Υγ: Μην εμπλέξεις το χρήμα με τους φίλους και τα ερωτικά σου. Μην δανείσεις σε φιλικά πρόσωπα, σε ομάδες, συλλόγους. Κράτα ξεχωριστό ταμείο από το ταίρι σου. Αυξάνονται οι ανάγκες των παιδιών σου.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου:
Τοξότης: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο για εσένα συμβολίζει καταιγιστικές εξελίξεις, αλλαγές και γεγονότα στον επαγγελματικό σου τομέα αλλά και σε θέματα κοινωνικής καταξίωσης, προβολής και δημοτικότητας. Δεν αποκλείεται να βρεις εργασία που να σχετίζεται με το αντικείμενο σου. Βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και αναζητάς την καταξίωση. Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας αναμένεται βελτίωση στο πελατολόγιο σου. Σε κάθε περίπτωση διαφαίνονται αλλαγές στα επαγγελματικά και την καριέρα. Σενάριο νούμερο δύο; Αποχωρεί κάποιος συνεργάτης και αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες. Σενάριο νούμερο τρία; Αλλάζεις εργοδότη ή αλλάζει η σχέση σου με τον εργοδότη σου. 
-Η εμπλοκή του Ποσειδώνα στην έκλειψη σε καλεί να βρεις λεπτές ισορροπίες μεταξύ καριέρας-οικογένειας. Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο εξάμηνο να ανακύπτουν οικογενειακά προβλήματα ή υποχρεώσεις για τα οποία θα πρέπει να μεριμνήσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να στηρίξεις άτομα της οικογένειας σου. 
-Απέφυγε αγορές και πωλήσεις ακινήτων καθώς θα είναι μη συμφέρουσες ή προβληματικές. 
-Η ψυχολογία σου κατά καιρούς γίνεται εύθραυστη και εσύ ευάλωτος λόγω βραχυκυκλωμάτων. Ας σε αγγίξει κάποιος, χρειάζεται αντιηλεκτρικό γάντι. 
-Η συμμετοχή του αυστηρού Κρόνου από το ζώδιο σου, σου υπενθυμίζει ότι η άνοδος σου και η επαγγελματική σου αναρρίχηση απαιτούν θυσίες, θυσία χρόνου και προσωπικής ελευθερίας. εάν εργαστείς σκληρά, μεθοδικά, υιοθετώντας τις Κρόνιες αρετές θα αναδειχτείς κοινωνικά και θα αντλήσεις την δέουσα ικανοποίηση. 
-Η προσωπική σου ζωή περνάει μέσα από ένα κρας τεστ. Εάν στηρίζεται σε γερά θεμέλια συνεχίζει ανενόχλητη και περνάει στο στάδιο της ωρίμανσης - επισημοποίησης. Πολλοί Τοξότες ενηλικιώνεστε στα αισθηματικά, αναζητώντας την ασφάλεια και μια σίγουρη ζωή. 
-Εάν πάλι διατηρείς συμβατικά μια σχέση δεν αποκλείεται να πέσουν τίτλοι τέλους. 
Υγ: Βρες τις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών-οικογένειας και προσωπικής ζωής. Μην τα εμπλέκεις και φρόντισε να μην απορροφάσαι σε έναν από τους τρεις τομείς.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου:
Αιγόκερως: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο παίζει με την ιδεολογία σου, με τον τρόπο που σκέφτεσαι, εκφράζεσαι και επικοινωνείς. Εκεί είναι που δρα καταλυτικά και φέρνει αλλαγές-μετατροπές. Αλλάζεις ιδεολογικό σύστημα, αλλάζει ο τρόπος που εκφράζεσαι, σκέφτεσαι και επικοινωνείς. Σενάριο νούμερο ένα; Ενισχύεις το βιογραφικό σου, αποφασίζεις να ειδικευτείς, να αποκτήσεις περισσότερη κατάρτιση ώστε να ανέλθεις κοινωνικά. Ιδανικό διάστημα για να περάσεις συνεντεύξεις, να στείλεις βιογραφικά και να αρχίσεις σπουδές εκ νέου. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο ταξίδι ζωής και να έρθεις σε επαφή με άλλους πολιτισμούς, άλλες κουλτούρες κάτι που θα συνδράμει στο να αλλάξεις τρόπο αντίληψης. Η έκλειψη σε βάζει σε μια διαδικασία στοχοθέτησης για το μέλλον με αισιοδοξία, θάρρος και αλλάζεις οπτική γωνία, αποκτάς θετικότητα. 
-Χρειάζεται να προσέχεις την σχέση σου με τον νόμο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νομικές επιπλοκές. Πρόσεχε τις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς καθώς ενδέχεται να ρθουν στην επιφάνεια προβλήματα, παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία να χαλάσει το καλό κλίμα που έχει προηγηθεί. 
-Προσοχή στις μετακινήσεις, στα ταξίδια σου καθώς η αφηρημάδα σου χτυπάει κόκκινο και μπορεί να χάσεις αντικείμενα. Προσοχή σε απώλεια εγγράφων στην δουλειά. 
-Μπαίνεις σε μία περίοδο έντονων επικοινωνιακών πάρε δώσε και χρειάζεται να ακούς προσεκτικά τι έχουν να σου πουν ενώ πρέπει να εκφράζεσαι χωρίς ασάφειες για να αποφευχθούν οι παρανοήσεις και τα μπερδέματα. 
-Η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Κρόνου στο φαινόμενο βαραίνει την ψυχολογία σου, δημιουργεί μελαγχολία και σε βάζει σε μία διαδικασία απολογισμών και κλεισίματος υποθέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κλείνεις κάποιους κύκλους με τρόπο όχι εύκολο. 
-Φρόντισε για την υγεία σου, αθλήσου, υιοθέτησε ένα υγιεινό σύστημα διατροφής και απαλλάξου από τοξίνες. Η ψυχολογία σου κοντά στην έκλειψη μπορεί να βαρύνει αλλά μην χάνεις το δάσος. 
Υγ: Μην αμελείς την υγεία σου, απέφυγε παρασκήνια και κρυφούς ανταγωνισμούς και προπάντων προσοχή στις μετακινήσεις σου.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου:
Υδροχόος: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο φέρνει αλλαγές, γεγονότα, εξελίξεις και ανακατατάξεις στον τομέα των οικονομικών σου και μάλιστα σε ότι σχετίζεται με εφορίες, διατροφές, δάνεια, δημόσιο ή με τα οικονομικά του/της συντρόφου σου. Δεν αποκλείεται να προβείς σε επαναδιαπραγματεύσεις χρεών και οφειλών και να ρυθμιστεί μία εκκρεμότητα σου σε νέες βάσεις. Ένα άλλο σενάριο αφορά τα οικονομικά του/της συντρόφου σου, τα οποία φαίνονται να περνάν κάποια σκαμπανεβάσματα. Δεν αποκλείεται να βιώσεις κάποια αστάθεια στον εν λόγω τομέα. Ας απευχηθούμε στην οικονομική εκμετάλλευση και στην απώλεια χρημάτων. Αλλάζει η ψυχολογία σου, η διάθεση σου, γίνεσαι περισσότερο διαισθητικός κάτι που δεν παραγκωνίζει φυσικά την λογική σου, απλώς ο συνδυασμός λογικής-διαίσθησης είναι πιο ευεργετικός. Η ερωτική-σεξουαλική σου ζωή περνάει από στάδιο αλλαγής και επιθυμείς να αλλάξεις την σχέση σου με το ταίρι σου. 
-Η συμμετοχή του Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργεί σύγχυση αξιών, σταθερών στην ζωή σου και αυτό σε κάνει να χάνεις το κέντρο σου ή να συνειδητοποιείς ότι διαφέρεις από τους άλλους. 
-Απόφυγε να δανείσεις σε τρίτους αλλά και να δανειστείς, μην προβαίνεις σε οικονομικά ανοίγματα καθώς θα βγεις ζημιωμένος. 
-Η δυσμενής γωνία του Κρόνου στο φαινόμενο της έκλειψης φέρνει ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σχέσεις αλλά και στην σχέση σου με άλλα άτομα μέσα σε συλλόγους και ομάδες. δεν αποκλείεται κάποιες σχέσεις τέτοιας υφής να δοκιμαστούν, περνώντας μέσα από κρας τεστ. Εάν είναι γερές και στηρίζονται σε δυνατά θεμέλια θα συνεχίσουν στο μέλλον, εάν όχι αποχωρούν ελαφρύνοντας την διάθεση σου. 
-Δεν αποκλείεται να βιώσεις την ματαίωση κάποιων σχεδίων σου αλλά έχε υπόψιν σου πως είναι κάτι παροδικό, τα πράγματα θα προχωρήσουν λίγο παρακάτω. 
Υγ: Μην εμπλέξεις το χρήμα με τις φιλίες. Μην δανείσεις σε ομάδες, συλλόγους. Καθυστέρησε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις επί του μισθού σου.

Έκλειψη Ηλίου 1ης Σεπτεμβρίου:
Ιχθείς: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων & συνεργασιών σου. Αλλαγές, γεγονότα, εξελίξεις στο μενού του μήνα Σεπτέμβρη αλλά και στην πορεία ενός εξαμήνου. Νέες συνεργασίες, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και φέρνουν χαρούμενες ειδήσεις πολλές φορές ενώ σε βοηθάνε να εξελιχθείς σε επίπεδο πνευματικό-ιδεολογικό και συναισθηματικό. Οι δεσμευμένοι μπορεί να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας έτσι η σχέση σας αλλάζει ποιότητα και πορεία. Άλλοι θα συνειδητοποιήσετε πως διαφέρετε από το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να δώσετε τέρμα σε μία σχέση που θεωρούσατε σχέση ζωής. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Σε κάθε περίπτωση προβλέπεται παρέλαση ανθρώπων στην ζωή σας, άλλοι εισβάλλουν, άλλοι αποχωρούν, το μόνο σίγουρο είναι πως ο κοινωνικός σας ιστός αλλάζει. 
-Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στην έκλειψη σας καλεί να είστε αντικειμενικοί όσο μπορείτε και να μην παρασύρεστε από την φαντασία σας φτιάχνοντας το δικό σας παραμύθι. Διασφαλίστε τον ορθολογισμό σας μην τυχόν απογοητευτείτε από σχέσεις και ανθρώπους. 
-Ωστόσο, δεν αποκλείεται και η εκπλήρωση ονείρων ζωής. 
-Ο Κρόνος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας αυξάνει σημαντικά την φιλοδοξία σας και σας ωθεί στην ανάληψη ευθυνών-πρωτοβουλιών στα επαγγελματικά σας ώστε να αναρρηχηθείτε σαν κισσός. Ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση αλλά και καταξίωση ανοίγουν τον δρόμο για μία λαμπρή καριέρα. Αναμένονται αλλαγές, καθώς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις να κάνετε κάτι διαφορετικό ή να ανεβείτε βαθμίδα. Το αίσθημα του ανικανοποίητου θα σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια. 
Υγ: Προσέχετε τις σχέσεις σας με ανωτέρους-προισταμένους και έχοντες εξουσία. Μην δημιουργείτε προστριβές, διατηρήστε χαμηλό προφίλ. Στις σχέσεις και στις συνεργασίες κρατάτε μικρό καλάθι μην τυχόν προδωθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου