Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Δίας στην Παρθένο/Προβλέψεις

Κριός: Ο Δίας στην Παρθένο τονίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την εργασία σου, την καθημερινότητά σου αλλά και την υγεία σου. Η διέλευση του θα φέρει πρόοδο, θετικές εξελίξεις και τύχη σε ζητήματα που άπτονται των εν λόγω τομέων. Εάν δεν εργάζεσαι και είσαι εκτός εργατικού δυναμικού έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να βοηθηθείς και να ενταχθείς στην αγορά εργασίας. Ο Δίας από την Παρθένο εγκαινιάζει μία νέα περίοδο γεμάτη ευκαιρίες και θετικές προοπτικές. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται, γίνεται πιο ευχάριστη ενώ αλλάζεις τακτική και επιμένοντας στην λεπτομέρεια μπορείς να διακριθείς. Η υπομονή και η επιμονή στην λεπτομέρεια μπορούν να αναδειχθούν σε αρετές έτσι ώστε να κερδίσεις έδαφος στην αγορά εργασίας και να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου. Ιδανική χρονιά για να ασχοληθείς με την υγεία σου και να βελτιώσεις την σχέση σου με τον εαυτό σου ή το σώμα σου. Μπορείς να απαλλαχθείς από τοξίνες, κακές συνήθειες και να ενδυναμώσεις τις άμυνες της ανοσοποίησης σου. Υιοθέτησε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, αθλήσου και χτίσε ένα νέο σώμα. Βελτιώνονται οι σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους ενώ δεν αποκλείεται να σου ανατεθούν περισσότερες ευθύνες, τις οποίες φέρνοντας τες εις πέρας θα καταξιωθείς. Η αντίθεση Διός-Ποσειδώνα τον Σεπτέμβρη σε καλεί να είσαι προσεκτικός-ή σε θέματα εργασιακά αλλά και σε κουτσομπολιά στον χώρο της εργασίας. Φρόντισε για την υγεία σου και την διατροφή σου. Εάν ασχολείσαι με την τέχνη ή καλλιτεχνικά επαγγέλματα θα γνωρίσεις πρόοδο και οι προσπάθειες σου θα αναγνωριστούν. Το τρίγωνο Διός-Πλούτωνα τον Οκτώβρη εκτοξεύει την καριέρα σου, τα επαγγελματικά σου, τα εργασιακά σου ενώ αποκτάς δύναμη, φήμη και πλούτο.

Ταύρος: Ο Δίας από την Παρθένο φωτίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τον έρωτα, την δημιουργία, την δημοτικότητα, την φήμη, την επιχειρηματικότητα και την χαρά της ζωής. Εάν είσαι δεσμευμένος δεν αποκλείεται να επισημοποιήσεις την σχέση σου, να συμβιώσεις και να αποκτήσεις έναν απόγονο. Εάν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου η νέα διέλευση του Διός είναι άκρως βοηθητική για να δεσμευτείς και να πραγματοποιήσεις μία ιδιαίτερα τυχερή γνωριμία που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Μπαίνεις σε μία άκρως δημιουργική περίοδο, στην διάρκεια της οποίας θα χτίσεις και θα οικοδομήσεις ένα νέο πρότζεκτ ή ένα επιχειρηματικό σου πλάνο κάτι που θα σου δώσει επαγγελματική ώθηση. Γίνεσαι εφευρετικός, επινοητικός, ριψοκίνδυνος και περισσότερο τολμηρός έτσι μπορείς να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Μπορείς να προωθήσεις τις προσωπικές - επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και φυσικά επιμένοντας στην λεπτομέρεια θα κερδίσεις έδαφος ώστε να προοδεύσεις. Τον Σεπτέμβρη η αντίθεση Διός-Ποσειδώνα κάνει δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ φιλίας-έρωτα για αυτό καλό είναι να διατηρήσεις τον ρεαλισμό και την ευθυκρισία σου προκειμένου να αποφύγεις συναισθηματικά μπερδέματα. Η δημιουργικότητά σου και η φαντασία σου διογκώνονται κάτι που σε βοηθάει να αναδειχθείς εάν ασχολείσαι με την τέχνη. Ο μήνας Οκτώβρης είναι εντυπωσιακός και φέρνει μία νέα επαγγελματική πρόταση-συμφωνία στο τραπέζι. Εάν ασχολείσαι με τις πωλήσεις, την νομική, τις δημόσιες σχέσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και το εμπόριο θα γνωρίζεις άνοδο. Εύνοια σε νομικά ζητήματα. Επιχειρηματικότητα, ένστικτο επιβίωσης, νέα επαγγελματικά πρότζεκτ που αποδίδουν και οικονομικά οφέλη. Η αισθηματική σου ζωή υπόσχεται κάτι μοναδικό και άκρως σταθεροποιητικό.

Δίδυμοι: Η νέα θέση του Δία από την Παρθένο έρχεται να βελτιώσει τον οικογενειακό σου βίο, τις ενδοοικογενειακές σου σχέσεις ενώ παράλληλα σε βοηθάει να ανακτήσεις την "Πίστη" στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου. Δεν αποκλείεται να διατηρούσες χρόνια έναν δεσμό και τώρα αποφασίζεις να επισημοποιήσεις την σχέση σου, να αρραβωνιαστείς ή και να παντρευτείς. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο της συμβίωσης ή της απόκτησης απογόνων. Εάν είχες προβληματικές σχέσεις με άτομα της οικογένειας σου τώρα θα επιλυθούν και οι ανισορροπίες θα ξεπεραστούν. Ιδανική χρονιά για αναδιακόσμηση του ιδιωτικού σου χώρου, για ανακαίνιση ή και για μία μετακόμιση. Εάν σε απασχολούν θέματα αγορών, πωλήσεων ακίνητης περιουσίας η νέα διέλευση σε βοηθάει να προωθήσεις τέτοιες υποθέσεις. Η ψυχολογία σου ανοίγει και μοιάζει να αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μπορείς να μετακομίσεις την εργασία σου στο σπίτι και να συστεγάσεις τον επαγγελματικό σου χώρο εκεί μειώνοντας έξοδα και δαπάνες. Παράλληλα, θα δεχτείς εύνοια στον επαγγελματικό χώρο, δεν αποκλείονται νέες συνεργασίες ή μία προαγωγή ενώ εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα αυξηθεί το πελατολόγιο σου. Ο μήνας Σεπτέμβρης χρήζει ιδιαίτερης προσοχής σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Πρόσεχε τυχόν κλοπές και απώλειες αντικειμένων, απέφυγε διαπραγματεύσεις ακινήτων καθώς μπορεί να μην επισυνάψεις τόσο επωφελείς διαπραγματεύσεις. Ο Οκτώβρης μοιάζει εντυπωσιακός και σε βοηθάει να προωθήσεις ζητήματα αγοραπωλησιών ακινήτων ενώ δεν αποκλείεται και μία κληρονομιά ή μία εγκυμοσύνη εάν είσαι γένους θηλυκού. Θετική τροπή μοιάζουν να παίρνουν θέματα κληρονομικά, φορολογικά, αφορίας, δανείων, διατροφών και χορηγιών. Δεν είναι διόλου απίθανο να δεχτείς μία χορηγεία ενώ τα οικονομικά σου ανακάμπτουν συμπαντικά. Χρήματα και αισθήματα σε θετική τροχιά για τον μήνα Οκτώβρη. Η ερωτική σου ζωή είναι απολαυστική, απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα καλή σχέση ενώ και η σεξουαλική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Αναζητάς ουσιαστικές στιγμές με τον/την σύντροφό σου και η μεταξύ σας σχέση "δένεται". Επιχειρηματικότητα, επιχειρήσεις, ρίσκο σε θετική τροχιά. Βελτιώνονται τα οικονομικά του/της συζύγου σου.

Καρκίνος: Η νέα θέση του Δία στην Παρθένο εγκαινιάζει μία περίοδο ενός έτους με έντονη εξωστρέφεια και έμφαση στην επικοινωνία. Επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, μετακομίσεις και ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε δώσε σας καθιστούν επίκεντρο των εξελίξεων. Είναι ένα ιδανικό έτος για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας ιστό, να δικτυωθείτε και να αναζητήσετε νέους συμμάχους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά. Ιδανική χρονιά για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας, για να περάσετε συνεντεύξεις και να αναζητήσετε δυναμικά εργασία στον επαγγελματικό στίβο. Ο λόγος σας είναι πληθωρικός, εσείς περισσότερο διαχυτικοί και αυτό σας χαρίζει πειθώ και παρρησία. Οι σχέσεις με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς μπορούν να βελτιωθούν και αυτό θα προκαλέσει συσπείρωση και ηθική στήριξη. Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε την κατάρτιση που επιθυμούσατε και αυτό θα σας καταστήσει ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας. Δεν αποκλείεται να βρείτε εργασία σε κάποια γειτονική ή κοντινή πόλη, είναι αυτό που λέμε "σύνδρομο παλίνδρομης μετακίνησης-μετακόμισης". Εάν ασχολείστε με το εμπόριο, την συγγραφή, τις εκδόσεις, την εκπαίδευση ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα δείτε βελτίωση και άνοδο. Η αντίθεση Διός-Ποσειδώνα τον Σεπτέμβριο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο λόγος σας θα είναι ανακριβής και δεν αποκλείεται να προκύψουν επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα ή επικοινωνιακές παρεξηγήσεις. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε υπογραφές συμβολαίων και δη στο νομικό κομμάτι των συμβολαίων. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας αλλά και τους στενούς συγγενείς, αποφύγετε να δανείσετε ποσά. Ο Οκτώβρης είναι ένας κομβικός μήνας, ο οποίος κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και εύνοια μέσα από την δικτύωση και τις κοινωνικές σας επαφές. θα δεχτείτε εύνοια από σχέσεις, συνεργασίες αλλά και από τρίτους. Δεν είναι διόλου απίθανο να πραγματοποιήσετε μία τυχερή και άκρως επωφελή γνωριμία που θα σας δώσει ώθηση, προσωπική και επαγγελματική. Η αισθηματική σας ζωή συσπειρώνεται και μπορείτε να αναθερμάνετε είτε τον γάμο σας είτε την σχέση σας. Θετικές εξελίξεις αναμένονται από τα αδέλφια σας και από κοντινά σας πρόσωπα. Μήνας κλειδί είναι ο Οκτώβριο καθώς σας ενισχύει εμπορικά, επικοινωνιακά και μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας και τα σχέδια σας. Μέσα από συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές μπορείτε να έχετε επιτυχία και εξέλιξη.

Λέων: Ο Δίας στην Παρθένο έως τον Σεπτέμβριο του 2016 εισέρχεται στο κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα εισοδήματά σου, με τον μισθό σου αλλά και με τις αξίες σου ή τις σταθερές σου. Αποτελεί μία τυχερή συγκυρία για πιθανή αύξηση του εισοδήματός σου ή σε ωθεί στο να αναζητήσεις εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, κάτι που θα σου προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να βελτιωθεί η σχέση σου με  τον εργοδότη σου, έτσι θα ζητήσεις μία αύξηση αποδοχών. Σίγουρα, την περασμένη  χρονιά (με τον Δία) στον Λέοντα αποκόμισες οφέλη, προσωπικά ή επαγγελματικά. Τώρα, η διέλευση του Διός από την Παρθένο σημαίνει παγίωση ή και σταθεροποίηση τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών. Συν τοις άλλοις, αλλάζεις σταθερές και αξίες στην ζωή σου έτσι δημιουργείς μία «νέα προσωπικότητα». Εάν είχες δημιουργήσει μία σχέση (με τον Δία στο ζώδιό σου) θα θελήσεις να αράξεις σε αυτήν την σχέση και τώρα θα δεις εάν μπορείς να προχωρήσεις με αυτόν τον άνθρωπο ένα βήμα παραπέρα. Εσύ που διατηρούσες έναν δεσμό και ο Δίας στον Λέοντα σου έφερε «τον χωρισμό» τώρα θα νιώσεις ελεύθερος και θα ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου ώστε να βρεις τις χαμένες ισορροπίες σου και λίγο αργότερα να ξαναφτιάξεις την ζωή σου. Τον Σεπτέμβριο η αντίθεση Διός-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή με τα εισοδήματα σου αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες. Απέφυγε να διαπραγματευτείς τα του μισθού σου ή να ζητήσεις μία αύξηση μισθού. Προσοχή σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων. Μην δανείσεις στον/στην σύντροφό σου. Χρειάζεται ρεαλισμός και ορθολογισμός στις οικονομικές επενδύσεις. Ευνοείται η εύρεση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος. Διαίσθηση και ένστικτο σε ωθούν σε σωστές επιχειρηματικές κινήσεις. Ο δε Οκτώβρης μοιάζει εντυπωσιακός καθώς το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα φέρνει παγίωση στον εργασιακό σου τομέα έτσι θα δεις πως καταξιώνεσαι κάτι που παράλληλα θα σημάνει την αύξηση του εισοδήματος σου. Ο τομέας εργασία κρύβει πολλές επιτυχίες και αυτό σου χαρίζει αυτοπεποίθηση. Η υγεία σου βελτιώνεται σημαντικά ενώ παράλληλα μπορείς να απαλλαγείς από κακές (διατροφικές) συνήθειες και τοξίνες. Φρόντισε το σώμα σου, την υγεία σου, αθλήσου και ενδυνάμωσε το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Εάν είσαι άνεργος προβλέπεται εύρεση εργασίας ενώ και το  κλίμα με συναδέλφους και εργοδότες φτιάχνει.

Παρθένος: Ο Δίας στο ζώδιο σου εγκαινιάζει ένα διάστημα (έως τον Σεπτέμβριο του 2016) γεμάτο πρόοδο, εξελίξεις και πολλές συγκινήσεις. Αναμένονται προσωπική και επαγγελματική αναγνώριση και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Εάν ανήκες στους αδέσμευτους του ζωδίου σίγουρα θα γνωρίσεις το πρόσωπο εκείνο που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή. Εάν από την άλλη διατηρείς έναν δεσμό σίγουρα θα αποφασίσεις να επισημοποιήσεις την σχέση σας ή να προβείς σε μία συμβίωση ή και σε έναν γάμο. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται επέκταση στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες. Συν τοις άλλοις, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 θα κοινωνικοποιηθείς, θα δικτυωθείς και θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου ιστό. Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στην ζωή σου και φέρνουν ελπίδα. Ανακτάς την αισιοδοξία σου, την ελπίδα σου και πιστεύεις πως το σύμπαν μπορεί να σε ευεργετήσει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και νέες συνεργασίες που θα προωθήσουν το επαγγελματικό σου προφίλ. Σίγουρα, υπάρχουν εμπόδια και προκλήσεις αλλά οι φιλοδοξίες σου χτυπάνε «κόκκινο» και θέλεις να κερδίσεις το στοίχημα της επαγγελματικής σου εξέλιξης ή ανέλιξης. Ο Σεπτέμβριος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής σε σχέσεις  και συνεργασίες καθώς χάνεις την ευθυκρισία σου και δεν μπορείς να κρίνεις ορθά τους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να εισβάλλουν στην ζωή σου άνθρωποι, που θα θεωρήσεις ιδανικούς αλλά αργότερα θα σε απογοητεύσουν. Μην αφήνεσαι 100% σε νέες γνωριμίες και μην επενδύεις συναισθηματικά καθώς ενδέχεται να πληγωθείς. Απέφυγε να δανείσεις σε τρίτους τον μήνα Σεπτέμβριο. Ο δε Οκτώβριος είναι εντυπωσιακός και κρύβει πολλά καρδιοχτύπια. Δεν αποκλείεται να επισυνάψεις έναν δεσμό που θα σου αλλάξει την ζωή. Είναι εκείνες οι στιγμές που μοιάζουμε αδύναμοι στην δύναμη των συναισθημάτων. Ο έρωτας σε συνεπαίρνει και υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Ιδιαίτερα παραγωγικός μήνας, στην διάρκεια του οποίου δεν αποκλείεται  να εφαρμόσεις ένα νέο πρότζεκτ. Η ενασχόληση σου με τις επιχειρήσεις είναι άκρως κερδοφόρα και επιτυχής. Επαγγελματικά και προσωπικά οφέλη υπόσχονται ένα γόνιμο φθινόπωρο.

Ζυγός: Ο Δίας στην Παρθένο φωτίζει το πιο αθέατο κομμάτι του ωροσκοπίου σου και σε ωθεί σε έναν γενικότερο απολογισμό ζωής. Δεν αναμένονται ιδιαίτερα νέα ξεκινήματα (εκτός και εάν δέχεσαι άλλες επιρροές στον προσωπικό σου χάρτη). Κύκλοι κλείνουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τρόπο σχετικά εύκολο ενώ παράλληλα έχεις έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σου και προστατεύεσαι από εχθρούς και παρασκήνια εις βάρος σου. Αναμένονται εργασιακές εξελίξεις και ευχάριστες συγκυρίες που θα τονώσουν το ηθικό σου. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες βελτιώνονται σημαντικά ενώ παράλληλα ξεπερνιούνται προβλήματα που είχαν προκληθεί στο παρελθόν. Εάν είσαι άνεργος δέχεσαι θετικές επιρροές ώστε να γίνεις ενεργό μέλος στην αγορά εργασίας. Είναι ο παράγοντας της τύχης; Είναι αυτό που λέμε είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή; Όπως και να έχει υπάρχει προστασία στον εργασιακό  τομέα. Η υγεία σου είναι αρκετά προστατευμένη, μπορείς να αθληθείς, να ακολουθήσεις ένα πιο υγιές πρόγραμμα διατροφής ενώ σου είναι πιο εύκολο να απαλλαγείς από κακές συνήθειες και εξαρτήσεις (διατροφικές ή συναισθηματικές). Η ψυχολογία σου ανακάμπτει, η αυτοεκτίμηση σου τονώνεται έτσι μπορείς να γίνεις αυτάρκης και συναισθηματικά δυνατός ώστε να ενηλικιωθείς και  να απαλλαγείς από ανθρώπους που υποσκάπτουν το «εγώ» σου. Μπορεί να στραφείς σε εναλλακτικές θεραπείες ή να ασχοληθείς με θέματα εναλλακτικής ιατρικής ή την αστρολογία. Έντονα ψυχαναλυτική περίοδος που έχει απώτερο σκοπό το να κλείσεις κύκλους στην  ζωή σου. Τον Σεπτέμβριο καλό είναι να προσέχεις τις ίντριγκες, το παρασκήνιο  και τα κουτσομπολιά προς το πρόσωπο σου καθώς θα υπάρξουν συνάδελφοι που θα προσπαθήσουν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Ο μήνας Σεπτέμβριος θέλει προσοχή στην διατροφή καθώς δεν αποκλείεται να έχεις θέματα με το έντερο, το στομάχι ή δερματικές-αιματολογικές αναταραχές. Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, άκου την φωνή της συνείδησης σου και θα γευτείς την πρόοδο στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σου. Τον Οκτώβριο μπορείς  να προωθήσεις θέματα αγοραπωλησιών ακινήτων με τρόπο επικερδή έτσι θα αυξηθούν τα έσοδά σου. Δεν αποκλείεται να προβείς σε μία ανακαίνιση ή μετακόμιση. Ωστόσο, κάποιο μέλος της οικογένειας σου μπορεί  να έχει θετικές εξελίξεις και αυτό θα σου δώσει χαρά. Εάν σε απασχολούν θέματα τεκνοποίησης δεν αποκλείεται να καταφθάσει ο πελαργός. Η ψυχολογία σου ηρεμεί και έχεις την αίσθηση ότι όλα θα φτιάξουν. Οι σχέσεις σου με την οικογένεια σου και τους οικείους  φτιάχνουν και ενδυναμώνουν. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο της δουλειάς σου που σε βλέπουν με θετικό  μάτι και δεν αποκλείεται να σε προωθήσουν.

Σκορπιός: Ο Δίας στην Παρθένο αποτελεί μία ευχάριστη συγκυρία καθώς φωτίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την πρόοδο, την καινοτομία, την εξέλιξη, τους συλλογικούς χώρους, την ομαδική δράση και τις φιλίες. Έως τον Σεπτέμβριο του 2016 η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και ακολουθείς ένα πιο εξωστρεφές προφίλ έτσι θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου ιστό και θα επισυνάψεις νέες γνωριμίες που θα σε προάγουν επαγγελματικά και προσωπικά. Θα γνωρίσεις ανθρώπους με διαφορετική φιλοσοφία ζωής ή διαφορετική κουλτούρα που θα αφυπνίσουν την συνείδηση σου έτσι θα θέσεις νέους στόχους και θα επαναπροσδιορίσεις παλιές σου φιλοδοξίες. Δουλεύοντας ομαδικά έχεις να κερδίσεις πολλαπλάσια οφέλη ενώ θα θελήσεις να γνωστοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Χρειάζεσαι την αποδοχή και την έγκριση των γύρω σου έτσι αποφασίζεις να ανοιχτείς. Μέσα από την επαφή σου με συλλόγους και ομάδες θα κερδίσεις εφόδια για το επαγγελματικό σου μέλλον. Εάν είσαι δεσμευμένος θα αναθερμάνεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ενώ εσύ που είσαι αδέσμευτος θα έχεις όλες τις ευλογίες για μία νέα, συναρπαστική γνωριμία που θα σου αλλάξει την ιδεολογία και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ζωή. Έρωτας, φλερτ και διασκεδάσεις υπόσχονται ξεκούραση και αναγέννηση. Ο μήνας Σεπτέμβριος μπορεί  να σε φέρει κοντά σε μία γνωριμία-επαφή που μοιάζει ονειρεμένη. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου ή τον άνθρωπο σου, αυτό θα σου δώσει κυριολεκτικά φτερά. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι γήινος, προσδεδεμένος στην γη γιατί ενδέχεται να απογοητευτείς. Περίμενε τον Οκτώβριο για να αφεθείς συναισθηματικά. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα είναι που θα δείξουν το ποιόν της σχέσης και θα συνειδητοποιήσεις εάν όντως αυτό το άτομο είναι το άλλο σου μισό. Η δημοτικότητα σου εκτοξεύεται στα ύψη ενώ και η ενασχόληση σου με τις επιχειρήσεις μοιάζει επικερδής. Ο μήνας Οκτώβριος είναι ένας από τους καλύτερους της χρονιάς καθώς ο κυβερνήτης σου, Πλούτωνας, σε τρίγωνο με τον Δία υπόσχεται επιτυχείς εμπορικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές. Ο λόγος σου έχει δύναμη, οι ιδέες σου ξεχωρίζουν και αυτό καθηλώνει κυριολεκτικά τους γύρω σου που κρέμονται στην κυριολεξία από τα χείλη σου. Οι σχέσεις σου με αδέλφια και συγγενείς ενδυναμώνουν. Παράλληλα, μπορείς να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου, να αποκτήσεις επιπρόσθετη εξειδίκευση, κάτι που θα σε κάνει ανταγωνιστικό στην αγορά εργασίας. Μέσα από επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις θα αποκτήσεις οφέλη. Συνεπώς, καταλαβαίνεις πως το εξωστρεφές προφίλ σε βοηθάει ώστε να αναπτυχθείς προσωπικά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Υλοποίηση στόχων, ονείρων και φιλοδοξιών.

Τοξότης: Ο Δίας στην Παρθένο φωτίζει το ζενίθ του ωροσκοπίου σου και έρχεται να φέρει θετικές εξελίξεις σε ζητήματα επαγγελματικά, καριέρας, καταξίωσης αλλά και κοινωνικής προβολής. Εάν δεν εργάζεσαι και εάν είσαι εκτός εργατικού δυναμικού η νέα διέλευση του Δία δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για να βρεις εργασία και να φτάσεις ένα βήμα πιο πέρα τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Οι δημόσιες σχέσεις σου, το προφίλ σου αλλά και οι διασυνδέσεις σου θα σε βοηθήσουν ώστε να βρεις μία δουλειά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Άτομα κύρους αναμένεται να σε βοηθήσουν και αυτό θα σε λυτρώσει σε μία περίοδο που βιώνεις έντονη επαγγελματική-οικονομική αβεβαιότητα. Εάν ήδη εργάζεσαι κάπου δεν αποκλείεται να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες. Φέροντας τες εις πέρας θα αναδείξεις τις ικανότητες σου και δεν είναι διόλου απίθανη μία  προαγωγή. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, νέες γνωριμίες, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και έρχονται  να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς επαγγελματικά και προσωπικά. Αναλαμβάνεις ευθύνες, υποχρεώσεις, ενηλικιώνεσαι αλλά είσαι έτοιμος να κερδίσεις το στοίχημα της καταξίωσης σου. Εάν ανήκεις στον κλάδο των ελεύθερων επαγγελματιών θα αυξηθεί το πελατολόγιο σου. Η δημόσια εικόνα σου βελτιώνεται και τραβάς τα φλας, κερδίζοντας σε δημοτικότητα και φήμη. Μπορείς να ανακαινίσεις τον χώρο εργασίας σου, το γραφείο σου ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις σπίτι, κατοικία ή τόπο διαμονής για λόγους επαγγελματικούς. Προβλέπονται ταξίδια για ζητήματα επαγγελματικά. Ο Σεπτέμβριος αποτελεί κομβικό μήνα καθώς προδιαγράφει ένα μέλλον πολλά υποσχόμενο για την καριέρα σας. Ωστόσο, όμως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και θέλει θυσίες. Πιθανώς, να σας γίνουν μία ή δύο επαγγελματικές προτάσεις και αυτό θα σας βάλει σε δίλλημα. Τι να επιλέξω; Ποια δουλειά να επιλέξω; Ποια δουλειά θα με βοηθήσει να αναδειχτώ και να προβληθώ. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε επαγγελματικές προτάσεις καθώς δεν αποκλείεται να σας εκμεταλλευτούν ή να απογοητευτείτε. Εάν ασχολείστε με επαγγέλματα που άπτονται της τέχνης θα αναγνωριστείτε. Προσοχή σε σκάνδαλα και σε κουτσομπολιά προς το πρόσωπό σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν άτομα που σας φθονούν και θα θελήσουν να βάλουν τρικλοποδιά στην εξέλιξή σας. Προσέχετε μην χάσετε κάποιο δημόσιο ή επίσημο έγγραφο καθώς θα υπάρξουν κυρώσεις. Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα τον Οκτώβριο προσφέρει σταθερότητα, αξιοπιστία και παγίωση στον επαγγελματικό χώρο. Αποκτάτε ισχύ ενώ δεν αποκλείονται τυχερές επαγγελματικές σχέσεις και επικερδείς συμφωνίες. Η καριέρα σας απογειώνεται στην κυριολεξία ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε κάποια προαγωγή. Αναμένονται έσοδα, αύξηση αποδοχών. Πιθανό σενάριο; Η εύρεση εργασίας με έναν μισθό αξιοπρεπή και παγιωμένο. Αλλάζουν οι σταθερές σας, οι αξίες σας και οι προτεραιότητες σας.

Αιγόκερως:  Ο Δίας στην Παρθένο ρίχνει το φως του στο κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με την φιλοσοφία της ζωής σου, με την ιδεολογία σου, τις πεποιθήσεις σου αλλά και τις βλέψεις του. Τώρα, ανακτάς την αισιοδοξία σου, το χαμόγελο σου και αντιμετωπίζεις την ζωή από μία διαφορετική οπτική γωνία, πιο καίρια και εύστοχη. Αλλάζεις τρόπο ιδεολογίας, πεποιθήσεις ενώ παράλληλα μπορείς να αποκτήσεις περαιτέρω ειδίκευση και κατάρτιση ώστε να γίνεις πιο ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας. Έως τον Σεπτέμβριο του 2016 μπορείς να ασχοληθείς με την εκπαίδευση, την ειδίκευση, με μεταπτυχιακές σπουδές, με διδακτορικά και τίτλους που θα σου δώσουν πόντους. Παράλληλα, θα θελήσεις να ταξιδέψεις και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σε κάνει να δεις κάποια πράγματα διαφορετικά. Η επαφή σου με το εξωτερικό αλλά και με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας μπορεί να λειτουργήσει άκρως ενισχυτικά για την επαγγελματική σου κατάρτιση. Επαγγελματικά αναμένονται ευκαιρίες, νέες συνεργασίες που θα ενισχύσουν την όλη πορεία σου. Εάν ασχολείσαι με την πολιτική, τις εκδόσεις, την συγγραφή, το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις έχεις να αναμένεις θετικά αποτελέσματα. Εάν εκκρεμεί κάποια νομική υπόθεση δεν αποκλείεται να βρεθεί λύση και μάλιστα οριστική. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής σε θέματα επικοινωνιακά. Φρόντισε να είσαι ακριβείς στις εκφράσεις σου και στα λεγόμενα σου καθώς μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία και παρανοήσεις. Πρόσεχε το μεταφορικό σου όχημα, τις σχέσεις σου με συγγενείς και αδέλφια. Φρόντισε να είσαι νομοταγής τον μήνα Σεπτέμβριο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κυρώσεις. Απέφυγε να δανείσεις σε φίλους, συγγενείς και αδέλφια και μην ξεχνάς, προσοχή στις μετακινήσεις και σε πιθανές απώλειες αντικειμένων στην διάρκειά τους. Ο μήνας Οκτώβριος είναι πολύ τυχερός και αναμένεται να σταθεροποιηθούν ζητήματα που εκκρεμούν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Εάν είσαι δεσμευμένος δεν αποκλείεται να επισημοποιήσεις την σχέση σου ή να συμβιώσεις. Εάν πάλι ανήκεις στου αδέσμευτους δεν είναι απίθανο να γνωρίσεις το πρόσωπο εκείνο που θα σε γοητεύσει και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Είναι ένας μήνας κλειδί, στην διάρκεια του οποίου χτίζεις γερές και στέρεες σχέσεις-συνεργασίες. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και θα σε βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξη σου. Ο έρωτας, το πάθος χτυπάνε κόκκινο και υπόσχονται μοναδικές στιγμές. Επαγγελματικά και προσωπικά σε θετική τροχιά. Ταξίδια, επαφές, συζητήσεις επίσης.

Υδροχόος: Ο Δίας στην Παρθένο έρχεται να τονώσει τον οικονομικό σου τομέα και δη τα οικονομικά που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, διατροφές, χορηγίες, επενδύσεις και κληρονομιές. Αναμένονται θετικές εξελίξεις και ευνοϊκές ρυθμίσεις αποπληρωμών δανείων και υποχρεώσεων προς τρίτους ή το δημόσιο. Ξυπνάει το επιχειρηματικό σου πνεύμα και είσαι έτοιμος για ένα μεγάλο επαγγελματικό-οικονομικό εγχείρημα που θα αποδώσει σε οικονομικούς τίτλους. Στο μενού της νέας διέλευσης του Δία είναι και η αύξηση των αποδοχών του/της συντρόφου σου κάτι που σε ανακουφίζει. Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά και αναζητάς ουσιαστικότητα και αποκλειστικότητα με τον/την σύντροφό σου. Εάν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναθερμάνεις την ερωτική-σεξουαλική σου ζωή ενώ για εσένα που είσαι αδέσμευτος η νέα θέση του Δία σημαίνει ευκαιρίες για σεξ και περιπέτειες μεγατόνων. Σε κάθε περίπτωση χρήματα και αισθήματα τονώνονται κάτι που σε κάνει να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια. Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα τον Σεπτέμβριο σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή σε οικονομικές επενδύσεις και σε οικονομικές συμφωνίες καθώς μπορεί να χάσεις χρήματα ή να πέσεις θύμα επιτήδειων. Εάν σου γίνει κάποια πρόταση να συμμετάσχεις οικονομικά κάπου εξέτασε προσεκτικά τα κίνητρα εκείνων που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Ανέβαλλε ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας και δανείων για τον μήνα Οκτώβρη καθώς υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για διαπραγματεύσεις. Απέφυγε να διαπραγματευτείς τον μισθό σου καθώς η σχέση σου με τον εργοδότη μπορεί να διαταραχθεί. Ωστόσο, όμως είναι ιδιαίτερα καλή επιρροή (αυτή της αντίθεσης Διός-Ποσειδώνα) για να αναζητήσεις εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Θέματα εργασιακά-επαγγελματικά δέχονται τόνωση τον μήνα Οκτώβριο ενώ και οι σχέσεις σου με ανωτέρους και συναδέλφους φτιάχνουν αρκετά. Κλείνεις κύκλους στην προσωπική και επαγγελματική ζωή με τρόπο ανώδυνο και αυτό σε ανακουφίζει από αγχωτικές καταστάσεις.

Ιχθείς: Κορυφαίο γεγονός η είσοδος του Δία στην Παρθένο, ο οποίος μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 εκτοξεύει την τύχη σου στα ύψη. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, εύνοια από τις συναναστροφές σου και τις κοινωνικές σου επαφές-γνωριμίες υπόσχονται ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης και καλύτερες συνθήκες ζωής. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, ο οποίος θα σε συναρπάσει και να σε αναγκάσει να δεις την ζωή από διαφορετική οπτική γωνία. Οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση έχετε να αναμένετε θετικές εξελίξεις στην ερωτική-συντροφική σας ζωή. Συν τοις άλλοις η διέλευση του Δία από την Παρθένο σημαίνει κοινωνικές ζυμώσεις και ανακατατάξεις στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες έτσι μέσα σε αυτό το διάστημα θα χτίσετε δυνατές συμμαχίες που θα σας βοηθήσουν να ανέλθετε ιεραρχικά και επαγγελματικά. Οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν ευμενώς και αυτό σας καθιστά ευλογημένος. Σε μία περίοδο όπου οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται έχετε την συμπαράσταση των γύρω σας και αυτό σας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης. Δικτύωση, κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, επαφές και δημόσιες σχέσεις υπόσχονται ένα καλύτερο αύριο. Ο μήνας Σεπτέμβριος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς χάνετε την ευθυκρισία σας και πιθανώς να εξαπατηθείτε από νέα άτομα που μπαίνουν στην ζωή σας. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας και αυτό σας καθιστά ευάλωτους. Επιστρατεύστε την λογική σας ώστε να αποφύγετε απογοητεύσεις και εξαπατήσεις. Η αισθηματική σας ζωή μοιάζει ιδανική, ονειρεμένη. Καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις επί των σχέσεων σας μιας και ο μήνας Οκτώβριος αναδεικνύει τα γεγονότα εκείνα και τις καταστάσεις που θα σας κάνουν να δείτε με τα μάτια της λογικής. Νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες, νέα όνειρα μοιάζουν πραγματοποιήσιμα. Τώρα, αποκτάτε συλλογική συνείδηση, τώρα εργάζεστε ομαδικά και ενηλικιώνεστε στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι φίλοι είναι άκρως υποστηρικτικοί και έχετε να κερδίσετε πολλά εάν ακούσετε τις συμβουλές τους. Οι ιδέες σας, τα πεπραγμένα σας αποκτούν δύναμη, ισχύ και αυτό σας καταξιώνει κοινωνικά. Προσωπική ευτυχία, ολοκλήρωση, επαγγελματική καταξίωση, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων και ανανέωση σχέσεων αποτελούν τα εφόδια της νέας αυτής επιρροής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου