Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ερωτικό Ωροσκόπιο Καλοκαιριού 2014

Καλοκαίρι 2014 για τους Κριούς:  Αγαπητέ Κριέ οργάνωσε τις διακοπές σου στο διάστημα από τις 12/8 και έως τα τέλη του καλοκαιριού καθώς ο συνδυασμός Αφροδίτης και Δία στον Λέοντα και στο κομμάτι που για εσένα συμβολίζει τους έρωτες υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Η καρδιά σου μοιάζει να φλέγεται, εσύ είσαι ιδιαίτερα ερωτικός, κεφάτος, δραστήριος και γενναιόδωρος. Το πλατύ σου χαμόγελο δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και τραβάς τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι ολοταχώς στα μονοπάτια του έρωτα. Ο δε Άρης από τον Σκορπιό από τις 26/7 σε γεμίζει με ερωτισμό, σεξουαλικότητα και ορμή. Τα συναισθήματά σου ιδιαίτερα έντονα και βαθιά και εσύ ο μεγάλος εραστής του καλοκαιριού. Στα τέλη Αυγούστου ίσως απέχεις από το σεξ αλλά η διάθεσή σου θα είναι παιχνιδιάρικη. Δεν είναι αρνητικό το διάστημα από τις 23/6 έως τις 18/7 που η Αφροδίτη θα διελαύνει το ζώδιο των Διδύμων. Σου χαρίζει παρρησία και μέσα από μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς μπορείς να ξενοιάσεις. Φυσικά, έως τις 25/7 ο Άρης από τον Ζυγό φέρνει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες για αυτό πρέπει να ακολουθήσεις ένα πιο διαλλακτικό και λιγότερο παρορμητικό προφίλ. Ο Ιούνιος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής ειδικότερα στο διάστημα από τις 13/6 έως τις 27/6. Στα μέσα Ιουνίου ίσως βιώσεις μία οικονομική στενότητα και αυτό θα σε κάνει να κλονιστείς και συναισθηματικά. Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου χρήζουν κάποιας προσοχής στα επαγγελματικά καθώς τα παιχνίδια εξουσίας και οι αντίζηλοι σου καραδοκούν. Στα τέλη Αυγούστους απέφυγε να ασκήσεις σκληρή κριτική στο ταίρι σου. Επίσης, θα βιώσεις έναν οικονομικό περιορισμό. Διευθέτησε οικογενειακές υποχρεώσεις ή υποχρεώσεις ακίνητης περιουσίας έως τις 16/7.


Καλοκαίρι 2014 για τους Ταύρους:  Αγαπητέ Ταύρε ο μήνας Ιούνιος είναι ο ιδανικότερος για διακοπές και αποδράσεις καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιό σου φέρνει σε πρώτο πλάνο την αισθηματική σου ζωή. Θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, με την προσωπική σου ζωή και σε απασχολεί το κομμάτι σχέσεις. Μία αλλαγή στην εμφάνισή σου μπορεί να λειτουργήσει σαν μαγνήτης μεταξύ δύο πόλων διαφορετικού προσήμου. Ωστόσο, από τις αρχές του καλοκαιριού και έως τις 25/7 ο Άρης από τον Ζυγό σε φορτώνει με υποχρεώσεις αλλά και κούραση. Η καθημερινότητά σου είναι απαιτητική και αυτό σε καλεί να βρεις την χρυσή τομή μεταξύ εργασίας-προσωπικών. Το διάστημα από τις 18/7 έως τις 15/8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό (μάλλον θετικό αποδεικνύεται). Μέσα από μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς μπορείς να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να ξενοιάσεις. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που μιλάς και εκφράζεσαι στο διάστημα από τις 28/7 έως τις 2/8. Από τις 26/7 ο Άρης απέναντί σου έρχεται να φέρει εντάσεις και διαμάχες σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στον γάμο. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να φροντίσεις να οργανώσεις τις διακοπές σου πριν τον Αύγουστο, ο οποίος μετά τις 25 μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα στην αισθηματική σου ζωή. Κρόνος και Άρης μαζί στα τέλη Αυγούστου φέρνουν μία απόσταση στην σχέση σου. Ωστόσο, η ταυτόχρονη παρουσία Αφροδίτης-Δία στον Λέοντα προσφέρονται για χαλάρωση με τα άτομα της οικογένειάς σου αλλά και τους πολύ προσωπικούς σου ανθρώπους. Σίγουρα, ο Ερμής από την παρθένο τον Αύγουστο φέρνει αισθηματικές υποθέσεις στο προσκήνιο. Όλα εξομαλύνονται μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου. Απέφυγε να γίνεις σκληρός και όλα θα εξελιχθούν καλύτερα. Στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου κάποιο έκτακτο έξοδο ίσως σε αποδιοργανώσει.

Καλοκαίρι 2014 για τους Διδύμους:  Ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια είναι προ των πυλών. Οργανώστε τις διακοπές σας στο διάστημα από τις 23/6 έως τις 18/7 όπου η Αφροδίτη από το ζώδιό σας αλλά και ο Άρης από τον Ζυγό εκτοξεύουν την γοητεία σας στα ύψη. Ο έρωτας, η διασκέδαση, η χαρά της ζωής, η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι ως εργένηδες εραστές μπορείτε να χαρείτε τις επιθυμίες σας. Το διάστημα από τις 12/8 έως τα τέλη του καλοκαιριού δεν είναι άσχημο καθώς Αφροδίτη και Δίας μαζί στον Λέοντα σας βοηθάνε για μικρές αποδράσεις, στις οποίες θα γεμίζετε ενέργεια και θα επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας. Τον Αύγουστο μπορείτε να περάσετε εξαιρετικά σε διακοπές μαζί με τα αδέλφια σας αλλά και με τους συγγενείς σας ενώ το προηγούμενο δίμηνο ενδείκνυται για διακοπές με το ταίρι σας ή με τους φίλους σας. Έως τα μέσα Ιούλη διευθετήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις-εκκρεμότητες. Ο Αύγουστος είναι κάπως πιο σύνθετος καθώς η δουλειά, οι υποχρεώσεις σας κρατούν κάπως δέσμιους, ωστόσο μέσα από μικρές αποδράσεις όπως προείπαμε μπορείτε να περάσετε όμορφα. Στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου κάποια έκτακτη δαπάνη θα σας βγάλει εκτός προυπολογισμού. Προσέχετε τις εντάσεις με τον/την σύντροφό σας αλλά και με φιλικά πρόσωπα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Προσοχή στην υγεία σας στις 13/6 αλλά και κατά την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, οι άμυνές σας ίσως είναι πεσμένες. Στα τέλη Αυγούστου μπορείτε να οργανώσετε διακοπές μαζί με άτομα της οικογένειάς σας ή με φίλους σας. Στα μέσα Ιουλίου υπάρχουν καταιγιστικές εξελίξεις στα ερωτικά σας ζητήματα, πιθανή απόκτηση ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας.

Καλοκαίρι 2014 για τους Καρκίνους:  Το ιδανικότερο των ιδανικότερων διαστημάτων για να οργανώσετε τις διακοπές σας είναι εκείνο από τις 26/7 έως τις 12/8 καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιό σας αλλά και ο Άρης από τον Σκορπιό και το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τους έρωτες εκτοξεύουν την γοητεία σας και την αισθηματική σας ζωή στα ύψη. Αρκετά καλό είναι και το διάστημα από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις 23/6 που η Αφροδίτη σας αβαντάρει από τον Ταύρο. Σε εκείνο το διάστημα οργανώστε ταξίδια και αποδράσεις με φιλικά πρόσωπα κυρίως. Αποφύγετε να γίνετε σκληροί ή επικριτικοί με το ταίρι σας ή με φιλικά σας πρόσωπα κοντά στις 13/6. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι τις 25/7 που ο Άρης θα διελαύνει τον Ζυγό οι οικογενειακές υποχρεώσεις ή αβαρίες ή αγγαρείες σας ταλανίζουν. Προσοχή σε σχέσεις με οικείους, συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σας στα μέσα του Ιούνη αλλά και στις 25/6. Τον Αύγουστο η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα υπόσχονται έσοδα και αύξηση των αποδοχών σας. Η αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και εσείς απολαμβάνετε την χλιδή, την άνεση και την πολυτέλεια. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις 13/6, στις 14/6, στις 25/6, στις 19/7, στις 4/7, στις 8/7 , στις 28/7 και την 1 του Αυγούστου. Ο Αύγουστος δεν είναι άσχημος, κρύβει στιγμές έρωτα, χαλάρωσης αλλά σας απασχολούν ζητήματα οικονομικά. Κάποιας προσοχής χρήζει το τέλος του όπου η σύνοδος Κρόνου-Άρη μπορεί να φέρει κρίση ταυτότητας ή στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε να εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα.

Καλοκαίρι 2014 για τους Λέοντες:  Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου ή το κορίτσι μου. Είναι η αλήθεια πως με τον Κρόνο στον Σκορπιό οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας έχουν στερήσει λίγο από την ζωτικότητα και την λάμψη σας. Τώρα είναι όμως που έρχεται ο Δίας στο ζώδιο σας και από τα μέσα Ιούλη ρίχνει τις ηλιαχτίδες του στον ήλιο σας. Ιδανικό διάστημα για διακοπές είναι αυτό από τις τις 23/6 έως τις 18/7 καθώς είστε απαλλαγμένοι από δύστροπες επιρροές. Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει καλή διάθεση και σας ωθεί να διασκεδάσετε με φίλους ή με το ταίρι σας. Η παρουσία του Άρη έως τις 25/7 στους Ζυγούς είναι λυτρωτική και σας καλεί να ταξιδέψετε σε κοντινούς προορισμούς. Οι fun των πιο ήρεμων διακοπών μπορούν να προτιμήσουν το διάστημα από τις 19/7 έως τις 11/8 όπου η Αφροδίτη στον Καρκίνο προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση. Ιδιαίτερα θετικές και ερωτικές ημέρες αποδεικνύονται εκείνες της 6/6, της 7/7, της 13 και 14/7, της 15/8, της 18/8, της 23 και 24/8. Ο Άρης από τις 26/7 εισέρχεται στον Σκορπιό και σας γεμίζει με έγνοιες και άγχη για θέματα που άπτονται της οικογένειας, των ακινήτων αλλά και των επαγγελματικών. Φυσικά, ρισκάροντας θα πρότεινα για διακοπές και το διάστημα από τις 12/8 έως τις 24/8 που το ζώδιό σας θα έχει γενέθλια και η τριπλή παρουσία Ήλιου, Αφροδίτης και Δία θα σας οδηγήσει σε διασκεδάσεις και απολαύσεις. Σίγουρα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12/8 και έπειτα προτάσσει να περάσετε εσείς καλά. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει, θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και στην εμφάνισή σας. Ωστόσο, έχετε υπόψιν σας ότι από τις 24/8 θα σας προβληματίσουν έντονα ζητήματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, νέοι έρωτες και μάλιστα καρμικής χροιάς τον μήνα Αύγουστο. προσοχή στην διατροφή και στην υγεία σας στα μέσα Ιουνίου, στις 28/7, την 1/8 και στα τέλη Αυγούστου.

Καλοκαίρι 2014 για τους Παρθένους:  Ουδέτερο προς θετικό θα χαρακτήριζα το φετινό καλοκαίρι για τους φίλους μας τους Παρθένους. Οργανώστε τις διακοπές σας στο διάστημα από την 1/6 έως τις 23/6 όπου η Αφροδίτη από τον Ταύρο προσφέρει αισιοδοξία, κέφι, χαρά, αυτοπεποίθηση και αρκετό παιχνίδι. Μπορείτε να οργανώσετε μία απόδραση και σε κάποια χώρο του εξωτερικού ή σε έναν εξωτικό προορισμό. Θετικό κρίνεται και το διάστημα από τις 18/7 έως τις 12/8 όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο. Στο εν λόγω διάστημα ευνοούνται οι αποδράσεις με φιλικά πρόσωπα ή και με τον/τη σύντροφό σας. Το διάστημα από τις 26/7 έως τις 14/9 μπορείτε να οργανώσετε αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς αλλά μακρυά από αδελφικά ή συγγενικά πρόσωπα. Οι εραστές του πάθους αλλά και των απολαύσεων ή των διασκεδάσεων κρατήστε ημέρες αδείας στο διάστημα από 6 έως 13 Σεπτεμβρίου, όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο Άρης στον τομέα των ταξιδιών σας. Σίγουρα η γοητεία σας αυξάνεται κατακόρυφα και ελκύετε τα φώτα. Οι λάτρεις της ηρεμίας, της φύσης και της ησυχίας οργανώστε τις διακοπές σας από τις 12 έως τις 31 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον λέοντα. Ο συνδυασμός Ήλιου, Αφροδίτης, Δία στον δωδέκατο οίκο σας υπόσχονται αναγέννηση εσωτερική, ενδυνάμωση και αύξηση της αυτοπεποίθησης. Ιδιαίτερα τυχερές ημέρες στον έρωτα οι: 4/6, 6/6, 9/6, 9/7, 7/8, 15/8, και 18/8. Προσέχετε στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες, γάμος στις 14/6, στις 25/6, στις 4/7, στις 8/7, στις 22/7, στις 28/7 και την 1 Αυγούστου. Σε γενικές γραμμές προβλέπεται ένα ευχάριστο καλοκαίρι, ήπιο όπου θα στραφείτε στην ικανοποίηση του εαυτού σας αλλά μέσα από χαλαρές επιλογές.

Καλοκαίρι 2014 για τους Ζυγούς:  Για τους φίλους μας τους Ζυγούς υπάρχουν αρκετές εντάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, στην αισθηματική τους-συντροφική τους ζωή καθώς έως τις 26/7 ο Άρης πολιορκεί το ζώδιό τους κάνοντάς τους ιδιαίτερα επιθετικούς, εριστικούς, απότομους. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν στην αισθηματική τους ζωή αλλά και στις προσωπικές τους σχέσεις από τις 10/6 έως τις 30/6 ενώ μπορούν να οργανώσουν άφοβα ένα δεκαήμερο διακοπών τις πρώτες δέκα ημέρες του Ιούνη καθώς οι όμορφες όψεις στηρίζουν την διάθεσή τους. Γενικότερα ο μήνας Ιούλιος τους βρίσκει σε μία ένταση αλλά και σε ένα στάδιο κλεισίματος κάποιων υποθέσεων στην προσωπική τους ζωή, κάτι που δεν τους δίνει περιθώρια για ανάπαυλα και διασκεδάσεις. Το ιδανικότερο των ιδανικότερων διάστημα αρχίζει από τις 12/8 και τελειώνει στις 5/9. Τότε φροντίστε να πάρετε την πολυπόθητη άδειά σας. Σαφώς το πρόγραμμα χαλαρώνει ήδη από τις 27/6 όπου ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σας. Ιδιαίτερα τυχερές ημέρες στον έρωτα αποτελούν αυτές της 1/8, της 8 και 9/8, της 15/8, της 18/8, της 23, 24 και 25/8. Θετικότατο διάστημα και το τριήμερο από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου. Τα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα η τελευταία εβδομάδα του μήνα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς μπορεί να βιώσετε μία οικονομική στενότητα ή έναν περιορισμό. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε και τις ημέρες 4,8 και 19/7. Από τα μέσα Ιουλίου ο Δίας στον Λέοντα αλλά και τον μήνα Αύγουστο, Αφροδίτη, Δίας και Ήλιος στον Λέοντα υπόσχονται περισσότερη ζωντάνια και εξωστρέφεια. Σίγουρα, ο κοινωνικός σας κύκλος μεγεθύνεται ενώ και ο έρωτας δεν λείπει. Ο Αύγουστος προσφέρεται για διακοπές με φίλους ή με το ταίρι σας αρκεί να μην εμπλέξετε τους εν λόγω τομείς.

Καλοκαίρι 2014 για τους Σκορπιούς:  Σίγουρα δεν είναι ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια της ζωής σας αλλά υπάρχουν ευκαιρίες για ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία ειδικότερα το πρώτο δίμηνο. Το ιδανικότερο διάστημα για διακοπές είναι εκείνο από την 1/6 έως τις 18/7 όπου η Αφροδίτη από τον Ταύρο και τους Διδύμους αντίστοιχα βελτιώνει την συντροφική σας και αισθηματική σας ζωή. Σχέσεις και συνεργασίες δέχονται τονωτικές ενέσεις μέχρι τις 23/6 ενώ στην συνέχεια μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας, αναζητώντας μοναδικές στιγμές πάθους και έντονου σεξ. Σίγουρα, οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσάς και πολλές φορές ασκώντας σας σκληρή κριτική σας αποκαρδιώνουν. Ωστόσο, στο πέρασμα του χρόνου έχετε κάνει τις συνειδητοποιήσεις σας και έχετε κρίνει ποιοι άνθρωποι αξίζουν να βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα σας. Τον Αύγουστο ο Άρης στο ζώδιό σας σας κάνει δυνατούς, δυναμικούς, ανανεωμένους, ερωτικούς αλλά στοχεύετε όχι μόνο στον έρωτα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και η δίψα σας για διάκριση και εξουσία απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας. Στα τέλη Αυγούστου, ειδικότερα μετά τις 22/8 φαίνεται πως κρίνεται οριστικά το μέλλον μιας σχέσης σας. Ιδιαίτερα θετικές οι ημέρες 4/6, 6/6, 9/6, 29/6, 7/7, 9/7, 7/8, 15/8 και 21/8. Πιο προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις τις ημερομηνίες 8, 22 και 287 συν την 1/8 και την 19/8. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ποντάρετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας το πρώτο δίμηνο του καλοκαιριού καθώς μετά θα έχετε αρκετά μέτωπα ανοιχτά και θα πρέπει να επιστρατευτείτε ώστε να κερδίσετε τις φιλοδοξίες σας. Φουλ ερωτικό και έντονα σεξουαλικό το διάστημα από τις 23/6 έως τις 20/7, επωφεληθείτε.

Καλοκαίρι 2014 για τους Τοξότες:  Για εσένα φίλε μου Τοξότη αυτό το καλοκαίρι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, πολύ σου πάει. Οργάνωσε τις διακοπές σου όποτε θέλεις και όπου θέλεις. Από τις 23/6 έως τις 18/7 η Αφροδίτη απέναντι σου, στους Διδύμους δίνει έμφαση σε σχέσεις, συνεργασίες, γνωριμίες και ανεβάζει τον δείκτη της αισθηματικής σου ζωής-ικανοποίησης στα ύψη. Γίνεσαι δημοφιλής και δέχεσαι την εύνοια των άλλων ενώ παράλληλα θα κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στην συνέχεια, από τις 19/7 έως τις 12/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο δίνει ακόμα περισσότερη έμφαση στην αισθηματική σου ζωή, γίνεται πιο παθιασμένος, πιο ερωτικός, πιο αισθησιακός και επιδιώκεις την πλήρη συναισθηματική-σεξουαλική σου ικανοποίηση. Ευκαιρία να αναθερμάνεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου εάν είσαι δεσμευμένος, ενώ εάν είσαι αδέσμευτος τα βέλη στην φαρέτρα και απογειώσου για αξέχαστες ερωτικές σκηνές. Τέλος, από τις 13/8 έως τις 5/9 η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε κάνει αισιόδοξο, ανοιχτόμυαλο, γενναιόδωρο, πληθωρικό. Είσαι ο μεγάλος κερδισμένος του έρωτα αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τον φίλο σου τον Κριό. Ένας έρωτας από μακρυά, από το εξωτερικό ή με χιλιομετρική-ηλιακή απόσταση-διαφορά σε παρασέρνει. Γενικότερα, η αισθηματική σου ζωή αναμένεται πλούσια και απολαυστική. Έως τα μέσα Ιούλη ο Δίας στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου και σε κάνει μεγάλο εραστή στην κρεβατοκάμαρα. Στην συνέχεια, η διέλευσή του στον Λέοντα και η ταυτόχρονη παρουσία Ήλιου, Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο εκτοξεύει τις κατακτήσεις σου και την δημοτικότητά σου. Έως τα τέλη του Ιούλη είσαι ακόμα πιο κοινωνικός, δικτυώνεσαι ενώ από τον Αύγουστο που ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό βρίσκεσαι σε μία εσωστρέφεια. Πιθανώς να υπάρξει μία κρυφή αισθηματική ιστορία ή κάποιο κρυφό συναίσθημα, καταπιεσμένος πόθος. Το ειδύλλιο πιθανότατα προέρχεται από κάποια άλλη χώρα ή είναι κάτι πρωτόγνωρο. Απόλαυσε τον έρωτα, ξεφάντωσε όπως σου αρέσει.

Καλοκαίρι 2014 για τους Αιγόκερους:  Εάν δεν υπήρχε εκείνος ο Άρης στον Ζυγό το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου θα έλεγα πως είστε από τα πλέον ευνοημένα ζώδια του καλοκαιριού σε επίπεδο αισθηματικό-ερωτικό-σεξουαλικό, όχι ότι δεν είστε. Έως τις 26/7 έχετε όλο και από λίγες ή πολλές επαγγελματικές έγνοιες-υποχρεώσεις. Ο επαγγελματικός τομέας απορροφά μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας και εσείς καλείστε να τις φέρετε εις πέρας. Ως ζώδιο του Κρόνου, το οποίο δίνει έμφαση στον εν λόγω τομέα δεν θα αφήσετε τρίχα να πέσει κάτω άρα δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ασχοληθούν με τέτοιου είδους ζητήματα. Τώρα, από την 1/6 έως τις 23/6 η Αφροδίτη από τον Ταύρο και το ζώδιο που συμβολίζει για εσάς τους έρωτες σας κάνει ελκυστικούς, θελκτικούς και οι κατακτήσεις σας αυξάνουν σημαντικά. Παράλληλα, είστε και εσείς πιο ερωτικοί, πιο δημιουργικοί και δίνετε έμφαση στον προσωπικό σας εαυτό, θέλετε να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά, να ξενοιάσετε. Ο έρωτας φλερτάρει με τους αδέσμευτους και μάλιστα έρχεται ως μάνα εξ' ουρανού, εντελώς αναπάντεχα. Οι δε αδέσμευτοι αφεθείτε λίγο και ρίξτε το έξω. Οργανώστε τις διακοπές σας στο πρώτο εικοσαήμερο του μήνα και εάν δεν το καταφέρετε λόγω υποχρεώσεων οργανώνετε σύντομα ταξιδάκια σε κοντινούς προορισμούς. Από τις 18/7 έως τις 12/8 η Αφροδίτη απέναντί σας φέρνει σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο αλλά με τρόπο ευμενή. Κερδίζετε τις εντυπώσεις και έχετε την εύνοια των γύρω σας. Ο Δίας απέναντί σας μέχρι τα μέσα Ιουλίου προσφέρει διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Πολλοί θα κάνετε μία νέα αισθηματική σχέση ενώ οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Από τις 13/8 και έως τις 5/9 η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα υπόσχεται άφθονο σεξ, πολύ έρωτα και λιγότερη εργασία-λιγότερες υποχρεώσεις. Συν τοις άλλοις, η ευμενής γωνία του Άρεως από τον Σκορπιό προσφέρει ζωτικότητα, αναγεννητική τάση και δυναμισμό. Ο Αύγουστος είναι ο ιδανικότερος μήνας όλων για να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Η ταυτόχρονη παρουσία Ήλιου, Άρη και Αφροδίτης στον Λέοντα υπόσχεται πολύ έντονα ερωτικά σκηνικά, παθιασμένα, με άφθονη αγάπη και ρομαντισμό. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχετε αρκετά έσοδα και το εισόδημά σας θα δεχτεί τονωτικές ενέσεις. Προσοχή εάν επιλέξετε διακοπές με φιλικά πρόσωπα το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστους. Ημέρες sos όπου πρέπει να προσέχετε; Το διάστημα από τις 13/6 έως τις 30/0, η 4/7, η 8 και 19/7, η 22 και 28/7 και η 1/8. Προσέχετε σχέσεις, συνεργασίες, τον γάμο σας αλλά και την αισθηματική σας ζωή.

Καλοκαίρι 2014 για τους Υδροχόους:  Τραβάτε με και ας κλαίω είστε για το φετινό καλοκαίρι. Σίγουρα εκείνος ο δυνάστης ο Κρόνος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για χαρές, διασκεδάσεις και ανεμελιά. Ωστόσο, το ιδανικότερο διάστημα ever του καλοκαιριού για να οργανώσετε τις διακοπές σας είναι εκείνο από τις 23/6 έως τις 18/7 όπου η Αφροδίτη από τους Διδύμους (το κομμάτι των ερώτων σας) και ο Άρης από τον Ζυγό θα απογειώσουν την αισθηματική σας ζωή. Η κοινωνικότητα, η εξωστρέφεια σας παρασύρουν στα κρυφά μονοπάτια του έρωτα. Το μεγάλο τρίγωνο του αέρα φρεσκάρει την διάθεση σας, ευκαιρία να φτιασιδωθείτε μπας και κρύψετε κάναν αιώνα λόγω Κρόνου. Από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι τις 26/7 που ο Άρης θα σας στηρίζει η διάθεσή σας και το κέφι σας καλά κρατούν. Οι αποδράσεις στο εξωτερικό αλλά και σε μακρινούς εξωτικούς προορισμούς μοιάζουν το απόλυτο σενάριο. Έρωτας με απόσταση ή χιλιομετρική απόσταση ή ηλικιακή απόσταση στο μενού του καλοκαιριού. Από τις 15/7 και έπειτα ο Δίας μπαίνει στον Λέοντα και φέρνει στο προσκήνιο νέες σχέσεις και συνεργασίες. Σίγουρα άνθρωποι έχουν αποχωρήσει από την ζωή σας αλλά τώρα φρέσκος αέρας θα ξαναζωντανέψει τον κοινωνικό σας κύκλο. Τον μήνα Αύγουστο το ντουέτο Άρη-Κρόνου στον Σκορπιό σας βάζει σε αγώνες δρόμου για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, όλα μα όλα για την καριέρα. Το άγχος, το στρες ιδιαίτερα έντονα αλλά το ζήτημα είναι πως με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Δία απέναντί σας οι άλλοι θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί; Μάλλον θα δέχεστε ακατάπαυστες προσκλήσεις για διασκέδαση. Σας βλέπω με δύο βαλίτσες στο χέρι, μία επαγγελματική και μία ταξιδιού. Σας βλέπω με την ντουλάπα σας στο αυτοκίνητο να αλλάζετε εύκολα τα ενδύματά σας. Νοικιάστε ένα τροχόσπιτο και μετακομίστε εκεί, θα είναι πιο εύκολο. Μεγάλη εύνοια από τους άλλους, από τους απέναντι. Σίγουρα οι έχοντες σχέση θα αποφασίσετε μία συμβίωση ή μία επισημοποίηση ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες που θα σας δώσουν απλόχερα την αγάπη. Προσοχή στα τέλη Αυγούστου για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και μέσα στις σχέσεις σας, θα γίνετε ιδιαίτερα σκληροί και θα ασκήσετε έντονη κριτική. Θα δεχτείτε και εσείς σκληρή κριτική, μην πτοείστε και μην χαλάτε το καλό κλίμα. Το πρώτο εικοσαήμερο του Αυγούστου πιο άνετο, μετά πιο προσεκτικά.

Καλοκαίρι 2014 για τους Ιχθείς:  Εσύ φίλε μου Ιχθύ εάν είσαι από εκείνους που κάνουν πρόωρα διακοπές προτίμησε το διάστημα από την 1/6 έως τις 23/6 που η Αφροδίτη από την κυριαρχία της (Ταύρος) και ο Δίας από την έξαρση του (Καρκίνος) στηρίζουν ευμενώς το ζώδιό σου. Τα ταξίδια, οι αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με τους φίλους σου, με το ταίρι σου ή με τις παρέες σου είναι στο πρόγραμμα του μενού. Μην ξεχνάς πως ο Δίας βρίσκεται στο κομμάτι των ερώτων σου και σίγουρα μέσα σε αυτό το διάστημα μπορείς να ερωτευτείς και να διασκεδάσεις. Εάν είσαι ελεύθερος έχεις μεγάλες πιθανότητες να επισυνάψεις μία σχέση μαγική, ονειρεμένη. Οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε μία επισημοποίηση ή μία δέσμευση. Παραπονεμένος δεν μένεις σε καμιά περίπτωση. Ιδανικό διάστημα για διακοπές και εκείνο από τις 18/7 έως τις 12/8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να απογειώνει την αισθηματική σου ζωή. Αφροδίτη στον Καρκίνο, Δίας και Ήλιος στον λέοντα τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. μπορείς να κερδίσεις πόντους και γοητεία μέσω της καταξιωμένης σου επαγγελματικής πορείας. Αυτό σε κάνει αρεστό και γόη. Ο Άρης τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο από τον Ζυγό σε κάνει ακόρεστα σεξουαλικό, ερωτικό και αναζητάς δυνατές εμπειρίες στο κρεβάτι και στην κρεβατοκάμαρά σου. Τώρα εάν δεν είναι η κρεβατοκάμαρα και είναι κάποια παραλία ακόμα καλύτερα για εσένα, μιας και το νερό σε διεγείρει. Απέφυγε τις συγκρούσεις με το ταίρι σου κοντά στις 25/6 (ανοχή 4 ημέρες). Στις 14/6 πρόσεχε μην εμπλακείς με φιλικά πρόσωπα για λόγους παιγνίου και οικονομικούς. Μην εμπλέξεις το χρήμα με τους φίλους και τους φίλους με τον έρωτα. Στις 4/6, στις 9/6, 29/6, στις 9/7, στις 13-14/7, στις 24/7, στις 15/8, στις 19/8, και στις 21/8 αναμένονται ιδιαίτερα ερωτικές, ρομαντικές, ταξιδιάρικες στιγμές. Κάποια προσοχή χρειάζεται να δείξεις στην υγεία σου και στις διατροφικές σου επιλογές το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου ενώ και στις 13/6 αναμένεται να δεχτείς ή να ασκήσεις αυστηρή κριτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου