Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Αστρολογική Ατζέντα Απριλίου

1/4: Ήλιος και Δίας σε τετράγωνο προσφέρουν ένα κλίμα υπερβολής. Ο ενθουσιασμός και το συναίσθημα, η φλόγα και οι ευαισθησίες εμπλέκονται γλυκά και μας ταξιδεύουν σε ένα μονοπάτι ιδανικό. Η αισιοδοξία, ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η ζωτικότητα μας συντροφεύουν. Χαρακτηριστικά της όψης; Η επιπολαιότητα, η έλλειψη τακτ και διπλωματίας. Καλό είναι να προσέχουμε τα λόγια μας αλλά και την συμπεριφορά μας προκειμένου να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις. Προσοχή στις υπερβολές Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Εφόσον βάλουμε το εγώ σε δεύτερο πλάνο και εστιάσουμε στην αγάπη αλλά και στις πολύ προσωπικές μας σχέσεις τότε θα αποκομίσουμε το μέγιστο της εύνοιας.


2-3/4: Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού-Πλούτωνα (ταυ-τετράγωνο εφόσον εμπλέκεται και ο Δίας).Η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία μας κάνει ασυμβίβαστους, αυθεντικούς, ανεξάρτητους και πρωτοπόρους. Ο ιδεαλισμός και η διαίσθηση καλπάζουν ενώ χαρακτηριζόμαστε από ταχύτητα αντίληψης και εξυπνάδα. Καλούμαστε να γίνουμε επινοητικοί, ατενίζοντας ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Ωστόσο, καλούμαστε να ξεπεράσουμε εμμονές, φοβίες, ανασφάλειες που μας αφήνουν στάσιμους στο ίδιο σημείο. Μπορούμε να γίνουμε φανατικοί, απόλυτοι, δογματικοί και να θελήσουμε να επιβληθούμε των άλλων. Καλό είναι να περιορίσουμε τον εγωισμό μας, να ρίξουμε νερό στο κρασί μας και να αναζητήσουμε την οδό του συμβιβασμού. Μπορούμε να μεταμορφωθούμε και να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας. Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες, στον γάμο, στον έρωτα, στην οικογένεια αλλά και στα επαγγελματικά καλούνται να δείξουν οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι. Το πάθος, ο ερωτισμός, οι ζήλιες είναι στο μενού των ημερών.

Ερμής και Κρόνος σε τρίγωνο προάγουν την επικοινωνία, τον διάλογο. Ο συνδυασμός διαίσθησης, ευαισθησίας, ονείρου αλλά και ρεαλισμού μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Είμαστε σοβαροί, μετρημένοι, ορθολογικοί, ρεαλιστές, ψυχροί και συντηρητικοί. Διαθέτουμε τρομερή συγκέντρωση και μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Ευνοούνται σε επαγγελματικό-οικονομικό επίπεδο Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι αλλά και Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι.

4/4: Η Αφροδίτη και ο Βόρειος Δεσμός της σελήνης σε τρίγωνο σημαίνουν νέες αισθηματικές σχέσεις, ιδιαίτερα τυχερές και ενθουσιώδεις. Ευνοείται κάθε συμμαχία είτε επαγγελματική, είτε φιλική είτε οικονομική. Η ορθή επικοινωνία στηρίζει τις σχέσεις, τις δομεί σταθερά και φέρνει ένα πιο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κέρδη και εύνοια σε επίπεδο αισθηματικό-ψυχολογικό και οικονομικό δέχονται Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι αλλά και Λέοντες, Τοξότες, Κριοί.

9/4:Ήλιος και Άρης αντιτίθενται δημιουργώντας εντάσεις, προστριβές στις σχέσεις. Οι εγωιστικές διαθέσεις, το εγώ, ο αυταρχισμός έρχονται σε αντιπαράθεση με το εμείς, την διπλωματία και τον συμβιβασμό. Ο Άρης στον Κριό θέλει να ηγηθεί, να λάμψει και να πρωτοστατήσει ενώ ο Άρης στον Ζυγό θέλει τον συμβιβασμό και την διαλλακτικότητα. Είμαστε υπερβολικοί, αντιδραστικοί, ανυπόμονοι και γινόμαστε επιθετικοί, εριστικοί αλλά και βίαιοι. Πολλές φορές αδιαφορούμε για το συναίσθημα των άλλων και αυτό μπορεί να αποτελέσει αγκαθάκι στις σχέσεις. Ο ερωτισμός, η σεξουαλικότητα, το πάθος και το σεξ δεν λείπουν. Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σας ζωή Κριοί-Ζυγοί. Δυσκολίες σε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά.

12/4: Αφροδίτη και Ποσειδώνας στους Ιχθείς σε σύνοδο μας καλούν να είμαστε προσεκτικοί σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων αλλά και στον έρωτα. Άτομα μπορεί να μας τάξουν λαγούς με πετραχήλια και εμείς να πέσουμε θύματα τους. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος κλοπών πορτοφολιών αλλά και αντικειμένων. Καλό είναι να μην εξαρτόμαστε από ανθρώπους αλλά και από το χρήμα. Αναζητάμε την τέλεια αγάπη αλλά μένουμε μόνιμα ανικανοποίητοι. Η ανάγκη μας να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε είναι διάχυτη ενώ η ενασχόληση μας με την τέχνη και την προσφορά αποτελεί γαλήνη της ψυχής μας. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Δίδυμοι, Τοξότες, παρθένοι και Ιχθείς. Οι μεν πρώτοι δύο σε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά ενώ οι άλλοι σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, συμβίωσης ή γάμου. Αποφύγετε να δανείσετε αλλά και να δανειστείτε.

14/4: Ερμής και Δίας σε τετράγωνο μας κάνουν πομπώδεις, υπερβολικούς στις εκφράσεις, στην ομιλία και στον διάλογο. Είμαστε αισιόδοξοι, περιχαρείς, κεφάτοι, αρεσκόμαστε στο χιούμορ αλλά λόγω επιπολαιότητας, φτωχής κρίσης και έλλειψης κατανόησης μπορούμε εύκολα να παρεξηγηθούμε. Αποφεύγοντας τις ακραίες απόψεις αλλά και τις γενικεύσεις μπορούμε να ξεχωρίσουμε για τις ιδέες μας. Προσέχετε στην οδήγηση αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο φανείτε Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

15/5: Πανσέληνος και Ολική έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό σε συνδυασμό με ένα ταυ-τετράγωνο Ερμή-Ουρανού-Πλούτωνα. Αναμένονται αλλαγές, ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάποιες σχέσεις θα περάσουν μέσα από ένα κρας-τεστ ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε για άτομα που είχατε γνωρίσει παλαιότερα. Ο αυθορμητισμός, η ταχύτητα έκφρασης και η ξεροκεφαλιά μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και αναταραχές στις σχέσεις σας. Αναζητώντας τον διανοητικό διαφωτισμό, την πνευματικότητα, την πρόοδο, την καινοτομία και την επινοητικότητα έχουμε να αναμένουμε πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο δημιουργίας συμμαχιών-συμφωνιών. Εάν αποφύγουμε τις εμμονές, τις νευρώσεις, τις φοβίες μπορούμε να εξελιχτούμε ένα στάδιο πιο πέρα. Έχουμε έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ψυχολογικές μεταπτώσεις, μελαγχολία και καλούμαστε να σταθεροποιηθούμε. Αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ και αυτοσαρκαζόμαστε ενώ διαθέτουμε τρομερή ικανότητα συγκέντρωσης. Πιθανές κρίσεις σε σχέσεις και συνεργασίες για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

16/4: Ερμής και Άρης σε αντίθεση μιλούν για εριστικότητα, νευρικότητα, χαμηλή ανεκτικότητα αλλά και για κυκλοθυμία. Είμαστε σοκαριστικοί, σαρκαστικοί ενώ εργαζόμαστε ακατάπαυστα με αποτέλεσμα την διανοητική εξουθένωση. Η ευθύτητα και η ειλικρίνεια μπορούν να μας κάνουν χειμαρρώδεις έτσι πολλές φορές θα μας παρεξηγήσουν για όσα πούμε. Χαρακτηριστικό των ημερών είναι οι αψιμαχίες, οι λογομαχίες και οι καυγάδες. χρειάζεται να αναδείξουμε την έννοια του συμβιβασμού και της διαλλακτικότητας ώστε να εξασφαλίσουμε ένα πιο ήπιο κλίμα. Πιο προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

18/4: Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε τρίγωνο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι όψεις διευκολύνουν την αισθηματική μας ζωή, υπόσχονται καλοτυχία, εύνοια αλλά και συναισθηματική αρμονία. Πάγιο αποτελεί το αίτημα της ανάπτυξης μέσω της αγάπης. Είμαστε θερμοί, εγκάρδιοι, γοητευτικοί, κοινωνικοί, φιλόξενοι και πρόσχαροι. Η γενναιοδωρία αποτελεί ένα ατού της ημέρας ενώ παράλληλα μπορούν να δημιουργηθούν ιδιαίτερα δυνατές-ισχυρές και βαθιές ενώσεις. Ο ερωτισμός, το πάθος, η σεξουαλικότητα ανεβάζουν το θερμόμετρο και έχουμε την δυνατότητα να εξομαλύνουμε τις όποιες ρήξεις έχουν δημιουργηθεί μέσα στον μήνα. Ευνοούνται οι οικονομικές ενώσεις και σίγουρα θα προκύψουν νέοι οικονομικοί συνεταιρισμοί. Τυχεροί; Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι αλλά και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι.

20-21/4: Ταυ τετράγωνο Δία-Ουρανού-Πλούτωνα. Αποτελεί μία όψη που επιδρά σε παγκόσμιο επίπεδο και ευθύνεται για την οικονομική κρίση. Η απώλεια, η εξαθλίωση, η φτώχεια και η αποσύνθεση έχουν φτάσει στο απόγειό τους. Ο μεταρρυθμιστής Πλούτωνας συναντάει τον Δία και επιτάσσει αλλαγές στο νομοθετικό σύστημα κάθε χώρας. Εφόσον καταπολεμήσουμε τις αδυναμίες, την φθορά, τις ατέλειες και την ανεπάρκεια του καπιταλιστικού συστήματος τότε θα οδηγηθούμε σε μία νέα εποχή που θα μας εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον. Η τάση μας να υπερβούμε το προβλεπόμενο είναι έντονη και θέλουμε να ανακαλύψουμε νέους ορίζοντες. Οι αλλαγές είναι ακραίες, ριζικές και συμβαίνουν εντελώς αναπάντεχα και ξαφνικά. Εμείς πάλι καλούμαστε να γίνουμε επινοητικοί και να απαλλαγούμε από εμμονές και φοβίες.

22-23/4: Ταυ-τετράγωνο Άρη-Ουρανού-Πλούτωνα δεν υπόσχονται σταθερότητα αλλά ρευστότητα, νευρικότητα και κυκλοθυμία. Η θέληση μας ισχυρότατη, το εγώ μας υπέρμετρο, η ανάγκη για ικανοποίηση των προσωπικών μας θέλω υπερβαίνει τον μέσο όρο και αυτό προκαλεί τάσεις διάλυσης και αναρχία. Εφόσον περιορίσουμε το πείσμα, τον εγωισμό, την επαναστατική διάθεση και την εριστικότητα θα καταφέρουμε να οργανωθούμε ατομικά και να εκφράσουμε και την ατομικότητά μας. Ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός μας συνεπαίρνουν. Έντονη είναι η ροπή στα ατυχήματα, στα κοψίματα, στα καψίματα με την φωτιά αλλά και σε κοψίματα από μεταλλικά αντικείμενα. Πολλές φορές κρύβουμε μέσα μας δηλητηριασμένα συναισθήματα και οργή έτσι μπορεί να έχουμε βίαια ξεσπάσματα και επιθετική συμπεριφορά. Ο απολυταρχισμός, η αυταρχικότητα και ο φανατισμός είναι αρνητικές εκφάνσεις του σχηματισμού και δημιουργούν ρήξεις. Μοιραίες ενώσεις, ξαφνικές ενώσεις, αναπάντεχοι χωρισμοί είναι στο μενού των ημερών. Στην σεξουαλική επαφή μπορούμε να πειραματιστούμε, να αναζητήσουμε το extreme ενώ εκφράζοντας το πάθος και την ζήλια μας μπορούμε να δημιουργήσουμε πολύ έντονα σκηνικά. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι προσέχετε σε σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως.

25/4: Αφροδίτη και Κρόνος σε τρίγωνο υπόσχονται σταθερότητα και παγίωση για θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Ιδανικό διάστημα για σταθεροποίηση σχεδίων, ενώσεων συναισθηματικών και οικονομικών. Η συναισθηματική μας ζωή ευνοείται και μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μακροβιότητα στις σχέσεις μας. Είμαστε σταθεροί, συγκροτημένοι και εκφράζουμε την αγάπη μας μέσω των πράξεων. Η στοργικότητα, η αγάπη και η τρυφερότητα εκφράζονται με μέτρο. Η αξιοπρέπεια και το ήθος παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή. Εύνοια δέχονται Σκορπιοί, Ιχθείς και Καρκίνοι ενώ δεν υστερούν και Ταύροι, Παρθένοι ή Αιγόκεροι.

27/4: Ο Ήλιος από τον Ταύρο σε συνδυαστικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοούν την καλλιτεχνική δράση. Αναζητάμε την ασφάλεια και την σταθερότητα μέσα στις σχέσεις μας αλλά επιθυμούμε και την τρυφερότητα. Οι ευαισθησίες, το ρομάντζο και το συναίσθημα εκφράζονται δεόντως και γονιμοποιούν την καρδιά μας όπως η μέλισσα τη γύρη. Στρεφόμαστε πιο πολύ στην πνευματική διάσταση της ζωής και μας έλκει το μεταφυσικό. Αναζητάμε την συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια ή σταθερότητα ενώ παράλληλα είμαστε έτοιμοι να αφεθούμε στο όνειρό μας. Εύνοια δέχονται Ταύροι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Παρθένοι και Καρκίνοι-Αιγόκεροι.

29-30/4: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σε εξάγωνο με τον Κρόνο ευνοούν την επικοινωνία. Είμαστε πιο πρακτικοί, πιο αργοί στην αντίληψη, πιο μεθοδικοί και συνεπείς που μπορούμε να φέρουμε εις πέρας μεγάλο φόρτο εργασίας. Διαθέτουμε καλή μνήμη, δεν αλλάζουμε εύκολα τις ιδέες μας και τις αντιλήψεις μας έτσι χρειάζεται να αναδείξουμε την στωικότητα ώστε να ενστερνιζομαστε τις απόψεις των άλλων. Ευνοούνται οι επαγγελματικές εκκινήσεις αλλά και οι οικονομικές συμμαχίες. Εύνοια δέχονται Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί αλλά και Παρθένοι-Ιχθείς.

Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο φέρνει αλλαγές σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Οι θετικές γωνίες με τους Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Δία φέρνουν τις αλλαγές στην ζωή μας με τρόπο εύκολο, χωρίς αντιθέσεις και εκρηκτικά σκηνικά.

Υ.Γ: Ο Μήνας Απρίλιος αποτελείται από τρία σημαντικά σημεία. Α)Την Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό Β) Από την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο και Γ) Από τον μεγάλο σταυρό στα παρορμητικά ζώδια. Οι αλλαγές είναι προ των πυλών, ας τις υποδεχτούμε!!! Καλό μήνα σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου