Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω/Προβλέψεις

Το Σάββατο 21/12 και ώρα 11:54 μετά μεσημβρινής η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, του συναισθήματος, της αγάπης και της αγνότητας γυρίζει ανάδρομη. Τι σημαίνει ανάδρομος πλανήτης; Όχι, δεν κινείται προς τα πίσω, απλώς επιβραδύνει και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις σε θέματα που συμβολίζει ο πλανήτης αλλά και του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται. Η Αφροδίτη σύμβολο της ομορφιάς, των σχέσεων, της αρμονίας αλλά και των οικονομικών αναδρομεί στον Αιγόκερω (στο ζώδιο του Κρόνου) που συμβολίζει τον επαγγελματικό τομέα. Είναι εύλογο πως θα υπάρξουν αναβολές, καθυστερήσεις αλλά και αναθεωρήσεις για θέματα που άπτονται των σχέσεων (αισθηματικών και επαγγελματικών) αλλά και για θέματα οικονομικά. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δανείσουμε ποσά αλλά καλό είναι να διεκδικήσουμε τυχόν οφειλόμενα. Σε περιόδους αναδρομής της Αφροδίτης αποφεύγουμε σημαντικές αγορές, αγορές καλλωπισμού αλλά και αισθητικές επεμβάσεις ή αλλαγές στην εμφάνιση μας ή στην κώμη μας. Το διάστημα από τις 21/12 έως τις 31/1/14 είναι ιδανικό για να αναθεωρήσουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους ώστε από τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα τον μήνα Φεβρουάριο να ανοίξουμε τα πανιά μας. Ο εν λόγω χάρτης είναι ο χάρτης αναδρομής της Αφροδίτης, την στιγμή που αναδρομεί και αποτελεί μία ένδειξη για το τι είδους θέματα θα μας απασχολήσουν.


Ο ωροσκόπος ανατέλλει στην 24 μοίρα της Παρθένου σε συγκλίνον τρίγωνο με την Ανάδρομη Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στον πέμπτο οίκο των αισθηματικών και των ερώτων (και μάλιστα πατάει την ακμή του σχεδόν). Τι σημαίνει αυτό; Πως οι αναθεωρήσεις σε θέματα αισθηματικά θα έχουν την τιμητική τους και πολλές σχέσεις του παρελθόντος θα επιστρέψουν στο προσκήνιο. Οι πολλοί-συσσωρευμένοι πλανήτες στον τέταρτο οίκο του Καρκίνου φανερώνουν ένα αίσθημα νοσταλγικότητας ενώ παράλληλα ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν. Η πρώτη όψη που σχηματίζει ο Ήλιος από εκεί είναι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που ηρεμεί την ψυχή μας. Ωστόσο, αργότερα συναντάει τα μεγαθήρια Ουρανό και Πλούτωνα κάτι που σηματοδοτεί εντάσεις στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μας ζωή. Τέλος, η αντίθεση Άρη-Ουρανού είναι ενεργή και λαμβάνει χώρα στον άξονα της προσωπικότητας κάτι που δείχνει πως και εμείς οι ίδιοι θα μπούμε στην διαδικασία αναθεωρήσεων ενώ οι αλλαγές, οι ανακατατάξεις, οι ανατροπές στις σχέσεις και στις συνεργασίες μοιάζουν αναπόφευκτες. Η Σελήνη στον λαμπερό Λέοντα δίνει έμφαση σε θέματα φιλίας, η οποία μας κρατάει στην ζωή. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει κάποιες κρίσεις ακόμα και σε θέματα φιλίας. Χρειάζεται να υιοθετήσουμε μια πιο ώριμη συμπεριφορά απέναντι στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Επιθυμούμε τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια, έχουμε την αίσθηση του μέτρου και των ορίων. Κάποιες φορές μπορεί να χαρακτηριστούμε ψυχροί ή απόμακροι στον έρωτα αλλά αυτό συμβαίνει μέχρις ότου ξυπνήσει το σεξουαλικό μας ένστικτο. Είμαστε προσεκτικοί στον έρωτα, αποφεύγουμε το ρίσκο και παραμένουμε πιστοί. Η ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω φέρνει αναθεωρήσεις σε θέματα επαγγελματικά, αισθηματικά και οικονομικά. Βουτιά στο παρελθόν λοιπόν (μιας και ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται με το παρελθόν και τις ρίζες μας).

Κριός: Επαναπροσδιορισμός για θέματα επαγγελματικά αλλά και επί σχέσεων επαγγελματικού περιεχομένου. Αποφυγή εκκινήσεων επαγγελματικού γίγνεσθαι. Μείωση παραγωγικότητας και καθυστερήσεις σε θέματα αναγνώρισης ή προαγωγής.

Ταύρος: Επαναπροσδιορισμός ιδεών, απόψεων και ιδεολογίας. Επανεξετάζετε κάποιους στόχους και όλα έγκεινται στην σφαίρα της λογικής αλλά και του νου. Νομικές καθυστερήσεις ή αναβολές, καθυστερήσεις ειδήσεων. Έρωτες από το παρελθόν επιστρέφουν. Καθυστερήσεις σε σπουδές αλλά και επανεξέταση επαγγελματικού προσανατολισμού.

Δίδυμοι: Αποφύγετε να δανείσετε, διεκδικήστε τυχόν οφειλόμενα. Αργοπορίες σε θέματα πληρωμών, κληρονομικών και φορολογικών θεμάτων. Επανεμφάνιση σχέσης από το παρελθόν αλλά και επανατοποθέτηση επάνω στην τρέχουσα σχέση. Ενδοσκόπηση και εσωτερικός διάλογος που σας ηρεμεί ώστε να ανανεωθείτε.

Καρκίνος: Αποφύγετε νέες συνεργασίες και μην προβείτε στην επισημοποίηση μιας σχέσης. Επανεμφάνιση ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν. Δεύτερες ευκαιρίες; Εύρεση με ανθρώπους, συνεργάτες, φίλους από τα παλιά. Αναπόληση και ονειροπόληση.

Λέων: Επανεξέταση ενός θέματος υγείας και πιθανή εύρεση λύσης στην πάθηση. Επανατοποθέτηση επάνω σε σχέσεις με συνεργάτες ή με τον εργοδότη σας. Ενδέχεται να σας ζητήσουν από μία δουλειά που σας είχαν απορρίψει.

Παρθένος: Επιστροφές ερώτων από τα παλιά αλλά και αναθεωρήσεις επί των σχέσεων. Αναθεωρήσεις για θέματα επαγγελματικά-επιχειρηματικά. Αποφυγή επαγγελματικών εγχειρημάτων ή εκκινήσεων. Αποφυγή αγορών αλλά και αλλαγών της εμφάνισης σας.

Ζυγός: Καθυστερήσεις σε αγοραπωλησίες ακινήτων. Μη επωφελείς διακανονισμοί, πάρτε αναβολή. Επαναπροσδιορισμός οικογενειακών σχέσεων και εύρεση με άτομα οικεία. Επιστροφή στην πατρίδα και στις ρίζες σας.

Σκορπιός: Αναθεωρήσεις ιδεών, αλλαγή τρόπου σκέψης. Εύρεση με συγγενείς και αδέλφια. Προσοχή στις μετακινήσεις και στα ταξίδια. Αποφυγή αγοράς μεταφορικού οχήματος. Συμπτώσεις και συναντήσεις εντελώς ξαφνικές. Εμφάνιση ερώτων από το παρελθόν.

Τοξότης: Αποφύγετε να δανείσετε. Διεκδικήστε οφειλόμενα. Πιθανές αργοπορίες σε εισπράξεις αλλά και σε θέματα πληρωμών. Αποφύγετε να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας. Εσωτερικές διεργασίες, αλλαγή συστήματος αξιών και προτεραιοτήτων.

Αιγόκερως: Αποφύγετε αγορές αλλά και αισθητικές επεμβάσεις ή αλλαγές στην εμφάνιση σας. Τολμήστε το τον Φεβρουάριο. Αναθεωρήσεις επάνω στις σχέσεις σας αλλά και στον έρωτα. Επιστροφές πρώην ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν. Αλλαγή εικόνας για τον ίδιο σας τον εαυτό. Περίεργη διάθεση.

Υδροχόος: Επανατοποθέτηση και επαναπροσδιορισμός για ένα θέμα εργασιακό-επαγγελματικό. Αποτοξίνωση και αποχή από το αλκοόλ ή τις βλαβερές τροφές. Εσωτερική κάθαρση, λύτρωση. Ο διάλογος με τον εαυτό σας αποτελεί σωτηρία της ψυχής σας.

Ιχθείς: Επανατοποθέτηση επάνω στο μέλλον σας, στους στόχους σας αλλά και στις φιλοδοξίες σας. εύρεση με φίλους από τα παλιά, όμορφες στιγμές και πιθανό ένα ειδύλλιο με ένα φιλικό πρόσωπο. Επιστροφές ερώτων από το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου