Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς (Παρασκευή31/8)


Κριός: Έντονη ψυχολογική φόρτιση και μεταπτώσεις προκαλεί η πανσέληνος στους Ιχθείς. Το καλοκαίρι ρίχνει την αυλαία του με εσάς να είστε γεμάτοι συναισθήματα και όνειρα για μία ζωή πιο γλυκιά και πιο αισθησιακή. Έντονο παρασκήνιο δημιουργείται στον αισθηματικό τομέα και πιθανόν να ανατέλλει μία νέα σχέση, η οποία μοιάζει ιδεατή. Φροντίστε να διατηρήσετε τον ρεαλισμό και μην εξιδανικεύετε το άτομο που χτυπάει την πόρτα σας. Μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας για θέματα επαγγελματικά, ακολουθήστε το ένστικτό σας και επωφεληθείτε καθώς το σχέδιό σας αποφέρει ηθική ικανοποίηση και κέρδη. Ο επαγγελματικός τομέας παίρνει την ανιούσα και οι μετοχές σας κλειδώνουν στο limit up, έτσι γίνεστε υπολογίσιμη δύναμη. Εξασφαλίστε ώρες για ξεκούραση καθώς οι υποχρεώσεις ευθύνονται για την εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Πιστέψτε στα όνειρά σας και εμπιστευτείτε το επιχειρηματικό σας ταμπεραμέντο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απουσιάζει κάποιος/α συνάδελφος και να αναλάβετε τις υποχρεώσεις του. Ψυχραιμία!!! Μία-δύο ημέρες είναι, θα περάσουν!!!

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Την Παρασκευή 17/8 και ώρα 18:55 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στην 25η μοίρα του Λέοντα. Στηρίζεται από θετικές γωνίες με τον Κρόνο και τον Άρη, οι οποίοι σε σύνοδο από τον Ζυγό χρωματίζουν το εν λόγω φεγγάρι. Ο Άρης σε θέση αδυναμίας, εκφράζεται έμμεσα, λιγότερο δυναμικά και μας κάνει αρκετά διπλωμάτες και αναβλητικούς, ο Κρόνος σε θέση έξαρσης έρχεται να απονείμει δικαιοσύνη και ισορροπία. Στο εν λόγω παιχνίδι εξουσίας φαίνεται πως ο Κρόνος είναι ο νικητής και χρειάζεται να είμαστε αρκετά εργατικοί, υπομονετικοί και μεθοδικοί προκειμένου να έχουμε την ανάλογη πρόοδο, την εξέλιξη και το επιθυμητό αποτέλεσμα στους τομείς που θέλουμε. Είναι ένα αρκετά ευνοϊκό φεγγάρι που μας γεμίζει ενέργεια, μας δίνει μαχητικότητα και πείσμα προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Ο κόπος, ο αγώνας, η εργατικότητα και η μεθοδικότητα μπορούν να μας χρήσουν θριαμβευτές ή πρωταγωνιστές. Ευμενώς επηρεάζονται Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι ενώ θετικές εξελίξεις επιφυλάσσει η νέα σελήνη και για Κριούς, Ζυγούς, Ταύρους και Σκορπιούς μέσω αγώνα και προσπάθειας. Ας δούμε αναλυτικά τι επιφυλάσσει για τον καθένα μας το εν λόγω φεγγάρι:

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Αφροδίτη στον Καρκίνο/Έρωτες της μοίρας


Από την Τρίτη 7 Αυγούστου 2012 και ώρα 16:43 μετά μεσημβρινής η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο. Έπειτα από την πολύμηνη παραμονή της στο αέρινο και επικοινωνιακό περιβάλλον των Διδύμων εισβάλει στο ζώδιο της διακυβέρνησης της Σελήνης και σε ένα περιβάλλον που της ταιριάζει καλύτερα, εκφράζει πιο εύκολα τις ποιότητές της. Ο έρωτας γίνεται μια διαδικασία σημαντική, αξιοπρεπής και αναζητά σταθερότητα, πίστη και αφοσίωση ώστε να αναπτυχθεί πάνω σε ένα γόνιμο έδαφος. Ο ρομαντισμός, η προστασία και η φροντίδα χαρακτηρίζουν την εν λόγω θέση. Πλέον, στον έρωτα αναζητάμε την συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά, γινόμαστε πιο κτητικοί και έχουμε συχνές εναλλαγές στη διάθεσή μας. Παρόλα αυτά, καθώς εισέρχεται στα παρορμητικά ζώδια ή καλύτερα σε ένα εκ των παρορμητικών ζωδίων συναντάει σε δύσκολες γωνίες τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Έρωτες μοιραίοι, έρωτες δυνατοί, ανθεκτικοί, αυθεντικοί, έρωτες ζωής έρχονται να μας χτυπήσουν την πόρτα και να μας ξελογιάσουν σαν μία άλλη «Καλυψώ». Το στοιχείο της ανατροπής, του κεραυνοβόλου έρωτα, του μοιραίου αλλά του ξαφνικού χωρισμού φλερτάρει με τις ζωές πολλών.

Σύνοδος Άρη-Κρόνου & Προβλέψεις

Από την Χριστίνα Τανταλίδου



Η Χριστίνα Τανταλίδου ανήκει στους μελετητές της αστρολογίας, η διάθεσή της είναι άκρως ανάλαφρη-αισιόδοξη και διαθέτει αρκετά καλές προδιαγραφές. Ετοιμάζεται να αποκτήσει το facutly of Astrological Studies και συνεχίζει να πορεύεται στην μάχη των άστρων. Μου ζήτησε να είναι μαζί μου, ασφαλώς με μεγάλη μου χαρά θέλησα να στηρίξω την προσπάθειά της καθώς πιστεύω πως είναι αξιόλογη. Ανήκει στον αστερισμό του Σκορπιού...τα συμπεράσματα δικά σας. Καλή αρχή και επίσημα αγαπημένη μου ..


Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται τον Αύγουστο που θεωρείται τουλάχιστον τυπικά ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού,  είναι αρκετά έντονο, με πολλές εναλλαγές. Χαρακτηριστικά θα αναφερθούμε στο φαινόμενο της συνόδου δυο σημαντικών πρωταγωνιστών του Σύμπαντος ,  του πλανήτη Κρόνου με τον πλανήτη Άρη στην 25η μοίρα του Ζυγού στις 15 Αυγούστου 2012. Η όψη έχει ήδη ισχύ και μας επηρεάζει από τις 9 έως τις 22 Αυγούστου. Ο Κρόνος όπως όλοι γνωρίζουμε δρα περιοριστικά , παίζοντας ίσως το ρόλο του πατέρα που δεν φοβάται να ασκήσει κριτική σε κάθε είδους ενέργεια που υπερβαίνει τα αποδεκτά κοινωνικά όρια. Παραδόξως ο Κρόνος  στο ζώδιο του Ζυγού που σχετίζεται με την ομορφιά , την ειρήνη , την εσωτερική ισορροπία αλλά και κάθε είδους συντροφική ή επαγγελματική σχέση βρίσκεται στην έξαρση του,  δημιουργώντας όμως έτσι το κατάλληλο πεδίο για υγιείς σχέσεις με σεβαστά όρια χωρίς όμως να λείπει το στοιχείο της συντροφικότητας και της αληθινής αγάπης.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Οι Δεσμοί της Σελήνης


Οι δεσμοί της σελήνης δεν είναι πλανήτες, δεν συγκαταλέγονται στα φώτα, είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετα νοητά σημεία, τα οποία έχουν αλληλεπίδραση με τη γη, τον ήλιο και τη σελήνη. Οι δεσμοί κάνουν μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον ζωδιακό κάθε 18 με 19 χρόνια και σε ερμηνευτικό επίπεδο δηλώνουν την ανάγκη μας για εξέλιξη. Για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτό το λεπτό σημείο είναι ανάγκη να δούμε τη θέση του ζωδίου αλλά και του οίκου που βρίσκονται ώστε να αντλήσουμε πληροφορίες για το μονοπάτι που έχει να ακολουθήσει ο καθένας μας. Οι δεσμοί της σελήνης σχετίζονται με την κινέζικη αστρολογία και τον δράκο, ο βόρειος δεσμός με το κεφάλι του δράκου ενώ ο νότιος δεσμός με την ουρά του.  Ο βόρειος δεσμός συμβολίζει το μονοπάτι που πρέπει να φτάσουμε σε τούτη τη ζωή και σχετίζεται με το σημείο που γεννιέται η σκέψη ενώ ο νότιος δεσμός σχετίζεται με τις έμφυτες ιδιότητες-ικανότητες που φέρουμε από προηγούμενες ενσαρκώσεις και σχετίζεται με ότι πρέπει να αποβάλλουμε και να γονιμοποιήσουμε ακολουθώντας ένα μονοπάτι, φτάνοντας από τον νότιο δεσμό στον απέναντι, βόρειο.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Προβλέψεις Εβδομάδας Δεκαπενταύγουστου(10 έως 17 Αυγούστου)


Κριός: Η διάθεση σας αρχίζει με αρκετή εξωστρέφεια, ενέργεια και φυσικά επικοινωνιακή δεινότητα. Έως την Κυριακή μπορείτε να απολαύσετε την παρέα της οικογένειας σας και να διασφαλίσετε όμορφες στιγμές μαζί τους ή με όσους θεωρείτε δική σας οικογένεια. Σε μία περίοδο έντονη και απαιτητική το πρώτο τριήμερο των συμπεριλαμβανομένων ημερομηνιών είναι εξαιρετικό ώστε να ηρεμήσετε, να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης, το στοιχείο του υδάτινου αλλά και τις πολύ εσώκλειστες σχέσεις σας. Ένα ταξίδι σε έναν κοντινό προορισμό μαζί με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Στη συνέχεια, από τις 13 έως τις 17 του μήνα καλό είναι να αποφύγετε τις διακοπές με τους οικείους σας καθώς η αναστάτωση, η ψυχολογική φόρτιση θα είναι διάχυτες, εσείς αρκετά κτητικοί ή απαιτητικοί και οι δικοί σας μπορεί να παρεξηγηθούν. Διανύετε μία περίοδο που είστε έντονα προκλητικοί, επαναστάτες αλλά καλό είναι να ελέγξετε αυτήν σας την «παράκρουση» γιατί αναμένεται να σας στοιχήσει στον επαγγελματικό τομέα ή να αναταράξει τις σχέσεις σας και να σας ανταποδώσει μόνο με ανασφάλεια. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους οικείους αλλά και τους συνεργάτες σας. Φυσικά, το διήμερο 16-17 σας βρίσκει περισσότερο εξωστρεφείς, με περισσότερη διάθεση και ενέργεια αλλά και μία ροπή προς τη διασκέδαση, τη χαρά της ζωής και την ξενοιασιά. Ευχάριστες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας εγγυάται το προαναφερθέν διήμερο.

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου) & Πανσέληνος στον Υδροχόο


Η εβδομάδα που διανύουμε δεν είναι καθόλου άσχημη, αντιθέτως μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά για τις ζωές πολλών και ειδικότερα για τις ζωές εκείνους που σκέφτονται αντισυμβατικά και εκτός πεπατημένης. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού χαρίζει ανανέωση, πρωτοπορία και ευχάριστες ανατροπές. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως στις 31 Ιουλίου και ολόκληρη την εβδομάδα η Αφροδίτη τριγωνίζει του Κρόνου, το φαινόμενο επαναλαμβάνεται δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο τρίμηνο. Γεγονότα που συνέβησαν κοντά στις 15 Μαΐου  ενδεχομένως να επαναληφθούν και τώρα με περισσότερη σταθεροποίηση και θετικότερη έκβαση. Ένας έρωτας, σχέσεις και οικονομικές συμφωνίες μπορούν να σταθεροποιηθούν και να ευδοκιμήσουν. Στις 2 Αυγούστου σχηματίζεται η πρώτη πανσέληνος του μήνα στον Υδροχόο που αποτελεί ένα από τα πιο σούπερ δυνατά φεγγάρια της χρονιάς. Σε θετικές γωνίες με τον Δία, τον Ουρανό και τον Άρη φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, χαρές και επιθυμία για διασκέδαση. Ευμενώς επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Πιο ζόρικο το φεγγάρι για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου


Μήνας έντασης, ανατροπής, πάθους και αρκετών αλλαγών στον αστρολογικό ουρανό αποτελεί ο μήνας Αύγουστος. Ο μήνας με τα δύο φεγγάρια έρχεται να μας χαρίσει δυνατές συγκινήσεις, ανανέωση, ξεκούραση, θάλασσα, παιχνίδι, διασκέδαση και άφθονο έρωτα. Μοιραίες σχέσεις, κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικούς χωρισμούς, απόλυτα πάθη αλλά και ρομαντισμό φέρνει ο μήνας των διακοπών. Ας δούμε αναλυτικά τις αλλαγές που συμβαίνουν στον αστρολογικό ουρανό και τις πιο σημαντικές όψεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια αυτού: