Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα/Προβλέψεις

Κριός: Θετικό το Σαββατοκύριακο από άποψη διάθεσης καθώς η Σελήνη έως το μεσημέρι της Κυριακής διατρέχει το ζώδιο του Λέοντα και σας κάνει ερωτικούς, δημιουργικούς. Οργανώστε ένα ταξιδάκι αναψυχής με τον/τη σύντροφό σας ή τα παιδιά σας. Από το μεσημεράκι της Κυριακής(μετά τις 15:00) η Σελήνη από την Παρθένο τονίζει τον τομέα της καθημερινότητας και σας βάζει σε ένα είδος ρουτίνας. Οργανώστε το πρόγραμμα της εβδομάδας και ξεκουραστείτε. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται την Κυριακής σας επηρεάζει ολόκληρη την εβδομάδα και σας ωθεί σε ριζικές αλλαγές που μεταμορφώνουν όλο σας το είναι. Σχέσεις με προϊσταμένους σε ζύμωση, αλλαγή επαγγελματικής πλεύσης, προσοχή σε σκάνδαλα, μην ακολουθείτε την παράνομη οδό. Αποφύγετε ρήξεις με συνεργάτες ή επαγγελματικές αντιπαραθέσεις, υπάρχει κίνδυνος μείωσης του γοήτρου σας.

Ταύρος: Η Σελήνη από τον Λέοντα τονίζει θέματα οικογένειας και εσείς στέκεστε δίπλα στους οικείους σας, επιθυμείτε τις απολαύσεις μαζί τους και τις στιγμές στο σπίτι. Ωστόσο, παρόλα αυτά Ερμής και Άρης σε ντουέτο εξαγώνου σας δίνουν την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής εντός Σαββατοκύριακου με τον/τη σύντροφο σας ή τα παιδιά σας σε έναν κοντινό προορισμό. Επαφές με αδέλφια και στενούς συγγενείς και έμφυτη κοινωνικότητα. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που κορυφώνεται την Κυριακή έχει συμβάλλει στην αλλαγή της ψυχολογίας σας, γίνεστε πιο διεισδυτικοί ενώ παράλληλα σας έχει οδηγήσει σε μία αλλαγή κοσμοϊστορικής σημασίας περί αντιλήψεων. Δυσκολία μπορεί να υπάρξει σε θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές ή σε κάποιες νομικές υποθέσεις. Αποφύγετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Δίδυμοι: Έμφαση στο ζώδιο σας με Δία και Αφροδίτη ενώ η Σελήνη από τον Λέοντα έως το μεσημέρι της Κυριακής σας ωθούν σε μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Οργανώστε ένα ταξιδάκι αναψυχής και εξασφαλίστε την ξεκούραση, η οποία είναι αναζωογονητική. Από το μεσημεράκι της Κυριακής(με την Σελήνη στην Παρθένο) η διάθεση γίνεται λίγο πιο εσωστρεφής αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν βρίσκεστε σε επαφές, απλά κάνετε σκέψεις περί θεμάτων οικογενειακών και επαγγελματικών. Ποντάρετε έως το μεσημεράκι της Κυριακής. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα φέρνει κρίσεις σε φιλίες, ο φιλικός σας κύκλος αλλάζει ριζικά και αναμορφώνεται ενώ παράλληλα αλλάζετε πλεύση σχεδίων. Γίνεστε πιο εκκεντρικοί στις φιλικές σας επιλογές, παρόλα αυτά ο κοινωνικός σας κύκλος χαρακτηρίζεται από επαναστατικότητα και προοδευτικό πνεύμα. Δυσκολίες στα οικονομικά, προσέχετε για να έχετε. Αποφύγετε να δανείσετε και μην προβείτε σε δοσοληψίες με το δημόσιο.

Καρκίνος: Ποικίλες οι όψεις που δέχεστε με κυριότατη αυτήν του τετραγώνου το οποίο φέρνει καταλυτικές αλλαγές και καθάρσεις σε θέματα σχέσεων-συνεργασιών-συνεταιρισμών ή σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών. Τα τελευταία χρόνια ο κοινωνικός σας κύκλος έχει αλλάξει ριζικά, έχουν έρθει τα πάνω κάτω, εσείς σίγουρα συνάπτετε σχέσεις είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές βάση άλλων κριτηρίων(συγκριτικά με το παρελθόν σας). Ριζικές αλλαγές και αναδιαρθρώσεις στις σχέσεις. Ωστόσο, η θετικές θέσεις Ερμή-Άρη σας ωθούν σε μετακινήσεις και ταξιδάκια express για αναψυχή και διασκέδαση. Απολαύστε τη φύση, τη θάλασσα, είναι ημέρες που εξάπτουν την καλλιτεχνική σας φύση και τον ρομαντισμό. Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο με το ταίρι σας.

Λέων: Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας χρήζει πρωταγωνιστές, δίνει έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες και η διάθεση σας είναι όμορφα γοητευτική, σαγηνευτική. Διασκεδάστε, φλερτάρετε, περάστε όμορφα με τον/τη σύντροφο σας. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα κορυφώνεται και φέρνει καταλυτικές αλλαγές σε ζητήματα που άπτονται της εργασίας, αλλαγή πλεύσης λοιπόν. Φροντίστε την υγεία σας, απαιτείται κάθαρση από τοξικές τροφές, ας υιοθετήσετε ένα πιο φυσικό-μεσογειακό τρόπο ζωής. Αν ανατρέξετε στο παρελθόν θα δείτε πως ο τρόπος αντίληψης και φιλοσοφίας σας για τη ζωή έχει αλλάξει ριζικά, είστε πιο προοδευτικοί και οι ιδέες σας έχουν εκσυγχρονιστεί. Ασχοληθείτε με την δικτύωση ή το e-learning. Αποφύγετε τις αλόγιστες δαπάνες στο βωμό της διασκέδασης ωστόσο.

Παρθένος: Η Σελήνη από το 12ο σας κάνει κάπως εσωστρεφείς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως χάνετε την διάθεση σας για συναναστροφές, παρόλα αυτά μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα κοντινό ταξίδι με φίλους και να περάσετε καλά. Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος, μην αποκόπτεστε από τον/τη σύντροφο σας, φίλοι και ταίρι μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε το weekend. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα προκαλεί άγχος, κρίσεις σε θέματα ερωτικά αλλά και οικονομικά, αποφύγετε ους δανεισμούς και φυσικά μην δανείσετε χρήματα. Εστιάστε στο καλό, ποιο είναι αυτό; Η ψυχική, ερωτική, σεξουαλική σας απελευθέρωση, γίνεστε προοδευτικοί και η ψυχή σας μέσα από τις σκληρές δονήσεις βγαίνει ολοφώτεινη και διαυγής. Η διαίσθηση σας είναι αρωγός στις κακοτοπιές και στις αντιξοότητες, διαίσθηση, κάτι που είναι εκτός του χαρακτήρα σας, αλλά το σύμπαν ήρθε η ώρα να σας το χαρίσει.

Ζυγός: Το ζώδιο σας στο μάτι του κυκλώνα «τετράγωνο», το οποίο φέρνει αναταραχές σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σε θέματα οικογενειακά-επαγγελματικά. Τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει ουρανοκατέβατες αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο και φυσικά η ανανέωση είναι γεγονός, μετά την κρίση έρχεται ένα νέο φωτεινό «εγώ». Παρόλα αυτά η σελήνη από τον φιλικό Λέοντα σας χαρίζει ευκαιρίες για ταξίδια με φίλους ή με τον/τη σύντροφο σας. Νιώθετε μία κάποια πινελιά ανανέωσης και γαλήνης μέσα στο Σαββατοκύριακο, επωφεληθείτε, η κρίση είναι στο μενού των τελευταίων μηνών, τις δονήσεις πλέον ξέρετε και τις χειρίζεστε.

Σκορπιός: Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα χαρίζει όμορφες στιγμές, διασκέδαση, έρωτα και φυσικά αναζωπυρώνει την ερωτική σας φλόγα με τον/τη σύντροφο σας, χαρούμενες στιγμές ακόμα και με τα παιδιά σας. Λέμε ναι σε ένα ταξιδάκι αναψυχής μέσα στο weekend.Η σελήνη φωτίζει τις υποχρεώσεις σας, φέρτε τες εις πέρας με την οξυδέρκεια σας και κανονίστε μία απόδραση express με τον/τη σύντροφο σας ή τα παιδιά σας. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα φέρνει κρίσεις και ανακατατάξεις σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις καθώς ο λόγος σας είναι σκληρός, επωφεληθείτε δια του λόγου.

Τοξότης: Το Σαββατοκύριακο με την Λεόντεια Σελήνη και με την αμοιβαία υποδοχή των φώτων η διάθεση σας είναι έντονη, ζωηρή, αισιόδοξη και έντονα ερωτική. Η αδρεναλίνη σας έχει χτυπήσει επίπεδα καύσωνα όπως ο τρέχον καύσωνας. Απολαύστε τις δημόσιες σχέσεις, γνωρίστε ανθρώπους και βγείτε από το καβούκι σας, το σύμπαν σας θέλει γοητευτικούς και θελκτικούς, προσκαλέστε ανθρώπους και πείτε όχι στα πικρά συναισθήματα που σας έχουν προκαλέσει κάποιοι άνθρωποι επιφανειακοί. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα φέρνει οικονομικές κρίσεις και καθάρσεις ή καθάρσεις στην ερωτική σας σχέση, σχετική επιπολαιότητα σας χαρακτηρίζει στον έρωτα. Αποφύγετε τις κατακεραυνώσεις εις βάρος του/της συντρόφου σας, το σύμπαν σας θέλει ριζικά ανανεωμένους, πιο απελευθερωμένους, έχετε οικοδομήσει ένα νέο σύστημα αξιών. Διατηρήστε το.

Αιγόκερως: Το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού, το οποίο με την σταδιακή εμπλοκή του Ήλιου μεταμορφώνεται σε ταυ-τετράγωνο για αυτήν την εβδομάδα προκαλεί κρίσεις στη ζωή σας, πολλά έχουν αλλάξει, έχετε ζήσει σε μία στενότητα ή έλλειψη αλλά είστε τα παιδιά του Κρόνου και μπορείτε να βγείτε σοφοί. Ριζικές αναδιαρθρώσεις στις σχέσεις σας και ειδικότερα στις ενδοοικογενειακές  αλλά και στο πως αντιλαμβάνεστε εσείς τον εαυτό σας, είστε plus δυναμικοί και ηγετικοί. Ωστόσο η θετική γωνία ήλιου-Ποσειδώνα χαρίζει ευκαιρία για ταξίδια με τον/τη σύντροφο σας, με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας σε κοντινό προορισμό. Εν περίοδο κατακεραύνωσης το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σας χαρίζει ευαισθησία, ρομαντισμό και σας φέρνει σε επαφή με τη φύση, τη θάλασσα και οτιδήποτε καλλιτεχνικό που είναι λίγο έξω από την προσωπικότητα σας.

Υδροχόος: Το εν λόγω Σαββατοκύριακο η Σελήνη απέναντι σας λειτουργεί σαν προσωπική πανσέληνος και χρήζει τους άλλους πρωταγωνιστές, οι άλλοι έχουν το πάνω χέρι στη ζωή σας. Αποδεχτείτε προτάσεις, φιλικές ή από τον/τη σύντροφο σας και απολαύστε το ατού σας, την κοινωνικότητά σας. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα σας κάνει ιδιαίτερα προκλητικούς στο λόγο, αποφύγετε τις κατακεραυνώσεις και γοητεύστε με το στυλ σας και τις μοναδικές σας ιδιότητες. Εδώ και πολλούς μήνες αλλά και έως τον Σεπτέμβριο καλείστε να συνειδητοποιήσετε πράγματα, οδηγείστε στην αυτογνωσία και εκεί είναι που πρέπει να εστιάσετε, να πιστέψετε στις ικανότητες σας και να είστε ηγέτες και κύριοι του εαυτού σας. Η διαίσθηση σας σε θετική τροχιά, κλείνει ένας κύκλος και είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε έναν νέο. Enjoy social moments.

Ιχθείς: Το ωραιότατο τρίγωνο ήλιου-Ποειδώνα αλλά και η θετικές γωνίες Ερμή-Άρη σας κάνουν ρομαντικούς, εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς παρόλο που έχετε μύχιες σκέψεις περί προσωπικών σας θεμάτων. Οργανώστε ένα ταξίδι και ανανεωθείτε κοντά στην φύση και τη θάλασσα, το νερό (Ποσειδώνας) επιστρέφει δυναμικά. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα φέρνει έκτακτα έξοδα και ίσως χρειαστεί να καλύψετε τρύπες οικονομικές παρόλα αυτά σας κάνει πιο εφευρετικούς και ενδέχεται να βρείτε μία εναλλακτική και προοδευτική πηγή εισοδήματος. Καθάρσεις στον κοινωνικό σας και φιλικό σας κύκλο. Αλλαγή σχεδίων ή παροδικό μπλοκάρισμα, μην πτοείστε όλα θα ομαλοποιηθούν. Προς το παρόν;;; Για το Σαββατοκύριακο;;; Έρωτας, φλερτ και ρομαντζάδα παρέα με το θαλάσσιο στρώμα σας.

                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου