Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και Προβλέψεις

Την Τρίτη (Μ.Τρίτη) 15 Απριλίου και ώρα 10:45 το πρωί σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, σεληνιακή και ολική στο ζώδιο του Ζυγού. Τι σημαίνει αυτό; Πως φέρνει έντονη συναισθηματική φόρτιση αλλά και αλλαγές μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμούς και ενώσεις. Ο Ζυγός συμβολίζει την συναισθηματική εξάρτηση, είναι ειρηνικός αλλά και αρκετά κριτικός. Μεγάλο του ατού είναι η διπλωματία αλλά υστερεί σε ειλικρίνεια καθώς δεν θέλει να πικράνει κανέναν. Επιδιώκοντας την ισορροπία και την αρμονία δύσκολα θα έρθει σε άμεση αντιπαράθεση. Το όλο νόημα της πανσελήνου-ολικής έκλειψης στον Ζυγό ωστόσο ανατρέπεται καθώς οι σχηματισμοί κάθε άλλο παρά την διπλωματία και την ειρήνη επιτρέπουν να ανακάμψει.
-Ο ωροσκόπος της έκλειψης ανατέλλει στην 4 μοίρα του Καρκίνου έτσι κυβερνήτης αποτελεί η Σελήνη, η οποία σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό της σελήνης μιλά για εξελίξεις μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες, ενώσεις αλλά και μέσα στον γάμο. Μπορούμε να εξελιχθούμε μέσω της συνεργασίας, της δοτικότητας και της διπλωματίας. εκεί είναι το δύσκολο. Το εύκολο κομμάτι αποτελεί η έμφαση στο εγώ μας, στην ύπαρξή μας (Ήλιος-Νότιος Δεσμός της σελήνης στον Κριό). Ο ωροσκόπος στον Καρκίνο σημαίνει πως θέματα οικογένειας, πολύ προσωπικών σχέσεων και ακίνητης περιουσίας θα μας απασχολήσουν άμεσα. Η Σελήνη ευρισκόμενη στον 5 οίκο σημαίνει πως υπάρχουν αλλαγές σε θέματα έρωτα, δημιουργικών πλάνων, επιχειρηματικών σχεδίων αλλά και αισθηματικών σχέσεων. Η έκλειψη στον άξονα 5-11 μιλάει για αλλαγές και ανακατατάξεις μέσα σε θέματα φιλίας αλλά και ένταξης μας σε ομάδες και συλλόγους.


-Κυβερνήτης 5 οίκου (ακμή στον Ζυγό) είναι η Αφροδίτη, η οποία σε θέση έξαρσης (Ιχθείς) μιλάει για τρυφερότητα και ευαισθησίες που ξεπερνούν την σφαίρα του φυσικού (συμμετέχει ο Ποσειδώνας σε στενή σύνοδο). Στις αισθηματικές υποθέσεις χρειάζεται να κινητοποιήσουμε την λογική ώστε να μην εξαπατηθούμε και να μην πέσουμε θύματα του ίδιου μας του εαυτού. Η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να μας οδηγήσει στην απογοήτευση. Καλό είναι να μην αφήσουμε την καρδιά μας από την πρώτη στιγμή εκτεθειμένη. Προσοχή χρειάζεται και σε οικονομικές συμφωνίες ή σε οικονομικούς συνεταιρισμούς καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος κλοπών, απωλειών ή εξαπάτησης.
-Η Αφροδίτη στο μεσουράνημα μιλάει για γυναικεία πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο μέσα στον Απρίλη και στην διάρκεια των εκλείψεων. Καθώς όμως ο Ποσειδώνας φλερτάρει με το μεσουράνημα χρειάζεται προσοχή σε θέματα σκανδάλων και παρασκηνίου. Οτιδήποτε άπτεται της τέχνης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

-Ο Άρης στον Ζυγό και μάλιστα ανάδρομος στην ακμή 4 οίκου μιλάει για εντάσεις στο εσωτερικό της χώρας και γενικότερα στα κόμματα αντιπολίτευσης. Οι έννοιες της πατρίδας και γενικότερα οι αξίες που σχετίζονται με την πατρίδα και τον θεσμό της οικογένειας περνάνε έντονη κρίση. Εντάσεις αναμένονται και στον πολιτικό χώρο και στον σχηματισμό της κυβέρνησης. Μήπως ο Απρίλης και η έκλειψη αποτελούν τον πρόδρομο εκλογών ή ενός μετασχηματισμού;

-Ο ρόλος του Ερμή: Ερμής και Ουρανός σε απόλυτη ιδιομοιρία σχηματίζουν ένα ταυ-τετράγωνο που μπορεί να υπολογιστεί και ως σταυρός. Ερμής, Ουρανός, Δίας, Πλούτωνας και Άρης σε εμπλοκή μιλούν για επιθετική συμπεριφορά, για έλλειψη ανοχής, για εκφράσεις παρορμητικές. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Θα ειπωθούν πολλά πράγματα, θα μας πληγώσουν, θα μας πικράνουν και αυτό θα δημιουργήσει μία έντονη ψυχολογική φόρτιση. Κρυμμένα μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια και θα μας προκαλέσουν τρόμο, φόβο και έκπληξη. Καλούμαστε να καταπολεμήσουμε φοβίες και εμμονές ώστε να οδηγηθούμε στην εξιλέωση και στον διανοητικό διαφωτισμό. Ξεπερνώντας τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος μπορούμε να προοδεύσουμε. Καλούμαστε να γίνουμε επινοητικοί και εφευρετικοί. Προσοχή χρειάζεται σε ατυχήματα, στην οδήγηση ενώ αναμένονται προβλήματα στις επικοινωνίες και στις μεταφορές. Αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ και μπορούμε να γίνουμε σαρκαστικοί.

-Κυβερνήτης του 7; Ο Κρόνος, ανάδρομος στον Σκορπιό σε σύνοδο με το βέρτεξ μιλάει για ένα πάγωμα στις σχέσεις. Η έλλειψη συναισθήματος και το ξαφνικό πάγωμα μπορούν να προκαλέσουν απώλειες και συρρίκνωση του κοινωνικού μας κύκλου. Οι αλλαγές είναι προ των πυλών, οι ισορροπίες πολύ λεπτές έτσι καλούμαστε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ώστε να αποφύγουμε απώλειες. Έχουμε να κάνουμε με μία ισχυρή ενεργειακά έκλειψη, η οποία προκαλεί αναταραχή στις σχέσεις, φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις και αλλαγή πλεύσης σχεδίων. Θα δημιουργηθούν ενώσεις άκρως αντισυμβατικές που στηρίζονται στο συμφέρον πολλές φορές για αυτό πρέπει να είμαστε ειλικρινείς καθώς η ειλικρίνεια αποτελεί το θεμέλιο των σχέσεων.

Έκλειψη & Κριός: Αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται στον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι αποχωρούν από την ζωή σας (με τον πιο επεισοδιακό τρόπο) κάτι που ταράζει την ψυχολογία σας και την ψυχοσύνθεσή σας. Από την άλλη πλευρά νέοι άνθρωποι εισβάλουν στη ζωή σας και έρχονται για να μείνουν με απώτερο σκοπό την εξέλιξή σας ένα βήμα παραπέρα. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στον επαγγελματικό τομέα καθώς παίζονται παιχνίδια εξουσίας και αυτό ενδεχομένως να στιγματίσει την δημόσια εικόνα σας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και εσείς πρέπει να επιδείξετε ένα πιο διαλλακτικό προφίλ. Εξελίξεις αναμένονται και σε θέματα οικογένειας ή σε πολύ κοντινές σχέσεις, ας ελπίσουμε τα αποτελέσματα της έκλειψης να είναι θετικά και οι όποιες αντιθέσεις να εξομαλυνθούν. Η αισθηματική σας ζωή χαρακτηρίζεται από ρευστότητα, κάποιοι θα επισυνάψετε μία πολύ ενδιαφέρουσα σχέση για την οποία θα αποφανθείτε λίγο καιρό αργότερα. Εάν πάλι είχατε μία σχέση φθαρμένη σίγουρα φτάνει στο τέλος της, προσέχετε ωστόσο μην πάρετε παρορμητική απόφαση.

Έκλειψη & Ταύρος: Ρευστότητα και εκνευρισμός επικρατούν στον εργασιακό χώρο. Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές και ανακατατάξεις, οι οποίες σας πνίγουν και αυτό μπορεί να προκαλέσει εσωστρέφεια και κρίση άγχους ή το άγχος μπορεί να εκδηλωθεί ψυχοσωματικά. Προσέχετε τη σχέση σας με συνεργάτες και συναδέλφους ενώ καλό είναι να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας καθώς μπορεί να έρθει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα υγείας που θα πρέπει να ελεγχθεί. Πιθανώς να κάνετε μία αλλαγή στον χώρο εργασίας σας ή να αλλάξετε συναδελφικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε στέγη εργασίας αλλά και αντικείμενο. Αρχίστε ένα πρόγραμμα άθλησης, ασκηθείτε και αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, το σύμπαν σας καλεί να γίνεται πιο υγιείς. Αφουγραστείτε τις ανάγκες του σώματος και της ψυχής σας. Πιθανά προβλήματα στον ύπνο, άγχος και εσωτερική αγωνία για διάφορα θέματα σας καλούν να διασφαλίζετε περισσότερες ώρες ανάπαυσης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει στην ζωή σας με τρόπο επεισοδιακό και προκαλεί έντονο στρεσάρισμα. Ευτυχώς μέσα από την επικοινωνία, τον διάλογο αλλά και μέσα από ένα μεγάλο ταξίδι μπορείτε να αποδράσετε. Επιτυχία αναμένεται σε σπουδές και σίγουρα σχεδιάζετε μετακινήσεις, ταξίδια ή περαιτέρω σπουδές. Μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και προκαλούν σοκ ή συνειδητοποιήσεις.

Έκλειψη & Δίδυμος: Αλλαγές αναμένονται στην ερωτική σας ζωή αλλά και στις αισθηματικές υποθέσεις. Η έκλειψη φέρνει έντονη ψυχολογική φόρτιση για αυτό φροντίστε μην δημιουργηθεί κάποιο ρήγμα στην σχέση σας με τον/την σύντροφό σας. Παρόλα αυτά μακροπρόθεσμα η όλη αυτή αναστάτωση θα σας φέρει πιο κοντά και θα ενδυναμώσει την ένωσή σας. Οι αναθεωρήσεις σε αυτόν τον τομέα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και είναι θετικές. Σταδιακά μπαίνετε σε μία φάση έντονης κινητικότητας-δραστηριοποίησης και αυτό σας βγάζει από τον λήθαργο. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο ενώ οι γονείς έχετε χαρμόσυνα νέα από τα παιδιά σας. Οι αδέσμευτοι θα πραγματοποιήσετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σχέση που θα σας ξεσηκώσει, Οι δε, δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε τον έρωτά σας. Γίνεστε πιο αισιόδοξοι και αντικρίζετε το μέλλον με έναν θετικότερο τρόπο, κάτι που σας κάνει πιο θελκτικούς και αρεστούς. Αυξάνεται η κοινωνικότητα, η δημοτικότητα και η φήμη σας. Μία ανατροπή αναμένεται σε μία φιλική σχέση, η τυχόν παράξενη συμπεριφορά του φίλους σας ή της φίλης σας μπορεί να σας αιφνιδιάσει. Μην αντιδράσετε απότομα με την σειρά σας, περιορίστε την παρόρμησή σας. Νέες καταστάσεις και προοπτικές ανοίγονται μέσα από την ενασχόλησή σας με τα κοινά ενώ δεν αποκλείεται κάποιο φιλικό πρόσωπο να σας στηρίξει. Κάποια έκτακτα έξοδα είναι πιθανά αλλά μακροπρόθεσμα ο ισολογισμός θα κλείσει πλεονασματικός.

Έκλειψη & Καρκίνος: Η έκλειψη σελήνης στον Ζυγό προκαλεί έντονη ψυχολογική φόρτιση, φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα ή και καταπιεσμένα συναισθήματα που σκάνε σαν βόμβα και όλο αυτό ανατρέπει τις ισορροπίες στη ζωή σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν ενδοοικογενειακές εντάσεις αλλά και αλλαγές ή ανακατατάξεις, κάτι που σας φορτίζει μιας και η οικογένεια αποτελεί την φωλιά σας. Αλλαγές αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα ενώ θα χρειαστεί να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ των δύο τομέων ώστε να μην υπάρχουν κόντρες, ίντριγκες, παρεξηγήσεις αλλά και αναστάτωση. Θέματα ακίνητης περιουσίας ή κληρονομικά-οικονομικά δέχονται αλλαγές. Επαγγελματικά αναμένονται κάποιες ανατροπές και αυτό ίσως σας αγχώσει. Κινηθείτε ευέλικτα, φανείτε έξυπνοι και μην μπλοκάρεστε στα συναισθήματά σας ώστε να έχετε λιγότερες απώλειες. Σχέσεις, συνεργασίες αλλά και η αισθηματική σας ζωή περνάνε κρίση και το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό. Πιθανώς να εισπράξετε αυστηρή κριτική ή κάποια σκληρά λόγια. Οι έχοντες μία μόνιμη αισθηματική σχέση φροντίστε για την αρμονία της καθώς μπορεί εύκολα να έρθει ο πάγος. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στον έρωτα αλλά μην βάζετε το χέρι σας στην φωτιά για ένα νέο πρόσωπο, αφήστε τον χρόνο να αποδείξει την αξία του. Πιθανή μία μετακόμιση ή μια αλλαγή χώρου κατοικίας (ίσως και ανακαίνιση). Αλλαγή χώρου εργασίας, ανακαίνιση αλλά και μεταφορά της εργασίας σε κατ οίκων. Αλλαγές στις επαγγελματικές σχέσεις-συνεργασίες.

Έκλειψη & Λέων: Η έκλειψη σας βάζει σε μία επικοινωνιακή παραζάλη και σε έναν επικοινωνιακό παροξυσμό. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, ο τρόπος έκφρασης σας αλλά και οι ιδέες σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να αλλάξετε το μεταφορικό σας όχημα ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να πάρετε δίπλωμα οδήγησης. Στο μενού της έκλειψης μία μετακίνηση, μία αλλαγή για λόγους εργασιακούς ή για έναν έρωτα. Πιθανώς να βρείτε μία εργασία κάπου αλλού ή σε κάποια άλλη πόλη. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας με περαιτέρω ειδίκευση ή με ένα μεταπτυχιακό. Σε κάθε περίπτωση αφυπνίζεστε και σχεδιάζετε το μέλλον με αισιοδοξία και θάρρος. Αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται σε στενές συγγενικές σχέσεις ή σε αδελφικές σχέσεις. Ο έρωτας πιθανώς να κρύβεται σε ένα ταξίδι, σε μία μετακίνηση. Συνδυάστε τα εργασιακά ταξίδια με αναψυχή και διασκέδαση. Περνάτε σε μία φάση ευρείας δικτύωσης και κοινωνικοποίησης, επιθυμείτε να διαδώσετε τις ιδέες σας αλλά και να γίνετε πιο αποδεκτοί από τους άλλους. Η διπλωματία και η ευελιξία απόψεων έχουν να σας προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό-οικονομικό επίπεδο.

Έκλειψη και Παρθένος: Η έκλειψη στον Ζυγό φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στον οικονομικό τομέα. Σίγουρα έχετε υποστεί αλλαγές στο εισόδημά σας αλλά μπαίνετε σε μία διαδικασία αναζήτησης εναλλακτικών πηγών εσόδων. Πιθανώς να αλλάξει η σχέση εργαζομένου-εργοδότη για αυτό να είστε σε εγρήγορση ώστε να επωφεληθείτε τυχόν εύνοιας και να προστατευτείτε στην αντίθετη περίπτωση. Η ψυχολογία σας περνάει σκαμπανεβάσματα για αυτό πρέπει να είστε λιγότερο καυστικοί ή επιθετικοί-επικριτικοί. Παρόλα αυτά ο ερωτισμός καλά κρατεί, έχετε ιδιαίτερα έντονη σεξουαλική διάθεση και αυτό μπορεί να αναθερμάνει την αισθηματική σας ζωή. Περιορίστε τον εγωισμό, τις παρορμήσεις και διασφαλίστε την αρμονία στις σχέσεις σας. Πιθανώς κάποια θέματα σχετικά με κληρονομιές, εφορίες, δάνεια ή διατροφές να ρυθμίζονται με έναν τρόπο ευνοϊκό και ανατρεπτικό. Φυσικά, η σεξουαλική σας ζωή γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και είστε έτοιμοι να απολαύσετε τον έρωτα. Παρόλα αυτά προσέχετε τυχόν μολύνσεις ή παθήσεις (μεταδιδόμενα νοσήματα). Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται μέσα από φιλίες ή από ομοϊδεάτες για αυτό καλό είναι να εμπιστευτείτε τα φιλικά σας πρόσωπα. Ένας στόχος, ένα όνειρο ζωής φαίνεται πως υλοποιείται και αυτό σας γεμίζει με ενθουσιασμό. Είστε δημιουργικοί και μέσα από την θετικότητα σας μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Βρείτε ένα δημιουργικό χόμπι, μία ασχολία και διοχετεύστε την ενέργειά σας. Ο έρωτας είναι ανατρεπτικός αλλά και ιδιαίτερα βαθύς. Μην διεκδικήσετε μία αύξηση μισθού.

Έκλειψη & Ζυγός: Η έκλειψη σχηματίζεται στο ζώδιο σας και αυτό σας καθιστά πρωταγωνιστές. Το θέμα είναι: επιλέγετε το εγώ ή το εμείς; Μπαίνετε σε μία φάση όπου ενδιαφέρεστε για τις ανάγκες σας, για τις επιθυμίες σας, για τα θέλω σας και αυτό έρχεται σε κόντρα με την φύση σας καθώς ενδιαφέρεστε για τους άλλους. Αλλαγές αναμένονται στην προσωπική σας ζωή, κάποιες ανακατατάξεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες είναι ένα πιθανό σενάριο. Πολλοί θα ξαφνιαστείτε από την συμπεριφορά των γύρω σας, η οποία θα είναι αλλοπρόσαλλη και απρόβλεπτη. Από την άλλη πλευρά θα εκπλήξετε και εσείς τους άλλους με τον άλλο σας εαυτό. Η περίοδος χαρακτηρίζεται από ρευστότητα και δεν ευνοούνται οι οριστικές αποφάσεις ή οι δεσμεύσεις. Εάν έχετε μία μακροχρόνια σχέση ενδιαφερθείτε για την ανανέωσή της μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για τα καλύτερα καθώς ο φτερωτός Θεός θα σας χτυπήσει την πόρτα λείαν συντόμως. αποφύγετε επεμβάσεις και αισθητικές παρεμβάσεις. Στο μενού της έκλειψης γενικότερες αναθεωρήσεις στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες και συντροφική ζωή. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στην δουλειά και στον επαγγελματικό σας χώρο ενώ προβλέπονται οικογενειακά προβλήματα, κάποιες προστριβές μέσα στον οικογενειακό χώρο. Αγορές και πωλήσεις ακινήτων δεν προχωρούν παρακάτω, έχει μπει φρένο. Αλλάζετε εσείς, αλλάζουν οι άλλοι απέναντί σας, αλλάζετε στάση και πορεία ζωής. Θέλετε να δράσετε, να ηγηθείτε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να εξελιχτείτε είτε ατομικά είτε ομαδικά.

Έκλειψη & Σκορπιός: Η έκλειψη σελήνης στον Ζυγό συμβολίζει για εσάς έναν αθέατο τομέα και αυτό σας βάζει στην διαδικασία κλεισίματος ενός κύκλου στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Η ψυχολογία σας είναι εύθραυστη και μπορεί να είστε ιδιαίτερα κυκλοθυμικοί ή ευαίσθητοι. Ακούστε το υποσυνείδητό σας και τι έχει να σας πει η ψυχή σας ώστε να μην νιώθετε πιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι. Ο συνδυασμός έκλειψης και ανάδρομου Άρη σας κάνει απόμακρους, ψυχρούς ή σας αναγκάζει να κινηθείτε παρασκηνιακά (στις μύτες των ποδιών σας) ώστε να μην δώσετε στόχο ή λαβές για σχόλια. Εξασφαλίστε ώρες για ξεκούραση, φροντίστε το σώμα σας και ασχοληθείτε με την υγεία σας. Αλλαγές αναμένονται και στον εργασιακό χώρο ή στην καθημερινότητά σας αλλά και σε σχέση με συνεργάτες ή με ανθρώπους που συναναστρέφεστε επί καθημερινής βάσεως. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που σας φθονούν και πρέπει να προσέχετε μην τυχόν εκτεθείτε σε εχθρούς που θέλουν να πλήξουν το γόητρό σας. Αλλάζετε εσείς μέσα σας, αλλάζετε εικόνα για τα πράγματα αλλά και για τις καταστάσεις γύρω σας. Μπορείτε να απαλλαγείτε από τοξίνες, ουσίες, από το τσιγάρο ή από οτιδήποτε βαραίνει την υγεία σας και την ψυχική σας διάθεση. Μέσα από τον διάλογο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις σας μπορείτε να αλλάξετε το αρνητικό κλίμα. τα τελευταία χρόνια ο λόγος σας έχει δύναμη, επωφεληθείτε αυτού του χαρίσματος και περιορίστε στο ελάχιστο τυχόν απώλειες σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό κρύβει χαρές. Έρωτας με χιλιομετρική απόσταση ή ηλικιακή διαφορά στο μενού της έκλειψης.

Έκλειψη & Τοξότης: Η έκλειψη φέρνει αλλαγές στον φιλικό σας κύκλο. Χρειάζεται να προσέξετε την παρόρμησή σας, τον ενθουσιασμό που σας κατατρέχει καθώς από κάποιες λάθος κινήσεις ενδέχεται να έχετε απώλειες σχέσεων. Αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται και σε σχέση με συνεργάτες ή ομοϊδεάτες ή με ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοιες αντιλήψεις με τις δικές σας. Ωστόσο, μέσα από αυτό το ξεκαθάρισμα μπορείτε να καταλάβετε που κρύβεται η ποιότητα έτσι καλό είναι να αφήσετε τους μη ποιοτικούς ανθρώπους στο παρελθόν. Μπαίνετε σε μία φάση αφύπνισης και σχεδιάζετε το μέλλον σας. Κάτι είχε κολλήσει τους προηγούμενους μήνες αλλά τώρα φαίνεται πως ξαναπαίρνετε τα ηνία και θέλετε να εξελιχτείτε στην επαγγελματική σας ζωή. Αναμένονται αλλαγές και ανακατατάξεις στον κοινωνικό σας κύκλο, επωφεληθείτε και δικτυωθείτε. Ο έρωτας είναι στο μενού της έκλειψης και υπόσχεται μία σχέση εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα. Έφτασε η στιγμή που είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε και να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας βαραίνει ψυχολογικά. Σύντομα θα βρείτε το χαμόγελό σας και θα αναδείξετε το δημιουργικό σας ταπεραμέντο. Βαδίζετε σε ένα μονοπάτι ιδιαίτερα ερωτικό, έχετε έντονη σεξουαλικότητα και δυνατές επιθυμίες κάτι που σας κάνει λάγνους και ακαταμάχητους. Στην συντροφική σας ζωή μπορείτε να αναζητήσετε την ουσιαστική ένωση και το ψυχικό δέσιμο. Αναμένονται έξοδα για ικανοποίηση των προσωπικών σας θέλω και επιθυμιών, μην βγείτε εκτός προυπολογισμού.

Έκλειψη & Αιγόκερως: Η έκλειψη σελήνης στον Ζυγό φέρνει ρευστότητα στον επαγγελματικό χώρο αλλά και αλλαγές που μάλιστα έρχονται εντελώς αναπάντεχα και απρόσκλητα. Πιθανώς να αλλάζετε χώρο εργασίας ή αντικείμενο εργασίας. Ενδέχεται να ανατρέπονται κάποιες συνεργασίες ή να αποχωρεί ένα μέλος από τον χώρο που εργάζεστε. Αυτομάτως μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και αυτό θα περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο σας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την εργασία από το σπίτι. Εκτός αυτού έρχεστε αντιμέτωποι και με αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια. Πιθανώς μία ανακαίνιση ή μία μετακόμιση. Ο κοινωνικός σας κύκλος αυξάνεται, εσείς γίνεστε πιο δημοφιλείς και προτιμητέοι έναντι άλλων με αποτέλεσμα να υπερέχετε σε δύναμη και αξία. Μέσα από το σπίτι, μέσα από την οικογένεια προδιαγράφεται μία νέα κατάσταση, η οποία προκύπτει εντελώς ξαφνικά. Δεν αποκλείεται να πωλήσετε ένα ακίνητο ή να αγοράσετε ένα άλλο με τρόπο επικερδή. Χρειάζεται να αντικρίσετε τις φοβίες σας, τις ανασφάλειες σας και να τις διώξετε. Αυτό χρειάζεται Πίστη, αυτογνωσία και θάρρος ώστε να οδηγηθείτε στην ψυχολογική κάθαρση και να λυτρωθείτε. Σχέσεις, συνεργασίες και γάμος θέλουν προσοχή, φροντίστε μην επέλθει ένα ρήγμα. Στον έρωτα οι αδέσμευτοι αφεθείτε αλλά μην περιμένετε σταθερότητα, αφήστε τον χρόνο να αναδείξει την πορεία των πραγμάτων.

Έκλειψη & Υδροχόος: Η έκλειψη σας βάζει σε μία διαδικασία νοητικής ή διανοητικής κάθαρσης. Έχετε οδηγηθεί σε ένα απαρχαιωμένο τρόπο σκέψης και τώρα καλείστε να τον εκσυγχρονίσετε για να βρείτε τον χαμένο σας εαυτό. Γίνεστε πιο αισιόδοξοι, πιο χαρούμενοι και περισσότερο κεφάτοι έτσι ώστε να σχεδιάσετε το μέλλον σε ένα πιο αποδοτικό μοτίβο. Αλλάζουν οι ιδέες σας, οι απόψεις σας και οι πεποιθήσεις σας. Εάν υιοθετήσετε έναν πιο ευέλικτο τρόπο σκέψης και λιγότερο αδιάλλακτο σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχία σε σπουδές και ολοκληρώνεται ένας κύκλος μεγάλος σε επίπεδο σπουδών. Μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, να ειδικευτείτε, να αποκτήσετε περαιτέρω κατάρτιση ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε μία πιο ικανοποιητική δουλειά. Μπορείτε να αλλάξετε πόλη κατοικίας ή να μετακομίσετε για λόγους εργασιακούς. Κάποιοι από εσάς σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό όπου εκεί θα έρθετε σε επαφή με το διαφορετικό και αυτό θα σας ιντριγκάρει. Ο έρωτας έχει χιλιομετρική απόσταση ή διαφορά ηλικίας. Νομικές εξελίξεις (το εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό ή αρνητικό εξαρτάται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο).

Έκλειψη και Ιχθείς: Η έκλειψη σελήνης σχηματίζεται στον οίκο που για εσάς συμβολίζει τον Σκορπιό έτσι η διάθεσή σας είναι κάπως βαριά και περνάτε έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται σε θέματα κληρονομικά, φορολογικά, δανείων, διατροφών ή πιστώσεων-χρεώσεων. Ο έρωτας παρόλα αυτά δεν λείπει και είστε έτοιμοι να απολαύσετε μοναδικές στιγμές, γεμάτες πάθος και έντονο σεξ. Πιθανές επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο έκτακτο έξοδο αλλά στο τέλος το ισοζύγιο κλείνει υπέρ σας. Προσέχετε την σχέση σας με τον εργοδότη σας, αποφύγετε τυχόν διαπραγματεύσεις. Αν μη τι άλλο αλλάζετε ψυχοσύνθεση, καλείστε να γίνεται πιο πειραματιστές και πρωτοπόροι και να απαλλαγείτε από φοβίες, εμμονές και ανασφάλειες. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει και μπορείτε να περιμένετε θετικές εξελίξεις. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας, οι ελεύθεροι μπορείτε να περάσετε εξαιρετικά καλά με ανθρώπους φωτεινούς που σας κάνουν χαρούμενους. Συνειδητοποιήσεις και σοκ ταράζουν το είναι σας αλλά καλείστε να κάνετε έναν διάλογο με τον εαυτό σας. εντάσεις και με φιλικά πρόσωπα ή με ομοϊδεάτες.

Καλή έκλειψη λοιπόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου