Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Το Ζώδιο της Σχέσης ή του Γάμου


Διευκρίνιση:  Σχέση Ταύρος λόγου χάρη είναι μία σχέση που ο Ήλιος της βρίσκεται από την μηδενική του Ταύρου μέχρι την τριακοστή, Από την άλλη σχέση Ταύρο μπορεί να έχουν κάποιοι που ξεκίνησαν την σχέση τους από τις 20/4 έως τις 21/5. Το ίδιο ισχύει και για έναν γάμο. Δεν αναφερόμαστε για το ποιος ανήκει σε ποιο ζώδιο. Ένας Τοξότης της 12/12 μπορεί να έχει παντρευτεί στις 10/4 άρα υπολογίζουμε την πρόβλεψη του Κριού. Ένας Τοξότης μπορεί να έχει σχέση με μία Λέαινα επομένως κοιτάμε τις προβλέψεις για τον Ζυγό. Το ζώδιο της σχέσης αποτελεί η επίσημη ημερομηνία έναρξης της σχέσης ή υπολογίζεται βάση του σύνθετου ωροσκοπίου μεταξύ των μελών της σχέσης. Βάση της ημερομηνίας του γάμου καταστρώνεται ένα ωροσκόπιο, το οποίο μας δίνει μία εικόνα για την πορεία της σχέσης. Βάση όλων των παραπάνω δείτε πως θα εξελιχθεί η σχέση σας ή ο γάμος σας μέσα στο 2013.


Σχέση Κριός:  Η σχέση Κριός μέσα στο επόμενο τρίμηνο έχει δυνατότητες βελτίωσης των αντιξοοτήτων μέσα από την επικοινωνία, η οποία είναι αρκετά καλή. Από Ιούλιο και έπειτα υπάρχει δυνατότητα για σταθεροποίηση ή απόφαση για συμβίωση ή επισημοποίηση. Ωστόσο, σε όλη την διάρκεια του έτους απαιτείται πιο ουσιαστική επικοινωνία, όχι μόνο επιφανειακή. Τα μέλη της σχέσης πρέπει να έλθουν σε βαθύτερη ένωση και δέσμευση. Σε γενικές γραμμές ευνοείται! Εξαίρεση του κανόνα αποτελούν οι έχοντες σχέση ή γάμο από 27/3 έως τις 2/4. Εκεί χρειάζεται προσοχή καθώς ο Ουρανός απαιτεί την ανεξαρτησία των μελών. Χρειάζεται παρόλα αυτά μέτρο και όρια. Οι αλλαγές είναι ριζικές και τα μέλη της σχέσης πρέπει να μην έχουν μυστικά και να δομήσουν την σχέση τους σε νέες βάσεις.

Σχέση Ταύρος:  Η σχέση Ταύρος δέχεται κάποιες επιρροές όχι άσχημες απλώς απαιτητικές. Τα μέλη της σχέσης χρειάζεται να είναι ειλικρινή μεταξύ τους και να μην έχουν μυστικά. Πρέπει να αντιμετωπίσουν από κοινού τα όποια προβλήματα υπάρχουν προκειμένου να αναδομηθεί. Η κρίση είναι έντονη τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Νοέμβριο του 2013 (φυσικά ο Απρίλιος είναι σύνθετος). Οι αλλαγές είναι δεδομένες και χρειάζεται να αλλάξουν τα μέλη τρόπο αντιμετώπισης της ζωής ή καλό είναι να αλλάξουν αντιμετώπιση ο ένας για τον άλλον. Από τον Ιούλιο και έπειτα ευνοείται σχετικά καθώς παρέχεται προστασία σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι συζητήσεις και ο διάλογος είναι υποβοηθητικές. Έως τον Ιούλιο πιθανώς να σημειωθεί αύξηση των απολαβών ή καλυτέρευση όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Οι έχοντες σχέση ή γάμο από τις 29/4 έως τις 2/5 δέχονται σημαντική εύνοια και ενδυναμώνουν τον δεσμό τους.

Σχέση Δίδυμος:  Η σχέση Δίδυμος είναι σχετικά ξένοιαστη σχέση και δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα η ζωντάνια, η ανανέωση, η αναθέρμανση της σχέσης μοιάζουν πιθανά σενάρια έως τον Ιούνιο. Πιθανά σενάρια; Αυτό της επισημοποίησης ή της δέσμευσης. Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 25/5/2013. Από τον Ιούλιο και έπειτα μπορεί να παρατηρηθεί μία αύξηση στο κοινό ταμείο του ζευγαριού ή ενός από τα δύο μέλη. Η σταθεροποίηση είναι δεδομένη αρκεί να υπάρχει ουσιαστικότητα και βάθος. Οι έχοντες σχέση ή γάμο από τις 31/5 έως τις 2/6 πρέπει να κάνουν έναν απολογισμό μέσα στην σχέση τους και να είναι ειλικρινείς. Απαιτείται ουσιαστικό δέσιμο και γίνεται μία προσπάθεια για εμβάθυνση στα κοινά προβλήματα. Ο ερωτισμός και το πάθος κυριεύουν αυτές τις ημερομηνίες. Οι έχοντες σχέση ή γάμο από τις 27/5 έως τις 2/6 πρέπει να προσέξουν να μην τους φάει η καθημερινότητα. Να βρουν κάποιο χόμπι ή κοινή ενασχόληση.

Σχέση Καρκίνος:  Μία σχέση πολύπαθη, έχει τραβήξει μεγάλες δυσκολίες την προηγούμενη διετία ωστόσο κάτι φαίνεται να αλλάζει στον ορίζοντα. Ένας φύλακας άγγελος την προστατεύει και από τον Ιούλιο και έπειτα αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη εύνοια και βελτίωση μέσα στην σχέση. Η δέσμευση και η σταθεροποίηση μοιάζουν εφικτές λύσεις. Οι αλλαγές, οι ανατροπές και η βαθύτερη αλλαγή στην σχέση ή στον γάμο Καρκίνο δεν λείπουν. Οι έχοντες σχέση ή γάμο από τις 28/6 έως τις 2/7 βιώνουν ανατροπές, αλλαγές, πιθανές αναμορφώσεις μέσα στην σχέση. Πάγιο είναι το αίτημα για ελευθερία, πρέπει να μην υπάρχει καταπίεση ενώ παράλληλα καλό είναι να περιοριστούν η ζήλια, η κτητικότητα και ο έλεγχος του ενός προς τον άλλον. Ένα κοινό μυστικό-πρόβλημα φαίνεται να βρίσκει λύση ενώ ο μήνας Δεκέμβριος μοιάζει πολύ θετικός.

Σχέση Λέων:  Η σχέση Λέων περνάει μέσα από τις συμπληγάδες του Κρόνου και των εκλείψεων. Μάλιστα οι μήνες Απρίλιος, Μάιος και Νοέμβριος ενέχουν μία πίεση. Ωστόσο, μέχρι τα τέλη Ιουνίου υπάρχει καλό επικοινωνιακό κλίμα και η σχέση μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά ως φιλία. Τρόπος αντιμετώπισης των δυσκολιών; Εκείνος της συμμετοχής σε ομάδες, συλλόγους και δραστηριότητες από κοινού. Από τον Ιούλιο και έπειτα υπάρχει μία ασπίδα προστασίας, ένας φύλακας άγγελος που σώζει την σχέση ή τον εν λόγω γάμο από κακοτοπιές. Οι μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος έχουν μία πιο γλυκιά καθημερινότητα και τα μέλη της σχέσης μπορούν να απολαμβάνουν τα απλά, καθημερινά πράγματα από κοινού. Ένα θέμα στα έσω της σχέσης ή του γάμου είναι τεταμένο και χρειάζεται να βρεθεί η λύση. Ο ρεαλισμός, η λογική και η συνέπεια των μελών της σχέσης μπορεί να σταθεί άκρως βοηθητικής. Ένας γάμος κοντά στις 26/7 μπορεί να βιώνουν μία θολή κατάσταση ενώ ένας γάμος κοντά στις 30/7 μπορεί να αναθερμανθεί από ταξίδια. Εκεί που όλα μοιάζουν δύσκολα, υπάρχει μία κατάσταση που προσφέρει αισιοδοξία και ελπίδα. Δεν είναι ξεκρέμαστη!

Σχέση Παρθένος:  Η σχέση Παρθένος δεν βάλλεται ιδιαιτέρως. Τα μέλη της μέχρι τα τέλη Ιουνίου μπορούν να προωθήσουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες με μεγαλύτερη ευκολία ενώ από τον Ιούλιο και κάτω ευνοείται η μεταξύ τους επικοινωνία. Λειτουργεί εξαιρετικά ως φιλία και η εύρεση ενός στόχου ή μιας κοινής προοπτικής μπορούν να σταθούν σωτήριες. Οι έχοντες σχέση στην τέταρτη-πέμπτη μοίρα της Παρθένου ή κοντά στις 26-27/8 πιθανώς να βιώνουν μία εξιδανίκευση. Ο ρομαντισμός, οι ευαισθησίες δεν λείπουν αλλά καλό είναι να διατηρείται ο ρεαλισμός και η επαφή με την πραγματικότητα. Οι έχοντες σχέση κοντά στις 31//8 (δύο ημέρες πλην, δύο ημέρες συν) μπορούν να βιώσουν δυνατά πάθη, έντονο ερωτισμό και ένα ουσιαστικότερο δέσιμο. Το σεξουαλικό, ερωτικό και δημιουργικό κομμάτι της σχέσης αποτελεί προτεραιότητα. Πιθανή απόκτηση απογόνων και αύξηση των μελών.

Σχέση Ζυγός:  Άλλη μία σχέση που έχει περάσει μέσα από κρας τεστ την προηγούμενη διετία. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου πιθανό είναι το σενάριο μιας μετακόμισης και το κλίμα βελτιώνεται μέσα της αρμονικής επικοινωνίας αλλά και των ταξιδιών. Από τον Ιούλιο και έπειτα μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά ως επαγγελματική συνεργασία και ο ένας να σταθεί δίπλα στον άλλον ως προσωπικός μάνατζερ. Καλό είναι το ζευγάρι να διαχωρίσει τα χρήματά του αλλά και την ακίνητη περιουσία του καθώς μπορεί να υπάρξουν πιθανές εμπλοκές. Κάποιο μέλος της οικογένειας (όσον αφορά τον γάμο) ή της σχέσης πιθανώς να αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα ή ακίνητης περιουσίας. Χρειάζεται να υπάρχει ανοχή και διαλλακτικότητα μέσα στην σχέση ή το αίτημα για ελευθερία και ανεξαρτησία να μην καταλήγει σε αναρχία. Η συμβίωση από τον Νοέμβριο και έπειτα γίνεται ένα θέμα πιο αρμονικό.

Σχέση Σκορπιός:  Άλλη μία σχέση, η οποία δοκιμάζεται το 2013. Τα εμπόδια, οι δυσκολίες, οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις και οι περιορισμοί δονούν την σχέση σημαντικά. Μπορεί να υπάρχει κάποια απομάκρυνση μέσα στην σχέση ή κάποιο πρόβλημα να την ταλανίζει, είτε αυτήν είτε ένα από τα δύο μέλη. Χρειάζεται ανοχή, υπομονή και κατανόηση. Η καθημερινότητα όμως κρύβει και εκπλήξεις και καλό είναι να αναζητούνται τρόποι ή ιδέες που φέρουν την φρεσκάδα και ενέχουν το στοιχείο του απρόβλεπτου. Από τον Ιούλιο και έπειτα η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά, υπάρχει ασπίδα προστασίας, αισιοδοξία. Λύση και διέξοδος; Τα ταξίδια και η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Η ενασχόληση με ένα χόμπι ή με τον αθλητισμό εκτονώνουν τις εντάσεις. Τα ταξίδια επίσης!

Σχέση Τοξότης:  Έχει υποστεί πολλές αλλαγές τα προηγούμενα δύο χρόνια. Πλέον οι δυσκολίες μοιάζουν να μένουν σαν μία κακή ανάμνηση. Ο Δίας έως τα τέλη Ιουνίου προσφέρεται για αναθέρμανση ή για μία επισημοποίηση. Από τον Ιούλιο και έπειτα ευνοούνται οι κοινές οικονομικές τους υποθέσεις. Τα μέλη της σχέσης μοιάζουν ιδιαίτερα φιλόδοξα και εάν επιτύχουν την τέλεια συνεννόηση μπορούν να αποκτήσουν μεγάλα αποθέματα ακίνητης περιουσίας. Ο ερωτισμός δεν λείπει και η ανάγκη για επαφή , πιο ουσιαστική και εις βάθος γίνεται επιτακτική ανάγκη. Ένας γάμος κοντά στις 2/12 βιώνει ριζικές αλλαγές και ανακατατάξεις αλλά και οι απολαύσεις δεν λείπουν. Είναι μία σχέση ή ένας γάμος αντίστοιχα που αναβιώνει και έχει τυχερότατες προοπτικές. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε πως που και που τα μέλη της σχέσης θα χρειάζονται τον χώρο τους και τον χώρο τους.

Σχέση Αιγόκερως:  Ριζικότατες αλλαγές μέσα σε αυτήν την χρονιά αναμένονται στον γάμο Αιγόκερο εφόσον έχει πραγματοποιηθεί στο διάστημα 30/12 έως 4/1. Η ουσιαστική επαφή και η ένωση των μελών είναι επιτακτική ανάγκη. Καταστάσεις παλαιές και σαθρές χάνουν έδαφος ενώ νέες αναδύονται. Μέχρι τον Ιούνιο η καθημερινότητα μοιάζει ευχάριστη και μαζί περνάνε αρκετά καλά τα μέλη της σχέσης. Από τον Ιούλιο και έπειτα αναμένεται μία επισημοποίηση ή μία συμβίωση. Πιθανή και η έλευση ενός νέου μέλους. Φυσικά; Οι αλλαγή κατοικίας είναι ένα πιθανό σενάριο. Καλό είναι τα περιουσιακά να είναι ξεχωριστά. Ωστόσο, μέσα στο 2013 δέχεται πολύ θετικές επιρροές και μάλιστα φαίνεται να σταθεροποιείται. Υπάρχει ένα αίσθημα σεβασμού και εκτίμησης ενώ θα λειτουργεί καλά και ως φιλία. Το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου και ο Ιούλιος μοιάζουν εξαιρετικά διαστήματα. Είναι μία σχέση, η οποία από τον Ιούλιο και έπειτα λυτρώνεται και έχει την στήριξη του σύμπαντος. Ωστόσο, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα έρθει στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να βρεθεί η λύση ώστε να εξελιχθούν τα μέλη. Ο σεβασμός στην διαφορετικότητα του άλλου μπορεί να σταθεί ασπίδα προστασίας.

Σχέση Υδροχόος: Εδώ έχουμε το ζευγάρι είτε ως όλον είτε ως μέλη(τμηματικά) να το απασχολούν σημαντικά θέματα επαγγελματικής φύσεως, καταξίωσης και φιλοδοξιών. Μπορούν να συνεργαστούν επί του επαγγελματικού τομέα. Ωστόσο ο έρωτας, το πάθος, η ζωντάνια, η δημιουργικότητα δεν λείπουν. Μαζί μπορούν να στοχεύουν στην δημιουργία επιχειρήσεων ή να ταξιδεύουν. Πιθανή απόκτηση απογόνου. Από τον Ιούλιο και έπειτα καλυτερεύει η καθημερινότητά τους και υπάρχει χαρά και ευχαρίστηση. Μπορούν να στοχεύσουν και στην καλή επικοινωνία. Ένας κύκλος κλείνει και φυσικά μπορούν να θέσουν την σχέση τους σε πιο γερές ή δυνατές βάσεις. Απολαύστε την χρονιά που σας φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία. Τα ταξίδια μπορούν να σας ανανεώνουν.Αν μη τι άλλο η σχέση δοκιμάζεται ως έναν βαθμό λόγω του Κρόνου στο ζενίθ του ωροσκοπίου. Εάν ο επαγγελματικός τους τομέας εμπλέκεται χρειάζεται κάποιο προσοχή και ανεκτικότητα, ωστόσο, παρόλα αυτά η καταξίωση μπορεί να είναι σημαντική μέσω της σύνεσης και της δίκαιης αντιμετώπισης. Το διάστημα Απριλίου-Ιουνίου είναι εξαιρετικό και προσφέρεται για ανανέωση.

Σχέση Ιχθύς:  Καθόλου άσχημες επιρροές για την εν λόγω σχέση είτε από άποψη σύνθετου ωροσκοπίου είτε από άποψη ημερομηνίας γάμου ή σχέσης. Οι του πρώτου επταημέρου, από τις 18/2 έως 24/2 ίσως βιώνουν ένα παραμύθι, έναν ιδανικό έρωτα αλλά έχει μεγάλες πιθανότητες σταθεροποίησης και επισημοποίησης. Φυσικά, μέσα στο 2013 υπάρχουν οι πιο θετικοί οιωνοί για τους εδώ εκπροσώπους. Αισιοδοξία, ανανέωση, ταξίδια, διάθεση για περιπέτεια συναρπάζουν και εγείρουν τα πιο θυελλώδη συναισθήματα. Η διασκεδάσεις και η δημιουργικότητα στα φόρτε τους. Πιθανή συμβίωση και απόκτηση νέων μελών. Λειτουργεί εξαιρετικά ως φιλία και υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για την δημιουργία ενός μεγάλου και κοινού κοινωνικού κύκλου. Οι μήνες Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιούλιος και Αύγουστος μοιάζουν εντυπωσιακοί. Καλό είναι να διαχωρίσουν τα οικονομικά τους αλλά εφόσον έχουν καλές σχέσεις ή σχέση εμπιστοσύνης ας στοχεύσουν στην απόκτηση περιουσίας ή στην μεγέθυνση του πλούτου. Αλλάζουν οι αξίες εντός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου