Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Αστρολογική Ατζέντα Σεπτεμβρίου

2/9: Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, στο ζώδιο της Αφροδίτης. Ο λόγος μας γλυκαίνει, εμείς γινόμαστε περισσότερο διπλωμάτες, ακολουθώντας την οδό της συμφιλίωσης και του συμβιβασμού. Δίνουμε περισσότερη έμφαση στην διαπροσωπική επικοινωνία και στις προσωπικές σχέσεις, είμαστε δίκαιοι στην κρίση και πάντοτε βλέπουμε τις δύο πλευρές σε μία αντιδικία. Είμαστε ευεπηρέαστοι στις γνώμες των άλλων αν και ακολουθούμε την οδό της λογικής. Εύνοια δέχονται Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Κριοί και φυσικά Λέοντες και Τοξότες. Οι έχοντες γενέθλια θέση στα προαναφερθέντα ζώδια έχουν εύνοια σε επίπεδο επικοινωνιακό και δημοσίων σχέσεων.


3/9: Ο Ήλιος από την Παρθένο σε τρίγωνο αναδόμησης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Διαθέτουμε δυναμισμό, πείσμα, υπομονή, ανθεκτικότητα και επιθυμούμε να μεταμορφωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο εγώ μέσα από τις στάχτες μας. Ευνοούνται θέματα εργασιακά, επαγγελματικά και οικονομικά. Θετικές εξελίξεις αναμένονται για Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθείς, Καρκίνους, Σκορπιούς και Λέοντες.

5/9: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ερμή, στην Παρθένο. Επιθυμούμε την τελειότητα στις σχέσεις μας, είμαστε συγκρατημένοι και εγκρατείς στον έρωτα, ελέγχουμε τον/την σύντροφό μας και ασκούμε κριτική. Εφόσον είναι δημιουργική και όχι στείρα μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι. Το κακό είναι πως υπεραναλύουμε τα συναισθήματά μας και ψάχνουμε το τέλειο ταίρι. Όμως αυτό υπάρχει; Η λογική ανακτά έδαφος, το συναίσθημα υποχωρεί και οι σχέσεις μας γίνονται πιο εσωστρεφείς. Επίσης, αναζητάμε την αγάπη εμπράκτως μέσα από πράξεις και έργα. Εύνοια δέχονται σε επίπεδο αισθηματικό και οικονομικό Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί.

10/9: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Δία δημιουργούν ένα κοκτέιλ ανάμεικτο. Μπορεί να εκδηλωθούν μεταπτώσεις στην διάθεση, μελαγχολία, φανατισμός, προκλητική συμπεριφορά ή πιθανότητα για νευρώσεις. Μας αρέσει το μαύρο χιούμορ, αυτοσαρκαζόμαστε και σαρκάζουμε τις καταστάσεις. Μπορούμε να γίνουμε κακοποιοί της γλώσσας και πολύ επιθετικοί προκαλώντας αναταραχές στις σχέσεις. Ωστόσο, ο Δίας μας κάνει αισιόδοξους, φιλοσοφημένους, διψάμε για γνώση και έχουμε πολύ δεκτικό μυαλό στις νέες ιδέες. Βάλλονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Εύνοια δέχονται Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι. Οι δε Κριοί και Ζυγοί μπορούν ωστόσο να αποφύγουν τις δυσκολίες και την μαυρίλα της ημέρας.

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σε αντίθεση δημιουργούν ένα κλίμα ευαισθησίας, ρομαντισμού στον έρωτα. Αναζητάμε την τελειότητα στις σχέσεις αλλά αυτή υπάρχει; Έχουμε ανάγκη για ανιδιοτελή αγάπη, χωρίς όρια και μέτρο. Πολλές φορές δημιουργούμε είδωλα στον έρωτα, εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις έτσι στο τέλος μένουμε μετέωροι. Καλό είναι να αποφύγουμε να αφεθούμε σε νέες γνωριμίες προκειμένου να μην πληγωθούμε. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Ταύροι, Ζυγοί, Ιχθείς και Παρθένοι.

11/9: Ήλιος και Κρόνος σε εξάγωνο μεταξύ τους φέρνουν σταθερότητα και παγίωση σε θέματα εργασιακά, επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά. Ιδανική ημέρα για δεσμεύσεις, επισημοποιήσεις και σταθεροποιήσεις. Η τάση μας να ελέγχουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να βάζουμε όρια είναι έμφυτη. Διαθέτουμε υπομονή, επιμονή και σθένος. Εύνοια δέχονται Λέοντες, Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

9/9: Πανσέληνος στους Ιχθείς. Επηρεάζει Ιχθείς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες. Θέματα εργασιακά, υγείας, ανθρωπιστικών οργανώσεων, εκδηλώσεων αλλά και ανιδιοτελούς προσφοράς έρχονται στο προσκήνιο. Ειδικό θέμα θα αναρτηθεί εν καιρώ

13/9: Ο Ερμής από τον Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό φέρνουν νευρικότητα, δημιουργούν ένα κλίμα οξύθυμο, αψύ και κάπως τραχύ. Υπάρχει αδυναμία συγκέντρωσης, μη πρακτικές ιδέες και κάποια εκκεντρικότητα. Προσοχή σε αψιμαχίες, σε καυγάδες αλλά και στην οδήγηση. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

14/9: Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενδυναμώνουν τις σχέσεις, οι οποίες γίνονται ουσιαστικές και εις βάθος. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά, έντονα, δυνατά, δυναμικά και ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο. Διαθέτουμε μαγνητισμό και επιθυμούμε να ασκήσουμε συναισθηματικό έλεγχο μέσα στις σχέσεις μας. Η λογική, ο ρεαλισμός αναδεικνύονται και στις σχέσεις απαιτούμε πράξεις. Εύνοια δέχονται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. Συν τοις άλλοις μπορούν να προκύψουν δυνατές οικονομικές συμφωνίες ή συμμαχίες.

Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη κάνοντάς μας περισσότερο εξωστρεφείς, ζωντανούς, ενεργητικούς, φιλελεύθερους, ανεξάρτητους και πρωτοποριακούς. Η ενέργειά μας απεγκλωβίζεται, αναζητάμε την ουσία της ζωής και των πραγμάτων στην γνώση. Αποκτάμε μία διαφορετική οπτική για την ζωή, πιο φιλοσοφημένη. Η δράση μας είναι ορμητική, ενθουσιώδεις καθώς είμαστε έχουμε κατακτητική διάθεση ενώ μας διακατέχουν αισθήματα θάρρους, τόλμης. Μπορούμε να γίνουμε αδιάκριτοι καθώς δεν έχουμε τακτ. Είμαστε τα αιώνια παιδιά που δεν γηράσκουν ποτέ. Μας ελκύουν τα ελεύθερα πνεύματα, είμαστε αεικίνητοι και πολλές φορές υπερβάλλουμε κάνοντας μεγαλόπνοα σχέδια. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς σηκώστε τα μανίκια ψηλά. Αρχίζει μία ιδιαίτερη απαιτητική περίοδος. Τυχεροί στέκεστε Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι. Τοξότες και Δίδυμοι εντυπωσιάζετε. Παίρνετε σωστές αποφάσεις, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.

16/9: Ο Ερμής συναντάει τον βόρειο δεσμό της Σελήνης στον Ζυγό. Εξελίξεις αναμένονται σε σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως. Η διπλωματία, η επικοινωνία αναδεικνύονται αρετές. Η αναποφασιστικότητα και η έλλειψη θέσης αποτελούν αδυναμία. Ευκαιρία να αναπτύξουμε ομαλή επικοινωνία και να γεφυρώσουμε χάσματα μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες κερδίζετε σε διπλωματία και επικοινωνιακό επίπεδο.

20/9: Σελήνη και Δίας στον Λέοντα. Ευνοείται η οικογενειακή ζωή, οι πολύ προσωπικές μας σχέσεις, οι διασκεδάσεις και η καλοπέραση. Ευκαιρία να χαλαρώσουμε αυτό το Σάββατο συσφίγγοντας τις προσωπικές μας σχέσεις. Τυχεροί; Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι. Καρκίνοι δεν υστερείτε σε χαρά.

21/9: Αφροδίτη και Κρόνος σε εξάγωνο υπόσχονται σταθεροποίηση σε σχέσεις και συνεργασίες. Ιδανική ημέρα για οριστικές αποφάσεις, για δεσμεύσεις και για όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Θέματα εργασιακά, υγείας, οικονομικά και αισθηματικά δέχονται τονωτικές ενέσεις. Εύνοια δέχονται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί αλλά και οι Ζυγοί.

22/9: Ο Άρης από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς προσφέρουν ευαισθησίες και έντονα ρομαντική διάθεση. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός μπορεί να σβήνει σιγά σιγά και να εγκαταλείπουμε. Ο υποκειμενισμός, οι ωραιοποιήσεις, η έλλειψη προσανατολισμού και ευθυκρισίας μπορούν να αποβούν καταστροφικά για τις επαγγελματικές μας φιλοδοξίες. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα βιώσουν ένα αίσθημα ματαιότητας, ανικανοποίητου, διάψευσης ή ψευδαίσθησης. Βάλλονται Ιχθείς, Παρθένοι και ειδικότερα Τοξότες και Δίδυμοι. Προσοχή σε κλοπές, σε απώλειες αντικειμένων ή με τα υδραυλικά στην οικεία σας. Προσέχετε τροφικές δηλητηριάσεις, μολύνσεις, παθήσεις αιματολογικές, δερματολογικές ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

23/9: Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό εγκαινιάζοντας την δική τους γενεθλιακή χρονιά. Μπαίνουμε σε μία φάση επαναπροσδιορισμού κάποιων καταστάσεων στην προσωπική μας ζωή. Από την δράση και την ηγεσία περνάμε στην φάση της συνεργασίες, της ομαδικότητας. Εκφραζόμαστε μέσω της τρυφερότητας, , είμαστε κοινωνικοί, εξαρτημένοι πολλές φορές από τις σχέσεις μας αλλά και τους γύρω μας. Είμαστε ευχάριστοι, ευδιάθετοι και καλλιτέχνες. Αντιπαθούμε τις αντιπαραθέσεις και προσπαθούμε να γεφυρώσουμε τα χάσματα στις σχέσεις. Πολλές φορές εν όψη ενός εμποδίου παραιτούμαστε. Αντιπαθούμε και κουραζόμαστε στην κριτική. Η σύνοδος Αφροδίτης-Σελήνης στην Παρθένο σήμερα εντείνει την επικριτική διάθεση και ίσως φανούμε πιο ευαίσθητοι στην κριτική. Ιδανική ημέρα για τα εργασιακά ζητήματα.

24/9: Νέα σελήνη στον Ζυγό και οι σχέσεις έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Εγκαινιάζεται ένας νέος σεληνιακός μήνας όπου θα μας απασχολήσουν η διπλωματία, οι σχέσεις και οι συναναστροφές μας. Τυχεροί; Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Ειδικό θέμα θα αναρτηθεί εν καιρώ.

25/9: Δίας και Ουρανός σε τρίγωνο ευνοούν τις διασκεδάσεις, το ρίσκο, τον ενθουσιασμό και μας ωθούν να δράσουμε, να βγούμε από το τέλμα. Σε συμμετοχή και ο Άρης. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς εντείνει την ανάγκη μας για διαφωτισμό, για γνώση. Είμαστε περισσότερο πνευματικοί και αρκούμαστε στην αναζήτηση υψηλών ιδανικών. Υπάρχει ήδη άρθρο για την επιρροή του τριγώνου στις Αστρολογικές Αλχημείες. Υδροχόοι και Τοξότες, Δίδυμοι και Ζυγοί, Κριοί και Λέοντες στα καλύτερά σας. Πραγματοποιείτε μεγάλα σας όνειρα. Για να δείτε πως μας επηρεάζει το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς πατήστε εδώ: http://astroalximies.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html

26/9: Σελήνη και Ερμής στον Ζυγό σε σύνοδο. Η επικοινωνία, η λογική και το συναίσθημα ταυτίζονται και εμπλέκονται. Ιδανική ημέρα για ισορροπία στις σχέσεις και για την εξομάλυνση οποιονδήποτε διαφωνιών. Κλείστε συμφωνίες επαγγελματικές που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Τυχεροί; Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι.

28/9: Σελήνη και Κρόνος σε σύνοδο στον Σκορπιό και ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό. Η ημέρα είναι κάπως βαριά, νοσταλγική. Εμείς γινόμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί, ανασφαλείς και δεν αφηνόμαστε στις σχέσεις μας. Μας αρέσει το μαύρο χιούμορ. Είμαστε έντονοι στον λόγο μας, δεν ξεχνάμε εύκολα ούτε το καλό ούτε το κακό. Το καλό ανταποδίδεται ενώ το κακό ανταποδίδεται ως εκδίκηση. Είμαστε μνησίκακοι, χαιρέκακοι και πολεμοχαρείς έτσι εύκολα μπορούν να ανατραπούν οι ισορροπίες στις σχέσεις. Λέοντες και Υδροχόοι έχετε οικογενειακά και επαγγελματικά βάρη. ταύροι και Σκορπιοί οι σχέσεις σας μπαίνουν στην κατάψυξη ή απαιτούν ειλικρίνεια. Η επικοινωνία είναι πιο εσωτερικευμένη, ο νους μας γίνεται δυνατός, διεισδυτικός και περίεργος. Μας ελκύει το μυστήριο, η ίντριγκα ενώ ακολουθούμε τα ένστικτα μας. Επιθυμούμε τον έλεγχο και τον χειρισμό στις σχέσεις μας. Τυχεροί σε επίπεδο επικοινωνιακό και δημοσίων σχέσεων Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθείς, Ταύροι, Καρκίνοι και Ιχθείς.

29/9: Σελήνη και Άρης στον Τοξότη μας κάνουν αεικίνητους, μαχητικούς, νευρικούς, ανυπόμονους, ανήσυχους και εύφλεκτους. Το γενικότερο mood της ημέρας είναι αισιόδοξο, ανάλαφρο, επιπόλαιο. Είμαστε κυκλοθυμικοί και δεν έχουμε αυξημένη ανεκτικότητα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο που κυβερνά, στον Ζυγό. Επιθυμούμε έναν/μία σύντροφο ελκυστικό/ή, είμαστε γοητευτικοί, ρομαντικοί και αγαπάμε τις απολαύσεις, την καλή ζωή, το ωραίο ντύσιμο αλλά και την αμεσότητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Οι σχέσεις γίνονται το Α και το Ω στην ζωή μας. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και οι σχέσεις απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς μας. Αντιπαθούμε τις διαφωνίες, τους καυγάδες και αναζητάμε την ισορροπία, την αρμονία και τον συμβιβασμό. Τυχεροί σε θέματα αισθηματικά και οικονομικά Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες και Τοξότες ή όσοι έχουν γενέθλια Αφροδίτη στα προαναφερθέντα ζώδια.

30/9: Το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Σελήνης-Δία και Ουρανού στα ζώδια της φωτιάς χαρίζει ζωντάνια, ενθουσιασμό, κέφι, εξωστρέφεια, δυνατό γέλιο, χιούμορ, αφθονία, πληθωρικότητα. Τυχεροί; Κριοί, Λέοντες και Τοξότες συν Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου