Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό/Προβλέψεις

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 14:50 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 11η μοίρα του ζωδίου. Οι εν λόγω μοίρες μιλούν για ένα έντονο παρασκήνιο μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, για μυστικές συμφωνίες και καταστάσεις, οι οποίες στηρίζονται στον φθόνο, στη ζήλια ή στο συμφέρον. Ο ωροσκόπος της έκλειψης ανατέλλει στην 10η μοίρα των Ιχθύων και μιλάει για θεραπείες, απεξάρτηση, ανιδιοτελή προσφορά, οραματισμό αλλά και έμπνευση. Μάλιστα, ο Χείρωνας-Κένταυρος βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο κάτι που συνεπάγεται πως όλα αυτά απαιτούν θυσίες, αυτοθυσίες και πλήρη επίγνωση. Χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή με τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας, με πτυχές που ακόμα και εμείς οι ίδιοι αδυνατούμε να αντιληφθούμε. Καλούμαστε να έρθουμε σε επαφή με τα τραύματα μας, να τα «αγγίξουμε», ακόμα και εάν κοπούμε ή πληγωθούμε. Έκρυθμη όψη; Η αντίθεση Χείρωνα-Άρη, η οποία εντείνει το άγχος μας αλλά και δημιουργεί επίπονες καταστάσεις. Η όλη αυτή διαδικασία μπορεί να στεφεί με επιτυχία αλλά είναι επίπονη και ξύνει πληγές. Κάποιες φορές ίσως εθελοτυφλούμε μπροστά στις αδυναμίες μας και έτσι αδυνατούμε να κατανοήσουμε τα τρωτά σημεία μας ή τις λάθος κινήσεις μας. Κυβερνήτης πλανήτης από άποψη ωροσκόπου; Ο Ποσειδώνας, ο οποίος βρισκόμενος στον δωδέκατο οίκο μιλάει για παρασκήνιο, μυστικές υποθέσεις, οι οποίες μπορεί να είναι ανθεκτικές μέσα από περίεργες συνθήκες. Η λέξη «ανεξήγητο» αποτελεί βασική πεπατημένη του εν λόγω φεγγαριού. Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζουν η στενή σύνοδος της έκλειψης με τον Κρόνο κάτι που φέρνει εμπόδια, δυσκολίες, καθυστερήσεις και αναβολές. Λιτότητα, περιορισμός, ευθύνες, μελαγχολία συνοδεύουν αυτό το φεγγάρι. Η σταθερότητα, η υπομονή, η επιμονή και η οριοθέτηση μπορούν να αναδείξουν ταλέντα μας, ικανότητες μας ενώ παράλληλα μπορούν να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε έναν στόχο. Πρέπει να αποφύγουμε την κατάθλιψη, τις αναστολές και χρειάζεται να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Υπάρχει μία γενικευμένη δυσκολία στο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας αλλά και τις σκέψεις μας. Ωστόσο, μπορούμε να φανούμε εγκρατείς, συνετοί, λογικοί και αξιόπιστοι έτσι εύκολα μπορούν να μας αναθέσουν ένα έργο. Όλα είναι θέμα λογικής, οριοθέτησης και εφόσον δούμε ρεαλιστικά, χωρίς συναισθηματισμούς μπορούμε να επιτύχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.


Ένα άλλο δυναμικό και αξιόλογο χαρακτηριστικό της έκλειψης αποτελεί το θεαματικό εξάγωνο με τον Άρη από την Παρθένο. Μπορούμε να αντλήσουμε ενέργεια και να επιτύχουμε τους στόχους μας αλλά και τις επιθυμίες μας μιας και ο δυναμισμός φτάνει στο ζενίθ. Μας διακατέχει ένα αίσθημα γενναιότητας, τόλμης και δράσης, έχουμε ιδιαίτερα αυξημένη λίμπιντο και ο ερωτισμός είναι διάχυτος. Μπορούμε να γίνουμε απλώς κάπως άκαμπτοι ή υπερβολικά εγωιστές, για αυτό καλό είναι να περιορίσουμε το «εγώ» μας. Άλλο ένα στοιχείο της νέας σελήνης/ηλιακής έκλειψης αποτελεί η ιδιομοιρία του βορείου δεσμού με τον ανάδρομο Ερμή, κάτι που σημαίνει πως πολλοί εκ ημών θα αναθεωρήσουν ιδέες, σκέψεις και αποφάσεις. Μπορεί να σημαίνει την επανεξέταση σχέσεων, συνεργασιών αλλά και επαγγελματικών/οικονομικών συμφωνιών. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα τονισμένος ο 8ος οίκος κάτι που σημαίνει πως αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται σε θέματα εξουσίας, χρηματοπιστωτικού αλλά και τραπεζικού συστήματος. Όλα δείχνουν πως χρειάζεται να αλλάξουμε οικονομική πολιτική. Καλό είναι να υιοθετήσουμε μία πιο πρακτική οικονομική πολιτική, η οποία θα στηρίζεται στην πραγματικότητα. Η δικαιοσύνη πρέπει να θεμελιωθεί ως ακρογωνιαίος λίθος της πολιτικής. Η ασυδοσία και οι σπατάλες μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν. Τέλος, ο Άρης ανατέλλει στην ακμή εβδόμου οίκου, κάτι που σημαίνει πως αναμένονται εντάσεις μεταξύ χωρών αλλά και αλλαγές συμμαχικών. Κάποιες συμμαχίες θα διαλυθούν και την θέση τους θα πάρουν άλλες πιο δυνατές. Η χιαστή της έκλειψης με του Ουρανό μιλάει για περίεργες καταστάσεις, οι οποίες προκύπτουν εντελώς αναπάντεχα και μπορούν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Η αλλαγή είναι μία έννοια σχεδόν ταυτόσημη της νέας αυτής σελήνης. Το αποκλίνον τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα μιλάει για καταστάσεις έντονες, δυναμικές, υπόγειες και παρασκηνιακές που όμως έχουν ανθεκτικότητα, δύναμη και ισχύ. Ο ερωτισμός, το πάθος και η ένταση είναι ιδιαίτερα δυναμικές εκφάνσεις του φεγγαριού. Η στενή συμμετοχή Ερμή και βορείου δεσμού μιλάει για καρμικά γεγονότα και καρμικές σχέσεις που έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Φυσικά, δεν λείπουν οι δυσκολίες στον αισθηματικό τομέα καθώς η έκλειψη σχηματίζει μισό τετράγωνο με την Αφροδίτη. Ένα αίσθημα ματαιότητας και κενότητας μας συντροφεύει για ζητήματα που άπτονται των ερωτικών και των οικονομικών. Πιο άμεσα επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου. Επίσης, σημαντική επιρροή δέχονται Κριοί και Ιχθείς. Πάντως, όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου έρχονται αντιμέτωποι με αλλαγές και ανακατατάξεις. Καλή νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου συνεπώς, ορατή και από την Ελλάδα!

Κριός: Η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στον οικονομικό σου τομέα και μάλιστα σε ότι σχετίζεται με δάνεια, εφορίες, διατροφές, κληρονομιές και φορολογικά. Ενδέχεται να προκύψει κάποια έκτακτη οικονομική επιβάρυνση για αυτό καλό είναι να ακολουθείς έναν σωστό χειρισμό των εσόδων σου. Δεν αποκλείεται να λάβεις κάποια κληρονομιά ή να διαπραγματευτείς με όρους συμφέροντες προς το πρόσωπο σου. Η λίμπιντο σου μπορεί να είναι πεσμένη αλλά επιθυμείς την ουσιαστική και εις βάθος κάλυψη με τον/την σύντροφο σου καθώς ο Κρόνος σε ωριμάζει και σε κάνει πιο σοφό στις επιλογές σου. Μία σχέση φαίνεται να δοκιμάζεται, εάν περάσει το κρας τεστ θα συνεχίσει με πιο επίσημη μορφή εάν όχι θα λάβει τέλος οδηγώντας σε στην ψυχολογική κάθαρση. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα πιο υπεύθυνο πόστο στον επαγγελματικό στίβο και φαίνεται πως οι τομείς εργασίας και επαγγέλματος δέχονται τονωτικές ενέσεις. Διατήρησε την παραγωγικότητα σου, δείξε πνεύμα πρακτικό και οργάνωσε το καρνέ σου ώστε να χτίσεις ένα πιο δυνατό επαγγελματικό μέλλον ή καλύτερες εργασιακές συνθήκες. Πιθανές αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και ανωτέρους ενδέχεται να καταλαγιάσουν ενώ δεν αποκλείεται να λάμψεις και να πάρεις μία προαγωγή. Έχεις δύναμη και εξουσιάζεις, μην κάνεις κατάχρηση της δύναμης σου, επωφελήσου. Η υγεία σου τονώνεται σημαντικά, ακολούθησε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, αθλήσου και διασφάλισε την ευρωστία του οργανισμού σου. Η ψυχολογία σου αλλάζει, όλο αυτό το βάρος είναι «κάψιμο κάρματος» και μακροπρόθεσμα θα νιώσεις ανάλαφρος, χωρίς συναισθηματικές πιέσεις και εγκλωβισμούς. Ενδέχεται να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για τον/την σύντροφο σου. Απέφυγε οικονομικούς διακανονισμούς κοντά στην έκλειψη και υπογραφές.

Ταύρος: Η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η στενή συμμετοχή του Κρόνου μιλάει για απώλειες εφόσον οι σχέσεις δεν είναι γερά θεμελιωμένες. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιοι άνθρωποι αποχωρούν από την ζωή σου μειώνοντας τον κοινωνικό σου κύκλο. Ωστόσο, έχε κατά νου πως μένουν άνθρωποι αξιόλογοι, ώριμοι και έμπειροι που έχουν να σου δώσουν πολλά σε ηθικό επίπεδο. Η αισθηματική σου σχέση φαίνεται να δοκιμάζεται, εφόσον περάσει τις δοκιμασίες μπορείς να επισημοποιήσεις την ύπαρξη της. Πολλοί θα αποφασίσετε μία συμβίωση και θα ανταλλάξετε όρους αγάπης και αφοσίωσης. Ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα θα λάβει χώρα στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες και νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σου. Ίσως εισπράττεις αυστηρή κριτική από τους άλλους, να την χρησιμοποιείς εποικοδομητικά και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου ακολουθώντας τις συμβουλές τους. Η θετική γωνία με τον Άρη σου χαρίζει δυναμισμό, μαχητικό ταπεραμέντο ώστε να κατακτήσεις τις φιλοδοξίες σου. Είσαι δυνατός, δυναμικός, ανανεωμένος και μπορείς να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ιδανικό διάστημα για απόκτηση απογόνων ή ευχάριστα νέα από τον τομέα παιδί. Εάν εκκρεμεί κάποια νομική υπόθεση τώρα θα βρεις λύση. Ιδανικό διάστημα για τους σπουδαστές και για ένα επιτυχές μεταπτυχιακό. Αναζήτησε εργασία εάν είσαι εκτός εργατικού δυναμικού. Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα αλλάξουν προς το καλό, μην εστιάζεις στο γκρι του Κρόνου. Δεν αποκλείονται επανασυνδέσεις με άτομα από παλιά ή αναθεωρήσεις για μία πρώην αισθηματική σου υπόθεση.

Δίδυμοι: Η έκλειψη είναι κάπως βαριά για το ζώδιο σου. Από την φύση σου είσαι άνθρωπος ανάλαφρος, χωρίς έγνοιες και υποχρεώσεις ωστόσο έχεις αντιληφθεί πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να εργαστείς, να δουλέψεις και να παράγεις έργο. Η καθημερινότητα σου είναι κουραστική, έχει υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Δεν αποκλείεται να βρεις εργασία αλλά με όρους περιοριστικούς, μην πτοείσαι είναι όλα μία εμπειρία και υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να αλλάξει η οροθεσία υπέρ σου. Κάποιοι μπορεί να αλλάζετε τόπο διαμονής ή κατοικία ώστε να βρείτε εργασία. Ο απογαλακτισμός από την οικογένεια σας είναι δεδομένος εφόσον είστε στα πρώτα στάδια της καριέρας σας. Εάν πάλι ήδη είστε εργαζόμενοι ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κατοικία οικογενειακά. Υποθέσεις με ακίνητη περιουσία, αγορές και πωλήσεις προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί να νιώθεις έντονη οικονομική ανασφάλεια αυτήν την περίοδο ωστόσο μακροπρόθεσμα θα αποκτήσεις δύναμη και οικονομική ανεξαρτησία. Έσοδα αναμένονται από τρίτους, από κληρονομιές ενώ δεν αποκλείεται να σε στηρίξει το ταίρι σου ή η οικογένεια σου. Ο ερωτισμός σου στα ύψη και η σεξουαλική σου ζωή αποκτά άλλη διάσταση. Φρόντισε την υγεία σου καθώς το άγχος και οι υπερωρίες μπορούν να σε εξαντλήσουν. Κάνε ένα τσεκ απ και έλεγξε για ένα πιθανό πρόβλημα υγείας.

Καρκίνος: Η έκλειψη φέρνει αλλαγές στην προσωπική και αισθηματική σου ζωή. Σίγουρα έχεις απογοητευτεί σε αυτόν τον τομέα, ίσως έχεις εισπράξει αδιαφορία ή παγωμάρα αλλά τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να επισυνάψεις μία σχέση με άλλες προδιαγραφές, πιο μεστή και αξιόλογη. Έχεις τιμωρηθεί για την επιπολαιότητα σου και την συναισθηματική δοτικότητα σου. Εάν πήρες  το μάθημα σου θα πραγματοποιήσεις μία ενδιαφέρουσα σχέση με σταθερότητα. Πιθανώς να υπάρξουν προβλήματα με τα παιδιά ή προβλήματα εγκυμοσύνης για τις εγκύους εφόσον κυοφορούν. Η παραγωγικότητα σου μπορεί να είναι χαμηλή, το κέφι ίσως έχει φύγει από τη ζωή σου αλλά θα γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου. Κερδίζεις τις εντυπώσεις δια του λόγου, διαθέτεις έξυπνες και εύστοχες ιδέες. Εκμεταλλεύσου το και προώθησε την επαγγελματική σου δράση. Εμπιστεύσου πρόσωπα δικά σου, συγγενείς, φίλους ή αδέλφια. Μία σχέση δυνατή, έντονα βαθιά, παθιασμένη και καρμική έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωής. Απέφυγε τον εξαναγκασμό και την ανάγκη σου για επιβολή. Μην γίνεσαι δογματικός και απόλυτος καθώς θα χάσεις το παραμύθι που αναζητάς. Νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σου και στηρίζουν την δράση σου, φρόντισε να τους κατακτήσεις και να τους έχεις συμμάχους σου. Επιστροφές από το παρελθόν, ίσως αναθεωρήσεις για μία σχέση του παρελθόντος.

Λέων: Η έκλειψη ηλίου φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Η παρουσία του Κρόνου μιλάει για έλλειψη, στέρηση, περιορισμούς και λιτότητα κάτι που σε έχει κουράσει κυριολεκτικά. Μία κατάσταση στο σπίτι είναι ασφυκτική και αυτό σου γκρεμίζει την ψυχολογία κυριολεκτικά. Έχεις να αναμένεις εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα, ας ελπίσουμε να υπάρξει κάποια λύση. Ενδέχεται να πουλήσεις κάποιο ακίνητο σε μη συμφέρουσα τιμή ή να εισπράξεις ένα μικρότερο ποσό από κάποια υπόθεση που εκκρεμεί σχετικά με ένα ακίνητο. Πιθανότατα να αναθεωρήσεις για ένα άτομο της οικογένειας σου ή για μία υπόθεση οικογενειακή. Φαίνεται πως έχεις δυναμική παρόλα αυτά και μέσα από κοπιαστικές προσπάθειες και καταβολή προσωπικής προσπάθειας κερδίζεις έδαφος και καλύπτεις κάποιες ελλείψεις ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο. Έχεις να αναμένεις θετικές εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σου, πιθανώς αναμένεται μία προαγωγή ή λήψη κάποιου πόστου. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις αλλά μπορείς να διεκδικήσεις οφειλόμενα ή να εκμεταλλευτείς ταλέντα σου ώστε να βγάλεις κάποιο πρόσθετο εισόδημα. Εάν έχεις ένα πρόβλημα υγείας σίγουρα θα βρεις λύση αυτό το διάστημα, κάνε ένα τσεκ απ και δώσε ζωή στον εαυτό σου.

Παρθένος: Η έκλειψη ηλίου φέρνει αλλαγές στον κοινωνικό σου κύκλο και ιστό. Ίσως χρειαστεί να μετακομίσεις, να αλλάξεις κατοικία και γειτονιά. Αυτό αυτομάτως συνεπάγεται νέους ανθρώπους γύρω σου. Εάν είσια εκτός εργατικού δυναμικού η έκλειψη σου δίνει την δυνατότητα εύρεσης εργασίας, πέρασε συνεντεύξεις, στείλε βιογραφικά και διεκδίκησε ότι μπορείς. Εξάλλου, ο Άρης από το ζώδιο σου συμμετέχει θετικά στην έκλειψη και σου παρέχει ευελιξία στα δύσκολα. Κινήσου μεθοδικά, επωφελήσου των γνωριμιών σου και κάλυψε τις ανεπάρκειες της ζωής σου. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς ίσως δοκιμαστούν απέφυγε να ανταλλάξεις βαριές κουβέντες. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αναθεωρήσεις τις αρχικές σου ιδέες. Απέφυγε να αγοράσεις νέο όχημα και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου, υπάρχει κίνδυνος κλοπής ή απώλειας αντικειμένων. Γενικότερα, είσαι δυναμικός, γεμάτος ενέργεια και μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με σχετική ευκολία. Αναζητάς την διασκέδαση, την προσωπική απόλαυση και την καλοπέραση, χρόνος υπάρχει όμως; Μπορείς να τον βρεις εάν οργανώσεις σωστά το πρόγραμμα σου. Μία αισθηματική υπόθεση τραβάει το ενδιαφέρον σου και σε γοητεύει. Φρόντισε να περάσεις καλά. Εάν είσαι αδέσμευτος τα βέλη στην φαρέτρα και έφυγες. Εάν πάλι είσαι δεσμευμένος φρόντισε να περάσεις παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου και αναθέρμανε την σχέση σου.

Ζυγός: Η έκλειψη σελήνης επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και μάλιστα εκείνον που σχετίζεται με τον μισθό σου. Βιώνεις μία μείωση αποδοχών και αυτό σου προκαλεί οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια. Χρειάζεται να ανακαλύψεις νέους τρόπους ώστε να φτάσει το χρήμα στην τσέπη σου. Ταλαντούχο παιδί είσαι, η Αφροδίτη σε κυβερνά! Βρες ένα ταλέντο σου και επωφελήσου. Συν τοις άλλοις η έκλειψη σε βοηθάει να αλλάξεις το σύστημα αξιών σου αλλά και τις σταθερές στη ζωή σου. Τώρα αποκτάς ωριμότητα, σοφία και μέσα από την εμπειρία και τα βιώματα χτίζεις τον δικό σου κόσμο αξιών. Απέφυγε να διαπραγματευτείς τον μισθό σου, μην δανείσεις και πρόσεχε την σχέση σου με τον εργοδότη σου. Μην κοινοποιείς τις ιδέες σου, τα σχέδια σου και φρόντισε να εμπιστεύεσαι ανθρώπους αξιόπιστους που δεν σε φθονούν ώστε να αποδώσει το έργο σου. Το παρασκήνιο μπορεί να είναι θετικό και να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις φιλοδοξίες πάσης φύσεως. Ένα θέμα οικογενειακό βρίσκει λύση και οποιεσδήποτε οικογενειακές αντιθέσεις εξομαλύνονται. Θέματα ακίνητης περιουσίας, αγορές και πωλήσεις μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απέφυγε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και μην εμπλέκεις τα χρήματα με τα αισθήματα. Κοντά στις 3/11 ίσως πιεστείς ψυχολογικά αλλά αργότερα θα νιώθεις άτρωτος και δυνατός, οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς.

Σκορπιός: Οι αλλαγές στην προσωπική σου ζωή είναι δεδομένες, θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου, να δράσεις, να πάρεις πρωτοβουλίες, να λάμψεις και να διακριθείς. Ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται αλλά εσύ μπορείς να τις φέρεις εις πέρας με επιμονή, επιμονή και σωστή οργάνωση. Τώρα μπορεί να διακριθεί το έργο σου, να ξεχωρίσει και να καταξιωθείς. Μία σχέση ίσως δοκιμαστεί και εφόσον περάσει την κρίση του Κρόνου θα πάρει πιστοποίηση επισημοποίησης. Πιθανό το σενάριο της δέσμευσης και της συμβίωσης. Μην αντιμετωπίζεις τους γύρω σου καχύποπτα και επιφυλακτικά, εμπιστεύσου τους φίλους σου, τα αδέλφια και τους συγγενείς σου καθώς θα σε βοηθήσουν στο έργο σου. Είσαι κοινωνικός, δραστήριος και επεκτείνεις τον κοινωνικό σου ιστό. Φαίνεται πως οι φιλοδοξίες σου υλοποιούνται και αποκτάς απήχηση και ισχύ σε μία ομάδα. Οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και οι συμπτώσεις μπορούν να φέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου και γοήτευσε με την πειθώ σου. Από τα μέσα του Νοέμβρη άλλαξε το μεταφορικό σου όχημα. Εάν είσαι εκτός εργατικού δυναμικού αναζήτησε εργασία, πέρασε συνεντεύξεις, στείλε βιογραφικά.

Τοξότης: Η έκλειψη ηλίου λαμβάνει χώρα στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και σε βάζει σε μία περίοδο εσωστρέφειας, απομόνωσης, κάθαρσης ψυχολογικής αλλά και κλεισίματος κύκλων στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Κάποιες σχέσεις έχουν φτάσει στο τέλμα και ζητάς κάθαρση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο κόβοντας τον ομφάλιο λώρο με αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθεις ένα αίσθημα μοναξιάς, μία απομόνωση, ένα αίσθημα εγκατάλειψης. Πιστεύεις πως οι άλλοι στήνουν παγίδες και συνωμοτούν εις βάρος σου. Δεν έχεις άδικο! Οι εχθροί είναι πολλοί για αυτό προστάτευσε την ακεραιότητα και την φήμη σου, μην εμπιστεύεσαι τις σκέψεις σου. Νιώθεις ένα αίσθημα μεταμέλειας και αναζητάς συγχώρεση, αυξάνεται το αίσθημα της Πίστης σου και μέσα από δοκιμασίες αναδύεται ένα νέο «Εγώ». Φρόντισε την υγεία σου και μερίμνησε για αυτήν καθώς μπορεί να παρουσιαστεί ένα πρόβλημα ξαφνικά και χωρίς αιτία. Θωράκισε τον οργανισμό σου, αθλήσου και πάρε βιταμίνες. Διασφάλισε ώρες για προσωπική ξεκούραση, η προσευχή, ο διαλογισμός και η γιόγκα βοηθούν. Οι υποχρεώσεις πληθαίνουν και εσύ νιώθεις την καθημερινότητα ασφυκτικά βαριά. Να φανείς μεθοδικός, οργανωτικός και θα έχεις κάποιο ελεύθερο χρόνο. Τα επαγγελματικά σου και η δημόσια εικόνα σου φαίνεται πως εκτοξεύονται στα ύψη, επωφελήσου της δημοτικότητας σου και πάρε μία προαγωγή ή αναβάθμιση στην δουλειά σου. Η επαγγελματική καταξίωση είναι προ των πυλών και άμεση συνέπεια είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης αλλά και της εισοδηματικής σου ισχύος.

Αιγόκερως: Η έκλειψη ηλίου έρχεται να σε κάνει πιο δημοφιλή, πιο κοινωνικό και εξωστρεφή. Χρειάζεται να αλλάξεις τακτική και να εμπιστευτείς συνεργάτες ή φίλους μιας και οι ομαδικές προσπάθειες είναι αποδοτικότερες των ατομικών προσπαθειών. Ο κοινωνικός σου κύκλος αλλάζει, νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου, έχουν κάτι από την δική σου εμπειρία και αυτό σας κάνει άτρωτους εφόσον συνεργαστείτε. Μπορεί να επισυνάψεις σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή από απόσταση, πάντως έχεις να κερδίσεις. Ένας στόχος βρίσκει παροδικά εμπόδια στην υλοποίηση του αλλά με την μεθοδικότητα σου και την τακτική σου θα υλοποιηθεί δίνοντας σου μπόνους αυτοπεποίθησης. Βαδίζεις με αισιοδοξία, δυναμισμό και κατακτητικό πνεύμα έτσι ώστε να οικοδομήσεις ένα στέρεο έδαφος τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Οι νεότεροι σε ηλικία θα έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών ενώ οι μεγαλύτεροι μπορείτε να ενισχύσετε τα βιογραφικά σας. Μία σχέση δυνατή έρχεται στο προσκήνιο και η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει φωτιά. Οι δεσμευμένοι θα επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα επισυνάψετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σχέση, που θα σας συνεπάρει.

Υδροχόος: Η έκλειψη ηλίου φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς σας. Πιθανώς να αλλάζετε τόπο εργασίας, χώρο εργασίας ή πόλη εργασίας. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές με συνεργάτες ή κάποιο μέλος να αποχωρήσει έτσι να αναλάβετε πρόσθετες υποχρεώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να εργαστείτε σκληρά, μεθοδικά, με σύνεση και οργάνωση ώστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μία προαγωγή. Προσέξτε τη σχέση σας με ανωτέρους και προϊσταμένους καθώς υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να επέλθει μία ρήξη. Σίγουρα η δουλειά σας καταξιώνει, επωφεληθείτε και σε υλικό επίπεδο αφού μπορείτε. Σίγουρα υπάρχουν έξοδα και έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις αλλά μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά προς το πρόσωπο σας ή να ρυθμίσετε με τρόπο συμφέρον θέματα που σχετίζονται με δάνεια, εφορίες ή κληρονομιές. Πιθανώς ο/η σύντροφος σας έχει αύξηση των αποδοχών. Ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο, η σεξουαλικότητα σου είναι ακόρεστη για αυτό φρόντισε να αναζωπυρώσεις την σχέση σου εάν είσαι δεσμευμένος. Οι αδέσμευτοι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα. Κάποιοι κύκλοι κλείνουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή με κόπο και αυτό σου προκαλεί ανασφάλεια, φόβο ή εμμονές. Βρες μία ασχολία, μία δραστηριότητα και ξέχνα ότι σε φοβίζει. Διοχέτευσε την ενέργεια σου εποικοδομητικά.

Ιχθείς: Η έκλειψη ηλίου δεν είναι καθόλου άσχημη για το δικό σου ζώδιο, σε κάνει πιο θετικό, πιο αισιόδοξο και σε βοηθάει να δεις την ζωή από άλλη οπτική γωνία. Βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ενισχύσεις το βιογραφικό σου, να αποκτήσεις ειδίκευση ενώ οι πρόσθετες σπουδές μπορούν να φανούν πάτημα στις φιλοδοξίες σου. Θέτεις νέους στόχους, στοχεύεις μακροπρόθεσμα και φροντίζεις να θωρακίσεις την επαγγελματική σου πορεία. Οι επαφές σου με το εξωτερικό αλλά και η κοινωνικότητα σου μπορούν να φανούν σωτήριες στα δύσκολα ή σε πιθανές εμπλοκές. Εάν μάθεις να δρας ομαδικά και λιγότερο ατομικά θα έχεις καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές. Χρειάζεται να αποφύγεις εντάσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας αλλά και εμπλοκές με τον νόμο για αυτό να ακολουθείς πάντα τη νόμιμη οδό. Η κατάσταση στις σχέσεις σου μοιάζει με «νάρκη» έτοιμη να σκάσει, ωστόσο, εάν φανείς ευέλικτος μπορείς να αποκομίσεις κάποιο όφελος. Εμπιστεύσου φιλικά πρόσωπα ή ανθρώπους που ενστερνίζονται παρόμοιες ιδέες με τις δικές σου, με την βοήθεια τους θα κατακτήσεις τα όνειρα σου. Η αισθηματική σου ζωή παίρνει φωτιά και μπορεί να προκύψει μία σχέση εκκεντρική που θα σε γοητεύσει. Εξάλλου αν και δεν σου φαίνεται, είσια extreme τύπος έτσι αναζητάς το διαφορετικό, το εκκεντρικό. Σχέσεις εξ αποστάσεως, με ηλικιακή διαφορά είναι πιθανές μέσα στο επόμενο τρίμηνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου