Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό/Προβλέψεις

Κριός ή Όγδοος Οίκος: 
Αλλαγές συναισθηματικές και οικονομικές, στον έρωτα και στα δεδομένα της σχέσης σας.
Η σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας, φέρνει περιορισμούς, λιτότητα και ένα αίσθημα μοναξιάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε εσωστρεφείς και βιώνετε κάποιες καταστάσεις μόνοι σας. Ένα αίσθημα περιορισμένης ερωτικής-σεξουαλικής επιθυμίας φαίνεται στον ορίζονται. Πιθανά έκτακτα έξοδα ή κάποια επιβάρυνση. Η οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια είναι στο μενού της σεληνιακής έκλειψης-πανσελήνου στα τέλη του μήνα. Πιθανή κρίση στην αισθηματική σας ζωή και ένα ξεκαθάρισμα. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις ρήξεις. Φανείτε στωικοί και διαλλακτικοί, μην έρχεστε σε ανοιχτή αντιπαράθεση. Η αδιαλλαξία δεν βοηθάει ούτε η σκληρή κριτική.

+ Εσωτερισμός, εσωτερική γαλήνη, ηρεμία! Μπορείτε να κάνετε συζητήσεις με τον εαυτό σας και να κατανοήσετε καλύτερα τις πτυχές του εαυτού σας. Η ενασχόληση με την μεταφυσική, με την αστρολογία ή με τα χόμπι σας λειτουργεί σαν αντίβαρο των εξόδων.

-Έξοδα, υποχρεώσεις, απομάκρυνση από τον/την σύντροφό σας και περιορισμένη ερωτική επιθυμία. Συναισθηματική και οικονομική ανασφάλεια.


Ταύρος ή Έβδομος Οίκος: 
Αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και συμμαχίες. Ανακατατάξεις στα δεδομένα της σχέσης σας. Αλλάζουν οι άλλοι στάση απέναντί σας και εσείς απέναντι σε αυτούς.Η σεληνιακή έκλειψη δυναμιτίζει το κλίμα μέσα στην αισθηματική σας ζωή όπου μπορεί να προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις ή σκληρή κριτική. Η έλλειψη συντονισμού μπορεί να σας ταλανίσει σημαντικά. Κάποια προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν λύσεις. Οι δε αδέσμευτοι θα πραγματοποιήσετε μία σημαντική γνωριμία καρμικής χροιάς. Προσεκτικότερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και μάλιστα σε κάθε φάσμα διαπροσωπικών σχέσεων. Η κρίση είναι γεγονός.

+ Υλοποίηση ενός στόχου ή ενός σχεδίου. Εύνοια από φίλους αλλά και από ομοϊδεάτες. Ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές με το εξωτερικό πραγματώνουν ένα όνειρό σας. Δικτύωση και επαφές.

-Σχέσεις, συνεργασίες βρίσκονται σε ανισορροπία. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, μην ξεσπαθώνετε και φανείτε μετρημένοι. Το πείσμα και η αδιαλλαξία δεν ωφελούν.

Δίδυμοι ή Έκτος Οίκος:
Υγεία, διατροφή θέλουν ισορροπίες και προσοχή. Προσοχή στους χώρους καθημερινής συναλλαγής ή εργασίας. Υποχρεώσεις.Η δε πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25/4 φέρνει στο προσκήνιο πρόσθετες υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα, λιγότερο ελεύθερο χρόνο και περισσότερη κούραση. Καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας και την διατροφή σας καθώς οι άμυνες σας ενδέχεται να είναι πεσμένες. Κάποιος συνάδελφος σας ίσως απουσιάζει και θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις ή το πόστο του. Κάποια σχέση με έναν συνάδελφο φτάνει σε κρίσιμο σημείο και το μέλλον της θα κριθεί στα τέλη του μήνα ή μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Προσέξτε την εμπλοκή σας σε παρασκηνιακές υποθέσεις και προφυλαχτείτε από τους εχθρούς σας, μην δίνετε λαβές για σχόλια. Διατηρήστε μία πιο εσωστρεφή τακτική κοντά στην έκλειψη του μήνα. Καταπολεμήστε φοβίες σας και ανασφάλειες σας.

+ Ένα επαγγελματικό σχέδιο μπορεί να έχει θετική έκβαση. Οι καλλιτέχνες ξεχωρίζετε για το έργο σας και την δράση σας. Πιο γλυκιά εικόνα προς τα έξω. Δημοφιλείς.

- Προσεκτικά στον εργασιακό χώρο, στην υγεία και στις υποχρεώσεις σας. Με ευθυκρισία κινηθείτε στα επαγγελματικά και μην κοινοποιείτε ιδέες και σχέδια.

Καρκίνος ή Πέμπτος Οίκος:
Έρωτας, δημιουργία, παιδί και επιθυμίες σε αλλαγή πλεύσης! Κάτι αλλάζει μέσα σας, ίσως στερείστε σε αισιοδοξίας και χαράς.Η πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σας. Ωστόσο, φέρνει συναισθηματική φόρτιση και μάλιστα για ένα θέμα αισθηματικής προέλευσης. Ενδέχεται η σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας να περνάει μία παροδική κρίση. Η έλλειψη συναισθήματος ή κατανόησης κλονίζει την ασφάλεια σας και διαταράσσει την σχέση σας με το ταίρι σας. Ο Κρόνος έρχεται να κρίνει την πορεία σας και πόσο δίκαιοι ή σωστοί ήσασταν. Κρίση και συναισθηματικές εμπλοκές αναμένονται και στον τομέα της φιλίας. Προσέχετε να μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία. Ένας στόχος σας παροδικά ίσως να μην ευοδώνεται και η υλοποίησή του μοιάζει δύσκολη, φροντίστε να αλλάξετε πορεία δράσης ή τακτική ώστε να εφαρμόσετε τους στόχους σας μακροπρόθεσμα. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης, ενώ οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σας σωφρονίσει καθώς θα είναι αυστηρό και επικριτικό.

+ Οι επαφές με το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες. Μία ιδέα σας μπορεί να σταθεί δυναμικά και να κερδίσετε πόντους σε επαγγελματικό επίπεδο. Ταξίδι στο εξωτερικό. Επιμόρφωση και σπουδές σε θετική τροχιά.

-Τα αισθηματικά σας στην κατιούσα. Προβλήματα με τα παιδιά. Αποφύγετε τον τζόγο και το ρίσκο. Αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο και στα δεδομένα της σχέσης σας. Μην στηρίζεστε σε ανεδαφικά όνειρά, επιστρατεύστε την λογική όσο δύσκολο και εάν είναι.

Λέων ή Τέταρτος Οίκος: 
Οικογενειακές ανησυχίες και αλλαγές στις ενδοοικογενειακές υποθέσεις. Αίσθημα μοναξιάς ή απομόνωσης. Αλλαγή ψυχολογίας, μετά από έναν θάνατο έρχεται η αναγέννηση. Δείτε το θετικά.
Η σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 φέρνει ψυχολογική κούραση και μελαγχολία ή εντείνει ένα οικογενειακό πρόβλημα ή αδιέξοδο. Κάποια υπόθεση σχετικά με την πώληση ενός ακινήτου ίσως βρίσκει εμπόδια. Οι ενδοοικογενειακές σχέσεις περνάνε μέσα από κρας τεστ και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις χτυπάνε κόκκινο. Βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ οικογένειας και καριέρας. Ίσως ένα άτομο της οικογένειάς σας χρειάζεται την συνδρομή σας και λόγω πρόσθετων επαγγελματικών ευθυνών εσείς δεν μπορείτε να συγχρονίσετε τους δύο τομείς. Αλλαγές και αναδιάρθρωση αναμένονται στον οικογενειακό σας βίο αλλά και στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε ρήξεις με ανωτέρους και συναδέλφους, μην ασκείτε σκληρή κριτική στους οικείους. Νοσταλγία και μνήμες ζωντανεύουν στο τέλος του μήνα.

+Πιθανά έσοδα και ωφέλιμες διευθετήσεις επί του οικονομικού. Επιχειρηματικότητα και επαγγελματικές φιλοδοξίες. Ερωτισμός και πάθος, το ταίρι σας σύμμαχος.

-Οικογενειακές υποθέσεις και πίεση για ένα θέμα οικογενειακό. Μνήμες μελαγχολικές.

Παρθένος ή Τρίτος Οίκος: 
Μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές και έρωτας σε ταξίδι. Αλλαγές και ανακατατάξεις σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς.Η σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 φέρνει στο προσκήνιο επαφές, συζητήσεις και διευθετήσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αναμένεται κάποια απομάκρυνση από άτομα συγγενικά ή αδελφικά. Πιθανές δυσκολίες με τον νόμο ή στις μετακινήσεις σας. Ωστόσο, είναι άκρως βοηθητική για τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε την ζωή. Αποκτάτε περισσότερη σοφία και λογική. Το μέτρο και ο έλεγχος των σκέψεων μοιάζει με το κλειδί της επιτυχίας. Ο έρωτας ίσως κρύβεται σε μία μετακίνηση ή μέσα σε μία υπηρεσία. Πολλοί θα οργανώσετε ταξίδια αναψυχής είτε μόνοι είτε με το ταίρι σας. Για κάποιους η έννοια του έρωτα μπορεί να περιλαμβάνεται μέσα σε ιδέες. Σε κάθε περίπτωση αλλάζετε τρόπο σκέψης.

+Μία σχέση μπορεί να φανεί σωτήρια και να σας παρέχει ενθάρρυνση και στήριξη. Το ταίρι σας δίπλα σας και δημιουργία νέων συμμαχιών.

-Φροντίστε να έχετε ευθυκρισία στις σχέσεις σας και προσέχετε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Απώλεια αντικειμένων στις μετακινήσεις ή πιθανές ταλαιπωρίες.


Ζυγός ή Δεύτερος Οίκος: 
Έκτακτα έξοδα, επιβαρύνσεις. Αποφύγετε διαπραγματεύσεις του μισθού. Αστάθεια στον έρωτα.
Η σεληνιακή έκλειψη στο τέλος του μήνα εγείρει οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες, προκαλεί ένα αίσθημα απομόνωσης, χαμηλή αυτοπεποίθηση αλλά και οικονομική στενότητα. Σίγουρα αναμένεται κάποια έκτακτη οικονομική επιβάρυνση αλλά συνάμα η εν λόγω πανσέληνος σας κινητοποιεί ώστε να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων ή να ρυθμίσετε θέματα οικονομικών οφειλών υπέρ σας. Ο ερωτισμός σας, οι επιθυμίες σας είναι δυνατές αλλά λόγω έξαρσης των φοβιών σας μπορεί να θελήσετε μία αποχή από το ερωτικό και σεξουαλικό κομμάτι. Αποφύγετε να ζητήσετε μία αύξηση μισθού και προσέχετε την σχέση σας με τον εργοδότη σας.

+Θετικά θα είναι τα νέα για το έργο σας και όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας και την δουλειά σας. Οι καλλιτέχνες έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες ενώ η καθημερινότητα γίνεται πιο γλυκιά. Η υγεία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

-Χρήματα και αισθήματα στην κατιούσα. Έξοδα, επιβαρύνσεις. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε. Μην εμπλέκετε τον έρωτα με το χρήμα.

Σκορπιός ή Πρώτος Οίκος: 
Αλλάζετε εσείς οι ίδιοι. Συνειδητοποιείται τις αλλαγές στην ζωή σας, οι οποίες πάνε χέρι χέρι με το καλό και το ζόρικο. Οι ευκαιρίες και οι αλλαγές ενέχουν ευθύνες, υποχρεώσεις και δέσμευση.
Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας φέρνει πεσμένες άμυνες, μελαγχολία, στρεσάρισμα και εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Συνεπώς; Πρέπει να μεριμνήσετε a priori για την υγεία σας. Κάποια σχέση ίσως περνάει μέσα από κρας τεστ, δοκιμάζεται και μαζί με αυτήν δοκιμάζονται και οι δικές σας αντοχές. Το μόνο σίγουρο είναι πως σχέσεις ατροφικές μπαίνουν στο μικροσκόπιο και καλείστε να βρείτε τις πηγές απομάκρυνσης ή ρήγματος. Αλλάζει ο συναισθηματικός σας κόσμος και γίνεστε πιο σοβαροί ή πιο μετρημένοι στις συναισθηματικές σας εκφράσεις. Μην γίνεστε παρόλα αυτά σκληροί ή επικριτικοί. Καταφέρετε να δείξετε τα συναισθήματά σας και μην διστάζετε να εκφραστείτε. Οι γύρω σας έχουν απαιτήσεις και αυτό σας θορυβεί καθώς έχετε αρκετές έγνοιες σχετικά με την ύπαρξή σας και την μελλοντική σας πορεία. Διαπραγματευτείτε χωρίς συναισθηματισμούς την ερχόμενη κρίση, φανείτε ρεαλιστές. Να έχετε κατά νου πως οι συναισθηματικές αλλαγές θα σας ανανεώσουν ριζικά και θα νιώθετε πιο δυνατοί.

+ Ο έρωτας σας συνεπαίρνει, σας ξετρελαίνει και έχει αποχρώσεις ονείρου ή ιδανικού. Ίσως να είναι και πλατωνικός. Δημιουργικότητα, φαντασία και όνειρα εν ζωή.

- +: Ουδέτερα θεωρώ τα αρνητικά καθώς η μελαγχολία είναι αποτέλεσμα συνειδητοποιήσεων και μορφοποιήσεων. Πια είστε πιο ώριμοι, πιο σοφοί ώστε να χειριστείτε το μέλλον σας. Προσοχή στην υγεία σας.

Τοξότης ή Δωδέκατος Οίκος: 
Επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο, συνειδητοποιήσεις και συνειδητότητα. Αφύπνιση, ωριμότητα και σοφή δράση. Αλλάζουν τα κύτταρα σας! Η σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 σας φέρνει αντιμέτωπους με τον ίδιο σας τον εαυτό και καλείστε να κλείσετε κάποια κεφάλαια της ζωής σας, τα οποία δεν έχουν προοπτικές. Σίγουρα, η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα και σας φέρνει μελαγχολία, ωστόσο μακροπρόθεσμα θα σας εξιλεώσει. Θέματα και κύκλοι κλείνονται και στα επαγγελματικά αλλά και στις προσωπικές σχέσεις σας. Το μόνο βέβαια είναι πως πρέπει να φροντίσετε για την υγεία σας, μεριμνήστε, κάντε ένα τσεκ απ. Οι υποχρεώσεις πληθύνονται και αυτό βάζει φρένο στην ικανοποίηση σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με τους συνεργάτες και διασφαλίστε ένα πιο ομαλό κλίμα. Διαφορετικά κυλάει το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα καθώς σταδιακά το κλίμα βαραίνει. Αποφασίζετε να δράσετε πιο εσωτερικά, πιο υπόγεια και για τον ίδιο σας τον εαυτό.

+Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον οικογενειακό τομέα. Η οικογένειά σας ή όσοι θεωρείτε εσείς οικογένειά σας βιώνουν θετικές αλλαγές με αποτέλεσμα να είστε ήρεμοι και ευτυχισμένοι.

-Προσοχή στην υγεία και στους ανταγωνιστές, μην δίνετε λαβές για σχόλια και ακολουθήστε άλλη πορεία.

Αιγόκερως ή Ενδέκατος Οίκος: 
Αλλαγές στόχων και ονείρων. Αλλαγές σχεδίων και στις φιλίες. Δικτύωση και κοινωνικοποίηση.
Η έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό και πανσέληνος στο τέλος του μήνα δεν είναι αρνητική για το δικό σας ζώδιο. Κοντά στις 25/4 μπορεί να υπάρξει κάποιο εμπόδιο στην υλοποίηση ενός στόχου σας, μην πάψετε να ελπίζετε μιας και το εμπόδιο είναι παροδικό. Μία φιλική σχέση φαίνεται να δοκιμάζεται και αυτό σας φθείρει ψυχολογικά. Καλείστε όμως με ρεαλισμό και χωρίς συναισθηματισμούς να αποφασίσετε για το μέλλον της εν λόγω σχέσης. Ιδιαίτερα ερωτική πανσέληνος, προκαλεί εύφλεκτα συναισθήματα και πάθη. Η έννοια του μέτρου και της υπερβολής συντρέχουν, εσείς καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες. Δεν αποκλείεται να νιώσετε πως οι φίλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή πως το ταίρι σας έχει υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. Προσέξτε μην έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με φίλους και σύντροφο. Μην εμπλέκετε την φιλία με τον έρωτα. Αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο, πιθανή συρρίκνωση αλλά και κατανόηση περί της αληθινής ιδέας του τι εστί φιλία.

+ Όμορφες μετακινήσεις, συζητήσεις και ταξίδια. Ο έρωτας έχει μορφή εγκεφαλική και είναι κάπως μία πλατωνική υπόθεση. Όμορφες στιγμές με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

-Προσοχή στις φιλίες, πιθανές απογοητεύσεις. Μην εμπλέκετε τον έρωτα με την φιλία. Ένας στόχος πιθανώς να μην τρέχει όπως θέλετε, είναι κάτι παροδικό.

Υδροχόος ή Δέκατος Οίκος: 
Αλλαγές επαγγελματικές, αλλαγή αντικειμένου εργασίας, τόπου διαμονής για λόγους εργασίας αλλά και αλλαγή στο στάτους. Υποχρεώσεις, ευθύνες και δουλειά. Οι αλλαγές θα είναι θετικές μακροπρόθεσμα. Η πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 25/4 φέρνει επαγγελματικές υποχρεώσεις, κούραση και ευθύνες. Ένα αίσθημα εγκλωβισμού σας φέρνει σε απόγνωση. Δείξτε σύνεση, οργανωτικό πνεύμα και φέρετε εις πέρας τα απαιτητικά προγράμματα. Μήπως πρέπει να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης των επαγγελματικών ζητημάτων; Ο οικογενειακός σας βίος περνάει εντάσεις και ίσως χρειαστεί να σταθείτε δίπλα σε ένα άτομο πολύ οικείο σας ή της οικογένειάς σας. Αποφύγετε την σύγκρουση με ανωτέρους, προισταμένους αλλά και με την οικογένειά σας. Μην γίνεστε σκληροί και επικριτικοί μαζί τους. Μήπως τελικά πρέπει να τους δείξετε λίγη στοργή και λίγο ενδιαφέρον;

+ Στα θετικά συγκαταλέγεται ο τομέας των οικονομικών σας. Πιθανά έσοδα δια του χόμπι και των ταλέντων σας. Εκμεταλλευτείτε τα. Ακολουθήστε την εσωτερική σας φωνή και προοδεύστε.

-Ο επαγγελματικός τομέας κρύβει εντάσεις. Οι αλλαγές είναι δεδομένες. Πιθανή αλλαγή στα δεδομένα μιας σχέσης με έναν συνεργάτη ή ανώτερό σας. Επιπρόσθετες υποχρεώσεις που πρέπει να τεθούν εις πέρας. Προσοχή στην υγεία.

Ιχθείς ή Ένατος Οίκος: 
Αλλαγή ιδεών, αλλαγή τρόπου σκέψης και γενικότερα της ιδεολογίας σας. Εμπλοκές με τον νόμο, να είστε νομοταγείς. Η έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό και πανσέληνος δεν είναι καθόλου αρνητική για το ζώδιό σας. Κοντά στις 25/4 αναβάλλετε ένα δικαστήριο ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό καθώς θα ανακύψει ένα πρόβλημα. Να είστε νομοταγείς καθώς υπάρχει ροπή για παραβάσεις του. Φυσικά αλλάζετε σύστημα ιδεών, αντιλήψεων αλλά και πεποιθήσεων. Είναι μία χρονική στιγμή που καλείστε να κινητοποιήσετε την λογική σας και τον ρεαλισμό σας προκειμένου να δείτε ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις. Προσέξτε τις σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς καθώς οι αντιπαραθέσεις έχουν την τιμητική του, αποφύγετε τις ρήξεις. Πολλοί ίσως ασχοληθείτε με ένα πρόγραμμα κατάρτισης ή μετεκπαίδευσής. Σε κάθε περίπτωση ο τομέας εκπαίδευση μπορεί να σας δικαιώσει. Πιθανή έγκριση βιογραφικού στο εξωτερικό, κάτι το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή. Ο έρωτας ελλοχεύει σε ένα ταξίδι ή μπορεί να είναι από απόσταση ή με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας. Αλλαγή ιδεών και κοσμοαντίληψης. Αποφύγετε τον φανατισμό και τον δογματισμό, γίνετε πιο δεχτικοί στις ιδέες των άλλων.

+Ένα όνειρο στην προσωπική σας ζωή μπορεί να υλοποιηθεί. Μία επαγγελματική εξέλιξη που αναμένατε ίσως δεν τρέχει όπως θέλετε αλλά θα αποδώσει στο μέλλον. Ο έρωτας σας κατατρέχει. Ο έρωτας κρύβεται στο ταξίδι.

-Προσοχή σε ότι σχετίζεται με τον νόμο, τα δικαστήρια και στις μετακινήσεις σας. Προσοχή σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου