Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ήλιος και Άρης στον Λέοντα/Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Άρης & Ήλιος κάνουν την είσοδο τους στο λαμπερό ζώδιο του καλοκαιριού, στον Λέοντα όπου ήδη προπορεύεται ο Ερμής από τις 6/7. Ακολουθεί ο Άρης (20/7) και ο Ήλιος (22/7) όπου μπαίνουν στη χώρα του βασιλικού Λιονταριού. Οι ημέρες ενέχουν λάμψη, μεγαλείο, γενναιοδωρία, μεγαλοκαρδοσύνη, αγέρωχο στυλ, έπαρση, αλαζονεία. Οι ηγετικές τάσεις, το αριστοκρατικό ταπεραμέντο φτάνουν στο ζενίθ στην καρδιά του καλοκαιριού. Διακοπές, χαρά, διασκέδαση, ξενοιασιά συμβολίζουν το ζώδιο του Λέοντα. Από τις 20/7 και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου Άρης & Ήλιος βρίσκονται πολύ κοντά, σαν σε σύνοδο κάτι που μας χαρίζει αστείρευτα ποσά ενέργειας ενώ παράλληλα αυξάνει τον εγωισμό. Η σύνοδος κορυφώνεται στις 27/7 όπου σταδιακά αρχίζει και αποκλίνει αλλά σαφώς στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου έχει δυναμική. Προσοχή στην πολύωρη έκθεση στον ήλιο και στην υπεριώδη ακτινοβολία, υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων και κινδύνων. Προσέχετε φλεγμονές, κοψίματα, καψίματα αλλά και τις μηχανές και τους μηχανολογικούς εξοπλισμούς. Καλό είναι να αποφευχθούν σπορ και θαλάσσια σπορ καθώς η σύνοδος είναι κάπως επικίνδυνη. Την κατάσταση δυσκολεύουν οι εκλείψεις του μήνα στις 7/8 και στις 22/8 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Ο ανάδρομος Ερμής είναι η γαρνιτούρα στην καλοκαιρινή τούρτα παγωτό & προκαλεί ματαιώσεις, ασυνεννοησία, καθυστερήσεις σε πτήσεις και αναχωρήσεις. Προσοχή στα αντικείμενα σας, μην ξεχάσετε εισιτήρια και πράγματα στις διακοπές σας. Ένα βήμα μπροστά (ταχύτητα συνόδου Άρη-Ήλιου), ένα βήμα πίσω (ανάδρομος Ερμής). Θέματα, υποθέσεις και καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν από τον Σεπτέμβριο...Καλό καλοκαίρι!!!

Κριός:
+ Ήλιος & Άρης στον Λέοντα φέρνουν νέους έρωτες στη ζωή σας ενώ παράλληλα τονώνουν την αισθηματική σας ζωή. Φλερτ, εξωστρέφεια, διάθεση περιπέτειας, ταξιδιών και απόδρασης σας συντροφεύουν από τις 20/7 έως τον Δεκαπενταύγουστο. 
+Επιχειρηματικά πρότζεκτ, επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες τονώνονται και σας τονώνουν. Βαδίζετε με αισιοδοξία και θέλετε να χτίσετε ένα νέο αύριο. 
+Πιθανή εγκυμοσύνη. 
+Σχέσεις & συνεργασίες φαίνονται να παίρνουν θετική τροπή και σας εκπλήσσουν ευχάριστα.
Η έκλειψη στις 7/8 δεν είναι κακή, φέρνει όμορφες στιγμές με φίλους ή με τον/τη σύντροφο σας. 
-Τα εργασιακά σας παγώνουν, οι εξελίξεις επιβραδύνουν και συμβαίνουν κάποιες αναθεωρήσεις. 
-Προσοχή σευγεία &διατροφή.

Ταύρος
Ήλιος & Άρης φωτίζουν το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές-οικείες σχέσεις. Ιδιαίτερη έμφαση σε τέτοιου είδους θέματα, δεν αποκλείεται μια ανακαίνιση χώρου. 
-Η εύφλεκτη σύνοδος Άρη-Ήλιου σας καλεί να είστε λιγότερο ξεροκέφαλοι και πεισματάρηδες στις σχέσεις σας με τους δικούς σας και να αποφύγετε εντάσεις & καυγάδες. 
-Η εύφλεκτη έκλειψη σελήνης φέρνει στην επιφάνεια ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο μπορεί να σας ξεβολέψει από τη βολή σας και το πρόγραμμα σας. Τι συμβαίνει στην καρδιά του καλοκαιριού; 
+Εργασιακές ευκαιρίες και τυχερές εξελίξεις γύρω από ζητήματα εργασιακά φλερτάρουν με τη ζωή σας. 
+Εύνοια σε θέματα υγείας και διατροφής. 
+Επιστροφές ερώτων από το παρελθόν, το μυαλό σας στραμμένο και στον έρωτα. Ανταλλαγή ερωτόλογων. 
+Αναθεωρήσεις σχεδίων και επαγγελματικών πρότζεκτ.

Δίδυμοι
+Ήλιος & Άρης στον Λέοντα φέρνουν ταξίδια, μετακινήσεις, άπειρες επαφές και συζητήσεις ή ανταλλαγές απόψεων και ιδεών. 
+Ο λόγος σας και οι ιδέες είναι ιδιαίτερα φωτεινές, λαμπερές ωστόσο προσέχετε την αδιαλλαξία (κάτι που δεν σας χαρακτηρίζει). 
-Προσοχή σε εντάσεις με στενούς συγγενείς, αδέλφια αλλά και στον τρόπο που οδηγείτε. Προσέχετε το όχημα σας, τα εξαρτήματα μηχανολογικού εξοπλισμού και τη μηχανή του. 
+Η έκλειψη στις 7/8 δεν είναι κακή, απλώς μπορεί να φέρει πολλές επαφές, συζητήσεις και ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε-δώσε. 
Έμφαση σε ταξίδια και σε σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια αλλά προσεκτικά. 
+Η θετική συμμετοχή του Δία στην έκλειψη φέρνει έρωτα, γονιμότητα, φλερτ, διασκεδάσεις, ξενοιασιά και όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφο σας. 
+Εγκυμοσύνη. 
+Όμορφες στιγμές και με φιλικά πρόσωπα. 
-Θέματα οικογενειακά, πολύ προσωπικών σχέσεων βάζουν όπισθεν ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε ιδέες και αξίες γύρω από ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και ενδοοικογενειακών σχέσεων.

Καρκίνος:
Ήλιος και Άρης στον Λέοντα φωτίζουν το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα έσοδα σας, τους πόρους σας και τις αξίες σας. 
-Η εύφλεκτη σύνοδος Άρη-Ήλιου φέρνει έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις ενώ καλείστε να καλύψετε ανάγκες σας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μπείτε σε διαδικασία αναζήτησης εναλλακτικών πηγών εισοδήματος. 
-Πιθανές συγκρούσεις με άτομα λόγω διαφορετικών αξιών και αρχών ζωής. 
-Η έκλειψη σελήνης τονίζει τον οικονομικό τομέα και φέρνει έξοδα και ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. 
+Η θετική συμμετοχή του Διός στην έκλειψη φέρνει θετικές εξελίξεις γύρω από ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και πολύ προσωπικών σχέσεων. 
+Ψυχολογία , υγεία και διάθεση. 
Προσοχή στα ταξίδια, στις μετακινήσεις, στο όχημα σας αλλά και στις αποσκευές σας. Μην ξεχάσετε αντικείμενα και απαραίτητα. 
-Επικοινωνιακό αλαλούμ, ασυνεννοησία και εκνευρισμοί.

Λέων:  

Χρόνια πολλά! Άρης & Ήλιος στο ζώδιο σας ρίχνουν φως στη ζωή σας, σας γεμίζουν με ενέργεια ενώ η λίμπιντο σας και οι ορμές σας χτυπάνε κόκκινο. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι και έτοιμοι να λάβετε πρωτοβουλίες που θα αλλάζουν τη ζωή σας. 
-Προσοχή όμως καθώς η εύφλεκτη σύνοδος Ήλιου-Άρη μπορεί να σας κάνει απόλυτους, δογματικούς, εριστικούς, ξεροκέφαλους και έτσι θα βρεθείτε σε αντιπαραθέσεις μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες και στην αισθηματική σας ζωή. Προσέχετε τη σχέση σας με τον/τη σύντροφο σας. 
-Προσοχή σε φλεγμονές, εμπύρετες ασθένειες, καψίματα, κοψίματα και ατυχήματα λόγω βιασύνης. 
+Η θετική συμμετοχή του Διός στην έκλειψη φέρνει όμορφες μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές και συζητήσεις. Δεν αποκλείονται θετικές εξελίξεις γύρω από ζητήματα με αδέλφια και στενούς συγγενείς. 
+Εύνοια σε σπουδές και στην εκπαίδευση. 
-Ο Ερμής στην Παρθένο ανάδρομος και ορθός σας ωθεί σε αναθεωρήσεις αξιών αλλά και αλλαγή στην διαχείριση των οικονομικών σας και των πόρων σας. 
+Διεκδικήστε οφειλόμενα! Υγ: Έκτακτα έξοδα και καθυστερήσεις σε εισπράξεις.

Παρθένος:
Ήλιος & Άρης στον δωδέκατο σας κάνουν εσωστρεφείς, σκεπτικούς και κάπως απόμακρους. Η ψυχολογία σας φαίνεται να διαταράσσεται και χάνετε από την ηρεμία σας. 
-Αποφύγετε ανταγωνισμούς και εμπλοκές σε κρυφές, μυστικές, παρασκηνιακές σχέσεις. 
Η έκλειψη σελήνης και πανσέληνος φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις ή έκτακτα γεγονότα στην καθημερινότητα σας που σας βγάζουν εκτός προγράμματος ή διακοπών. 
-Προσοχή στην υγεία, στην διατροφή σας, στις άμυνες του οργανισμού σας. 
+Ωστόσο, κλείνουν κάποιοι κύκλοι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 
+Εύνοια δέχεστε από φιλικά σας πρόσωπα ενώ οι παρέες σας αναδεικνύονται σωτήριες. 
+Οικονομικά, έσοδα, αποταμίευση. 
Υγ: Ενώ θέλετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά έχετε κάποιους ενδοιασμούς και θα περάσετε μία διαδικασία επαναξιολόγησης καταστάσεων αλλά και σχέσεων ή συνεργασιών σας. 
+ ή - Επιστροφές ερώτων και ανθρώπων από το παρελθόν, επαναξιολογήσεις. Δεν αποκλείεται να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σε σχέσεις που πιστεύετε ότι αξίζουν.

Ζυγός:
Άρης & Ήλιος φωτίζουν τον τομέα της φιλίας, της δικτύωσης και των κοινωνικών σας σχέσεων. Από τις 20/7 και ως τα τέλη Αυγούστου αναμένεται ένα διάστημα δραστήριο κοινωνικά και διαδικτυακά όπου θα εκφραστείτε, θα επικοινωνήσετε και θα μιλήσετε με πολλούς.
+Ανοίγει και διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος ενώ και η θετική συμμετοχή του Διός στην έκλειψη σελήνης της 7/8 φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σας και νέες σχέσεις-συνεργασίες. 
+Σε κάθε περίπτωση ο τομέας σχέσεις κρύβει εκπλήξεις. Έντονα ερωτικό διάστημα με φλερτ και ευκαιρίες επί του έρωτα. 
-Προσοχή σε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα λόγω υπέρμετρου εγωισμού και αδιαλλαξίας. 
+Στόχοι φαίνονται να εκπληρώνονται, προσδοκίες να υλοποιούνται. 
Υγ: Κρατάτε κάποιες σκέψεις για εσάς, για τον εαυτό σας. Μπορεί να φαίνεστε τόσο κοινωνικοί και ενεργοί κοινωνικά ωστόσο υπάρχουν πράγματα που από τις σπάνιες φορές κρατάτε για εσάς αποκλειστικά και μόνο.

Σκορπιός
Ήλιος και Άρης εισβάλλουν στον Λέοντα που για εσάς συμβολίζει το ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Επαγγελματικά ζητήματα στο προσκήνιο με έναν ιδιαίτερα έντονο και ορμητικό τρόπο. Θέματα επαγγελματικά σας απασχολούν και απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας. 
-Η εύφλεκτη σύνοδος Ήλιου-Άρη από τις 20/7 φέρνει εντάσεις με ανωτέρους και προισταμένους ή άτομα εξουσίας για αυτό χρειάζεται προσοχή στον ισχυρό χαρακτήρα σας και στον τρόπο σας, ο οποίος μπορεί να γίνεται σκληρός, άκαμπτος ή άκαμπτος. 
-Ωστόσο, δεν αποκλείονται κρυφές και επιτυχημένες συμφωνίες που θα φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα από Σεπτέμβριο και έπειτα. 
-Οι εκλείψεις του Αυγούστου φέρουν εντάσεις γύρω από ζητήματα επαγγελματικά, οικογενειακά και πολύ προσωπικών σχέσεων. Προσπαθείστε να βρείτε ισορροπίες. 
Υγ: Ένας μήνας που σας βρίσκει κάπως σκεπτικούς γύρω από επαγγελματικά ζητήματα αλλά και θέματα στόχων ή μακροπρόθεσμων σχεδίων. Αναθεωρήσεις σε φιλίες και συμμαχίες. 
Ένα ταξίδι, αποδράσεις μαζί με τον/την σύντροφο σας και τα παιδιά σας δίνουν ενέργεια, ζωή και σας ξεκουράζουν.

Τοξότης
Άρης & Ήλιος εισβάλλουν στον οίκο που παραδοσιακά ταιριάζει στο ζώδιο σας κάτι που φέρνει αισιοδοξία, ανεμελιά, ευκαιρίες. Έμφαση σε ταξίδια, επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις που πραγματοποιούνται για επαγγελματικούς λόγους. Ωστόσο, μπορείτε να συνδυάσετε τα ραντεβού σας με διασκέδαση και να ξεφύγετε από τις έγνοιες. 
-Η εύφλεκτη σύνοδος Άρη-Ήλιου σας καλεί να προσέχετε σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς αλλά και τις μετακινήσεις σας καθώς μπορεί να υποστείτε ταλαιπωρίες. Προσοχή στην εριστική συμπεριφορά. 
Η έκλειψη στις 7/8 αλλά και εκείνη της 22/8 σας βάζουν σε συνεχείς μετακινήσεις, έτσι δεν αποκλείεται μια μετακίνηση-μετακόμιση. 
+Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά. 
-Πιθανές δυσκολίες σε θέματα νομικά ή εκπαίδευσης. 
+Αλλαγή τρόπου σκέψης και φιλοσοφίας ζωής. 
+Ο κυβερνήτης σας, Δίας σε θετική συμμετοχή με την έκλειψη στις 7/8 φέρνει εκπλήρωση στόχων και φιλοδοξιών. 
+Όμορφες στιγμές με φίλους και παρέες. 
Υγ: Φρένο και αναθεωρήσεις γύρω από ζητήματα επαγγελματικά, καριέρας και κοινωνικής προβολής. Τα επαγγελματικά στον πάγο. Πιθανώς να επανεξετάζετε κάποια πράγματα, κάποιες καταστάσεις και τακτικές σας. Ωστόσο, από Σεπτέμβριο οι εξελίξεις αναμένονται να είναι καταιγιστικές. 
+Ερωτική, σεξουαλική ζωή, ψυχολογία.

Αιγόκερως:
Ήλιος & Άρης στον Λέοντα εντείνουν αγωνίες και άγχη γύρω από οικονομικά θέματα και δει με εκείνα που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, διατροφές και χορηγίες. Περίοδος όπου μπορείτε να προβείτε σε οικονομικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις χρεών ή οφειλών. 
+Έντονα ερωτική περίοδος, με έμφαση στο σεξουαλικό κομμάτι. 
+Προσωπική, αισθηματική ζωή και η σχέση με τον/τη σύντροφο σας. 
-Προσοχή σε οικονομικούς ανταγωνισμούς και επενδύσεις. 
Κοντά στις 7/8 δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. 
-Προστριβές λόγω διαφορετικών αξιών με ανθρώπους. 
+Επαγγελματικά αναμένονται κάποιες θετικές εξελίξεις και καλύτερες προοπτικές. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες και πρόοδος γύρω από επαγγελματικά ζητήματα. 
Υγ: Προσοχή στα ταξίδια, στις μετακινήσεις, στην αφηρημάδα αλλά και στο να τσεκάρετε δρομολόγια, αφίξεις, αναχωρήσεις και αποσκευές. Να είστε ακριβείς στα λεγόμενα σας για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.

Υδροχόος:
Άρης & Ήλιος δίνουν έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες. Σταδιακά, από τις 20/7 και έπειτα οι άλλοι είτε αυτοί καλούνται φίλοι είτε σύντροφος είτε οικογένεια γίνονται προτεραιότητα σας. Περίοδος εξωστρέφειας, έντονης κοινωνικότητας και δικτύωσης. 
-Η εύφλεκτη σύνοδος Άρη-Ήλιου φέρνει εντάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και στο γάμο έτσι καλείστε να φανείτε περισσότερο διαλλακτικοί και λιγότερο εγωιστές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. 
-Η έκλειψη σελήνης στις 7/8 κρίνει την εξέλιξη σε μία διαπροσωπική σας σχέση είτε φιλική είτε επαγγελματική είτε αισθηματική. 
+Η θετική συμμετοχή του Δία φέρνει θετικές εξελίξεις, μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες ενώ δεν αποκλείεται να διαδραματιστούν θετικά γεγονότα στα επαγγελματικά σας. 
+Ταξίδια, επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεντεύξεις, βιογραφικά. 
+Πιθανή μια μετακόμιση. 
-Οικονομικά αναμένεται ένα πάγωμα, κάποιες καθυστερήσεις εισπράξεων και εσόδων. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις.
+Ωστόσο, μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα και να σας επιστραφούν ποσά.

Ιχθείς:
Ήλιος & Άρης στον Λέοντα φέρνουν ευθύνες, υποχρεώσεις και αγγαρίες που πρέπει να διευθετηθούν. Θέματα εργασιακά τρέχουν και εσείς καλείστε να διευθετήσετε λεπτομέρειες της καθημερινότητας σας. 
-Προσοχή σε σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, δεν αποκλείονται κάποιες εντάσεις που καλό είναι να αποφευχθούν με μαεστρία και ευμετάβλητη διάθεση. 
-Προσοχή στην διατροφή σας και στην υγεία σας. Πάρτε βιταμίνες ή συμπληρώματα διατροφής. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό ασφαλώς, εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ανάπαυλα και ξεκούραση. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση. 
+Οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορία, δάνεια, διατροφές, αγοραπωλησίες. 
+Ψυχολογία, τόνωση αυτοπεποίθησης. 
Οι εκλείψεις σημαίνουν αλλαγές, οι οποίες ετοιμάζονται στον εργασιακό σας τομέα, στην καθημερινότητα σας και στον τρόπο ζωής. Μια αναπροσαρμογή είναι αναπόφευκτη. Υγ: Επιστροφές ερώτων και αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου