Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ / ΤΡΙΓΩΝΟ ΔΙΑ-ΟΥΡΑΝΟΥ-ΑΡΗ

Κριός: Ο Δίας στον Λέοντα φέρνει εύνοια καθώς ενισχύει την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα σας. Ανακτάτε την χαμένη σας αισιοδοξία και ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία μιας και οι προοπτικές που διαγράφονται μπροστά σας είναι περισσότερο ευοίωνες. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την συμβίωση ως μονοπάτι επιλογής. Πολλοί από εσάς θα αποκτήσετε έναν απόγονο. Μέσα στον νέο αυτόν κύκλο θα θέσετε σε ισχύ νέα επιχειρηματικά σχέδια που θα αποδώσουν ηθικά αλλά και υλικά. Οι δεσμευμένοι διανύετε περίοδο φλερτ και η αισθηματική σας ζωή μοιάζει με καλοκαιρινό «θέρετρο». Το τρίγωνο Δία-Ουρανού-Άρη φέρνει φρεσκάδα και ανανέωση καθώς νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις. Ο κεραυνοβόλος έρωτας και οι ενθουσιώδεις γνωριμίες σημαίνουν έναν νέο κύκλο στην προσωπική σας ζωή. Τέλος, μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας ελπιδοφόρα, με ένα πλατύ χαμόγελο. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σπουδών αλλά και σε θέματα εμπλουτισμού των βιογραφικών σας. Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό και σίγουρα έχετε να περιμένετε μια θέση εργασίας που προέρχεται από εκεί. Εάν εκκρεμούσε μία νομική υπόθεση, τότε σίγουρα έχετε να περιμένετε μία θετικότερη έκβαση. Τονώνεται ιδιαιτέρως ο επαγγελματικός τομέας και έχει να προσφέρει ευκαιρίες που δεν περιμένατε.


Ταύρος:  Ο Δίας από τον Λέοντα λειτουργεί περισσότερο εσωτερικά και αυξάνει τα αποθέματα «Πίστης» σα τόσο προς τω Θεώ όσο και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Πολλοί Ταύροι θα αποφασίσετε να αποχωριστείτε το πατρικό σας σπίτι δημιουργώντας την δική σας εστία ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να συμβιώσετε με τον/τη σύντροφο σας. Οι ενδοοικογενειακές σχέσεις χαρακτηρίζονται από μία υπερβολή και δραματικότητα αλλά οι όποιες αντιθέσεις εξομαλύνονται. Εύνοια δέχεστε σε θέματα ακίνητης περιουσίας ενώ οποιεσδήποτε αγοραπωλησίες έχουν έκβαση υπέρ σας. Η ψυχολογία σας ανακάμπτει σημαντικά και αυτό σας κάνει να εκπέμπετε αυτοπεποίθηση κάτι που προσελκύει τους άλλους κάνοντας τους να σας εμπιστευτούν μυστικά τους. Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά ενώ εύνοια δέχεστε και στα δύσκολα καθώς έχετε έναν φύλακα-άγγελο που σας προστατεύει από τα δύσκολα. Σίγουρα αναμένονται κάποια έξοδα αλλά μέσα από την ενασχόληση σας με την τέχνη, την μεταφυσική, τον αποκρυφισμό και την καλλιτεχνία θα έχετε έσοδα και έτσι οι ζημίες θα περιοριστούν σημαντικά. Μπορείτε να διευθετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέματα που άπτονται της εφορίας, των τραπεζών, των δανείων αλλά και των διατροφών. Αναμένεται να παρατηρηθεί μία αύξηση στα εισοδήματα του/της συντρόφου σας. Στην αισθηματική σας ζωή αναζητάτε την ουσία και την ποιότητα δίνοντας έμφαση όχι τόσο στην συχνότητα και στην ποσότητα. Ο έρωτας σας απασχολεί πάντα ως θέμα και τώρα αυτή η έγνοια κατέχει πρωταρχική σκέψη στο μυαλό σας. Ο ερωτισμός σας στα ύψη και η σεξουαλικότητα σας ακόρεστη. Απολαύστε τον έρωτα και ζήστε τα φλογερά πάθη που προβλέπονται.

Δίδυμοι: Ο Δίας από τον Λέοντα έρχεται να δώσει ώθηση στις επικοινωνιακές σας αρετές και αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά στο να δικτυωθείτε και να ανοίξετε έναν νέο κύκλο δημοσίων σχέσεων. Ο λόγος σας είναι πιο μεγαλοπρεπής, πιο μεγαλεπήβολος και αυτό δεν αφήνει κάποιους ασυγκίνητους. Έχετε να περιμένετε καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Ιδανικό είναι το διάστημα για να αποστείλετε βιογραφικά ή για να περάσετε συνεντεύξεις. Πιθανό σενάριο; Εκείνο της παλίνδρομης μετανάστευσης όπου ο τόπος εργασίας βρίσκεται σε πόλη εκτός του τόπου διαμονής σας. Κάποιοι Δίδυμοι θα αλλάξετε μεταφορικό μέσο ή θα ασχοληθείτε με την απόκτηση διπλωμάτων. Εύνοια δέχεστε μέσα από την ανάμειξη σας σε συλλογικούς χώρους αλλά και από φιλικά σας πρόσωπα. Το διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου είναι ιδανικό στο να θέσετε νέους στόχους και να σχεδιάσετε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Θέστε νέους στόχους, εργαστείτε σε έναν τόνο πιο ομαδικό και θα βγείτε κερδισμένοι τόσο σε επίπεδο γοήτρου όσο και επαγγελματικά. Ο Άρης από τον Τοξότη εγκαινιάζει μία περίοδο όπου θα σας απασχολήσει ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες ενώ μέσα από εντάσεις και αντιθέσεις θα συνειδητοποιήσετε ποιοι βρίσκονται δίπλα σας και ποιοι σας εποφθαλμιούν. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο άκρως δυναμικά για να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε μεγάλες ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα.

Καρκίνος: Ο Δίας στον Λέοντα σας φέρνει αντιμέτωπους με μία περίοδο ωρίμανσης και σταθεροποίησης των κεκτημένων της προηγούμενης περιόδου. Σίγουρα μέσα στο περασμένο έτος Δία κάνατε ένα νέο ξεκίνημα είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή και τώρα καλείστε να παγιώσετε μία κατάσταση. Αναμένονται καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία αύξηση μισθού. Η σχέση εργαζομένου-εργοδότη βελτιώνεται και αυτή ενώ τώρα μπορείτε να διαπραγματευτείτε έναν καλύτερο μισθό. Πολλοί Καρκίνοι θα αναζητήσετε επιτυχώς εναλλακτικές πηγές εσόδων ώστε να έχετε μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια. Η αυτοπεποίθηση σας βελτιώνεται σημαντικά και αυτό σας κάνει πιο γοητευτικούς και θελκτικούς. Το τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς σημαίνει επαγγελματικές ευκαιρίες ενώ συμπίπτει με μία περίοδο όπου νέοι άνθρωποι θα φέρνουν αέρα ανανέωσης στην εργασιακή σας ζωή. Η δημοτικότητα σας ανεβαίνει επικίνδυνα ενώ χρειάζεται να υιοθετήσετε πιο συγχρονισμένες μεθόδους προσέγγισης για ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα. Οι σχέσεις σας με ανωτέρους και προϊσταμένους βελτιώνονται σημαντικά ενώ και η καθημερινότητα σας γλυκαίνει παρόλες τις υποχρεώσεις. Σίγουρα οι ευθύνες είναι πολλές αλλά και τα επίπεδα παραγωγικότητας σας αυξάνονται σημαντικά. Η υγεία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημα. Ευκαιρία να αρχίσετε έναν νέο τρόπο διατροφής, προσαρμοσμένο στα μεσογειακά πρότυπα. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, φροντίστε το σώμα σας και μην αμελείτε τυχόν παθήσεις ή προβλήματα. Ο έρωτας μπορεί να προκύψει με ένα άτομο από τον χώρο της δουλειά γιαυτό προσέχετε μην αποσυντονιστείτε από τα καθήκοντα σας.

Λέων: Ο Δίας στον Λέοντα εγκαινιάζει έναν νέο δωδεκαετή κύκλο ευκαιριών τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλάζει η εικόνα που έχετε οι ίδιοι για τον εαυτό σας, γίνεστε πιο αισιόδοξοι, πιο μεγαλοπρεπείς και πληθωρικοί, κάτι που δεν μένει απαρατήρητο στους άλλους και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προσελκύετε περισσότερες συμμαχίες. Οι δεσμευμένοι έχετε τους πιο θετικούς οιωνούς ώστε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή να την επισημοποιήσετε ενώ οι αδέσμευτοι σίγουρα έχετε να αναμένετε ένα πολλά υποσχόμενο διάστημα. Νέοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας φέρνοντας φρεσκάδα ενώ παράλληλα στηρίζουν τις προσπάθειες σας για άνοδο και κοινωνική ανέλιξη. Πολλοί Λέοντες έχετε να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό ή από άτομα του εξωτερικού. Πιθανώς να εγκρίνεται ένα βιογραφικό σας και αυτό σας καλεί να μεταναστεύσετε για λόγους εργασιακούς. Θα παρατηρήσετε πως από τον Αύγουστο και έπειτα η αισιοδοξία επανέρχεται στην ζωή σας ενώ σχεδιάζετε το μέλλον σας με ένα πλατύ χαμόγελο. Ιδανικό διάστημα για σπουδές, ειδίκευση και περαιτέρω κατάρτιση. Εάν εκκρεμεί κάποια νομική υπόθεση θα βρείτε μία λύση και αυτό θα σας προσφέρει ηθική ικανοποίηση. Αλλάζετε τρόπο σκέψης, τρόπο φιλοσοφίας και προσέγγισης της ζωής ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζετε την ζωή από μία θετική οπτική γωνία. Ο Άρης από τον Τοξότη, τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο και το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς σημαίνει δημιουργικότητα, παραγωγικότητα και plus ενθουσιασμό. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ερωτικοί, ανανεωμένοι και μπορείτε να αποδώσετε ακόμα περισσότερο. Θέστε σε εφαρμογή σχέδια που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα αλλά και με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η αισθηματική σας ζωή φλέγεται και εγκαινιάζεται ένα διάστημα όπου θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Ο αυθορμητισμός και η χαρά φλερτάρουν με το ζώδιο σας.

Παρθένος: Ο Δίας στον Λέοντα για εσάς συμβολίζει έναν τομέα πιο εσωτερικό και μυστικό έτσι στο επόμενο έτος Δία θα δώσετε έμφαση σε θέματα ψυχολογίας αλλά και υγείας. Φαίνεται μάλιστα πως καταπολεμείτε τυχόν προβλήματα υγείας ή χρόνιες παθήσεις ενώ παράλληλα ανακάμπτετε και σε ψυχολογικό κομμάτι. Καλό είναι να αποφύγετε νέες επαγγελματικές εκκινήσεις αλλά να κλείσετε κύκλους και υποθέσεις που εκκρεμούν. Μέσα στο επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να εκτιμηθεί ιδιαίτερα η συνεισφορά και ο κόπος σας έτσι κάποιος ανώτερος θα σας προωθήσει σε ένα πιο υπεύθυνο πόστο. Παράλληλα είστε προστατευμένοι από κρυφούς εχθρούς. Συν τοις άλλοις μπορείτε να ασχοληθείτε με την εναλλακτική ιατρική, την ολιστική, την παραϊατρική, την μεταφυσική και την αστρολογία. Είναι ιδανικό διάστημα για εσωτερική αναζήτηση, επαναπροσδιορισμό και ενδοσκόπηση, επωφεληθείτε της νέας πλανητικής συγκυρίας και βρείτε τις χαμένες ισορροπίες με τον εαυτό σας. Σίγουρα αναμένονται κάποιες ενδοοικογενειακές εντάσεις το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου αλλά διαθέτετε την ευελιξία ώστε να ξεπεράσετε τις όποιες διαφωνίες. Μάλιστα καθώς σχηματίζεται ένα υπέροχο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς φαίνεται πως κάποιο άτομο της οικογένειας σας, σας στηρίζει και αυτό αναπτερώνει το ηθικό σας. Μπορείτε να προωθήσετε δυναμικά θέματα αγοραπωλησιών ή ακίνητης περιουσίας, έτσι να βγείτε κερδισμένοι από κάποια συμφωνία. Χρήματα και αισθήματα ευνοούνται σημαντικά. Έχετε ευκαιρίες ώστε να ρυθμίσετε με τρόπο ευμενή δάνεια, κληρονομιές, εφορία, διατροφές ή δάνεια. Παράλληλα, αναμένεται κάποια αύξηση των αποδοχών του/της συντρόφου σας. Ο ερωτισμός σας στα ύψη και εσείς ιδιαίτερα σεξουαλικοί αναζητάτε την ουσιαστική και εις βάθος ένωση, η οποία δεν θα σας καλύπτει μόνο σε επιφανειακό επίπεδο. Μπορείτε να προωθήσετε την επιχειρηματική σας δράση ενώ φαίνεται να αποκτάτε άλλη επαφή με το χρήμα. Δεν αποκλείονται κέρδη και έσοδα από εκεί που δεν το περιμένετε, ρισκάρετε στην τύχη. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας, οι δε αδέσμευτοι αφεθείτε στα βέλη του έρωτα.

Ζυγός: Ο Δίας στον Λέοντα δίνει έμφαση και παράλληλα εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, δικτύωσης αλλά και ένταξης σε ομάδες και συλλόγους. Από την φύση σας είστε χαρισματικά επικοινωνιακοί και διπλωμάτες, τώρα με την νέα αυτήν διέλευση μπορείτε να αναδείξετε αυτό σας το χάρισμα διευρύνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Εύνοια δέχεστε από φιλικά πρόσωπα και το μόνο σίγουρο είναι πως νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας βοηθώντας σας να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ιδανική είναι η περίοδος για να θέσετε νέους στόχους και για να σχεδιάσετε το μέλλον σας με περισσότερη ελπίδα. Να έχετε κατά νου ότι τα οφέλη μπορεί να είναι πολλαπλάσια εφόσον συνεργάζεστε με τους γύρω σας. Το τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς στα τέλη Σεπτέμβρη φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σας και εγκαινιάζει μία μοναδική περίοδο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα θα κάνετε νέες συμμαχίες και θα συμπορευτείτε με νέους ανθρώπους. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε την σχέση σας εφόσον σας παρέχει ελευθερία και ανεξαρτησία. Τέλος, οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς αν και κρύβουν εντάσεις μπορούν να προσφέρουν ζεστασιά και ενθουσιασμό. Ακολουθώντας τον διάλογο οι αντιθέσεις μπορούν να εξομαλυνθούν. Το μεγάλο τρίγωνο σας κινητοποιεί όσον αφορά τον τομέα εκπαίδευση-κατάρτιση και πλέον μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και την προϋπηρεσία σας. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά καθώς δέχεστε εύνοια και μπορείτε να βρείτε μία νέα θέση εργασίας. Μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις και συμπτώσεις μπορείτε να ωφεληθείτε. Ο έρωτας δεν απουσιάζει από το πρόγραμμα, οργανώστε κάποια απόδραση με το ταίρι σας.

Σκορπιός: Ο Δίας στον Λέοντα έρχεται να απογειώσει τον επαγγελματικό σας τομέα, να φέρει ευκαιρίες για εξέλιξη και επέκταση είτε μέσω της προώθησης των ικανοτήτων σας είτε μέσω της ανάληψης περισσότερων καθηκόντων. Σίγουρα, δέχεστε εύνοια από συναδέλφους αλλά και από ανωτέρους ή προϊσταμένους έτσι μπορείτε να κερδίσετε σε επίπεδο προβολής και κοινωνικής καταξίωσης. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε χώρο εργασίας ή να ανακαινίσετε τον ήδη υπάρχοντα ενώ μπορείτε να βρείτε και μία συμπληρωματική εργασία που θα αποδώσει και σε επίπεδο οικονομικό. Σίγουρα η καθημερινότητα σας έχει αλλάξει και εφόσον εκσυγχρονιστείτε σε θέματα που άπτονται της εργασίας τότε θα γευτείτε τους καρπούς της επιτυχίας. Εάν αντιμετωπίζατε κάποιο πρόβλημα υγείας το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου προσφέρεται για ανάρρωση και ανάκαμψη της άμυνας του ανοσοποιητικού σας. Πιθανές λύσεις σε χρόνιες παθήσεις. Μπορείτε να υιοθετήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, απαλλαγμένο από τοξίνες και προσαρμοσμένο στην εξάσκηση ή άθληση. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς σας δίνει την δυνατότητα να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας και να ζητήσετε κάποια αύξηση. Ευνοούνται οι σχέσεις εργοδότη-εργαζομένου. Τέλος, μπαίνετε σε μία φάση σταθεροποίησης κάποιων κεκτημένων στην ζωή σας ενώ παράλληλα τονώνεται και η αυτοπεποίθηση σας. Μέσα σε μία εποχή ξεκαθαρισμάτων στις σχέσεις σας και στην προσωπική σας ζωή, το σύμπαν σας δίνει την δυνατότητα να σταθείτε οικονομικά αλλά και εργασιακά-επαγγελματικά. Οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε μία θέση στην αγορά εργασίας. Πιθανό ειδύλλιο με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο.

Τοξότης: Η διέλευση του Διός από το φιλικό ζώδιο του Λέοντα αποτελεί έναν ελπιδοφόρο οιωνό μιας και σας χαρίζει αισιοδοξία ενώ σας κάνει να θυμηθείτε την πραγματική σας φύση. Κοιτάτε την ζωή από την θετική οπτική γωνία και βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Μπορείτε να θέσετε νέους στόχους για την επαγγελματική σας πορεία. Σίγουρα κερδίζετε σε διπλωματία και η επικοινωνιακή σας ικανότητα τονώνεται, κάτι που διευρύνει τον κοινωνικό ιστό σας. Οι ιδέες σας ξεχωρίζουν, έχουν αισιοδοξία και χαρακτηρίζονται από έλλειψη στατικότητας κάτι που σας κάνει να έχετε απήχηση στους γύρω σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την εκπαίδευση ή να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας μέσω σεμιναρίων και εμπειρίας. Οι σπουδαστές δέχεστε εύνοια σε θέματα σπουδών και τώρα μπορείτε να εφοδιαστείτε με τα προσόντα που θα σας αναδείξουν επαγγελματικά και κοινωνικά. Θετικές αναμένονται οι επαφές σας με το εξωτερικό ενώ άτομα προερχόμενα από εκεί θα σας βοηθήσουν στο να μετοικίσετε ή να ρισκάρετε στην αλλαγή και στην απόφαση της εγκατάλειψης της χώρας σας. Θα έρθετε σε επαφή με άλλους πολιτισμούς, θα αποκτήσετε άλλη φιλοσοφία ζωής και θα γίνετε γοητευτικοί. Εάν εκκρεμούν νομικές υποθέσεις να αναμένετε θετικές εξελίξεις που θα σας αποζημιώσουν. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς απογειώνει την διάθεση σας, σας κάνει ριψοκίνδυνους, τολμηρούς ενώ φέρνει μεγάλες ευκαιρίες. Η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά σας εκτοξεύονται στα ύψη και τώρα μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή ένα μεγάλο επιχειρηματικό σχέδιο. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και μέσα από ταξίδια ή παρακολούθηση σεμιναρίων θα ανάψετε ξανά την φλόγα που σιγοκαίει. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν και σίγουρα θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου είναι ιδιαίτερα γόνιμο και παραγωγικό, ενέχει αρκετές εντάσεις και αψιμαχίες ωστόσο θα εντυπωσιάσετε με αυτά που είστε ικανοί να κάνετε (όπως λέει και η Στέλλα η Καλλή). Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ερωτικοί, ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα φιλόδοξοι και μπορείτε να ποντάρετε στην τύχη. Ένας νέος κύκλος ανοίγει για τον τομέα σχέσεις και συνεργασίες, σίγουρα θα μπουν στην ζωή σας νέοι άνθρωποι. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όμως και να μην βγάλετε πρόωρα συμπεράσματα καθώς από τα Χριστούγεννα και έπειτα οι εν λόγω σχέσεις θα κριθούν στο πέρασμα του χρόνου. Μην αμελήσετε την συντροφική σας ζωή.

Αιγόκερως: Η νέα θέση του Δία στον Λέοντα είναι ιδανική για να διευθετήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα διαθέτετε την ικανότητα και την τακτική να διευθετήσετε κληρονομικά, φορολογικά ζητήματα με τρόπο επωφελή και κερδοφόρο. Θέματα διατροφής, δανείων επίσης βρίσκουν λύσεις. Έπειτα από μία περίοδο εξωστρέφειας και δικτύωσης έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να σταθεροποιήσετε κάποιες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Το αποτέλεσμα θα είναι ηθική και οικονομική ενίσχυση. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα σας χτυπούν κόκκινο έτσι έχετε να αναμένεται φλογερά πάθη και έντονες στιγμές. Η συναισθηματική σας ζωή τροφοδοτείται συνεχώς και πλέον δεν αναζητάτε μόνο την επιφανειακή επικοινωνία αλλά και εκείνη που απευθύνεται στα άδυτα της ψυχής του/της συντρόφου σας. Οι δεσμευμένοι έχετε την ανάγκη για μία πιο ουσιαστική και εις βάθος σχέση ενώ οι αδέσμευτοι απολαύστε φλογερές στιγμές και άφθονο φλερτ. Αναμένεται κάποια ενίσχυση όσον αφορά τα εισοδήματα του/της συντρόφου σας και αυτό μπορεί να βοηθήσει και εσάς τους ίδιους. Αν μη τι άλλο η οικονομική ανασφάλεια και αβεβαιότητα περιορίζονται σημαντικά. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού-Άρη βοηθάει την ψυχολογία σας να ανακάμψει, έχετε περισσότερη «Πίστη» και «Ελπίδα» έτσι μπορείτε να αντισταθείτε σε οποιεσδήποτε αντιξοότητες. Θέματα αγοραπωλησιών αλλά και ακίνητης περιουσίας μπορούν να βρουν λύση ή να έχετε κερδοφόρες συνδιαλλαγές. Ωστόσο, παρόλα αυτά πρέπει να προσέχετε που κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας και να προστατευτείτε από κρυφούς εχθρούς. Φροντίστε για την υγεία σας αλλά και για την άμυνα του οργανισμού σας. Το καλό είναι πως το τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς λειτουργεί θετικά, έτσι μπορείτε να αναρρώσετε λείαν συντόμως από κάποια πάθηση ή λοίμωξη του ανοσοποιητικού σας.

Υδροχόος: Ο Δίας στον Λέοντα φέρνει έναν νέο κύκλο εξελίξεων στον τομέα σχέσεις/συνεργασίες. Νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας φέρνοντας ελπίδα, φως και βοηθώντας σας να σημειώσετε πρόοδο. Οι δεσμευμένοι πιθανώς να αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να σταθεροποιήσετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Εάν κάτι δεν πήγαινε καλά τώρα θα επαναπροσδιορίσετε κάποιες καταστάσεις και θα αποφανθείτε για το αν πρέπει να συνεχίσετε ή όχι με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι αδέσμευτοι θα πραγματοποιήσετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα φέρουν φως στη ζωή σας. Το τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς προάγει την επικοινωνιακή σας ικανότητα, σας κάνει ακόμα πιο κοινωνικούς με αποτέλεσμα να διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις και έχουν να σας προσφέρουν ανανέωση και απελευθέρωση. Μπορεί να ασχοληθείτε με την περαιτέρω ειδίκευση ή κατάρτιση σας και να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας. Αναζητήστε εργασία, περάστε συνεντεύξεις και αποστείλετε βιογραφικά. Τυχαίες συμπτώσεις επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου είναι ιδιαίτερα παραγωγικό και αποδοτικό έτσι μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Θέστε νέους στόχους και σχεδιάστε το μέλλον πέφτοντας στην μάχη με θάρρος και δυναμισμό. Φίλοι φαίνεται να σας στηρίζουν και να σας βοηθούν στην υλοποίηση στόχων και σχεδίων. Ενδέχεται να ασχοληθείτε με την αγορά οχήματος ή να μετακομίσετε ενώ εάν συνεργαστείτε και μάθετε την έννοια της «ευγενούς άμιλλας» θα αποκομίσετε ακόμα περισσότερα οφέλη. Ο έρωτας δεν λείπει από την ζωή σας. Μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι, σε μία ομάδα ή μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε να περιμένετε μία διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου.

Ιχθείς: Η διέλευση του Διός από τον Λέοντα για εσάς λειτουργεί υποβοηθητικά για θέματα που άπτονται του εργασιακού τομέα αλλά και της υγείας. Είστε αρκετά προστατευμένοι ώστε να μην χάσετε την εργασία σας ενώ εάν βρίσκεστε εκτός εργατικού δυναμικού σας προσφέρεται η δυνατότητα να βρείτε εργασία με σχετική ευκολία. Η καθημερινότητα σας γλυκαίνει, επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις ενώ εύνοια θα δεχτείτε από συνεργάτες και συναδέλφους ή από όσους σχετίζεστε σε καθημερινή βάση. Εάν είχατε κάποιο πρόβλημα υγείας έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να δώσετε ένα τέλος και να το αντιμετωπίσετε. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με το σώμα σας και υιοθετήστε ένα νέο πρότυπο διατροφής, προσθέτοντας ακόμα και την εξάσκηση-άθληση. Επιπρόσθετα, μπορείτε να βρείτε μία δευτερεύουσα εργασία που θα σας προσφέρει ηθική ικανοποίηση και έσοδα. Γίνετε πιο καινοτόμοι, χρησιμοποιήστε μεθόδους πρωτοποριακές ώστε να αποκτήσετε χρήμα. Διαπραγματευτείτε τον μισθό σας, δέχεστε μία εύνοια. Οι σχέσεις εργοδότη-εργαζομένου ευνοούνται ιδιαιτέρως. Ο Άρης από τον Τοξότη σας βάζει σε έναν αγώνα επαγγελματικής φρενίτιδας και απογείωσης. Είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, αεικίνητοι και έχετε να περιμένετε εξελίξεις που ίσως σημάνουν μία προαγωγή. Προσέχετε τους εχθρούς και μην έρχεστε σε απευθείας ρήξη, προστατεύστε την φήμη σας. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς αβαντάρει τον επαγγελματικό/εργασιακό τομέα και σημαίνει εξελίξεις πολλά υποσχόμενες. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες σας υπόσχονται πολλά και νέες επαγγελματικές συμφωνίες έρχονται να ανατρέψουν τα πάντα. Η αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Εκσυγχρονιστείτε και δομήστε ένα νεωτεριστικό σύστημα αξιών. Ο έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα στον εργασιακό χώρο, με έναν/μία συνάδελφο σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την ισορροπία, αποφύγετε να εμπλέξετε τους δύο τομείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου