Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό/Εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού/Προβλέψεις

Στις 18/2/2014 ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης αλλάζει ζώδιο, κάνοντας την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού. Έπειτα από δύο χρόνια εγκαταλείπει το υδάτινο και ασφυκτικό περιβάλλον του Σκορπιού και εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο των σχέσεων. Τα προηγούμενα δύο χρόνια πήραμε καρμικά μαθήματα όσον αφορά τους τομείς των οικονομικών και των αισθηματικών. Πράγματι, μέσα στα προηγούμενα δύο χρόνια κορυφώθηκε η οικονομική κρίση και έγινε ορατή η ανάγκη για αλλαγή του καπιταλιστικού συστήματος. Τώρα, τα μαθήματα άπτονται του τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Η ψυχή πρέπει να μάθει να διασφαλίζει την ισότητα μέσα στις σχέσεις. Συν τοις άλλοις οφείλει να μάθει να εξισορροπεί τις ανάγκες των δυο. Παράλληλα ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης μετατοπίζεται από τον Ταύρο στον Κριό. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι άνθρωποι έχουμε γίνει ιδιαίτερα εγωκεντρικοί και εστιάζουμε στον εαυτό μας. Τώρα όμως πρέπει να περιορίσουμε το "εγώ" και να αναδείξουμε το "εμείς". Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αναμένονται ριζικές αλλαγές στον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε ότι πιθανώς να υπάρξουν αυξήσεις των διαζυγίων. Όσοι θα περιορίσουν τα Άρεια χαρακτηριστικά και αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης (Ζυγός) θα καταφέρουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους, φτάνοντας στο μονοπάτι της ζωής τους. Εφόσον αναδείξουμε χαρακτηριστικά όπως η διπλωματία, η κοινωνικότητα, η δικαιοσύνη και η συμπόρευση τότε θα εκπληρώσουμε το κάρμα μας. Επηρεάζονται αμεσότερα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Έτοιμοι για μαθήματα ζωής; Τα παιδιά που θα γεννηθούν από εδώ και πέρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους θέματα, σχετικά με τις σχέσεις. Η ατομικότητα πρέπει να διαχωριστεί από την ομαδικότητα. Καλό μας ταξίδι λοιπόν.

Κριός: Αλλάζουν οι σχέσεις σας, αλλάζουν οι συνεργασίες σας, οι φιλίες σας αλλά και οι συνεργάτες σας. Οι τροποποιήσεις αφορούν τον κοινωνικό σας κύκλο και νέοι άνθρωποι θα εισέλθουν στην ζωή σας εντελώς απροσδόκητα φέρνοντας φως, ευκαιρίες και εκλάμψεις. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν από την ζωή σας άνθρωποι με τρόπο επεισοδιακό και αυτό θα σας πονέσει αλλά έχετε κατά νου ότι θα ρθει φρέσκος αέρας και αυτό θα σας ανανεώσει. Πολλοί θα ερωτευτείτε ξαφνικά, άλλοι θα χωρίσετε ξαφνικά και αυτό θα σας έχει ή στην κορυφή ή στα πατώματα. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές, ακόμα και αλλαγή αντικειμένου εργασίας. Ενώ κάποιοι Κριοί φαίνεται να αποκτάτε δύναμη, φήμη και ισχύ. Προσέχετε μόνο τις εμπλοκές σε ίντριγκες ή παρασκήνια για να προστατέψετε το κύρος σας. Φροντίστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να έχετε την σωστή εικόνα για εσάς ώστε να κυλάνε και οι σχέσεις σας ομαλά. Εφόσον είστε καλά με τον εαυτό σας θα τα πάτε περίφημα και με τους γύρω σας. Σίγουρα η ζωή θα αλλάξει εντελώς, ριζικά και αυτό θα το διαπιστώσετε με την πάροδο του χρόνου.

Ταύρος: Αφού αλλάξαν σχέσεις, συνεργασίες και ο κοινωνικός σας κύκλος έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Πολλοί θα χρειαστεί να βρείτε το σημείο εκείνο που θα σας χαροποιεί μέσα στον εργασιακό σας χώρο ώστε να είστε πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί. Σίγουρα αναμένονται αλλαγές σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους ενώ δεν αποκλείεται να απομακρυνθούν κάποιοι άνθρωποι εντελώς ξαφνικά. Ενδέχεται να αποκαλυφθούν μυστικά και παρασκηνιακά παιχνίδια εξουσίας που παίζονταν εις βάρος σας, μην πτοηθείτε. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε την αλήθεια παρά να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Καλείστε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να κόψετε κακές συνήθειες ή καταχρήσεις. Φροντίστε το σώμα σας, την υγεία σας αλλά και την ψυχική σας υγεία, η οποία κατά καιρούς θα δέχεται έντονα σκαμπανεβάσματα. Μπαίνετε σε μία περίοδο προσφοράς χωρίς αντάλλαγμα ενώ θα οδηγηθείτε σε μεγάλες συνειδητοποιήσεις για τους γύρω σας αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν αποκλείονται επαγγελματικές ευκαιρίες και μάλιστα και στο εξωτερικό ενώ θα έχετε και νομικές επιτυχίες. Ευνοείται η περαιτέρω ειδίκευση και η κατάρτιση. Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας και αλλάξατε τρόπο σκέψης. Κάποιοι θα αλλάξετε χώρο εργασίας ενώ άλλοι θα αλλάξετε ακόμα και επάγγελμα.

Δίδυμος: Η αλλαγή ζωδιακής θέσης για τον βόρειο δεσμό της σελήνης για εσάς είναι άκρως ενδιαφέρουσα μιας και προμηνύει μια περίοδο γονιμότητας, παραγωγικότητας και έντονης επιχειρηματικής δράσης, στην διάρκεια της οποίας θα μεγαλουργήσεις και θα σταθείς επαγγελματικά. Όλα αυτά θα αποφέρουν αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και χρήμα. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σου και σίγουρα θα επισυνάψεις μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι εργένηδες θα εγκαταλείψετε αυτήν την ζωή και θα μπείτε στο καλούπι μιας σχέσης ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να συμβιώσετε. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ενδέχεται να αποκτήσετε έναν απόγονο. Οι φίλοι κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς και θα σας στηρίξουν σημαντικά. Ένας έρωτας μπορεί να αναδειχτεί μέσα από μία φιλική σχέση. Ωστόσο, μην παραξενευτείτε εάν αποχωρήσουν κάποιοι φίλοι από τον κύκλο σας. Παρόλα αυτά πρέπει να είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και να ποντάρετε στην περαιτέρω κοινωνικοποίηση σας. Η οικονομική ανασφάλεια σας ταλανίζει και προσπαθείτε μετά κόπων και βασάνων να σταθείτε οικονομικά. Εάν έχετε κοπιάσει θα τα καταφέρετε. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ευτυχισμένοι παρόλο που κάποιες σχέσεις σας θα κριθούν.

Καρκίνος: Οι εκλείψεις μετατοπίζονται στον άξονα Ζυγού/Κριού και ο βόρειος δεσμός κάνει την είσοδο του στον Ζυγό. Τι σημαίνει αυτό; Αλλαγές σε θέματα οικογένειας αλλά και ακίνητης περιουσίας. Οι σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειας σας αλλάζουν και καλό είναι να προσέχετε ορισμένες φορές τις απότομες ρήξεις και την εκκεντρική συμπεριφορά καθώς οι ισορροπίες εύκολα μπορούν να ανατραπούν. Θέματα ακίνητης περιουσίας και αγοράς/πωλήσεων προωθούνται δυναμικά. Συν τοις άλλοις έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά πρέπει να απαλλαγείτε από φοβίες, εμμονές και μαύρες σκέψεις. Μία ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει σε αυτήν την κρίση ταυτότητας. Η επαφή με τον εαυτό σας, με τις ρίζες σας αλλά και με την οικογένεια σας μπορεί να σας χαρίσει αυτοπεποίθηση. Αλλαγές αναμένονται και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, οι οποίες θα κρίνονται από ξαφνικές αλλαγές. Απότομες ρήξεις και ξαφνικοί ερχομοί νέων προσώπων θα φέρουν μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως νέοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας και θα την στιγματίσουν. Πολλοί από εσάς ίσως εργαστείτε από το σπίτι, κατ οίκων. Κάποιοι θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια. Πιθανώς να αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας.

Λέων: Η μετατόπιση του βορείου δεσμού της σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού για εσάς σημαίνει κοινωνικοποίηση, δημοτικότητα, δημοσιότητα αλλά και περισσότερη επικοινωνία. Τονίζει την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε, να εκφράσετε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας. Πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με το εμπόριο, την διαφήμιση, την εκπαίδευση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ή με το εμπόριο και τις μεταφορές. Αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εσόδων στρεφόμενοι σε τέτοιου είδους επαγγέλματα. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μετακομίσετε ή σε άλλη πόλη εντός χώρας ή εκτός συνόρων. Σε κάθε περίπτωση αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας αλλά και έκφρασης σας. Οι σπουδές ευνοούνται αλλά και ο εμπλουτισμός της κατάρτισης σας. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς αλλάζουν ριζικά. Καλό θα είναι να αποφύγετε εντάσεις, διαφωνίες καθώς οι ισορροπίες μπορεί να είναι λεπτές και η ανατροπή είναι προ των πυλών. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε θέματα εργασιακά καθώς κάποιες αναπροσαρμογές είναι αναμενόμενες. Τέλος, πρέπει να υιοθετήσετε ένα άλλο σύστημα διατροφής και να απαλλαγείτε από καταχρήσεις. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας και μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι ή σε μία μετακίνηση. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, δικτυωθείτε.

Παρθένος: Η νέα θέση του βορείου δεσμού της σελήνης σας βάζει σε μια διαδικασία αλλαγής όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα. Πολλοί είναι εκείνοι που θα αναζητήσουν μια νέα, εναλλακτική πηγή εσόδων ενώ άλλοι θα ασχοληθούν με εναλλακτικές θεραπείες ή την ολιστική ώστε να αποκτήσουν πρόσθετο εισόδημα. Μπαίνετε σε μια διαδικασία αλλαγής αξιών και σταθερών στην ζωή σας. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να σταθεροποιήσετε κάποιους τομείς στη ζωή σας, αυτό βέβαια θέλει κόπο και επιμονή. Πολλές φορές η ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια θα σας οδηγήσει σε οικονομικά ανοίγματα, καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις καθώς υπάρχει περίπτωση να εκτεθείτε. Ο ερωτισμός σας στα ύψη, δεν αποκλείεται να προκύψει μια θυελλώδης αισθηματική υπόθεση, η οποία ίσως να μην έχει πολύ μεγάλη διάρκεια, σίγουρα όμως θα σας στιγματίσει. Μέσα από την δραστηριοποίηση σας και την επιχειρηματική σας δράση μπορείτε να κερδίσετε πολλά. Προσέχετε μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος στον αισθηματικό τομέα. Σίγουρα θέλετε να νιώθετε ασφαλείς οικονομικά αλλά στοχεύστε στον εμπλουτισμό της ψυχής σας.

Ζυγός: Γεγονός αποτελεί η είσοδος του Βορείου Δεσμού στο ζώδιο σας καθώς φέρνει ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αλλάζετε εικόνα για τον ίδιο σας τον εαυτό, έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, με τις επιθυμίες σας αλλά και με τα βαθύτερα θέλω σας. Πολλοί από εσάς θα αλλάξετε εμφάνιση ακόμα και τόπο διαμονής. Οι εκλείψεις στον άξονα σας σημαίνουν αλλαγές σε όλο το φάσμα των σχέσεων από τις φιλικές, τις επαγγελματικές μέχρι και τις αισθηματικές. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας και φέρνουν ανανέωση, ελπίδα, προοπτική. Σχέσεις φθαρμένες από το παρελθόν κρίνονται και εφόσον δεν αντέξουν το τεστ των δοκιμασιών αποχωρούν από την ζωή σας. Οι άλλοι είναι ιδιαίτερα εκκεντρικοί, ανατρεπτικοί και απρόβλεπτοι απέναντι σας και εσείς καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες προκειμένου να αποφεύγετε απώλειες και συρρίκνωση του κοινωνικού σας ιστού. Καλό είναι, να αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος που αφορούν τον έρωτα, την συντροφική σας ζωή αλλά και τις σχέσεις σας. Μην αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση εφόσον δεν έχετε βεβαιωθεί πως για τα αισθήματα του/της συντρόφου σας. Προσέχετε τον οικογενειακό σας βίο καθώς θα υπάρξουν στιγμές έντασης και βίας. Αποφύγετε τις αγοραπωλησίες και τις πωλήσεις ή αγορές ακινήτων καθώς οι διαπραγματεύσεις ίσως σας στοιχίσουν. Κάποιες αλλαγές έρχονται ως μάνα εξ ουρανού και μάλιστα με τρόπο βίαιο που αναταράσσει την ψυχολογία σας. Μάθετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και αναδείξτε την προσωπικότητα σας.

Σκορπιός: Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με εσάς τους ίδιους και την βαθύτερη ψυχολογία σας. Τώρα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να κοιτάξετε κατάματα τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας ώστε να τις αντιμετωπίσετε με απώτερο σκοπό την ψυχική σας ενδυνάμωση. Ναι, η διαδικασία σαφώς είναι επίπονη και σας σοκάρει πολλές φορές φέρνοντας στο προσκήνιο συνειδητοποιήσεις που μπορούν να σας αλλάξουν. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και οι ψυχοσωματικές μεταπτώσεις είναι στο μενού των νέων εκλείψεων ωστόσο αποβλέπουν στην ενδυνάμωση σας. Πολλοί από εσάς θα στραφείτε σε επαγγέλματα που άπτονται της μεταφυσικής, του μυστικισμού ή της ολιστικής/εναλλακτικής. Κάποιοι από εσάς θα αλλάξετε εργασία και επαγγελματικό προσανατολισμό. Καλό είναι να φροντίσετε την διατροφή σας και να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Εφόσον σταματήσετε τις καταχρήσεις τοξικών και όξινων τροφών θα θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο από το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, τα επόμενα δύο χρόνια είναι καθοριστικά ώστε να θεμελιώσετε μια ισχυρή προσωπικότητα και να αναδείξετε τις αξίες σας. Μπορείτε να αποκτήσετε υλικά αγαθά και να νιώσετε οικονομική ασφάλεια εφόσον στραφείτε σε ανώτερα/πνευματικά αγαθά και οι μετατοπίσεις των εκλείψεων στον άξονα Ζυγού/Κριού ενδείκνυνται για κάτι τέτοιο.

Τοξότης: Η νέα θέση του δεσμού της σελήνης σας βάζει σε μια διαδικασία αλλαγής πλεύσης σχεδίων και στόχευσης. Αλλάζουν οι στόχοι σας, οι φιλοδοξίες σας και στρέφεστε προς άλλη κατεύθυνση. Πιθανώς να αλλάξετε εργασία, επαγγελματικό προσανατολισμό αλλά και κοινωνικό κύκλο. Αλλάζουν οι παρέες σας, οι φιλίες σας και ο περίγυρος με τον οποίο συναναστρέφεστε και συναλλάσσεστε. Γίνεστε πιο κοινωνικοί, πιο επικοινωνιακοί και καλείστε να αντιμετωπίσετε φοβίες ώστε να ηγηθείτε μιας ομάδας ή ενός κοινωνικού συνόλου. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη, ισχύ και σας δίνετε η ευκαιρία να ακουστείτε σε ένα ευρύ κοινωνικό σύνολο. Ωστόσο, πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε και να εγκαταλείψετε το αίσθημα της ατομικότητας υπολογίζοντας τη γνώμη των άλλων. Όλα αυτά θα σας δώσουν την δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία και να στηριχτείτε στα πόδια σας. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, στηρίζοντας τα όνειρα σας και τις φιλοδοξίες σας. Πρέπει να αποφύγετε τα ερωτικά παραπτώματα και να μην αφεθείτε σε σχέσεις εφήμερες που προσφέρουν μόνο σαρκική ικανοποίηση. Σίγουρα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα ερωτευτείτε και πολλοί θα εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή. Προσέχετε μην ερωτευτείτε λάθος άτομα.

Αιγόκερως: Οι αλλαγές είναι καταιγιστικές, έντονες και αφορούν τον επαγγελματικό σας χώρο. Πολλοί θα αλλάξετε χώρο εργασίας και στέγασης ενώ άλλοι θα αλλάξετε ακόμα και αντικείμενο δουλειάς. Το μόνο σίγουρο είναι πως αλλάζει η δημόσια εικόνα σας, το κύρος σας και μπορείτε να αναδείξετε την καριέρα σας με ευκολία. Αλλάζουν οι σχέσεις σας με ανωτέρους και προισταμένους, αποφύγετε τα παρασκήνια αλλά και τις ίντριγκες. Κάποιοι από εσάς θα αποκτήσετε εξουσία, δύναμη και θα αναδειχθείτε. Πιθανώς, να προκύψει ένα ειδύλλιο με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο. Εδώ τίθεται το ερώτημα οικογένεια ή καριέρα; Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο. Καλό είναι να καταφέρετε να σταθείτε επαγγελματικά και μετά να επικεντρώσετε στην δημιουργία οικογένειας. Καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες με τον ίδιο σας τον εαυτό. Διαθέτετε ένστικτο και εμπιστευόμενοι αυτό μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Οι αλλαγές στην ζωή σας είναι απότομες, έντονες, ριζικές και σας αλλάζουν από το κύτταρο. Ανατροπές αναμένονται στον οικογενειακό σας βίο και αυτό θα κλονίσει την αυτοπεποίθηση σας. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων.

Υδροχόος: Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξετε ιδεολογία, πιστεύω και αντιλήψεις. Καλείστε να γίνετε πιο αισιόδοξοι, να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να κοιτάζετε την καθημερινότητα από μία άλλη οπτική γωνία, πιο θετική και ελπιδοφόρα. Πολλοί από εσάς θα κοινωνικοποιηθείτε και θα δικτυωθείτε περαιτέρω ανοίγοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ασχοληθούν με την εκπαίδευση, την κατάρτιση ή την διεύρυνση των πνευματικών τους οριζόντων. Πολλοί από εσάς θα καθίσετε πάλι στα θρανία, θα σπουδάσετε και θα αποκτήσετε πιο εξιδεικευμένη γνώση επάνω στο αντικείμενο, με το οποίο ασχολείστε. Αναμένονται εξελίξεις σε θέματα νομικής υπόστασης αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Πολλοί θα έχετε συμφέρουσες επαφές με το εξωτερικό και θα σας γίνουν προτάσεις για την επαγγελματική σας πρόοδο αλά σε έναν τόπο μακρινό. Αναμένονται νέες επαγγελματικές προδιαγραφές και σίγουρα σε αυτό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο άνθρωποι προερχόμενοι από το εξωτερικό ή διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας. Πιθανή η εργασία από το διαδίκτυο ή η ενασχόληση με επαγγέλματα που άπτονται των μεταφορών και των επικοινωνιών. Ο έρωτας δεν αποκλείεται και κρύβεται σε ένα ταξίδι. Πρέπει να αποφύγετε την επανάληψη λαθών στις συγγενικές και αδελφικές σας σχέσης. Μάθετε να επικοινωνείτε λιγότερο επιφανειακά και αναζητήστε την αιτία των πραγμάτων.

Ιχθείς: Αλλάζει η σχέση σας με το χρήμα. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία αναζήτησης εναλλακτικών πηγών εσόδων και μάλιστα μέσα από δραστηριότητες που σχετίζονται με την μεταφυσική, την εναλλακτική ιατρική ή την ολιστική. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε στον τομέα των οικονομικών ή σε επιχειρήσεις. Η νέα θέση του δεσμού της σελήνης ξυπνά μέσα σας το επιχειρηματικό δαιμόνια και σας καλεί να αναδείξετε τις ικανότητες της στρατηγικής. Πολλοί θα διευθετήσετε θέματα κληρονομικά, φορολογικά ή εκείνα που σχετίζονται με διατροφές και δάνεια. Η ερωτική σας ζωή περνάει σε άλλη φάση και πλέον αναζητάτε μια ουσιαστική σχέση, η οποία θα σας καλύπτει συναισθηματικά και όχι μόνο σαρκικά. Ο έρωτας έρχεται να σας συνεπάρει. Καθώς όμως πολλές φορές οι εκλείψεις εμπλέκονται με τα μεγαθήρια Πλούτωνα και Ουρανό θα πρέπει να προσέχετε ώστε να μην εκτεθείτε οικονομικά. Καλό είναι να έχετε συμμαχίες, που θα σας στηρίξουν σε μεγάλα οικονομικά-επαγγελματικά εγχειρήματα. Μην εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα και φροντίστε να κρατήσετε ξεχωριστό ταμείο από τον/την σύντροφο σας. Θα δοκιμάσετε νέα πράγματα, νέες εμπειρίες στον έρωτα και στο σεξ. Θα πρέπει να αποφύγετε οπισθοδρομικές αντιλήψεις, να γίνετε πιο προοδευτικοί και καινοτόμοι έτσι ώστε να μην υιοθετήσετε λάθος πρότυπα και αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου