Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αστρολογική Ατζέντα Μαΐου/Προβλέψεις


Ιδιαίτερα ιδιάζον μήνα θα χαρακτήριζα τον μήνα Μάιο μιας και κοσμείται από δύο εκλείψεις, μία ηλιακή στις 10/5 στο ζώδιο του Ταύρου και μία σεληνιακή στις 25/5 στο ζώδιο του Τοξότη. Οι εκλείψεις αποτελούν δείκτες αλλαγών και σχετίζονται με συναισθηματικές εξάρσεις και ξεκαθαρίσματα πάσης φύσεως. Από την μία πλευρά ενέχει ρευστότητα, μεταβλητότητα και προσαρμοστικότητα ενώ από την άλλη σταθερότητα, ακαμψία και μη προσαρμοστικότητα. Στις αρχές του μήνα πάγιο αίτημα αποτελεί εκείνο της ασφάλειας σε επίπεδο συναισθηματικό αλλά και υλικό, ωστόσο, στην συνέχεια η επικοινωνία και η έκφραση γίνονται επιτακτικές ανάγκες. Φαινόμενο του μήνα; Η ταυτόχρονη παρουσία των δύο ευεργετών πλανητών, Δία και Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων. Η διάθεσή μας γίνεται πιο ανάλαφρη, πιο περιπετειώδης ενώ παράλληλα ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση άκρως εγκεφαλική. Συναισθηματικές και οικονομικές σχέσεις ή συνεργασίες αναμένονται να δεχτούν τονωτικές ενέσεις. Άλλο ένα χαρακτηριστικό του μήνα είναι η παρουσία του Ερμή σε τρία διαφορετικά ζώδια. Πολυδιάστατη και πολυσύνθετη η επικοινωνία εντός του μήνα, με όλους τους εκπροσώπους των ζωδίων να δέχονται εύνοια όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι.


Πιο αναλυτικά, στις πλανητικές μας μετατοπίσεις:

1/5: Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και εμείς γινόμαστε πιο λογικοί. Η σκέψη μας αποκτά συγκρότηση, συνάφεια και μορφή. Το περασμένο διάστημα συλλάβαμε ιδέες και πλέον καλούμαστε να τις εφαρμόσουμε, δίνοντάς τους υπόσταση. Η αυτοσυγκέντρωση, η πρακτικότητα και η μεθοδικότητα αποτελούν αρετές της εν λόγω διέλευσης. Μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και ευστροφία ωστόσο όταν σχηματίσει άποψη είναι αντικειμενική και βασίζεται σε αποδείξεις και γεγονότα. Αρνητική έκφανση του Ερμή στον Ταύρο αποτελεί η ακαμψία, η αδιαλλαξία και η άρνηση για αλλαγή. Ακόμη, μπορεί να μην δέχεται τις απόψεις των γύρω του. Εάν περιορίσουμε την αδιαλλαξία, εάν γίνουμε πιο ευέλικτοι και ανεκτικοί στις ιδέες και στις απόψεις των άλλων τότε μπορούμε να επιτύχουμε πολλά στον τομέα της επικοινωνίας. Εύνοια δέχονται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί ή όσοι έχουν γενέθλιο Ερμή στα προαναφερθέντα ζώδια. Θετική επιρροή και για Καρκίνους-Ιχθείς.

9/5: Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους. Ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση άκρως λογική και εγκεφαλική, επιθυμεί την πνευματική διέγερση και αντιπαθεί την ρουτίνα. Πλήττει εύκολα και εγκλωβίζεται στην καθημερινότητα έτσι ψάχνει διεξόδους απόδρασης μέσω της επικοινωνίας, των επαφών και της ανάπτυξης των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι γοητευτική με ροπή προς το φλερτ και τις διασκεδάσεις. Συχνά είμαστε απόμακροι στον έρωτα και παρουσιάζουμε μία ασταθή συμπεριφορά. Το επόμενο διάστημα θα αναπτυχθούν σχέσεις που θα στηρίζονται στην καλή επικοινωνία, στην πνευματικότητα και στην κατανόηση. Ο έρωτας δεν περνάει πλέον από το στομάχι αλλά από την γλώσσα και τον εγκέφαλο. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί και από κοντά Τοξότες, Λέοντες και Κριοί. Μάλιστα, η ταυτόχρονη παρουσία Διός-Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο υπόσχεται μία πλούσια αισθηματική ζωή για τα προαναφερθέντα ζώδια. Ευνοημένοι στέκονται και όσοι έχουν γενέθλια Αφροδίτη στους Διδύμους, στον Ζυγό, στον Υδροχόο και στον Τοξότη. Οικονομική και συναισθηματική ανάκαμψη στο μενού των ημερών.

10/5: Ολική έκλειψη ηλίου στον Ταύρο! Φέρνει αλλαγές σε υποθέσεις αισθηματικές αλλά και σε οικονομικά ζητήματα. Θέματα εξουσίας, ασφάλειας και κεκτημένων τίθενται επί τάπητος. Ειδικό αφιέρωμα θα αναρτηθεί εν καιρώ. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ζυγοί και Τοξότες μπαίνουν σε διαδικασία ξεκαθαρισμάτων στην προσωπική τους ζωή.

15/5:  Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, στους Διδύμους. Τι πιο όμορφο από αυτήν τη θέση. Η επικοινωνία ενισχύεται και ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις, οι εμπορικές συναλλαγές και το εμπόριο. Είμαστε εξωστρεφείς, πνευματώδεις, ομιλητικοί και δεν αρκούμαστε στην πεζή επικοινωνία. Η περιέργεια εκτοξεύεται στα ύψη αλλά καλό θα είναι να μην γινόμαστε αδιάκριτοι και χωρίς τακτ. Είμαστε πιο ευέλικτοι, πιο εύκαμπτοι όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι ενώ μπορούμε να δεχτούμε με μεγαλύτερη ευκολία τις γνώμες των γύρω μας. Μάλιστα η ταυτόχρονη παρουσία, Ερμή, Αφροδίτης και Δία αποτελεί τον πιο θετικό οιωνό για την δημιουργία σημαντικών συμφωνιών, οι οποίες μόνο θετικές εξελίξεις μπορούν να φέρουν στην ζωή μας. Τυχεροί; Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί αλλά και Τοξότες, Κριοί, Λέοντες. Προωθήστε τις ιδέες σας, τα σχέδιά σας και κλείστε συμφωνίες, υπογράψτε συμβόλαια και αναζητήστε εργασία. Αποστείλετε βιογραφικά, περάστε συνεντεύξεις.

21/5:  Τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Οι αλλαγές σε οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό επίπεδο γίνονται επιτακτική ανάγκη. Μεγάλα επιτεύγματα αναμένονται μέσα στα επόμενα χρόνια στην επιστήμη, στην τεχνολογία ενώ και η εξουσία αλλάζει χέρια. Εκτός αυτού, το οικονομικό σύστημα χρειάζεται πλήρη αναδιάρθρωση. Θα αναρτηθεί εν καιρώ ανάλογο άρθρο με την επιρροή σε προσωπικό επίπεδο. Πως μας επηρεάζει η όψη ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας; Για να δείτε πως μας επηρεάζει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα πατήστε εδώ:

22/5:  Ο Ήλιος στους Διδύμους εγκαινιάζει την δική τους γενεθλιακή χρονιά, μία χρονιά γεμάτη ευκαιρίες, τύχη, εύνοια, πνευματικά ανοίγματα, εμπειρίες και πρόοδο στην προσωπική τους ζωή. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο φυσικά πρέπει να προσαρμοστούν σε ορισμένες αλλαγές ακόμα. Ένας κύκλος κλείνει στην προσωπική τους ζωή και ετοιμάζονται να υποδεχτούν έναν νέο, πιο γόνιμο και ελπιδοφόρο. Αναμένεται ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της εισοδηματικής σας κατάστασης αλλά και ανανέωση στις σχέσεις σας, σε κάθε είδους σχέση. Εν καιρώ θα αναρτηθεί το ετήσιο άρθρο του 2013 για το ζώδιο των Διδύμων. Κερδίζουν πόντους σε επίπεδο ενέργειας, λάμψης, αποφασιστικότητας Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Τοξότες αλλά και Κριοί-Λέοντες. Προωθήστε τα σχέδιά σας και τις φιλοδοξίες σας. Ετήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους θα βρείτε εδώ:

25/5:  Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη. Είναι μία σημαντική εποχή για Διδύμους και Τοξότες καθώς η εν λόγω σεληνιακή έκλειψη αποτελεί και την τελευταία στον άξονά τους. Ένας κύκλος καταστάσεων, πραγμάτων και εμπειριών φτάνει στο τέλος του. Η συναισθηματική φόρτιση; Μεγάλη! Κάθε τέλος μας φορτίζει συγκινησιακά και σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου ζωής. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Διδύμους εξομαλύνει την επικοινωνία και μας δίνει την δυνατότητα να βρούμε ισορροπίες μέσα από την επικοινωνία, της δημόσιες σχέσεις και την διπλωματία. Ωστόσο, το τετράγωνο της έκλειψης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας, αποπροσανατολισμού και υποκειμενισμού. Καλό είναι να αναβάλλουμε οριστικές αποφάσεις και δεσμεύσεις για τον επόμενο μήνα. Δεν έχουμε ευθυκρισία και παραπατάμε μεταξύ λογικής και ευαισθησίας. Ωστόσο, αυξάνει το αίσθημα της πίστης και ευνοεί τους καλλιτέχνες. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου οι κύριοι αποδέκτες της εν λόγω επιρροής. Η τριπλή σύνοδος Ερμή-Δία-Αφροδίτης στους Διδύμους μας κάνει να αναζητάμε το ιδανικό μέσα στις σχέσεις μας και στις συνεργασίες μας. Αναμένεται να δημιουργηθούν πολύ δυνατά δεσμά, καρμικής χροιάς ενώ παράλληλα κάποια γεγονότα θα φέρουν ανανέωση και ελπίδα στην ζωή μας.

31/5:  Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και ο Ερμής στον Καρκίνο. Η διέλευση του Άρη από τους Διδύμους εγκαινιάζει μία ιδιαιτέρα απαιτητική περίοδο για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς. Η ανησυχία και η ανυπομονησία αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς μας. Το ενδιαφέρον για την γνώση, για την μόρφωση και για την άντληση πληροφοριών είναι βασικό χαρακτηριστικό του Άρη στους Διδύμους. Η δράση μας αλλάζει σφαίρα επιρροής και μεταφέρεται στην σφαίρα της επικοινωνίας. Δρούμε λεκτικά και είμαστε παθιασμένοι με τον λόγο, δεν διστάζουμε να εκφέρουμε την γνώμη μας, να συνδιαλεχθούμε και να έρθουμε σε διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις. Πρέπει να επιδείξουμε επιμέλεια, σύνεση και πρακτικό πνεύμα ώστε να μην φανούμε ασυνεπείς ή αναξιόπιστοι. Είναι μία αδυναμία της εν λόγω θέσης του Άρεως η έλλειψη συνέχειας και η ασυνέπεια. Φυσικά, ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση άκρως λογική και όλα περνάνε από τον εγκέφαλο. Είμαστε εξαιρετικοί ομιλητές αλλά υστερούμε λίγο ως ακροατές, θέλουμε να εκφράσουμε τις σκέψεις μας, τις απόψεις μας και τα πιστεύω μας έτσι μπορεί να μην προσέχουμε τα λόγια του πομπού. Ευτυχώς, ο  Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και μας κάνει πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Δεν αρκούμαστε μόνο στην επιφάνεια ενός θέματος αλλά ενδιαφερόμαστε και για την ουσία του θέματος. Είναι μία θέση που εξαίρει την φαντασία, την διαίσθηση και την υποκειμενικότητα, ευνοεί τους συγγραφείς και τους καλλιτέχνες. Αρέσκεται να ανατρέχει στο παρελθόν και τρέφεται από τις μνήμες και τις αναμνήσεις του. Ισχυρό προσόν της εν λόγω ζωδιακής θέσης του Ερμή αποτελεί η δυνατή μνήμη. Εύνοια δέχονται Καρκίνοι, Ιχθείς, Σκορπιοί αλλά και Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι. Φροντίστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, βελτιώστε τον επαγγελματικό σας τομέα. Διαθέτετε πειθώ, φαντασία και παρρησία. Παρέχετε τις υπηρεσίες σας επ αμοιβή και σε υψηλότερο αντίτιμο. Για μερικές ημέρες, από τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Ιουνίου σχηματίζεται ένα ημιεξάγωνο μεταξύ Άρη-Ερμή. Συνδυάζοντας δύο διαδοχικά στοιχεία (Δίδυμος-Καρκίνος) μπορούμε να επιτύχουμε αρκετά σε επίπεδο επικοινωνιακό, δημοσίων σχέσεων και επαγγελματικών-οικονομικών συμφωνιών. Συνδυάζοντας της καλή επικοινωνία, της παρρησία, την γνώση, την πνευματικότητα με την διεξοδική έρευνα σε ένα θέμα μπορούμε να έχουμε εντυπωσιακά αποτέλεσμα.


Πιο αναλυτικά και ημέρα με την ημέρα: 

1/5:  Άρης αντίθεση Κρόνος, Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας. Δύο όψεις άκρως δυναμικές σχηματίζονται στον αστρολογικό ουρανό και προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. Η μεν πρώτη μειώνει σημαντικά τα επίπεδα της ενέργειάς μας και τις άμυνες μας, η δε δεύτερη λειτουργεί ως αντίβαρο και προσφέρεται για ενδυνάμωση και αναζωογόνηση δυνάμεων. Ένα αίσθημα απομόνωσης, εγκατάλειψης και αδυναμίας έρχεται να ταράξει τις ζωές Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων. Κάποια εμπόδια και κάποιες καθυστερήσεις δεν αποκλείονται όσον αφορά τις επαγγελματικές μας φιλοδοξίες. Ωστόσο, δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τις προσπάθειές μας, αντιθέτως η όψη πρέπει να μας κινητοποιήσει ώστε να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά, επίμονα και μεθοδικά. Ευθύνες, υποχρεώσεις και κόπωση κλονίζουν τις ζωές των σταθερών εκπροσώπων. Η συναισθηματική ανασφάλεια αλλά και η οικονομική χτυπούν κόκκινο. Η όψη εναρμονίζεται με το κλίμα των ημερών και την Μεγάλη εβδομάδα. Αποχή από την σεξουαλική πράξη, κατάνυξη και εσωστρέφεια. Ωστόσο, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα αποτελεί μία όψη αναγεννητική, που στοχεύει στο κάψιμο νεκρικών και σαθρών κυττάρων ή πτυχών του εαυτού μας. Η ανάγκη για προσωπική μεταμόρφωση γίνεται πάγιο αίτημα. Καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε κίνητρα, προθέσεις και επαγγελματικές-οικονομικές διεκδικήσεις. Δυναμική επιρροή και άκρως ευεργετική για Παρθένους, Ιχθείς, Αιγόκερους, Καρκίνους. Σκορπιοί και Ταύροι νιώθετε τις αλλαγές και το εσωτερικό σας να αλλάζει, ξέρετε πως η λιτότητα και όλοι οι περιορισμοί που βιώνετε μακροπρόθεσμα θα σας χαρίσουν δύναμη, γοητεία και κύρος.

4-5-6/5:  Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Κρόνο αυτές τις ημέρες δημιουργεί μία αμφιταλάντευση μεταξύ συναισθήματος, λογικής και ονείρου. Η τομή βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Τα όνειρα από μόνα τους είναι όνειρα, ανυπόστατα, η μελαγχολία, η απογοήτευση και ο πεσιμισμός δεν βοηθούν πουθενά. Καλό είναι να ονειρευόμαστε σε ρεαλιστικά πλαίσια, κοιτώντας τις καταστάσεις και τα δεδομένα. Ο ρομαντισμός, η ευαισθησία, η διαίσθηση, η φαντασία καλπάζουν και όλα αυτά μπορούν να πάρουν μορφή και εικόνα μέσα από την πρακτικότητα που θα επιδείξουμε. Πρέπει να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τόσο τις ιδέες μας όσο και τις ιδέες των άλλων. Η ακαμψία στην σκέψη και η αδιαλλαξία δεν ωφελούν. Λέοντες-Υδροχόοι αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα στο επικοινωνιακό κομμάτι και μάλιστα για θέματα είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Σκορπιοί και Ταύροι δέχονται και αυτοί δυσαρμονικές επιρροές, έχουν να αντιμετωπίσουν το γκρίζο της σκέψης τους ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν αντιμέτωποι με αδιέξοδες καταστάσεις. Ωστόσο, έχουν την δυνατότητα να βρουν λύσεις και ευκαιρίες. Οι Ταύροι μπορούν να υλοποιήσουν στόχους τους με την βοήθεια φίλων ενώ οι Σκορπιοί με την βοήθεια του/της συντρόφου τους. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας κάνουν αλώβητους.

6/5:  Το θεαματικό τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα προσδίδει δυναμισμό, μαχητικότητα, σταθερότητα και μακροβιότητα σε οτιδήποτε σχηματίζεται ή δημιουργείται. Η ανάγκη για έλεγχο, δύναμη και υπεροχή μας συντροφεύει. Το αίσθημα της επιβίωσης είναι ιδιαίτερα δυνατό, εμείς επίμονοι, δυναμικοί, μαχητικοί και προκλητικοί. Μπορούμε να φέρουμε εις πέρας τις επαγγελματικές μας φιλοδοξίες και σίγουρα από εκεί θα αντλήσουμε ικανοποίηση υλική αλλά και ηθική. Έντονη σεξουαλικότητα και πάθος, ερωτισμός και δυνατά συναισθήματα αναφλέγουν τις ζωές Ταύρων, Αιγόκερων, Παρθένων, Σκορπιών, Ιχθύων και Καρκίνων. Φυσικά, θετικά επηρεάζονται και οι αντίστοιχοι ωροσκόποι ή όσοι έχουν σημαντικούς πλανήτες κοντά στην δέκατη μοίρα των ζωδίων.

7/5:  Η σύνοδος Ήλιου-νοτίου δεσμού στον Ταύρο αποτελεί μία ένδειξη για επαναλήψεις λαθών μέσα στις σχέσεις μας είτε αυτές είναι αισθηματικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές είτε οικονομικές. Αποτελεί έναν οιωνό για επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν. Αποφύγετε τις επενδύσεις σε αισθηματικό επίπεδο αλλά και τις οικονομικές επενδύσεις. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα δίνει βάθος στον λόγο, πειθώ, μαγνητισμό, σαγήνη. Έχουμε την ικανότητα να εισχωρούμε σε ένα θέμα και να το αντιμετωπίζουμε από την ρίζα, βρίσκοντας λύσεις. Μας αρέσει το μαύρο χιούμορ, είμαστε ιδιαίτερα καυστικοί ενώ πολλά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Ημέρες που προωθούνται οι εμπορικές συμφωνίες και οι συνδιαλλαγές. Κύριοι αποδέκτες της θετικής επιρροής; Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι ή όσοι έχουν γενέθλιο Ερμή στα εν λόγω ζώδια. Ευκαιρίες και για Σκορπιούς, Ιχθείς και Καρκίνους.

8-9/5 και 12/5:  Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και τον νότιο δεσμό προσδίδουν ένταση στην επικοινωνία, διαξιφισμούς, ξεροκεφαλιά, πείσμα και αμετακίνητες απόψεις. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκαταβατικοί και δεχτικοί στις απόψεις και στις ιδέες των άλλων. Πολλά εμπόδια θα δημιουργηθούν στην επικοινωνία από πείσμα και αδιαλλαξία. Ας μάθουμε να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας και να ασπαζόμαστε τις απόψεις των γύρω μας. Η οικονομική ανασφάλεια και η συναισθηματική μας ταλανίζουν ωστόσο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και τα χαρίσματά μας ώστε να βρούμε εναλλακτικές πηγές απόκτησης εισοδήματος. Ας αποφύγουμε την εργασιομανία γιατί θα καταλήξουμε εξουθενωμένοι σωματικά και διανοητικά μιας και ο Ταύρος σχετίζεται με το σώμα μας. Καλλίφωνοι όσοι γεννηθούν αυτές τις ημέρες ή με έφεση στην μουσική και την τέχνη.  Στις 12/5 ο Ερμής συναντάει τον Ήλιο, η επιρροή παρόμοια. Απλώς, κάντε μία ευχή για ένα θέμα οικονομικό, ασφάλειας, κεκτημένων ή αισθηματικής φύσεως. Ίσως βγει αληθινό! Η ανάγκη μας για επικοινωνία και αυτοέκφραση χτυπάει κόκκινο, αρκεί να μην είμαστε ανυποχώρητοι.

13/5:  Ο Άρης σε σύνοδο με τον νότιο δεσμό μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί στην δράση μας, στις αποφάσεις μας, στην λήψη πρωτοβουλιών καθώς μπορεί να πάρουμε λάθος αποφάσεις. Είμαστε αργοί, πρακτικοί, μεθοδικοί και τα σχέδιά μας ίσως βρίσκουν εμπόδια ως προς την υλοποίηση τους. Μην πτοείστε, είναι κάτι παροδικό. Καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί στην διάρκεια της σεξουαλικής πράξης καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης νοσημάτων. Προσοχή σε φλεγμονές, καψίματα, κοψίματα και σε πονοκεφάλους ή ημικρανίες. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα κλίμα υπερομαντισμού, θυσίας και αυτοθυσίας μέσα στον έρωτα και στις σχέσεις. Η ανάγκη μας να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε είναι έμφυτη και πολλές φορές οδηγούμαστε σε λάθος επιλογές στο κομμάτι του έρωτα. Αναζητώντας την τέλεια αγάπη, τον τέλειο έρωτα μπορεί να απογοητευτούμε και να μείνουμε ακάλυπτοι συναισθηματικά. Δεν πρέπει να εξαρτόμαστε από τον έρωτα. Είναι ημέρες που θα υπάρξουν προβλήματα και απογοητεύσεις στις σχέσεις και δει στις αισθηματικές σχέσεις. Πιο ευάλωτοι; Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην Πέμπτη μοίρα των εν λόγω ζωδίων.

18/5:  Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας, μία ημέρα που είμαστε άτονοι διανοητικά και αρκετά νωχελικοί. Δεν έχουμε σαφή εικόνα της πραγματικότητας, των καταστάσεων γύρω μας και καλούμαστε να μην πάρουμε σοβαρές δεσμεύσεις επί των επαγγελματικών και των οικονομικών ζητημάτων. Εξαιρετική επιρροή για καλλιτέχνες και συγγραφείς, εγείρει την φαντασία τους. Η φαντασιοπληξία είναι ασθένεια του νου, καλούμαστε να την δαμάσουμε. Οι τάσεις φυγής από την πραγματικότητα είναι έντονες. Πιο επιρρεπείς; Οι κλασικοί! Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. Ωστόσο, το θεαματικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικές και συναρπαστικές γνωριμίες για Διδύμους-Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Αισθήματα απελευθέρωσης, ανεξαρτησίας και λύτρωσης φλερτάρουν και με Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες και Υδροχόους. Εύνοια παρατηρείται και σε οικονομικό επίπεδο για όλους τους προαναφερθέντες. Η φιλία είναι σημαντική και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν έρωτες μέσα από φιλίες ή συνοικέσια.

21/5:  Ερμής εξάγωνο Ουρανός! Η αυθεντικότητα στον λόγο, στις ιδέες. Μία ημέρα που προάγει την επικοινωνία και πάσης φύσεως συνδιαλλαγές. Η ανάγκη για μόρωση, πνευματικότητα και διανοητικό διαφωτισμό ξεχωρίζει. Οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς ή με την τεχνολογία και την επιστήμη εξελίσσεται ομαλότατα. Τυχεροί; Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Επωφεληθείτε, προωθήστε τις ιδέες σας, τα σχέδιά σας.

25/5 έως 29/5:  Ερμής, Αφροδίτη σε σύνοδο και στενή σύνοδο με τον Δία. Υπάρχει έντονη ροπή για το φλερτ, τον έρωτα και πλουμιστές, ζουμερές συζητήσεις. Ο έρωτας περνάει από το μυαλό. Είμαστε ανικανοποίητοι όσον αφορά τα αισθηματικά μας και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στην δαπάνη ενέργειας για τέτοιου είδους θέματα. Ωστόσο, οι σχέσεις και η επικοινωνία γίνονται πιο φωτεινές. Σχέσεις και συνεργασίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες έχουν τόνο διδακτικό, φιλικό και καρμικό. Τυχεροί; Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί και Ζυγοί. Ευνοούνται οι οικονομικές υποθέσεις, η συγγραφή αλλά και οι εμπορικές συμφωνίες ή συνδιαλλαγές. Το εμπόριο, ο τουρισμός μπορούν να δεχτούν τονωτικές ενέσεις. Καλύτερη διάθεση, ανάλαφρο κλίμα και ανάγκη για επικοινωνία και έκφραση λεκτική και συναισθηματική υπόσχονται πολύ όμορφες στιγμές. Προσοχή κοντά στις 26/5 καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μας κάνει υποκειμενικούς, ρομαντικούς και πιθανώς να βιώσουμε απογοητεύσεις σε θέματα αισθηματικά ή και επαγγελματικά. Προσοχή σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων κοντά στην 26η του Μάη. Πιο επιρρεπείς; Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς στο πρώτο δεκαήμερο. Απολαύστε τον έρωτα, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, δικτύωση και socializing.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου