Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς/Άρης σύνοδος Ουρανός

♈ H έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας κατάστασης, μίας υπόθεσης σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Σε μία περίοδο έντονα δυναμική, με καινούργια ξεκινήματα, όπου νιώθετε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, ερωτικοί ξαφνικά νιώθετε αποδυναμωμένοι, σαν σε δίνει ρουφήχτρας ή κυκλώνα. Προσέχετε έως την εκπνοή της Κ.Δευτέρας την υγεία σας, την διατροφή σας, δερματολογικές παθήσεις. Χρειάζεστε λίγη απομόνωση, ξεκούραση ώστε να ανασυνταχθείτε και ανακάμψει η ανοσοποίηση σας. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού φέρνει ξαφνικά γεγονότα, αναπάντεχες εξελίξεις, αιφνίδιες καταστάσεις σε σχέσεις-συνεργασίες και στην ερωτική σας ζωή. Το πρόγραμμα σας ανατρέπεται αυτές τις ημέρες. Μεγάλα ποσά ενέργειας, δράσης, έντονες παρορμήσεις. Πονοκέφαλοι, ημικρανίες, κοψίματα, καψίματα. Έντονη η αίσθηση του χιούμορ όμως.

♉ Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας κατάστασης σε θέματα που άπτονται του τομέα φιλία, συλλογικό ή ένας χώρος δράσης-πλοήγησης. Τώρα, νιώθετε δυνατοί και πιο ξεκάθαροι για το ποιοι είναι ή ήταν σύμμαχοι ή φίλοι. Ίσως υπάρχει ένα αίσθημα πικρίας ή απογοήτευσης αλλά μην χάνετε το δάσος, επικεντρώστε στο σύνολο του κέρδους, των όσων αποκομίσατε και μην επικεντρώνεστε σε ατέλειες και άνευ λόγου λεπτομέρειες, μη ουσιαστικές, μη στατιστικά σημαντικές. Η δυναμική σύνοδος Άρη-Ουρανού από τον δωδέκατο οίκο σας κάνει ανήσυχους αλλά και πνευματικά φωτεινούς. Η διαίσθηση σας χτυπάει κόκκινο ενώ υποσυνείδητο & ασυνείδητο σας ωθούν σε "σοκ" - "συνειδητοποιήσεις" λυτρωτικές-καθαρτικές για την ζωή σας. Πιθανά απότομα ξεσπάσματα, ανήσυχος ύπνος. Αποφύγετε τα παρασκήνια καθώς οι μη συμφέρουσες αποκαλύψεις θα σας στοιχίσουν. Το πρόγραμμα σας ανατρεπτικό αυτές τις ημέρες. Προσοχή στην υγεία, στις διατροφικές υπερβολές & καταχρήσεις. Όχι σε διαπληκτισμούς και εντάσεις με ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση.

♊ Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς συμβολίζει το κλείσιμο μιας κατάστασης γύρω από επαγγελματικά ζητήματα ή εκείνα που άπτονται του τομέα κοινωνικής προβολής. Οι αλλαγές στα επαγγελματικά σας ήταν ιδιαίτερα σημαντικές, βγήκατε μπροστά, ηγηθήκατε, πήρατε πρωτοβουλίες, ξεχωρίσατε. Ωστόσο, ίσως νιώθετε αδικημένοι ή ότι οι κόποι σας - οι προσπάθειας σας δεν αναγνωρίστηκαν ή δεν αποτιμήθηκαν σωστά. Μην κρατάτε πικρία, συνεχίστε το έργο σας προφυλάσσοντας το κύρος σας, το όνομα σας μη δίνοντας αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά εις βάρος σας. Η φλογερή σύνοδος Άρη-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές σε θέματα ερωτικά ή φιλίας. Περνάτε όμορφα με τις παρέες σας και οι ξαφνικές συζητήσεις σας ανανεώνουν. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ενθουσιασμοί αλλά και μία "αναπάντεχη" εγκυμοσύνη σας εκπλήσσουν ευχάριστα. Η δύναμη σας στο ομαδικό, στο συλλογικό εδραιώνετε ενώ οι ιδέες σας χαρακτηρίζονται από προοδευτικότητα και αξιολογούνται θετικά. Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας τούτες τις ημέρες.

♋ Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς σημαίνει το κλείσιμο καταστάσεων σε θέματα επαγγελματικά ή προσωπικά ανάλογα με το ωροσκόπιο σας. Ήταν μια περίοδος, στην διάρκεια της οποίας αλλάξατε ιδεολογία, πιστεύω, τόπο εγκατάστασης. Σίγουρα νιώθετε διαφορετικοί και έχετε υιοθετήσει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Πιθανώς να εκπληρώθηκαν κάποιες επαγγελματικές σας φιλοδοξίες ή να κλείνετε επιτυχώς κύκλους σπουδών. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες χρειάζεται προσοχή σε θέματα νομικά ή σε νομικές παραβάσεις-παραβιάσεις, στην οδήγηση, στην αφηρημάδα, στην διανοητική σύγχυση και στις παρεξηγήσεις. Η "ηλεκτρική" σύνοδος Ουρανού-Άρη στον Κριό φέρνει αιφνίδιες εξελίξεις, ανατροπές και εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά-καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Προσέχετε τυχόν ρήξεις με συνεργάτες. Ωστόσο, δεν αποκλείονται και θυελλώδεις ενώσεις-ισχυρές επαγγελματικές συμμαχίες. Μην αντιμετωπίζετε υπερβολικά τις πολύ προσωπικές & οικογενειακές σχέσεις. Αποφύγετε να είστε απότομοι, εριστικοί. Ρίξτε το στο καλό, αφήστε τις πικρίες και διοχετεύστε την ενέργεια σας στο χιούμορ που διαθέτετε. Ξαφνικές εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας και ομάδας παγίων πρώτης ομάδας.

♌ Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς προκαλεί έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και συναισθηματικά κρεσέντο που σκάνε σαν μετεωρίτης. Κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα ενδόμυχα, ψυχολογικά & συνειδητοποιείτε καταστάσεις ή μπορεί να παρασύρεστε από λάθος εντυπώσεις καθώς η κρίση σας δεν είναι ορθή. Ακολουθήστε τα μονοπάτια της διαίσθησης αλλά αναβάλλετε τις αποφάσεις σας για αργότερα. Οικονομικά κλείνουν κάποιοι κύκλοι, περάσατε έντονες οικονομικές ανασφάλειες, το κλίμα είναι ακόμα ρευστό αλλά προσωπικά εκτιμώ πως η βελτίωση και ανάκαμψη είναι ορατή. Τονίζονται θέματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας αλλά και διακανονισμοί με τρίτους & δημόσιο. Η "εκκεντρική" σύνοδος Άρη-Ουρανού σας αφυπνίζει διανοητικά και σας ωθεί σε φαεινές ιδέες ή εκλάμψεις. Εκμεταλλευτείτε την ευεργετική επίδραση σας, καταφέρνοντας να υιοθετήσετε έναν πιο ανοιχτόμυαλο τρόπο σκέψης. Φημίζεστε για την σταθερότητα των απόψεων σας, για την ξεροκεφαλιά σας αλλά εκμεταλλευόμενοι την επιρροή αυτή που η ισχύς της πολλαπλασιάζεται λόγω της αντίθεσης με τον Δία μπορείτε να γεμίσετε φως και να ανεβείτε ένα σκαλί πνευματικά. Ταξίδια-μετακινήσεις, όμορφες συζητήσεις σε έντονο κλίμα.

♍ Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς σημαίνει το κλείσιμο μιας κατάστασης σε σχέσεις-συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Περάσατε έντονες καταστάσεις στις κοινωνικές σας δομές - σχέσεις, αλλάξατε παρέες και συναναστραφήκατε με ανθρώπους διαφορετικούς από εσάς. Άλλοι ερωτευθήκατε, άλλοι δεν ερωτευτήκατε. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τομέας "σχέσεις" σας έδωσε μαθήματα ζωής για να αλλάξετε βραχυπρόθεσμα. Ίσως υπάρχει ένα αίσθημα πικρίας ή απογοήτευσης, ίσως να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα αλλά αυτό με τον καιρό θα αλλάξει. Η "πυρηνική" σύνοδος Άρη-Ουρανού στους Ιχθείς σημαίνει συνειδητοποιήσεις και ψυχολογικές εκλάμψεις. Τώρα, κατανοείτε τον βαθύτερο εαυτό σας, τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις ανάγκες σας. έντονα ερωτικές ημέρες, θυελλώδεις στιγμές στην κρεβατοκάμαρα (le cambare). Έκτακτα έξοδα, δαπάνες για κατανάλωση και ικανοποίηση επιθυμιών. Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα και στις συναισθηματικές διακυμάνσεις. Επωφεληθείτε της φλογερής συνόδου και ερωτευτείτε, απολαύστε τον έρωτα και ότι αυτός συνεπάγεται. Αλλάζουν οι αξίες σας, γίνεστε πιο δεκτικοί στο διαφορετικό.

♎ Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς σημαίνει το τέλος μιας κατάστασης γύρω από θέματα εργασιακά. Περάσατε μέσα από έντονες αλλαγές, ανακατατάξεις στα εργασιακά σας, πολλοί αναβαθμίσατε τον τρόπο που εργάζεστε, άλλοι παρακολουθήσατε συμπληρωματική εκπαίδευση ή σεμινάρια για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πολλοί μπορεί να αρχίσατε έναν νέο τρόπο ζωής, διατροφής και lifestyle. Αλλάξατε την σχέση σας με το σώμα σας και τον εαυτό σας. Σχέσεις & συνεργασίες ανατράπηκαν πολλές φορές και σίγουρα τώρα ξέρετε ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι όχι. Η φλογερή εμπλοκή του Άρη στην αντίθεση Δία-Ουρανού ξεσηκώνει τις διαθέσεις σας και τις εμπειρίες σας μέσα σε σχέσεις-συνεργασίες και στην αισθηματική σας ζωή. Τώρα επισυνάπτετε πιο εύκολα αντισυμβατικές σχέσεις και δέχεστε τους άλλους ως έχουν παίρνοντας θέση. Κεραυνοβόλοι έρωτες, έντονες συναισθηματικές διαθέσεις, χαρά, διασκέδαση, χιούμορ, ζωντάνια, ζωτικότητα. Οι άλλοι πολλές φορές σας εκπλήσσουν και εσείς με την σειρά σας εκείνους. Απολαύστε την εύνοια του σύμπαντος και διευρύνετε τον κοινωνικό σας ιστό, δικτυωθείτε plus. Οι αδέσμευτοι βάλτε τα βέλη στη φαρέτρα ωσάν Τοξοβόλοι ενώ οι δεσμευμένοι προσέχετε μην ενδώσετε σε πειρασμούς & περιπέτειες της πλάκας.

♏ Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς μόνο κακή δεν είναι για το ζώδιο σας. Κλείνει έναν κύκλο εξελίξεων - γεγονότων γύρω από την ερωτική σας ζωή αλλά και σε ζητήματα σχετικά με τα παιδιά σας, την οικογένεια σας. Πολλοί ανακαλύψατε δημιουργικά ταλέντα σας, χόμπι σας, ή καλλιτεχνικές σας πλευρές. Μην σταματήσετε να τα αναδεικνύετε και να διαφημίζετε τις ικανότητες σας και την προσωπικότητα σας. Ίσως νιώθετε αποδυναμωμένοι αυτές τις ημέρες ή να έχετε ένα αίσθημα πικρίας, απογοήτευσης ή ασάφειας. Μην δίνετε τροφή στις ανασφάλειες σας, αφήστε τον χρόνο να παρέλθει και απολαύστε τις αλλαγές. Η φλογερή σύνοδος Άρη-Ουρανού φέρνει ανατροπές σε εργασιακά, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα ή παροχής υπηρεσιών. Σχέσεις-συνεργασίες ανατρέπονται ενώ παράλληλα καλείστε να κρατήσετε ισορροπίες. Μην διστάσετε να εκμοντερνίσετε και να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε και δουλεύετε. Μπορείτε να αποκομίσετε θετικά και πολλαπλά οφέλη εάν αναμειχθείτε με ανθρώπους που φέρουν διαφορετικές ιδέες από εσάς. Προσοχή στις διατροφικές υπερβολές αλλά και στα παρασκήνια καθώς μπορεί να βγουν στο φως πράγματα που δεν θέλετε να διαρρεύσουν. Διαίσθηση, πνευματικότητα και αφύπνιση σας ωθούν σε βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου.

♐ Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς συμβολίζει έναν κύκλο αλλαγών που φτάνει στο τέλος του γύρω από ζητήματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και επαγγελματικά. Πολλοί αλλάξατε σπίτι, πολλοί αποκτήσατε έναν απόγονο ή άλλαξε η δομή ή ο αριθμός μελών της οικογένειας σας. Άλλοι ήρθατε κοντά με ανθρώπους διαφορετικούς και τους κάνατε οικογένεια σας. σε κάθε περίπτωση μάθατε πως η τριβή με τους ανθρώπους και τις ανθρώπινες σχέσεις είναι μία εμπειρία που μπορεί να σας χαρίσει ακόμα ένα σπίτι, ακόμα μία οικογένεια. Αποβάλλετε τυχόν αισθήματα πικρίας ή απογοήτευσης, το πρόβλημα δεν είναι δικό σας λατρεμένοι Τοξοβόλοι μου.Αλλάζει η ψυχολογία σας, νιώθετε πιο συνειδητοποιημένοι και πατάτε στα πόδια σας. Προσοχή στα υδραυλικά του σπιτιού, σε απώλειες αντικειμένων αλλά και σε παρεξηγήσεις με την οικογένεια σας τούτες τις ημέρες (εξαϋλώνομαι)! Τώρα, η δε φλογερή σύνοδος Άρη-Ουρανού ξεσηκώνει τις διαθέσεις σας, την λίμπιντο σας και σας ωθεί σε συνεχείς διασκεδάσεις, εξόδους και απολαύσεις της ζωής. Παρ όλη την σύγχυση νιώθετε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι και έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Ιδανικές ημέρες για έναρξη σπορ, διατροφής και γυμναστικής. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί και απότομες συμπεριφορές με το ταίρι σας ή από το ταίρι σας. Μοναδικές στιγμές με φίλους, πρωτόγνωρες εμπειρίες, σοφάρισμα, δικτύωση, επέκταση του κοινωνικού σας ιστού.

♑ Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς κλείνει έναν κύκλο, στην διάρκεια του οποίου αλλάξατε τρόπο σκέψης, ιδεολογίες, πεποιθήσεις και πιστεύω. Πολλοί από εσάς αποφασίσατε μία επανεκπαίδευση ή μία επιπρόσθετη κατάρτιση ενώ γίνατε πιο επικοινωνιακοί, εκφραστικοί και επισυνάψατε σχέσεις με περισσότερη ευκολία. Αναπτύξατε τις αρετές της πειθούς και το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Η φλογερή σύνοδος Άρη-Ουρανού ηλεκτρίζει το κλίμα γύρω από οικογενειακά θέματα, προκαλεί κόντρες, ανταγωνισμούς, ξεσπάσματα και οι ισορροπίες μπορεί να ανατρέπονται. Δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις με πολύ οικεία άτομα ή άτομα που θεωρείτε οικογένεια σας ενώ και οι συναισθηματικές σας διαθέσεις περνάνε έντονα σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψουν αιφνίδια γεγονότα (ευχάριστα & θετικά) γύρω από ζητήματα επαγγελματικά ή αγοράς - πώλησης ακινήτων. Προσέχετε τις σχέσεις σας με συγγενείς και αδέλφια καθώς οι παρεξηγήσεις δεν λείπουν. Επαγγελματικές ευκαιρίες δεν λείπουν, αν εμφανιστούν αδράξτε τες!

♒ Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας κατάστασης γύρω από οικονομικά ζητήματα και δη με εκείνα που σχετίζονται με τον μισθό σας & τις αποδοχές σας. Σίγουρα, υπήρξαν διακυμάνσεις, αποτυχίες και συρρίκνωση μισθού ωστόσο, βλέπετε ότι οι εκλείψεις στον εν λόγω άξονα μπορεί να έφεραν ευκαιρίες για αποταμίευση ενώ και οι συνθήκες βελτιώθηκαν σημαντικά. Αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και μην επενδύσετε σε ανοίγματα αυτές τις ημέρες. Προσέχετε στις επενδύσεις σας. Εξετάστε τις προθέσεις εκείνων, με τους οποίους θα πράξετε μια οικονομική συνεργασία. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε εναλλακτικές μεθόδους ή τρόπους απόκτησης χρήματος. Αλλάζετε αξίες, σταθερές στη ζωή σας. Η "εύφλεκτη" σύνοδος Άρη-Ουρανού σας ωθεί σε έντονες συζητήσεις, κουβέντες, ανταλλαγές απόψεων και ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε δώσε. Εκφραστείτε, μιλήστε, αναδείξατε τον προοδευτικό τρόπο σκέψης σας. ένα ταξίδι, μία μετακίνηση μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα επικερδή. Προσοχή στις σχέσεις με αδέλφια & συγγενείς καθώς δεν αποκλείονται οι διαπληκτισμοί. Πιθανοί, πονοκέφαλοι, ημικρανίες. Οργανώστε κάποιο ταξίδι, κάποια απόδραση και αλλάξτε παραστάσεις αυτές τις ημέρες. Μην υψώνετε τον τόνο της φωνής σας στις συζητήσεις, κρατήστε την ψυχραιμία σας. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά.

♓ Η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο σας σημαίνει το κλείσιμο μιας κατάστασης σε σχέσεις-συνεργασίες αλλά και στην προσωπική-επαγγελματική σας ζωή. Ζήσατε μεγάλες αλλαγές, αλλάξατε τρόπο ζωής, άλλοι επισημοποιήσατε την σχέση σας, άλλοι δεσμευτήκατε άλλοι ζήσατε έναν μεγάλο χωρισμό. Σε κάθε περίπτωση ο κοινωνικός σας ιστός και ο κοινωνικός σας κύκλος άλλαξε ή διευρύνθηκε. Γνωρίσατε καινούργιους ανθρώπους, μάθατε να δέχεστε ανθρώπους διαφορετικούς από εσάς και γίνατε περισσότερο ευέλικτοι στον τομέα σχέσεις. Τώρα ξέρετε ποιοι είναι φίλοι σας, ποιοι σύμμαχοι σας και ποιοι όχι. Η σύνοδος Άρη-Ουρανού αυτές τις ημέρες φέρνει έκτακτα έξοδα & υποχρεώσεις ενώ παράλληλα σας ωθεί σε δαπάνες και έντονη καταναλωτική διάθεση. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε ιδιαίτερα εκκεντρικές - extreme και προχωρημένες επιλογές στις αγορές σας. Ακόμα και αυτές οι επιλογές δείχνουν την αλλαγή της ψυχοσύνθεσης σας και την απελευθέρωση-αποδέσμευση σας από πρέπει. Ανακαλύπτετε νέες πηγές εσόδων, κάτι που θα τονώσει την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Αλλάζετε αρχές, αξίες και σταθερές στη ζωή σας, γίνεστε πιο προοδευτικοί και εκμοντερνίζεστε από την συντηρητικότητα που σας διακατέχει κάποιες φορές. Όμορφες στιγμές με τον, την σύντροφο σας, έντονα ερωτικές ημέρες. Συναισθηματικά σοκ, αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που φέρνουν φως στη ζωή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου