Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό/Προβλέψεις

Την Παρασκευή 24/10 και ώρα 00:45 σχηματίζεται η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό. Πρόκειται για μία έκλειψη μερική που έρχεται να θέσει επί τάπητος θέματα οικονομικής αλλά και συναισθηματικής ασφάλειας. Αλλαγές, εξελίξεις και γεγονότα αναμένονται σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Τα δεδομένα οικονομικών συνεργασιών αλλά και αισθηματικών σχέσεων πρόκειται να αλλάξουν άρδην. Η έκλειψη σχηματίζεται στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού σε στενή σύνοδο με την Αφροδίτη, η οποία μόλις έχει αφήσει το βασίλειό της και έχει μπει στο βαθύ ζώδιο του Σκορπιού. Η συμμετοχή του πλανήτης του έρωτα και της αγάπης έρχεται να τονίσει ακόμα περισσότερο τα θέματα της εν λόγω έκλειψης μιας και η Αφροδίτη αποτελεί σύμβολο των αισθηματικών και οικονομικών υποθέσεων. Ο Ωροσκόπος ανατέλλει στην όγδοη μοίρα του Λέοντα. Κυβερνήτης πλανήτης ο Ήλιος, από τον Σκορπιό, ο οποίος βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη και την Αφροδίτη (ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό). Έχουμε να κάνουμε με μία έκλειψη άκρως ενδιαφέρουσα, πανίσχυρη που σχηματίζεται στον τέταρτο οίκο, στον οίκο του Καρκίνου. Οι άμεσοι συμμετέχοντες, Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται σε ισχυρές και περίοπτες θέσεις. Κρυμμένα μυστικά μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακούμε σε μυστικές συμφωνίες και συνεργασίες που θα στηρίζονται στο συμφέρον και δη στο οικονομικό συμφέρον. Οτιδήποτε γεννάται με αυτό το φεγγάρι έχει δύναμη, πηγάζει από την ρίζα ή από την ψυχή μας. Θέματα που σχετίζονται με την πατρίδα, με το σπίτι, με την οικογένειά μας αλλά και με την αντιπολίτευση θα βρεθούν στο προσκήνιο ενώ οι αλλαγές θα είναι απαραίτητες. Χρειάζεται να αφουγκραστούμε το συναίσθημά μας, την ψυχή μας, το μέσα μας ώστε να οδηγηθούμε στην κάθαρση και να απαλλαγούμε από οτιδήποτε βλαβερό αλλά και από εμμονές, φοβίες, κολλήματα, προκλήσεις και εμπόδια. Χρειάζεται να ακούσουμε την συνείδησή μας ώστε να αναπτυχθούμε συναισθηματικά και να προοδεύσουμε.


Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς (όγδοος οίκος) μας στρέφει σε πιο υψηλά ιδανικά, μας κάνει διαισθητικούς έτσι ενστικτωδώς μπορούμε να ακολουθήσουμε το κατάλληλο μονοπάτι που θα μας αναδείξει. Ιδιαίτερα θετική είναι η εν λόγω επιρροή για τους καλλιτέχνες, για το θέατρο, το σινεμά, τον κινηματογράφο αλλά και για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, ακινήτων και χρηματοπιστωτικά. Λύσεις υπάρχουν και κρύβονται σε μυστικές συνεργασίες ή επαφές. Ο Δίας από τον πρώτο οίκο μας κάνει κάπως υπερβολικούς, ριψοκίνδυνους, τολμηρούς για αλλαγές στην προσωπική μας ζωή και μάλιστα η συνεργασία του με τον Ουρανό (από τον Κριό) στον ένατο οίκο μιλάει για ανανέωση ιδεών και για έναν πιο αφυπνιστικό τρόπο προσέγγισης απέναντι στην ζωή. Οι προοδευτικές, επαναστατικές, επινοητικές ιδέες μπορούν να μας βγάλουν από το τέλμα και από τον βούρκο (Σκορπιός). Ωστόσο, ο Κρόνος από τον Σκορπιό τετραγωνίζει τον Δία ή καλύτερα ο Δίας από τον Λέοντα τετραγωνίζει τον Κρόνο κάτι που μας μιλάει για φρένο στην εφαρμογή αυτών των ιδεών, οι οποίες πρέπει να φιλτραριστούν από την σφαίρα της λογικής και να εφαρμοστούν. Η ψυχολογία μας είναι ιδιαίτερα βαριά και χρειάζεται μεγάλη αυτογνωσία ώστε να εξελιχθούμε ή να δράσουμε. Η υπευθυνότητα, η ωριμότητα είναι απαραίτητες για την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ο ενθουσιασμός υπάρχει αλλά πολλές φορές οι συναισθηματικές ανασφάλειες, οι συναισθηματικές αδυναμίες έρχονται στην επιφάνεια και μας απομακρύνουν από την επιτυχία. Ο Άρης συμμετέχει στην έκλειψη θετικά αλλά από διαφορετικά ζώδια ως προς την ποιότητα και την πολικότητα. Το ρίσκο, το φιλελεύθερο πνεύμα, η αισιοδοξία και ο πειραματισμός πρέπει να ελεγχθούν και από την ψυχή, από το συναίσθημα. Τέλος, η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό και του Ουρανού από τον Κριό (και οι δύο ανάδρομοι) μας καλούν να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και τις ιδεολογίες μας. Μάλιστα και οι δύο πλανήτες είναι παρόμοιας ιδιοσυγκρασίας, ο Ουρανός είναι η ανώτερη οκτάβα του Ερμή. Συνεπώς, οι αλλαγές λαμβάνουν χώρα στην αισθηματική, στην οικονομική μας ζωή αλλά έχουν να κάνουν και με την ιδεολογία μας. Καλή και δημιουργική έκλειψη!!!

- Επηρεάζονται: Οι γεννημένοι Σκορπιοί στις 24, 25, 26, 27, 28/10
Οι γεννημένοι Ταύροι στις 20, 21, 22, 23, 24/4
Οι γεννημένοι Λέοντες στις 23, 24, 25, 26, 27/7
Οι γεννημένοι Υδροχόοι στις 20, 21, 22, 23, 24/1
Οι γεννημένοι Κριοί στις 20 και 21/3
Οι γεννημένοι Δίδυμοι στις 21/5 και 4/6
Οι γεννημένοι Ιχθείς στις 4/3
Οι γεννημένοι Ζυγοί στις 21, 22 και 23/10
Οι γεννημένοι Κριοί στις 17, 18 και 19/4
Οι γεννημένοι Καρκίνοι στις 20, 21 και 22/7
Οι γεννημένοι Αιγόκεροι στις 17, 18 και 19/1

+Επηρεάζονται: Οι γεννημένοι Καρκίνοι στις 21, 22 και 23/6
Οι γεννημένοι Παρθένοι στις 23, 24 και 25/6
Οι γεννημένοι Αιγόκεροι στις 22, 23 και 24/12
Οι γεννημένοι Ιχθείς στις 18, 19 και 20/2
Οι γεννημένοι Ζυγοί στις 23/9
Οι γεννημένοι Τοξότες στις 23/11.

-Υστερόγραφο: Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την έκλειψη επηρεάζονται οι γεννημένοι στις αρχές των σταθερών ζωδίων αλλά και οι γεννημένοι στο τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Οι εκπρόσωποι των ζωδίων θα έρθουν αντιμέτωποι με αλλαγές, αναδιαρθώσεις αλλά και γεγονότα. Μην διστάζετε μπροστά στις αλλαγές, πολλές φορές οι αναταραχές είναι παροδικές και μακροπρόθεσμα μπορεί να μας βγουν σε καλό.

Έκλειψη Ηλίου και Κριός: Η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό έρχεται να φέρει εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και ειδικότερα σε ότι σχετίζεται με την εφορία, με τα δάνεια, με τις τράπεζες, με τις κληρονομιές αλλά και με τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Σίγουρα τον τελευταίο καιρό έχετε βιώσει μία έντονη οικονομική ανασφάλεια, μία ρευστότητα και αβεβαιότητα. Η έκλειψη έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στους εν λόγω τομείς. Ίσως καταφέρετε να κλειδώσετε ευνοϊκότερες ρυθμίσεις όσον αφορά την αποπληρωμή ενός δανείου ή να ρυθμίσετε τέτοιου είδους θέματα με τρόπο επωφελή ώστε να ανακάμψετε εισοδηματικά. Δεν αποκλείεται πολλοί Κριοί να δείτε αλλαγές στα οικονομικά του/της συντρόφου σας ενώ πολλοί είστε και εκείνοι που θα αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων με απώτερο σκοπό το κέρδος. Αλλάζετε ιδέα για το χρήμα, αλλάζετε στάση και συμπεριφορά απέναντι στο χρήμα. Από την φύση σας είστε ζώδιο ιδιαίτερα παραγωγικό και είναι αδύνατον να βρεθείτε χωρίς χρήματα στην τσέπη. Τώρα το σύμπαν σας καλεί να γίνετε ιδιαίτερα εφευρετικοί-επινοητικοί ώστε να αυξηθούν οι αποδοχές σας. Αλλαγές, γεγονότα και εξελίξεις έχετε να περιμένετε και στην αισθηματική σας ζωή, τα δεδομένα της οποίας φαίνεται να αλλάζουν άρδην. Εάν είχατε μία σταθερή ή μακροχρόνια σχέση ίσως τώρα να δοκιμαστεί και να κριθεί το μέλλον της. Εάν καταφέρει να περάσει το κρας τεστ τότε μπορείτε να προβείτε σε μία επισημοποίηση, σε μία συμβίωση ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δε αδέσμευτοι ενδέχεται να πραγματοποιήσετε μία νέα γνωριμία, η οποία θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον τομέα των ερώτων σας. Σε κάθε περίπτωση ο έρωτας είναι μία υπόθεση σημαντική και η έκλειψη ηλίου έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σας ζωής φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με έναν μεγάλο έρωτα. Αλλάζει η ψυχολογία σας, το μέσα σας, ο εσωτερικός σας κόσμος και αυτό έχει αντίκτυπο στην εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και συμπεριφορά. Εγκαινιάζεται μία ιδιαίτερα φιλόδοξη και παραγωγική περίοδος, στην διάρκεια της οποίας θα εγχειρήσετε ένα μεγάλο επαγγελματικό σχέδιο με απώτερο σκοπό το κέρδος. Τονίζεται ιδιαίτερα η επιχειρηματικότητά σας. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Ταύρος: Η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Εάν διατηρούσατε μία σχέση από ανάγκη ή από συνήθεια είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε ένα τέλος όσο επώδυνο και εάν είναι αυτό. Σίγουρα πρόκειται για μία σημαντική αλλαγή στην ζωή σας και θα πρέπει να συνηθίσετε στην νέα ζωή αλλά μακροπρόθεσμα θα νιώσετε μία ηθική αναγέννηση και μία περισσότερη αυτοπεποίθηση καθώς θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Η αίσθηση ελευθερίας θα ξεμπλοκάρει την ενέργειά σας και θα σας κάνει ιδιαίτερα παραγωγικούς χαρίζοντας σας πρόοδο και εξέλιξη. Το παλιό μπορεί να αποχωρήσει και την θέση του να πάρει μία νέα αισθηματική σχέση, πολλά υποσχόμενη. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις εύνοιες να επισυνάψετε μία σχέση που να στηρίζεται σε βαθιά αισθήματα αγάπης. Η νέα αυτή υπόθεση θα αλλάξει την ψυχολογία σας, το είναι σας και δεν θα αναγνωρίζετε τον νέο σας εαυτό. Κάποιοι άλλοι Ταύροι θα έρθετε αντιμέτωποι με μία κρίση στην αισθηματική σας ζωή και πρέπει να επιστρατεύσετε την λογική σας ώστε να δείτε αν αξίζει να δώσετε μία ακόμα ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση η αισθηματική σας ζωή αναμένεται να είναι έντονη, παθιασμένη, ζουμερή και περιπετειώδης. Αλλάζει ο κοινωνικός σας κύκλος, αλλάζουν οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, αλλάζει η συμπεριφορά τους απέναντί σας. Όλες οι αλλαγές έρχονται να σας ταράξουν και να αλλάξετε ιδέα και άποψη περί των σχέσεων. Σε κάθε περίπτωση νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε προσωπικά και επαγγελματικά. Αλλάζει ο φιλικός σας κύκλος αλλά και οι σύμμαχοι σας επαγγελματικά. Αλλαγές έχετε να αναμένετε και στο εισόδημά σας καθώς η κυβερνήτιδά σας, Αφροδίτη συμμετέχει σε αυτό το φεγγάρι. Έρχεστε αντιμέτωποι με μία σημαντική έκλειψη, η επίδραση της οποίας θα επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν και αντιπαθείτε τις αλλαγές, πρέπει να τις αποδεχτείτε και να τις υιοθετήσετε ώστε να εξελιχτείτε. Πολλοί Ταύροι θα αποφασίσετε να αλλάξετε το στυλ σας, την εικόνα σας και την εμφάνισή σας. Μην διστάσετε στην εν λόγω αλλαγή. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Δίδυμοι: Η έκλειψη ηλίου έρχεται να φέρει αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, στις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες αλλά και στην καθημερινή σας ζωή. Προσέχετε τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες καθώς οι ισορροπίες θα είναι λεπτές και αυτό μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στο προφίλ σας. Χρειάζεται να διατηρήσετε την ευελιξία σας και την ταχύτητά σας ώστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και στις νέες καταστάσεις που θα προκύψουν. Ίσως κάποιος συνεργάτης να απουσιάσει και αυτομάτως να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες, επιδείξτε σύνεση και πρακτικό πνεύμα ώστε να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να κερδίσετε πόντους στο βιογραφικό σας. Δεν αποκλείεται κάποιος συνεργάτης να αποχωρεί και αυτό αυτομάτως να σας φέρει αντιμέτωπους με μία νέα συνεργασία, κάτι που θα σας βγάλει από την συνήθεια που έχετε δεχτεί. Προσέχετε την επιπολαιότητά σας ώστε να αποφύγετε μοιραία λάθη που θα στοιχίσουν στην εικόνα σας. Σε κάθε περίπτωση έχετε να περιμένετε αλλαγές στον εργασιακό χώρο. Δεν αποκλείεται μία αναβάθμιση ή η αλλαγή πόστου για πολλούς από εσάς. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις καθημερινές σας μετακινήσεις αλλά και στις καθημερινές σας συνδιαλλαγές ενώ παράλληλα πρέπει να φροντίσετε και για την υγεία σας, η οποία φαίνεται να κάμπτεται παροδικά. Κάντε ένα τσεκ απ, επισκεφθείτε τον προσωπικό σας γιατρό ώστε να προλάβετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Υιοθετήστε έναν νέο τρόπο ζωής, ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, ασχοληθείτε με το σώμα σας και αυτό θα σας δώσει ενέργεια. Δεν είναι άσχημη η επιρροή της έκλειψης και εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας η λύση θα βρεθεί. Είστε ζώδιο που δέχεται τις αλλαγές εύκολα, επιδείξτε την μεταβλητή σας ιδιότητα, δείξτε προσαρμοστικότητα και μην φοβηθείτε στις αλλαγές μπροστά. Μακροπρόθεσμα φαίνεται να αποζημιώνεστε και πως ένα καλύτερο αύριο ξημερώνει για τον εργασιακό σας τομέα. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία αισθηματική υπόθεση μέσα από τον χώρο της εργασίας σας με κάποιον/α συνάδελφό σας, μην εμπλέξετε την εργασία με τον έρωτα. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Καρκίνος: Η έκλειψη ηλίου είναι άκρως θετική για το ζώδιό σας και σας βάζει σε μία διαδικασία να αλλάξετε πολλούς τομείς της ζωής σας, από τον αισθηματικό τομέα και της φιλίας μέχρι τον επαγγελματικό τομέα. Αφυπνίζεται η δημιουργικότητά σας, η παραγωγικότητά σας και μπαίνετε στην διαδικασία υλοποίησης και εφαρμογής ενός μεγάλου επιχειρηματικού σχεδίου, το οποίο έχει να αποδώσει ιδιαίτερους καρπούς. Πολλοί Καρκίνοι θα πραγματοποιήσετε μία ιδιαίτερα τυχερή και ενθουσιώδη γνωριμία, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας. Το πάθος, τα βαθιά συναισθήματα, η ζήλια, η καχυποψία δεν θα λείψουν. Εκεί είναι που πρέπει να αλλάξετε. Από την φύση σας είστε ιδιαίτερα ανασφαλείς και γίνεστε πολλές φορές σκληροί στην προσπάθειά σας να αμυνθείτε. Πρέπει να αλλάξετε στάση και αντιμετώπιση απέναντι στον έρωτα και στην συντροφική ζωή. Η έκλειψη είναι ιδιαίτερα γόνιμη για το ζώδιό σας και σας παρέχει όλες τις ευλογίες ώστε να αλλάξετε τρόπο σκέψης όσον αφορά τα αισθηματικά σας ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μία νέα γνωριμία, η οποία υπόσχεται πολλά στο μέλλον. Οι δε δεσμευμένοι μπορείτε να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου διανύετε μία ευνοϊκή περίοδο και ο πελαργός δεν θα αργήσει να έρθει. Η αισθηματική σας ζωή γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πολλοί Καρκίνοι θα παρουσιάσετε πρόοδο στην επαγγελματική σας ζωή και θα πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο θα αποδώσει και σε υλικό επίπεδο. Η χαρά, η αισιοδοξία επιστρέφουν στην ζωή σας και ξυπνάει μέσα σας το κρυμμένο παιδί. Έχετε να περιμένετε από τον τζόγο, από τα τυχερά παιχνίδια. Ποντάρετε με μέτρο, εφόσον πιστέψετε πως είστε τυχεροί η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα σας. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Λέων: Η έκλειψη ηλίου λαμβάνει χώρα στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι, με την οικογένειά σας και με τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Αναμένονται αλλαγές, εξελίξεις και ανακατατάξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένειά σας και τα πολύ οικεία πρόσωπά σας. Πολλοί θα προβείτε στην αλλαγή κατοικίας ή σε μία ανακαίνιση που θα σας δώσει χαρά και θα αλλάξει την διάθεσή σας. Οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις μπορεί να είναι κάπως τεταμένες κοντά στις 24/10 αλλά μακροπρόθεσμα οι όποιες εντάσεις θα αποτελούν παρελθόν και η ισορροπία θα έρθει ξανά. Εξελίξεις αναμένονται σε θέματα ακίνητης περιουσίας, εάν θέλατε να πωλήσετε ένα ακίνητο τώρα είναι η ευκαιρία. Στην αντίθετη περίπτωση μπορείτε να αγοράσετε ένα σπίτι σε συμφέρουσα τιμή. Πολλοί θα έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές στην καριέρα σας και στον επαγγελματικό σας χώρο ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με κάτι από το σπίτι σας επαγγελματικά. Από την άλλη μεριά, η έκλειψη σας βοηθάει να αλλάξετε ψυχολογία, διάθεση, να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να αποκτήσετε γαλήνη και ηρεμία. Μπορείτε να αλλάξετε αρχές, αξίες και στηλοθέτες στη ζωή σας. Κάποιοι Λέοντες δεν αποκλείεται να αποφασίσετε μία συμβίωση και αυτό θα σας φέρει μπροστά σε μία νέα κατάσταση ενώ κάποιοι άλλοι ίσως χρειαστεί να αποχωριστείτε το πατρικό σας σπίτι καθώς προδιαγράφεται μία επαγγελματική ευκαιρία, η οποία απαιτεί αλλαγή κατοικίας. Σαν σταθερό ζώδιο αντιστέκεστε στην αλλαγή αλλά αυτήν την φορά πρέπει να υιοθετήσετε τις αλλαγές καθώς μακροπρόθεσμα θα είναι ευεργετικές για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε μπροστά σε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία και δεν αποκλείεται να φιλοξενήσετε τον έρωτα στο σπίτι σας. Σίγουρα, αλλάζετε, αλλάζετε ψυχολογικά. Οι αλλαγές είναι δύσκολες, έρχεστε αντιμέτωποι με εμμονές, με φοβίες σας αλλά καλείστε να τις αντιμετωπίσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Παρθένος: Η έκλειψη ηλίου παίζει με το ιδεολογικό σας σύστημα και έρχεται να σας αλλάξει τον τρόπο σκέψης και αντίληψης σχετικά με κάποιες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Μπαίνετε σε μία διαδικασία συνεχών συνδιαλλαγών και διαπραγματεύσεων για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο. Πολλοί από εσάς μπαίνετε στην διαδικασία ενός μεταπτυχιακού, μιας κατάρτισης ή ειδίκευσης προκειμένου να ενισχύσετε το βιογραφικό σας. Σε κάθε περίπτωση έχετε όλες τις εύνοιες με το μέρος σας και η απόφασή σας θα είναι αποτελεσματική. Μπορεί να πραγματοποιήσετε αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια για λόγους επαγγελματικούς και εκεί (στο επαγγελματικό σας ταξίδι) να γνωρίσετε ένα άτομο ιδιαίτερα ενδιαφέρον που θα σας έλξει ερωτικά. Δεν είναι κακό να συνδυάσετε επαγγελματικά ταξίδια με ξεκούραση. Πολλοί Παρθένοι θα χρειαστεί να μετακομίσετε ή να αλλάξετε τόπο διαμονής ή πόλη (μέρος εργασίας) καθώς η έκλειψη φέρνει στο προσκήνιο τέτοιες αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση ο λόγος σας είναι ιδιαίτερα γοητευτικός, οι ιδέες σας ξεχωρίζουν και μπορείτε να κερδίσετε συμμαχίες αρκεί να αποφύγετε να είστε αδιάλλακτοι. Αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται στις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας αλλά και με τους συγγενείς σας. Όσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση, με την επικοινωνία, με την δημοσιογραφία, με την συγγραφή, με τις εμπορικές συναλλαγές έχετε θετικές προοπτικές και αύξηση της απόδοσής σας ή του πελατολογίου σας. Η περίοδος ευνοεί την αλλαγή οχήματος ή την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Εάν είχατε ένα επαγγελματικό σχέδιο στα σπάργανα η έκλειψη σας βάζει στην διαδικασία να το παρουσιάσετε και να επικοινωνήσετε το νέο σας πρότζεκτ. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ιδανική περίοδος για γνωριμίες, για φλερτ, για παρέες και διασκέδαση. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε μία ενθουσιώδη γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να βελτιώσετε το επικοινωνιακό υπόβαθρο στην σχέση σας. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Ζυγός: Η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό λαμβάνει χώρα στο κομμάτι των οικονομικών σας και μάλιστα από κοντά συμμετέχει και η sailior Αφροδίτη, η κυβερνήτιδά σας. Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι μία έκλειψη σελήνης καθοριστική η οποία φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στον οικονομικό σας τομέα και μάλιστα με ότι σχετίζεται με τον μισθό σας. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να επιδιώξετε μία συζήτηση με τον εργοδότη σας κοντά στις 24/10. Εάν το επιδιώκετε καλύτερα αναβάλλετε το λίγες ημέρες αργότερα ώστε να πάρετε μία αύξηση και να διαπραγματευτείτε κάτι καλύτερο. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχετε πιεστεί οικονομικά, έχετε νιώσει σημαντική μείωση στις αποδοχές σας αλλά τώρα αυτός ο κύκλος φαίνεται να κλείνει και μάλλον το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Δεν αποκλείεται να βρείτε μία δευτερεύουσα-συμπληρωματική εργασία και εκμεταλλευόμενοι κάποιο χόμπι σας ή κάποια κλίση σας να επιδιώξετε το κέρδος. Αλλάζετε αξίες, σταθερές στη ζωή σας και γίνεστε πιο αρεστοί προς τους άλλους. Κοντά στην έκλειψη δεν αποκλείονται κάποια έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα σας βγάλουν εκτός προυπολογισμού αλλά φαίνεται πως το έλλειμμα αναπληρώνεται λείαν συντόμως. Εάν είχατε κατά νου κάποιο φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο η έκλειψη σας δίνει την δυνατότητα να το εφαρμόσετε και να ξεχωρίσει λόγω ποιότητας. Προωθήστε την επαγγελματική σας εικόνα ώστε να κερδίσετε έδαφος. Πολλοί Ζυγοί μπαίνετε στην διαδικασία σταθεροποίησης στην προσωπική σας ζωή. Εάν κάνετε μία γνωριμία κοντά στην έκλειψη μην βιαστείτε να την βαφτίσετε σχέση, αφήστε τον χρόνο να αναδείξει την ποιότητά της. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε να αντιμετωπίσετε αλλαγές όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές αναμένονται μάλλον θετικές παρά αρνητικές. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Σκορπιός: Η έκλειψη ηλίου σχηματίζεται στο ζώδιό σας και αυτό σας χρήζει πρωταγωνιστές της περιόδου. Μάλιστα όσοι έχετε γενέθλια στις 24/10 θα έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές και ανακατατάξεις ολόκληρη την γενεθλιακή σας χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλια. Αλλάζετε εικόνα για τον εαυτό σας, αλλάζετε εσείς, αλλάζετε ιδέες και αντιλήψεις. Παράλληλα αλλάζει η εικόνα σας για τον έρωτα αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισής σας απέναντι στο χρήμα. Πολλοί Σκορπιοί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων (ευχάριστων) οι οποίες ωστόσο κάποιες φορές θα σας βάλουν σε δίλημμα. Εάν έχετε μία σχέση σταθερή ίσως μπει στην ζωή σας ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα σας ξεσηκώσει ερωτικά και θα ξυπνήσει τα συναισθήματά σας. Προσέχετε μήπως είναι κάτι παροδικό και επιπόλαιο και φροντίστε να μην βάλετε σε κίνδυνο την αισθηματική σας ζωή. Από την άλλη πλευρά πολλοί Σκορπιοί θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δε αδέσμευτοι θα επισυνάψετε νέες σχέσεις και ο έρωτας φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Ένας νέος και πολλά υποσχόμενος έρωτας είναι προ των πυλών. Η αισθηματική σας ζωή αναμένεται πλούσια και άκρως ενδιαφέρουσα.Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε αλλαγές όσον αφορά την εμφανισή σας, το ντύσιμό σας. Οι καλλιτέχνες θα γνωρίσετε μεγάλη επιτυχία. Ο κοινωνικός σας κύκλος αλλάζει, δικτυώνεστε, ο λόγος σας έχει απήχηση ενώ είστε ιδιαίτερα αρεστοί προς τα έξω και αυτό σας κάνει δημοφιλείς. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια του σύμπαντος για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο ζωής και η επιχειρηματική σας δράση να είναι ιδιαίτερα αποδοτική και ανταγωνιστική. Θέματα οικονομικά σας απασχολούν δεόντως, αλλάζετε αντίληψη για το χρήμα και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το χρήμα. Αναζητάτε τρόπος εναλλακτικούς που θα αποφέρουν κέρδη και θα ενισχύσουν την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Ωστόσο, οι αλλαγές είναι μη επιθυμητές από το ζώδιό σας, φροντίστε να δείτε που κρύβονται οι ευκαιρίες και μην διστάσετε να αλλάξετε τα δεδομένα στην ζωή σας. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Τοξότης: Η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό σχηματίζεται στον τελευταίο οίκο σας και αυτό σας κάνει κάπως εσωστρεφείς και νοσταλγικούς. Η ψυχολογία σας είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητη, η διάθεσή σας περνάει μέσα από σκαμπανεβάσματα και η κυκλοθυμία σας είναι έντονη. Μπορείτε να γίνεται εύθικτοι και επιθετικοί καθώς είστε επιρρεπείς στην κριτική. Καλό είναι να προτάξετε την λογική σας, να φιλοσοφήσετε την ζωή όπως κάνετε πάντα και να χαμογελάσετε ώστε να μην εκτεθείτε. Μπαίνετε σε μία φάση κλεισίματος κύκλων στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Αλλάζετε μέσα σας, αλλάζετε εκ των έσω προς τα έξω. Ο εαυτός σας αλλάζει, αλλάζετε και πολλές φορές έρχεστε αντιμέτωποι με έναν εαυτό που και εσείς αδυνατείτε να πιστέψετε. Εάν είχατε μία σταθερή σχέση θα κληθείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της. Εάν διατηρούσατε έναν δεσμό από συνήθεια ή από αίσθημα ασφάλειας είναι η ιδανική περίοδος για να κόψετε τα δεσμά, αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ψυχικά ελεύθεροι, ανάλαφροι και θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας. Πολλές φορές οι κύκλοι κλείνουν επώδυνα αλλά μακροπρόθεσμα μόνο φως, γαλήνη και ηρεμία φέρνουν. Εάν πάλι κρίνετε πως η σχέση αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία, δώστε της τον χρόνο και τον χώρο να αναπτυχθεί πάνω σε νέες βάσεις και σε ειλικρινή αισθήματα. Αλλάζετε ιδέες και αντιλήψεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, οι αλλαγές σίγουρα δεν είναι εύκολες, μάχεστε με τα θέλω σας και με τις επιθυμίες σας αλλά ξέρετε πως η επιλογή είναι μονόδρομος και θα σας βοηθήσει να σταθείτε οικονομικά αλλά και κοινωνικά. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μία κρυφή αισθηματική σχέση, που θα χρειαστεί να μείνει στο παρασκήνιο για κάποιο διάστημα καθώς είναι μη αποδεκτή. Μπορεί να βιώσετε έναν εγκλεισμό ή να καταπιεστείτε καθώς δεν θέλετε να αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας. Όλες οι αλλαγές παίζουν με την ψυχολογία σας αλλά έχουν απώτερο σκοπό να πιστέψετε στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας. Προσέχετε την υγεία σας, καλό είναι να επισκεφτείτε τον προσωπικό σας γιατρό. Φροντίστε τον οργανισμό σας, το σώμα σας, την υγεία σας. Ιδανικό διάστημα για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, άθλησης ή να ασχοληθείτε με την γιόγκα και με εναλλακτικές θεραπείες ή με την ολιστική. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Αιγόκερως: Η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό σας βάζει σε μία διαδικασία αφύπνισης και σας καλεί να σχεδιάσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Αλλάζετε ιδέες, αντιλήψεις, αλλάζετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, που εκφράζεστε και συνδιαλέγεστε. Τα τελευταία χρόνια έχετε μάθει να εργάζεστε σε ένα επίπεδο περισσότερο ομαδικό, συλλογικό και λιγότερο ατομικά. Δεν είστε από τα ζώδια που αγαπούν ιδιαίτερα τις αλλαγές αλλά μπορείτε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα και σε αλλαγές. Εξελίξεις και γεγονότα αναμένονται μέσα σε φιλίες αλλά και μέσα σε ομάδες, σε συλλόγους. Μπορεί να χρειαστεί να αποχωριστείτε κάποιους φίλους σας για λόγους πρακτικής φύσεως ωστόσο να ξέρετε πως οι σχέσεις διατηρούνται ακόμα και από απόσταση όταν υπάρχει βαθιά αγάπη και δέσιμο. Έχετε να αποκομίσετε ιδιαίτερα οφέλη μέσα από τους φίλους, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο αλλά και από τις συναναστροφές σας με ανθρώπους που ενστερνίζονται τις ίδιες με εσάς ιδεολογίες. Κοινωνικοποιείστε, δικτυώνεστε και κερδίζετε σε φήμη και δημοτικότητα. Ιδανικό διάστημα για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Σίγουρα η έκλειψη σας βάζει σε μία διαδικασία να γνωρίσετε νέο κόσμο, νέους ανθρώπους και να μπει στην ζωή σας φρέσκος αέρας. Μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία και να θέσετε νέους στόχους που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Ο έρωτας δεν σας εγκαταλείπει, αντιθέτως βρίσκεται στο ζενίθ και σίγουρα θα επισυνάψετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες (κυρίως μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή από έναν κύκλο ομοϊδεατών). Προσέχετε μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία. Ο λόγος σας κερδίζει δύναμη, οι ιδέες σας είναι λιγότερο τεχνοκρατικές, στοχεύουν στην συνείδηση και στο πνεύμα και αυτό είναι κάτι που δεν αφήνει τους άλλους αδιάφορους (καθώς τους φαίνεται πρωτόγνωρο μιας και είστε συντηρητικοί). Ιδανικό διάστημα για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, τις φιλοδοξίες σας. Ενισχύστε το βιογραφικό σας, ποντάρετε στην επιμόρφωση. Η ενασχόληση με την τεχνολογία, με τις επιστήμες αλλά και με το διαδίκτυο σας βοηθάνε να δικτυωθείτε και να χτίσετε έναν νέο κοινωνικό κύκλο. Περιτρυγυρίζεστε από ανθρώπους προοδευτικούς, διαθέτετε την εμπειρία να τους ξεχωρίσετε, κρατήστε τους στην ζωή σας. Εφόσον εκσυγχρωνιστείτε θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε. Τα αισθηματικά σας κρύβουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για μία σχέση που θα σας κολακεύσει. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας ή επισημοποιήστε την. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Υδροχόος: Η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό λαμβάνει χώρα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και στον τομέα που σχετίζετε με τα επαγγελματικά σας, με την καριέρα σας, με την κοινωνική σας προβολή. Αναμένονται αλλαγές, ανακατατάξεις και καταιγιστικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Πολλοί από εσάς μπορεί να κάνετε μία αλλαγή καριέρας, μία στροφή στην καριέρα σας ή στο αντικείμενο που ειδικεύεστε ενώ άλλοι θα αλλάξετε συμμαχίες, συνεργασίες και θα πορευθείτε με διαφορετικούς ανθρώπους δίπλα σας. Ίσως απουσιάσει κάποιος συνάδελφος και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες. Πλέον, μετά την διετή παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό έχετε μάθει να χειρίζεστε τις ευθύνες και αυτό μπορεί να σας αναδείξει. Προωθήστε την δουλειά σας, την καριέρα σας, τις φιλοδοξίες σας και επιδιώξτε ένα καλύτερο αύριο. Η συμμετοχή της Αφροδίτης είναι ευνοϊκή και σημαίνει πως οι αλλαγές που θα συμβούν στον επαγγελματικό τομέα μάλλον θετικές επιπτώσεις θα έχουν. Κινηθείτε με μυστικότητα, κρατήστε ένα μοναχικό προφίλ, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και συνεργαστείτε με ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως είναι δίπλα σας. Αυτό θα συνηγορήσει υπέρ σας και θα σας βοηθήσει να διακριθείτε. Μπορεί να αλλάξετε πόστο εργασίας, χώρο εργασίας ή να προβείτε σε κάποια ανακαίνιση στον χώρο εργασίας σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες σίγουρα έχετε βιώσει μία συρρίκνωση του πελατολογίου σας ωστόσο θα υπάρξει κάποιο άνοιγμα στις δουλειές σας. Ένα πρόβλημα οικογενειακό ίσως σας αποσπάσει την προσοχή, φροντίστε να κρατήσετε ισορροπίες και να μην αμελήσετε την δουλειά σας. Κατά καιρούς έχετε κατακτήσει θέσεις αξιόλογες και καλείστε να κερδίσετε ακόμα μία μάχη, αναδείξτε την διπλωματία σας, ένα λιγότερο στενόμυαλο προφίλ. Φανείτε ανοιχτόμυαλοι, επινοητικοί, προοδευτικοί, φιλελεύθεροι και εντυπωσιάστε τα πλήθη. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Έκλειψη Ηλίου και Ιχθείς: Η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό παίζει με τον τρόπο σκέψης σας, με την ιδεολογία σας και σας καλεί να αλλάξετε αυτούς τους τομείς. Γίνετε πιο προοδευτικοί, πιο καινοτόμοι, οραματιστείτε και γοητεύστε για το νέο προφίλ που θα υιοθετήσετε. Ο λόγος σας έχει δύναμη, ισχύ, ωριμότητα, σοφία και σε συνδυασμό με την φαντασία και την διαίσθησή σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο ζωής. Κάτι καινούριο και πολλά υποσχόμενο αναμένεται στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα σας αναδείξει. Συνεχίστε να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας, ειδικευτείτε, αποκτήστε ειδίκευση και κατάρτιση ώστε να γίνετε ανταγωνιστικοί και προτιμότεροι από άλλους. Εάν εκκρεμεί μία νομική υπόθεση κοντά στις 24/10 θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, στην αρχή ίσως η τροπή είναι εις βάρος σας αλλά το τελικό αποτέλεσμα μάλλον θα σας δικαιώσει. Οι επαφές με το εξωτερικό, με διαφορετικούς πολιτισμούς αλλά και με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή νοοτροπίας μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος και να σας εξασφαλίσει ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής στο μέλλον. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας, μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι, σε μία μετακίνηση, να έχει ηλικιακή διαφορά ή χιλιομετρική απόσταση. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να την αναθερμάνετε μέσα από ταξίδια σε χώρες μακρινές και εξωτικούς προορισμούς. Οι δε αδέσμευτοι; Τα βέλη στη φαρέτρα και κολυμπήστε στον ωκεανό επάνω σε μία σανίδα. Η έκλειψη σας βάζει σε μία διαρκή επικοινωνία με τον κόσμο, με τον κοινωνικό σας περίγυρο και τώρα είναι η περίοδος που μπορείτε να γοητεύσετε δια του λόγου σας ώστε να κερδίσετε συμμαχίες. Αλλάζετε τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας στη ζωή. Γενικότερα είστε συμπαθητικοί, αρεστοί και έχετε μία σταδιακή ενίσχυση στο κοινωνικό σύνολο. Δικτυώνεστε, κοινωνικοποιείστε και κερδίζετε σε συλλογική απήχηση. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com η στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

1 σχόλιο:

  1. Έχω ακούσει ότι μία έκλειψη στη 0 ή στις 29 του Σκορπιού είναι πολύ "κακή" έκλειψη. Απ΄ότι βλέπω παραπάνω, μάλλον είμαι σ' αυτούς που τη γλιτώνουν, αλλά έχω μία περίπτωση φίλου, με βόρειο δεσμό στο 0 του σκορπιού, που τον χτύπησε ήδη αλύπητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή