Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Άρης στους Διδύμους/Αντίθεση Άρη-Κρόνου/Προβλέψεις

Κριός: Ο Άρης στους Διδύμους σας βάζει σε ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε δώσε. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, θα εκφραστείτε και θα γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς. Η κοινωνικότητά σας αυξάνετε και κερδίζετε σε επίπεδο εμπορικής διαπραγμάτευσης, συναλλαγών και συνδιαλλαγών. Ιδανικό διάστημα για να περάσετε συνεντεύξεις, να αποστείλετε βιογραφικά και γενικότερα να κινητοποιηθείτε στον τομέα εργασία. Οι ενδιαφερόμενοι για περαιτέρω κατάρτιση και ειδίκευση ποντάρετε στο εν λόγω διάστημα ώστε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας. Ωστόσο, στις 15/5 κορυφώνεται η δυσμενής αντίθεση Άρη-Κρόνου κάτι που προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις σε τέτοιου είδους ζητήματα. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Πιθανώς να ασκήσετε ή να δεχτείτε αυστηρή κριτική. Προσοχή στις σχέσεις με συγγενείς, αδέλφια αλλά και στην οδήγηση.

Ταύρος: Φεύγει ο Άρης από το ζώδιό σας έτσι οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της περιόδου μειώνονται. Δεν χάνετε ωστόσο την λάμψη σας (μιας και ο Ήλιος καίει στο ζώδιό σας). Οι ρυθμοί όμως πέφτουν και διαθέτετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσάς, επαναφόρτιση μπαταριών. Θέματα οικονομικά έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Μπαίνετε σε μία φάση παγίωσης και σταθεροποίησης όσων έχετε δημιουργήσεις. Θα σας απασχολήσει η σχέση με τον εργοδότη σας αλλά και η πελατεία σας. Στις 15/5 κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Κρόνου κάτι που μπορεί να εντείνει την οικονομική σας ανασφάλεια ή να έρχονται στην επιφάνεια έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Αποφύγετε να διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας. Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια σε θέματα εφορίας, αγορών-πωλήσεων αλλά και δανείων. Η ψυχολογία σας παροδικά καταποντίζεται αλλά γρήγορα ανακάμπτετε. Κρίση αξιών, σταθερών, αρχών στην ζωή σας. Πρακτικά εμπόδια και καθυστερήσεις επί πληρωμών και επαγγελματικών.

Δίδυμοι: Στο ζώδιό σας βρίσκεται ήδη ο Ερμής και από αύριο (12/05) και ο Άρης έτσι οι ρυθμοί επιταχύνουν σημαντικά. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, ερωτικοί και η λίμπιντο σας χτυπάει κόκκινο. Τώρα θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα δράσετε και θα κινήσετε τα νήματα ώστε να έχετε εξελίξεις επί του προσωπικού ή επαγγελματικού. Νέες εκκινήσεις, νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Εάν είχατε σε προπαρασκευαστικό στάδιο ένα σχέδιό σας έφτασε η στιγμή να το προωθήσετε. Η αισθηματική ζωή αποκτά χρώμα και έχετε μία έντονα ερωτική διάθεση. Φλερτ, διασκεδάσεις και εξωστρέφεια. Προσέχετε όμως μην έχετε ξεσπάσματα απέναντι στους άλλους καθώς οι σχέσεις δεν είναι αρένα. Θέλει συμβιβασμό και συμπόρευση ο τομέας σχέσεις. Ο εγωισμός σας ισχυρός για αυτό χρειάζεται να δείξετε αίσθημα υποχωρητικότητας. Η επιτυχία θέλει έμφαση στην λεπτομέρεια, μην εγκαταλείπετε στην πρώτη δυσκολία. Κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Κρόνου έτσι μέσα σε αυτές τις ημέρες ίσως δοκιμαστούν σχέσεις, συνεργασίες. και η αισθηματική σας ζωή. Θα δεχτείτε αυστηρή κριτική αλλά και θα ασκήσετε. Οι άλλοι έχουν υψηλές απαιτήσεις από εσάς αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, σημαίνει αξία. Αίσθημα ματαιότητας, ανήμπορου, εμπόδια και επαγγελματικές προκλήσεις. Προσέχετε την υγεία σας καθώς οι άμυνες σας θα είναι μειωμένες.

Καρκίνος: Έχοντας συσσωρευτεί ο Ερμής στον δωδέκατο σας οίκο σίγουρα νιώθετε μία εσωστρέφεια. Τώρα εισβάλλει και ο Άρης κάνοντάς σας ακόμα πιο μυστικοπαθείς. Είστε από την φύση σας άνθρωποι που κινείστε στο παρασκήνιο και δεν κοινοποιείτε την δράση σας ή τις ιδέες σας. Ετοιμάζετε μεγαλόπνοα σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα και θα κληθείτε να οργανώσετε κάποια πράγματα περισσότερο στρατηγικά και μεθοδικά. Θέματα εργασιακά, προσφοράς και συνδρομής δικής σας θα έλθουν στο προσκήνιο. Φροντίστε την υγεία σας, το σώμα σας και μεριμνήστε για τις άμυνες του οργανισμού σας. Το παρασκήνιο μπορεί να το κινείτε και εσείς οι ίδιοι πολλές φορές ενώ δεν αποκλείεται να μιλούν με τρόπο θετικό κάποιοι ανώτεροί σας. Δεν είναι διόλου απίθανη μια προαγωγή μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο, κοντά στις 15/5 αποφύγετε το παρασκήνιο και μην δίνετε λαβές για σχόλια μιας και οι εχθροί ή καλύτερα οι ανταγωνιστές σας, σας την έχουν στημένοι. Δεν αποκλείεται να ειπωθούν ίντριγκες εις βάρος σας, έχετε το νου σας και απαντήστε τους κατάλληλα με αποδείξεις. Προσοχή στην υγεία σας στα μέσα Μάη. Ιδανική περίοδος για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα άθλησης ή διατροφής αποτελεί αυτή της διέλευσης του Άρη από τους Διδύμους.

Λέων: Σας ευνοεί αυτή η πλανητική μετατόπιση του Άρη στους Διδύμους μιας και σας χαρίζει περισσότερο ελεύθερο χρόνο ενώ παράλληλα σας βοηθάτε να εργαστείτε ομαδικά, συλλογικά και να έχετε ένα χέρι βοηθείας από συνεργάτες, συναδέλφους ή από φίλους. Είναι η αλήθεια πως είχατε επωμιστεί αρκετές ευθύνες στα επαγγελματικά και τώρα οι ρυθμοί σας πέφτουν. Ασφαλώς θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά ώστε να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας, να προωθήσετε την δράση σας και να επικοινωνίσετε. Τονώνονται η κοινωνικότητά σας και η εξωστρέφεια σας. Ένα διάστημα που θα έλθετε κοντά με τους φίλους σας αλλά και με ανθρώπους που μοιράζεστε παρόμοιες αντιλήψεις ή δράση. Δικτύωση, κοινωνικοποίηση, δημόσιες σχέσεις και socializing. Θέστε νέους στόχους, νέα σχέδια. Προσέχετε όμως στις 15/5 και γύρω από αυτήν την ημερομηνία καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν κρίσεις και παγωμάρα στις φιλίες σας αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Πιθανώς να υπάρχουν ατέλειες και σκληρές συμπεριφορές από φίλους ή από τον σύντροφό σας. Παροδικά μπλοκάρουν κάποια σχέδιά σας και ίσως ματαιωθούν ωστόσο γρήγορα οι ρυθμοί θα επιταχύνουν. Οι ημέρες σας δείχνουν ποιους ανθρώπους πρέπει να εμπιστεύεστε και ότι πρέπει να επιλέγετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας.

Παρθένος: Στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας βρίσκεται ήδη ο Ερμής, προκαλώντας εξελίξεις επαγγελματικές. Τώρα κάνει την είσοδό του και ο Άρης έτσι το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσει ο επαγγελματικός σας τομέας και μόνο. Θέματα καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης θα σας απασχολήσουν δεόντως. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, να τρέξετε και θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Επιδείξτε σύνεση, οργανωτικότητα και υπευθυνότητα ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μην παραιτείστε στις πρώτες δυσκολίες. Σίγουρα θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες αλλά είναι η ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις με ανωτέρους σας ή προισταμένους και διατηρήστε ισορροπίες μεταξύ του επαγγελματικού χώρου και των οικογενειακών σας δεσμεύσεων. Πιθανώς να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς. Όλα μα όλα για την καριέρα. Προσέχετε την υγεία σας και την διατροφή σας καθώς οι άμυνες σας είναι πεσμένες κοντά στις 15/5. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν υποχρεώσεις και στο σπίτι, τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσετε εσείς έτσι θα είστε διχοτομημένοι στα δύο. Ευθύνες και υψηλές απαιτήσεις από τους οικείους σας, οι οποίες θα συγκρούονται με τις έντονες απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Πιθανώς να δοκιμαστούν σχέσεις με την οικογένεια ή με εκείνους που θεωρείτε οικογένειά σας. Βαριά ψυχολογία, αίσθημα ματαιότητας. Επιστρατεύστε την λογική σας και την μεθοδικότητά σας ώστε να ανταπεξέλθετε στις όποιες απαιτήσεις.

Ζυγός: Η νέα θέση του Άρη από τους Διδύμους είναι άκρως ενισχυτική καθώς μπορείτε να τρέξετε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις με περισσότερη ταχύτητα αλλά και ευκολία. Θέματα επαγγελματικά δέχονται ώθηση ενώ είναι ιδανικό διάστημα για να περάσετε συνεντεύξεις, να αποστείλετε βιογραφικά. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, δημόσιες σχέσεις και επαφές που σας αβαντάρουν δεόντως. Ιδιαίτερα τυχερή περίοδος για τον έρωτα, το φλερτ αλλά και τις περιπέτειες σας. Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί, εκφραστικοί και μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας και την δράση σας. Ιδανικό διάστημα για εμπορικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές. Αύξηση του πελατολογίου των ελευθέρων επαγγελματιών. Στις 15/5 κορυφώνεται η δυσμενής αντίθεση Άρη-Κρόνου που μπορεί να σας εξωθήσει να πείτε σκληρές κουβέντες ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε και σκληρή κριτική. Πιθανώς να υπάρξουν δυσκολίες σε ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και με το νόμο για αυτό φροντίστε να ακολουθείτε την νόμιμη οδό.

Σκορπιός: Ο κυβερνήτης σας ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους, στον οίκο που αντιστοιχεί μαθηματικά στον Σκορπιό για εσάς έτσι εκφράζεται με ευκολία και ορθώς. Θέματα οικονομικά, φορολογικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων, διατροφής έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν διευθέτηση. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά που σχετίζονται με τον/την σύντροφό σας. Ο ερωτισμός σας και η σεξουαλικότητά σας εκτοξεύονται στα ύψη έτσι φαίνεται πως θα απολαύσετε την ερωτική σας ζωή. Δυναμισμός, μαχητικότητα, πάθος και στρατηγική ανακάμπτουν έτσι μπορείτε να κινηθείτε άκρως αποτελεσματικά και για επαγγελματικά ζητήματα. Ωστόσο, παρόλα αυτά στις 15/5 κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Κρόνου που φέρνει εμπόδια σε πληρωμές αλλά και γενικότερες δυσκολίες επί των οικονομικών σας ζητημάτων. Ίσως δεχτείτε σκληρή κριτική ή να έχετε μια αυστηρή αντιμετώπιση από τον/την σύντροφό σας ενώ και ο αισθηματικός τομέας βάλλεται με την αντίθεση Άρη-Κρόνου. Εσείς, οι master του έρωτα και δεν έχετε επιθυμία για ερωτικές-σεξουαλικές περιπέτειες; Υπομονή, μετά τις 18/5 το κλίμα φτιάχνει και η διάθεσή σας μαλακώνει. Μην στρέφεστε ενάντια στο ταίρι σας, σύμμαχος σας είναι, όχι εχθρός σας. Ψυχολογικές πιέσεις και πιέσεις συναισθηματικής φύσεως σας λυτρώνουν σε επίπεδο συνείδησης και σας αφυπνίζουν.

Τοξότης: Έχετε ήδη απέναντι σας τον Ερμή, τώρα στο μενού προστίθεται και ο Άρης έτσι μέσα στο επόμενο δίμηνο οι άλλοι θα αποτελέσουν τον πυρήνα του ενδιαφέροντος σας. Αναμένονται εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών επαγγελματικών, φιλικών και αισθηματικών. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας φέρνοντας νέα άρωμα ενώ και οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να επισυνάψετε νέους ανθρώπους και να γνωρίσετε κόσμο. Η ερωτική σας ζωή φλέγεται και τα φλερτ δεν λείπουν. Ωστόσο, οι απαιτήσεις των άλλων είναι πολλές κάτι που σας αγχώνει και πολλές φορές σας κάνει εριστικούς ή επιθετικούς μαζί τους. Να θυμάστε ότι οι σχέσεις δεν είναι αρένα και πως μέσω της συνεργασίας επιτυγχάνονται πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Στις 15/5 κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Κρόνου κάτι που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για τις προσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες μπορούν να μπουν κυριολεκτικά στην κατάψυξη. Προβληματικές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν λύση ή επίλυση. Φροντίστε να μην γίνετε άδικα σκληροί με τον/την σύντροφό σας αλλά και με τους γύρω σας καθώς οι ρήξεις θα είναι έντονες και ο δρόμος μονόδρομος. Επαγγελματικές και οικογενειακές εξελίξεις. Παρόλα αυτά, έχετε κατά νου ότι θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, να θυσιάσετε χρόνο ώστε να επιτύχετε επαγγελματικά. Ωστόσο, και ο Ερμής θα βρίσκεται εκεί ανάδρομος μέσα στον μήνα έτσι ο εν λόγω τομέας θα δεχτεί έντονες επιρροές που ενδεχομένως να σας οδηγήσουν και σε αναθεωρήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ζωή σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, ο έρωτας φλέγεται και η καρδιά σας αναφλέγεται. Επαγγελματικές εξελίξεις θετικής προοπτικής.

Αιγόκερως: Η θέση αυτή του Άρη δεν είναι ιδιαίτερα αβανταδόρικη μιας και τονίζει τις υποχρεώσεις σας, την καθημερινότητά σας, τις ευθύνες σας και πιο πρακτικά πράγματα της ζωής. Δίνετε περισσότερη έμφαση σε θέματα εργασίας, καριέρας και διευθετήσεων ενώ τα προγράμματά σας είναι ιδιαίτερα εξαντλητικά. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή στον τομέα υγεία και να μεριμνήσετε για αυτήν. Στις 15/5 κορυφώνεται η δυσμενής αντίθεση Άρη-Κρόνου που φέρνει πολλές υποχρεώσεις, κούραση, ευθύνες αλλά και έντονα εργασιακά άγχη που μπορεί να έχουν και ψυχοσωματικό αντίκτυπο για αυτό καλό είναι να πάρετε κάποιες βιταμίνες ή συμπληρώματα διατροφής. Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι κάπως βαριά και να κλείνετε προσωπικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες. Αποφύγετε το παρασκήνιο, μην εμπλέκεστε σε συμμαχίες με ανθρώπους τις προθέσεις των οποίων δεν γνωρίζετε. Παιδιά του Κρόνου είστε, επιδείξτε σύνεση, εργατικότητα, μεθοδικότητα και σίγουρα θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε ζητήματα που σας απασχολούν. Καθώς ο Κρόνος είναι κυβερνήτης σας ίσως αντιμετωπίσετε θέματα με τα κόκαλα, τα οστά σας ή και επαγγελματικές δυσκολίες. Προσοχή σε σχέσεις με συνεργάτες και με ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Ευτυχώς απέναντί σας η Αφροδίτη φτιάχνει κάπως το κλίμα στις σχέσεις σας. Χρησιμοποιήστε τον λόγο σας και την σοφία του λόγου σας ώστε να πείσετε. Αναδείξτε επικοινωνιακό προφίλ.

Υδροχόος: Τυχερότατη η μετακίνηση του Άρη ο οποίος από τους Διδύμους αυξάνει την ζωτικότητά σας και τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, εξωστρεφείς, διαθέτετε λίμπιντο και στρατηγική ώστε να εκπονήσετε φιλόδοξες επαγγελματικές - επιχειρησιακές κινήσεις. Έντονα ερωτική περίοδος με φλερτ, διασκεδάσεις και άφθονο έρωτα. Δεν αποκλείεται να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ενώ νέοι άνθρωποι θα εισβάλλουν στην ζωή σας φέρνοντας ανανέωση και αισιοδοξία. Το παιδί ξυπνάει μέσα σας και κοιτάτε την ζωή με αισιοδοξία και κέφι. Ωστόσο, στις 15/5 κορυφώνεται η αντίθεση Κρόνου-Άρη έτσι δεν αποκλείεται να νιώθετε πιεσμένοι ψυχολογικά ενώ η αισθηματική σας ζωή θα περάσει μέσα από κρίση. Πιθανώς η σχέση σας με τον/την σύντροφό σας να δοκιμαστεί στα μέσα Μάη για αυτό καλό είναι να μην είστε σκληροί και άδικοι. Προβλήματα εγκυμοσύνης για τις κυρίες του ζωδιακού, γυκαικολογικά. Γενικότερα τα μέσα του Μάη ανακόπτουν την αισιοδοξία, το κέφι και την δημιουργικότητα παροδικά. Αίσθημα ματαιότητας αλλά και απογοητεύσεις ή σκληρές συμπεριφορές από φίλους, συλλογικούς χώρους. Πιθανώς κάποιες σχέσεις πρέπει να τελειώσουν γιατί δεν έχουν προοπτική και παραπέρα εξέλιξη.

Ιχθείς: Ο Άρης σας πιέζει από τους Διδύμους και φέρνει στην επιφάνεια έντονη ψυχολογική φόρτιση και οικογενειακές υποχρεώσεις που πολλές φορές καταλήγουν σε εστία φωτιάς και θα χρειαστεί να τις σβήσετε. Ευθύνες, υποχρεώσεις οικογενειακές σας αγχώνουν ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τρέξετε για οικείους σας ή για πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Θέματα αγορών, πωλήσεων και ακίνητης περιουσίας στο μικροσκόπιο. Δεν θα λείψουν οι επαγγελματικές αγωνίες και οι επαγγελματικοί αγώνες και μάλιστα με την αντίθεση Άρη-Κρόνου να κορυφώνεται στα μέσα Μάη θα υπάρξουν εμπόδια, προκλήσεις, δυσκολίες και δύσκολες συγκυρίες. Πολλές ευθύνες, εξαντλητικά ωράρια αλλά και σκληρή δουλειά απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας. Καλό θα είναι να φροντίζετε την υγεία σας και να πάρετε συμπληρώματα διατροφής ή βιταμινών. Βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικού και οικογενειακού τομέα και μην αμελείτε έναν εκ των δύο. Ευτυχώς η Αφροδίτη από τον τομέα του έρωτα και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας γλυκαίνουν την αισθηματική σας ζωή και μαλακώνουν την καρδιά σας. Μην κοντράρεστε με τον/την σύντροφό σας γιατί εκεί θα βρείτε καταφύγιο. Ο επαγγελματικός και οικογενειακός βίος γίνονται το λάδι στην φωτιά ενώ η αισθηματική σας ζωή λειτουργεί σαν τον πυροσβεστήρα σε όλη αυτήν την λαίλαπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου