Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Προβλέψεις Μαΐου


Κριός: Ο Ερμής στον Ταύρο έως τις 15/4 δίνει έμφαση στον οικονομικό τομέα, φέρνει έκτακτα έξοδα-υποχρεώσεις και οφειλές στο προσκήνιο. Ενδιαφέρεστε για την σταθεροποίηση των κεκτημένων σας και για την ασφάλειά σας. Στο υπόλοιπο του μήνα από τους Διδύμους σας κάνει πιο κοινωνικούς, ρητορικούς και ικανούς σε επίπεδο πειθούς ενώ βελτιώνει σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Προωθήστε τις ιδέες σας, τα σχέδιά σας και αναζητήστε θέση εργασίας εφόσον είστε εκτός εργατικού δυναμικού. Περάστε συνεντεύξεις και αποστείλετε βιογραφικά. Μάλιστα από τις 9/5 και έπειτα η ταυτόχρονη παρουσία Αφροδίτης και Δία στους Διδύμους προάγει ακόμα περισσότερο το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο. Ο λόγος σας γίνεται πιο γλυκός και εσείς πιο πειστικοί. Μετακινήσεις, ταξίδια είτε για λόγους επαγγελματικούς είτε για λόγους αναψυχής κρύβουν μικρές χαρές ή εκπλήξεις. Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις ωστόσο εντός του πρώτου δεκαημέρου τα έσοδα δεν λείπουν, διεκδικήστε και οφειλόμενα προς εσάς. Εν συνεχεία μπορείτε να κερδίσετε μέσω της πώλησης των υπηρεσιών μας σε ένα υψηλότερο αντίτιμο. Σταδιακά γίνεστε πιο αισιόδοξοι, πιο ζωτικοί και γεμίζετε ενέργεια ενώ η ευελιξία σας σιγοντάρει ώστε να επωφελείστε μιας και θα βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Εύνοια στις σπουδές.


Ταύρος: Με τους περισσότερους πλανήτες να διατρέχουν το ζώδιό σας και με τον Ήλιο να φωτίζει τον αστερισμό σας φαίνεται πως είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα. Ένας μήνας ιδιαίτερα παραγωγικός, κοινωνικός, που προάγει τις δημόσιες σχέσεις σας αλλά και σας ωθεί να διεκδικήσετε μερίδιο στην επιτυχία. Ο Ερμής στο ζώδιο σας χαρίζει πειθώ, γοητεία λόγου, ευστροφία και ιδιαίτερα επιτυχείς εμπορικές συνδιαλλαγές. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας επιταχύνονται και εσείς καλείστε να κερδίσετε το στοίχημα με τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη από τις 9/5 και ο Ερμής από τις 15/5 στους Διδύμους σε συνδυασμό με τον Δία φέρνουν στο προσκήνιο τον οικονομικό τομέα, ο οποίος μάλιστα δέχεται τονωτικές ενέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένεται μία ανάκαμψη στα εισοδήματά σας και αυτό φέρνει ανακούφιση και ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σας. Φυσικά, τα έξοδα δεν λείπουν ενώ ταυτόχρονα πρέπει να διευθετήσετε οικονομικές οφειλές. Ο Άρης σε όλη την διάρκεια του μήνα σας κάνει δυνατούς, δυναμικούς, ανανεωμένους, διεκδικητικούς και έτσι μπορείτε να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε όμως να είστε περισσότερο διαλλακτικοί στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας καθώς η ανεκτικότητα σας αγγίζει το ναδίρ. Η Αφροδίτη μέχρι τις 9/5 στο ζώδιό σας αυξάνει την γοητεία σας, την ομορφιά σας και σας ωθεί σε δαπάνες για καλλωπισμό και περιποίηση. Τολμήστε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας και ανανεωθείτε. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε στον έρωτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι μετοχές σας ανεβαίνουν σημαντικά και είστε πιο αρεστοί ή δημοφιλείς. Κερδίστε τις εντυπώσεις, μπορείτε. Αναζητάτε την ασφάλειά σας και ένα μονοπάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουροι, πιο ασφαλείς.

Δίδυμοι: Ο μήνας Μάιος είναι αρκετά σύνθετος καθώς κάνει πρεμιέρα με την πολυαστρία στον Ταύρο, ο οποίος συμβολίζει για εσάς μία περίοδο κλεισίματος κύκλων τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στον επαγγελματικό σας βίο. Μέχρι τα μέσα του μήνα κρατάτε τις σκέψεις για εσάς, δεν εκφράζεστε ανοιχτά και με ευκολία. Ο Άρης σε όλη την διάρκεια του μήνα στον Ταύρο σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη της 10/5 σας καλούν να είστε προσεκτικοί όσον αφορά την υγεία σας, κάντε ένα γενικό τσεκ απ προκειμένου να διαγνώσετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Φυσικά, σας καλεί να είστε προσεκτικοί και να μην εμπλέκεστε σε παρασκηνιακές υποθέσεις καθώς εκεί κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν ή να αμαυρώσουν το όνομά σας. Η Αφροδίτη από της 9/5 στο ζώδιό σας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης, γοητεία, ομορφιά, χάρη και διάθεση για έρωτα, φλερτ και περιπέτεια. Τονίζονται ιδιαίτερα οι προσωπικές σας-βιολογικές σας ανάγκες και θέλετε να ερωτευτείτε ή να σας ερωτευτούν. Μάλιστα, η ηχηρή παρουσία των δύο ευεργετών στο ζώδιό σας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Μία νέα σχέση ή συνεργασία φαίνεται να ξεπροβάλλει δυναμικά στον ορίζοντα, οι δεσμευμένοι μπορείτε να περάσετε ανεπανάληπτες στιγμές στον έρωτα ενώ οι αδέσμευτοι τα βέλη στην φαρέτρα και φύγατε. Τολμήστε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας, μία ανανέωση ή μία αισθητική επέμβαση, το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει. Γίνεστε πιο γλυκείς, πιο γοητευτικοί ενώ παράλληλα ο Ερμής στο δεύτερο μισό του μήνα χαρίζει ρητορεία, επικοινωνιακή δεινότητα, ευστροφία και ταχύτατη αντίληψη. Τόσο η προσωπική σας όσο και η επαγγελματική σας ζωή ανακάμπτουν σημαντικά ενώ φαίνεται μία ανανέωση. Μετά την καταιγίδα ξεπροβάλλει πάντα το ουράνιο τόξο.

Καρκίνος: Ο μήνας Μάης κάνει ποδαρικό ιδιαίτερα θετικά καθώς τονίζει την ανάγκη σας για επικοινωνία, για ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Η πολυαστρία στον Ταύρο φέρνει στο πλευρό σας φίλους, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειές σας αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Ο Άρης από τον Ταύρο σε όλη την διάρκεια του μήνα χαρίζει φιλοδοξία, πυγμή και σας φέρνει δυναμικά στο προσκήνιο μιας και προσπαθείτε να ολοκληρώσετε έναν έργο σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 9/5 και ο Ερμής από τις 15/5 σας κάνουν κάπως πιο εσωστρεφείς, πιο μαζεμένους, πιο νοσταλγικούς. Οι ρυθμοί σταδιακά πέφτουν και εσείς φαίνεται πως περνάτε σε μία φάση απολογισμού και ξεκαθαρισμάτων τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική σας. Φυσικά η υγεία σας και η ψυχολογία σας βελτιώνονται σημαντικά και δέχονται τονωτικές ενέσεις. Μπαίνετε σε μία φάση προετοιμασίας για ένα εντυπωσιακό καλοκαίρι. Φέρετε πολύ γόνιμες ιδέες, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρες και θα αποδώσουν σε επίπεδο υλικό αλλά και αισθηματικό. Πολλοί μπορεί να διατηρήσετε μυστική μία σχέση που προέκυψε το περασμένο διάστημα και έφερε χαρά και αναγέννηση στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να ξεπροβάλλει αίφνης από τα τέλη Ιουνίου και έπειτα. Μήνα μεταβατικό θα χαρακτήριζα τον Μάη και μάλιστα σας καλεί να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σας. Υπομονή και ήδη από τον Ιούνιο οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν. Ετοιμαστείτε για απογείωση και μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας ή τις ιδέες σας σε τρίτους. Σε κάθε περίπτωση το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα προσφέρεται για διεκδικήσεις πάσης φύσεως ενώ σταδιακά η εσωστρέφεια ανακτά δυναμική. Ευκαιρία να βρείτε τις ισορροπίες με τον εαυτό σας και να ανασυγκροτηθείτε ψυχικά. Η ψυχική υγεία προέχει, επωφεληθείτε.

Λέων: Μήνας για δυνατούς παίκτες είναι ο Μάιος και σας καλεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η πολυαστρία στον Ταύρο σας κινητοποιεί για θέματα επαγγελματικής φύσεως ενώ παράλληλα σας καλεί να αγωνιστείτε με σθένος. Η Αφροδίτη έως τις 9/5 μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις ή μία προαγωγή, το καλό πάει χέρι χέρι με το δύσκολο. Κοντά στην έκλειψη της 10/5 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφύγετε εμπλοκές με ανωτέρους και προισταμένους. Οι αλλαγές είναι δεδομένες και πρέπει να αφουγκραστείτε την ενέργεια του σύμπαντος για αλλαγή πλεύσης και τακτικής. Από τις 9/5 η Αφροδίτη και από τις 15/5 ο Ερμής στους Διδύμους τονίζουν την ανάγκη σας για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων. Σταδιακά γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, πιο διπλωμάτες και φαίνεται να προωθείτε τις ιδέες σας, οι οποίες μάλιστα γίνονται ευκόλως αποδεκτές από φίλους ή ομοϊδεάτες. Προς τα τέλη του μήνα και κοντά στην σεληνιακή έκλειψη της 25/5 φαίνεται πως ένας στόχος σας υλοποιείται και θερίζετε τους καρπούς μιας μακροχρόνιας προσπάθειας. Οι φίλοι αποτελούν ένα ιδιαίτερα δυνατό κομμάτι του μήνα, στο οποίο πρέπει να ποντάρετε. Ένας έρωτας ενδέχεται να προκύψει είτε από ένα συνοικέσιο είτε μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον. Φροντίστε να μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία. Οι επαγγελματικοί αγώνες και τα εξαντλητικά ωράρια δεν λείπουν, ωστόσο, σταδιακά η διάθεσή σας καλυτερεύει και ανακτάτε κάτι από την χαμένη σας λάμψη, ελπίζετε!. Μην διστάσετε να θέσετε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη και πρόοδο, η ζωή δεν σταματάει σε έναν στόχο, συνεχίστε ακάθεκτοι στις κατακτήσεις σας.

Παρθένος: Καθόλου αρνητικός ο μήνας Μάης για το δικό σας ζώδιο καθώς προσφέρεται για διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων και κατακτήσεις τόσο σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων όσο και επαγγελματικών συμφωνιών. Η Αφροδίτη μέχρι τις 9/5, ο Ερμής μέχρι τις 15/5 και ο Ήλιος μέχρι τις 22/5 σας κάνουν πιο αισιόδοξους, πιο εξωστρεφείς και διεκδικητικούς. Κοιτάτε την ζωή από ένα θετικό οπτικό πεδίο και προσελκύετε το καλό. Πολλοί Παρθένοι ίσως πάρετε την απόφαση για την δημιουργία μιας σχέσης με χιλιομετρική απόσταση ενώ άλλοι θα εντυπωσιαστείτε από ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας και φιλοσοφίας. Ο έρωτας είναι κοντά σας, εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο παρά να τον απολαύσετε. Ένα ταξίδι στο θετικό μπορεί να κρύβει ευχάριστες εξελίξεις τόσο για την προσωπική σας ζωή αλλά και για την επαγγελματική σας. Μήπως εκεί συναντήσατε τον έρωτα; Ταξίδι με τον έρωτά σας ή μήπως ο έρωτας κρύβεται κάπου εκεί; Η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Ερμής και ο Ήλιος στους Διδύμους προσφέρονται για επαγγελματικές κατακτήσεις και κερδοφορία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε την επιχείρησή σας να ανακάμπτει σημαντικά και έτσι θα έχετε και έσοδα. Δεν αποκλείεται η προαγωγή ή η ανάληψη ενός αξιολογότερου πόστου εργασίας. Πιθανό σενάριο η ανακαίνιση χώρου εργασίας ή η αλλαγή στέγης εργασίας. Οφείλετε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, οφείλετε να λάμψετε και να διακριθείτε. Τώρα, είναι η ευκαιρία να κερδίσετε τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σας. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ειδίκευσης ή περαιτέρω κατάρτισης, έχετε θετικές εξελίξεις στις σπουδές.

Ζυγός: Ο Μάιος ξεκινάει κάπως μουδιασμένα, σας βρίσκει πιο εσωστρεφείς, πιο μοναχικούς και νοσταλγικούς. Είστε σε μία φάση συναισθηματικής έντασης και αναμόχλευσης. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 9/5 και σε συνδυασμό με τον Δία από την ίδια θέση στοχεύουν στην αλλαγή της διάθεσής σας και της ψυχολογίας σας. Σταδιακά ανακτάτε αυτοπεποίθηση και κάτι από την αισιοδοξία σας. Τονίζεται ιδιαίτερα η ανάγκη σας για επικοινωνία, έκφραση και συναναστροφές. Ο Ερμής από τις 15/5 και ο Ήλιος από τις 22/5 έρχονται να δώσουν ακόμα περισσότερη έμφαση στις εν λόγω ανάγκες σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα έχει θετικότατες εξελίξεις για την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Ένα άτομο από το εξωτερικό ή διαφορετικό σε ιδεολογία θα σας γοητεύσει και πιθανώς να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας σε ένα επίπεδο ερωτικό. Ο Άρης καθ όλη την πορεία του μήνα από τον Ταύρο φέρνει έξοδα, υποχρεώσεις και χρεώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικονομική ανασφάλεια σας αποσυντονίζει. Πιθανώς να προκύψουν κάποια έξοδα, τα οποία δεν έχετε υπολογίσει. Αποφύγετε την υπερκατανάλωση και τις αλόγιστες δαπάνες. Εντός του πρώτου δεκαημέρου το χρήμα μπορεί να φτάνει στην τσέπη σας με περισσότερη άνεση ή τουλάχιστον εσείς μπορείτε να το αποταμιεύετε με μεγαλύτερη ευκολία. Παρόλα αυτά είστε δυναμικοί, μαχητικοί και ακολουθώντας ένα σχέδιο στρατηγικής μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον ενώ οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε δυνατά, θυελλώδη πάθη.

Σκορπιός: Ο Ερμής στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα από τον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες ενώ παράλληλα εγκαινιάζει μία περίοδο όπου μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα των σχέσεων με περισσότερη ευκολία ή ευχέρεια. Εξαίρεση αποτελεί το πρώτο πενθήμερο του μήνα όπου οι δύσκολες γωνίες με τον Κρόνο ίσως αναδείξουν προβλήματα στο εν λόγω κομμάτι. Ενδέχεται να ασκήσετε σκληρή κριτική ή αντίστροφα να σας ασκηθεί σκληρή κριτική. Η παρουσία της Αφροδίτης στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα απέναντί σας μπορεί να εξομαλύνει τις αντιξοότητες που ανέκυψαν στις σχέσεις την προηγούμενη περίοδο. Από τις 10/5 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε συνδυασμό με τον Δία στο ίδιο ζώδιο φέρνουν έσοδα, κέρδη και ευνοϊκές ρυθμίσεις σε φορολογικά ή κληρονομικά θέματα. Πολλοί ίσως έχετε μία κληρονομιά που θα ενισχύσει την εισοδηματική σας ισχύ. Σε κάθε περίπτωση ο Μάης είναι ένας μήνας με έντονες οικονομικές ανησυχίες αλλά όλα συνηγορούν υπέρ καλύτερων προδιαγραφών. Σε κάθε περίπτωση είστε πιο δημοφιλείς, πιο κοινωνικοί και πιο γλυκείς έτσι κερδίζετε συμπάθειες και συμμαχίες. Η νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη στις 10/5 αποτελεί μία ένδειξη πως οι αλλαγές στον τομέα τους "εμείς" θα είναι ραγδαίες. Σίγουρα μιλάμε για ένα ξεκαθάρισμα εφ' όλης της ύλης στην διάρκεια του οποίου καλείστε να πάρετε αποφάσεις. Σενάρια; Η ουσιαστικότερη δέσμευση εφόσον η σχέση στηρίζεται σε γερά θεμέλια ή ο χωρισμός εφόσον έχει πέσει σε τέλμα. Ερωτευτείτε!

Τοξότης: Η πολυαστρία στον Ταύρο είναι κόντρα στην δική σας ανέμελη ιδιοσυγκρασία. Ευθύνες, υποχρεώσεις ρουτίνας, ένα γεμάτο και απαιτητικό πρόγραμμα σας κουράζουν και σας φθείρουν. Στο πρώτο εικοσαήμερο του μήνα στρέφεστε στο πιο πρακτικό κομμάτι της ζωής σας, επιθυμείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Ο Άρης στον Ταύρο όλο τον μήνα φέρνει εξαντλητικά ωράρια, υπερωρίες και προκαλεί στρες. Φροντίστε την υγεία σας καθώς η εργασιομανία αναμένεται να έχει αρνητικό αντίκτυπο επάνω σας ή και ψυχοσωματικό. Δίας και Αφροδίτη στους Διδύμους σας καλούν να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να απολαύσετε το μεγαλείο των σχέσεων είτε αυτές είναι αισθηματικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές. Έχετε κατά νου πως ο μήνας Μάιος είναι καθοριστικός για την πορεία των σχέσεών σας. Κάποιοι ίσως επισημοποιήσετε μία σχέση, άλλοι ίσως αποφασίσετε να συμβιώσετε ενώ άλλοι συνειδητοποιώντας πως είχατε υπερεκτιμήσει κάποιες καταστάσεις θα αποφασίσετε να χαράξετε μοναχική πορεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξετε και πως ο τομέας "εμείς" προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες που ενέχουν το στοιχείο της άριστης επικοινωνίας, του ενθουσιασμού και της πνευματικότητας. Με την σεληνιακή έκλειψη στις 25/5 φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος μέσα σε μία σχέση ή συνεργασία ενώ η ηλιακή έκλειψη στις 10/5 σας καλεί να μεριμνήσετε για την υγεία σας ή για να υιοθετήσετε έναν διαφορετικό τρόπο δράσης στα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως: Η πολυαστρία στον Ταύρο αποτελεί μία εξαιρετική συγκυρία για το ζώδιό σας καθώς εκτοξεύει την δημιουργικότητα, την δράση σας, τον ενθουσιασμό σας αλλά και τον αυθορμητισμό σας. Η Αφροδίτη έως τις 9/5 υπόσχεται μοναδικές στιγμές στον έρωτα ή με τον σύντροφό σας. Το επικοινωνιακό κλίμα βελτιώνεται σημαντικότατα ενώ η καρδιά σας φλέγεται. Επιθυμείτε την αγάπη, θέλετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Χαρμόσυνα νέα θα αντλήσετε από τον τομέα παιδί ενώ θα νιώσετε και οι ίδιοι σας παιδιά. Από τις 10/5 και έπειτα το σύμπαν σας δίνει μοναδικές ευκαιρίες ώστε να βρείτε δουλειά εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού ενώ παράλληλα η καθημερινότητα σας γίνεται πιο γλυκιά, πιο συμπαθητική. Ιδανική περίοδος για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, άθληση ή να φροντίσετε για την υγεία σας. Εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα την προηγούμενη περίοδο σίγουρα αυτό θα αντιμετωπιστεί με την ανάλογη θεραπεία ή αγωγή. Ο Άρης από τον Ταύρο στηρίζει την δράση σας, τα επίπεδα ενέργειάς σας και σας κάνει ακόρεστα παραγωγικούς ώστε να κατακτήσετε τους στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας. Ένας μεγάλος έρωτας σας χτυπάει την πόρτα κοντά στις 10/5. Προσοχή στις σχέσεις με τα αδέλφια, με τους στενούς συγγενείς αλλά και στις μετακινήσεις σας κοντά στις 25/5. Αποφύγετε τις εμπλοκές στα εργασιακά σας κοντά στην δεύτερη έκλειψη της 25/5.

Υδροχόος: Ο Άρης από τον Ταύρο πιέζει την ζωή σας ασφυκτικά και σας κάνει να νιώθετε άστεγοι ή πως δεν ανήκετε κάπου. Μπορεί να προκύψουν ενδοοικογενειακές κόντρες ή εστίες φωτιάς, φανείτε διαλλακτικοί και μετρημένοι. Μέχρι τις 10/5 έχετε μία βοήθεια ώστε να απεμπλακείτε από διενέξεις και διαφωνίες επί του οικογενειακού σας βίου. Από τις 10/5 η Αφροδίτη, από τις 15/5 ο Ερμής και στην συνέχεια ο Ήλιος από τους Διδύμους σε συνδυασμό με τον Δία προσφέρονται για διασκεδάσεις, για απολαύσεις και για αναφλέξεις συναισθημάτων. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μοναδικές στιγμές με τον ή την σύντροφό σας ενώ οι έχοντες παιδιά θα αντλήσετε θετικές ειδήσεις από το μέτωπο παιδί. Οι αδέσμευτοι αναμένεται να βιώσετε έναν συναισθηματικό καύσωνα, αφεθείτε και παραδοθείτε στις φλόγες του έρωτα. Έρωτας, δημιουργία, παιδί, εξωστρέφεια, δυναμισμός, παραγωγικότητα, κέφι και χαρά παραγκωνίζουν το γκρίζο της έκλειψης της 10/5 αλλά και του Άρεως στον Ταύρο. Κοντά στις 25/5 αποφύγετε κάποια διαπραγμάτευση επί του οικονομικού σας, ίσως να μην είναι και τόσο επικερδής ή συμφέρουσα. Αν και αναμένεται να έχει θετικές επιπτώσεις, οφείλετε να προσέχετε στα οικονομικά σας και στους οικονομικούς χειρισμούς σας.

Ιχθείς: Σίγουρα ο μήνας ξεκινάει άκρως επικοινωνιακά και ενδιαφέροντα με εσάς να θέλετε να εκφραστείτε και να προωθήσετε τις ιδέες σας ή τις απόψεις σας. Προσέχετε στις μετακινήσεις σας και μην γίνεστε επιθετικοί, απόλυτοι ή δογματικοί στα πιστεύω σας. Φανείτε διαλλακτικοί, ευέλικτοι και ασπαστείτε τις γνώμες των άλλων, αυτό θα σας δώσει ώθηση. Η Αφροδίτη από τις 9/5 σε συνδυασμό με τον Δία βελτιώνουν τον οικογενειακό σας βίο. Διανύετε σταδιακά μία περίοδο απομόνωσης, εσωστρέφειας αλλά οι μνήμες είναι ευχάριστες, σας φέρνουν χαρά και ευτυχία. Πολλοί θα έχετε την ευχάριστη είδηση της έλευσης του πελαργού ενώ άλλοι θα αλλάξετε κατοικία ή θα προβείτε στην ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου. Μέσα στο πρώτο εικοσαήμερο περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά καθώς σας παρέχετε μία σημαντική εύνοια ώστε να βρείτε δουλειά. Κοντά στις 25/5 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην προσωπική σας ζωή, στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικογενειακά σας ζητήματα μιας και η κρίση σας είναι θολή και εσείς ελάχιστα ρεαλιστές. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι ή μήπως σχεδιάζετε ταξίδι με τον έρωτά σας; Σε κάθε περίπτωση το θετικό, αισιόδοξο και ανάλαφρο κλίμα γίνεται πιο εσωστρεφές, λιγότερο χαρούμενο. Στοχεύστε την εσωτερική σας γαλήνη και ενισχύστε το αίσθημα της Πίστης σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου