Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Νέα Σελήνη στον Κριό & Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό


Κριός: Η νέα σελήνη στον Κριό στις 10/4 εγκαινιάζει μία μοναδική περίοδο για τις σχέσεις σας, για τις συνεργασίες σας αλλά και για την αισθηματική σας ζωή. Οι επιθυμίες σας, τα θέλω σας έρχονται σε πρώτο πλάνο και ανακτάτε κάτι από την χαμένη λάμψη σας και αυτοπεποίθησή σας. Οι δεσμευμένοι έχετε ευκαιρίες να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι πολλές ευκαιρίες για έρωτα και ξεφάντωμα. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και προβείτε στην αλλαγή εμφάνισης. Η σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας, φέρνει περιορισμούς, λιτότητα και ένα αίσθημα μοναξιάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε εσωστρεφείς και βιώνετε κάποιες καταστάσεις μόνοι σας. Ένα αίσθημα περιορισμένης ερωτικής-σεξουαλικής επιθυμίας φαίνεται στον ορίζονται. Πιθανά έκτακτα έξοδα ή κάποια επιβάρυνση. Η οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια είναι στο μενού της σεληνιακής έκλειψης-πανσελήνου στα τέλη του μήνα. Πιθανή κρίση στην αισθηματική σας ζωή και ένα ξεκαθάρισμα. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις ρήξεις. Φανείτε στωικοί και διαλλακτικοί, μην έρχεστε σε ανοιχτή αντιπαράθεση. Η αδιαλλαξία δεν βοηθάει ούτε η σκληρή κριτική.


Ταύρος: Η νέα σελήνη στον Κριό στις 10/4 είναι πάρα πολύ βοηθητική ώστε να κλείσετε κάποιους κύκλους σε επαγγελματικό επίπεδο ή σε συναισθηματικό. Σας παρέχετε η δυνατότητα να βρείτε λεπτές ισορροπίες με τον ίδιο σας τον εαυτό λίγο πριν την σεληνιακή έκλειψη στις 25/4, η οποία φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο. Είστε αρκετά εσωστρεφείς, νοσταλγικοί και η μνήμη αποτελεί κύριο όνομα των θλίψεων ή των χαρών σας. Εξασφαλίστε ώρες για ξεκούραση-ανάπαυλα και άθληση. Κάνετε τον απολογισμό σας καθώς λίγο αργότερα δεν θα έχετε την δυνατότητα να σκεφτείτε για κάποια θέματά σας. Η σεληνιακή έκλειψη δυναμιτίζει το κλίμα μέσα στην αισθηματική σας ζωή όπου μπορεί να προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις ή σκληρή κριτική. Η έλλειψη συντονισμού μπορεί να σας ταλανίσει σημαντικά. Κάποια προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν λύσεις. Οι δε αδέσμευτοι θα πραγματοποιήσετε μία σημαντική γνωριμία καρμικής χροιάς. Προσεκτικότερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και μάλιστα σε κάθε φάσμα διαπροσωπικών σχέσεων. Η κρίση είναι γεγονός.

Δίδυμοι: Η νέα σελήνη στις 10/4 φέρνει δυναμικά στο προσκήνιο την υλοποίηση ενός σχεδίου σας, ενός στόχου σας, ο οποίος εδώ και καιρό είχε παραμείνει στάσιμος. Ιδιαίτερη ευεργετική επίδραση έχουν οι φίλοι επάνω σας και μπορείτε να αντλήσετε χαρά και ικανοποίηση από τον εν λόγω τομέα. Η κοινωνικότητά σας, το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο κορυφώνονται δεόντως και μπορείτε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή ιστό. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Η δε πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25/4 φέρνει στο προσκήνιο πρόσθετες υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα, λιγότερο ελεύθερο χρόνο και περισσότερη κούραση. Καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας και την διατροφή σας καθώς οι άμυνες σας ενδέχεται να είναι πεσμένες. Κάποιος συνάδελφος σας ίσως απουσιάζει και θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις ή το πόστο του. Κάποια σχέση με έναν συνάδελφο φτάνει σε κρίσιμο σημείο και το μέλλον της θα κριθεί στα τέλη του μήνα ή μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Προσέξτε την εμπλοκή σας σε παρασκηνιακές υποθέσεις και προφυλαχτείτε από τους εχθρούς σας, μην δίνετε λαβές για σχόλια. Διατηρήστε μία πιο εσωστρεφή τακτική κοντά στην έκλειψη του μήνα. Καταπολεμήστε φοβίες σας και ανασφάλειες σας.

Καρκίνος: Η νέα σελήνη στον Κριό στις 10/4 είναι άκρως ενθαρρυντική για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αλλά και για την επαγγελματική σας πορεία. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο ώστε να σας στηρίξουν σημαντικά μακροπρόθεσμα. Ανακτάτε δύναμη και έχετε απήχηση στον επαγγελματικό στίβο, γίνεστε υπολογίσιμη δύναμη. Καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές αναμένονται και αυτό μπορεί να φέρει και έσοδα λίγο αργότερα. Η πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σας. Ωστόσο, φέρνει συναισθηματική φόρτιση και μάλιστα για ένα θέμα αισθηματικής προέλευσης. Ενδέχεται η σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας να περνάει μία παροδική κρίση. Η έλλειψη συναισθήματος ή κατανόησης κλονίζει την ασφάλεια σας και διαταράσσει την σχέση σας με το ταίρι σας. Ο Κρόνος έρχεται να κρίνει την πορεία σας και πόσο δίκαιοι ή σωστοί ήσασταν. Κρίση και συναισθηματικές εμπλοκές αναμένονται και στον τομέα της φιλίας. Προσέχετε να μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία. Ένας στόχος σας παροδικά ίσως να μην ευοδώνεται και η υλοποίησή του μοιάζει δύσκολη, φροντίστε να αλλάξετε πορεία δράσης ή τακτική ώστε να εφαρμόσετε τους στόχους σας μακροπρόθεσμα. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης, ενώ οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σας σωφρονίσει καθώς θα είναι αυστηρό και επικριτικό.

Λέων: Η νέα σελήνη στις 10/4 στον Κριό είναι πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σας καθώς φέρνει αισιοδοξία, χαρά, διασκέδαση και σας κάνει να αντιμετωπίζετε την ζωή με τρόπο πιο ανέμελο. Κοιτάτε πλέον το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Πιθανά ευχάριστα νέα καταφθάνουν από το εξωτερικό. πιθανώς να εγκριθεί ένα βιογραφικό σας εκεί ή να βρείτε μία θέση εργασίας σε χώρα εκτός της Ελλάδας. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα κατάρτισης ή εκπαίδευσης, ένα σεμινάριο παρακολούθησης ή ένα μεταπτυχιακό. Νομικές υποθέσεις αρχίζουν να τρέχουν σταδιακά και ταχύτερα, η έκβασή τους; Μάλλον θετική. Ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι ή οργανώνετε ταξίδι με τον σύντροφό σας. Η σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 φέρνει ψυχολογική κούραση και μελαγχολία ή εντείνει ένα οικογενειακό πρόβλημα ή αδιέξοδο. Κάποια υπόθεση σχετικά με την πώληση ενός ακινήτου ίσως βρίσκει εμπόδια. Οι ενδοοικογενειακές σχέσεις περνάνε μέσα από κρας τεστ και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις χτυπάνε κόκκινο. Βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ οικογένειας και καριέρας. Ίσως ένα άτομο της οικογένειάς σας χρειάζεται την συνδρομή σας και λόγω πρόσθετων επαγγελματικών ευθυνών εσείς δεν μπορείτε να συγχρονίσετε τους δύο τομείς. Αλλαγές και αναδιάρθρωση αναμένονται στον οικογενειακό σας βίο αλλά και στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε ρήξεις με ανωτέρους και συναδέλφους, μην ασκείτε σκληρή κριτική στους οικείους. Νοσταλγία και μνήμες ζωντανεύουν στο τέλος του μήνα.

Παρθένος: Με την νέα σελήνη στον Κριό στις 10/4 εγκαινιάζεται μία μοναδική περίοδος για τον οικονομικό σας τομέα, μέσα στον οποίο θα εμφανιστούν έσοδα και διευθετήσεις επί του οικονομικού άκρως ωφέλιμες. Πολλοί θα ρυθμίσετε θέματα με διατροφές, δάνεια και εφορίες με όρους ευνοϊκούς. Ιδανική περίοδος για να ζητήσετε τα οφειλόμενα ή για να αναζητήσετε νέες εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι θα βιώσετε συναισθηματικά κρεσέντο και έντονα πάθη. Η σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 φέρνει στο προσκήνιο επαφές, συζητήσεις και διευθετήσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αναμένεται κάποια απομάκρυνση από άτομα συγγενικά ή αδελφικά. Πιθανές δυσκολίες με τον νόμο ή στις μετακινήσεις σας. Ωστόσο, είναι άκρως βοηθητική για τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε την ζωή. Αποκτάτε περισσότερη σοφία και λογική. Το μέτρο και ο έλεγχος των σκέψεων μοιάζει με το κλειδί της επιτυχίας. Ο έρωτας ίσως κρύβεται σε μία μετακίνηση ή μέσα σε μία υπηρεσία. Πολλοί θα οργανώσετε ταξίδια αναψυχής είτε μόνοι είτε με το ταίρι σας. Για κάποιους η έννοια του έρωτα μπορεί να περιλαμβάνεται μέσα σε ιδέες. Σε κάθε περίπτωση αλλάζετε τρόπο σκέψης.

Ζυγός: Η νέα σελήνη απέναντί σας στις 10/4 είναι μία εξαιρετική ένδειξη πως κάτι αλλάζει στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας. Ένας νέος άνθρωπος έρχεται κοντά σας ώστε να στηρίξει την δράση σας, τα σχέδιά σας με αποτέλεσμα να καταφέρετε να υλοποιήσετε με περισσότερη ευκολία τα σχέδιά σας. Οι δεσμευμένοι έχετε ευκαιρίες να περάσετε ερωτικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας ενώ για τους αδέσμευτους το σύμπαν υπόσχεται συναρπαστικές εμπειρίες. Επέκταση και ανανέωση προς κάθε είδος σχέσης αναμένεται. Σαφώς όμως και οι άλλοι έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς και εσείς καλείστε να τις πραγματώσετε. Η σεληνιακή έκλειψη στο τέλος του μήνα εγείρει οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες, προκαλεί ένα αίσθημα απομόνωσης, χαμηλή αυτοπεποίθηση αλλά και οικονομική στενότητα. Σίγουρα αναμένεται κάποια έκτακτη οικονομική επιβάρυνση αλλά συνάμα η εν λόγω πανσέληνος σας κινητοποιεί ώστε να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων ή να ρυθμίσετε θέματα οικονομικών οφειλών υπέρ σας. Ο ερωτισμός σας, οι επιθυμίες σας είναι δυνατές αλλά λόγω έξαρσης των φοβιών σας μπορεί να θελήσετε μία αποχή από το ερωτικό και σεξουαλικό κομμάτι. Αποφύγετε να ζητήσετε μία αύξηση μισθού και προσέχετε την σχέση σας με τον εργοδότη σας.

Σκορπιός: Η νέα σελήνη στον Κριό μπορεί να μην αβαντάρει ιδιαιτέρως τον τομέα των αισθηματικών σας υποθέσεων ωστόσο μπορεί να καλυτερεύσει το κλίμα όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Είναι σημαντικό να αντλείτε χαρά και ικανοποίηση από τον χώρο της εργασίας σας καθώς αποτελεί τμήμα της καθημερινότητάς σας με αποτέλεσμα την βελτίωση της διάθεσης αλλά και της ψυχολογίας σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άθλημα ή ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο μέσα στον χώρο που εργάζεστε. Καλυτέρευση της υγείας μέσα στις πρώτες είκοσι ημέρες του μήνα. Ωστόσο, η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας φέρνει πεσμένες άμυνες, μελαγχολία, στρεσάρισμα και εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Συνεπώς; Πρέπει να μεριμνήσετε a priori για την υγεία σας. Κάποια σχέση ίσως περνάει μέσα από κρας τεστ, δοκιμάζεται και μαζί με αυτήν δοκιμάζονται και οι δικές σας αντοχές. Το μόνο σίγουρο είναι πως σχέσεις ατροφικές μπαίνουν στο μικροσκόπιο και καλείστε να βρείτε τις πηγές απομάκρυνσης ή ρήγματος. Αλλάζει ο συναισθηματικός σας κόσμος και γίνεστε πιο σοβαροί ή πιο μετρημένοι στις συναισθηματικές σας εκφράσεις. Μην γίνεστε παρόλα αυτά σκληροί ή επικριτικοί. Καταφέρετε να δείξετε τα συναισθήματά σας και μην διστάζετε να εκφραστείτε. Οι γύρω σας έχουν απαιτήσεις και αυτό σας θορυβεί καθώς έχετε αρκετές έγνοιες σχετικά με την ύπαρξή σας και την μελλοντική σας πορεία. Διαπραγματευτείτε χωρίς συναισθηματισμούς την ερχόμενη κρίση, φανείτε ρεαλιστές. Να έχετε κατά νου πως οι συναισθηματικές αλλαγές θα σας ανανεώσουν ριζικά και θα νιώθετε πιο δυνατοί.

Τοξότης: Η νέα σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Κριού για εσάς συμβολίζει ένα διάστημα ιδιαίτερα δραστήριο, ενεργητικό κατά το οποίο θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα δράσετε σημαντικά. Η επιχειρηματικότητα σας διευρύνεται και μαζί με αυτήν και η διάθεσή σας για ρίσκο και πρωτοβουλίες. Ο έρωτας παίρνει μία μορφή ιδεατή και έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε το έργο σας και οτιδήποτε θεωρείτε εσείς έρωτα. Είστε αισιόδοξοι, παραγωγικοί και άκρως δημιουργικοί. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας και υπόσχεται μοναδικές στιγμές τόσο στους εργένηδες του ζωδίου όσο και στους δεσμευμένους. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου βάλτε τα δυνατά σας κοντά στις 10/4. Η σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 σας φέρνει αντιμέτωπους με τον ίδιο σας τον εαυτό και καλείστε να κλείσετε κάποια κεφάλαια της ζωής σας, τα οποία δεν έχουν προοπτικές. Σίγουρα, η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα και σας φέρνει μελαγχολία, ωστόσο μακροπρόθεσμα θα σας εξιλεώσει. Θέματα και κύκλοι κλείνονται και στα επαγγελματικά αλλά και στις προσωπικές σχέσεις σας. Το μόνο βέβαια είναι πως πρέπει να φροντίσετε για την υγεία σας, μεριμνήστε, κάντε ένα τσεκ απ. Οι υποχρεώσεις πληθύνονται και αυτό βάζει φρένο στην ικανοποίηση σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με τους συνεργάτες και διασφαλίστε ένα πιο ομαλό κλίμα. Διαφορετικά κυλάει το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα καθώς σταδιακά το κλίμα βαραίνει.

Αιγόκερως: Η νέα σελήνη στον Κριό είναι άκρως ευεργετική για την ψυχολογία σας. Μπορεί να ξεσηκώνει μνήμες του παρελθόντος αλλά αντλείτε δύναμη και ικανοποίηση από εκεί. Σίγουρα μπορεί να είστε πιο φορτισμένοι σχετικά με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και για αυτό να είστε και πιο εύφλεκτοι ωστόσο μέσα στον επόμενο μήνα θα βιώσετε μία καλυτέρευση στον εν λόγω τομέα. Οι ενδοοικογενειακές σχέσεις εξομαλύνονται σημαντικά. Παράλληλα μπορείτε να έχετε θετικές εξελίξεις από ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας. Έχετε πλέον ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι στέκονται ουσιαστικά δίπλα σας. Η έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό και πανσέληνος στο τέλος του μήνα δεν είναι αρνητική για το δικό σας ζώδιο. Κοντά στις 25/4 μπορεί να υπάρξει κάποιο εμπόδιο στην υλοποίηση ενός στόχου σας, μην πάψετε να ελπίζετε μιας και το εμπόδιο είναι παροδικό. Μία φιλική σχέση φαίνεται να δοκιμάζεται και αυτό σας φθείρει ψυχολογικά. Καλείστε όμως με ρεαλισμό και χωρίς συναισθηματισμούς να αποφασίσετε για το μέλλον της εν λόγω σχέσης. Ιδιαίτερα ερωτική πανσέληνος, προκαλεί εύφλεκτα συναισθήματα και πάθη. Η έννοια του μέτρου και της υπερβολής συντρέχουν, εσείς καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες. Δεν αποκλείεται να νιώσετε πως οι φίλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή πως το ταίρι σας έχει υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. Προσέξτε μην έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με φίλους και σύντροφο. Μην εμπλέκετε την φιλία με τον έρωτα. Αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο, πιθανή συρρίκνωση αλλά και κατανόηση περί της αληθινής ιδέας του τι εστί φιλία.

Υδροχόος: Η νέα σελήνη στις 10/4 σας βάζει σε έναν κύκλο διαπραγματεύσεων, συζητήσεων επί των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Είναι ιδανικό διάστημα για να προωθήσετε ένα προϊόν ή τις υπηρεσίες σας επ αμοιβή. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς κρύβουν εκπλήξεις και χαρά. Φυσικά, οι ιδέες σας και ο λόγος σας ξεχωρίζουν κάτι που σας καθιστά κέντρο συμβούλων ή παροχής συμβουλών. Ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό για λόγους επαγγελματικούς μπορεί να κρύβει κάποια αισθηματική περιπέτεια. Έρωτας με το ταίρι σας ή μήπως το ταίρι σας κρύβεται κάπου εκεί; Η πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 φέρνει επαγγελματικές υποχρεώσεις, κούραση και ευθύνες. Ένα αίσθημα εγκλωβισμού σας φέρνει σε απόγνωση. Δείξτε σύνεση, οργανωτικό πνεύμα και φέρετε εις πέρας τα απαιτητικά προγράμματα. Μήπως πρέπει να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης των επαγγελματικών ζητημάτων; Ο οικογενειακός σας βίος περνάει εντάσεις και ίσως χρειαστεί να σταθείτε δίπλα σε ένα άτομο πολύ οικείο σας ή της οικογένειάς σας. Αποφύγετε την σύγκρουση με ανωτέρους, προισταμένους αλλά και με την οικογένειά σας. Μην γίνεστε σκληροί και επικριτικοί μαζί τους. Μήπως τελικά πρέπει να τους δείξετε λίγη στοργή και λίγο ενδιαφέρον;

Ιχθείς: Εισοδηματική ανάκαμψη και δυνατότητες ανασυγκρότησης προσφέρει η νέα σελήνη στον Κριό. Διεκδικήστε οφειλόμενα, ζητήστε μία αύξηση μισθού ή διαπραγματευτείτε σε καλύτερες προϋποθέσεις την μελλοντική του εξέλιξη. Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται σημαντικά και τα φλερτ δεν λείπουν. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα χόμπι σας, ένα ταλέντο σας ώστε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό και πανσέληνος δεν είναι καθόλου αρνητική για το ζώδιό σας. Κοντά στις 25/4 αναβάλλετε ένα δικαστήριο ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό καθώς θα ανακύψει ένα πρόβλημα. Να είστε νομοταγείς καθώς υπάρχει ροπή για παραβάσεις του. Φυσικά αλλάζετε σύστημα ιδεών, αντιλήψεων αλλά και πεποιθήσεων. Είναι μία χρονική στιγμή που καλείστε να κινητοποιήσετε την λογική σας και τον ρεαλισμό σας προκειμένου να δείτε ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις. Προσέξτε τις σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς καθώς οι αντιπαραθέσεις έχουν την τιμητική του, αποφύγετε τις ρήξεις. Πολλοί ίσως ασχοληθείτε με ένα πρόγραμμα κατάρτισης ή μετεκπαίδευσής. Σε κάθε περίπτωση ο τομέας εκπαίδευση μπορεί να σας δικαιώσει. Πιθανή έγκριση βιογραφικού στο εξωτερικό, κάτι το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή. Ο έρωτας ελλοχεύει σε ένα ταξίδι ή μπορεί να είναι από απόσταση ή με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας. Αλλαγή ιδεών και κοσμοαντίληψης. Αποφύγετε τον φανατισμό και τον δογματισμό, γίνετε πιο δεχτικοί στις ιδέες των άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου