Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Sun Enters in Aries/ΟΉλιος στον Κριό


Κριός: Ο ζωοδότης Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο εγκαινιάζοντας την δική σας γενεθλιακή χρονιά. Χρόνια σας πολλά! Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, εκπέμπετε λάμψη και διακατέχεστε από αισθήματα δυναμισμού και πρωτοπορίας. Σταδιακά βγαίνετε στο προσκήνιο και οι προβολείς στρέφονται επάνω σας. Διεκδικήστε μερίδιο στην επιτυχία. Η εικόνα σας προς τα έξω είναι εξαιρετική και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Προσοχή στις παρορμήσεις αλλά και στην ξεροκεφαλιά σας. Νέες κατευθύνσεις στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον επαγγελματικό τομέα. Εγκαινιάζεται ένα ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα. Οι αδέσμευτοι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα και οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.


Ταύρος: Ο Ήλιος φωτίζει το πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και αυτό αποτελεί μοναδική ευκαιρία ώστε να απαλλαγείτε από φοβίες, μυστικά, τύψεις και ενοχές. Βαθιά κατάδυση στον εσωτερικό σας κόσμο, βρείτε την ρίζα του προβλήματος που σας απασχολεί και επιλύστε το κοιτάζοντάς το κατάματα. Μην στρουθοκαμηλίζετε! Ευκαιρία να αρχίσετε άσκηση ή ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, η αποτοξίνωση του νου αλλά και του σώματος θα αυξήσουν την ενέργειά σας. Αποφύγετε την ανάμειξή σας σε παρασκηνιακές υποθέσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι: Τονωτικές ενέσεις προσφέρει η νέα θέση του Ήλιου, η οποία τονίζει την ανάγκη σας για δικτύωση αλλά και για προσωπική επαφή. Η ανάμειξή σας σε έναν χώρο ομοϊδεατών μοιάζει ιδιαίτερα επωφελής ενώ μπορείτε να βιώσετε ένα αίσθημα ηθικής ικανοποίησης μέσα από τις φιλίες σας αλλά και από ανθρώπους που ασπάζονται παρόμοιες αντιλήψεις με τις δικές σας. Οι στόχοι σας σταδιακά μπαίνουν σε τροχιά εδραίωσης και επιτυχούς εφαρμογής. Η συλλογικότητα και η ομαδικότητα σας στέφουν νικητές. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε μία συνάθροιση.

Καρκίνος: Στροφή στον επαγγελματικό τομέα. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό και η ανάγκη σας να διακριθείτε και να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας γίνεται πάγιο αίτημα. Νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο από τις δικές σας κινήσεις κρίνεται η έκβαση τους. Οι αγώνες σας επί του επαγγελματικού τομέα αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται. Καλείστε να τις φέρετε εις πέρας. Φροντίστε την υγεία σας καθώς ο χρόνος για ξεκούραση είναι ελάχιστος, να τρέφεστε σωστά και να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες.

Λέων: Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον ορίζοντα και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ψυχολογία σας. Αρχίζετε να ανακτάτε έδαφος, είστε πιο εξωστρεφείς, πιο αισιόδοξοι, πιο κεφάτοι. Νέα σχέδια ευνοούνται και σαφώς οι αποφάσεις για την μελλοντική σας σταδιοδρομία. Μία σχέση-γνωριμία μέσα από μία σύμπτωση ή μία μετακίνηση μπορεί να σας στηρίξει όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι ή μήπως ετοιμάζετε ταξίδι με το ταίρι σας. Νομικές επιτυχίες και διευθετήσεις(κυρίως μέσα στον Απρίλη). Επιτυχία σε σπουδές και απόκτηση γνώσης. Η επαφή σας με το εξωτερικό φέρνει θετικές ειδήσεις, Αποστείλετε βιογραφικά και περάστε συνεντεύξεις εντός και εκτός συνόρων.

Παρθένος: Ο Ήλιος βυθίζεται στον οίκο του Σκορπιού για εσάς και εγκαινιάζει μία ιδιαίτερα στρεσογόνο περίοδο κατά την οποία οι οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο ιδιαίτερα μέσα στον Μάρτιο. Στην συνέχεια είναι πιο εύκολο να βρείτε τις ισορροπίες με τον ίδιο σας τον εαυτό και να ανακτήσετε δυνάμεις σε επίπεδο αυτοπεποίθησης. Οικονομικές διευθετήσεις στο προσκήνιο και οικονομικές διεκδικήσεις. Μέσα στο υπόλοιπο του Μαρτίου αναμένονται έξοδα αλλά σίγουρα τον Απρίλιο θα έχετε και έσοδα. Ερωτισμός, δυνατά συναισθήματα, σεξουαλικότητα, πάθος και συναισθηματικά κρεσέντο. Δυνατές συγκινήσεις μεγατόνων για τους αδέσμευτους και αναθέρμανση της σχέσης για τους δεσμευμένους.

Ζυγός: Ο Ήλιος εισέρχεται απέναντί σας και βασική σας προτεραιότητα για έναν μήνα γίνονται οι άλλοι είτε αυτοί ονομάζονται συνεργάτες είτε αυτοί ονομάζονται φίλοι είτε σύντροφος. Οι απαιτήσεις τους αυξάνονται και ο χρόνος για τον εαυτό σας περιορίζεται. Παρόλα αυτά διανύετε μία ιδιαίτερα εξωστρεφή περίοδο, βγαίνετε από τον βάλτο και η ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι τα βέλη στην φαρέτρα και φύγατε. Μέσα στο υπόλοιπο του Μάρτη αποφύγετε την αλλοπρόσαλλη και εκκεντρική συμπεριφορά, να αναδείξετε το χάρισμα σας, αυτό της διπλωματίας.

Σκορπιός: Οι υποχρεώσεις ρουτίνας και τα προγράμματά σας γίνονται πιο εντατικά με αποτέλεσμα ο προσωπικός-ελεύθερος χρόνος σας να μειώνεται σημαντικά. Έμφαση στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας αλλά και με όσους συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Προσέξετε μην εμπλακείτε όμως το υπόλοιπο του Μάρτη. Ψάξτε για ένα πρόβλημα υγείας και κάντε ένα τσεκ απ, είναι ιδανική περίοδος. Ευκαιρία να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης στον ελεύθερο σας χρόνο. Περάστε καλά και με τους συνεργάτες σας.

Τοξότης: Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό αποτελεί μία από τις πιο θετικές ενδείξεις για τον υπόλοιπο μήνα. Είστε κεφάτοι, αισιόδοξοι, δημιουργικοί, ερωτικοί. Εκπέμπετε ζεστασιά και είστε πιο γλυκείς και λαμπεροί. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε με την παρουσία σας, η οποία γίνεται αντιληπτή. Ο έρωτας φλερτάρει με την ζωή σας για αυτό μην χάνετε καιρό, τα βέλη σας στην φαρέτρα και αναζητήστε όμορφες στιγμές. Επιχειρηματικές κινήσεις ευνοούνται αλλά και ο τζόγος μέσα στον Απρίλιο, το υπόλοιπο του Μάρτη προσέχετε. Οι γονείς έχετε ευχάριστα από το μέτωπο παιδί ενώ μέσα σας ξυπνάει ο Πήτερ Παν, ευκαιρία για διασκέδαση. Διασκεδάστε και βρεθείτε σε κοσμικές δεξιώσεις.

Αιγόκερως: Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια μνήμες και αναμνήσεις είτε ένα αίσθημα νοσταλγίας για το παρελθόν. Οι σχέσεις σας με την οικογένειά σας αλλά και με όσους θεωρείτε οικογένειά σας έρχονται στο προσκήνιο. Προσέξτε όμως εντός του υπόλοιπου Μαρτίου στις απρόσμενες ρήξεις, στις ανατροπές και στις βίαιες αντιδράσεις ή συμπεριφορές. Ασχοληθείτε με τα του οίκου, προβείτε στην ανακαίνιση του χώρου σας ή σε μία μετακόμιση. Θέματα ακίνητης περιουσίας αν και μπλοκάρονται παροδικά βρίσκουν λύση μέσα στον Απρίλιο. Μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, μελετήστε τα προσεκτικά.

Υδροχόος: Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό ξεβαλτώνει κάπως την ζωή σας και κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη σας για επικοινωνία και διάλογο. Ο λόγος σας μπορεί να γοητεύσει καθώς δυνατές εκλάμψεις μπορούν να σας χαρίσουν ιδέες που θα ξεχωρίσουν. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς μπορούν να βελτιωθούν κάπως αλλά τον Μάρτιο πρέπει να είστε προσεκτικοί. Προσεκτικά στην οδήγηση αλλά και στην εριστική συμπεριφορά ή στις παρορμήσεις. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι ή μήπως σκέφτεστε απόδραση με το έτερον σας ήμισυ; Αποστείλετε βιογραφικά, περάστε συνεντεύξεις σε κοντινές πόλεις.

Ιχθείς: Ο Ήλιος σας αποχαιρετά αλλά εισέρχεται στον τομέα της αυτοπεποίθησης και σας καλεί να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας. Τα φλερτ σαφώς δεν θα λείψουν αλλά οι συναισθηματικές εντάσεις περιορίζονται. Μπαίνετε σε μία διαδικασία κατανόησης του βαθύτερου εαυτού σας, των ταλέντων σας, τα οποία θα κληθείτε να εκμεταλλευτείτε ώστε να βρείτε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Στο υπόλοιπο του Μάρτη αναμένονται έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, αποφύγετε να δανείσετε ενώ τον Απρίλιο τα έσοδα κάνουν δυναμικό ντεμπούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου