Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Αστρολογικός Οδηγός Σεπτεμβρίου

5/9:  Στις 14:36 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στην Παρθένο. Αποτελεί ένα εξαιρετικό φεγγάρι όσον αφορά θέματα που άπτονται του εργασιακού τομέα, της παροχής υπηρεσιών αλλά και της προσφοράς. Ιδανική ημέρα για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, άθλησης ή να ασχοληθείτε με το σώμα σας. Το γνωμικό νους υγιής εν σώματι υγιή αποτελεί μότο της νέας αυτής σελήνης. Η νέα σελήνη αυτή είναι άκρως ενθαρρυντική καθώς χορηγείται από ένα εξάγωνο με τον μέγα ευεργέτη Δία έτσι οι ευκαιρίες, η τύχη και η επιτυχία μπορούν να θεωρηθούν προσιτές. Συνδυάζοντας την πρακτικότητα και την διαίσθηση μπορούμε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα τυχεροί στέκονται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθείς αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου. Εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά έχουν να αναμένουν οι Δίδυμοι και σε θέματα επαγγελματικά οι Τοξότες. Σε επίπεδο οικονομικό οφέλη έχουν να αναμένουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι ενώ σε επίπεδο εργασιακό, επαγγελματικό και υγείας ευνοούνται Κριοί και Ζυγοί.


9/9:  Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού χαρίζοντας μας διπλωματία και δίκαιη κρίση. Επιθυμούμε την διαπροσωπική επικοινωνία, επικεντρώνουμε πάντα και στις δύο πλευρές εφόσον είμαστε μάρτυρες μίας διαμάχης ή μιας αντιδικίας. Δίνουμε έμφαση στην λογική, έχουμε την ικανότητα να είμαστε αμερόληπτοι αλλά πολλές φορές επηρεαζόμαστε από τις γνώμες των τρίτων ή καταλήγουμε αναποφάσιστοι. Ευνοούνται σε επικοινωνιακό κομμάτι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Προωθήστε τις ιδέες σας, τα σχέδια σας και κερδίστε τις εντυπώσεις δυνάμει της ρητορείας και της παρρησίας σας.

11/9:  Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό, θέση πτωτική και αδύναμη έτσι δυσκολεύεται να εκφράσει τις θετικές της ιδιότητες-ποιότητες. Στον έρωτα επιθυμούμε την ένταση και το δράμα. Μας κυριεύουν το πάθος, η ζήλια, ο βαθύς και έντονος-σκοτεινός ερωτισμός ενώ απαιτούμε πίστη και υποταγή. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αποτελεί η κτητικότητα και η δυσκολία έκφρασης των συναισθημάτων. Με αυτήν την θέση της Αφροδίτης θεωρούμε πως η συναισθηματική έκφραση αποτελεί αδυναμία και δεν εκφραζόμαστε ανοιχτά και απροκάλυπτα προκειμένου να μην ενδώσουμε σε πειρασμούς ή κολακείες. Νιώθουμε ασφάλεια αν και μόνο αν ελέγχουμε και κατευθύνουμε τους γύρω μας. Εύνοια δέχονται Καρκίνοι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Ταύροι αλλά και Παρθένοι, Αιγόκεροι. Σίγουρα έχετε να αναμένετε σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

19/9: Στις 14:13 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η πανσέληνος στους Ιχθείς και ειδικότερα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ. Είναι ένα φεγγάρι χωρίς ιδιαίτερα αρνητικούς σχηματισμούς και επηρεάζει την διάθεση μας, τα συναισθήματα μας αλλά ζητήματα εργασιακά ή υγείας. Υπάρχει μία ένταση συναισθηματική αλλά και για ζητήματα επαγγελματικά, είμαστε αρκετά αγχωμένοι και καλούμαστε να διοχετεύσουμε την ενέργεια της πανσελήνου μέσα από την ενασχόληση μας με την τέχνη ή την προσφορά-φιλανθρωπία. Επηρεάζονται πιο δυσαρμονικά Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του τελευταίου δεκαημέρου αλλά και Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των πρώτων δύο ημερών/μοιρών.

21/9:  Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω γυρίζει ορθόδρομος και θέματα επαγγελματικά, επιβολής, κύρους ή εξουσίας βρίσκουν διεξόδους και λύσεις. Πλούτωνας στον Αιγόκερω και Κρόνος στον Σκορπιό, ορθόδρομοι και σε αμοιβαία υποδοχή ωθούν την κοινωνία σε ριζικές αλλαγές. Τόσο το οικονομικό όσο και το πολιτικό κλίμα παγκοσμίως περνάνε στην σφαίρα της αλλαγής, της ριζικής αλλαγής εκ βάθους και ρίζας.

22/9: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό εγκαινιάζοντας την δική τους γενεθλιακή χρονιά αλλά και την φθινοπωρινή ισημερία. Η ημέρα και η νύχτα είναι ίσες σε διάρκεια. Καλούμαστε να βρούμε την ισορροπία στην προσωπική μας και όχι μόνο ζωή. Κερδίζουν σε διάθεση, δυναμισμό και μαχητικότητα Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί αλλά και Λέοντες-Τοξότες.

29/9:  Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και η επικοινωνία γίνεται πιο εσωτερικευμένη. Η διάθεση μας είναι κάπως πιο κλειστή και κάνουμε κάποια σενάρια, τα οποία δεν βγάζουμε στην επιφάνεια. Ο νους μας είναι δυνατός, διαθέτουμε καλή μνήμη ενώ  η περιέργεια μας και η διαισθητικότητα μας αποτελούν άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εν λόγω ζωδιακής θέσης του Ερμή. Μας ελκύει το μυστήριο, αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ και σε κάθε είδους δραστηριότητα που ενέχει το στοιχείο του μυστηρίου ή της ίντριγκας. Καλό είναι να αναπτύξουμε το αίσθημα της συγχώρεσης μιας και ο Ερμής από τον Σκορπιό μας κάνει εκδικητικούς και δεν ξεχνάμε το κακό. Τα μυστικά έχουν την τιμητική τους και δεν μας αρέσει να εισχωρούν στις σκάψεις μας ή στην ιδιωτική μας ζωή, αντιθέτως αρεσκόμαστε να διεισδύουμε στην προσωπική ζωή των άλλων. Πιο ευνοημένοι σε επικοινωνιακό επίπεδο στέκονται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Ταύροι και Παρθένοι-Αιγόκεροι.  

Υστερόγραφο: Σε όλη την διάρκεια του μήνα ο Άρης διελαύνει το πύρινο ζώδιο του Λέοντα χαρίζοντας μας δυναμισμό, υπομονή, σθένος και αντοχή ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, τις επιδιώξεις μας αλλά και τις φιλοδοξίες μας. Ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα, θέση δυνατή και έτσι καταφέρνει να εκφράσει τις αρσενικές ικανότητες του. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση, η υπερηφάνεια, η δραματοποίηση και η δημιουργικότητα μας συντροφεύουν. Θέλουμε να φτάνουμε πάντοτε στην κορυφή και να στεφόμαστε τον κότινο της επιτυχίας. Πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές ή την αλαζονεία γιατί έτσι χάνουμε πόντους. Παρόλα αυτά, ο ενθουσιασμός, η χαρά, η αναζήτηση των διασκεδάσεων και των απολαύσεων δεν μας εγκαταλείπουν. Πολλοί μπορούν να οργανώσουν αποδράσεις ακόμα και τον Σεπτέμβριο, εξάλλου το κλίμα της χώρας μας το επιτρέπει. Εγκαινιάζεται ένα απαιτητικό διάστημα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Χρειάζεται να επιδείξουν προσοχή σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, στον γάμο και σε θέματα επαγγελματικά - οικογενειακά. Δυναμικά βαδίζουν Κριοί, Τοξότες, Ζυγοί και Δίδυμοι.

Πιο αναλυτικά και μέρα με τη μέρα: 

1/9: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε σύνοδο κατά ζώδιο με τον Δία ευνοούν τα συναισθήματα, την αρμονική τους ανάπτυξη αλλά και τον οικογενειακό βίο. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα προμηνύει δυνατές σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα αναδειχθούν εν καιρώ. Ο δυναμισμός, η μαχητικότητα, το πάθος, ο ερωτισμός και το αίσθημα της διεκδίκησης μπορούν να σταθούν αρωγοί στην ζωή μας. Ευνοημένοι σε επίπεδο συναισθηματικό, επαγγελματικό, ενεργειακό και διάθεσης; Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι αλλά και Ιχθείς, Σκορπιοί και Καρκίνοι.

2/9: Ο Ήλιος από την Παρθένο σε εξάγωνο με τον βόρειο δεσμό της σελήνης από τον Σκορπιό φέρνουν ευκαιρίες επαγγελματικής φύσης αλλά και ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική ζωή Παρθένων, Σκορπιών, Ιχθύων, Ταύρων αλλά και Καρκίνων-Αιγόκερων. Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στον Λέοντα και το παράλληλο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου προκαλούν άγχος και δημιουργούν εντάσεις συναισθηματικές. Παράλληλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αίσθημα απαισιοδοξίας αλλά και τα εξαντλητικά ωράρια. Πιο πιεσμένοι και αγχωμένοι Λέοντες, Υδροχόοι και Ταύροι-Σκορπιοί (με μία σχετική βοήθεια).

3/9: Άρης σε χιαστή με τον Ποσειδώνα  δημιουργούν ένα κλίμα ασάφειας, αποπροσανατολισμού και αυτοθυσίας στον βωμό των άλλων. Καλό είναι να προσέχουμε την διατροφή μας αλλά και κατά την διάρκεια της σεξουαλικής μας πράξης. Προσεκτικά πρέπει να κινηθούν Λέοντες, Ιχθείς, Υδροχόοι και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εξαπατηθούν. Η Σελήνη στον Λέοντα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό ευνοούν την συναισθηματική ζωή αλλά και την ανάπτυξη όμορφων συναισθημάτων. Πιο τυχεροί; Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Δίδυμοι-Τοξότες του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου.

4/9: Ο Ήλιος σε χιαστή με τον Ουρανό προσδίδουν μία διάθεση επαναστατική και εξτρεμιστική. Τα απρόοπτα, οι ανατροπές στιγματίζουν την ημέρα ωστόσο εάν οργανωθούμε και εάν συγκεντρωθούμε μπορούμε να μειώσουμε τις απώλειες και τις προστριβές. Πιθανές ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές γνωριμίες αλλά και ξαφνικές αντιπαραθέσεις. Πιο προσεκτικοί; Παρθένοι και Κριοί του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου.

5/9: Στις προβλέψεις της νέας σελήνης προστίθεται το ημιεξάγωνο Ερμή και Αφροδίτης από την Παρθένο και τον Ζυγό αλλά και η γωνία 45ο Ερμή-Κρόνου. Η δυσκαμψία στην σκέψη μπορεί να αποφευχθεί μέσω της επικοινωνίας, της διπλωματίας και των ισόρροπων σχέσεων. Ας αποφύγουμε να γίνουμε επικριτικοί.

6/9: Πλούτωνας και βόρειος δεσμός της σελήνης φέρνουν λιτότητα και οικονομικές-επαγγελματικές εξελίξεις μάλλον σταθεροποιητικές αλλά σε χαμηλά βιοτικά επίπεδα.

7/9: Ήλιος και Δίας σε εξάγωνο φέρνουν αισιοδοξία, χαρά, κέφι και τύχη. Μία ημέρα με διεξόδους, ευκαιρίες και αποδράσεις. Οι ανοιχτοί ορίζοντες και η φωτεινότητα των σκέψεων μπορούν να σταθούν ασπίδα προστασίας στα δύσκολα. Συνδυάζοντας το πρακτικό πνεύμα αλλά και την διαίσθηση μπορούμε να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στην προσωπική μας ζωή. Τυχεροί; Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθείς και Σκορπιοί. Εύνοια δέχονται και Λέοντες-Τοξότες σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και οικονομικό.

8/9: Σελήνη και Αφροδίτη στο τέλος του Ζυγού δημιουργούν μία ιδανική ατμόσφαιρα για τις σχέσεις. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται διευκολύνσεις ενώ μέσω της επικοινωνίας και της ανάπτυξης των διαπροσωπικών σχέσεων μπορούμε να κερδίσουμε πόντους. Τυχεροί; Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί αλλά και Λέοντες-Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου. Κέρδη υλικά και οικονομικά, επιθυμία για χλιδή και καλοπέραση.

9/9: Συγκλίνει η όψη τετραγώνου Άρη-Κρόνου κάτι που φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις προσωπικές μας επιδιώξεις. Η απαισιοδοξία, η μελαγχολία και το ψυχολογικό βάρος δεσπόζουν. Ωστόσο, τα εμπόδια και οι δυσκολίες μπορούν να αποφευχθούν μέσω της οργάνωσης, της υπομονής, της επιμονής, της εργατικότητας και της στωικότητας. Η Σελήνη στον Σκορπιό βαραίνει το κλίμα της ημέρας, μας κάνει συναισθηματικά εσωστρεφείς και τρόπους αλλά ο απώτερος σκοπός είναι η ενδυνάμωση μας (εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα). Πιο πιεσμένοι Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας φαίνονται να δοκιμάζονται, δείξτε υπομονή.

10/9: Σελήνη και Ήλιος σε αρμονία προσδίδουν κέφι, χαρά και ολίγη αισιοδοξία. Σταδιακά αρχίζουμε να κοιτάμε πιο αισιόδοξα ή λιγότερο πεσιμιστικά. Οι σχέσεις μας αλλά και η προσωπική μας ζωή απαιτούν ωριμότητα, ορθολογισμό και σωστή κρίση. Γήινοι και υδάτινοι δέχονται μία σχετική βοήθεια στις υποθέσεις τους σήμερα, διευκολύνεται η κάλυψη των τρεχουσών αναγκών.

11/9: Άρης τετράγωνο βόρειος δεσμός, Άρης χιαστή Πλούτωνας μιλούν για εντάσεις, βιαιότητα, αποχωρισμούς, απότομες ρήξεις και συναισθηματικά «καρφιά», τα οποία προκαλούν πόνο. Η χιαστή Ερμή-Ποσειδώνα δυσχεραίνει την ορθή κρίση για αυτό καλό είναι να μην δεσμευτούμε ή να μην πάρουμε αποφάσεις σχετικά με την πορεία σχέσεων ή συνεργασιών είτε οικονομικού, είτε επαγγελματικού περιεχομένου.

14/9: Πλειάδα αστρολογικών όψεων λαμβάνουν χώρα στον αστρολογικό ουρανό. Το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα ευνοεί την ανάπτυξη αληθινών συναισθημάτων ενώ παράλληλα σημαίνει την αρχή σχέσεων που στηρίζονται στο συναίσθημα, στην κατανόηση της φύσης των άλλων αλλά και την ανιδιοτέλεια. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού αποτελεί μοναδική συγκυρία, μας ωθεί σε δράση και λήψη πρωτοβουλιών που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει στη ζωή μας. Το πνεύμα ανεξαρτησίας, οι καινοτομίες, το ρίσκο μπορούν να αποτελέσουν σωτήριες λέξεις. Λίγο ρίσκο στην ζωή δεν βλάπτει. Κέρδη έχουν να προσκομίσουν οι πύρινοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες αλλά και οι εναέριοι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Δεν εξαιρούνται οικονομικών κερδών και συναισθηματικού οφέλους υδάτινοι και γήινοι. Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και αντιπάθειες ή συναισθήματα μνησικακίας. Ας διώξουμε κάθε δηλητηριασμένη σκέψη, κάθε ατροφικό συναίσθημα και ας εστιάσουμε στην θετική πλευρά της ζωής. Αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ. Δυσκολίες στην επικοινωνία έχουν να αντιμετωπίσουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Ας προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, τον δογματισμό σας. Μην είστε ανυποχώρητοι ή εμμονικοί, κινηθείτε ευέλικτα.

16/9: Ερμής και Ουρανός σε αντίθεση προμηνύουν εντάσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις, χαμηλή ανεκτικότητα στις απόψεις των άλλων. Τα αίματα μπορούν να ανάψουν εύκολα για αυτό καλούμαστε να είμαστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Πολλές φορές πρώτα μιλάμε και μετά σκεφτόμαστε τι έχουμε πει, έτσι καλό είναι να περιορίσουμε την παρόρμηση στον λόγο μας. Προσοχή στην οδήγηση αλλά και σε ημικρανίες ή πονοκεφάλους ειδικότερα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην δέκατη μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Ωστόσο, παρόλα αυτά μέσα από εκλάμψεις και ηλεκτροσόκ μπορούν να προκύψουν εξαιρετικές ιδέες που χαρακτηρίζονται από πνεύμα και πρωτοτυπία. Σελήνη και Άρης σε αντίθεση μιλούν για συγκρούσεις μεταξύ του αντίθετου φύλλο. Προσοχή στις αισθηματικές σχέσεις.

17-18-19/9: Πολυαστρία στον Σκορπιό! Αφροδίτη, Κρόνος και βόρειος δεσμός της σελήνης μιλούν για οικονομική λιτότητα, για συναισθηματική δυσκαμψία ή ακαμψία. Οι σχέσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, χρειάζονται ωριμότητα, ορθολογισμό και αμεροληψία. Το συναίσθημα πρέπει να διαχωρίζεται της λογικής ώστε να μην υπάρχουν συναισθηματικές εμπλοκές. Αναδύονται καρμικές σχέσεις, έχουν ένα βάρος, ένα αίσθημα οφειλής του ενός προς τον άλλον. Είναι αυτό που λέμε, με ζορίζεις, με κουράζεις αλλά σε χρειάζομαι. Όλο αυτό χορηγείται από ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ενδυναμώνεται. Το πάθος και οι δυνατές σχέσεις δεν θα λείψουν. Σχέσεις δυνατές, δυναμικές, με διδακτικό τόνο και ύφος έρχονται στην ζωή μας για να μας ωριμάσουν και να μας διδάξουν μαθήματα ζωής. Τα αγαθά κόποις κτώνται ταιριάζει στο μότο των ημερών. Λιτότης και περιορισμοί οικονομικής και συναισθηματικής φύσης. Η πρακτικότητα και η σταθερότητα αποτελούν διεξόδους ώστε να αποφευχθούν οι απώλειες. Οτιδήποτε συμβεί αυτές τις ημέρες είναι καρμικής χροιάς και δύσκολα μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του. Ο Ερμής και ο Άρης σε εξάγωνο χαρίζουν ταχύτητα, οξυδέρκεια και αντίληψη αρκεί να μην είμαστε άκαμπτοι και να φανούμε ευέλικτοι. Πιεσμένοι; Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ειδικότερα στο πρώτο δεκαήμερο.

20/9: Ερμής και Δίας σε τετράγωνο. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Μην πιστεύετε και πολύ εύκολα όσα σας υπόσχονται καθώς μπορεί να μην τα πράξουν, όχι λόγω κακίας, ίσως το παραλείψουν, ίσως το ξεχάσουν. Η επιπολαιότητα στον λόγο και στις εκφράσεις, η έλλειψη τάκτ ίσως προκαλέσουν συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις. Πιο ευάλωτοι; Καρκίνοι, Αιγόκεροι αλλά και Κριοί, Ζυγοί. Ευτυχώς υπάρχει και το χιούμορ. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε χιαστή με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές έλξεις και ενώσεις ή απρόσμενους χωρισμούς. Ο παράγοντας απροόπτου ελλοχεύει και στα οικονομικά. Αποφύγετε τον τζόγο ή το ρίσκο επί του οικονομικού.

21/9: Πλούτωνας και Κρόνος φέρνουν λιτότητα και οικονομικές-επαγγελματικές εξελίξεις μάλλον σταθεροποιητικές αλλά σε χαμηλά βιοτικά επίπεδα. Ωστόσο, σχέδια προωθούνται αργά και σταθερά. Αιγόκεροι και Σκορπιοί επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

25/9: Δίας και Άρης σε ημιεξάγωνο. Συνδυάζοντας το ρίσκο και την διαίσθηση μπορούμε να έχουμε κέρδη σε επαγγελματικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Εύνοια στις αγοραπωλησίες και στις μετακινήσεις. Τυχεροί; Λέοντες, Καρκίνοι, Κριοί και Τοξότες.

27/9: Αφροδίτη και Δίας σε τρίγωνο αρμονίας. Η αισθηματική μας ζωή βελτιώνεται κάπως, το ίδιο και οι οικονομικές μας προδιαγραφές. Η τύχη μας σιγοντάρει και στους δύο τομείς ενώ τυχερές σχέσεις μπορούν να αναδειχτούν. Είμαστε κοινωνικοί, φιλεύσπλαχνοι, γοητευτικοί αλλά και φιλόξενοι. Το αίσθημα της αγάπης μπορεί να ριζώσει εύκολα. Τυχεροί; Καρκίνοι, Ιχθείς και Σκορπιοί. Εύνοια και για Παρθένους, Αιγόκερους και Ταύρους.

28/9: Οι εραστές σε τετράγωνο. Ο Άρης στον Λέοντα δυνατότατος και η Αφροδίτη στον Σκορπιό πτωτική. Το συναίσθημα και η σεξουαλικότητα εμπλέκονται μεταξύ τους. Στις αισθηματικές σχέσεις μπορεί να υπάρξει αδιαλλαξία, εμμονή, στατικότητα, ζήλια, πάθος και διεκδίκηση που μπορεί να προκαλέσει ρήγματα και διαφωνίες. Είμαστε υπερβολικά ερωτικοί και σεξουαλικοί ενώ παράλληλα οι διαφωνίες μεταξύ του αντίθετου φύλλου φουντώνουν. Πιο ευάλωτοι; Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί ή όσοι έχουν γενέθλιο Άρη και Αφροδίτη σε σταθερά ζώδια. Δυσκολίες για Ζυγούς και Κριούς. Χρειάζεται συμβιβασμός και συμπόρευση στις σχέσεις. Ας φανούμε υποχωρητικοί.

29/9: Δίας και Ποσειδώνας σε γωνία 135ο μας ωθούν σε διασκεδάσεις και ψυχαγωγίες. Ξεκούραση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου