Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς/Προβλέψεις


Κριός:  Η Αφροδίτη στους Ιχθείς δεν είναι και ιδιαίτερα γενναιόδωρη μαζί σας στα αισθηματικά. Σας βοηθάει να βρείτε τις ισορροπίες με τον εαυτό σας ωστόσο, να ηρεμήσετε και να γίνετε πιο γαλήνιοι. Κλείνει ένας κύκλος στα επαγγελματικά. Πιθανώς να υπάρχει μία πλατωνική σχέση, η οποία ενέχει το στοιχείο του απαγορευμένου. Βελτίωση της ψυχολογίας και της υγείας. Αποφύγετε τις εμπλοκές σε αισθηματικά τρίγωνα. Συναισθηματικά αδιέξοδα.

Ταύρος:  Ιδιαίτερη εύνοια θα δεχτείτε από τον φιλικό σας κύκλο αλλά και από ανθρώπους που ενστερνίζονται την φιλοσοφία σας ή που μοιράζονται παρόμοιες αντιλήψεις με τις δικές σας. Ο έρωτας μπορεί να υπάρχει μέσα σε μία παρέα, σε στυλ φιλικό. Μήπως βλέπετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο λίγο διαφορετικά;;; Υλοποίηση σχεδίων και μάλιστα μετά τις 15/3 ακόμα καλύτερα.



Δίδυμοι:  Δεν είναι και ιδιαίτερα γενναιόδωρη η Αφροδίτη στους Ιχθείς. Ωστόσο σας κάνει πιο δημοφιλείς στον επαγγελματικό τομέα και μπορείτε να παραχωρήσετε τις υπηρεσίες σας σε υψηλότερη τιμή. Εύνοια από ανωτέρους και προϊσταμένους. Θετικές επαγγελματικές συμφωνίες που αποδίδουν. Μήπως βλέπετε τον εργοδότη ή την εργοδότριά σας με άλλα μάτια;;;

Καρκίνος:  Ερωτική περίοδος εγκαινιάζεται. Μάλιστα ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε μία μετακίνηση ή σε ένα ταξίδι. Νομική επιτυχία και καλύτερες εμπορικές συναλλαγές. Επαγγελματικά σχέδια αποδίδουν. Έρωτας στο ταξίδι ή ταξίδι με τον έρωτά σας; Αισιοδοξία, ζωντάνια και ανανέωση. Οι νεότεροι σε ηλικία επιτυχία στις σπουδές.

Λέων:  Οικονομικές διεκδικήσεις και έσοδα. Διεκδικήστε τα οφειλόμενα προς εσάς, διευθετήστε τις οικονομικές εκκρεμότητες. Πάθος, ερωτισμός, ένταση και έντονα συναισθήματα. Ιδιαίτερα θετική επιρροή για τους δεσμευμένους, οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για μικρο περιπέτειες. Ερωτισμός και έντονη σεξουαλικότητα. Απόλυτη ταύτιση με το ταίρι σας και ικανοποίηση!

Παρθένος:  Ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις αναμένονται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας είτε αυτές είναι αισθηματικές είτε επαγγελματικές είτε φιλικές. Δέχεστε εύνοια από τους άλλους και έχετε ευνοϊκότερη αντιμετώπιση από αυτούς. Ερωτική περίοδος! Ποντάρετε σε γνωριμίες οι αδέσμευτοι, περάστε όμορφα με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι.

Ζυγός:  Δεν σας ικανοποιεί σε επίπεδο αισθηματικό η νέα θέση της Αφροδίτης ωστόσο διευκολύνει την καθημερινότητα σας και την κάνει πιο γλυκιά. Τακτοποιήστε υποθέσεις ρουτίνας και εργασιακές υποχρεώσεις. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα διατροφής ή αθληθείτε. Εύνοια σε θέματα υγείας. Εξομάλυνση αντιπαραθέσεων με συνεργάτες. Παραγωγικό διάστημα στην δουλειά. Ικανοποίηση μέσω της εργασίας και ένα πιθανό ειδύλλιο εκεί.

Σκορπιός:  Η καλύτερή σας! Έρωτας και πάλι έρωτας! Είστε στα μέλια, φοράτε τα γιορτινά σας! Είτε δεσμευμένοι είτε ελεύθεροι έχετε τις καλύτερες επιρροές για να ζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα και ρίσκο. Διασκέδαση, φλερτ και αναζωπύρωση των συναισθημάτων σας. Χαρές από τα παιδιά σας ή από τον σύντροφό σας!

Τοξότης:  Αφήστε τους έρωτες και κοιτάξτε να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο και τις σχέσεις σας με τους οικείους σας. Η οικογένεια αποτελεί πηγή έμπνευσης έως τις 22/3 και εκεί αντλείτε ζεστασιά και ικανοποίηση. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με την διακόσμηση, με την ανακαίνιση. Όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Οι δεσμευμένοι έχετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι υπομονή...ίσως υπάρχει ένας πλατωνικός έρωτας..ίσως μνήμες από το παρελθόν...απεύχομαι επιστροφές!

Αιγόκερος:  Βελτίωση σχέσεων με τα αδέλφια και τους συγγενείς. Ταξίδια στο εσωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, όπου εκεί μπορεί να παιχτεί και ένα ειδύλλιο. Ταξίδι με τον έρωτά σας ή ένας έρωτας στο ταξίδι;;;Επικοινωνιακή δεινότητα, πειθώ και γλυκύτητα στον λόγο. Ευνοείται αρκετά ο έρωτας...

Υδροχόος:  Φλερτ υπάρχουν, ο έρωτας δεν λείπει αλλά κύριο μέλημά σας είναι ο οικονομικός τομέας και οι διευθετήσεις επί του οικονομικού. Διεκδικήστε οφειλόμενα, μην δανείσετε όμως. Πιθανό ένα μπόνους Εδραίωση κεκτημένων και σταθεροποίηση σχεδίων που αποδίδουν και οικονομικά.

Ιχθείς:  Οι έχοντες την τιμητική τους! Ανανέωση, ομορφιά, χάρη, ελπίδα, αισιοδοξία και γλυκύτητα. Είστε πιο συμπαθητικοί και συμπαθείς. Κερδίζετε εντυπώσεις με την γοητεία σας και την παρουσία σας. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας και οι ελεύθεροι ξεχυθείτε στους δρόμους. Αλλαγή εμφάνισης και look. Περιποίηση αλλά και έσοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου