Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ζώδια Χριστουγέννων

Ζώδια Χριστουγέννων
Ανήμερα Χριστουγέννων: Τα φετινά Χριστούγεννα αποδεικνύονται εκρηκτικά, επαναστατικά και επεισοδιακά. Ανήμερα των Χριστουγέννων και καθώς ξημερώνει η Σελήνη κινούμενη στο ζώδιο της Παρθένου συναντάει την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Σελήνη και Αφροδίτη σε ζώδια αδύναμα και μη συμβατά στις ποιότητες τους δημιουργούν ένα κλίμα λιτότητας, συναισθηματικού και όχι μόνο περιορισμού. Ωστόσο, είμαστε λιγότερο νευρικοί και αγχωμένοι έτσι μπορούμε να υποδεχτούμε την έλευση Του Κυρίου με κατάνυξη και αξιοπρέπεια. Στην συνέχεια, στις 8:17 το πρωί εισέρχεται στον Ζυγό και οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο δυναμικά. Από εκεί η Σελήνη συναντάει τον Ερμή και τον Ήλιο σε τετράγωνο προκαλώντας επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα αλλά και έντονο στρες. Σίγουρα τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά και σκεφτόμαστε το εργασιακό μας μέλλον αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης. Την ίδια ημέρα, Άρης και Ουρανός σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους κάτι που προκαλεί ανισορροπία στις σχέσεις. Η επιθετική και απότομη συμπεριφορά στοιχειώνουν το εορταστικό κλίμα ενώ επικρατούν αναρχία και ένα αίσθημα διάλυσης. Καλό είναι να κοντρολάρουμε αυτήν την συμπεριφορά μας προστατεύοντας ότι πιο πολύτιμο έχουμε αυτές τις ημέρες, τις σχέσεις μας με τους συνανθρώπους μας. Ας είμαστε διαλλακτικοί και ας επιδείξουμε ένα πνεύμα συμβιβασμού. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στις μετακινήσεις μας και στις δραστηριότητες μας καθώς είναι μία όψη που υπόσχεται ατυχήματα και φλεγμονές. Ο Άρης στον Ζυγό προβάλλει την ομαδικότητα, την συλλογικότητα και το εμείς ενώ ο Ουρανός στον Κριό προβάλλει το εγώ και την ατομικότητα. Ποια οδό θα επιλέξουμε; Αυτό θα το επιλέξουμε εμείς οι ίδιοι. Στο μενού των ημερών; Οι ξαφνικές, ευχάριστες, συναρπαστικές γνωριμίες, οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι ξαφνικοί χωρισμοί.


Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων: Από τα ξημερώματα και ώσπου να ανατείλει ο ήλιος η Σελήνη συναντάει τον Ουρανό, τον Άρη και τον Πλούτωνα σχηματίζοντας ένα ταυ-τετράγωνο. Οι σχέσεις μεταξύ του αντίθετου φύλλου διαταράσσονται, υπάρχει έντονη ανησυχία, νευρικότητα, κυκλοθυμία, επαναστατική διάθεση αλλά και ένα αίσθημα ελέγχου, χειρισμού και επιβολής δύναμης ή εξουσίας. Το πάθος, ο ερωτισμός, η κτητικότητα, η ζήλια, το αίσθημα απελευθέρωσης, η αναρχία, η τάση για κυριαρχία εμπλέκονται και ανατινάζουν την αρμονία στις σχέσεις. Όλο αυτό το συναισθηματικό πυροτέχνημα μπορεί να σβήσει κάπως εάν περιορίσουμε τις εγωιστικές μας διαθέσεις και εάν συμβιβαστούμε. Το μεσημεράκι, η Σελήνη συναντάει τον Δία σε τετράγωνο και όλο αυτό μπορεί να μεγεθυνθεί αλλά έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε την παρέα, την συντροφικότητα, την οικογενειακή θαλπωρή και την ζεστασιά των δικών μας ανθρώπων. Διέξοδος; Τα όνειρα και η επικοινωνία (Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας).

Πιο αναλυτικά: 
Κριός: Εσείς και ο/η σύντροφος σας στο μενού των Χριστουγέννων ή καλύτερα ο/η σύντροφος σας και εσείς. Το ταίρι σας θέλει να του/της αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Το ερώτημα είναι μπορείτε; Οι καταστάσεις το επιτρέπουν; Οργανώστε το ρεβεγιόν με φίλους και συνεργάτες αλλά μην ξεχάσετε πως στην προεδρική θέση κάθεται το ταίρι σας. Δεν πρέπει να απουσιάζει ώστε να αποφύγετε εντάσεις και διαμάχες. Φανείτε διαλλακτικοί, όχι επαναστατικοί, δογματικοί ή χειριστικοί ώστε να αποφύγετε τις διενέξεις. Πιθανοί ερωτικοί ενθουσιασμοί και πιθανές ερωτικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους. Προσοχή στους καυγάδες και στην απομάκρυνση οι δεσμευμένοι.

Ταύρος: Μπορείτε να ποντάρετε την παραμονή του ρεβεγιόν και μέχρι να ξημερώσει καθώς Σελήνη και Αφροδίτη ευνοούν την συναισθηματική σας αρμονία. Στην συνέχεια οι υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο και ίσως να ετοιμάζετε το εορταστικό τραπέζι σε συναδέλφους. Σίγουρα οι ευκαιρίες για έρωτα και φλερτ δεν λείπουν αλλά κάτι σας χαλάει την διάθεση. Ώρες ώρες αναζητάτε την ηρεμία σας ή να βρεθείτε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας ή με το ταίρι σας. Το ερώτημα είναι θα τα καταφέρετε; Εάν το πετύχετε φτιάξτε την βαλίτσα σας και αποδράστε. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό φαίνεται η ιδανική λύση.

Δίδυμοι: Παραμονές και μέχρι να ξημερώσει η ημέρα των Χριστουγέννων φαίνεται πως αναζητάτε την θαλπωρή του σπιτιού αλλά και όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας. Μπορείτε να εισπράξετε αγάπη όχι μόνο από τους οικείους αλλά και από το ταίρι σας, με το οποίο ζητάτε να περάσετε περισσότερες ώρες μαζί. Στην συνέχεια η ζωντάνια και η αισιοδοξία σας εκτοξεύονται στα ύψη. Οργανώστε ρεβεγιόν με τον/την σύντροφο σας ή με τα παιδιά σας. Διασκεδάστε, χαρείτε, βγείτε και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Προσέχετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και φανείτε πιο ανεκτικοί με το ταίρι σας. Οργανώστε ένα διήμερο ταξίδι.

Καρκίνος: Έχετε να ποντάρετε την παραμονή και μέχρι το ξημέρωμα των Χριστουγέννων καθώς η Σελήνη σας κάνει πιο επικοινωνιακούς ενώ μπορείτε να εισπράξετε αγάπη είτε από τα αδέλφια σας, είτε από τα συγγενικά σας πρόσωπα είτε από το ταίρι σας. Ανήμερα και δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων είστε πιο νοσταλγικοί, πιο εσωστρεφείς και ένα αίσθημα νοσταλγικότητας σας διακατέχει προκαλώντας εκρήξεις θυμού ή επιθετικότητα. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας καθώς θα εκτεθείτε. Αποφύγετε το ρεβεγιόν με την οικογένεια σας ή με συναδέλφους. Γενικότερα οι ισορροπίες είναι λεπτές και χρειάζεται να δείξετε ωριμότητα στις σχέσεις.

Λέων: Σίγουρα έχετε να περιμένετε κάτι καλύτερο ανήμερα και δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. Παραμονή του ρεβεγιόν είστε πιο εσωστρεφείς, πιο κλειστοί και οι οικονομικές ανασφάλειες χτυπούν κόκκινο. Ωστόσο, έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό με το ταίρι σας ή με φίλους. Αποφύγετε το ρεβεγιόν με συγγενείς αλλά και με τα αδέλφια σας. Είστε πιο επικοινωνιακοί αλλά ο λόγος σας εκτοξεύει ρουκέτες έτσι πρέπει να βουτάτε την γλώσσα στο ζουμί του μυαλού. Προσοχή στις μετακινήσεις αλλά και στα ατυχήματα. Δείξτε κατανόηση στο ταίρι σας, μην γίνεστε δογματικοί γιατί θα χαλάσει το καλό κλίμα. Παραμονές φαίνεται να βρίσκεστε με συναδέλφους και να περνάτε όμορφα μαζί τους.

Παρθένος: Την παραμονή και μέχρι το ξημέρωμα των Χριστουγέννων φαίνεται πως είστε πιο αισιόδοξοι, πιο ευδιάθετοι αλλά και πως βάζετε σε προτεραιότητα την ικανοποίηση των δικών σας θέλω. Περάστε όμορφα με το ταίρι σας ή με τα παιδιά σας, διασκεδάστε και χαμογελάστε. Στην συνέχεια η διάθεση σας γίνεται πιο κλειστή, πιο εσωστρεφείς και αναζητάτε την ασφάλεια και την ζεστασιά μέσα από τις σχέσεις σας. Εάν θέλετε να επιτύχετε κάτι τέτοιο φροντίστε να ξοδέψετε κάτι παραπάνω και να μην λυπηθείτε το χρήμα καθώς σύντροφος και παιδιά ίσως έχουν απαιτήσεις. Αφιερώστε λίγο χρόνο για τους φίλους σας καθώς θα υπάρξουν παράπονα, συμπεριλάβετε τους στο ρεβεγιόν.

Ζυγός: Παραμονή Χριστουγέννων και μέχρι το ξημέρωμα μοιάζετε πιο νοσταλγικοί, πιο εσωστρεφείς ή ίσως αναπολείτε περασμένες εορτές. Θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι σας με τον εαυτό σας ή με πολύ οικεία σας πρόσωπα αλλά εδώ τίθεται το ερώτημα θα τα καταφέρετε; Καθώς οι άλλοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς φαίνεται να μην μένετε μόνοι. Εν συνεχεία, η Σελήνη από το ζώδιο σας, σας κάνει πρωταγωνιστές. Θέλετε να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά αλλά πρέπει να προσέχετε τις απότομες συμπεριφορές στις σχέσεις σας ή με το ταίρι σας. Προσοχή σε οικογενειακές ίντριγκες ή μια τάση σας να επιβάλλετε αυτό που θέλετε.

Σκορπιός: Ποντάρετε την παραμονή των Χριστουγέννων και μέχρι το ξημέρωμα ανήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σας βοηθάει να περάσετε καλά με φίλους, συγγενείς αλλά και με τα αδέλφια σας. Στην συνέχεια, η διάθεση σας γίνεται πιο κλειστή, εσείς πιο εσωστρεφείς και μπορεί να έχετε απότομα ξεσπάσματα λόγω μιας κρίσης άγχους. Προσέχετε το τι τρώτε, μην φανείτε υπερβολικοί καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος δηλητηριάσεων ή δυσπεψίας. Όμορφες στιγμές μπορεί να έχετε με τον/την σύντροφο σας αλλά και με τα παιδιά σας. Ο ρομαντισμός δεν εκλείπει και εσείς φαίνεται να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής. Οι ιδέες σας γοητεύουν, εκφραστείτε αυτά τα Χριστούγεννα.

Τοξότης: Παραμονή Χριστουγέννων και μέχρι το πρωί ανήμερα φαίνεται πως έχετε πιο βαριά και εσωστρεφή διάθεση. Ίσως οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε, οργανώστε ένα μίνι ρεβεγιόν με συναδέλφους την παραμονή, περάστε καλά μαζί τους. Ωστόσο, στην συνέχεια η Σελήνη από τον Ζυγό σας καλεί να δείτε φίλους και να ξεφαντώσετε μαζί τους. Φροντίστε να μην παρεξηγηθείτε άνευ λόγου. Οργανώστε ρεβεγιόν μαζί τους αλλά μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στα σχέδια σας το ταίρι σας καθώς έχει την ανάγκη να περάσει χρόνο μαζί σας. Διασκεδάστε, χαρείτε και χαμογελάστε. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για φλερτ, έρωτα αλλά και πάθη που φουντώνουν. Οι δεσμευμένοι δώστε πνοή στην σχέση σας, ερωτευτείτε από την αρχή.

Αιγόκερως: Φαίνεται να περνάτε καλύτερα την παραμονή των Χριστουγέννων και μέχρι το ξημέρωμα των Χριστουγέννων. Είστε γοητευτικοί, όμορφοι και εκπέμπετε μία ζεστασιά που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Μπορείτε να δείτε φίλους ή ανθρώπους από παλιά, με τους οποίους έχετε χαθεί. Οργανώστε ρεβεγιόν με τα αδέλφια σας ή τους συγγενείς σας. Αποφύγετε το ρεβεγιόν με συνεργάτες ή φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας εφόσον παρευρεθείτε μαζί καθώς μία διαφωνία θα ανάψει τα αίματα. Το διήμερο 25-26/12 φαίνεστε πιο βαρύθυμοι ή να οργανώνετε εσείς το εορταστικό τραπέζι. Η επικοινωνία γλυκαίνει και μέσα από τον διάλογο μπορείτε να γεφυρώσετε οποιεσδήποτε εντάσεις με την οικογένεια σας αλλά και με τους συναδέλφους σας.

Υδροχόος: Εσείς έχετε να ποντάρετε ανήμερα και δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων καθώς κερδίζετε σε ζωντάνια, ενεργητικότητα και ενθουσιασμό. Κανονίστε ένα ταξίδι είτε με φίλους είτε με το ταίρι σας είτε με τα αδέλφια σας είτε με τους συγγενείς σας, θα περάσετε καλά. Προσοχή να δείξετε στις μετακινήσεις σας αλλά και στην οδήγηση. Την παραμονή και μέχρι το ξημέρωμα ανήμερα είστε πιο εσωστρεφείς, πιο πιεσμένοι και οι ανασφάλειες συναισθηματικές και υλικές σας κόβουν κάτι από την χαρά. Μπορείτε όμως να περάσετε καλά με το ταίρι σας παραμονή αλλά και μόνοι σας. Κάντε έναν διάλογο με τον εαυτό σας ή με τον/την σύντροφο σας ώστε να βρείτε τις ισορροπίες.

Ιχθείς: Τα φετινά Χριστούγεννα μοιάζουν ιδανικά καθώς έχετε αβαντάζ την Αφροδίτη και τον Δία. Μπορείτε να δείτε φίλους από τα παλιά ή φιλικά πρόσωπα που έχετε να δείτε από καιρό. Εάν έχετε δεσμευτεί κανονίστε ένα ρεβεγιόν στο οποίο θα πρωταγωνιστούν τόσο οι φίλοι σας όσο και το ταίρι σας. Ζεστασιά και ικανοποίηση μπορείτε να αντλήσετε μέσα από τις σχέσεις σας αλλά και από την συντροφική σας ζωή  μιας και είστε ιδιαίτερα ποθητοί. Την παραμονή είστε πιο εξωστρεφείς ενώ ανήμερα και δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων γίνεστε πιο περίεργοι και εσωστρεφείς. Θέλετε τον χώρο σας αλλά κατά πόσο είναι αυτό εφικτό; Οι προσκλήσεις που θα δεχτείτε; Υπεράριθμες! Προσέχετε τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου πιθανές εντάσεις με το ταίρι σας. Έντονα σεξουαλικά πάθη, ερωτισμός. Η επικοινωνία βελτιώνεται και προσφέρει περισσότερη αρμονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου