Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 - Ζυγός


Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 – Ζυγός
Γενικές Προβλέψεις
Φίλοι Ζυγοί, το νέο έτος είναι μία από τις τυχερότερες χρονιές της δεκαετίας, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Ο Δίας στο ζώδιο σας μέχρι τις 10/10/2017 φέρνει ευκαιρίες για εξέλιξη, πρόοδο, επεκτατική διάθεση, τύχη, επιτυχία, αναγνώριση αλλά και προσωπική-επαγγελματική επιτυχία. Δέχεστε εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, γνωρίζετε καινούριους ανθρώπους και οργανώνετε την ζωή σας σε καλύτερες βάσεις. Η θετική γωνία του Κρόνου από τον Τοξότη μέχρι το τέλος της χρονιάς σχεδόν σταθεροποιεί την δράση σας, τα σχέδια σας και βοηθάει στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Δέχεστε εύνοια σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίων σχέσεων ενώ παράλληλα βελτιώνεται ο αισθηματικός σας βίος και η κοινωνική σας ζωή. Από 10/10 και έπειτα ενισχύεται ο τομέας των οικονομικών σας και οι αποδοχές σας αυξάνονται ενώ από τις 20/12 ο Κρόνος στον Αιγόκερω πιέζει τον οικογενειακό σας βίο, φέρνοντας ευθύνες, υποχρεώσεις και βάρη. Ο Ουρανός από τον Κριό επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας στην ζωή σας ανθρώπους, με τρόπο εντελώς αναπάντεχο και αιφνίδιο. Ανανέωση, κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί ενθουσιασμοί αλλά και αποχωρισμοί στο μενού της επιρροής. Ο Ποσειδώνας καλεί εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο που εργάζεστε και να αποφεύγετε επαγγελματικά ρίσκα όταν δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα μιας και η κρίση σας θολώνει. Τέλος, ο Πλούτωνας από τον αιγόκερω επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις 4-5-6-7-8-9-10-11&12/10 φέρνοντας βαθιές, κυτταρικές αλλαγές στον οικογενειακό σας βίο.
Υγεία – Ψυχολογία
Ο Δίας στο ζώδιο σας εφιστά την προσοχή σας ώστε να μην πάρετε βάρος λόγω διατροφικών υπερβολών. Η όρεξη σας αλλά και η ροπή σας στην κατανάλωση φαγητού και αλκοόλ μπορούν να συντελέσουν στο να αλλάξετε σωματότυπο ή διατροφικές συνήθειες. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτωβρίου να είστε προσεκτικοί σε θέματα διατροφής, υγείας και lifestyle καθώς υπάρχει κίνδυνος για διατροφικές διαταραχές ή εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Καλό είναι να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο ζωής και να προσθέσετε στο πρόγραμμα σας την άσκηση, τον αθλητισμό ή κάποιο χόμπι-σπορ. Τον μήνα Ιανουάριο ο Άρης από τους Ιχθείς και τον τομέα της υγείας σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σας προειδοποιεί για θέματα που μπορούν να προκύψουν. Εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ανάπαυση, αθληθείτε με μέτρο, μεριμνήστε για την υγεία σας κάνοντας ένα τσεκ απ. Δραστηριοποιηθείτε ώστε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και την «πίστη» στις δυνάμεις σας καθώς από τις 20/12 ο Κρόνος σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σας κάνουν να νιώσετε ευάλωτοι. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο-δωδεκαήμερο του Οκτώβρη δέχεστε την κόντρα γωνία του Πλούτωνα έτσι κατά καιρούς νιώθετε μελαγχολικοί ή πως τα προβλήματα σας πνίγουν, σκοτεινιάζοντας την ψυχολογία σας. Τον μήνα Ιανουάριο καλό είναι να επανεξετάσετε θέματα υγείας, πιθανώς να χρειαστεί κάποιος επανέλεγχος. Περισσότερο ψυχολογικά πιεσμένοι στο διάστημα από τις 6/9 έως τις 23/10 ενώ η έκλειψη στα τέλη Φεβρουαρίου σας καλεί να θωρακίσετε τον οργανισμό σας και να φροντίσετε για θέματα υγείας. Ο Ιούνιος είναι ψυχολογικό σας αποκούμπι. 

Σπίτι – Οικογένεια 
Παρ όλες τις αντιξοότητες και αλλαγές που βιώνετε ορισμένοι Ζυγοί και όχι καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς έχετε ένα αβαντάζ στον εν λόγω τομέα. Καλό είναι να διευθετήσετε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας μέχρι τις 20/12 καθώς στην συνέχεια ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα σας στριμώξει αρκετά. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο διάστημα από τις 4 έως τις 12/10 φέρνοντας ριζικές, καταιγιστικές, βαθιές, ουσιαστικές αλλαγές σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και ακίνητης περιουσίας. Πολλές φορές έχετε βιώσει έναν «θάνατο» μεταφορικά ενώ μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε προβληματικές οικογενειακές καταστάσεις. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας ενδέχεται να σας απασχολούν και να μην βρίσκετε λύσεις. Ωστόσο, όλες αυτές οι δοκιμασίες σας σπρώχνουν στο να γίνετε περισσότερο ανθεκτικοί στις αντιξοότητες. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάιος, Αύγουστος, οι αρχές Σεπτεμβρίου και ο Νοέμβριος είναι εξαιρετικοί και υπόσχονται καλύτερες καταστάσεις-εξελίξεις. Προσοχή χρειάζεται τον Μάρτη και τον Αύγουστο και ειδικότερα κοντά στις ημερομηνίες 30/3 και 4/8 όπου δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα. Προσέχετε τις υπερβολικές σας αντιδράσεις σε ζητήματα σπιτιού, αποφύγετε τις αγοραπωλησίες ακινήτων και προστατέψτε τις σχέσεις σας με οικεία πρόσωπα. Στο διάστημα από τις 5/6 έως τις 20/7 οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν χρόνο για την οικογένεια. Βρείτε τις ισορροπίες και απολαύστε έναν ήπιο Αύγουστο μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους, από τους οποίους θα αντλήσετε ζεστασιά και αγάπη. Οι γιορτές του 2017 θα σας βρουν πολύ δεμένους με την οικογένεια σας και αρκετά προσκολλημένους σε άτομα δικά σας. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά 
Ο οικονομικός τομέας θα δεχτεί τονωτικές ενέσεις το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς και πιο συγκεκριμένα από τις 10/10 με το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό. Εισοδηματική ανάκαμψη, εναλλακτικές πηγές εισοδήματος και εύρεση νέων πόρων σημαίνουν περισσότερη ρευστότητα και άνεση. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε ένα μπόνους ή μια αύξηση μισθού ενώ παράλληλα μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας. Η σχέση σας με τον εργοδότη βελτιώνεται σημαντικά και αυτό μπορεί να σημάνει οικονομική σταθερότητα. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο Δίας-Πλούτωνας σε θετική γωνία μπορεί να σημάνουν κέρδη από κληρονομιές ή σημαντική εισοδηματική ανάκαμψη. Από τον Οκτώβρη και έπειτα οι διαδοχικές διελεύσεις Ερμή, Ήλιου, Αφροδίτης και Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού σε συνδυασμό με τον Δία από το ίδιο ζώδιο σημαίνουν θετικότατες οικονομικές εξελίξεις. Τα έκτακτα έξοδα και οι υποχρεώσεις για κάλυψη αναγκών δεν θα λείψουν, σίγουρα όμως θα έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας και να νιώσετε μία περισσότερη ασφάλεια. Το πρώτο εννεάμηνο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα καθώς ο οικονομικός τομέας δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα. Ωστόσο, πρέπει να επιδείξετε προσοχή σε οικονομικούς χειρισμούς καθώς θα νιώσετε «στριμωγμένοι» και οικονομικά «στεγνοί» στα τέλη Ιανουαρίου, Μαΐου και στις αρχές Οκτωβρίου. Τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Νοέμβριο έχετε να περιμένετε έσοδα και οικονομική ενίσχυση καθώς οι πλανητικές συγκυρίες είναι υπέρ σας, με το μέρος σας. Ένα διάστημα ακόμα που χρήζει προσοχής είναι εκείνο από τις 11/3 έως τις 22/4 καθώς ο Άρης θα διατρέχει τον τομέα των οικονομικών σας, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων και διατροφής. 

Επαγγελματικά αναμένεται μία χρονιά επέκτασης, ευκαιριών, προόδου και θετικών εξελίξεων. Ο Δίας στο ζώδιο σας μέχρι τις 9/10 φέρνει στο προσκήνιο νέες σχέσεις και συνεργασίες έτσι μπορείτε να χτίσετε έναν νέο κύκλο γνωριμιών, επαφών. Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στην ζωή σας φέρνοντας ευτυχία, αισιοδοξία ενώ σας βοηθάνε να δείτε την ζωή με θετικότερο μάτι. Το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου αν και έχετε αρκετές υποχρεώσεις επιτυγχάνετε πολλά. Επιπρόσθετα, οι μήνες Αύγουστος και Σεπτέμβριος μοιάζουν εντυπωσιακοί και μπορείτε να σταθεροποιήσετε επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η αναγνώριση, η προαγωγή και η καταξίωση στο μενού του διμήνου. Εάν ασχολείστε με την συγγραφή, την εκπαίδευση, το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις έχετε να αναμένετε πολλά ευχάριστα νέα. Η σταθερότητα και η αξιοπιστία φλερτάρουν με την καθημερινότητα σας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς στρέφει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου σε πιο καλλιτεχνικές επαγγελματικές διεξόδους-αναζητήσεις ενώ καλεί εσάς που ασχολείστε με περισσότερο τεχνοκρατικά επαγγέλματα να είστε ρεαλιστές και αντικειμενικοί ώστε να μην πέσετε θύματα των δικών σας επιλογών. Χρειάζεται να προβείτε σε κάποιες αναθεωρήσεις επαγγελματικές καθώς πρέπει να φανείτε αποδοτικότεροι. Οι συγκεκριμένη ομάδα δείξατε περισσότερη προσοχή κοντά στα μέσα Μάη και στις αρχές Ιούλη. Ιδιαίτερα προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε τους μήνες Φλεβάρη και Αύγουστο, κοντά στις 11/2 και τις 7/8 καθώς οι Σεληνιακές εκλείψεις δηλώνουν εντάσεις, ρευστότητα, ανασφάλεια και έντονες αγωνίες. Θα χρειαστεί να τρέξετε ώστε να καλύψετε το χαμένο έδαφος και να εκπληρώσετε τις εκκρεμότητες σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και πιο συγκεκριμένα από τις 14 έως τις 23/10 έχετε να αναμένετε επαγγελματικές ευκαιρίες, στήριξη και πρόοδο για επαγγελματικά ζητήματα. Πολλές φορές συμβαίνουν αρκετά αναπάντεχα κάποια γεγονότα που σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας αλλά φέτος φαίνεται να σταθεροποιούνται ή τουλάχιστον έρχονται με πιο ήπιο τρόπο. Δεν αποκλείεται να έχετε μάθει να προσαρμόζεστε ευκολότερα. Ευθύνες & υποχρεώσεις σας κατατρέχουν στα διάστημα από τις 5/6 έως τις 20/7 ενώ ο μήνας Αύγουστος παρόλο μήνας διακοπών αναμένεται θετικότατος. 

Έρωτας, Αισθηματικά & Κοινωνική Ζωή
Ο αισθηματικός τομέας είναι ο πλέον ευνοημένος για το νέο έτος. Ο Δίας στο ζώδιο σας σημαίνει νέες σχέσεις, συνεργασίες και γνωριμίες που θα σας κάνουν να αισιοδοξήσετε και να ανακτήσετε την λάμψη σας. Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στην ζωής σας βοηθώντας σας να εξελιχθείτε προσωπικά και επαγγελματικά. Οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα στην σχέση σας ή στον γάμο σας μπαίνετε σε μία φάση επαναδιαπραγμάτευσης και θα θέσετε νέα θεμέλια. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευλογίες του σύμπαντος ώστε να επισυνάψετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Από τις 10/10 και έπειτα ο Δίας στον Σκορπιό σας βάζει σε μία διαδικασία σταθεροποίησης σχετικά με ότι χτίσατε στις σχέσεις και τον έρωτα το περασμένο εννεάμηνο. Ο Κρόνος από τον Τοξότη βοηθάει εσάς του τρίτου δεκαημέρου να σταθεροποιήσετε την αισθηματική σας ζωή και να απολαύσετε μία ήρεμη ζωή. Ο μήνας Αύγουστος είναι εξαιρετικό και προσφέρει άψογη επικοινωνία με τον/την σύντροφο σας. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας σας ξαφνικές γνωριμίες, αναπάντεχους ενθουσιασμούς, κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και ξαφνικούς χωρισμούς. Ο παράγοντας του απροόπτου, του αιφνίδιου έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά σε σχέσεις και συνεργασίες. Τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο λειτουργεί η αντίθεση Δία-Ουρανού που φέρνει συνεχείς ανακαλύψεις, αποκαλύψεις και ευχάριστες γνωριμίες στον εν λόγω τομέα. Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ζωηρή, πολύχρωμη και περνάτε μέσα από μία φάση ανανέωσης του κοινωνικού σας ιστού. Έχετε να περιμένετε πολλές εκπλήξεις, νέες γνωριμίες, ενώ θα γνωρίσετε ανθρώπους ιδιαίτερα ενδιαφέροντες που φέρουν διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία από την δική σας. 
Τους μήνες Μάρτιο και Αύγουστο, συγκεκριμένα στις 30/3 και στις 4/8 (15 ημέρες πριν, 15 ημέρες μετά) προσέξετε τις υπερβολές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σενάριο πρώτο; Έχετε διάφορες οικογενειακές εκκρεμότητες και παραμερίζετε την προσωπική σας ζωή. Σενάριο δεύτερο; Ένας νέος έρωτας μπαίνει στην ζωή σας και ταράζει τις ισορροπίες στο σπίτι σας. 

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας κινείται ανάδρομη στο διάστημα από τις 4/3 έως τις 15/4 έτσι πρέπει να αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις και δεσμεύσεις γύρω από θέματα σχέσεων-συνεργασιών αλλά και γύρω από αισθηματικά-οικονομικά ζητήματα. Οι μήνες Φεβρουάριος, Μάρτιος και Μάης είναι ιδιαίτερα ερωτικοί, εξωστρεφείς και ευχάριστοι ενώ τον Μάρτιο δεν αποκλείονται και επανασυνδέσεις ή επιστροφές ερώτων από το παρελθόν σας. Ζυγίστε τις ισορροπίες και αποφασίστε εάν πρέπει να δώσετε μία ακόμα ευκαιρία στο πρόσωπο που επιστρέφει. Στο διάστημα από τις 29/1 έως τις 10/3 προσέχετε ανταγωνισμούς σε συνεργασίες και διαφωνίες-διαπληκτισμούς με τον/την σύντροφο σας. Η άνοιξη του 2017 αναμένεται έντονη, ερωτική, παθιασμένη. Τέλος, οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σας βάζουν σε μία διαδικασία αλλαγών γύρω από τα ζητήματα καρδιάς. Πολλοί θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα, άλλοι θα αποφασίσετε να χαράξετε τον δρόμο «της μοναξιάς» εφόσον διατηρείτε έναν δεσμό που δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Σε κάθε περίπτωση η νέα χρονιά είναι ευχάριστη και κρύβει πολλές εκπλήξεις και εξελίξεις στο κομμάτι του έρωτα αλλά και των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Παίξτε, φλερτάρετε, διασκεδάστε, γοητεύστε, γοητευτείτε, νιώστε ποθητοί/ποθητές. Σε κάθε περίπτωση, έχετε κατά νου ότι σοβαρές αποφάσεις θα ληφθούν το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς. Τι σημαίνει αυτό; Πως τότε θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα θέλω σας και τις επιλογές σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου