Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Αστρολογική Ατζέντα Μαΐου

Αστρολογική Ατζέντα Μαΐου
2/5: Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό και σε εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους. Μία ημέρα με ιδιαίτερα εξωστρεφή διάθεση, αισιοδοξία, συναισθηματική αρμονία, ενθουσιασμό, έντονες παρορμήσεις αλλά και σταθερότητα στα όσα νιώθουμε. Ο δυναμισμός, η μαχητικότητα και οι άψογες επικοινωνιακές τακτικές μπορούν να μας οδηγήσουν στον δρόμο της επιτυχίας. Τυχεροί Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι-Τοξότες. Ήλιος και Κρόνος σε γωνία 135 μοιρών μιλούν για περιορισμούς, ευθύνες και αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις ειδικότερα για Ταύρους και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου.

3/5: Ο Ερμής ορθόδρομος στον Κριό. Επιτέλους μπαίνει τελεία στο επικοινωνιακό κομφούζιο, στην ασυνεννοησία και στις καθυστερήσεις. Επαγγελματικές συμφωνίες, εμπορικές συνδιαλλαγές μπορούν να προχωρήσουν αποδίδοντας καρπούς. Ανακτούμε την εξωστρέφεια μας, εκφραζόμαστε ελεύθερα χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέχρι τα μέσα του μήνα οι εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τρέχουν και δεν αποκλείεται να προκύψουν ευχάριστες-σταθεροποιητικές εξελίξεις. Τυχεροί; Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι.

4/5: Ο Ήλιος από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μαλακώνουν την ψυχολογία μας και μας οδηγούν στο να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν μας και με ότι μας πλήγωσε ή μας απογοήτευσε. Οι τάσεις φυγής από την πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα έντονες, επικρατεί μια έντονα ρομαντική διάθεση και οι σχέσεις ανακτούν έδαφος σε συναίσθημα και τρυφερότητα. Τα όνειρα και η φαντασία μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Ταύροι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

9/5: Ο Ήλιος από τον Ταύρο σχηματίζει ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μία όψη που χαρίζει ανθεκτικότητα, δυναμισμό, σθένος και αντοχή στις αντιξοότητες και τις κακουχίες. Μία όψη που μας βοηθάει να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας και να χτίσουμε ένα νέο εγώ. Η όψη βοηθάει να βρούμε λύσεις σε ζητήματα οικονομικά και επαγγελματικά ενώ δεν αποκλείονται θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και επαγγελματικά. Νιώθουμε μία περισσότερη ασφάλεια, σιγουριά και πατάμε πιο σταθερά στα βήματα μας, στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις. Ο ερωτισμός και το πάθος μας συντροφεύουν. Τυχεροί;;; Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθείς.

10/5: Ο Ερμής συναντάει σε σύνοδο τον εκκεντρικό Ουρανό. Μία όψη που μας κρατά σε εγρήγορση. Η ταχύτητα του νου και των εκφράσεων μπορεί να οδηγήσει σε επικοινωνιακά μπλακ άουτ αλλά και σε άμεσες εξελίξεις. Ο τρόπος που επικοινωνούμε είναι ελεύθερος, καινοτόμος ενώ μας ελκύει η τεχνολογία, ο διαφωτισμός και η πνευματικές συζητήσεις. Προσοχή στην οδήγηση, στους πονοκεφάλους και στις ημικρανίες. Ερμής και Ουρανός σε σύνοδο σε τρίγωνο με τον Κρόνο μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια τυχερές επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες έχουν βλέψεις σταθεροποίησης και συνδυάζουν κάτι το διαφορετικό, προοδευτικό και καινοτόμο. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής. Από τις 24/4 έως τις 15/5 ανατέλλουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις ανθίζουν. Νέες σχέσεις και συνεργασίες ή παλιές σε καινούργιες βάσεις ανατέλλουν.

11/5: Πανσέληνος στον Σκορπιό. Το φαινόμενο ολοκληρώνεται ακριβώς σαρανταδύο (42) λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και η επιρροή του έχει αρχίσει από την προηγούμενη ημέρα. Ένα φεγγάρι που παίζει με την ψυχολογία μας και ανακινεί έντονα συναισθήματα, τα οποία προσκρούουν πάνω σε ύφαλο. Πάθος, ερωτισμός, ζήλια, καχυποψία, χειριστικές συμπεριφορές, εμμονές και ανασφάλειες μπορούν να αναστατώσουν τον αισθηματικό μας βίο. Έντονα στο προσκήνιο εμφανίζονται οικονομικά ζητήματα, τα οποία προκαλούν ανασφάλεια.

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες σχηματίζονται αρκετές και σημαντικές επιρροές. Την ίδια ημέρα, 11/5 ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Μία όψη που φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Οι προτάσεις δεν αποκλείεται να προέρχονται από το παρελθόν ή να μας καλέσουν για μία συνέντευξη-συμφωνία κάπου που μας είχαν απορρίψει. Μία όψη που προάγει την επικοινωνία, τον διάλογο και τις υπογραφές συμβολαίων. Ζητήματα επαγγελματικά μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επικοινωνία αποκτά όρια, ενώ ο λόγος αξιοπιστία. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι δέχονται εύνοια ως επί των πλείστων. Από τις 9/5 έως τις 15/5 είναι ημέρες με αρκετές εξελίξεις, παραγωγικές και αποδοτικές. Προωθήστε τα σχέδια σας, την δράση σας και τις φιλοδοξίες σας.

11-12/5: Ο Άρης από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον χαοτικό Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον ευεργέτη Δία. Ημέρες γεμάτες έμπνευση, φαντασία και διαίσθηση. Μπορεί να μας χαρακτηρίζει μια ασυγκράτητη αισιοδοξία, ένας διάχυτος ενθουσιασμός που ίσως μας οδηγήσει σε εσφαλμένες αποφάσεις. Χρειάζεται να επιστρατεύσουμε τον ρεαλισμό μας, την ευθυκρισία μας ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να μην οδηγηθούμε σε λάθος μονοπάτια. Η διαίσθηση μας και το υποσυνείδητο μας μπορούν να μας οδηγήσουν σε δρόμους φωτεινούς. Νέα επιχειρηματικά πρότζεκτ έρχονται στο φως και μπορούν να μας βγάλουν από την στασιμότητα βελτιώνοντας το επίπεδο και τις συνθήκες διαβίωσης μας. Προσοχή Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου. Προφανής εύνοια για Λέοντες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Η εύνοια στέκεται στο πλευρό Κριών και Ζυγών εφόσον δεν χάσουν την έννοια του μέτρου. Τοξότες και Δίδυμοι μπορούν να δουν θετικές εξελίξεις αρκεί να παραμείνουν ρεαλιστές και να μην εθελοτυφλούν σε προφανείς δυσλειτουργικές καταστάσεις.

15/5: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης μιλούν για εμπορικές συμφωνίες και νέες επαγγελματικές συνεργασίες που λίγες ημέρες αργότερα θα έλθουν δυναμικά στο προσκήνιο. Υπομονή! Τα καλά νέα γρήγορα θα ηχήσουν στα αυτιά μας.

16/5: Ο Ερμής στον Ταύρο έως τις 6/6. Ο νους γίνεται λιγότερο ταχύς ενώ χρειάζεται να έχουμε απτές αποδείξεις ώστε να πάρουμε αποφάσεις. Ο τρόπος που επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε γίνεται προσεκτικός, λακωνικός, αργός ενώ μας χαρακτηρίζει μια αδιαλλαξία και ξεροκεφαλιά, κάτι που πολλές φορές μπορεί να μας στερεί από ευχάριστες εξελίξεις. Χρειάζεται περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να μην χάνουμε ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Έμφαση σε θέματα οικονομικά και ασφάλειας. Κερδίζουν σε επικοινωνιακό επίπεδο και σε επίπεδο εμπορικών διαπραγματεύσεων-συμφωνιών Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Σκορπιοί. Εύνοια δέχονται Καρκίνοι και Ιχθείς.

19/5: Ο Κρόνος από τον Τοξότη σχηματίζει ένα μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό. Τα όρια, τα πρέπει, η πειθαρχία αναμειγνύονται σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό με την επινόηση, την πρόοδο και τον διαφωτισμό. Αυτήν την περίοδο χτίζονται ιδιαίτερα τυχερές σχέσεις και συνεργασίες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Νέα επιχειρηματικά πρότζεκτ μπορούν να αναδειχθούν και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου ζωής. Μεγάλοι κερδισμένοι που βάζουν γερά θεμέλια στη ζωή τους Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου.

Αφροδίτη και Δίας σε αντίθεση στον άξονα Κριού-Ζυγού. Μία όψη όχι άσχημη, που αυξάνει την ανάγκη για διασκέδαση και προσωπική επαφή. Στον έρωτα γινόμαστε γενναιόδωροι ενώ οι συναισθηματικές μας εκφράσεις είναι διάχυτες σαν τις οικονομικές επιπτώσεις. Το χιούμορ, η ασυδοσία, η σπατάλη και υπερβολή μας συντροφεύουν. Υπάρχει μία ροπή στην κατανάλωση, συναισθηματική και υλική. Προσοχή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι στις αγορές αλλά και στις συναισθηματικές επαφές άνευ μέτρου και ουσίας.

20/5: Ο Ήλιος στους Διδύμους. Δίδυμοι χρόνια πολλά, γενέθλια όλη η χρονιά. Τις επόμενες τριάντα (30) ημέρες γινόμαστε περισσότερο εξωστρεφείς, περίεργοι και έχουμε πιο έντονη την ανάγκη να πληροφορηθούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις. Η επιπολαιότητα, η αθωότητα και η παιδικότητα ανακτούν έδαφος. χαρακτηριζόμαστε από έλλειψη τακτ αλλά είμαστε εξαιρετικοί στις δημόσιες σχέσεις και στις επαφές. Ενθουσιασμός,κέφι,αισιοδοξία.

22/5: Σελήνη σύνοδος Αφροδίτη στον Κριό. Μία ημέρα εξωστρεφής, με έντονα, δυναμικά συναισθήματα. Ο ερωτισμός και η διάθεση μας για φλερτ και παιχνίδι μας ξεσηκώνουν. Η ειλικρίνεια στα συναισθήματα μπορεί να μας οδηγήσει πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου μας.

25/5: Νέα σελήνη στους Διδύμους. Το φεγγάρι αυτό δεν σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις. Ωστόσο, λαμβάνει χώρα με ορθόδρομο Ερμή και ορθόδρομη Αφροδίτη κάτι που σημαίνει νέα ξεκινήματα μέσω των χαρακτηριστικών του ζωδίου. Χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό μας χάρισμα, την ανάγκη μας για γνώση και πνευματικό διαφωτισμό μπορούμε να κερδίσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στο φαινόμενο συμμετέχουν με αρκετές μοίρες απόκλιση ο Δίας και ο Ποσειδώνας, ο πρώτος σε τρίγωνο, ο δεύτερος σε τετράγωνο. Οι ευκαιρίες, η επέκταση, η πρόοδος είναι θέμα χρόνου και σωστού timing. Χρειάζεται ρεαλισμός, ορθολογισμός αλλά και πρακτικό πνεύμα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Καλό είναι να μην είμαστε υπερβολικοί. Μοναδικό διάστημα για Διδύμους και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, όπου ανοίγει ένας νέος κύκλος στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Τύχη σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα για Ιχθείς και Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου που έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου.

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας μιλούν για έντονες καταστάσεις στην ερωτική σκηνή. Έντονα πάθη, ερωτισμός, ζήλια, κτητικές διαθέσεις μπορούν να προκαλέσουν αναταραχές στην αισθηματική μας ζωή. Η επιθυμία μας για έλεγχο μπορεί να σοκάρει τους άλλους και να προκαλέσει αντιδράσεις. Το πάθος, ο ερωτισμός, τα θυελλώδη συναισθήματα υπόσχονται μοναδικές στιγμές. Ωστόσο, κερδισμένοι θα βγουν όσοι έχουν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση χωρίς να νιώθουν κατώτεροι μπροστά στον/στην σύντροφο τους. Οικονομικές πιέσεις και ασφυξία μας ταλαιπωρούν. Προσοχή στις σχέσεις τους Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

28/5: Ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Η επικοινωνία και ο λόγος που εκφραζόμαστε γλυκαίνουν. Διαθέτουμε φαντασία, διαίσθηση και μπορούμε να συγχωρέσουμε με περισσότερη ευκολία. Βοηθάται η συγγραφή, οι αποδράσεις στην φύση, στην εξοχή, στη θάλασσα. Η επαφή με την φύση και το νερό μπορεί να θεραπεύσει το νου από μολυσματικές σκέψεις. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Ταύροι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Παρθένοι και Καρκίνοι-Αιγόκεροι.

29-31/5: Ο πλανήτης της δράσης, της λίμπιντο, της πρωτοβουλίας, Άρης σχηματίζει μία σκληρή αντίθεση με τον Κρόνο και ένα θεαματικό εξάγωνο με τον Ουρανό. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μάη δεν αποκλείεται να νιώθουμε εγκλωβισμένοι σε δύσκολες καταστάσεις, έντονη στασιμότητα και ματαιότητα. επαγγελματικές προκλήσεις, εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές σχεδίων στο μενού των ημερών. Χρειάζεται πειθαρχία, ωρίμανση, υπευθυνότητα για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις επαγγελματικές μας φιλοδοξίες. Προσοχή χρειάζεται σε πεσίματα, σπασίματα, κατάγματα αλλά και στις μηχανές των οχημάτων. Ωστόσο, ακολουθώντας το μονοπάτι της προόδου, της καινοτομίας και ένα πιο διορατικό προφίλ μπορούμε να εκπληρώσουμε κάθε μας πρότζεκτ ή εγχείρημα. Καλό είναι να φανούμε εφευρετικοί, επινοητικοί, διορατικοί και προοδευτικοί ώστε να βρούμε λύσεις ή διεξόδους στις δύσκολες συγκυρίες. Μία έκλαμψη ως αστραπή μπορεί να μας βγάλει από δυσκολίες και στατικότητα. Ένα μεγαλύτερο ζόρι για Διδύμους και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι βιώνουν ένα αίσθημα μοναξιάς αλλά και πιο ώριμοι ώστε να ανταπεξέλθουν σε δυσκολίες του μέλλοντος. Ωστόσο, μέσα από τον φιλικό κύκλο και μέσα από την διάθεση για δημιουργία και έρωτα μπορούν να λάμψουν. Λέοντες-Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί έχουν να αναμένουν θετικά παντού.

31/5: Ένα άκρως επικοδομητικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα κάνει τον τρόπο που σκεφτόμαστε βαθύ, διεισδυτικό, ουσιαστικό. Διαίσθηση νου, σωστές αποφάσεις και επιλογές μπορούν να αποβούν σωτήριες. Η καλή μνήμη, η αρέσκεια στο μαύρο χιούμορ και η ικανότητα να αναλύσουμε καταστάσεις από το μηδέν αποτελούν θετικές εκφάνσεις της επιρροής. Κερδίζουν σε επίπεδο πειθούς, εμπορικών διαπραγματεύσεων και συμφωνιών Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου