Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Η Αφροδίτη στον Ζυγό/Προβλέψεις

Κριός: Εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες και γάμο φέρνει η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό! Οι δεσμευμένοι αναθερμαίνετε την σχέση σας, οι αδέσμευτοι τα βέλη στη φαρέτρα! Προσοχή κοντά στις 25/8 σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στα επαγγελματικά. Πιθανά ξεκαθαρίσματα, εντάσεις, χωρισμοί, διαπληκτισμοί και παιχνίδια εξουσίας. Κεραυνοβόλοι έρωτες και μοιραίες ενώσεις στο μενού των ημερών! Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, ερωτική περίοδος, με έντονη κινητικότητα!


Ταύρος: Εύνοια σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας αλλά και πρακτικής χροιάς. Η καθημερινές σας συνδιαλλαγές αποκτούν αρμονία αλλά και χρώμα. Πιθανό ειδύλλιο στον εργασιακό τομέα. Αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας. Βελτίωση της υγείας, κάθαρση και αποτοξίνωση. Προσοχή κοντά στις 25/8 στην υγεία, σε εργασιακές συγκρούσεις, στην ψυχολογία, σε παρασκηνιακές εμπλοκές αλλά και σε νομικές υποθέσεις ή εμπλοκές με τον νόμο. Προσοχή στις μετακινήσεις και στα ταξίδια στο εξωτερικόν!

Δίδυμοι: Ο έρωτας σας κυνηγάει! Έρωτας, δημιουργικότητα, φλερτ, χαρά, διασκέδαση στο μενού της νέας θέσης της Αφροδίτης. Το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά όσον αφορά τις φιλοδοξίες σας αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Ευχάριστα νέα από τα παιδιά, πιθανή απόκτηση απογόνων. Προσοχή; Σε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη! Προσοχή κοντά στις 25/8 σε έκτακτα έξοδα, οικονομικές υποχρεώσεις και οφειλές. Αποφύγετε να δανείσετε σε ένα φιλικό πρόσωπο. Ενδέχεται να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον φιλικό σας κύκλο, τα όρια μεταξύ έρωτα-φιλίας είναι δυσδιάκριτα. Πάθος, έρωτας και συναισθηματικά κρεσέντο!

Καρκίνος: Ενδοοικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά, κέρδη μπορεί να έχεις μέσα από υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία, τις αγορές ή τις πωλήσεις. Η διάθεση σου γίνεται πιο εσωστρεφής ενώ ενδέχεται να οργανώσεις συνάξεις στον σπίτι σου! Δεν αποκλείεται ο έρωτας να μπει στο σπίτι σου! Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 25/8 στις οικογενειακές, στις επαγγελματικές αλλά και σε κάθε είδους σχέση μιας και οι πολλαπλές όψεις σε κάνουν αγχώδη, επαναστάτη χωρίς λόγο ή σε οδηγούν στην ανασφάλεια και στην συναισθηματική υπερβολή! Παν μέτρον άριστον παντού!

Λέων: Ταξιδάκια, μετακινήσεις, έρωτας, φλερτ, περιπετειώδης διάθεση και αναγέννηση συναισθηματική φέρνει η νέα θέση της Αφροδίτης από τον Ζυγό. Μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή να κάνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου. Σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς στα επάνω τους! Αναζητήστε εργασία εφόσον είστε εκτός εργατικού δυναμικού, περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά! Ο λόγος σας έχει πειθώ και γλυκύτητα. Προσοχή στις σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια, στις μετακινήσεις και στα λόγια σας κοντά στις 25/8, ελλοχεύει ο κίνδυνος διαφωνιών. Αποφύγετε νομικές εμπλοκές και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Προσεκτικά στην υγεία και στην εργασία κοντά στις 25/8, πιθανές κόντρες ή ίντριγκες!

Παρθένος: Σίγουρα με την Αφροδίτη στον Ζυγό ανακτάς έδαφος όσον αφορά το κομμάτι της αυτοπεποίθησης και της σιγουριάς, σίγουρα σταθεροποιείς κάποιες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς να διαπραγματευτείς τον μισθό σου και την σχέση σου με τον εργοδότη σου. Ανακάλυψε ένα ταλέντο σου και αναζήτησε εναλλακτική πηγή εισοδήματος! Προσοχή κοντά στις 25/8 σε έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Μην δανείσεις, δανείσου! Μην εμπλέξεις το χρήμα με τον έρωτα. Το πάθος, η ζήλια και οι εμμονές μπορούν να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στον αισθηματικό σου τομέα. Απέφυγε τα μεγάλα οικονομικά ρίσκα και τον τζόγο. Πρόσεχε τα έντονα συναισθήματα και τις σκηνές παράνοια στον έρωτα. Αφήσου στο φλερτ!

Ζυγός: Σίγουρα γοητεύεις, ομορφαίνεις, κερδίζεις σε διπλωματία, γλυκύτητα και τακτ. Φρόντισε να ανανεώσεις την εμφάνιση σου αλλά και την γκαρταρόμπα σου. Κερδίζεις στις σχέσεις σου και στις συναναστροφές σου! Οι δεσμευμένοι ανανεώστε την υπάρχουσα σχέση σας, οι ελεύθεροι; Βγείτε δυναμικά στο κυνήγι του έρωτα! Προσοχή κοντά στις 25/8 σε σχέσεις και συνεργασίες. Ενδέχεται να υπάρξουν οικογενειακές εμπλοκές και οι οικογενειακές απαιτήσεις σε πιέζουν. Μην ενδώσεις σε πιέσεις και ίντριγκες με τον/την σύζυγο σου, απέφυγε τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Το ταίρι σου ίσως φανεί εξτρεμιστής, διατήρησε την ψυχραιμία σου και εξισορρόπησε τις όποιες αντιθέσεις εμφανιστούν!

Σκορπιός: Σίγουρα φτάνεις σε ένα σημείο κομβικό όπου κάποιες υποθέσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή κλείνουν. Είσαι νοσταλγικός/ή και αναπολείς στιγμές του παρελθόντος. Βελτιώνεται η ψυχολογία σου αλλά και η υγεία σου. Χρειάζεται να επιδείξεις μια κάποια προσοχή κοντά στις 25/8 όσον αφορά την υγεία σου και την διατροφή σου καθώς το άγχος μπορεί να σε εξαντλήσει. Μην διστάσεις να πάρεις συμπληρώματα τροφής και να κάνεις ένα τσεκ απ. Προσοχή στα εξαντλητικά ωράρια, να ξεκουράζεσαι. Σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς μπορεί να δοκιμαστούν ή να υπάρξει κάποια ίντριγκα ή κόντρα. Απέφυγε να εκτεθείς και κράτα την σιωπή σου όπως εσύ μαεστρικά χειρίζεσαι.

Τοξότης: Ιδανικό διάστημα για δικτύωση, socializing και δημόσιες σχέσεις. Ευνοείται η αισθηματική σου ζωή αλλά απολαμβάνεις και ευχάριστες στιγμές με φίλους ή ανθρώπους που ασπάζονται τις ιδεολογίες σου. Ένας στόχος σου υλοποιείται και αυτό σε ικανοποιεί. Κοντά στις 25/8 πρόσεχε τις απότομες συμπεριφορές όσον αφορά την σταθερή σου σχέση (εφόσον διαθέτεις) διαφορετικά, και εάν είσαι αδέσμευτος αφήσου σε πάθη της στιγμής. Απέφυγε οικονομικές διεκδικήσεις, μην διαπραγματεύεσαι τον μισθό σου και μην δανείσεις. Φρόντισε να μην εμπλέξεις το χρήμα με τους φίλους και τον έρωτα! Καλή σου ξεκούραση!

Αιγόκερως: Η επαγγελματική σου ζωή απογειώνεται και κερδίζεις τις εντυπώσεις ή έχεις την συμπαράσταση ανωτέρων και δει γένους θηλυκού. Προώθησε τις ικανότητες σου και τις φιλοδοξίες σου, σίγουρα θα έχεις οφέλη. Το image σου κλειδώνει προς τα επάνω. Κοντά στις 25/8 απέφυγε εντάσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό σου χώρο, μην ακολουθείς την παράνομη οδό και βάλε φρένο σε κάποια αγοραπωλησία. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή καθώς η απολυτότητα και ο δογματισμός σου μπορούν να προκαλέσουν χάσμα στις σχέσεις σου.

Υδροχόος: Ανακτάς την αισιοδοξία σου, το κέφι σου και πιστεύεις πως στην ζωή υπάρχουν ευχάριστες ή όμορφες στιγμές. Θέλεις να αποδράσεις, να ταξιδέψεις είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, πράξε το, κυνήγησε το! Ίσως κερδίσεις μία νομική υπόθεση που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Εάν είσαι εκτός εργατικού δυναμικού αναζήτησε εργασία, πέρασε συνεντεύξεις ή στείλε βιογραφικά. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σου και μάλιστα ίσως κρύβεται σε ένα ταξίδι, σε μία μετακίνηση. Πρόσεχε τις ακραίες συμπεριφορές και την επαναστατική διάθεση όσον αφορά σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Φρόντισε την υγεία σου και την ψυχολογία σου, ίσως τα ωράρια είναι εξαντλητικά. Κοντά στις 25/8 μην γίνει επιθετικός και δογματικός, να έχεις διαλλακτικότητα!

Ιχθείς: Σίγουρα αναμένονται έσοδα και καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές. Τακτοποίησε τις οικονομικές υποχρεώσεις σου και να είσαι συνεπής. Τότε θα έχεις και ένα καλύτερο αποτέλεσμα! Η αισθηματική σου ζωή γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, πλούσια και συναρπαστική. Βελτιώνεται και αποκτά ποιότητα αν και η ποσότητα ίσως λείπει. Έντονος ερωτισμός και δυνατά πάθη φλέγουν την προσωπικότητα σου. Κέρδη αναμένονται και από τον/την σύντροφο σου! Κοντά στις 25/8 απέφυγε να δανείσεις σε φίλους ή στον/στην σύντροφο, μην ανοίγεσαι οικονομικά, να φανείς συγκρατημένος/η! Στις φιλίες σου να είσαι πιο διαλλακτικός και να μην δρας υπό συμφέρον, μην γίνεσαι απόλυτος ή ελεγκτικός (δεν πας και για ελεγκτική)! Ίσως ξεπροβάλλει ένα ειδύλλιο από προξενιό ή μέσα σε έναν χώρο με ομοιδεάτες. Σίγουρα χρήματα και αισθήματα ευνοούνται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου