Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Πανσέληνος στον Υδροχόο/Προβλέψεις

Την Τετάρτη 21/8 και ώρα 4:45 προ μεσημβρινής σχηματίζεται η δεύτερη πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου. Τι σημαίνει αυτό; Πως ένας κύκλος κλείνει, ο κύκλος αυτός αφορά θέματα φιλίας, αισθηματικά ή ένταξης σε συμμαχίες. Κάποιο επίτευγμα σχετικό με την τεχνολογία ή την επιστήμη δεν αποκλείεται να εμφανιστεί. Ο ωροσκόπος ανατέλλει στην τρίτη μοίρα του Λέοντα. Έντονη έμφαση στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, κάτι που δίνει μία δυναμική στο φεγγάρι. Κυβερνήτης; Ο Ήλιος, ο οποίος σε στενή σύνοδο με τον Ερμή προσδίδει ένα κλίμα επικοινωνιακής παραζάλης. Η στενή συμμετοχή του Ερμή σε αυτό το φεγγάρι τον κάνει κεκαυμένο, κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία διακρίνεται από ταχύτητα έτσι χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στις εκφράσεις μας. 


Ένα άλλο αρνητικό σημείο; Το ότι βρίσκεται σε σταθερά ζώδια κάτι που σημαίνει πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην αδιαλλαξία, στον δογματισμό. Στην πανσέληνο συμμετέχει με ανοχή συγκλίνουσα ο Ποσειδώνας, κάτι που δεν ενδείκνυνται για δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις μιας και η κρίση μας είναι υποκειμενική. Καλό είναι να αφήσουμε την επίρρεια της πανσελήνου να περάσει ώστε να σταθεροποιήσουμε μία απόφαση μας. Η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον άξονα δευτέρου-ογδόου και ο Ποσειδώνας εκεί μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί σε οικονομικούς όρους, σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων. Καλό είναι να εξετάζουμε τα λεπτά σημεία σε μία συμφωνία και να έχουμε πλήρη εικόνα επί ενός θέματος.

Η δε Αφροδίτη στον Ζυγό, σχεδόν αντιτίθεται του Ουρανού και τετραγωνίζει του Πλούτωνα. Σχέσεις και συνεργασίες μοιάζουν να περνούν σταδιακά ένα ξαφνικό και αναπάντεχο κρας τεστ. Η ανατροπή, οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, οι ηλεκτρικές εκκενώσεις, οι κεραυνοβόλοι έρωτες, οι ξαφνικοί χωρισμοί, οι εμμονές, τα πάθη, οι τάσεις αυταρχισμού και ελέγχου μέσα στις σχέσεις χτυπούν κόκκινο. Όλα αυτά μας καλούν να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε είδους σχέση. 

Ταυ-τετράγωνο Δία-Ουρανού-Πλούτωνα σημαίνουν εντάσεις, εξεγέρσεις ανά τον κόσμο, επαναστάσεις αλλά και ριζικές αλλαγές, εκ βάθους χωρίς να τις περιμένουμε. Όλα αυτά; Έρχονται με έναν αναπάντεχο και υπόγειο τρόπο (Δίας στον δωδέκατο). Ο Ουρανός στον ένατο μιλάει για νομοθετικές αλλαγές ή για αλλαγές στην παιδεία ενώ ο Πλούτωνας στον έκτο μιλάει για αλλαγές στις εργατικές συμβάσεις, στις εργασιακές σχέσεις, στις σχέσεις εργαζομένου-εργοδότη. Εξαντλητικά ωράρια, υπερωρίες (πιθανόν και απλήρωτες) αλλά και την ανεργία να αποτελεί πρόβλημα ή μάστιγα της εποχής. 

Σε ατομικό επίπεδο; Πιο έντονα επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του τελευταίου δεκαημέρου αλλά και Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου πενθημέρου!!! Οι γεννημένοι στο τέλος της Παρθένου και του Καρκίνου (κοντά στην 28η μοίρα). Θετικές επιρροές δέχονται Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι του τελευταίου δεκαημέρου ενώ κάποια βοήθεια έχουν Αιγόκεροι και Ιχθείς των τελευταίων τριών ημερών. Καλή πανσέληνο σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου