Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Πανσέληνος στον Υδροχόο/Προβλέψεις

Την Κυριακή 10 Αυγούστου και ώρα 21:09 σχηματίζεται η πανσέληνος στον Υδροχόο. Πρόκειται για ένα φεγγάρι με πολλές εκπλήξεις καθώς σχηματίζει ποικίλες όψεις με διάφορους πλανήτες. Στην πανσέληνο συμμετέχουν θετικά ο Ουρανός και αρνητικά ο Κρόνος και η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη). Το φεγγάρι γεμίζει στην 18ο του άξονα Υδροχόου-Λέοντα και φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την φιλία, τις ομάδες, τους συλλογικούς χώρους αλλά και το ομαδικό πνεύμα. Συν τοις άλλοις δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως ο Ήλιος από τον Λέοντα συνεπώς και η πανσέληνος θέτουν επί τάπητος θέματα έρωτα, διασκέδασης, χαράς, παραγωγικότητας και επιχειρηματικότητας. Ο ωροσκόπος ανατέλλει στην 3ο μοίρα των Ιχθύων κάτι που μας κάνει υπερευαίσθητους και εγείρει τον συναισθηματισμό έτσι μας αποτρέπει από την ορθή κρίση και την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά ή αντικειμενικά. Ο δε Ποσειδώνας (ανάδρομος) σε στενή σύνοδο με τον ωροσκόπο της πανσελήνου εγείρει ακόμα περισσότερο την εν λόγω τάση. Μπορούμε εύκολα να παίξουμε τον ρόλο είτε του θύτη είτε του θύματος. Παρόλα αυτά μπορούμε να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν μας, με τους εχθρούς μας αλλά και με ανθρώπους για τους οποίους κάναμε λάθος εκτιμήσεις. Ο ιδεαλισμός, ο ρομαντισμός και οι ευαισθησίες μας παρασύρουν και μας καλούν να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε σε μία περίοδο που σχετίζεται με τις διακοπές και την ανάπαυλα στην χώρα μας.


+ Στα θετικά αξίζει να αναφέρουμε τον Ουρανό, ο οποίος από τον Κριό στηρίζει με θετικές γωνίες εξαγώνου/τριγώνου την πανσέληνο. Η ανανέωση, η ελευθερία, η συναισθηματική ανεξαρτησία, η αποδέσμευση και οι υψηλές δονήσεις υπόσχονται ευχάριστες εκπλήξεις για πολλούς ανεξαρτήτως ζωδίου. Ο Ουρανός από τον 1ο οίκο μας καλεί να δράσουμε φιλελεύθερα, ανεξάρτητα, ανατρεπτικά και να υιοθετήσουμε προχωρημένες ιδέες ή δράση ώστε να ξεχωρίσει το έργο μας. Πολλές φορές χρειάζεται να ρισκάρουμε, να τολμήσουμε την αλλαγή.

-Στα αρνητικά υπολογίζουμε την στενή σύνοδο της Μαύρης Σελήνης με τον Ήλιο αλλά και την αντίθεσή της με την Σελήνη. Η ακριβείας εμπλοκή της οφείλεται για εμμονές, για φοβίες μέσα στις σχέσεις. Ορισμένες σχέσεις φτάνουν σε κρίσιμο σημείο και μπορούν να διαλυθούν με σχετική ευκολία λόγω ζήλιας, καχυποψίας, ελέγχου και χειρισμού. Η όψη σχετίζεται με το σκοτάδι, με τα κατώτερα συναισθήματα του ανθρώπου, με τα πάθη του και εδώ είναι που πρέπει να προτάξουμε την λογική και τον ρεαλισμό (Κρόνος). Η όψη σχετίζεται με την χηρεία, με την ορφάνια αλλά και με την κατάρα. Το φως του Ήλιου χάνεται και η ελπίδα περιορίζεται. Πολλοί ανεξαρτήτως ζωδίου θα έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους, με τα αληθινά τους συναισθήματα και αυτό θα τους σοκάρει. Χρειάζεται ειλικρίνεια και δύναμη ψυχής ώστε να καταπολεμήσουμε φοβίες αλλά και δηλητηριασμένα συναισθήματα. Η συμμετοχή του Ερμή (αποκλίνουσα σύνοδος) με την πανσέληνο μιλάει για πολλές σκέψεις, για πείσμα και αδιαλλαξία κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως.

-Ο Κρόνος συμμετέχει στην πανσέληνο με τετράγωνο κάτι που συστέλλει την χαρά, την ζωντάνια και την αισιοδοξία. Αυτό το φεγγάρι σχετίζεται με το φως αλλά ο Κρόνος δρα κατασταλτικά. Κατασταλτικά δρα και η Μαύρη Σελήνη, η οποία λειτουργεί σαν ένα μαύρο σύννεφο που δεν επιτρέπει στις ακτίνες του ήλιου να μπουν στη ζωή μας. Η χαρά, η αισιοδοξία περιορίζονται και την θέση τους καταλαμβάνουν η μελαγχολία, ο πεσιμισμός, ο ορθολογισμός και η εγκράτεια. Ο Κρόνος σχετίζεται με τον χρόνο και αυτό σημαίνει πως σχέσεις πάσης φύσεως δοκιμάζονται στο πέρασμα του χρόνου και θα γλυτώσουν από την κρίση του χρόνου μόνο εάν στηρίζονται σε αληθινά αισθήματα. Χρειάζονται ειλικρίνεια, σαφήνεια, σεβασμός, μέτρο, όρια και πειθαρχία ώστε να εξελιχθούμε. Κάποιοι θα συναντήσουν εμπόδια, προκλήσεις, δυσκολίες και περιορισμούς στο διάβα τους αλλά εφόσον οργανωθούν, εφόσον δουλέψουν σκληρά και πειθαρχημένα θα επιτύχουν το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

- Η πανσέληνος επηρεάζει έντονα θέματα εργασίας, καθημερινότητας αλλά και ψυχολογίας ή υγείας. Θα παρατηρηθούν έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις τις ημέρες κοντά στην πανσέληνο ενώ θα πρέπει να προφυλαχτούμε από κουτσομπολιά και την στείρα κριτική. Οι εχθροί καραδοκούν και προσπαθούν να μας βλάψουν. Θα παρουσιαστούν πιθανώς προβλήματα υγείας για αυτό χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί με την υγεία μας και να αποφεύγουμε καταχρήσεις. Ο Κρόνος (σε στενή σύνοδο με τον Άρη) μιλούν για βαριά ψυχολογία αλλά και για κρίση «ταυτότητας». Στον οίκο του Σκορπιού θέτουν επί τάπητος θέματα που σχετίζονται με το χρήμα, την εξουσία και το σεξ. Η οικονομική λιτότητα προκαλεί μελαγχολία και θλίψη ενώ πολλές φορές μας επηρεάζει και ψυχολογικά είτε με έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις είτε με αποχή από το σεξ. Θέματα σεξουαλικότητας αλλά και προβλημάτων σεξουαλικής χροιάς πρέπει να αντιμετωπιστούν ψυχρά, χωρίς συναισθηματισμούς.
Κρόνος και Ουρανός σε χιαστή (150ο γωνία) μιλούν για μία πάλη σε επίπεδο εσωτερικό και βαθύτερο. Τίθεται το δίλημμα για ελευθερία, αποδέσμευση ή για συντήρηση και αυτοέλεγχο. Χρειάζεται να βρούμε την χρυσή τομή και να υιοθετήσουμε το καινούριο, το σύγχρονο, το αποδοτικό, το εφευρετικό, το επινοητικό διατηρώντας ωστόσο το παλαιό, το μέτρο και τις έννοιες της συντήρησης.

-Επηρεάζονται δύστροπα, συναντούν εμπόδια και δυσκολίες Ταύροι και Σκορπιοί στο δεύτερο δεκαήμερο. Δυσκολίες, εντάσεις και εμπόδια έχουν να αντιμετωπίσουν και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι αλλά υπάρχουν και θετικές διέξοδοι μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου. Εφόσον ανοίξουν τους ορίζοντες τους, εφόσον γίνουν πιο ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί τότε θα έχουν ευκαιρίες επέκτασης στη ζωή τους και θα βρεθούν προ ευχάριστων εκπλήξεων. Οι γεννημένοι 11/7 και 10/9 έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις.
+Θετικές εξελίξεις αναμένονται για Διδύμους και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου ενώ εύνοια και απρόσμενη τύχη συντροφεύει Κριούς και Ζυγούς στο δεύτερο δεκαήμερο. Θετικές εξελίξεις έχουν να αναμένουν οι Ιχθείς στις 7/3 αλλά και οι Αιγόκεροι στις 9/1.

Άλλα αξιοσημείωτα σημεία:

Το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης σε σύνοδο με τον Κρόνο μιλάει για περιορισμούς σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως κρίνονται, δοκιμάζονται και εφόσον δεν αντέξουν το κρας τεστ διαλύονται οριστικά. Τα ξεκαθαρίσματα είναι κύριο φαινόμενο αυτού του φεγγαριού, το οποίο κρύβει στιγμές απομόνωσης, εσωστρέφειας και σκληρής αυτοκριτικής. Η ωριμότητα, η σύνεση, το μέτρο και η ευθύτητα θα αποδειχτούν αρετές. Όσοι έχουν εργαστεί σκληρά και είναι ειλικρινείς θα εισπράξουν τα δώρα του Κρόνου. Οι γεννημένοι Σκορπιοί στις 10/11 θα έρθουν αντιμέτωποι με επαγγελματικές δυσκολίες, με οικογενειακούς περιορισμούς αλλά και με κρίσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν εξαιρούνται και οι Ταύροι στις 7/5. Πολλοί θα αποφασίσουν μία συμβίωση ή την πλήρη διάλυση μιας σχέσης.

Το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Ποσειδώνα σε τετράγωνο με την Πανσέληνο μιλάει για ευαισθησία υπέρ του δέοντος, για ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις στον έρωτα που πολλές φορές μπορούν να μας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Κάποιες σχέσεις μοιάζουν ιδανικές ωστόσο ο κίνδυνος ελλοχεύει και εμείς μπορούμε να γίνουμε θύματα των σφετεριστών της αγάπης και των συναισθημάτων. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις βαθύτερες ανάγκες μας αλλά και με το συναίσθημά μας.  Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στην αναζήτηση της αγάπης, του έρωτα αλλά και σε σχέσεις αρρωστημένες, στις οποίες μόνο το ένα μέλος δίνει και δεν παίρνει συναίσθημα. Η συναισθηματική μας ζωή μπορεί να γίνει χαοτική ενώ και οι απογοητεύσεις στον έρωτα είναι πιθανό σενάριο. Μας διακατέχει ένα αίσθημα ανικανοποίητου και πως δεν μπορούμε να αγαπήσουμε ή να αγαπηθούμε. Η εν λόγω επιρροή μιλάει για παράνομες και μυστικές αδιέξοδες σχέσεις που μπορούν να μας οδηγήσουν στην μελαγχολία. Προσοχή οι Ταύροι στις 7&6/5 και οι Σκορπιοί στις 10&11/11 καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος συναισθηματικών απογοητεύσεων.

Το μεσοδιάστημα Ήλιου/Ερμή σε αντίθεση με την Σελήνη μιλάει για απόκλιση μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Το συναίσθημα έρχεται σε αντιπαράθεση με την λογική μας. Είναι αυτό που λέμε άλλο προστάζει το μυαλό και άλλα προστάζει η καρδιά μας. Καλό είναι να διατηρήσουμε τον ρεαλισμό μας και να μην παρασυρθούμε από τυχόν συναισθηματισμούς, οι οποίοι θα μας στοιχίσουν αργότερα.

Το μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού σε αντίθεση με την Αφροδίτη μιλάει για ερωτικές σκηνές μεγάλης έντασης αλλά και μικρής διάρκειας. Ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση εκρηκτική, αλλόκοτη και εκκεντρική. Ίσως φανούμε εκκεντρικοί στις αισθηματικές μας επιλογές, ίσως απορροφηθούμε έντονα σε σκηνικά σεξουαλικότητας και σεξουαλικής ασυδοσίας. Η ανάγκη μας να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε είναι τόσο έντονη που μπορεί να μας οδηγήσει σε μοιραίες ενώσεις, οι οποίες μπορεί να είναι παρορμητικές και να μην έχουν προοπτική στο μέλλον. Το συναίσθημα εμπλέκεται με την σεξουαλικότητα και τα όρια μεταξύ τους είναι δυσδιάκριτα. Θυελλώδη ερωτικά πάθη για τους Αιγόκερους στις 17/1 και για τους Καρκίνους στις 20/7. Έντονα και ακράτητα σεξουαλικά βράδια.

Το μεσοδιάστημα Σελήνης/Πλούτωνα σε αντίθεση με την Αφροδίτη μιλάει για ακραίες και απόλυτες σχέσεις, οι οποίες στηρίζονται στην έντονη σεξουαλικότητα και λιγότερο στο συναίσθημα. Το σεξ αποτελεί κύριο γνώμονα στις σχέσεις και αδιαφορούμε κάπως για το συναίσθημα. Ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση για δυνατούς παίχτες αλλά και τα παιχνίδια εξουσίας και επιβολής δεν λείπουν. Καλό είναι να απαλλαγούμε από εμμονές, φοβίες και ανασφάλειες, να απελευθερωθούμε συναισθηματικά και να απολαύσουμε τον έρωτα. Ζήλιες και κτητικότητες για Καρκίνους της 22/7 και για Αιγόκερους της 19/1. Έχετε βιώσει έναν συναισθηματικό θάνατο και αναγεννάστε μέσα από τις στάχτες σας.

Το μεσοδιάστημα ‘Ήλιου/Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Άρη μιλάει για έντονα ερωτικά σκηνικά, για αισθησιασμό αλλά και για εγωιστικές διαθέσεις μέσα στις σχέσεις. Ο εγωισμός πρέπει να αποφευχθεί και καλό είναι να δώσουμε σημασία στα θέλω και στις ανάγκες του/της συντρόφου μας. Παρόμοια είναι και η επίδραση του μεσοδιαστήματος Σελήνης/Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Ο έρωτας μας παρασύρει και θα απολαύσουμε μοναδικές στιγμές.

Τέλος, το μεσοδιάστημα Ήλιου/Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Δία μιλάει για ευγένεια, σεβασμό στις σχέσεις. Οι σχέσεις μπορούν να γίνουν πηγή ζωής, χαράς και ζωντάνιας. Μπορούμε να ευτυχήσουμε στον έρωτα αρκεί να περιορίσουμε το «εγώ» μας.  Απολαύσεις στον έρωτα για τους γεννημένους στις 5-6&7/8. Δέχεστε αγάπη, έρωτα και σεβασμό.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια (και για τους ωροσκόπους): 

Κριός: - Μία φιλική σχέση δοκιμάζεται ενώ κόντρες, διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μπορούν να προκύψουν και με ομοϊδεάτες σας. Ένα σχέδιό σας πιθανώς να μπλοκάρει παροδικά.
- Πιθανώς να ξημερώνει ένα ξεκαθάρισμα σε μία αισθηματική σας υπόθεση, δεν αποκλείεται να προκύψει μία ρήξη ή να ειπωθούν σκληρές κουβέντες. Η αδιαλλαξία αλλά και η αυστηρή κριτική είτε από εσάς είτε προς το πρόσωπό σας στο μενού της πανσελήνου.
+Έντονα ερωτικές ημέρες, με θυελλώδη πάθη για τους αδέσμευτους. Έντονη σεξουαλικότητα (εξωσυζυγική).
- Οικονομική ανασφάλεια, ρευστότητα και έλλειψη εσόδων.
-Κρίση ταυτότητας, έλλειψη αυτοπεποίθησης.
-Αποχή από το σεξ εφόσον υπάρχουν προβλήματα στην σχέση σας. Ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφό σας.
+Μακροπρόθεσμα θα βγείτε κερδισμένοι, λυτρωμένοι και ανανεωμένοι. Η ψυχολογία σας θα καλυτερεύσει εφόσον προσεγγίσετε τα προβλήματα με τρόπο ειλικρινή και ευθύ.

Ταύρος: -Μία επαγγελματική σχέση ή συνεργασία φτάνει σε σημείο καμπής και οι ισορροπίες είναι εύθραυστες. Η ρήξη μπορεί να είναι αναπόφευκτη. Το άγχος για το επαγγελματικό σου μέλλον κορυφώνεται αλλά εάν εργαστείς σκληρά και μεθοδικά θα ανταμειφθείς.
- Ο οικογενειακός σου βίος σου παρέχει ενέργεια, ζωντάνια και ηθική στήριξη ωστόσο φρόντισε κοντά στην πανσέληνο να αποφύγεις τις εντάσεις καθώς κάποια θέματα είναι άλυτα και θα έρθουν στην επιφάνεια άτσαλα.
- Μία σχέση ζωής κρίνεται και δοκιμάζεται. Επαναπροσδιορισμός στην αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο.
-Μακροπρόθεσμα θα εισπράξεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και νιώσεις ηθική ικανοποίηση και λύτρωση.
+Επαγγελματικά το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις ευχάριστες.
+Σίγουρα αποχωρεί η ποσότητα και μένει η ποιότητα.

Δίδυμοι: - Η υγεία σας ίσως είναι κάπως πεσμένη αυτές τις ημέρες κοντά στην πανσέληνο. Φροντίστε το σώμα σας, μεριμνήστε για το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η εν λόγω αποδυνάμωση μπορεί να οφείλεται και στα υπερβολικά ωράρια. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση.
-Ένα θέμα στην δουλειά σας είναι κάπως δύσκαμπτο, φανείτε ευέλικτοι και επιλύστε το. Πιθανές δυσκολίες στις σχέσεις με συναδέλφους σας.
- Προσοχή στις μετακινήσεις σας, στα ταξίδια αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο καθώς θα φανείτε αδιάλλακτοι (κάτι που δεν σας χαρακτηρίζει). Μην χάνετε ευκαιρίες λόγω ισχυρογνωμωσύνης.
+ Φίλοι σας στηρίζουν. Οργανώστε μικρές αποδράσεις μαζί τους.
+Τα ταξίδια αστραπή μπορούν να σας ξεκουράσουν και να καθαρίσουν τον νου και την ψυχή σας.
+Εύνοια από ομάδες, συλλόγους και ομοϊδεάτες.

Καρκίνος: -Οικονομικές ανησυχίες, οικονομικές ανασφάλειες εγείρει αυτό το φεγγάρι. Πιθανώς να νιώσετε μία οικονομική λιτότητα, έναν περιορισμό και αυτό να μειώσει το κέφι σας, την ζωντάνια σας και την ξενοιασιά σας.
-Διευθετήσεις επί οικονομικών, οφειλών, δανείων, διατροφών, εφορία.
-Ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά και πιέσεις ή ψυχρότητα στον έρωτα και στα αισθηματικά.
-Απογοητεύσεις από τα παιδιά.
-Πιθανώς ένα επιχειρηματικό σχέδιο δεν προχωρά.
+Επαγγελματικές ευκαιρίες και πρόοδος.
+Επιτυχείς διαπραγματεύσεις και συμφωνίες για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
+Νέες συμφέρουσες επαγγελματικές σχέσεις-συνεργασίες.

Λέων: -Μία σχέση φτάνει σε οριακό σημείο καμπής. Οι ισορροπίες είναι λεπτές στην αισθηματική σας ζωή και μπορούν εύκολα να υπάρξουν απώλειες. Ο Δίας δεν φέρνει την ευτυχία από μόνος του. Μπορεί να αποτελεί επέκταση του κοινωνικού σας ιστού, μπορεί να φέρνει την ποσότητα αλλά εσείς πρέπει να ανακαλύψετε που βρίσκεται η ποιότητα.
-Εάν φανείτε εγωιστές, πομπώδεις και αλαζόνες θα έχετε απώλειες στην αισθηματική σας ζωή.
-Οικογενειακά μπορούν να προκύψουν κάποια θέματα που θα σας αγχώσουν ή θα σας στερήσουν χαράς.
-Φροντίστε την υγεία ενός οικείου σας προσώπου.
+Ενισχύστε το βιογραφικό σας, ειδικευτείτε, αρχίστε ένα πρόγραμμα κατάρτισης και ειδίκευσης.
+Επαγγελματικές προοπτικές.
+Νομικές υποθέσεις.
+Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για φλερτ και θυελλώδεις βραδιές αλλά με ημερομηνία λήξης.

Παρθένος: -Υποχρεώσεις, ρουτίνα, εργασία, εργασιακές αγγαρείες και απαιτητική καθημερινότητα σας κουράζουν. Προσοχή σε εργασιακές σχέσεις αλλά και σε άτομα που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση.
-Εσωστρέφεια, απομόνωση, ψυχολογικές μεταπτώσεις.
-Προβλήματα στην επικοινωνία, αυστηρή κριτική από εσάς και προς εσάς.
-Σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια.
-Μεταφορικό και μεταφορές.
=Έσοδα και απρόοπτα κέρδη, ρίξτε το στον τζόγο.
+Θετικές οικονομικές διευθετήσεις επί δανείων, εφορίας ή κληρονομικών θεμάτων.
+Έσοδα συντρόφου.
+Καλύτερη και ποιοτικότερη αισθηματική ζωή.
+Αναθέρμανση σχέσης και ανανέωση!

Ζυγός: -Στα μείον βάζουμε το πορτοφόλι σας και τον οικονομικό τομέα. Τα έσοδά σας έχουν συσταλεί και έχουν περιοριστεί σημαντικά.
-Προσοχή στην σχέση εργοδότη-εργαζομένου.
-Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν πτώση των αποδοχών σας.
+Σχέσεις, συνεργασίες και έρωτας κλέβουν την παράσταση υπόσχοντας σας μοναδικές στιγμές, απρόοπτες εκπλήξεις.
+Έρωτας, έρωτας και πάλι έρωτας.
+Φλερτ και αισθηματικές υποθέσεις.
+Φίλοι και συλλογικοί χώροι ή ομοϊδεάτες. Έχετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.
-Ωστόσο, κοντά στην πανσέληνο προσέχετε πιθανές κόντρες, ίντριγκες και παιχνίδια εξουσίας μέσα σε φιλικές σχέσεις, σε συλλόγους και στην αισθηματική σας ζωή.

Σκορπιός: -Προσοχή σε ενδοοικογενειακές σχέσεις αλλά και σε σχέσεις με πολύ δικά σας πρόσωπα καθώς θα υπάρξει απομάκρυνση, σύγκρουση και οι σχέσεις μπορούν να μπουν κυριολεκτικά στην κατάψυξη.
-Προβλήματα με το ακίνητο, με αγορές και πωλήσεις.
-Πιθανές κλοπές και απώλειες αντικειμένων.
-Μία σχέση ή συνεργασία σε τεντωμένο σκοινί, οι ισορροπίες λεπτές, η ρήξη καθόλου αναπόφευκτη.
+Επαγγελματικά ετοιμάζεστε για ένα μεγάλο άνοιγμα, οι προδιαγραφές είναι θετικότατες ωστόσο προσέχετε κοντά στις 10/8 πιθανές επιπλοκές.
+Εργασιακά και σχέσεις με συνεργάτες.
+Η καινοτομία και η αλλαγή στην δουλειά αποδίδουν τα μέγιστα.
+Υγεία.

Τοξότης: + Ταξίδια, επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις. Βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.
+Υπέροχα timing για ένα καλύτερο αύριο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.
+Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς.
+Νομικές υποθέσεις και επαφές με το εξωτερικό.
+Ιδέες, τρόπος σκέψης αρκεί να μην είναι αναχρονιστικός και να είναι καινοτόμος.
+Σπουδές, κατάρτιση, ειδίκευση.
+Επαγγελματικές ευκαιρίες.
+Εμπορικές συναλλαγές.
-Υγεία και ψυχολογία.
-Κλείσιμο κύκλων στην προσωπική και επαγγελματική ζωή.
-Μία σχέση που έχει φτάσει στο τέλμα διαλύεται.
-Μακροπρόθεσμα ελευθερία, επινοητικότητα, παραγωγικότητα αλλά και επιχειρηματικότητα.
+Έρωτας, φλερτ, διασκεδάσεις και ξεκούραση.

Αιγόκερως: -Οικονομικά άγχη και οικονομικές ανησυχίες.
-Έξοδα έκτακτα, υποχρεώσεις και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων ή οφειλών.
-Μη διαπραγμάτευση μισθού και σχέσης εργαζομένου-εργοδότη.
-Παρεξηγήσεις και σκληρή κριτική από φιλικά πρόσωπα ή προς αυτά.
-Μη υλοποίηση στόχων και σχεδίων.
-Αποξένωση από ομοϊδεάτες ή του συλλογικού χώρου.
+Οικογένεια, οικογενειακές σχέσεις.
+Ακίνητα, χώρος σπιτιού ως εργασίας, αγορές, πωλήσεις.
+Ψυχολογία.
+Αυτογνωσία, επιστροφή στις ρίζες σας.

Υδροχόος: -Σχέσεις, συνεργασίες, αισθηματικές υποθέσεις στην πρίζα. Είστε φορτισμένοι και όλα είναι μεγεθυμένα. Οι αντιδράσεις σας πολλές φορές είναι υπερβολικές.
-Προσοχή στην ρήξη με τον/την σύντροφό σας.
-Επαγγελματικές πιέσεις, άγχη και αγωνίες σας αποσυντονίζουν.
-Προσοχή σε σχέσεις με ανωτέρους και συναδέλφους.
-Φόρτος εργασίας μέσα στο καλοκαίρι.
+Εάν οργανωθείτε και φανείτε πρακτικοί και συνετοί θα έχετε κέρδη στην δουλειά, καταξίωση και αναγνώριση.
+Σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια.
+Επικοινωνία, λόγος, διάλογος και ιδέες.
+Εάν εκσυγχρονιστείτε και υιοθετήσετε την καινοτομία του πλανήτη σας Ουρανού τότε θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην δουλειά αλλά και στην προσωπική σας ζωή.
+Μεταφορικό μέσο.
+κατάρτιση, ειδίκευση και σπουδές.

Ιχθείς: -Ψυχολογία, υγεία, κυκλοθυμία, εσωστρέφεια και απολογισμοί ζωής.
-Εργασία, ρουτίνα, απαιτητική καθημερινότητα. Προσοχή στις σχέσεις συνδιαλλαγής με άτομα της καθημερινότητάς σας.
-Νομικές υποθέσεις.
-Δυσκολία σε σπουδές αλλά και προβλήματα στην επικοινωνία.
-Απώλειες αντικειμένων στις μετακινήσεις.
-Προσοχή στο μεταφορικό σας.
-Σκληρή κριτική από εσάς και προς εσάς.
+Οικονομικά, έσοδα, αποταμιεύσεις.
+Σχέση εργαζομένου-εργοδότη.
+Εάν εκσυγχρονιστείτε και υιοθετήσετε νέες τακτικές, πιο επινοητικές θα έχετε οφέλη σε επίπεδο προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό.

-Προσοχή στην διατροφή.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com. 

1 σχόλιο: