Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις - Φεβρουάριος

Κριός: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος σε βάζει σε περίοδο εσωστρέφειας και νοσταλγικότητας. Θέλεις την ησυχία σου, αναζητάς την απομόνωση και την ενδοσκόπηση. Μπαίνεις σε μία φάση κλεισίματος υποθέσεων σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στην συνέχεια κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο και σε καλεί να επανεξετάσεις σχέδια για το μέλλον. Ίσως συναντήσεις φίλους από το παρελθόν. Στις 15 του μήνα η πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει το θέμα έρωτας στο προσκήνιο δυναμικά, αφέσου στις αισθήσεις και διασκέδασε σε μία περίοδο όπου οι άλλοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί.


Ταύρος: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος φέρνει στο προσκήνιο φίλους από το παρελθόν ενώ σε καλεί να επανεξετάσεις στόχους σχετικά με την μελλοντική σου εξέλιξη. Στην συνέχεια από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει μια επαγγελματική συνεργασία και την επανένωση σου με έναν συνεργάτη. Επανατοποθέτηση επί των επαγγελματικών. Στις 15/2 η οικογενειακή σου ζωή φαίνεται να περνάει μία κρίση. Βρες τη χρυσή τομή μεταξύ οικογένειας-καριέρας. Μην εμπλέξεις τον έρωτα με την φιλία στα τέλη του μήνα.

Δίδυμοι: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα επαγγελματικά ή να τα επανεξετάσεις. Αναμένεται μια περίοδος συμφωνιών και νέων συνεργασιών. Μην ανησυχείς εφόσον τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως θέλεις εσύ. Το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου θα σε αποζημιώσει και θα ωφεληθείς. Στις 15/2 κερδίζεις σε πειθώ και ρητορεία. Αναζήτησε εργασία εάν είσαι άνεργος. Αναμένονται επιτυχείς διαπραγματεύσεις αλλά και κέρδη μέσα από μετακινήσεις, ταξίδια και την συγγραφή. Ο έρωτας δεν λείπει, κρύβεται σε ένα ταξίδι. Προσοχή σε μία επαγγελματική πρόταση στα τέλη του μήνα, ίσως υπάρχουν παγίδες.

Καρκίνος: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος παίζει με την ιδεολογία σου και σε καλεί να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Ίσως υπάρξουν αναβολές δικαστικών υποθέσεων και ταλαιπωρίες στα ταξίδια. Ο έρωτας δεν λείπει καθώς είσια πιο εξωστρεφής. Στην συνέχεια φαίνεται να διεκδικείς οφειλόμενα από το παρελθόν, μην δανείσεις. Παράλληλα, η επικοινωνία με το ταίρι σου φαίνεται πως βελτιώνεται σημαντικά. Στις 15/2 τονίζεται ο οικονομικός τομέας, να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου γιατί ενδέχεται να προκύψει ένα έκτακτο έξοδο. Ευνοούνται οι σχέσεις εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου. Πραγματοποίησε ένα ταξίδι.

Λέων: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος σε καλεί να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου υποθέσεις και να διεκδικήσεις τυχόν οφειλόμενα. Απέφυγε να δανείσεις. Στην συνέχεια, από τον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες και σε καλεί να αναθεωρήσεις για κάποιους ανθρώπους. Εάν υπήρχε πρόβλημα στην σχέση σου, συζήτησε το, λύση υπάρχει όπως και θέληση. Στις 15/2 η πανσέληνος στον άξονα σου σε κάνει πρωταγωνιστή και ο έρωτας φλερτάρει με τη ζωή σου. Ίσως πιεστείς για ένα οικογενειακό θέμα. Απέφυγε να δανείσεις κοντά στις 23 του μήνα, μην υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία.

Παρθένος: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων-συνεργασιών ενώ σε καλεί να αναθεωρήσεις για κάποιο άτομο από τον κύκλο σου. Πιθανή μία επανασύνδεση. Στην συνέχεια, φρόντισε την υγεία σου, ίσως χρειαστεί να μεριμνήσεις για ένα θέμα υγείας. Δεν αποκλείεται να σου γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση, η οποία είχε προταθεί τον περασμένο μήνα. Στα μέσα του μήνα φρόντισε για την υγεία σου αλλά και για σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια. Ένας έρωτας ιδανικός φλερτάρει με το ζώδιο σου, αφέσου στις αισθήσεις του παραμυθιού.

Ζυγός: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία σου, ίσως προκύψει ένα θέμα και θα πρέπει να το καταπολεμήσεις. Δεν αποκλείεται να επανεξετάσεις μία εργασιακή πρόταση που σου είχε γίνει στο παρελθόν. Εν συνεχεία, ένας έρωτας από το παρελθόν χτυπάει την πόρτα σου, άκου τι έχει να σου πει και αν το κρίνεις φρόνιμο δώσε μια δεύτερη ευκαιρία. Στις 15/2 αναμένεται μία ένταση με ένα φιλικό πρόσωπο αλλά και κάποια έξοδα. Μην εμπλέξεις την φιλία με το χρήμα. Προσοχή σε τροφικές δηλητηριάσεις και λοιμώξεις στα τέλη του μήνα.

Σκορπιός: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος σε κάνει κοινωνικό, εξωστρεφή, επικοινωνιακό και ερωτικό. Μία σχέση από το παρελθόν ίσως σου χτυπήσει την πόρτα. Στο υπόλοιπο του μήνα θα ασχοληθείς με τα του οίκου, με μία ανακαίνιση ή με αγοραπωλησίες. Απέφυγε να υπογράψεις ένα συμβόλαιο σχετικό με την ακίνητη περιουσία. Επαγγελματικές εξελίξεις αναμένονται στα μέσα του μήνα και μάλιστα φαίνεται πως με οργάνωση και πειθαρχία καταξιώνεσαι ανεβαίνοντας ένα σκαλοπάτι. Ο έρωτας σε ξελογιάζει στα τέλη του μήνα. Ανανεώσου και γέμισε τις μπαταρίες σου.

Τοξότης: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος σε κάνουν εσωστρεφή, αινιγματικό και λακωνικό. Λίγα λες, πολλά πετυχαίνεις. Ακολούθησε το ένστικτο σου και κέρδισε σε φήμη αλλά και εσωτερική αρμονία. Από τις 12/2 και έπειτα φαίνεται να ανοίγεσαι και να αλλάζεις τρόπο σκέψης. Αναθεωρείς τις σχέσεις σου με συγγενείς και αδέλφια. Μία επαγγελματική πρόταση έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Στις 15/2 η πανσέληνος στον Λέοντα σε καλεί να λάβεις αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον αλλά και για την προσωπική σου ζωή. Ενίσχυσε το βιογραφικό σου, επιμορφώσου και θα έχεις κέρδος. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σου. Προσοχή στα τέλη του μήνα σε ενδοοικογενειακές παρεξηγήσεις ή μη επωφελείς αγοραπωλησίες.

Αιγόκερως: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος σε κάνει πιο εξωστρεφή, πιο κοινωνικό και μπορείς να κερδίσεις πιο εύκολα δια του λόγου και της παρρησίας σου. Μπορείς να βρεθείς με τα αδέλφια σου αλλά και με τους συγγενείς σου. Εν συνεχεία, σε καλεί να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ή να επαναδιαπραγματευτείς τον μισθό σου. Αλλάζει το σύστημα αξιών σου. Η πανσέληνος στον Λέοντα εκτοξεύει την λίμπιντο σου στα ύψη και παραδίδεσαι στις αισθήσεις. Η αισθηματική σου ζωή απογειώνεται. Μην εμπλέξεις το χρήμα με την φιλία και κάνε καλούς οικονομικούς χειρισμούς. Τα όρια μεταξύ φιλίας είναι δυσδιάκριτα, φρόντισε μην απομακρυνθείς από ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Υδροχόος: Ο Ερμής έως τις 11/2 στους Ιχθείς ορθόδρομος και ανάδρομος σε καλεί να διεκδικήσεις οφειλόμενα από τρίτους. Φαίνεται πως αναθεωρείς καταστάσεις στη ζωή σου και οι αξίες σου αλλάζουν σταδιακά. Στην συνέχεια η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες που είχαν παγώσει. Φαίνεται πως κάνεις μία επανεκκίνηση για θέματα προσωπικά ή και επαγγελματικά. Ένας έρωτας από το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα. Στις 15/2 η πανσέληνος απέναντι σου φέρνει θυελλώδη αισθήματα και ένα μεγάλο συναισθηματικό κρεσέντο. Έρωτας και πάλι έρωτας. Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες στα τέλη του μήνα. Τα επαγγελματικά σε πιέζουν, βρες χρόνο για το ταίρι σου.

Ιχθείς: Ο Ερμής στο ζώδιο σου το πρώτο πενθήμερο του μήνα φέρνει εξελίξεις και επαφές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Στην συνέχεια γίνεται ανάδρομος και όλα παγώνουν. Μάλιστα καθώς μπαίνει ανάδρομος στον Υδροχόο σε όλη την διάρκεια του μήνα γίνεσαι εσωστρεφής. μνησίκακος και εκδικητικός. Κλείνεις έναν κύκλο στην προσωπική σου και αισθηματική σου ζωή. Φρόντισε για την υγεία σου, διασφάλισε ώρες για ξεκούραση. Στις 11/2 ίσως υπάρξει μια νομική επιπλοκή ενώ στις 15/2 η πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια ένα φορτωμένο πρόγραμμα και οι υπερωρίες σε κουράζουν. Μια απαιτητική καθημερινότητα σε εξαντλεί, μερίμνησε για την υγεία σου. Στα τέλη του μήνα, ίσως βιώσεις ένα ρομάντζο, μια παράξενη ερωτική ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου