Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ήλιος, Άρης και Αφροδίτη στον Κριό/Προβλέψεις


Κριοί:  Ο Άρης στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μία μοναδική περίοδο κατά την οποία είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, ερωτικοί και σεξουαλικοί. Η λίμπιντο σας και η αδρεναλίνη σας εκτοξεύονται κατακόρυφα. Η ανάγκη σας να λάμψετε, να διακριθείτε και να ξεχωρίσετε μπορεί να σας κάνει κάπως πομπώδεις. Ήλιος και Αφροδίτη εισέρχονται σταδιακά στο ζώδιό σας γεμίζοντας τις μπαταρίες σας με ενέργεια. Η γοητεία σας, η ομορφιά σας, η διπλωματία σας αυξάνονται κατακόρυφα. Συναισθήματα ανανέωσης, απελευθέρωσης και απεγκλωβισμού από την στασιμότητα προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Προσέξτε την επιθετική συμπεριφορά και την αλαζονεία γιατί εύκολα μπορούν να προκύψουν εντάσεις στην προσωπική σας ζωή, με τον σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας. Ιδιαίτερης προσοχής χρήζει και ο επαγγελματικός τομέας, στον οποίο διαφαίνονται κάποιες εντάσεις. Διανύετε μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο, το πάθος κορυφώνεται και ο έρωτας δίνει χρώμα στην ζωή σας. Αναπάντεχες γνωριμίες και συμπτώσεις μπορούν να σημάνουν την απαρχή μιας σχέσης που αδυνατούσατε να συλλάβετε με τον νου σας. Διαθέτετε πειθώ, ρητορεία και ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον τομέα αδέλφια ή στενοί συγγενείς. Ένας ξαφνικός χωρισμός δεν αποκλείεται για ορισμένους του ζωδίου. Αν μη τι άλλο απολαύστε τις ημέρες καθώς οι προβολείς στρέφονται επάνω σας. Πρωταγωνιστείτε!


Ταύρος:  Περίοδο εσωστρέφειας, περισυλλογής και ενδοσκόπησης εγκαινιάζει η είσοδος του Άρη στον Κριό. Κάποιοι κύκλοι, γένους επαγγελματικού ή προσωπικών σχέσεων κλείνουν στην ζωή σας και αυτό προκαλεί ψυχολογική φόρτιση και μεταβαλλόμενη διάθεση. Φροντίστε για την υγεία σας αλλά και για την ψυχολογία σας. Ήλιος και Αφροδίτη εισέρχονται στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο τονίζοντας την ανάγκη σας να μείνετε μόνοι και να κάνετε την αυτοκριτική σας. Η φόρτιση διαδέχεται την ηρεμία και αντίστροφα. Αποφύγετε τις εμπλοκές σας σε ερωτικά τρίγωνα ή αδιέξοδες αισθηματικές περιπέτειες. Οφείλετε να υιοθετήσετε έναν λιγότερο σταθερό τρόπο δράσης, ο οποίος θα εμπεριέχει στοιχεία πρωτοποριακά και εκτός πεπατημένης. Μία αισθηματική σχέση είναι στα σπάργανα και ίσως ακόμα και εσείς να μην έχετε παραδεχτεί τα συναισθήματα που τρέφετε για το αντικείμενο του πόθου σας. Μην γίνεστε ανταγωνιστικοί και αποφύγετε εμπλοκές στον επαγγελματικό τομέα. Να ακολουθείτε την νόμιμη οδό και να μην αντιτίθεστε του νόμου. Οι νεότεροι ίσως συναντήσετε εμπόδια στις σπουδές σας αλλά και προβλήματα στις μετακινήσεις. Οικονομικά σχέδια αποδίδουν τα μέγιστα και φαίνεται πως διανύετε μία περίοδο όπου τα έσοδα υπερβαίνουν των εξόδων. Διεκδικήστε οφειλόμενα προς το πρόσωπό σας ή μία αύξηση μισθού. Εκμεταλλευτείτε χαρίσματά σας, χόμπι σας και ταλέντα σας προκειμένου να κερδίσετε υλικά. Γίνετε εφευρετικοί, αναζητώντας νέες, εναλλακτικές μεθόδους απόκτησης εισοδήματος.

Δίδυμοι:  Ένα ιδιαίτερα κοινωνικό και εξωστρεφές διάστημα εγκαινιάζει η είσοδος του Άρη στον Κριό. Τα σχέδιά σας φαίνονται να ξεδιπλώνονται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ενώ παράλληλα θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη. Οι φίλοι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί και στηρίζουν την δράση σας. Ιδανικές ημέρες για δικτύωση και socializing. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο τονίζουν την ανάγκη σας για προσωπικές επαφές. Η ζωντάνια επιστρέφει στην ζωή σας και το χαμόγελο κάνει δυναμικά την εμφάνισή του. Ο έρωτας καιροφυλακτεί μέσα στις παρέες ή σε συλλογικούς χώρους, με ανθρώπους που ενστερνίζονται τις ιδέες σας. Μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία, σκεφτείτε προτού κάνετε την κίνηση το κόστος του ρίσκου. Ανανέωση, δραστηριοποίηση, τύχη, αισιοδοξία και επέκταση φλερτάρουν με το ζώδιό σας. Αποφύγετε την εκκεντρική και σοκαριστική συμπεριφορά με τους φίλους σας, μην έχετε παράλογες απαιτήσεις. Θα χρειαστεί να καλύψετε ένα έκτακτο έξοδο για αυτό οφείλετε να επιδείξετε σύνεση στον οικονομικό τομέα, ο οποίος περνάει διακυμάνσεις. Αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εσόδων και μην εμπλέκετε τον έρωτα με το χρήμα. Είστε ιδιαίτερα παθιασμένοι, επίμονοι, δυναμικοί αλλά καλό είναι να αποφύγετε τις τάσεις επιβολής σας και τον αυταρχισμό σας, εξάλλου δεν φημίζεστε για αυτό. Σταδιακή κινητοποίηση, λήψη πρωτοβουλιών και άνοδος προς πάσα κατεύθυνση αναμένονται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Επωφεληθείτε! Ελάτε σε επαφή με το ταίρι σας και μην απομακρύνεστε.

Καρκίνος:  Όλα μα όλα για την καριέρα. Η είσοδος των πλανητών στο ζώδιο του Κριού φωτίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, με την δουλειά σας, με την απήχησή σας στο κοινωνικό σύνολο αλλά και με την φήμη σας. Εγκαινιάζεται ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα χρειαστεί να επιδείξετε υπομονή και δυνατό στομάχι εν όψη ανατροπών και αλλαγών. Οι ανατροπές είναι δεδομένες και πολλές φορές σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Πρέπει να μάθετε να κινείστε πιο ευέλικτα στον τομέα της καριέρας και να υιοθετήσετε νέες μεθόδους, πιο πρωτοποριακές, οι οποίες θα αναδείξουν την δουλειά σας και την ποιότητά της. Εκεί είναι που πρέπει να ποντάρετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Φυσικά, οι εξελίξεις δεν είναι αρνητικές απαραίτητα γιατί στο ίδιο ζώδιο εισέρχεται και η Αφροδίτη, οι οποία γλυκαίνει το κλίμα και φέρνει εύνοια από τους ανωτέρους σας. Η εικόνα σας προς τα έξω αποκτά δύναμη και λάμψη. Κάποιο άτομο στον επαγγελματικό χώρο σας βλέπει με θετικό μάτι και ετοιμάζει μία ευχάριστη ανακοίνωση. Χρησιμοποιήστε τον κοινωνικό σας ιστό ώστε να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η ψυχολογία σας εδραιώνεται σε ισχυρά θεμέλια. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε στην σχέση σας με τον/την σύντροφό σας αλλά και με τους συνεργάτες σας. Η τάση σας για επιβολή και έλεγχο μπορεί να σας κάνει αντιπαθητικούς. Αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά και τον αυταρχισμό ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Επαγγελματικές κινήσεις μπορούν να αποδώσουν και οικονομικά.

Λέων:  Η μετατόπιση των πλανητών στο φιλικό ζώδιο του Κριού σας κάνει πιο αισιόδοξους, πιο δυναμικούς και διεκδικητικούς. Ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι, σε μία μετακίνηση και είναι κεραυνοβόλος. Ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας, νοοτροπίας και φιλοσοφίας σας γοητεύει. Μήπως όμως θα πάτε ταξίδι με τον ή την σύντροφό σας;;; Νομικές υποθέσεις αρχίζουν και τρέχουν και μάλιστα υπέρ σας. Οι ειδήσεις που έρχονται από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα θετικές, αποστείλετε βιογραφικά και αναζητήστε εργασία εκτός συνόρων. Πολλοί Λέοντες ίσως επισυνάψετε σχέση από απόσταση. Στον βωμό της εν λόγω σχέσης θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε αρκετά ταξίδια ή μετακινήσεις. Οι στόχοι σας καρποφορούν και υλοποιούνται, τα σχέδιά σας έχουν επιτυχή εφαρμογή και αυτό προσφέρει τονωτικές ενέσεις στην αυτοπεποίθησή σας αλλά και έσοδα. Διεκδικήστε μία καλύτερη πορεία για τα επαγγελματικά σας. Νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες ανατέλλουν. Είστε έτοιμοι να πετάξετε ότι σας έχει πιέσει; Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου που θα σας χαρίσει δύναμη και ανάκαμψη σε επίπεδο ηθικό, ψυχολογικό αλλά και υλικό. Προσέχετε την υγεία σας καθώς οι υποχρεώσεις οφείλονται για την εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Αποφύγετε τις εμπλοκές με τους συναδέλφους σας ή με άτομα που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Προσοχή στην οδήγηση αλλά και στις μετακινήσεις. Οι ανατροπές στα ταξίδια δεν αποκλείονται. Μία νομική επιπλοκή είναι παροδική, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βρείτε τρόπο να αλλάξετε την τροπή της υπόθεσης υπέρ σας. Μπορείτε!

Παρθένος:  Έντονες οικονομικές ανασφάλειες και ανησυχίες εγκαινιάζει το διάστημα της διέλευσης των πλανητών στον Κριό. Δεν είναι απαραίτητο πως θα σημειωθούν μόνο έξοδα, αναμένεται και αύξηση των εσόδων. Καλύτερες οικονομικές διευθετήσεις σχετικά με δάνεια, εφορίες, κληρονομιές και διατροφές. Διεκδικήστε οφειλόμενα και μην δανείζετε ποτά. Αποφύγετε να εμπλέξετε τα χρήματα με τα αισθήματα. Ο ερωτισμός, ο αισθησιασμός και το πάθος σας συντροφεύουν και υπόσχονται πολλά αξέχαστα βράδια. Σεξουαλική απελευθέρωση και πρωτοπορία στο σεξ. Οι επιθυμίες σας είναι ιδιαίτερα δυνατές, αποφύγετε ωστόσο να εμπλακείτε με τον ή την σύντροφό σας. Η κτητικότητα, η ζήλια και οι σκηνές παράνοιας δεν ωφελούν. Αλλαγές στο εισόδημα του συντρόφου ή της συντρόφου στο μενού των ημερών. Με την σειρά του ο επαγγελματικός τομέας δέχεται τονωτικές ενέσεις. Παρατηρείται ιδιαίτερη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα. Καλύτερες προδιαγραφές αναμένονται στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Μία επιχειρηματική κίνηση αποδίδει. Χρησιμοποιείστε πρωτοποριακές μεθόδους και κάντε την εργασία σας να διαφέρει σε ποιότητα. Αποφύγετε συναισθηματικές εμπλοκές με το ταίρι σας αλλά και με τα παιδιά σας. Μην ποντάρετε στα τυχερά παιχνίδια ή στον τζόγο. Ειδικότερα να αναφέρουμε πως οι επιχειρηματικές κινήσεις αποδίδουν τον Απρίλιο, που κρίνεται και θετικότερος μήνας του Μάρτη.

Ζυγός:  Οφείλετε να κινηθείτε προσεκτικά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι άλλοι έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς, είναι πιο επιθετικοί, πιο εριστικοί αλλά και κάπως πιο απρόβλεπτοι σε συμπεριφορά. Φροντίστε να δείξετε κατανόηση και να γεφυρώσετε τις όποιες διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις σας. Ο έρωτας είναι κύριο μέλημά σας. Οι δεσμευμένοι έχετε μεγάλες πιθανότητες να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα σας ξεσηκώσει και θα σας συμπαρασύρει. Οι δεσμευμένοι προσέχετε μην ενδώσετε στους πειρασμούς και προσπαθείστε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας μέσα από ένα ταξίδι. Θετικές εξελίξεις και ειδήσεις αναμένονται από το εξωτερικό, πιθανώς να εγκρίνεται ένα βιογραφικό που έχετε αποστείλει εκεί. Εάν είστε άνεργοι αναζητήστε εργασία εκεί. Τυχερές οι μετακινήσεις, οι οποίες κρύβουν ευχάριστες εξελίξεις για τα επαγγελματικά σας θέματα. Ο έρωτας δεν αποκλείεται να κρύβεται σε ένα ταξίδι. Νομικές υποθέσεις μπορούν να πάρουν μία θετική τροπή. Προσέχετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις, οι οποίες μπορούν να γίνουν εύφλεκτες και να προκληθούν ρήγματα. αναβάλλετε την πώληση ενός ακινήτου μέχρι το τέλος Μαρτίου. Θα προκύψει ένα θέμα που θα ταράξει την αρμονία στο σπίτι σας. Προφυλάξτε την οικογένειά σας από τους εχθρούς. Διαλλακτικότητα και μετριοπάθεια ευνοούν, εξάλλου είναι το χάρισμα σας. Επικαλεστείτε το!

Σκορπιός:  Οι απαιτήσεις των ημερών αυξάνονται και η καθημερινότητά σας απαιτεί περαιτέρω κινητοποίηση. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και πρέπει να τρέφεστε σωστά προκειμένου να θωρακίσετε το ανοσοποιητικό σας. Ο Μάρτης επιφυλάσσει ανατροπές στο πρόγραμμά σας και στον εργασιακό σας τομέα ή κάποιος συνεργάτης σας μπορεί να επιδείξει ανατρεπτική διάθεση απέναντί σας. Χρησιμοποιήστε καινούριες, νέες και πρωτοποριακές μεθόδους ώστε να ξεχωρίσει το έργο σας. Ο οικονομικός τομέας επιφυλάσσει εκπλήξεις θετικές και αναμένεται κάποια τόνωση του εισοδήματός σας. Θετικά εξελίσσονται οι αισθηματικές υποθέσεις των ήδη δεσμευμένων και το πάθος φουντώνει. Αποφύγετε διαμάχες και εμπλοκές με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας. Φροντίστε για το όχημά σας και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, σε κοψίματα και καψίματα. Ο χώρος εργασίας σας μπορεί να γίνει πηγή άντλησης χαράς και ικανοποίησης ή χώρος που θέλετε να αποφύγετε.

 Τοξότης:  Επιτέλους ζωή! Η είσοδος του Άρη, του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό τονίζει την ανάγκη σας για κοινωνική δικτύωση, για χαρές και απολαύσεις. Γίνεστε πιο αισιόδοξοι, πιο εξωστρεφείς και αποκτάτε κάτι από τον χαμένο εαυτό του Τοξότη. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας και μάλιστα μετά τις 20/3 αναμένονται αισθηματικές περιπέτειες μεγατόνων. Η δημιουργικότητά σας και η διάθεσή σας να προβληθείτε είναι διάχυτες. Οι ενδιαφέροντες για την απόκτηση ενός απογόνου μπορείτε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ οι γονείς θα αντλήσετε ικανοποίηση από τον τομέα παιδί. Γενικότερα, ανακτάτε την ζωτικότητά σας, την ζωντάνια σας και τον ενθουσιασμό σας. Οι δεσμευμένοι προσέχετε καθώς θα υπάρξουν πειρασμοί και ενδεχομένως να μπει σε κίνδυνο ο σταθερός σας δεσμός. Ο ή η σύντροφός σας στέκονται δίπλα σας και κατανοούν τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας. Οι άλλοι έχουν λιγότερες απαιτήσεις από εσάς και φαίνεται να απολαμβάνετε τους καρπούς του σύμπαντος. Ηθική και υλική ικανοποίηση σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Η αισθηματική πληρότητα έρχεται να συμπληρώσει το καλό. Ένας αξέχαστος μήνας αναμένεται ο Απρίλιος και ο Μάρτης έπειτα από τις 12/3. Αποφύγετε να εμπλέξετε τα οικονομικά σας με τον έρωτα και μην δαπανάτε υπέρογκα ποσά εν εν ονόματι ενός έρωτα. Αποφύγετε να ζητήσετε μία αύξηση μισθού και έχετε υπόψη σας πως κάποια έκτακτα έξοδα θα σας αποδιοργανώσουν οικονομικά.

Αιγόκερως:  Η είσοδος του Άρη στον Κριό πυροδοτεί έκρυθμες καταστάσεις εντός του οίκου σας, με τους οικείους σας αλλά και με πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Οι συγκρούσεις, οι κόντρες και οι διαφωνίες είναι έντονες. Εσείς χρειάζεται να κινητοποιήσετε την λογική σας και ως γνήσια παιδιά του Κρόνου να χειριστείτε τις διενέξεις με σοφία. Οι οικείοι έχουν απαιτήσεις και κάποιο πρόσωπο μπορεί να επιδείξει ιδιαίτερα αλαζονική ή αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Θέματα αγοραπωλησιών και ακίνητης περιουσίας μπλοκάρουν παροδικά ή δέχονται μπλοκαρίσματα. Αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις και μην υπογράφετε συμβόλαια για έναν νέο χώρο. Πιθανή απομάκρυνση για τους γονείς από τα παιδιά τους. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας αλλά και με τους συνεργάτες σας. Γενικότερα, οφείλετε να επιδείξετε ψυχραιμία στον τομέα σχέσεις και να χειριστείτε τις αντιθέσεις που θα προκύπτουν με μαεστρία. Ιδανική εποχή για τους εκτός εργατικού δυναμικού ώστε να αναζητήσουν εργασία. Η υγεία μπορεί να βελτιωθεί. Προωθήστε την δράση σας και την παραγωγικότητά σας. Κερδίστε μέσω της εργασίας και παραχωρήστε τις υπηρεσίες σας σε υψηλότερη τιμή!

Υδροχόος:  Η είσοδος του Άρη στον Κριό τονίζει την ανάγκη σας για έκφραση και επικοινωνία. Φέρετε ιδιαίτερα φαεινές και εξαιρετικές ιδέες, οι οποίες μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Ο λόγος σας διαθέτει πειθώ και γλυκύτητα από τις 22/3 και έπειτα ωστόσο Μέχρι να εκπνεύσει ο Μάρτης οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις εκφράσεις σας καθώς εύκολα μπορείτε να διαπληκτιστείτε και να εμπλακείτε σε διαμάχες. Η νευρικότητα, η χαμηλή ανεκτικότητα και η κυκλοθυμία χτυπάνε κόκκινο. Περιορίστε τις ακραίες αντιδράσεις για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Προσέχετε λίγο στις μετακινήσεις σας αλλά και στις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους συγγενείς. Δεν έρχεται βέβαια η συντέλεια αλλά κάποιες εντάσεις είναι αναπόφευκτες. Ιδανικές ημέρες για δικτύωση και επαφές με φίλους. Ο έρωτας δεν λείπει και μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι. Ταξίδι με τον έρωτά σας ή έρωτας σε ένα ταξίδι. Πιθανό το ενδεχόμενο: Πηγαίνω στην δουλειά μου και στον δρόμο μου κάνουν καμάκι! Ο έρωτας σας γοητεύει και σας παρασύρει γλυκά. Δημιουργικότητα, ξεμπλοκάρισμα της ενέργειάς σας και κινητικότητα. Προσέχετε την υγεία σας, τις καταχρήσεις και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή όσους συναναστρέφεστε επί καθημερινής βάσης. Αποστείλετε βιογραφικά και βγείτε δυναμικά στην αγορά εργασίας, σίγουρα υπάρχει λύση.

Ιχθείς:  Η είσοδος των πλανητών στον Κριό φέρνει τον τομέα των οικονομικών στο προσκήνιο και σας καλεί να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας, τα χαρίσματά σας και την διαίσθησή σας προκειμένου να τονώσετε τα έσοδά σας. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις δεν λείπουν στο τελευταίο δεκαήμερο του Μάρτη, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται να σταθεροποιείται κάπως τον Απρίλιο. Φλερτ υπάρχουν και σας αναστατώνουν γλυκά. Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να εκτοξευθεί στα ύψη. Αναμένεται εξομάλυνση των ενδοοικογενειακών διαφορών και οι όποιες αντιπαραθέσεις επιλύονται σχετικά εύκολα. Μπορείτε να πωλήσετε ένα ακίνητό σας σε τιμή επωφελή ενώ έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα ακίνητο σε τιμή συμφέρουσα. Αποφύγετε την κτητικότητα, την ζήλια και την τάση σας να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Η πιεστική συμπεριφορά και η έλλειψη κατανόησης μπορούν να οδηγήσουν σε άμεση ρήξη. Διεκδικήστε οφειλόμενα και μην δανείζεστε. ένα πιθανό bonus αναμένεται τον Απρίλιο. Σταθεροποίηση επαγγελματικών σχεδίων, τα οποία αποδίδουν μακροπρόθεσμα οικονομικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου